zielonooka38 24.10.12, 14:29 proszę mnie dobrą knajpę polecić na kolacje albo śniadanie i lody też Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyszeptany-o-zmroku Re: Wrocław 24.10.12, 14:42 A kiedy planujesz być w moim mieście??wiszę Ci kawę,pamiętasz? > Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Wrocław 24.10.12, 14:44 a ten weekend będę ale szczerze mówiąc kawę to jakoś rano w niedziele mogę wypić Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Wrocław 24.10.12, 14:54 W niedzielę jedziemy do Karpacza,ale w sobote możemy wyskoczyć na drinka albo kawę Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Wrocław 24.10.12, 15:00 Wrocław to duże miasto,musisz napisać w jakiej jego części będziesz...czy zależy Ci tylko na dobrym śniadaniu,kawie... Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Wrocław 24.10.12, 15:06 podobno w okolicy rynku będę w piątek mam kolację jakąś podobno w sobotę konferencję i potem tez coś chyba ale planujemy się z przyjaciółką urwać więc jakiś miły lokalik proszę Odpowiedz Link
green.amber Re: Wrocław 24.10.12, 15:06 kawa i lody w takiej małej knajpeczce na Placu Solnym, pyszne piwo czekoladowe w Spiżu już na samym Rynku... Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Wrocław 24.10.12, 15:09 no na Ciebie zawsze można liczyc konkretna Kobieto Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Wrocław 24.10.12, 15:43 W okolicach rynku jest tyle fajnych knajp,że do której byście nie weszły to i tak traficie dobrze..Retro,klasyczne,nowoczesne,do wyboru do koloru,co kto lubi.. Odpowiedz Link
green.amber Re: Wrocław 24.10.12, 15:46 a polecam się jak mi się jeszcze, co sprawdzonego przypomni to dam znać, a może Amberka Krasnalowego już zamontowali, sprawdzę, może Tobie się pokaże, bo mnie nie chciał Odpowiedz Link
maniek2000 Re: Wrocław 25.10.12, 09:58 zielonooka38 napisała: > a ten weekend będę No patrz a mnie nafsi ni ma, a mi te futerko na gwałt poczebne... ech lipa pani zielona... lipa... moze byś też co podpowiedziała z tego sexa oralnego, bo onysia i amber nie wiedza alebo powiedziec nie kcom... a tu mi się randka szykuje i czlek moglby blysnac jakoms nowoscia... Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Wrocław 25.10.12, 10:07 Maniuś ja jestem praktyk a nie teoretyk i tylko zajęcia praktyczne wchodzą w grę Odpowiedz Link
maniek2000 Re: Wrocław 25.10.12, 12:48 Zajęcia praktyczne powiadasz? To co, cza dres do tegoż nofy kupować? Mi tu do pierwszego nie starcza... nie ma do tego jakiegoś samouczka, cycus? Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Wrocław 25.10.12, 18:45 dresu nie trzeba Maniuś więc luzik .... i nie ma co samemu trzeba ćwiczyc na kimś Odpowiedz Link
green.amber Re: Wrocław 25.10.12, 10:10 ooo Zielona fajne wykłady robi, w ubiegły weekend wykładała nam oraz ma pięć futer do wyboru mrrrrrrrrrrrrraaaaaaauuu skarżypyta Odpowiedz Link
maniek2000 Re: Wrocław 25.10.12, 13:23 green.amber napisała: > ooo Zielona fajne wykłady robi Nie wymadrza się za bardzo...? Jak to pięć futer? Fszystkie jej???!!! Odpowiedz Link
green.amber Re: Wrocław 25.10.12, 15:06 nazwałabym to raczej dzieleniem się celnymi spostrzeżeniami i nazywaniem rzeczy po imieniu niż mądrzeniem o! jeszcze o szóstym sobie przypomniałam, ale nie wiem na ile się liczy, bo ma jakby łysy ogonek... w tych kwestiach to nigdy nie wiadomo kto jest czyj, ale ze mną się podzieliła (albo one się podzieliły mną...) dwoma... dwojgiem... czy jakoś tak Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Wrocław 25.10.12, 17:31 Ojtam, ogonek... Za to wąsiki miał boskie Odpowiedz Link
maniek2000 Re: Wrocław 25.10.12, 18:31 Futerko zogonkiem? No widzę ze ładnie se dogadzalyscie sssssioooostryyyy... a niby na forumie takie grzeczne zgrywajom... ech laski, laski... ja sie jeszcze kiedyś za was wezme... będziecie chodzic jak szwajcarski zegareczek...:p Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Wrocław 25.10.12, 18:49 ale futro ma znaczy się liczy.... a że łysy ogonek - dla każdego to co lubi ojtam ojtam... przynajmniej Pancerna nie powie że ją z łóżka zwaliły...... no i ja cenie wolność więc każdy śpi gdzie chce... Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Wrocław 25.10.12, 19:43 a Ty, babo jedna, to już wszystko musiałaś wypaplać... poza tym nikt mnie wcale nie spadł z łóżka, tylko mi nagle zabrakło podłoża - nie było go tam, gdzie zwykle powinno być, kiedy się człowiek obraca na lewy bok i ściany znienacka zabrakło to wszystko przez Sister - się rozpychała, w końcu chudsza jest Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Wrocław 25.10.12, 20:30 i sama wypaplałaś ja tylko powiedziałam, ze się futra w łóżku nie rozpychały i cie nie zwaliły a teraz od prawej mam Marchewę, kawałek dalej Filipa a Kira lezy na końcu i sie uśmiecha Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Wrocław 24.10.12, 14:44 p.s.jeśli to będzie przyszły weekend to chętnie ugoszczę Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Wrocław 24.10.12, 14:52 to ten weekend i dziękuje mam już zarezerwowany jakiś hotel Odpowiedz Link
beja_81 Re: Wrocław 24.10.12, 19:12 żebym ja się jeszcze stołowała na mieście, to bym cosik poleciła... a tak... hm w Tralalala ponoć dobre lody mają i bardzoooo duże gałki Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Wrocław 25.10.12, 09:17 jak lubisz wegetariańskie fantazje to zajrzyj do Vegi, w samym środku starego rynku. mam do tej knajpy wielki sentyment a i ciekawe rzeczy tam są za małe pieniądze. Odpowiedz Link
green.amber Re: Wrocław 25.10.12, 10:11 o zapamiętać trzeba i fakt w Tralali lody i kawa były testowane, mniammm tylkośmy ją przegapiły i się trochę nałaziły, żeby znaleźć Odpowiedz Link
beja_81 Re: Wrocław 25.10.12, 10:37 Za dawnych czasów... (ok. 20-30 lat temu) w Vedze nie polecano jeść, ze względu na niezbyt higieniczne warunki Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Wrocław 25.10.12, 10:46 a to dokładnie wtedy, gdy mi tam najbardziej smakowało Odpowiedz Link
puch_atek Re: Wrocław 25.10.12, 13:39 beja_81 napisała: > Za dawnych czasów... (ok. 20-30 lat temu) w Vedze nie polecano jeść, ze względu > na niezbyt higieniczne warunki hihi przypomnial mi sie bar mleczny z Misia Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Wrocław 25.10.12, 17:28 Bar Apis, łyżki na łańcuchu, przykręcane aluminiowe michy i niedogotowana gryczana, albo pire z dżemem, bo ze smalcem już się skończyło Odpowiedz Link