wyszeptany-o-zmroku 08.12.12, 15:03 Macie??zrobilibyście sobie??na kobiecym ciele wyglądają cudnie Ja myślę o czwartym tylko nie wiem czy to nie będzie przesada....każdy coś znaczy,to rodzaj talizmanu,ale są granice i tu się waham.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anirat Re: Tatuaże... 08.12.12, 15:12 Wszystko zalezy od jakosci, nawet dobrej jakosci z czasem traca na ostrosci, juz nie mówie o starosci. Widuje i na kobiecym ciele, ładne, mi nie przeszkadzają, sama sobie nie zrobiłabym mając na uwadze, ze mając lat okołoemerytalnie czułabym sie groteskowo z tatuazem. Wszystko zalezy, gdzie, u kogo i jaki. Jak ze wszystkim. Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Tatuaże... 08.12.12, 15:39 Pewna taka Pani myślała o tatuażu 20 lat...zrobiła go sobie mając lat 42...tu nie ma barier wiekowych. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Tatuaże... 08.12.12, 15:39 podobają mi się... byle jakość nie przeszła w ilość... zwłaszcza, że potem wyglądają...trochę żałośnie... na męskim też...byle nie zakrywały 50 % ciała Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Tatuaże... 08.12.12, 15:40 No pewnie,wszystko z głową...one muszą coś oznaczać a nie być brudnopisem... Odpowiedz Link
puch_atek Re: Tatuaże... 08.12.12, 16:04 nie mam, podobaja mi sie w sumie, nie planuje, musialoby to miec jakis wiekszy sens, zeby na cale zycie miec, a takowego nie widze, na dzien dzisiejszy Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Tatuaże... 08.12.12, 16:15 Właśnie o takich mówie....taki który coś symbolizuje... Odpowiedz Link
puch_atek Re: Tatuaże... 08.12.12, 17:22 wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > Właśnie o takich mówie....taki który coś symbolizuje... zgoda, mowie za siebie, nawet jesli cos symbolizuje to nie widze co to mialoby byc abym sie zdecydowal umiescic sobie na stale. w Loscie Jack mial fajny costam znaczyl, nie pamietam juz co Odpowiedz Link
jeriomina Re: Tatuaże... 08.12.12, 19:57 Ten tatuaż Jacka znaczył o ile pamiętam "on nie jest stąd" Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Tatuaże... 08.12.12, 16:22 a tak z ciekawości... te co masz...to jakieś ptaszki, motylki? czy sentencje...słowa...czy jakieś obrazki? jeśli to nie tajemnica... Odpowiedz Link
waganiemama Re: Tatuaże... 08.12.12, 17:10 nie, nie podoba mi się to, że są takie nieodwołalne fajnie to może wyglądać na zdjęciu, ale do zdjęcia, to można sobie na ciele coś namalować, a potem zmyć, a tatuaż? bez sensu u kobiet, moim zdaniem, jest jeszcze taki problem, że noszą często jakieś wycięte kreacje i nie zawsze taki wystający skądś tatuaż będzie pasował - wygląda to po prostu nieelegancko Odpowiedz Link
81belona30 Re: Tatuaże... 08.12.12, 17:22 Lubię -u kogoś-bardziej u mężczyzn niż kobiet- sama nie mam w planach,z wielu powodów. Odpowiedz Link
poziomkitruskawki Re: Tatuaże... 08.12.12, 18:56 Mam, motyla kolorowego. Przegrałam zakład trzeba było zrobić! A się nagimnastykowałam, żeby się wywinąć nie udało się. Wygląda całkiem, całkiem. Odpowiedz Link
robert.83 Re: Tatuaże... 08.12.12, 19:16 Nie mam bo jestem włochaty i pieprzykowaty (popieprzony?). Ale gdyby nie to to już dawno bym miał. U kobiet to wygląda bardzo sexy. Pamiętam taką lasię, która miała na linii kręgosłupa jakieś azjatyckie znaczki od szyi w dół... Rozumiem te obiekcje dot. efektów po 10, 20, 50 latach... ale coraz mniej mnie obchodzi daleki horyzont. Przynajmniej w kwestiach tatuaży. Nie podobają mi się jak są przypadkowe tu taki a tam śmaki. Wtedy - jeśli są stricte dekoracyjne - wystarczy jeden. Podobają mi się takie, które coś znaczą. Mój wujek pływał 30 lat po morzach i strzelił sobie syrenę. I to miało moim zdaniem spory sens. Tatuaż był "mocny" mimo tego, że wykonany chałupniczo. Odpowiedz Link
jeriomina Re: Tatuaże... 08.12.12, 19:59 Podobają mi się takie w formie wzoru ozdabiającego - opaska na ramieniu, jakiś splot itd. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Tatuaże... 08.12.12, 20:00 Nigdy przenigdy nie zrozumiem jaki sens ma oszpecanie się mniej czy bardziej infantylnymi wzorkami. Odpowiedz Link
robert.83 Re: Tatuaże... 08.12.12, 20:39 silencjariusz napisał: > Nigdy przenigdy nie zrozumiem A tego nie wiesz. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Tatuaże... 08.12.12, 20:48 Ja tępy niesłychanie jestem i takich skomplikowanych kwestii jak przypisywanie tatuażom magicznych właściwości (talizmany) jednak nie zrozumiem. Nigdy. To zawsze będzie wykraczać poza moje zdolności poznawcze. Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Tatuaże... 08.12.12, 20:55 Czyli jednak nie umiem czytać ze zrozumieniem Odpowiedz Link
zegnaj_kotku Re: Tatuaże... 08.12.12, 20:51 U niektórych tatuaże mi się podobają ale ja jestem wystarczająco piękna bez wzorków Ale może jestem specyficzna bo dziurawienie się (kolczyki w uszach i różnych dziwnych miejscach) też mi nie podchodzą. U kobiet to jeszcze dochodzi sensowny wybór miejsca bo z takiej np jaszczurki na brzuchu to podczas ciąży może się zrobić krokodyl. Odpowiedz Link
zegnaj_kotku Re: Tatuaże... 08.12.12, 21:02 może być jeszcze delfinek vel wieloryb... co prawda pozniej najczesciej efekt się cofa ale taki delfinek/jaszczurka po efekcie zoomIn zoomOut moze być srednio akceptowalny... Odpowiedz Link
uny Re: Tatuaże... 08.12.12, 21:05 jeszcze bardziej mnie rozbawiłaś -"efekt zoom in, zoom out" aaaaa hahahahaha Odpowiedz Link
zegnaj_kotku Re: Tatuaże... 08.12.12, 21:12 Do usług. Nie ma to jak rozbawić "władzę"... Odpowiedz Link
uny Re: Tatuaże... 08.12.12, 21:16 bardzo ładnie nazwane. a z "władzą" to bym nie przesadzał bo się władza wkurzy i mi bana zapoda. za podszywanie oczywiście. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Tatuaże... 08.12.12, 20:53 nie, nie bardzo mi się podobają, chociaż na ludziach na Woodstocku to były ok, ale tam dużo rzeczy uchodzi sama nie miałam i mieć nie będę takich ciągot za parę lat moja skóra już na pewno nie będzie taka gładka i ładna jak jeszcze teraz jest, więc tatuaż by mi się tylko rozmazał i rozjechał... poza tym ciągle się słyszy o zakażeniach, na HCV nadal nie ma szczepionki, wykrywa się późno, objawy długo mało swoiste, leczenie drogie, uciążliwe i często wcale nie jest skuteczne - zwyczajnie bałabym się i z tego powodu Odpowiedz Link
karolina17w Re: Tatuaże... 08.12.12, 21:28 Podobają mi się. Sama myślę o tym od 5 lat i chyba w końcu zrobię, ale jako nagrodę, gdy uda mi się osiągnąć cel. Podobają mi się (u kobiet) takie jakieś ala bransoletki, na przegubie, lub małe symboliczne. Przy biodrze też są niczego sobie. U mężczyzn - ogólnie mi się podobają, póki co na żaden nie narzekałam Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: Tatuaże... 08.12.12, 21:46 Hmm ja bym sobie nie zrobił. Choc jeden czy dwa niewielkie tatuaze jakos tam wyglądają a na młodych dziewczynach np na kręgosłupie to już całkiem fajnie ale to chyba tylko na młodych ludziach. A młodośc nie wiecznośc i co potem z takim malowidłem zrobic? Odpowiedz Link
duza_madzia Re: Tatuaże... 09.12.12, 11:17 Lubie tatuaże , podobają mi się - takie zrobione profesjonalnie - nie tam żadne więzienne dziary Jak będę już bardzo wiekową damą to z tatuażem czy bez moja skóra nie będzie wyglądała tak pięknie jak "kiedyś" Osobiście nieczęsto wyduje "pólnagie" starsze panie , ale jeśli juz to w takich okolicznościach ,że w ogóle nie przeszkadza mi pomarszczona skóra, blizny czy tatuaże Tatuaż może zdobić i może szpecić - jak wszystko ,zależy od umiaru , smaku i hmmmm upodobań ps najbardziej lubię te "osobiste" , które mają konkretne znaczenie "dla nosiciela" i nie są tylko elementem ozdobnym Odpowiedz Link
mallwia Re: Tatuaże... 09.12.12, 14:30 Mamy. Dwa.I kolejny także w planach. Tatuaż zawsze coś znaczy,wiesz w jakim momencie robiłeś i dlaczego.Nawet jak jest więzienny.Coś tam wyraża. www.youtube.com/watch?v=94NU-W-KgxI Odpowiedz Link
puch_atek Re: Tatuaże... 09.12.12, 20:02 tdf-888 napisał: > imao głupia nowomoda i próżniactwo ;] imo, imho, czy lmao? Odpowiedz Link
puch_atek Re: Tatuaże... 09.12.12, 23:35 tdf-888 napisał: > i m a o i co to znaczy? ps. meczyk kosmiczny, choc wynik niezbyt, wole City Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Tatuaże... 10.12.12, 00:09 imao = Inhibitory MonoAminoOksydazy albo "In My Arogant Opinion" Odpowiedz Link
puch_atek Re: Tatuaże... 10.12.12, 00:12 ooo, nie znalem tej mutacji, dobre, po co sie krygowac ze niby skromna opinia Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Tatuaże... 10.12.12, 13:54 myślałem, że próbujesz sobie ze mnie kpić, dlatego nie podawałem definicji tak, dokładnie dlatego imao, po co fałszywą skromność udawać Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Tatuaże... 09.12.12, 21:04 a ty kontent z wyniku derbów manchesteru? ;] ja przełączyłem przy 1-2, ale mi się przysnęło. Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Tatuaże... 09.12.12, 17:09 zasadniczo mi nie przeszkadzają u innych sama nie mam i jakoś mnie nie ciągnie ale że moja bratanica, która ciągle maluje sobie łapki pewnie mi zrobi piękny brokatowy tatuaż bo jej pod choinkę sprawiłam studio tatuażu o ile mnie mój brat za to własnoręcznie nie udusi Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: Tatuaże... 09.12.12, 19:32 No trochę tego było... w dzieciństwie, nie można było tego uniknąć w momencie gdy do wielu łakoci dołączano Fajne to nawet były kolorki a najfajniejsze w nich to, że zaraz znikały i człowiek gładki był cały Odpowiedz Link
zakochana_jane Re: Tatuaże... 09.12.12, 19:44 Chcem i podoba mi się. Na męskim ciele przede wszystkim. I se sprawię. Wiem już kiedy, co i gdzie. Odpowiedz Link
uny Re: Tatuaże... 09.12.12, 20:28 a daj spokój! na cholere ci męskie ciało? sterydów się nałykasz czy innych hormonów? kobiece ciała są fajniejsze. Odpowiedz Link
zakochana_jane Re: Tatuaże... 09.12.12, 21:19 Po co mi kobiece, przecież mam swoje Zdecydowanie wolę te męskie A jak jeszcze z tatuażem tam i ówdzie to ... ehhh Odpowiedz Link
magda.magda9 Re: Tatuaże... 11.12.12, 14:34 Co oznaczają Twoje tatuaże, jeśli można wiedzieć? Nad jakim tatuażem zastanawiasz się. Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Tatuaże... 11.12.12, 17:11 Celtycki Krzyż to rodzaj talizmanu,amuletu... Pioruny,błyskawice to siła moc i energia.... Ten trzeci zbyt intymny by o tym pisać A teraz myślę o tym by na barku wytatuować spojrzenie,oczy...to ma być ostatni i wyjątkowy tatuaż... Odpowiedz Link
magda.magda9 Re: Tatuaże... 11.12.12, 17:25 Każdy tatuaż oś oznacza, a co będą oznaczały oczy? A jeśli można wiedzieć to czyje oczy? Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Tatuaże... 11.12.12, 17:32 No moje,mają być na barku,mają dostrzegać to,czego nie widzi rozum...i tak nie zrozumiesz. Odpowiedz Link
magda.magda9 Re: Tatuaże... 11.12.12, 21:42 Mogę Cię potrzymać, pytanie tylko ile ważysz? Odpowiedz Link
magda.magda9 Re: Tatuaże... 11.12.12, 21:50 Chyba jednak rozumiem, inne postrzeganie świata mniej logiczne. Można nazwać to intuicją... Odpowiedz Link
puch_atek Re: Tatuaże... 11.12.12, 15:19 ten pan mi sie przypomnial, ma dosc ciekawe portfolio Odpowiedz Link