Dodaj do ulubionych

Prosze o uwage...

31.01.09, 17:11
komplikacje zdrowotne nie pozwalaja mi byc z Wami.
dopiero dzis mam dostep do sieci.
powinnam wrócic za jakis czas.

dbajcie o nasze forum.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • leniwykot Re: Prosze o uwage... 31.01.09, 17:14
      szybkiego powrotu do zdrowia smile
      i mogę sie połaczyć z tobą w bólu bo własnie też mnie dopadłosad
      • khinga Re: Prosze o uwage... 31.01.09, 17:52
        kocie, jakis czas temu miales chyba podobna sytuacje..
        • leniwykot Re: Prosze o uwage... 31.01.09, 18:00
          taa i znów to samo kolankosad
          ale cóz życie trzeba przeboleć i do przodusmile
          najgorsze że jestem w trakcie zjazdu na studiach i mam do zaliczenia zajęcia
          sportowesad
          muszę dobrze rozawiac to może mnie zwolnią z tego obowiązku
          • khinga Re: Prosze o uwage... 31.01.09, 18:18
            oj, przykro mi..
            dasz rade..ladnie sie usmiechniesz
            • kusiciel_dusz Re: Prosze o uwage... 31.01.09, 22:19
              mam nadzieję że odzyskacie siły tak samo szybko jak mój syn po chorobie smile
    • teletoobis Re: Prosze o uwage... 01.02.09, 11:22
      Szybkiego powrotu do zdrowia Kiniu.
      • mylutka7 Re: Prosze o uwage... 01.02.09, 14:08

Lecz się pilnie i dokładnie, zebyś szybciutko do nas wróciła smile
        • skorpionica11 Re: Prosze o uwage... 01.02.09, 14:39
          Kingus duzo zdrówka zycze i kuruj sie dobrze wink
    • bettina75 Re: Prosze o uwage... 02.02.09, 10:56
      Kiniu, nie martw sie o forum, jakos sobie poradzimy, powolutku...
      a Ty dbaj o swoje zdrowie, kuruj sie i trzymaj sie cipelka...

Wracaj zdrowa i usmiechnieta do nas, bo czekamy na Ciebie kiss
      • bettina75 Re: Prosze o uwage... 02.02.09, 10:57
        haha "ciepełka" mialo byc, oczywiscie smile
        • jacko1971 Re: Prosze o uwage... 02.02.09, 12:49
          he he he no weź....tylko cip(el)ki Ci w głowie !;-P
          • bettina75 Re: Prosze o uwage... 02.02.09, 13:48
            JACEK!!!! wszelki duch....ja myslalam, ze Cie real juz pozarl na dobre, a tu
            taka niespodziewanka i na dodatek takie kosmate mysli w glowcesmile)))
            • jacko1971 Re: Prosze o uwage... 02.02.09, 15:28
              REAL mnie pożera zazwyczaj raz w tygodniu, ale spoko, potem wypluwa
              z pełnym wózkiem ;-P
              a kosmate mysli to u Ciebie som, podświadomość znalazła ujście w
              formie przejęzyczenia (a raczej przepalcowania;-P)
              btw. mam nadzieje że ta niespodziewanka to z gatunku tych miłych?;-P
              • monnia3 Re: Prosze o uwage... 02.02.09, 16:06
                Wątek Szefowej wywołał niejednego ducha wink
                • bettina75 Re: Prosze o uwage... 02.02.09, 17:25
                  Moniu, co szefowa to szefowa smile
              • bettina75 Re: Prosze o uwage... 02.02.09, 17:24
                Jacku, Ty mi lepiej winy nie wciskaj, na dodatek palcoweczki Ci po glowce
                chodza?tongue_out......ale szczerze mowiac, to usmiechnela sie moja buzia kiedy
                zobaczylam Twoj nick tongue_out
                • jacko1971 Re: Prosze o uwage... 02.02.09, 20:37
                  Jak mi palcóweczki to Tobie wciskanie! ;-P
                  cieszy mnie ten uśmiech wink
                  • bettina75 Re: Prosze o uwage... 03.02.09, 14:02
                    Znowu lapiesz mnie za slowka? tongue_out

Mnie tez cieszy, ze Ciebie cieszy smile
                    • jacko1971 Re: Prosze o uwage... 03.02.09, 14:55
                      no w tym przypadku sie bez łapania można obejść bo jest napisane
                      czarno na białym ;-P (chyba że ktoś ma inaczej ustawione tło&kolorek
                      czcionki)
                      • bettina75 Re: Prosze o uwage... 03.02.09, 15:04
                        Tez mam czarne na bialym, wiec wszystko sie zgadzatongue_out
                        • jacko1971 Re: Prosze o uwage... 03.02.09, 15:15
                          znaczy bilans wychodzi na 0 ;-P
                          • bettina75 Re: Prosze o uwage... 03.02.09, 16:51
                            szkoda, bo zniknal problemsmile)))
                            • jacko1971 Re: Prosze o uwage... 03.02.09, 22:44
                              znikające problemy to chyba powód do radości?;-P
                              • bettina75 Re: Prosze o uwage... 04.02.09, 08:19
                                Oczywiscie ze tak, tylko o czym bedziemy teraz dyskutowac, skoro problemu nie
                                mamy smile))

• jacko1971 Re: Prosze o uwage... 04.02.09, 11:25
                                  o tym że znowu spadł śnieg i powstają problemy na drogach?;-P
                                  • bettina75 Re: Prosze o uwage... 04.02.09, 12:25
                                    Tak, bo drogowcy jak zwykle zaspali i to w srodku zimy smile))))
                                    • jacko1971 Re: Prosze o uwage... 04.02.09, 12:50
                                      to sie fachowo nazywa tak: "...i znowu zima zaskoczyła drogowców" ;-P
                                      ale zima zimą, na szczęście jest temperatura na plusie więc nie
                                      przewiduję problemów z odkopaniem autka, skrobanie i nagrzewanie od
                                      środka mnie minie ;-P
                                      • bettina75 Re: Prosze o uwage... 04.02.09, 12:55
                                        Dlatego moj stoi sobie w garazu, ale kiedy wracam z pracy to tez musze drapac i
                                        chuchac, wiec znam ten bol sad i nie zapomnij o reflektorach!! slysze ciagle w
                                        moich uszch...

Kiedys wlasnie z tego powodu zatrzymala mnie drogowka i pokazala
                                        paluszkiemsmile))))) Na szczesce obylo mi sie bez kary, ale teraz juz tego nie
                                        zapomne tongue_out

♥~♡
                                        • jacko1971 Re: Prosze o uwage... 05.02.09, 12:54
                                          jest na to sposób- niektóre samochody ( np. volvo) mają na
                                          reflektorach wycieraczki i spryskiwacze nawet wink
                                          btw. poza tym poprzez grzanie reflektory szybko same zadbają o
                                          wolność od pokrywy lodowej, bo śnieg to raz dwa i zrzucony
                                          • bettina75 Re: Prosze o uwage... 05.02.09, 13:22
                                            Niektore japonce tez mialy takie wcieraczki, teraz mi to przypomnialessmile)
                                            Jednak czesto widze zasniezone reflektory na parkingu sklepowym, nie wszyscy o
                                            tym mysla.... tylko mnie to teraz na tym punkcie wyczulilosmile))
                                            U nas sa od 1-go lutego bardzo wysokie kary wprowadzone w zycie i trzeba miec
                                            sie na bacznoscismile))))
                                            • jacko1971 Re: Prosze o uwage... 05.02.09, 13:49
                                              dobrze że to tam a nie tu, i że na baczności a nie na baczność, bo
                                              nie zmieściłbym się wew moim japońcu, albo bym musiał wyciąć dziurę
                                              otwieraczem do konserw a'la szyberdach ;-P
                                              btw. może auta na parkingu na bieżąco są zasypywane śniegiem albo
                                              som po prostu pozostawione samym sobie do wiosny?wink
                                              • bettina75 Re: Prosze o uwage... 05.02.09, 14:02
                                                a`la Schiebedach, hmmm gdybys wycial otwieraczem do konserw to bylby wtedy
                                                "Klappdach" pochodzi od klapy smile))))

Tez jezdze Japoncem, widze mamy wspolne upodobaniasmile)

Na parkingu sa zegary nie mozna odstawic do wiosnytongue_out

Ale z tym zasypywaniem sniegiem to wszystko mozliwe.... smile))
                                                • jacko1971 Re: Prosze o uwage... 05.02.09, 14:15
                                                  klappdach byłby wtedy gdybym to co wyciąłem dał na zawiasy i
                                                  otwierał a'la klapawink ale gdybym w to puste miejsce wsadził kawał
                                                  szyby mielibyśmy schiebedach? ;-P

jeździsz japońcem z japonii, czy takim tylko z nazwy?;-P

parking sklepowy kojarzy mi się z platzem przy supermarketach;-P
                                                  • bettina75 Re: Prosze o uwage... 06.02.09, 10:20
                                                    Niby masz racje, z ta klapa, ale ja teztongue_out
                                                    bo jak otwieram ppuszke to nigdy nie robie tego do konca i wlasnie zawsze mam
                                                    klape smile ktora zawsze klapne i puszke wyrzucam do kosza.....smile)
                                                    Jesli ja usuniesz i wstawisz szybe, to masz rzeczywiscie SCHIEBEDACH smile

Jezdze takim z Japonii co sie Japaner czyli japoniec przez to nazywa tongue_out

Tak, to jest tzw. Spermarktparkplatz tongue_out
                                                  • jacko1971 Re: Prosze o uwage... 06.02.09, 12:06
                                                    > bo jak otwieram ppuszke to nigdy nie robie tego do konca i wlasnie
                                                    zawsze mam
                                                    > klape smile ktora zawsze klapne i puszke wyrzucam do kosza.....smile)

możesz też taka puszke po podniesieniu klapy wyrzucic do kibla ;-P

jak z Japonii to spoko, bo wiesz, teraz z tymi nowszymi autami jest
                                                    tak że sporo takich japońców co to są z nazwy Japaner a tak naprawdę
                                                    strugane w np. Turcji, Holandii czy Hiszpanii ;-P jeden look pod
                                                    maskę i blaszka znamionowa prawdę ci powie ;-P

> Tak, to jest tzw. Spermarktparkplatz tongue_out

sperm? sperm? spermarkt? no że jest spermbank to wiem ale że
                                                    spermarkety macie to ho ho ho, daaaawno nie byłem na zachodzie więc
                                                    nie dziwota że to dla mnie nowość;-P
                                                  • bettina75 Re: Prosze o uwage... 06.02.09, 12:37
                                                    Kibel - to po slasku wiadro, skad o tym wiesz??????????? smile))

hmmm, zrobiles mnie niepewna, a moze moj tez taki europejski delikwent? sad

S U PERMARKTPLATZ mialo byc, nie badz taki drobiazgowytongue_out
                                                    tylko jednej literki zabraklo a Ty znowu o seksiesmile))))
                                                  • jacko1971 Re: Prosze o uwage... 06.02.09, 12:43
                                                    kibel to nie wiadro ino śmietnik lub wucet ;-P wiem bo sie tak
                                                    mowi winkbtw. a ślonskiego nie znam wink

> hmmm, zrobiles mnie niepewna, a moze moj tez taki europejski
                                                    delikwent? sad
                                                    przypuszczam że tak! wink wiesz gdzie szukac odpowiedzi, poza tym w
                                                    sieci sa fanowskie strony i tam też można znaleźć pochodzenie
                                                    konkretnego modelu znając rocznik wink

> S U PERMARKTPLATZ mialo byc, nie badz taki drobiazgowytongue_out
                                                    > tylko jednej literki zabraklo a Ty znowu o seksiesmile))))

miało ale nie było, więc nie ja o sexie tylko Ty;-P to ta
                                                    podświadomość ciągle się o coś dopomina co?;-P
                                                  • bettina75 Re: Prosze o uwage... 06.02.09, 13:02
                                                    ahawink)

hmmmm a co mi moze grozic jak znajde odpowiedz, ze w Europie?

najlatwiej jest zawsze drugiego obwiniac, oj nieladnie....tongue_out
                                                  • jacko1971 Re: Prosze o uwage... 06.02.09, 13:04
                                                    > hmmmm a co mi moze grozic jak znajde odpowiedz, ze w Europie?

yyyyyy eeeeee yyyy zepsuje Ci się ... samopoczucie ;-P

no nie obwiniam! czytam ino;-P i głośno komentuję
                                                  • bettina75 Re: Prosze o uwage... 06.02.09, 13:10
                                                    Jak narazie ma 4 lata z haczykiem na swoim grzbiecie, stale dobre traktowanie,
                                                    glaskanie, przechowywanie w garazu i regularna pielegnacja z przegladem techn. i
                                                    jakos sie dobrze sprawuje, bez komplikacyjnie, wiec mysle sobie, ze to moze
                                                    jednak Japonczyk?smile))))

A Twoj europejski czy japonski jest?

Ach w komentatora sie bawisz? i na dodatek slaba plec uciskasz?tongue_out
                                                  • jacko1971 Re: Prosze o uwage... 06.02.09, 13:20
                                                    he he he zepsucie groziło samopoczuciu ;-P
                                                    jak 4latek to baaaardzo prawdopodobnie europejczyk wink

ja mam japoński z Japonii i ma 10 latekwink a od 8 lat składają je
                                                    już w Hiszpanii i Anglii ;-P

jedyne co uciskam to klawisze klawiatury w trybie bynajmniej nie
                                                    monotonnym ;-P
                                                  • bettina75 Re: Prosze o uwage... 06.02.09, 13:28
                                                    No to mam pewnie Europejczyka sad( skoro tak twierdzisz....
                                                    Jak mi odwagi wystarczy, to wezne go pod lupe smile

Nie uciskaj zbyt mocno te klawisze, bo literki Ci sie zatraca tongue_out
                                                  • jacko1971 Re: Prosze o uwage... 06.02.09, 13:38
                                                    oj tam, zrób to przy okazji np. wymiany płynu do spryskiwaczy na
                                                    letni wink

no i im nie szkodzi, ja nie trę, ino uciskam wink
                                                    btw. a nawet jakby to ułożenie większości literek znam na pamięć ;-P
                                                  • bettina75 Re: Prosze o uwage... 06.02.09, 13:56
                                                    Narazie tylko sprawdzilam w wikipedii, ze moj model jest tzw. pierwszej
                                                    generacji i od 2002-2008 byl produkowany w japonskich firmach w Hiroszimie i
                                                    Hòfu, wiec nadzieja jeszcze zyjesmile)))

Ty to na wszystko masz wytlumaczenie, kto Cie tego nauczyl??? smile))))
                                                  • jacko1971 Re: Prosze o uwage... 06.02.09, 13:59
                                                    noooo, to japoniec całom gębom (czy raczej maskom) ;-P

jestem samoukiem ;-P
                                                  • bettina75 Re: Prosze o uwage... 06.02.09, 14:02
                                                    Tak samo jak Twoj tongue_out ufff, mialam chyba jednak troche szczesciasmile))))

no i nie wygram z Toba tongue_out

....a teraz uciekam, ciao i baw sie dobrze w weekendsmile)))
                                                  • jacko1971 Re: Prosze o uwage... 06.02.09, 14:12
                                                    no ciao ciao, w weekend będzie pracowicie...ktoś musi pracować żeby
                                                    ktoś bawić sie mógł ;-P
                                                  • bettina75 Re: Prosze o uwage... 08.02.09, 10:44
                                                    Widze, ze u Ciebie nic sie w tej materii nie zmienilo....

Kiedy odpoczywasz?
                                                  • jacko1971 Re: Prosze o uwage... 08.02.09, 23:24
                                                    odpoczynek...hmmm nie mam pojęcia, za to wiem że tydzień kolejny będzie bardzo
                                                    ciężki i długi sad
                                                  • bettina75 Re: Prosze o uwage... 10.02.09, 09:23
                                                    wspolczuje, ale jak chcesz, to Ci w tym pomogesmile))
                                                  • jacko1971 Re: Prosze o uwage... 10.02.09, 10:44
                                                    problem w tym że to praca przy której trzeba fizycznie byc w pracy,
                                                    nie można tego zrobic w domu....ech
                                                  • jacko1971 Re: Prosze o uwage... 10.02.09, 10:45
                                                    btw. ale oczywiście dziękuję za dobre chęci wink
                                                  • bettina75 Re: Prosze o uwage... 11.02.09, 11:44
                                                    To trudno sie mowi i zyje sie dalej...

Nie mniej jednak, zycze Ci abys i Ty znalazl czas na zasluzony odpoczynek, bo
                                                    perpetum mobile nie istnieje, wiec najwyzszy czas pomyslec o sobie, PRACUSIU smile
                                                  • jacko1971 Re: Prosze o uwage... 13.02.09, 09:02
                                                    ale "ja" nie istnieję, nie liczac roli małego trybika wbudowanego w
                                                    system w maszynie tego świata ;-P
                                                  • bettina75 Re: Prosze o uwage... 13.02.09, 12:01
                                                    Jak to nie istniejesz??? ...to z kim ja pisze???..z duszkiem? tongue_out
                                                  • jacko1971 Re: Prosze o uwage... 13.02.09, 21:25
                                                    ja w sensie siebie ;-P
                                                  • bettina75 Re: Prosze o uwage... 19.02.09, 08:08
                                                    Cale szczesciesmile))
    • khinga witajcie 10.02.09, 18:18
      po dlugim czasie dorwałam sie do jakiejs sieci.
      u mnie nadal niewesoło...
      ciesze sie,ze jeszcze tu zagladaciesmile
      moje zycie odwróciło sie o kilkset stopni.
      musze przez to przebrnac i potrzeba duzo sil.
      jeszcze daje rade..

mam rodzine i przyjaciół, którzy pomagaja przetrzymac ten trudny dla
      mnie czas.

pozdrawiam i dziekuje za słowa otuchykiss
      • bettina75 Re: witajcie 11.02.09, 11:47
        Kiniu, wracaj do sil i do nassmile
        Zycze Ci duzo pozytywnych mysli i wytrwalych przyjciol na miejscu wokol Ciebie.
        Ja moge Cie tylko moimi pozytywnymi myslami wspomoc.... wiec posylam duzo MOCy w
        Twoim kierunku i cieplutkie pozdrowienia z zyczeniami wszelkiego dobrego!! smile
        • khinga Re: witajcie 11.02.09, 12:54

Dziekujekiss

Czasami do Was zajrzesmile

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka