khinga 31.01.09, 17:11 komplikacje zdrowotne nie pozwalaja mi byc z Wami. dopiero dzis mam dostep do sieci. powinnam wrócic za jakis czas. dbajcie o nasze forum. pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leniwykot Re: Prosze o uwage... 31.01.09, 17:14 szybkiego powrotu do zdrowia i mogę sie połaczyć z tobą w bólu bo własnie też mnie dopadło Odpowiedz Link
khinga Re: Prosze o uwage... 31.01.09, 17:52 kocie, jakis czas temu miales chyba podobna sytuacje.. Odpowiedz Link
leniwykot Re: Prosze o uwage... 31.01.09, 18:00 taa i znów to samo kolanko ale cóz życie trzeba przeboleć i do przodu najgorsze że jestem w trakcie zjazdu na studiach i mam do zaliczenia zajęcia sportowe muszę dobrze rozawiac to może mnie zwolnią z tego obowiązku Odpowiedz Link
khinga Re: Prosze o uwage... 31.01.09, 18:18 oj, przykro mi.. dasz rade..ladnie sie usmiechniesz Odpowiedz Link
kusiciel_dusz Re: Prosze o uwage... 31.01.09, 22:19 mam nadzieję że odzyskacie siły tak samo szybko jak mój syn po chorobie Odpowiedz Link
mylutka7 Re: Prosze o uwage... 01.02.09, 14:08 Lecz się pilnie i dokładnie, zebyś szybciutko do nas wróciła Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: Prosze o uwage... 01.02.09, 14:39 Kingus duzo zdrówka zycze i kuruj sie dobrze Odpowiedz Link
bettina75 Re: Prosze o uwage... 02.02.09, 10:56 Kiniu, nie martw sie o forum, jakos sobie poradzimy, powolutku... a Ty dbaj o swoje zdrowie, kuruj sie i trzymaj sie cipelka... Wracaj zdrowa i usmiechnieta do nas, bo czekamy na Ciebie Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Prosze o uwage... 02.02.09, 12:49 he he he no weź....tylko cip(el)ki Ci w głowie !;-P Odpowiedz Link
bettina75 Re: Prosze o uwage... 02.02.09, 13:48 JACEK!!!! wszelki duch....ja myslalam, ze Cie real juz pozarl na dobre, a tu taka niespodziewanka i na dodatek takie kosmate mysli w glowce))) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Prosze o uwage... 02.02.09, 15:28 REAL mnie pożera zazwyczaj raz w tygodniu, ale spoko, potem wypluwa z pełnym wózkiem ;-P a kosmate mysli to u Ciebie som, podświadomość znalazła ujście w formie przejęzyczenia (a raczej przepalcowania;-P) btw. mam nadzieje że ta niespodziewanka to z gatunku tych miłych?;-P Odpowiedz Link
bettina75 Re: Prosze o uwage... 02.02.09, 17:24 Jacku, Ty mi lepiej winy nie wciskaj, na dodatek palcoweczki Ci po glowce chodza?......ale szczerze mowiac, to usmiechnela sie moja buzia kiedy zobaczylam Twoj nick Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Prosze o uwage... 02.02.09, 20:37 Jak mi palcóweczki to Tobie wciskanie! ;-P cieszy mnie ten uśmiech Odpowiedz Link
bettina75 Re: Prosze o uwage... 03.02.09, 14:02 Znowu lapiesz mnie za slowka? Mnie tez cieszy, ze Ciebie cieszy Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Prosze o uwage... 03.02.09, 14:55 no w tym przypadku sie bez łapania można obejść bo jest napisane czarno na białym ;-P (chyba że ktoś ma inaczej ustawione tło&kolorek czcionki) Odpowiedz Link
bettina75 Re: Prosze o uwage... 03.02.09, 15:04 Tez mam czarne na bialym, wiec wszystko sie zgadza Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Prosze o uwage... 03.02.09, 22:44 znikające problemy to chyba powód do radości?;-P Odpowiedz Link
bettina75 Re: Prosze o uwage... 04.02.09, 08:19 Oczywiscie ze tak, tylko o czym bedziemy teraz dyskutowac, skoro problemu nie mamy )) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Prosze o uwage... 04.02.09, 11:25 o tym że znowu spadł śnieg i powstają problemy na drogach?;-P Odpowiedz Link
bettina75 Re: Prosze o uwage... 04.02.09, 12:25 Tak, bo drogowcy jak zwykle zaspali i to w srodku zimy )))) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Prosze o uwage... 04.02.09, 12:50 to sie fachowo nazywa tak: "...i znowu zima zaskoczyła drogowców" ;-P ale zima zimą, na szczęście jest temperatura na plusie więc nie przewiduję problemów z odkopaniem autka, skrobanie i nagrzewanie od środka mnie minie ;-P Odpowiedz Link
bettina75 Re: Prosze o uwage... 04.02.09, 12:55 Dlatego moj stoi sobie w garazu, ale kiedy wracam z pracy to tez musze drapac i chuchac, wiec znam ten bol i nie zapomnij o reflektorach!! slysze ciagle w moich uszch... Kiedys wlasnie z tego powodu zatrzymala mnie drogowka i pokazala paluszkiem))))) Na szczesce obylo mi sie bez kary, ale teraz juz tego nie zapomne ♥~♡ Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Prosze o uwage... 05.02.09, 12:54 jest na to sposób- niektóre samochody ( np. volvo) mają na reflektorach wycieraczki i spryskiwacze nawet btw. poza tym poprzez grzanie reflektory szybko same zadbają o wolność od pokrywy lodowej, bo śnieg to raz dwa i zrzucony Odpowiedz Link
bettina75 Re: Prosze o uwage... 05.02.09, 13:22 Niektore japonce tez mialy takie wcieraczki, teraz mi to przypomniales) Jednak czesto widze zasniezone reflektory na parkingu sklepowym, nie wszyscy o tym mysla.... tylko mnie to teraz na tym punkcie wyczulilo)) U nas sa od 1-go lutego bardzo wysokie kary wprowadzone w zycie i trzeba miec sie na bacznosci)))) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Prosze o uwage... 05.02.09, 13:49 dobrze że to tam a nie tu, i że na baczności a nie na baczność, bo nie zmieściłbym się wew moim japońcu, albo bym musiał wyciąć dziurę otwieraczem do konserw a'la szyberdach ;-P btw. może auta na parkingu na bieżąco są zasypywane śniegiem albo som po prostu pozostawione samym sobie do wiosny? Odpowiedz Link
bettina75 Re: Prosze o uwage... 05.02.09, 14:02 a`la Schiebedach, hmmm gdybys wycial otwieraczem do konserw to bylby wtedy "Klappdach" pochodzi od klapy )))) Tez jezdze Japoncem, widze mamy wspolne upodobania) Na parkingu sa zegary nie mozna odstawic do wiosny Ale z tym zasypywaniem sniegiem to wszystko mozliwe.... )) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Prosze o uwage... 05.02.09, 14:15 klappdach byłby wtedy gdybym to co wyciąłem dał na zawiasy i otwierał a'la klapa ale gdybym w to puste miejsce wsadził kawał szyby mielibyśmy schiebedach? ;-P jeździsz japońcem z japonii, czy takim tylko z nazwy?;-P parking sklepowy kojarzy mi się z platzem przy supermarketach;-P Odpowiedz Link
bettina75 Re: Prosze o uwage... 06.02.09, 10:20 Niby masz racje, z ta klapa, ale ja tez bo jak otwieram ppuszke to nigdy nie robie tego do konca i wlasnie zawsze mam klape ktora zawsze klapne i puszke wyrzucam do kosza.....) Jesli ja usuniesz i wstawisz szybe, to masz rzeczywiscie SCHIEBEDACH Jezdze takim z Japonii co sie Japaner czyli japoniec przez to nazywa Tak, to jest tzw. Spermarktparkplatz Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Prosze o uwage... 06.02.09, 12:06 > bo jak otwieram ppuszke to nigdy nie robie tego do konca i wlasnie zawsze mam > klape ktora zawsze klapne i puszke wyrzucam do kosza.....) możesz też taka puszke po podniesieniu klapy wyrzucic do kibla ;-P jak z Japonii to spoko, bo wiesz, teraz z tymi nowszymi autami jest tak że sporo takich japońców co to są z nazwy Japaner a tak naprawdę strugane w np. Turcji, Holandii czy Hiszpanii ;-P jeden look pod maskę i blaszka znamionowa prawdę ci powie ;-P > Tak, to jest tzw. Spermarktparkplatz sperm? sperm? spermarkt? no że jest spermbank to wiem ale że spermarkety macie to ho ho ho, daaaawno nie byłem na zachodzie więc nie dziwota że to dla mnie nowość;-P Odpowiedz Link
bettina75 Re: Prosze o uwage... 06.02.09, 12:37 Kibel - to po slasku wiadro, skad o tym wiesz??????????? )) hmmm, zrobiles mnie niepewna, a moze moj tez taki europejski delikwent? S U PERMARKTPLATZ mialo byc, nie badz taki drobiazgowy tylko jednej literki zabraklo a Ty znowu o seksie)))) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Prosze o uwage... 06.02.09, 12:43 kibel to nie wiadro ino śmietnik lub wucet ;-P wiem bo sie tak mowi btw. a ślonskiego nie znam > hmmm, zrobiles mnie niepewna, a moze moj tez taki europejski delikwent? przypuszczam że tak! wiesz gdzie szukac odpowiedzi, poza tym w sieci sa fanowskie strony i tam też można znaleźć pochodzenie konkretnego modelu znając rocznik > S U PERMARKTPLATZ mialo byc, nie badz taki drobiazgowy > tylko jednej literki zabraklo a Ty znowu o seksie)))) miało ale nie było, więc nie ja o sexie tylko Ty;-P to ta podświadomość ciągle się o coś dopomina co?;-P Odpowiedz Link
bettina75 Re: Prosze o uwage... 06.02.09, 13:02 aha) hmmmm a co mi moze grozic jak znajde odpowiedz, ze w Europie? najlatwiej jest zawsze drugiego obwiniac, oj nieladnie.... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Prosze o uwage... 06.02.09, 13:04 > hmmmm a co mi moze grozic jak znajde odpowiedz, ze w Europie? yyyyyy eeeeee yyyy zepsuje Ci się ... samopoczucie ;-P no nie obwiniam! czytam ino;-P i głośno komentuję Odpowiedz Link
bettina75 Re: Prosze o uwage... 06.02.09, 13:10 Jak narazie ma 4 lata z haczykiem na swoim grzbiecie, stale dobre traktowanie, glaskanie, przechowywanie w garazu i regularna pielegnacja z przegladem techn. i jakos sie dobrze sprawuje, bez komplikacyjnie, wiec mysle sobie, ze to moze jednak Japonczyk?)))) A Twoj europejski czy japonski jest? Ach w komentatora sie bawisz? i na dodatek slaba plec uciskasz? Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Prosze o uwage... 06.02.09, 13:20 he he he zepsucie groziło samopoczuciu ;-P jak 4latek to baaaardzo prawdopodobnie europejczyk ja mam japoński z Japonii i ma 10 latek a od 8 lat składają je już w Hiszpanii i Anglii ;-P jedyne co uciskam to klawisze klawiatury w trybie bynajmniej nie monotonnym ;-P Odpowiedz Link
bettina75 Re: Prosze o uwage... 06.02.09, 13:28 No to mam pewnie Europejczyka ( skoro tak twierdzisz.... Jak mi odwagi wystarczy, to wezne go pod lupe Nie uciskaj zbyt mocno te klawisze, bo literki Ci sie zatraca Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Prosze o uwage... 06.02.09, 13:38 oj tam, zrób to przy okazji np. wymiany płynu do spryskiwaczy na letni no i im nie szkodzi, ja nie trę, ino uciskam btw. a nawet jakby to ułożenie większości literek znam na pamięć ;-P Odpowiedz Link
bettina75 Re: Prosze o uwage... 06.02.09, 13:56 Narazie tylko sprawdzilam w wikipedii, ze moj model jest tzw. pierwszej generacji i od 2002-2008 byl produkowany w japonskich firmach w Hiroszimie i Hòfu, wiec nadzieja jeszcze zyje))) Ty to na wszystko masz wytlumaczenie, kto Cie tego nauczyl??? )))) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Prosze o uwage... 06.02.09, 13:59 noooo, to japoniec całom gębom (czy raczej maskom) ;-P jestem samoukiem ;-P Odpowiedz Link
bettina75 Re: Prosze o uwage... 06.02.09, 14:02 Tak samo jak Twoj ufff, mialam chyba jednak troche szczescia)))) no i nie wygram z Toba ....a teraz uciekam, ciao i baw sie dobrze w weekend))) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Prosze o uwage... 06.02.09, 14:12 no ciao ciao, w weekend będzie pracowicie...ktoś musi pracować żeby ktoś bawić sie mógł ;-P Odpowiedz Link
bettina75 Re: Prosze o uwage... 08.02.09, 10:44 Widze, ze u Ciebie nic sie w tej materii nie zmienilo.... Kiedy odpoczywasz? Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Prosze o uwage... 08.02.09, 23:24 odpoczynek...hmmm nie mam pojęcia, za to wiem że tydzień kolejny będzie bardzo ciężki i długi Odpowiedz Link
bettina75 Re: Prosze o uwage... 10.02.09, 09:23 wspolczuje, ale jak chcesz, to Ci w tym pomoge)) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Prosze o uwage... 10.02.09, 10:44 problem w tym że to praca przy której trzeba fizycznie byc w pracy, nie można tego zrobic w domu....ech Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Prosze o uwage... 10.02.09, 10:45 btw. ale oczywiście dziękuję za dobre chęci Odpowiedz Link
bettina75 Re: Prosze o uwage... 11.02.09, 11:44 To trudno sie mowi i zyje sie dalej... Nie mniej jednak, zycze Ci abys i Ty znalazl czas na zasluzony odpoczynek, bo perpetum mobile nie istnieje, wiec najwyzszy czas pomyslec o sobie, PRACUSIU Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Prosze o uwage... 13.02.09, 09:02 ale "ja" nie istnieję, nie liczac roli małego trybika wbudowanego w system w maszynie tego świata ;-P Odpowiedz Link
bettina75 Re: Prosze o uwage... 13.02.09, 12:01 Jak to nie istniejesz??? ...to z kim ja pisze???..z duszkiem? Odpowiedz Link
khinga witajcie 10.02.09, 18:18 po dlugim czasie dorwałam sie do jakiejs sieci. u mnie nadal niewesoło... ciesze sie,ze jeszcze tu zagladacie moje zycie odwróciło sie o kilkset stopni. musze przez to przebrnac i potrzeba duzo sil. jeszcze daje rade.. mam rodzine i przyjaciół, którzy pomagaja przetrzymac ten trudny dla mnie czas. pozdrawiam i dziekuje za słowa otuchy Odpowiedz Link
bettina75 Re: witajcie 11.02.09, 11:47 Kiniu, wracaj do sil i do nas Zycze Ci duzo pozytywnych mysli i wytrwalych przyjciol na miejscu wokol Ciebie. Ja moge Cie tylko moimi pozytywnymi myslami wspomoc.... wiec posylam duzo MOCy w Twoim kierunku i cieplutkie pozdrowienia z zyczeniami wszelkiego dobrego!! Odpowiedz Link