20.12.12, 12:24
Chciałem coś wyjaśnić...

Jeżeli ktokolwiek poczuł się urażony słowami które kiedykolwiek napisałem,muszą wiedzieć że zdania te wynikały nie ze złośliwości a jedynie z niewiedzy..nie czytamy wszystkiego,często wyrywamy coś z kontekstu doszukując się zupełnie innej prawdy niż ta która istnieje faktycznie..Nie jestem psychologiem i nie posiadam 6 zmysłu by płynnie wtopić się w treść zawartą w wątkach czy postach.Ciężko zrozumieć kogoś kto nie przekazuje myśli wprost,co często prowadzi do nieporozumień lub konfliktów...Sytuacje są różne czasem zupełnie zaskakujące i nieprzewidywalne,nikt do nikogo nie powinien mieć pretensji o to,że czegoś nie wie bo sposób wyrażania siebie może być zupełnie fałszywie odbierany przez osobę po drugiej stronie mimo czystych i szczerych intencji.....Jeszcze raz przepraszam za brak zrozumienia i obiecuje poprawę....

D.
Obserwuj wątek
    • bez.pokory Re: Errata 20.12.12, 12:32
      koniec świata coraz bliżej...

żal za grzechy
      mocne postanowienie poprawy

czas na zadośćuczynienie...
      kwiaty, czekoladki, winko...
      • zakochana_jane Re: Errata 20.12.12, 12:34
        ... goździki, rajstopy wink

Nie mamy nikomu nic za złe big_grin
      • puch_atek Re: Errata 20.12.12, 12:38
        bez.pokory napisała:
        > czas na zadośćuczynienie...
        > kwiaty, czekoladki, winko...

skrzynka jackusia, zapomniamy o sprawie i startujesz z zerowym kontem pktow SLSplus
        • bez.pokory Re: Errata 20.12.12, 13:01
          po skrzynce to chyba się byś czołgać musiał Puchatku smile
          jak wyszeptany colę dorzuci, to się poświęcę i uratuję CIę przd totalnym sponiewieraniem smile
          • puch_atek Re: Errata 20.12.12, 13:38
            kazda pomoc mile widziana, hihi smile
            • czarny.onyks Re: Errata 20.12.12, 13:42
              imprezka u Puchatka wink?
        • tdf-888 Re: Errata 20.12.12, 16:09
          jak już ktoś o jacusiu wspomniał, to ja dorzucę coś od siebie i nikogo pijącego to ścierwo i pochodne nie chcę obrażać, ale uważam picie whisky whiskey itp. za głupie pozerstwo polaczka, co to spróbował czegoś, co za komuny było tylko w pewexie i baltonie. otóż polak powinien pić czystą wódkę żytnią ewentualnie smakową (lublin robi ciekawą żurawinkę, absolut jest niezawodny, finlandię też można), natomiast picie tego rudego ścierwa uważam za niezdrowe (bardziej niezdrowe). zastanówcie się, ile razy męczył was kac po ojczystej a jak często zdarzało się to po whisky? dzieje się tak dlatego, że wódka jest napitkiem szlachetnym, filtrowanym kilkukrotnie a nawet częściej. o!
          trochę się uzewnętrzniam, bo byłem na zakupach i się obkupiłem w moje browary i kończę 2, dlatego też wyszeptanemu wybaczyłem, ale będę czujny.
          • mayenna Re: Errata 20.12.12, 17:50
            Zurawinka to wymysł litewski przez nas przywłaszczony.
            A ja lubię Balantinesa i każdą grypę leczę whisky na gorącosmile
            • zegnaj_kotku Re: Errata 20.12.12, 19:33
              W taki mróz to najlepszy krupnik lub żołądkowa gorzka.
              • tdf-888 Re: Errata 20.12.12, 19:37
                nie wiem o co chodzi, ale po żołądkowej gorzkiej tej żłółtej słodkiejmam odruch wymiotny. ale to od razu. nawet nie mogę powąchać.
                • zegnaj_kotku Re: Errata 20.12.12, 19:44
                  ja nie mam smile
                  Pamietam jak jechalismy na Sylwestra do Budapesztu (autokarem ) takim co szron był na szybach i jeszcze kierowca zabłądził i prawie 2 razy tyle co było planowanejechalismy - to właśnie żołądkowa i krupnikiem sobie życie ratowaliśmy wink
                  • tdf-888 Re: Errata 20.12.12, 19:55
                    no to fajny klimacik smile
                    wiesz ja sie raz tak tym ujebałem, rzygałem i już nigdy więcej nie mogłem się tego napic kropli.
                • wyszeptany-o-zmroku Re: Errata 20.12.12, 20:13
                  bo pić to trzeba umieć
          • robert.83 Re: Errata 21.12.12, 09:22

Idąc tym tropem można skrytykować każdy wybór.

A co z "polaczkami" jeżdżącymi mercedesami? Pozerstwo! Powinni jeździć fiatem pandą... zakompleksione bubki.
            A co z "polaczkami" jeżdżącymi na plażę nad morze? Pozerstwo! smażą się na piachu i nudzą...

Nie chcę nikogo obrażać, ale to prawdziwie durny sposób myślenia. A Polak to Polak - zawsze z wielkiej litery. Jako narodowiec powinieneś to Ty mi mówić uncertain.
            • tdf-888 Re: Errata 21.12.12, 09:54
              hej!
              robercie ja żaden narodowiec, to że na marszu byłem to dla hecy jako jeden z wielu gapiów, nawet flagi czy szalika nie miałem. polaczki to polaczki, często zagranicę jeżdżą nie nad polskie morze wink nie muszę szanować każdego rodaka, i tych, z których się smieję, tak nazywam. wyraziłem swoje zdanie i napisałem, dlaczego whisky jest gorsza od wódki. do mercedesa nic nie mam i nie podejmuję się próby ukazania wyższości pandy nad mercem. bo bez gwiazdy nie ma jazdy smile
          • zakochana_jane Re: Errata 21.12.12, 09:40
            Ja też zdecydowanie wolę czyste alkohole. Ostatnio Smirnoff'a doskonale toleruję wink
            Mieszańców nie pijam, a jeśli to tylko wina białe półwytrawne big_grin
          • puch_atek Re: Errata 21.12.12, 09:51
            och, jakos ten wpis mi umknal smile
            nie zwracam uwagi, wodke pijam na weselach badz przy specjalnych okazjach, shorty, jest to ciagle alkohol ktory powoduje u mnie odruch wymiotny smile hihi taka np Siwucha mi wrecz smakuje, ale wiekszosc wodek bialych brrr...
            a Jack ma wspanialy zapach, lepszy od smaku hehe...
            poza tym Mlody, co cie tak bierze na patrzenie przez taki pryzmat, swiat sie zmienia, teraz jest cos dostepne, kiedys nie bylo, pijesz jak lubiz, nie lubisz nie pijesz wink
            najgorszy kac jest po winie wink
            • tdf-888 Re: Errata 21.12.12, 09:56
              oj dajcie czasem pogeneralizować smile
        • wyszeptany-o-zmroku Re: Errata 21.12.12, 09:10
          Dobra,ja stawiam ale pijemy razem...
          • green.amber Re: Errata 21.12.12, 09:19
            wyszeptany-o-zmroku napisał(a):

> Dobra,ja stawiam ale pijemy razem...

nono rzeczywiście cuda... i tak znienacka wpadniesz albo i nie, z tą skrzynką, czy się będziesz umawiał wcześniej??
            • wyszeptany-o-zmroku Re: Errata 21.12.12, 09:22
              Przecież są spotkania formowewink,jeśli puchatego nie bedzie wypijemy jego zdrowie..
              • green.amber Re: Errata 21.12.12, 09:30
                co prawda obydwaj zapowiadacie, że się nie zapowiadacie i albo będziecie albo nie, ale statystycznie rzecz biorąc Puchaty na spotkaniach był częściej, więc jest większe prawdopodobieństwo, że będzie i tym razem... a co ze skrzynką?? na razie coś nie słyszałam o planowanym spotkaniu forumowym...
                • wyszeptany-o-zmroku Re: Errata 21.12.12, 09:40
                  Teraz na najbliższym będę,wypadałoby paru osobom w oczy zaglądnąćwink,no chyba że bedzie potrzebne specjalne zaproszeniewink
                  • green.amber Re: Errata 21.12.12, 10:01
                    no proszę proszę... ciekawe komu??
                    ale nic to mój oczekiwany od kilku dni armagedon właśnie nadszedł, więc się odmeldowywam winksmile
    • magda.magda9 Re: Errata 20.12.12, 12:42
      U spowiedzi byłeś? A to część pokuty?...czy o co chodzi?
      • czarny.onyks Re: Errata 20.12.12, 15:28
        świetny kawałek...

ech ten buchający wokół testosteron u kogucików...wink
        • tdf-888 Re: Errata 20.12.12, 15:38
          widzisz to, co chcesz widzieć wink
          acz 'koguty' to przezwisko przedstawicieli płci brzydszej rodziny od strony mego taty. pradziadek podobno był niski, ale podskakiwał (fikał) jak kogut. dementi ja uważam, że niski nie jestem 184cm, choć trochę się garbię i nie widać na pierwszy rzut oka wink
          • czarny.onyks Re: Errata 20.12.12, 15:43
            oj, pozory, pozory...wink
            widzimy to, co ludzie piszą...
            a co myślimy....to już inna bajkawink

...no popatrz, jak trafiłam z kogucikiemtongue_out
            184? że niby malutki? wielkolud bym powiedziała big_grin
    • hashimotka88 Re: Errata 20.12.12, 20:03
      wyszeptany, jesli ten wpis mial jakis zwiazek ze mna to tlumaczylam, ze nie mam zadnych zali ani pretensjiwink serio, serio i nie dziwie sie bo troszku chaaosu wprowadzilambig_grin czlowiek jest omylny.

najgorsze jest to gdy czlowiek jest falszywy, Ty powiedziales co myslales i dobrze. troche wyszlo nie po twojej mysli ale ok. nie miales zlych intencjj.
      ja nie jestem pamietliwa, zale u mnie jak szybko przychodza, tak i odchodza.

wiec moj stan nie mial zadnego zwiwzku z forum. ani wczesnijszymi wpisami zdalam sobie sprawe ze dzialaliscie wg schematu. ze taka osoba moze byc trolembig_grin w koncu nie na codzien zdarza sie taki skomplikowany przypadek jak ja. wiecej jest chyba troli wiec wybraliscie najbardziej prawdopodobna opcje. wiec i ja zrozumialam dlaczego.

a i jak ktos mysli ze sprawil mi przykrosc to ja mysle ze to przeze mnie. jedyne wyjscie lepiej nie myslecwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka