Dodaj do ulubionych

Piąteczek

22.11.13, 12:13
a ja chętnie bym się zwinęła w kłębek i przekimała trochę
niestety nie ma na to szansy, podobnie jak jutro i w niedzielę buu sad
Obserwuj wątek
    • ame_belge34 Re: Piąteczek 22.11.13, 12:15
      ja po jutrzejszym maratonie umysłowo - rozrywkowym padnę chyba na dziób big_grin
      • noc.jesienna Re: Piąteczek 22.11.13, 12:22
        dzień dobrysmile jestem tu nowa i chciałam się przywitać. wreszcie zdobyłam sie na uzupełnienie profilu i napisanie czegoś na tym forum, a nie tylko czytanie
        • ane-tal Re: Piąteczek 22.11.13, 12:27
          Witajsmile
          • green.amber Re: Piąteczek 22.11.13, 12:37
            bry Wszystkim wink
            mię się wydawało, że już się w listopad nie da wcisnąć więcej szczęść, nieszczęść i innych atrakcji... ale byłam w błędzie... więc już nic nie mówię... i prawie nie myślę wink
            • ame_belge34 Re: Piąteczek 22.11.13, 12:39
              ja ostatnio przez nawał wszelkichg zajęc to już przestaję pamiętać jak się nazwywam big_grin
              • lesher Re: Piąteczek 22.11.13, 16:51
                Czyli standard.
            • czarny.onyks Re: Piąteczek 22.11.13, 12:59
              a ja się zastanawiam co jest z tym listopadem...
              wszystko się sypie w tym miesiącu...
              i tak rok po roku...

crying
              • green.amber Re: Piąteczek 22.11.13, 13:14
                czarny.onyks napisała:

> a ja się zastanawiam co jest z tym listopadem...
                > wszystko się sypie w tym miesiącu...
                > i tak rok po roku...
                >
                > crying

bym nie demonizował, że tak wszystko...
                ale mówią, że dawno po jednym urlopie i długo przed następnym, światła dziennego za grosz... świętami zamiast się człek cieszyć to się dodatkowo martwi... i tak się to kręci...
                przetrwać trzeba byle do śniegu i mrozu, wtedy jest pogodniej zazwyczaj wink
                • noc.jesienna Re: Piąteczek 22.11.13, 13:26
                  jak się smucę, to zaglądam do ulubionych książek. to tak jakbym rozmawiała ze starym znajomym
                  • slayer-ka Re: Piąteczek 22.11.13, 13:51
                    noc.jesienna napisała:

> jak się smucę, to zaglądam do ulubionych książek. to tak jakbym rozmawiała ze s
                    > tarym znajomym

mam podobnie, a ostatnio to nawet myśl mi przeszła, żeby Anię z Zielonego poczytać - kojarzy mi się t totalną beztroską z dzieciństwa big_grin
                    • noc.jesienna Re: Piąteczek 22.11.13, 18:05
                      nie lubiłam Ani. wydawała mi się taką małą nadętą cwaniarą
            • facet699 Re: Piąteczek 22.11.13, 13:01
              pochwal się lepiej bo minki wskazują na coś dobrego a nam tutaj trochę optymizmu się przyda
              • organza7 Re: Piąteczek 22.11.13, 13:07
                Czasami się robi dobre minki do złej grywink
                • green.amber Re: Piąteczek 22.11.13, 13:12
                  do złej to nie, z resztą to zawsze kwestia interpretacji wink do Wasz się resztkiem sił i nadziei swym krzywym uśmiechem śmiecham wink żeby się do dosmucania nie przykładać za bardzo...
                  • organza7 Re: Piąteczek 22.11.13, 13:18
                    O to widzisz, dokładnie tak jak jawink
                    • hashimotka88 Re: Piąteczek 22.11.13, 13:43
                      Oj tam. Oj tam. Narzekacie.... U mnie niebo placze. Lzy sie po szybie leja ale nie wydaja odglosu... Sa tepe. Ja w srodku i na zewnatrz sie trzymam smile aura juz nie.
                      Pokrecone dni w ostatnim czasie. Na tyle ze sie w nich gubie. Jestem jade i zaraz wracam. Spie i juz wstaje i jakos leci. Dobrze na razie jest bo sie ruszam a nie padam.... Czasem bezwladnie. Tylko do przodu jade. Tak. Kiedys mi sie to znudzi i bede miala dosc. Teraz mam jeszcze zapal smile bo za dlugo bezwladnie lezalam. Bez ruchu. Bez sensu...
                      Takie bezproduktywne zycie.
                      I znowu dzisiaj zmiana. Bryke zmieniam i strone rowniez suspicious teraz bede po prawej stronie siedziec. To dobrze. Bede sie bardziej socjalizowala Z ludziami. Chocby w podrozy.
                      Ciekawe czy siedzenie bedzie wygodne big_grin

Dobrego mimo wszystko i na twarzy mniej pochmurnego nawet jesli aura ku temu nie jest dobra smile
        • raziel24 Re: Piąteczek 22.11.13, 13:37
          Lubisz się bawić w podchody gdybyśmy wiedzieli, że nas czytasz może byśmy troche mniej głupot wypisywali bardzo nie nieładnie wink
          • organza7 Re: Piąteczek 22.11.13, 13:49
            Komu takiej bury udzielasz Razielku?suspicious I wypraszam sobie głupotysuspicious Ja piszę same mądre rzeczybig_grin
          • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Piąteczek 22.11.13, 14:04
            to Ty się łudziłeś, że czytają nas tylko ci, którzy tu piszą?
            piszący to tylko wierzchołek góry lodowej
            "cisi czytacze" to znacznie większa liczebnie grupa, bądź tego pewien smile
            • witamina_b12 Re: Piąteczek 22.11.13, 14:07
              ostatnio to mało mają do czytania... może wyjdą z cienia wink
              • organza7 Re: Piąteczek 22.11.13, 14:18
                Witamino, bo Ciebie coś mało ostatniosmile Życie Cię aż tak absorbuje? Coś na ten kształt jak Tede? Bo on to chyba znalazł kobietę do prasowania koszulsuspicious
                • slayer-ka Re: Piąteczek 22.11.13, 14:27
                  organza7 napisała:

> Witamino, bo Ciebie coś mało ostatniosmile Życie Cię aż tak absorbuje? Coś na ten
                  > kształt jak Tede? Bo on to chyba znalazł kobietę do prasowania koszulsuspicious

Taaaa https://emotikona.pl/emotikony/pic/49rotfl.gif
                  • organza7 Re: Piąteczek 22.11.13, 14:35
                    Slay, nawet jak walnęłam łbem w płot, to nieładnie się tak wyśmiewać z koleżankisuspicious

A jak masz ciekawe informacje to byś się podzieliła, a nie sama obśliniała podłogętongue_outsuspicious
                    • slayer-ka Re: Piąteczek 22.11.13, 15:33
                      organza7 napisała:

> Slay, nawet jak walnęłam łbem w płot, to nieładnie się tak wyśmiewać z koleżank
                      > isuspicious
                      >
                      > A jak masz ciekawe informacje to byś się podzieliła, a nie sama obśliniała podł
                      > ogętongue_outsuspicious

Oj
                      O nieobecnych się nie mówi
                      Jak Tede i jego partnerka od koszul będą chcieli się afiszowac - zrobia to sami big_grin
                      • czarny.onyks Re: Piąteczek 22.11.13, 15:39
                        o właśnie...
                        zacznijmy żyć swoim zyciem, a nie sprawami innychsuspicioustongue_out

• slayer-ka Re: Piąteczek 22.11.13, 15:44
                          czarny.onyks napisała:

> o właśnie...
                          > zacznijmy żyć swoim zyciem, a nie sprawami innychsuspicioustongue_out
                          >

a jak już plotkować to w 4 ścianach przy kalorycznym ciachu i w zaufanym gronie...szeptem big_grin
                          • lesher Re: Piąteczek 22.11.13, 16:51
                            Lepiej uważaj bo od tego dupa rośnie tongue_out
                            • organza7 Re: Piąteczek 22.11.13, 17:02
                              Od plotek??suspicious Czy od szeptania? Ale od tego to my tu innego speca mamysuspicioustongue_out
                • witamina_b12 Re: Piąteczek 22.11.13, 22:24
                  Absorbuje.... suspicious
                  zwlaszcza prasowanie... kobiety do prasowania jeszcze nie znalazłam... ;>
                  • maruda2 Re: Piąteczek 22.11.13, 22:28
                    witamina_b12 napisała:

> Absorbuje.... suspicious
                    > zwlaszcza prasowanie... kobiety do prasowania jeszcze nie znalazłam... ;>

Kochana a dasz cynk, jak znajdziesz ? wink Nienawidzę prasowania i taka kobieta też by mi się przydała big_grin
                    • witamina_b12 Re: Piąteczek 22.11.13, 22:33
                      Spoko. Podzielę się, nie jestem zaborcza...
                      ....w stounku do kobiet wink
                      • maruda2 Re: Piąteczek 22.11.13, 23:01
                        w pełni rozumiem smile
                        gdybym znalazła faceta z umiejętnością prasowania, zwłaszcza koszul, to też bym go nikomu nie oddała wink
                        • organza7 Re: Piąteczek 23.11.13, 10:08
                          Niestety muszę Cię rozczarowaćsad Absolutnie nie gwarantuje to udanego związku. Sprawdzone na sobiewink
        • lesher Re: Piąteczek 22.11.13, 16:53
          Witaj, dobra duszo...
          Jeszcze uzupełnij skąd stukasz wink
    • szarlotka_ja Re: Piąteczek 22.11.13, 19:13
      Jesuuu ale jestem zmęczona sad. Jak dobrze, że ten piątek już mija.
      A jutro? Niespodzianka - do pracy. Masakra! A miałam mieć wolny dzień crying.
      Wolno ponarzekać? suspicious Bo muszę się jeszcze na jutro przygotować. Jejku, jak mi się nie chce.
      • slayer-ka Re: Piąteczek 22.11.13, 19:20
        ja jutro wstaje o 5 !!!!!!!!!!!
        Dla mnie to horror
        Przy moim chodzeniu spać o 3 będzie to trudne a o zaśnięciu wczesniej mowy nie ma.
        Dołączam się do narzekania
        Do tego kiedy już już myślałam, że to koniec na dziś......telefon
        Zły telefon...zły zły
        Jestem zła
        Chcę być znowu mała dziewczynką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • szarlotka_ja Re: Piąteczek 22.11.13, 19:25
          5 rano <szok> to w sumie masz gorzej uncertain
      • czytacz.1 Re: Piąteczek 23.11.13, 00:17
        Witaj w klubie miałem jutro na randkę jechać a tu duoa i do roboty jutro walę, randka dopiero w niedzielę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka