maruda2 22.11.13, 12:13 a ja chętnie bym się zwinęła w kłębek i przekimała trochę niestety nie ma na to szansy, podobnie jak jutro i w niedzielę buu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ame_belge34 Re: Piąteczek 22.11.13, 12:15 ja po jutrzejszym maratonie umysłowo - rozrywkowym padnę chyba na dziób Odpowiedz Link
noc.jesienna Re: Piąteczek 22.11.13, 12:22 dzień dobry jestem tu nowa i chciałam się przywitać. wreszcie zdobyłam sie na uzupełnienie profilu i napisanie czegoś na tym forum, a nie tylko czytanie Odpowiedz Link
green.amber Re: Piąteczek 22.11.13, 12:37 bry Wszystkim mię się wydawało, że już się w listopad nie da wcisnąć więcej szczęść, nieszczęść i innych atrakcji... ale byłam w błędzie... więc już nic nie mówię... i prawie nie myślę Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: Piąteczek 22.11.13, 12:39 ja ostatnio przez nawał wszelkichg zajęc to już przestaję pamiętać jak się nazwywam Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Piąteczek 22.11.13, 12:59 a ja się zastanawiam co jest z tym listopadem... wszystko się sypie w tym miesiącu... i tak rok po roku... Odpowiedz Link
green.amber Re: Piąteczek 22.11.13, 13:14 czarny.onyks napisała: > a ja się zastanawiam co jest z tym listopadem... > wszystko się sypie w tym miesiącu... > i tak rok po roku... > > bym nie demonizował, że tak wszystko... ale mówią, że dawno po jednym urlopie i długo przed następnym, światła dziennego za grosz... świętami zamiast się człek cieszyć to się dodatkowo martwi... i tak się to kręci... przetrwać trzeba byle do śniegu i mrozu, wtedy jest pogodniej zazwyczaj Odpowiedz Link
noc.jesienna Re: Piąteczek 22.11.13, 13:26 jak się smucę, to zaglądam do ulubionych książek. to tak jakbym rozmawiała ze starym znajomym Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Piąteczek 22.11.13, 13:51 noc.jesienna napisała: > jak się smucę, to zaglądam do ulubionych książek. to tak jakbym rozmawiała ze s > tarym znajomym mam podobnie, a ostatnio to nawet myśl mi przeszła, żeby Anię z Zielonego poczytać - kojarzy mi się t totalną beztroską z dzieciństwa Odpowiedz Link
noc.jesienna Re: Piąteczek 22.11.13, 18:05 nie lubiłam Ani. wydawała mi się taką małą nadętą cwaniarą Odpowiedz Link
facet699 Re: Piąteczek 22.11.13, 13:01 pochwal się lepiej bo minki wskazują na coś dobrego a nam tutaj trochę optymizmu się przyda Odpowiedz Link
green.amber Re: Piąteczek 22.11.13, 13:12 do złej to nie, z resztą to zawsze kwestia interpretacji do Wasz się resztkiem sił i nadziei swym krzywym uśmiechem śmiecham żeby się do dosmucania nie przykładać za bardzo... Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Piąteczek 22.11.13, 13:43 Oj tam. Oj tam. Narzekacie.... U mnie niebo placze. Lzy sie po szybie leja ale nie wydaja odglosu... Sa tepe. Ja w srodku i na zewnatrz sie trzymam aura juz nie. Pokrecone dni w ostatnim czasie. Na tyle ze sie w nich gubie. Jestem jade i zaraz wracam. Spie i juz wstaje i jakos leci. Dobrze na razie jest bo sie ruszam a nie padam.... Czasem bezwladnie. Tylko do przodu jade. Tak. Kiedys mi sie to znudzi i bede miala dosc. Teraz mam jeszcze zapal bo za dlugo bezwladnie lezalam. Bez ruchu. Bez sensu... Takie bezproduktywne zycie. I znowu dzisiaj zmiana. Bryke zmieniam i strone rowniez teraz bede po prawej stronie siedziec. To dobrze. Bede sie bardziej socjalizowala Z ludziami. Chocby w podrozy. Ciekawe czy siedzenie bedzie wygodne Dobrego mimo wszystko i na twarzy mniej pochmurnego nawet jesli aura ku temu nie jest dobra Odpowiedz Link
raziel24 Re: Piąteczek 22.11.13, 13:37 Lubisz się bawić w podchody gdybyśmy wiedzieli, że nas czytasz może byśmy troche mniej głupot wypisywali bardzo nie nieładnie Odpowiedz Link
organza7 Re: Piąteczek 22.11.13, 13:49 Komu takiej bury udzielasz Razielku? I wypraszam sobie głupoty Ja piszę same mądre rzeczy Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Piąteczek 22.11.13, 14:04 to Ty się łudziłeś, że czytają nas tylko ci, którzy tu piszą? piszący to tylko wierzchołek góry lodowej "cisi czytacze" to znacznie większa liczebnie grupa, bądź tego pewien Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Piąteczek 22.11.13, 14:07 ostatnio to mało mają do czytania... może wyjdą z cienia Odpowiedz Link
organza7 Re: Piąteczek 22.11.13, 14:18 Witamino, bo Ciebie coś mało ostatnio Życie Cię aż tak absorbuje? Coś na ten kształt jak Tede? Bo on to chyba znalazł kobietę do prasowania koszul Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Piąteczek 22.11.13, 14:27 organza7 napisała: > Witamino, bo Ciebie coś mało ostatnio Życie Cię aż tak absorbuje? Coś na ten > kształt jak Tede? Bo on to chyba znalazł kobietę do prasowania koszul Taaaa Odpowiedz Link
organza7 Re: Piąteczek 22.11.13, 14:35 Slay, nawet jak walnęłam łbem w płot, to nieładnie się tak wyśmiewać z koleżanki A jak masz ciekawe informacje to byś się podzieliła, a nie sama obśliniała podłogę Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Piąteczek 22.11.13, 15:33 organza7 napisała: > Slay, nawet jak walnęłam łbem w płot, to nieładnie się tak wyśmiewać z koleżank > i > > A jak masz ciekawe informacje to byś się podzieliła, a nie sama obśliniała podł > ogę Oj O nieobecnych się nie mówi Jak Tede i jego partnerka od koszul będą chcieli się afiszowac - zrobia to sami Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Piąteczek 22.11.13, 15:39 o właśnie... zacznijmy żyć swoim zyciem, a nie sprawami innych Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Piąteczek 22.11.13, 15:44 czarny.onyks napisała: > o właśnie... > zacznijmy żyć swoim zyciem, a nie sprawami innych > a jak już plotkować to w 4 ścianach przy kalorycznym ciachu i w zaufanym gronie...szeptem Odpowiedz Link
organza7 Re: Piąteczek 22.11.13, 17:02 Od plotek?? Czy od szeptania? Ale od tego to my tu innego speca mamy Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Piąteczek 22.11.13, 22:24 Absorbuje.... zwlaszcza prasowanie... kobiety do prasowania jeszcze nie znalazłam... ;> Odpowiedz Link
maruda2 Re: Piąteczek 22.11.13, 22:28 witamina_b12 napisała: > Absorbuje.... > zwlaszcza prasowanie... kobiety do prasowania jeszcze nie znalazłam... ;> Kochana a dasz cynk, jak znajdziesz ? Nienawidzę prasowania i taka kobieta też by mi się przydała Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Piąteczek 22.11.13, 22:33 Spoko. Podzielę się, nie jestem zaborcza... ....w stounku do kobiet Odpowiedz Link
maruda2 Re: Piąteczek 22.11.13, 23:01 w pełni rozumiem gdybym znalazła faceta z umiejętnością prasowania, zwłaszcza koszul, to też bym go nikomu nie oddała Odpowiedz Link
organza7 Re: Piąteczek 23.11.13, 10:08 Niestety muszę Cię rozczarować Absolutnie nie gwarantuje to udanego związku. Sprawdzone na sobie Odpowiedz Link
lesher Re: Piąteczek 22.11.13, 16:53 Witaj, dobra duszo... Jeszcze uzupełnij skąd stukasz Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Piąteczek 22.11.13, 19:13 Jesuuu ale jestem zmęczona . Jak dobrze, że ten piątek już mija. A jutro? Niespodzianka - do pracy. Masakra! A miałam mieć wolny dzień . Wolno ponarzekać? Bo muszę się jeszcze na jutro przygotować. Jejku, jak mi się nie chce. Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Piąteczek 22.11.13, 19:20 ja jutro wstaje o 5 !!!!!!!!!!! Dla mnie to horror Przy moim chodzeniu spać o 3 będzie to trudne a o zaśnięciu wczesniej mowy nie ma. Dołączam się do narzekania Do tego kiedy już już myślałam, że to koniec na dziś......telefon Zły telefon...zły zły Jestem zła Chcę być znowu mała dziewczynką!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
czytacz.1 Re: Piąteczek 23.11.13, 00:17 Witaj w klubie miałem jutro na randkę jechać a tu duoa i do roboty jutro walę, randka dopiero w niedzielę. Odpowiedz Link