marucha1 26.06.03, 09:43 Dzien dobry duszki szufladkowe.Czwartek smuci sie za Wami.Kawka czeka i sniadanko jarzynkowo-owocowo-serkowo-dzemikowe tez.Zapraszam i usmiecham sie do Was Maruchowo) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniouek1 Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 26.06.03, 10:29 Dzieńdoberek poprosze tylko kawkę, garsteczkę uśmiechów na osłodę chłodnego dnia, i muszę już lecieć, bo czas nie chce czekać, tylko goni i goni jak oszalały Odpowiedz Link
kendo Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 26.06.03, 10:41 Witajcie..... Marucha,czwartek sie nie smuci, przybyl z pieknym porankiem i koncertem ptasim, ktory pewnie ucichnie,bo zapowiada sie bardzo goracy dzien, nareszcie po tygodniowyej niepogodzie. Czestuje sie sniadankiem ze stoliczka obfitosci i znikam do moich porannych obowiazkow,,,, Pozdrawiam Cieplutko z przyjemnym zefirkiem PA;..kendo Odpowiedz Link
ulalka Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 26.06.03, 12:23 witam )) o jak milutko... heh.. siadam sobie i czestuje sie Marucho ) wszystko takie pyszne... o jeszcze troszkę kaffki i wracam do pracy... ) do potem ) Odpowiedz Link
kendo Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 26.06.03, 12:25 a co potem ???? pewnie na sloneczko wypelzniesz hi,hi, Pozdrawiam cieplutko Ulalko,,,kendo Odpowiedz Link
aniouek1 Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 26.06.03, 15:11 Kendo, a gdzie to sloneczko? U mnie szaro, buro, ponuro i zimno Odpowiedz Link
aniouek1 Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 26.06.03, 17:07 Dzień dobry Czyżby dni w Twoim tygodniu się poplatały i miejscami pozamieniały? Odpowiedz Link
kendo Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 26.06.03, 20:14 ,,Anioueczku,sloneczko bylo u nas do 16:00 a pozniej sie mnie wystraszylo i za chmurki sie schowalo. ale w sumie byl ladny dzien, golabki gruchaly malarzowi. Och ,kiedy skonczy,bo chcialam sie poopalac na trawce.... Pozdrawiam wieczornie ,,,,PA;.. Odpowiedz Link
aniouek1 Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 26.06.03, 20:59 jak u Ciebie zaszło o 16, to kiedy u mnie wzejdzie? Odpowiedz Link
kendo Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 26.06.03, 21:07 niema obawy Anioueczku,bedziesz miala sloneczko. Bo to moje sloneczko ,cos ostatniomnie nie lubi bo kiedy zaloze bikini to sie chowa za chmurki hi,hi,. a moze to tylko dziwne zbiegi okolicznosci.???? Odpowiedz Link
aniouek1 Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 26.06.03, 21:14 Kendo, jak mogłaś pomyśleć, że słoneczko Cię nie lubi? Twój problem to chyba polega na tym, że Wszyscy Cię lubią i chmurki też Odpowiedz Link
kendo Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 26.06.03, 22:01 Aniueczku sloneczko mnie lubi,napewno ale jak zobaczy moje zjelczale sadelko to ucieka hi,hi, Odpowiedz Link
kasikk Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 26.06.03, 22:02 to witaj w klubie!! ja mam podobny problem, ale nocną porą - jak przechodzę, gasną niektóre latarnie)) nie umiem tego zrozumieć... pozdrawiam serdecznie ) Odpowiedz Link
mrouh Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 26.06.03, 22:31 Nie zostawiłam w czwartku swojego śladu nawet do tej pory, a juz tak późno... Kasikk, ja tez tak mam z latarniami, czasami zastanawiałam się czy ja nie mam manii prześladowczej, ale one naprawdę gasną akurat jak ja idę nocą - za każdym razem, a robię to rzadko... Przeczytałam dziś w 4,5 godziny jedną książkę i poszłam po nowa dostawę do biblioteki Wiecie jak mi dobrze? Ide spać zaraz, ale jeszcze chwilkę poczytam Pa Odpowiedz Link
kasikk Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 26.06.03, 22:34 a ja jeszcze 1(!!!) dzień i tez będę tak mogła czytac książki - od rana do wieczora ) błogo mi na samą myśl... mmmmm... Odpowiedz Link
kendo Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 26.06.03, 22:49 Witajcie dziewczatka hi,hi, ja mam problem innego rodzaju gdy zblizam sie do radia to przestaj grac, a lampy mi swieca caly czas. O,ja zaczelam czytac JaqoChristian - "Wladczyni w Abu Simbel" Pozdrawiam wieczornie,,,, Odpowiedz Link
kasikk Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 26.06.03, 23:13 a ja się chyba czwartkowo odmelduję. podusia czeka ) dobranoc... mmmmmm... Odpowiedz Link
kendo Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 26.06.03, 23:16 Kasikk.... Przyjemnej nocy w objeciach Morfeusza, PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 26.06.03, 23:22 no dobrze,niech beda inne ramionka hi,hi,Dobrej Nocy w kazdym badzi razie,,,,, Odpowiedz Link
kendo Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 03.07.03, 00:02 Witam Wszystkich Cieplutko..... Kto jeszcze nie spi????????. Odpowiedz Link
rzulw Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 03.07.03, 00:58 Witaj. Ja nie śpię Wskoczyłem na chwilkę do szuflady, bo mi ggadulec nie działa. Odpowiedz Link
kendo Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 03.07.03, 09:15 Witaj Rzulwik! a w koncu poczlapalam nana, bo za dlugo wydawalo mi sie czekac . Pozdrawiam Ciepltko,,,, Odpowiedz Link
aniouek1 Kendo! Rzulwik! 03.07.03, 09:18 Wy jesteście najprawdziwsze NOCNE MARKI! Czemu Wy spać nie lubicie? A może podusie macie kanciaste? ..choć muszę przyznać, że to bardzo miło wiedzieć, że w SZUFLADZIE KTOŚ trzyma nocną straż i nawet nocą można pobyć w SZUFLADZIE z Kimś Specjalny dzieńdoberek dla NOCNYCH MARKÓW Pozdrawiam Was serduszkowo Odpowiedz Link
kendo Re: Kendo! Rzulwik! 03.07.03, 09:22 Witaj Anioueczku! no ,wlasnie z tym spaniem,,,,, to wielki problem czasami, Nieraz o 21:00 oczeta sie zamykaja, a nieraz wcale niechca,i trzeba z rozsadku isc nana. Pozdrawiam Cieplutko,,,, Odpowiedz Link
aniouek1 Kendo..a może warto porozmawiać o bezsenności? 03.07.03, 09:51 Często się o tym słyszy. Może warto o tym porozmawiać? Zapodam temat w saloniku dyskusyjnym Odpowiedz Link
kendo Re: Kendo..a może warto porozmawiać o bezsenności 03.07.03, 10:15 a moze i warto ???? ale czy to da jakis efekt???? nieraz po prostu niechce sie spac, a zwlaszcza ja, odzialywuje na pelnie ksiezyca i wtedy wogule nie czuje potrzeby spania.... Odpowiedz Link
aniouek1 dzieńdoberek Szufludkowie :) 03.07.03, 09:42 Wszystkim życzę takiego pięknego dnia jaki jest u mnie. Za oknem słońce, chór ptaków, i...mnóstwo pracy, którą się lubi Odpowiedz Link
kendo Re: dzieńdoberek Szufludkowie :) 03.07.03, 09:48 Dziekuje Anioueczku,,,, oby sie nasz dzionek poprawil na Twoje sloneczkowe,,,, u nas na razie chlodno,wietrznie ,a sloneczko gdzies sie bawi w chowanego .... no,ale to dopiero poczatek dnia, do wieczora moze sie duzo zmienic....PA;.. Duzo sloneczka Wszystkim dzis Zycze,,,, Odpowiedz Link
kasikk Re: dzieńdoberek Szufludkowie :) 03.07.03, 10:59 Witam wesolutko wszystkich!! co do spania to chyba odsypiam te niedospane noce z poprzednich 2 tygodni śpioch ze mnie!!! ) Odpowiedz Link
mala20033 Re: dzieńdoberek Szufludkowie :) 03.07.03, 17:02 Tule sie do wszystkich czwartkowo..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: dzieńdoberek Szufludkowie :) 03.07.03, 17:27 Oj! przylepusiu slodziudki,,,,,Malenka,,,, wiem,ze masz dzis wazny dzien,ale bedzie dobrze,,,,, scieskam po skandynawsku wiesz jak,,,,,PA;.. ,,Kasikk, Ja zawsze chec spac , jak zjadlam obiadek,,,, i jestem strasznie leniwa,,,, pozdrawiam cieplutko,,,,, Odpowiedz Link
kasikk Re: dzieńdoberek Szufludkowie :) 03.07.03, 18:28 o tak... mmm... szczególnie po dobrym obiadku a dla ciebie, malenka, mam życzenia powodzenia i przesypiania spokojnie już wszyściutkich nocek ) Odpowiedz Link
kendo Re: dzieńdoberek Szufludkowie :) 03.07.03, 22:34 Oj! chyba juz wszyscy obiadki pojedli i poszli spac,,,,hi,hi,. czy moze jeszcze zablakana duszka jest tu, to witam milutko,,,, Odpowiedz Link
mrouh Re: dzieńdoberek Szufludkowie :) 10.07.03, 09:06 Witam w czwartek! Piękny dzień to będzie. Zaraz biorę się za pieczenie magdalenek Zobaczymy co z tego będzie... Mam nadzieję, że będą miały takie same magiczne właściwości jak te z Prousta Zapraszam na magdalenki po południu. I na herbatkę Odpowiedz Link
kendo Re: dzieńdoberek Szufludkowie :) 10.07.03, 09:21 mrouh napisała: > Witam w czwartek! Piękny dzień to będzie. **** ja witam Cie rowniez, u nas tez sie tak zapowiada Zaraz biorę się > za pieczenie magdalenek Zobaczymy co z tego będzie... **** to ciasteczka,czy jakies buleczki???? > Mam nadzieję, że będą miały takie same magiczne > właściwości jak te z Prousta Zapraszam na magdalenki > po południu. I na herbatkę **** chetnie posmakuje,czyli sie zjawie po poludniu **** Pozdrawiam Cieplutko.... Odpowiedz Link
mrouh Re: dzieńdoberek Szufludkowie :) 10.07.03, 09:32 kendo napisała: > mrouh napisała: > > > Witam w czwartek! Piękny dzień to będzie. > **** ja witam Cie rowniez, u nas tez sie tak zapowiada U nas, jeśli chodzi o pogodę, to zapowiada się w kratkę, ale i tak będzie piękny, bo to czwartek > Zaraz biorę się > > za pieczenie magdalenek Zobaczymy co z tego będzie... > **** to ciasteczka,czy jakies buleczki???? Mięciutkie ciasteczka, o takie: www.mniammniam.pl/pu.php?u=71&p=290 Zakładam fartuszek i zakasam rękawy Odpowiedz Link
kendo Re: dzieńdoberek Szufludkowie :) 10.07.03, 10:02 Recepta ,bardzo latwa, ciekawe czy beda smakowac, bardzo lubie takie ciasteczka. ciekawe czy mozna je upiec bez foremek,bo ich niemam, a moze ciasto za zadkie i bedzie sie za bardzo rozlewac na blasze ????, ,,,,Mrouh,,,,czy mogla bys sprobowac upiec jedno na probe bez foremki, jak wyjdzie,czy mocno sie rozleje....dziekuje... Pysznego smakowania juz teraz zycze,,,,, Odpowiedz Link
mrouh Re: dzieńdoberek Szufludkowie :) 10.07.03, 10:09 kendo napisała: > Recepta ,bardzo latwa, > ciekawe czy beda smakowac, > bardzo lubie takie ciasteczka. Hmm, ja je uwielbiam z herbatą. Sama jeszcze nie robiłam, ale we Francji zajadałam się nimi na babskich pogaduchach > ciekawe czy mozna je upiec bez foremek,bo ich niemam, > a moze ciasto za zadkie i bedzie sie za bardzo rozlewac > na blasze ????, O, bez foremek, to raczej nie. Z mojego doświadczenia wynika, że to ciasto jest raczej z rzadszych, więc to nie przejdzie ale ja też nie mam takich muszelkowych foremek. Za to mam takie od babeczek, okrągłych z karbowanym brzegiem i takie upiekę. Bedą troszke inne, jak mi wyjda wystarczająco dobre, żeby sie postarać o magdalenkowe foremki, to poszukam takich muszelkowych w sklepach Odpowiedz Link
kendo Re: dzieńdoberek Szufludkowie :),ciasteczka 10.07.03, 10:20 ,,,Mrouh,,, mam natomiast papierowe foremki, co uzywam do drozdzowych buleczek,ciekawe czy w takim czyms by sie udalo,jezeli masz moze cos takiego, to jedna by mozna bylo sprobowac, a ksztalt niegra roli,byle byly papusne,,,,, Odpowiedz Link
kasikk Re: dzieńdoberek Szufludkowie :) 10.07.03, 10:24 Dzień dobry raz jeszcze ) Mrouh! to bardzo fajna strona z przepisami. aż dołączyłam sobie do ulubionych! chyba też wykombinuję coś dobrego dzisiaj ) Odpowiedz Link
mrouh Re: dzieńdoberek Szufludkowie :) 10.07.03, 10:46 kasikk napisała: > Dzień dobry raz jeszcze ) > Mrouh! to bardzo fajna strona z przepisami. aż dołączyłam sobie do ulubionych! > chyba też wykombinuję coś dobrego dzisiaj ) Ja do nich zaglądam zawsze, jak nie wiem, co zrobic na obiad Albo jak mam ochote na ciasto, a chce mi sie czegos nowego To jedna z ulubionych moich kulinarnych stron, ale jeszcze więcej przepisów chyba, w każdym razie łatwo i szybko znaleźć: www.kuchnia.bytow.pl/ Kendo, nie mam takiego cuda, ale to powinno być dobre, we Francji sprzedają magdalenki właśnie w takich papierowych foremkach. Odpowiedz Link
aniouek1 Re: dzieńdoberek Szufludkowie :) 10.07.03, 12:20 Dobrego dnia Wszystkim życzę i życze Wam Wszystkim aby Każdego bez wyjątku spotkało COŚ wyjątkowo miłego. Odpowiedz Link
mrouh Re: dzieńdoberek Szufludkowie :) 10.07.03, 12:32 Przynajmniej tyle dobrego: mogę Was poczęstować magdalenką pod warunkiem, że druga partia się nie przypali Odpowiedz Link
aniouek1 Re: dzieńdoberek Szufludkowie :) 10.07.03, 16:08 ja bardzo chętnie skosztuję właśnie tych przypalonych Odpowiedz Link
mrouh Re: dzieńdoberek Szufludkowie :) 10.07.03, 16:45 Są i nieprzypalone (mam nową kuchenkę i jeszcze nie wyczaiłam jak działa piecyk, czasem mnie zaskakuje). Ale ja lubię wszystko takie bardziej złote, wypieczone. Wiem, że to niezdrowe, ale lubię tą dyskretną goryczkę Ot, taki bzik Odpowiedz Link
aniouek1 Re: dzieńdoberek Szufludkowie :) 10.07.03, 20:01 mrouh napisała: > Ot, taki bzik z moim będzie mu do weselej bo co dwa to nie jeden Odpowiedz Link
mrouh Re: dzieńdoberek Szufludkowie :) 10.07.03, 21:10 Jest mu wesoło Oglądam właśnie film z Woodym Allenem. Spadł dwuminutowy deszcz. Zaraz idę spać. Chciałam Wam życzyć dobrej nocy. Śpijcie słodko. Odpowiedz Link
aniouek1 dobranoc Szufludkowie :) 10.07.03, 21:33 mrouh napisała: > Śpijcie słodko. Ty też Odpowiedz Link
kasikk Re: dobranoc Szufludkowie :) 10.07.03, 23:08 kolorowych snów wszystkim śpioszkom ) Odpowiedz Link
aniouek1 dzieńdoberek Szufludkowie :) 17.07.03, 07:50 kawka czeka i )))))))))))))))))) bierzcie Kto tylko, i ile tylko potrzebuje Odpowiedz Link
aniouek1 Re: dzieńdoberek Szufludkowie :) 17.07.03, 09:41 kawki nikt nie skosztował, uśmiechem się nie częstował.. Może na owoce prosto z.. kosza Ktoś się da skusić? Odpowiedz Link
kendo Re: dzieńdoberek Szufludkowie :) 17.07.03, 13:06 Witajcie moje Anioleczki,,jestem juz w Polsce,bardzo upalnej i dusznej PA<..bo czas mnie goni...do napisania... Odpowiedz Link
kasikk Re: dzieńdoberek Szufludkowie :) 17.07.03, 14:04 witam, witam, ale zamiast kawki, poproszę wooodyyy... a może przenieść się do basenu?? Odpowiedz Link
aniouek1 Re: dzieńdoberek Szufludkowie :) 17.07.03, 15:09 woooooodaaaaa!!!!! i jeszcze lód do wody, a nawet lody bez wody Odpowiedz Link
aniouek1 Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 24.07.03, 19:35 Dobry dzień ludkowie Czy może Ktoś z Was coś mi wytłumaczyć? Nie wiem co się teraz z czasem dzieje, że w minutę mija kilka godzin Czy Ktoś z Was wie o czym mówię? Odpowiedz Link
kasikk Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 24.07.03, 19:49 taaak... ja mam cos w tym stylu tyle, że na odwrót - w godzinę mija mi kilka minut a szczególnie w pracy Odpowiedz Link
slo-onko Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 24.07.03, 20:52 Witajcie szufladkowie Milego spedzenia czwartkowego wieczoru ))) Odpowiedz Link
aniouek1 Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 31.07.03, 11:17 Dzieńdoberek ludkowie Gdzie się wszyscy podziewacie? Listy kurz pokrywać zaczyna Nawet pocztówki z wakacji do szuflady nie wpadają.. może choć puste koperty? Odpowiedz Link
kasikk Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 31.07.03, 16:24 sezonik urlopowy ( ja chcę jeszcze na urlop!! buuu... Odpowiedz Link
mrouh Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 31.07.03, 17:18 Hej ho! Znów zaglądam Niedługo wyjadę na parę dni do rodziców, a tam nie mam kompika nie mówiąc o necie, ale na razie chwilowo jestem. Pocztówka ode mnie? Ogórki, ogórki i ogórki, a w tle ja na podłodze w łazience ze ścierką, ratując sufit sąsiadów przez zalaniem Pozdrowienia Odpowiedz Link
rzulw Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 07.08.03, 08:43 Dzień dobry - deszczykowaty, ale ciepełkowaty ps. jeszcze cztery... Odpowiedz Link
kendo Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 07.08.03, 12:06 Witajcie Wszyscy,,,,, Pozdrawiam Was bardzo cieplutko z Dolnego Slaska bardzo upalnego,,,, juz niedlugo wracam do domciu.... trzymajcie sie do tego czasu,,,,,PA;,,PA:,,,,kendo... Odpowiedz Link
kendo Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 07.08.03, 12:55 chyba cos dzis zaokragle ??????? Cieszcie sie razem ze mna i uczcijcie godnie okragla cyferke, ja juz niestety musze znikac,,,,,PA:,,PA:,,,,uwazajcie na promyczki sloneczkowe i trzymajcie sie w cieniu,,,,PA<..kendo.... Odpowiedz Link
aniouek1 5000 zaokrągliła Kendo, wystukali WSZYSCY :))))))) 07.08.03, 16:04 Wszyscy swój udział mają w budowaniu Szuflandii, więc niech i WSZYSCY świętują, każdy jak lubi najbardziej. Przyznać Wam chcę się szczerze, że dla mnie cudem jest już samo to, że JESTEŚCIE, cudem też to, że bywacie obecni w Szuflandii. Czerwonym, musującym toast za Wasze powodzenie wznoszę, życząc Wam serduszkowo, byście byli szczęśliwi, a Szuflandia.. budujmy ją dalej duszkowie mili Odpowiedz Link
kasikk Re: 5000 zaokrągliła Kendo, wystukali WSZYSCY :)) 07.08.03, 16:11 anioueczku, gratulacje!!! bez Ciebie wcale by naszej SZUFLADY nie było ) Odpowiedz Link
aniouek1 Re: 5000 zaokrągliła Kendo, wystukali WSZYSCY :)) 07.08.03, 16:31 bez Was, nawet gdyby szuflada była, to straszyłaby bezużyteczną pustką, i to też tylko przez czas jakiś, bo nawet w wirtualnym świecie wyrzuca się zbędne śmiecie. Dzięki Wam, w szufladzie skarbów przybywa, a w szufladzie stworzyła się cudowna rodzina Listopisów. Kraina Szuflandii w której Szufludkowie - jak trzeba - stają na głowie, by NIKT płakać nie musiał i chociaż czasami, troszeczkę każdy mógł się uśmiechać do swojego odbicia w lustrze i ludków co w około z życiem się toczą... choć nie zawsze wesoło, jest w koło z życiem sie toczyć... Przyjaźń nie tylko po to jest, by się mieć z kim śmiać, ale i po to bywa, by było z kim popłakać,by miał kto..chustke podać, choćby kraciastą-Nictosia Kto ma ochotę na czerwone, musujące, dla osłody kremówki, lody? Kawa się znajdzie i herbata..częstujcie się czym "szuflada bogata" Niestety, nie widać Jtki i Jej torcika nie widać Odpowiedz Link
aniouek1 NIKT nie chce słodkości? 07.08.03, 17:52 to może gorzką kawę, herbatę, lodową wodę cytrynową? Odpowiedz Link
aniouek1 Re: NIKT nie chce słodkości? 07.08.03, 20:33 rzulw napisał: > gratulacje Rzulwiku, masz udział w wyniku, i w gratulacjach swoich jak, i w moich też swój udział masz > Ja chcę, ja ! Bardzo proszę, tylko lodowej wody cytrynowej i gorzkości herbaciano-kawowej? A słodkości? Odpowiedz Link
aniouek1 słodkości chyba NIKT ;) 07.08.03, 23:57 kończy się czwartek lodowy w sosie kwaśno-gorzkim.. Odpowiedz Link
rzulw Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 14.08.03, 07:13 witajcie ! Przytargałem dziś do szufladki samowar z poduch ... a co...przecież wspólny ))) Odpowiedz Link
kendo Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 14.08.03, 08:30 Witajcie to juz sie Rzulwiku czestuje cherbatka zyczac Wam pieknego dnia,,,,, Odpowiedz Link
rb13 Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 14.08.03, 09:13 Witam. Zamiast herbatki cosik na ból nóg...tylko 9 godzin marszu po Rohacach ( Słowacja) . Do tego pełno papierów w pracy od samego ranka ,a tu spać sie chce . Wróciliśmy dopiero dzisiaj o godz. 0110. Niech żyja kierowcy z Lv ( to chyba bracia Litwini) .Na pustej zakopiance w części górskiej od Rabki do Myślenic snuja sie w kolumnie czwórkowej z predkością 40 km /godz !!!!! Odpowiedz Link
aniouek1 Rb13, wiem o czym mówisz.. mam podobne 14.08.03, 23:27 doświadczenia komunikacyjne z wczoraj na dzisiaj i też.. jestem senna, a nawet wiem co to są papiery, których nie znoszę, a jednak.. muszę lubić Odpowiedz Link
aniouek1 Kendo, miło Cię widzieć w Szuflandii na herbatce 14.08.03, 23:29 i nie tylko przy herbatce Odpowiedz Link
jasmintea Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 14.08.03, 11:05 Ooooooooooo? Tu sie z samowarem ukryłes))) A ja juz zaparzylam kawe w ekspresie - wiec zapraszam do Kuchni)) Jakby ktos mial szarlotke - to ja chetnie bym sie poczestowala)) Pozzzdrawiam Odpowiedz Link
kasikk Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 14.08.03, 11:26 to ja przytaskałam duuużo szarlotki a rb może mi oddać trochę "przypadłosci nożnych" za odrobinę zawrotów głowy Odpowiedz Link
rb13 Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 14.08.03, 14:37 Zawroty głowy -to może być bardzo ciekawe o ile to nie przypadłośc chorobowa! Odpowiedz Link
jtka Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 14.08.03, 20:06 witam przedweekeendzikoowoo))) co dla niektórych przynajmniej))) Odpowiedz Link
aniouek1 Jtko, nie dla mnie :( 14.08.03, 23:41 jtka napisała: > witam przedweekeendzikoowoo))) co dla niektórych przynajmniej))) choć i dla mnie także tyle, że dla mnie to wcale nie znaczy to, co dla przynajmniej niektórych znaczy jak znaczyć powinno Odpowiedz Link
aniouek1 może być.. zachwytowa, radosna, zmęczeniowa... 14.08.03, 23:38 rb13 napisał: > Zawroty głowy -to może być bardzo ciekawe o ile to nie przypadłość chorobowa! może być dobrowróżbna, może... różna, byle nie chorobowa! Odpowiedz Link
aniouek1 Kasikk.. nogi za głowę? głowa za nogi? 14.08.03, 23:34 kasikk napisała: > to ja przytaskałam duuużo szarlotki pyyyyyyyyyyyyyyyycha mniam mniam <mlask> > a rb może mi oddać trochę "przypadłosci nożnych" za odrobinę zawrotów głowy ...jedno i drugie może mieć chyba, tak tą samą jak i zupełnie odmienną przyczynę? Odpowiedz Link
aniouek1 Jasminteo, ja z Tobą w kolejce 14.08.03, 23:30 jasmintea napisała: > Ooooooooooo? > Tu sie z samowarem ukryłes))) > A ja juz zaparzylam kawe w ekspresie - wiec zapraszam do Kuchni)) > > Jakby ktos mial szarlotke - to ja chetnie bym sie poczestowala)) > oczywiście..do szarlotki Odpowiedz Link
aniouek1 Rzulwiku, to bardzo miło, że przytargałeś i ... 14.08.03, 23:23 rzulw napisał: > witajcie ! > Przytargałem dziś do szufladki samowar z poduch ... > a co...przecież wspólny ))) > napisałeś "wspólny". Serduszkowo dziękuję za jedno i za drugie Odpowiedz Link
aniouek1 w ten CZ*W*A*R*T*E*K*... 14.08.03, 23:20 nie powiedziałam dzieńdoberek, ale dobry wieczór z serca Wam przesyłam i pędzę przewietrzyć SALONIK NOCNYCH MARKÓW, bo pora już ku temu właściwa Odpowiedz Link
aniouek1 Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 21.08.03, 08:07 Dobrego dnia ludkowie. Poranną kawkę świeżo zaparzoną Wam przynoszę i uśmiechy na radosny dzień )))) Częstujcie się Kto chce i czym chce, ja muszę uciekać bo czas mnie goni okrutnie ale wrócę... później Odpowiedz Link
jtka Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 21.08.03, 19:17 hej Szuflandio))))) ja dziś mam zakręcony dzionek)) Odpowiedz Link
kasikk Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 21.08.03, 19:41 witam!! coś w tym jest, ale mój dodatkowo jest jeszcze do tyłu na każdym prawie kroku ( Odpowiedz Link
mrouh Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 21.08.03, 20:40 Jeśli komuś znów za gorąco i chciałby pomarzyć o zimie i się pobawić: snowflakes.lookandfeel.com/ możecie sobie obejrzeć mnóstwo zimowych gwiazdek i powycinać sami chłodnej zabawy Odpowiedz Link
kendo Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 28.08.03, 08:50 Witam Wszystkich o skandynawskim,chlodnym ,slonecznym poranku.... oj!!! jak pieknie pachnie juz jesienia..... jabluszka w sloncu sie mienia a liscie z czeresni juz zolte spadaja jesien tuz,tuz,,,,, Kawunia i herbatka gotowa,,, sniadanko czeka na "glodomorkow" prosze sie czestowac bez skrepowania,,,hi,hi,. Milego dnia duszkom skrzydlatym,,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kasikk Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 28.08.03, 20:10 witaj Kenduś!! chciałam napisać Ci o jesieni, że u nas też pachnie, a tu nie wysało mojej wiadomości ( ale pachnie, i lubię ten zapach, bo pachnie szarlotką, albo plackiem ze śliwkami i herbatką... mmmm... a jak ktoś sobie życzy coś konkretniejszego, to bigosem ) zapraszam ) Odpowiedz Link
kendo Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 28.08.03, 20:52 .. Kasik.. niezmiernie sie ciesze widzac Ciebie dzisiaj trafilas na moj czuly punk - jesien- jestem po prostu co roku oczarowana ta pora roku, nigdy ta sama zapach sie tylko powtarza. Dzis znow w swoim ogrodeczku sie bawilam i upajalam sie zapachami prawie jesiennymi,,,, ciachem to mnie niekus,bo zaraz sie rozpieke i pozniej bede mialczala,ze musze sie odchudzac. A pro-po , bylam na forum kuchni,a a tam o samych pychotkach jesiennych pisza, chyba napieke sobie tych siliwkowych i jablkowych rarytasow mniam mniam,,,,, juz czuje zapach pieczonego ciasta,a Wy nie????? robia rozne pyszne salatki juz na zime..... Odpowiedz Link
mrouh Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 28.08.03, 21:16 Witajcie! Znowu ciachem kusicie... Nie dam się i kropka. Na szczęście w mojej kopalni mąki już dno widać i trzeba rodzinę poprosić o nowy worek białego puchu, póki co szlaban na pieczenie, haha Jutro idę do pracy, a po weekendzie to już serio... Koniec laby, wracam jednocześnie do Szuflady W kuchennym zlewie czeka na mnie sterta słoików do umycia, naznosiłam sobie tego tyle, a nie wiem kiedy ja to zużyję, skoro do pracy trzeba wrócić... Hopla dostałam totalnego na punkcie malowania na szkle, obsmarowałam już w różne wzorki całą reklamówkę słoików i butelek i spać nie moge po nocach, bo mi się nowe obrazki śnią Przynajmniej sny mam kolorowe. Czego i Wam życzę Mrouh powrócona Odpowiedz Link
kendo Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 28.08.03, 21:34 ,,,Mrouch,,, jeszcze Cie milutko powitam i znikam w moje pielesze poscielowe.... Ale bedziesz miala frajde ze sloiczkami, zeby je zapelniac, lubie to robic,jak mam czym,,,, Milego weekendu,pieknego ,pierwszego dnia pracy i wracaj do nas,,,,czekamy,,,,PA;... Odpowiedz Link
aniouek1 Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 04.09.03, 09:34 Dzień mglisty, tajemniczy ale ciepluni mnie dzisiaj powitał, i ja Was witam serduszkowo cieplutkie życzenia dzieńdoberkowe posyłając Odpowiedz Link
kasikk Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 04.09.03, 11:02 witam wszystkich czwartkowo u mnie niestety niebo przecieka dzisiaj... ale za to proponuję na rozgrzanie i rozbudzenie kawunię ) Odpowiedz Link
aniouek1 u mnie też, pada deszcz.. jesienny latem deszcz.. 04.09.03, 13:39 przecież jeszcze lato, a już jesień daje o sobie znać, że nadchodzi.. obmywa letnie wspomnienia.. chłodzi.. Tak. Gorąca herbatka w sam raz na dzisiaj i do niej cytrynka, a przed jesienią po kilka kropelek "EsperitoxN" co dnia.. żeby jesienne pluchy nie weszły nam do nosków i nie zaczęły gardełek łaskotać wątpliwą przyjemnością Dużo zdrowia Szufludkowie. Dużo uśmiechniętego zdrowia Odpowiedz Link
kendo Re: u mnie też, pada deszcz.. jesienny latem desz 04.09.03, 15:30 Witajcie Dziewczatka,,,, a,tam,,,,u mnie piekna pogoda,,,, pachnie skandynawska jesienia barwy jesienne juz sie pokazaly i jest tak cudownie,ze nie chcialo mi sie do domu wracac,bo znow bylam na miescie,,,usch.... pozdrawiam ze skandynawska jesienia,,,,, radujcie sie ze mna...PA;..czlapie do garow.... Odpowiedz Link
anielka_m CZ*W*A*R*T*E*K* 11.09.03, 08:43 Witam wwszystkich na porannej kawce w ten pochmurny dzionek. Nareszcie dzisiaj pierwszy raz od jakiegoś czasu dobrze spałam. Tylko niesety krótko . Czy znacie jakieś wierszyki o czwartku? To taki fajowy dzień, bo jutro już piatek. Całuje Odpowiedz Link
kendo Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 11.09.03, 10:19 Witaj Anielko-M oj! z tym spaniem to i ja mam problemy, a zwlaszcza gdy pelnia ksiezyca, to moge zapomniec o poduni,,,, niestety wierszyka zwiazanego z czwartkiem nieznam,,,, Pozdrawiam Cie i Wszystkich co tu przybeda cieplutko i milutko,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kasikk Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 11.09.03, 10:21 Witam ) niestety nie zna wierszyków o czwartku, ale poczęstuję się kawką ) za to mam dla Was dużo ciebpłych buziaków Odpowiedz Link
kendo Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 11.09.03, 17:37 usch,,,przytachalam cala miseczke sliweczek moich prosze czestujcie sie pychotka,,,,,, patrzcie ,jakie duze i jaki piekny kolor-lekko fioletowy z zoltym, a czujecie jak pachna cudownie,,,, sa czysciutkie,wczoraj je deszczyk splukal dokladnie,,,, o! i jak latwo pestka odstaje od miaszu ,a sok kapie po palcach mlask,siiiiooooooorrrrbbbbb mniam,,,mniam,,,,,,, prosze,prosze,,,,zapraszammmmmm... Odpowiedz Link
mrouh Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 11.09.03, 17:40 Wierszyka nie znam, ale Kubuś P. mówił, że to znakomity dzień na odwiedziny u Przyjaciela. Odwiedziny z okazji Czwartku. I ja bardzo lubię Czwartek za to Odpowiedz Link
aniouek1 zdążyłam :) 11.09.03, 22:16 jeszcze czwartek, a wiec za jednym zamachem: dobrydzionek ludkowie, dobrywieczorek ludkowie i... dobranocka Szuflandio )) Okropnie jestem ostatnio zalatana fruwająco i zafruwana latająco i teraz też lecę... z nóg pa pa pa może jutro będzie mniej latania? Odpowiedz Link
kendo Re: zdążyłam :) 11.09.03, 23:37 ,,biedny Anoiueczek spocznij sobie na jakiejs pieknej chmurce, przykryj sie druga i odplyn w piekny sen,,,,PA;.. Odpowiedz Link
aniouek1 CZ*W*A*R*T*E*K* 18.09.03, 00:28 już jest! Już otworzył swoje drzwi i czeka na nas, a co przyniósł ze sobą będzie pokazywał powolutku, sekunda po sekundzie, minutka po minucie i bedzie przed nami odkrywał swoje niespodzianki... Oby same dobre i miłe dla Wszystkich Szufludków Czwartku.. proszę Cię z całej duszy, bądż dla Wszystkich Szufludków łaskawym, dobrym dniem Odpowiedz Link
aniouek1 UWAGA! UWAGA! KOMUNIKAT SPECJALNY!!! 18.09.03, 00:56 Na wypadek gdyby Ktoś nie przeczytał "tam" to może odczyta TU i się przyłączyc zechce? Wielka prośba do Wszystkich życzliwych Szufludków tak widzialnych jak i ...niewidzialnych Proszę z całego serduszka i duszy całej o trzymanie kciuków i czego Kto może i chce, o wysyłanie samych dobrych myśli i uczuć pod adresem ULALKA SZUFLUDEK, Która ma dzisiaj swój bardzo ważny dzień. Życzmy NASZEJ ULALCE powodzenia, i niech się nasze życzenia z wielu w jedno WIELKIE zejdą, i spotkają, a nade wszystko spełnią dla ULALKI satysfakcji i radości tak wielkiej, jak wielkie ULALKI marzenie z tym dniem związane jest. Odpowiedz Link
kendo Re: UWAGA! UWAGA! KOMUNIKAT SPECJALNY!!! 18.09.03, 11:39 Trzymalam,trzymalam,z calej sily kciuki, za powodzenie dla Ulalki..... ciekawa jestem co jest ?????? Witajcie Wszyscy w przepiekne przedpoludnie Zycze Wam samych pieknych chwilek,,,PA;.. Odpowiedz Link
kasikk Re: UWAGA! UWAGA! KOMUNIKAT SPECJALNY!!! 18.09.03, 12:55 pozdrawiam wszystkich Ludków Szufladowych a za Ulalkę kciuki są zacisnięte, chociaż nie znam powodu zaciskania ) ale mam nadzieje, że wszystko uda się, jak powinno ) Odpowiedz Link
kasikk Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 18.09.03, 14:23 zabierzcie ten czwartek ode mnie, bo kolejna zła wiadomość mnie dopadła nie lubię czwartków, a szczególnie tego... najgorszy czwartek z dotychczasowych czwartków... Odpowiedz Link
kendo Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 18.09.03, 18:11 Oj Kakiczku!!!!! strasznie mi smutno z tego powodu,,,, ale moze jutro bedzie lepiej,,,, na poprawe humoru Wszystkim,,,,,,(moze Anioueczek nie bedzie zly) hi,hi, Zona budzi sie w srodku nocy i z przerazeniem stwierdza,ze meza niema w lozku. Udaje sie na poszukiwanie meza po pokojach, zastaje go w kuchni w dosc dziwnej sytuacji. Widzi,ze maz moczy przyrodzenie w szklance z mlekiem mowiac ; - PIJ MLEKO BEDZIESZ WIELKI Odpowiedz Link
slo-onko Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 18.09.03, 18:48 Witam sloneczkowo i zcwartkowo czy dwa w jednym i zycze wszytstkim duuuuuuuuzo usmiechu na buzi i radosci nawet z drobiazdzkow ))) Odpowiedz Link
aniouek1 CZ*W*A*R*T*E*K* 18.09.03, 22:39 Piękne życzenia Slo-neczko tylko, że czasem dość trudno tak uśmiech namalować cudnie jak cudnie się chce. Dobrze, że czasem maluje się sam i jeszcze obficie tak, że się rozlewa, rozpryskuje, rozsiewa wśród innych ludzi.. czasem.. Dobrze, że bywa i tak. Czy Ktoś ma ochotę teraz na coś mocniejszego? Jeśli tak, bardzo proszę. Częstujcie się Kto i czym chce Odpowiedz Link
megxx Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 05.09.13, 13:20 Porządkowania ciąg dalszy Miłego dnia Ludkowie- dobry nastrój nadal mi towarzyszy. Odpowiedz Link
babaja.ga Re: CZ*W*A*R*T*E*K* 03.10.13, 23:20 Czwartek dobiega końca. Zostało jeszcze kilka minut czwartku i będzie piątek. Życzę dobrej nocy czwartkowo-piątkowej Odpowiedz Link