szarlotka_ja 29.11.13, 21:09 ...przygotowania do andrzejkowych imprez? Na forum jakoś pusto dzisiaj, wnioskuję więc, że wosk już się grzeje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Jak tam... 29.11.13, 21:15 kiepsko walka z przeziębieniem - 1:0 dla kataru... znowu siedziałam po godzinach w hucie, obiadu w tym tygodniu ani razu nie jadłam, padłam na pysk najchętniej to na jakiś tydzień zakopałabym się w piernaty i nie wystawiała nosa, nie odzywała do nikogo, nie włączała telefonu, komputera, radia ani tv światła też bym nie włączała... Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Jak tam... 29.11.13, 21:19 A Fe! Z katarem w hucie? Toż Pani petentów pozaraża i stopy będą musieli moczyć... Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Jak tam... 29.11.13, 21:23 po tylu dniach to on dawno niezakaźny a petentów nie mam... Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Jak tam... 29.11.13, 21:25 A no chyba, że tak. Ale to po co do tej huty, tak bez petentów? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Jak tam... 29.11.13, 21:19 Kuruj się szefowo, bo łikend taki krótki a poniedziałek tak blisko Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Jak tam... 29.11.13, 21:17 Nie lubię tego typu imprez, wiec po prostu będzie winko, albo wódeczka w domku. W miłym towarzystwie Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Jak tam... 29.11.13, 21:20 Dobre wino nie jest złe Wódka podobno też ale nie gustuję Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Jak tam... 29.11.13, 21:32 Sorry, nie mogę tego obejrzeć Zdaje mi się, że cierpię na uwiąd starczy Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Jak tam... 29.11.13, 21:34 tja... wiemy jak poruszać tym, co mama w genach dała Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Jak tam... 29.11.13, 21:37 Mówią, że nie ma brzydkich kobiet, tylko wina czasem brak Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Jak tam... 29.11.13, 21:44 Niby nie ma brzydkich kobiet, ale czasem człowiek wpadnie pod stół z przedawkowania upiększacza - a efektu do końca brak Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Jak tam... 29.11.13, 21:41 ja tam potrafię i bez takich dopingów poruszać tym, czego mam na bogato Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jak tam... 29.11.13, 21:38 ba...uziemiła mnie w domu.... choć w sumie...odpoczynek potrzebny jest każdemu, więc z jednej strony choruję, a z drugiej odpoczywam i nadrabiam różne zaległości... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Jak tam... 29.11.13, 21:41 A, że tak zapytam - na co właściwie chorujesz? Bo to już trochę długo trwa u Ciebie zdaje mi się Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jak tam... 29.11.13, 21:47 jak się jest pieprzonym pracusiem i się chodzi na antybiotyku do pracy to potem są efekty... i łapie się kolejne wirusy... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Jak tam... 29.11.13, 21:50 No tak... rozumiem Mi kiedyś ktoś powiedział, jak też łaziłam na antybiotyku do roboty takie oto zdanie: "U twych drzwi stoi sepsa i czeka na ten moment aby wejść" Od tego czasu staram się konkretnie chorować na L4 (choć to dość skomplikowane ). Także szybkiego powrotu do zdrowia Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jak tam... 29.11.13, 22:24 u drzwi Twoich stoję pani.. ............sepsa podoba mi sie Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Jak tam... 29.11.13, 21:35 A nie lepiej Mirku za jakąś samotną sąsiadką się rozejrzeć? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Jak tam... 29.11.13, 21:37 A tam u Was w chutorze to andrzejki też się obchodzi jakoś? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Jak tam... 29.11.13, 21:50 Tego to nie wiem. Pewnie jakoś się obchodzi. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Jak tam... 29.11.13, 21:56 Jakoś nie interesowało mnie to do tej pory. Więc nie wiem. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Jak tam... 29.11.13, 22:19 E, coś mi się wydaje, że kolega nie w humorze dzisiaj Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Jak tam... 29.11.13, 22:22 zauważ...do tej pory ....napisał ja tam widzę nadzieję, i zapowiedź czegoś nowego... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Jak tam... 29.11.13, 22:26 Do tej pory - to znaczy, że do dzisiaj nie zastanawiałem się czy są w mojej okolicy jakieś specyficzne zwyczaje andrzejkowe. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Jak tam... 29.11.13, 22:24 Ależ skąd. Jak najbardziej w humorze. Nie potrafię jednak odpowiedzieć na Twoje pytanie. Bo jeżeli pytasz o jakieś regionalne zwyczaje to ich nie znam. Nawet do XIX rękopisu poświęconego moim stronom zajrzałem ale nic a nic nie znalazłem na temat andrzejek. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Jak tam... 29.11.13, 22:30 Dobra, niech Ci będzie Dzisiaj mnie mój zmysł obserwacji już kilkakrotnie zawiódł więc widocznie teraz też Twe posty opacznie odczytałam Że się wytłumaczę Tak jakoś brak emotek w postach kojarzy mi się z niezbyt dobrym humorem piszącego stąd te wnioski, jak rozumiem w Twym wypadku mylne Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Jak tam... 29.11.13, 22:40 Widzisz to, co chcesz zobaczyć - że, tak zacytuję pewną forumowiczkę. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Jak tam... 29.11.13, 22:47 Dobra, już nic nie mówię/piszę, już na nic nie patrzę. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Jak tam... 29.11.13, 23:00 Bez emotki był Twój wpis o patrzeniu więc wyszło mi, że się nabzdyczyłaś. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Jak tam... 29.11.13, 23:15 Widzisz to co chcesz zobaczyć czy jakoś tak to było Poza tym nie tak łatwo mnie nabzdyczyć cokolwiek to oznacza Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Jak tam... 29.11.13, 23:18 A u Ciebie to co się robi w Andrzejki... oprócz malinek oczywiście. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Jak tam... 29.11.13, 23:22 Normalnie, chodzi się, odwiedza Andrzejów (choć u nas Andrzeja nazywa się Jyndrysym ) i życzy się im wszystkiego najlepszego Nic specjalnego w sumie. Znawcy tematu leją podobno wosk i jakieś tam jeszcze wróżby wyczyniają ale nie znam szczegółów Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Jak tam... 29.11.13, 23:40 Wygląda na to, że też jesteś słabo zorientowana w zwyczajach andrzejkowych. Odpowiedz Link
kama265 Re: Jak tam... 30.11.13, 14:08 to u Ciebie malinki się robi w Andrzejki??? kuuurczę no, spóźniłam się Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Jak tam... 30.11.13, 14:22 Ależ skąd. Nie spóźniłaś się. Malinek u mnie nikt nie robi. Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Jak tam... 29.11.13, 21:56 To akurat jest trendy w dzisiejszym .świecie... Odpowiedz Link
czytacz.1 Re: Jak tam... 29.11.13, 23:04 Zwarty i gotowy, rano jeszcze tradycyjnie do pracy i hulaj dzusza Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Jak tam... 29.11.13, 23:38 Nie wiem co słychać co się dzieje w tym wątasie... jestem po czasie... już trochę późno ale zależy dla kogo... po filmie... pewnie będzie dobrze. SPełniła obietnicę kontrabasisty... poznała. A ja? Weszłam na skraj lasu z żubrem ale skoro już poszłam do lasu pasuję zapuścić się głebiej w puszczę.... praktycznie dochodzę do dna. Dzisiaj skońćzę.... hmmm ten bimber ma dokąłdnie 2 mesiące. To wtedy 3 dni były odjechane... jakby na innej planecie... muzyka z filmu jeszcze leci.... kontarbas... a może to wiolonczela.... kto go tam wie... Zaraz się zagłebie w wątek i pewnie zobacze dno. Praktyznie mało zostało tego bimbru. Malutko. tak na osttani już raz. Osttani łyk i chyba... nie chciłabym sama. Nie lubie sama pić... nie czytam... siebie... przeczytm zaraz innych... Odpowiedz Link