slayer-ka 30.11.13, 16:30 Jakiż piękny klimat złapałam. Nie wiem jeszcze czy będę rzucać nożami czy łzami...... Eszszszszszszsz nienawidzę być babą !!! Red Hot Chili Peppers - Naked In The Rain (Album Version) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hashimotka88 Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 30.11.13, 16:45 echhh we mnie to czasem mało baby w babie.... chyba... nie poddaję się często takim emocjom. Przynajmniej nie są one jakoś specjalnie silne. Może to źle... nie wiem... a może mało wiem... Czasem myślę, że nie jestem rasową kobietą kiedyś myslałam, że nie potarfię nawijać... chyba się nauczyłam hmmm no to może mam jeszcze trochę tych kobiecych pierwiastków do odkrycia kto wie.... A Ty masz jakiś powód by wpadać w przeróżne stany. Czy tak samo od siebie Ciebie złapało? Tę piosenkę Red hot-ów lubię najbardziej Red Hot Chili Peppers - Otherside [;Official Music Video]; Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 30.11.13, 17:31 Samo się.....zabić smutki "cza" Utopić je Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 30.11.13, 17:57 Na mnie topienie nie dziala... Na smutki... Nigdy tak nie robie. Jakbym pila bedac smutna to pewnie bym juz calkkiem pomutniala jakbym robila to sama... Tak czsem dzialam. Wtedy cos do mnie dociera. Przynajmniej ostatnio mi sie to przytrafilo. Kurde.... Mecze sie... Gdy pisze... Nie mam palow u prawej reki. Trzech palcow mi brak. Kciukami nie popisze a jednym kciukien lewym tez nie wygodnie... No tobie pisze prawym serdecznym. Nie pogledzilabym dlugo w ten sposob... Oj nie Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 30.11.13, 19:08 Jesuuu, nawet mi nie mów Mnie od rana tak brzuch boli, że zaczynam się martwić czemu mi nospa nie pomaga, choć do tej pory zawsze pomagała buuuuuuuuuuu Odpowiedz Link
toporzanka-to-ja Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 30.11.13, 22:27 Powiem tak. Pioseneczka bardzo fajna, z jajem. Dlaczego kobietka nie może być z jajem (proszę wybaczyć to porównanie). Dziś rzucasz nożami i łzami. A jutro uśmiechami i wdziękiem, czarem i urokiem osobistym. Przekonaj się sama. I spróbuj, po prostu. Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 01.12.13, 00:09 Obyś miała rację. Jutro egzamin....ciężki, pisemny....a od 16 ustne...trzymac kciuki!!! Idę po piwko.............esz mi się tak zachciało, że nie dam rady...lecem... Odpowiedz Link
toporzanka-to-ja Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 01.12.13, 12:06 slayer-ka napisała: > Obyś miała rację. > Jutro egzamin....ciężki, pisemny....a od 16 ustne...trzymac kciuki!!! > Idę po piwko.............esz mi się tak zachciało, że nie dam rady...lecem... O proszę, a więc studenckie życie prowadzisz to fajna sprawa... a na egzaminie spokojnie, łezki zatrzymać na inną okazję, noże schować do kuchni. Ponieważ jest niedziela i nie mam nic do roboty, a na zakupach już byłem, więc trzymam kciuki za ten egzamin. Ciekawe, jak poszło... Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 01.12.13, 12:47 toporzanka-to-ja napisał: > slayer-ka napisała: > > > Obyś miała rację. > > Jutro egzamin....ciężki, pisemny....a od 16 ustne...trzymac kciuki!!! > > Idę po piwko.............esz mi się tak zachciało, że nie dam rady...lece > m... > > O proszę, a więc studenckie życie prowadzisz to fajna sprawa... a na egzami > nie spokojnie, łezki zatrzymać na inną okazję, noże schować do kuchni. Ponieważ > jest niedziela i nie mam nic do roboty, a na zakupach już byłem, więc trzymam > kciuki za ten egzamin. Ciekawe, jak poszło... Taaa studenckie choc nie wiekowo, no i raczej po-studenckie...zachciało mi się dokształcać Nic nie umiem, wszystko się pomieszałoooo aaaaaaa A humor.....nie przez szkołę, nie nie....nie te latka już Odpowiedz Link
toporzanka-to-ja Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 01.12.13, 12:53 No cóż. Mi również trochę późno zachciało się do ławki wleźć ale warto było, a studenci w grupie jakieś 10-12 lat młodsi ode mnie. Miło wspominam. Z czego jest ten egzamin? Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 01.12.13, 21:50 ja studia to mam za sobą, teraz dalsza edukacja więc najstarsza to nie jestem To był jezyk migowy dzisiaj - zdane wzorowo Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 01.12.13, 21:59 Ej, na studiach masz język migowy jako przedmiot czy też robisz kurs? Jak kurs to daj namiary bo ja właśnie poszukująca jestem Muszę się koniecznie doszkolić z migowego tak żeby mieć papierek na to Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 02.12.13, 01:40 Nie studia jak pisałam, tylko już dalsza edukacja. Studia mimo życia studenckiego bujnego udało mi się zakończyć juz dawno w czasie im własciwym Nie, nie robie kursu - z wykształcenia dziennikarskiego przerzuciłam się na medyczne hej przygodo Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 02.12.13, 21:55 Ale, że co? Podyplomówka jakaś? Czy zupełnie od nowa postanowiłaś się wziąć za zupełnie nowy zawód? Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 03.12.13, 08:24 Nowy zawód, zupełnie nowa branża o której nie mam zielonego pojęcia - tym bardziej jest jazda Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 03.12.13, 09:02 slayer-ka napisała: > > Nie, nie robie kursu - z wykształcenia dziennikarskiego przerzuciłam się na med > yczne > hej przygodo Matko bossssska Slayer-ka zupelnie Ci się na mózg coś rzuciło ?Z deszczu pod rynnę? Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 03.12.13, 10:26 > > Matko bossssska Slayer-ka zupelnie Ci się na mózg coś rzuciło ?Z deszczu pod ry > nnę? Dziennikarz to dziś nie zawód, dziś żałuję tych studiów. W naszym kraju to nie jest wdzięczna robota. Wszystkie głosne firmy to już dziś dla mnie lipa. Z Gazet Prawnej i radia Eska do dzis nie mam ostatniej pensji. Jak nie masz pleców - jest cięzko - osoba z ulicy......rozumiesz Oczywiście kocham pisać i nigdy się od tego nie uwolnię mimo narzekania ale zachciało mi się konkretnego zawodu A ten.....pozwoli mi na pracę w wymarzonym salonie tatuażu, taka z doskoku bo na etat to ja nie jestem stworzona Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 03.12.13, 08:47 Popytaj w lokalnym Związku Głuchych - oni często organizują takie szkolenia. Odpowiedz Link
slayer-ka Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 03.12.13, 10:28 zed-is-dead napisał: > Popytaj w lokalnym Związku Głuchych - oni często organizują takie szkolenia. Tak, tylko zależy czy chcesz dla siebie czy mieć certyfikat / egzamin państwowy. ja zdawałam w list. na certyfikat a teraz miałam państwowy - więc może warto nie dla siebie tylko jakoś to juz "zapapierkowac". Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 03.12.13, 22:02 Wiem, wiem. Już byłam, pytałam ale dla jednej osoby nie organizują - musi się więcej nazbierać, więc czekam Poza tym zależałoby mi na papierku a w lokalnym Związku Głuchych nie dostanę takowego. Tam z tego co zrozumiałam robią takie kursy podstawowe tylko Odpowiedz Link