Dodaj do ulubionych

Ja p...........e, d.............a, d............a

• hashimotka88 Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 30.11.13, 16:45
      echhh we mnie to czasem mało baby w babie.... chyba...
      nie poddaję się często takim emocjom. Przynajmniej nie są one jakoś specjalnie silne.
      Może to źle... nie wiem... a może mało wiem...
      Czasem myślę, że nie jestem rasową kobietą big_grin kiedyś myslałam, że nie potarfię nawijać... chyba się nauczyłam suspicious hmmm no to może mam jeszcze trochę tych kobiecych pierwiastków do odkrycia suspicious kto wie....

A Ty masz jakiś powód by wpadać w przeróżne stany. Czy tak samo od siebie Ciebie złapało?

Tę piosenkę Red hot-ów lubię najbardziej

• slayer-ka Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 30.11.13, 17:31
        Samo się.....zabić smutki "cza"
        Utopić je big_grin
        • hashimotka88 Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 30.11.13, 17:57
          Na mnie topienie nie dziala... Na smutki... Nigdy tak nie robie. Jakbym pila bedac smutna to pewnie bym juz calkkiem pomutniala big_grin jakbym robila to sama... Tak czsem dzialam. Wtedy cos do mnie dociera. Przynajmniej ostatnio mi sie to przytrafilo.
          Kurde.... Mecze sie... Gdy pisze... Nie mam palow u prawej reki. Trzech palcow mi brak. Kciukami nie popisze a jednym kciukien lewym tez nie wygodnie... No tobie pisze prawym serdecznym. Nie pogledzilabym dlugo w ten sposob... Oj nie uncertain
    • szarlotka_ja Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 30.11.13, 19:08
      Jesuuu, nawet mi nie mów uncertain
      Mnie od rana tak brzuch boli, że zaczynam się martwić czemu mi nospa nie pomaga, choć do tej pory zawsze pomagała buuuuuuuuuuu crying
    • toporzanka-to-ja Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 30.11.13, 22:27
      Powiem tak. Pioseneczka bardzo fajna, z jajem. Dlaczego kobietka nie może być z jajem (proszę wybaczyć to porównanie). Dziś rzucasz nożami i łzami. A jutro uśmiechami i wdziękiem, czarem i urokiem osobistym. Przekonaj się sama. I spróbuj, po prostu.
      • slayer-ka Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 01.12.13, 00:09
        Obyś miała rację.
        Jutro egzamin....ciężki, pisemny....a od 16 ustne...trzymac kciuki!!!
        Idę po piwko.............esz mi się tak zachciało, że nie dam rady...lecem...
        • toporzanka-to-ja Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 01.12.13, 12:06
          slayer-ka napisała:

> Obyś miała rację.
          > Jutro egzamin....ciężki, pisemny....a od 16 ustne...trzymac kciuki!!!
          > Idę po piwko.............esz mi się tak zachciało, że nie dam rady...lecem...

O proszę, a więc studenckie życie prowadzisz smile to fajna sprawa... a na egzaminie spokojnie, łezki zatrzymać na inną okazję, noże schować do kuchni. Ponieważ jest niedziela i nie mam nic do roboty, a na zakupach już byłem, więc trzymam kciuki za ten egzamin. Ciekawe, jak poszło...
          • slayer-ka Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 01.12.13, 12:47
            toporzanka-to-ja napisał:

> slayer-ka napisała:
            >
            > > Obyś miała rację.
            > > Jutro egzamin....ciężki, pisemny....a od 16 ustne...trzymac kciuki!!!
            > > Idę po piwko.............esz mi się tak zachciało, że nie dam rady...lece
            > m...
            >
            > O proszę, a więc studenckie życie prowadzisz smile to fajna sprawa... a na egzami
            > nie spokojnie, łezki zatrzymać na inną okazję, noże schować do kuchni. Ponieważ
            > jest niedziela i nie mam nic do roboty, a na zakupach już byłem, więc trzymam
            > kciuki za ten egzamin. Ciekawe, jak poszło...

Taaa studenckie choc nie wiekowo, no i raczej po-studenckie...zachciało mi się dokształcać smile
            Nic nie umiem, wszystko się pomieszałoooo aaaaaaa
            A humor.....nie przez szkołę, nie nie....nie te latka już big_grin
            • toporzanka-to-ja Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 01.12.13, 12:53
              No cóż. Mi również trochę późno zachciało się do ławki wleźć ale warto było, a studenci w grupie jakieś 10-12 lat młodsi ode mnie. Miło wspominam. Z czego jest ten egzamin?
              • slayer-ka Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 01.12.13, 21:50
                ja studia to mam za sobą, teraz dalsza edukacja więc najstarsza to nie jestem big_grin
                To był jezyk migowy dzisiaj - zdane wzorowo big_grin
                • szarlotka_ja Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 01.12.13, 21:59
                  Ej, na studiach masz język migowy jako przedmiot czy też robisz kurs? Jak kurs to daj namiary bo ja właśnie poszukująca jestem tongue_out
                  Muszę się koniecznie doszkolić z migowego tak żeby mieć papierek na to suspicious
                  • slayer-ka Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 02.12.13, 01:40
                    Nie studia jak pisałam, tylko już dalsza edukacja.
                    Studia mimo życia studenckiego bujnego udało mi się zakończyć juz dawno w czasie im własciwym smile
                    Nie, nie robie kursu - z wykształcenia dziennikarskiego przerzuciłam się na medyczne smile
                    hej przygodo smile
                    • szarlotka_ja Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 02.12.13, 21:55
                      Ale, że co? Podyplomówka jakaś? Czy zupełnie od nowa postanowiłaś się wziąć za zupełnie nowy zawód? smile
                      • slayer-ka Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 03.12.13, 08:24
                        Nowy zawód, zupełnie nowa branża o której nie mam zielonego pojęcia - tym bardziej jest jazda big_grin
                    • czarnamajka75 Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 03.12.13, 09:02
                      slayer-ka napisała:

>
                      > Nie, nie robie kursu - z wykształcenia dziennikarskiego przerzuciłam się na med
                      > yczne smile
                      > hej przygodo smile

Matko bossssska Slayer-ka zupelnie Ci się na mózg coś rzuciło ?Z deszczu pod rynnę?
                      • slayer-ka Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 03.12.13, 10:26

>
                        > Matko bossssska Slayer-ka zupelnie Ci się na mózg coś rzuciło ?Z deszczu pod ry
                        > nnę?

Dziennikarz to dziś nie zawód, dziś żałuję tych studiów.
                        W naszym kraju to nie jest wdzięczna robota.
                        Wszystkie głosne firmy to już dziś dla mnie lipa.
                        Z Gazet Prawnej i radia Eska do dzis nie mam ostatniej pensji.
                        Jak nie masz pleców - jest cięzko - osoba z ulicy......rozumiesz
                        Oczywiście kocham pisać i nigdy się od tego nie uwolnię mimo narzekania big_grin ale zachciało mi się konkretnego zawodu big_grin A ten.....pozwoli mi na pracę w wymarzonym salonie tatuażu, taka z doskoku bo na etat to ja nie jestem stworzona smile
                  • zed-is-dead Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 03.12.13, 08:47
                    Popytaj w lokalnym Związku Głuchych - oni często organizują takie szkolenia.
                    • slayer-ka Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 03.12.13, 10:28
                      zed-is-dead napisał:

> Popytaj w lokalnym Związku Głuchych - oni często organizują takie szkolenia.

Tak, tylko zależy czy chcesz dla siebie czy mieć certyfikat / egzamin państwowy.
                      ja zdawałam w list. na certyfikat a teraz miałam państwowy - więc może warto nie dla siebie tylko jakoś to juz "zapapierkowac".
                    • szarlotka_ja Re: Ja p...........e, d.............a, d......... 03.12.13, 22:02
                      Wiem, wiem. Już byłam, pytałam ale dla jednej osoby nie organizują - musi się więcej nazbierać, więc czekam tongue_out
                      Poza tym zależałoby mi na papierku a w lokalnym Związku Głuchych nie dostanę takowego. Tam z tego co zrozumiałam robią takie kursy podstawowe tylko wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka