szarlotka_ja 13.12.13, 18:28 ...choć w zasadzie jeszcze jest, dobry dzień (że się tak pochwalę ). A jak u Was? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hashimotka88 Re: To był... 13.12.13, 19:10 Nie był zły. W miarę dobrze mi się robiło to i owo. Był u mnie nawet uśmiech uśmiech do tego stopnia jak dobrze, że trafiłam na takich ludzi... choć nie bardzo umię się do nich wkręcić... czuje się niezbyt swojo....jako nówka ale uwielbiam na nich patrzeć, słuchać i się uśmiechać. Dobrze mi robią Podziwiam niektórych że mają taki dystans do siebie. Ogromny, szaleńcy... niektórzy. Fajna grupka ludzi... choć obca w niej jestem... z boku... mało od siebie daję. Dzisiaj w pracy nawet patrzyłam na nich i na tych obok. Tam czegoś takiego nie ma... a jest ... bardziej nijak. Ludzie za bardzo skupieni na pracy ale dzisiaj widziłam jak na nas, zerkali i się również uśmiechali dobra na tych moich, nie na nas Ok, jest jedna osoba przy której nie czuje sie tak obco... kto wie może wyjdzie z tego fajna znajomość. Na razie to ona mnie tylko wozi raz to nawet łzy mi poleciały, ze śmiechu się wycisnęły. Sama nie jestem w samochodzie, jest cały zapełniony. MIło jest i ciepło kurde, ja tak nie potrafie... nie potrafie ludzi nakręcać.. by się uśmeichali, nie potrafię tak zaciekawić... nie potradię być duszą towarzystwa... nie potrafię prowadzić,.... wolę być obok.... szkoda... a może nic stracone. Może kiedyś będzie lepiej Było ok. Odpowiedz Link
noc.jesienna Re: To był... 13.12.13, 20:04 cudny dzień. jeszcze cudniejszy tydzień. dalej nie cierpię rano wstawać. nadal mam ciężko strawną szefową. i ciągle nie cierpię zimna. nic się nie zmieniło. ale wszystko się zmieniło Odpowiedz Link
torado Re: To był... 13.12.13, 20:14 dzień jak co dzień..... Ostatnio to ja decyduję, w jakim nastroju przeżyję dzień, niż dzień decyduje o moim nastroju Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: To był... 13.12.13, 20:29 gwen75 napisał: > Pojawił się facet Też sobie tak pomyślałam jak przeczytałam noc.jesienną Odpowiedz Link
silencjariusz Re: To był... 13.12.13, 20:32 W życiu bym nie wpadł, że to o faceta chodzi. A dzień był jakiś taki... przaśny. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: To był... 13.12.13, 20:36 organza7 napisała: > Czyli dla Ciebie idealny... A może to po prostu Sil jest tym szczęściarzem Odpowiedz Link
organza7 Re: To był... 13.12.13, 20:33 Jakie to jest piękne, jeśli komuś jest tak po prostu cudnie. Bez żadnych ale... jeżeli... Odpowiedz Link
noc.jesienna Re: To był... 13.12.13, 20:39 przepraszam ale jakby nie mam na to czasu. zrozumcie Odpowiedz Link
bez.pokory Re: To był... 13.12.13, 20:42 byłby prawie dobry, gdyby nie jeden przykry incydent na koniec dnia... niestety Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: To był... 13.12.13, 20:45 Ojej Przyjmij zatem, w ramach pocieszenia, tę wirtualną filiżankę pysznej, gorącej herbaty Odpowiedz Link
noc.jesienna Re: To był... 13.12.13, 20:58 po prostu mnie sobie wypatrzył. po prostu napisał. i po prostu jest. i ja jestem. to wystarczy żeby i dni i tygodnie były cudne. ale nic już więcej nie powiem Odpowiedz Link
organza7 Re: To był... 13.12.13, 21:49 No Moja Droga... toż to niesprawiedliwość w biały dzień Co znaczy sobie wypatrzył? Niektórzy tu siedzą miesiącami a inni, odpuść Panie Boże grzechu, latami i jakoś nikt ich sobie nie wypatrzył Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: To był... 13.12.13, 21:54 Nie bądź zazdrosna tylko pytaj o receptę Co trzeba zrobić żeby zostać wypatrzonym? ;> Odpowiedz Link
noc.jesienna Re: To był... 13.12.13, 22:00 dlaczego wymyślacie takie śmieszne przeszkody? chyba dalej już od siebie nie można. i bliżej nie można szukajcie sposobu a nie przeszkód. zapewniam, że warto. i to tyle ode mnie. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: To był... 13.12.13, 22:01 Łeee, kiepski argument Tak sobie można mieć w głowie pstro byle okolica się zgadzała? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: To był... 13.12.13, 22:06 Przecież nie każdy/a ma pstro w głowie. Zadowoliłaby Cię znajomość z kimś np. z Gołdapii? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: To był... 13.12.13, 22:32 Nie, no jasne, że nie każdy ma w głowie pstro Znajomych można mieć w całym kraju przecież Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: To był... 13.12.13, 22:47 Teoretycznie nie ale praktycznie od znajomości się przecież wszystko zaczyna Nooo, chyba, że się mylę Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: To był... 13.12.13, 23:04 ale Ty jesteś tylko dla siebie przyjemność zostawisz to nie jest uprzejme. Waro dzielić się przyjemnościa z drugą stroną Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: To był... 13.12.13, 23:16 po niechętnie proponujesz swoją chęć obdarowania innych przyjemnością Odpowiedz Link
silencjariusz Re: To był... 13.12.13, 23:18 A to jest zbyt trudne dla mnie zdanie do zrozumienia. Jak krowie na rowie poproszę o wyłożenie sensu Twojej wypowiedzi. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: To był... 13.12.13, 23:22 a czy ona musi mieć sens? już nie pamiętam o czym ja tam pisałam Postanowiłam, ze jakiś film sobie obejrzę. Tak patrzę i widzę trupią główkę. Myśl. może ten film nie będzie taki zły. Film "Milczenie owiec" sobie leci. zobaczymy co z tego wyjdzie. Chyba jakiś kryminał Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: To był... 13.12.13, 23:27 jasna to była dzisiaj obwódka wokól księżyca widziałeś kiedyś halo? Ja dzisiaj dowiedziałąm, ze tak nazywa się to zjawisko. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: To był... 13.12.13, 23:34 Żeby tak starszego pana zlekceważyć... Co to się z młodzieżą porobiło... Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: To był... 13.12.13, 23:39 No gdzieżbym śmiała. Ja serio nie pamiętam co tam baźgrałam serio... nie serrio żubr mnie wziął i się skończył przed chwilą.... już mam wymówkę tak na prawdę... nie wziął mnie za bardzo lekko jedynie chwycił.... już odpuszcza Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: To był... 13.12.13, 23:48 Wskakuję w śpiochy ejjjj, czemu ja widzę filetowego słonia z trąbą co się nie chce utrzymać o swoich siłach..... szelek brak... potrzebuje siły z zewnątrz, by nie spaść.... Może i ja powinnam iśc spać... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: To był... 13.12.13, 23:09 No i to by było tyle na dziś. Dobranoc Państwu Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: To był... 13.12.13, 21:59 latami...ciekawe któż to taki nieboraczek.... Odpowiedz Link
torado Re: To był... 14.12.13, 10:33 organza7 napisała: > No Moja Droga... toż to niesprawiedliwość w biały dzień Co znaczy sobie w > ypatrzył? Niektórzy tu siedzą miesiącami a inni, odpuść Panie Boże grzechu, lat > ami i jakoś nikt ich sobie nie wypatrzył No Kochana, ponieważ ja nie bardzo mogłam liczyć, by ktoś se mnie wypatrzył...no wiesz trudny charrrrrrakter i te sprawy , to se sama wypatrzyłam Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: To był... jest ładny.... 13.12.13, 21:00 ...na niebie. DOść ciekawy i nie wiem jak powstaje. Już kiedyś chyba widziałam taką aureolę. wyszłam na zewnątrz by żubra wywabić... z zamrażarki. I tak sobie na niebo do góry zerknęłam a tam taaaakie ogromne koło, żeby wielkość pierścienia lepiej ukazać, porównam księzyca do czegoś. Niech księżyc będzie ziarenkiem kukurydzy a pierścien obwodem dyni, średniej wielkosci ale nie małej skąd to się bierze co powoduje, że księżyc w kręgu jest zamknięty? Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: To był... jest ładny.... 13.12.13, 22:27 Czy to Halo było? Nie wiem.. ale wielkosći podbnej był ten okrąg. Nie wiem czy miał jakieś kolory, wydawał się jedynie żólty. Już go nie ma, więc się nie przyjżę. Czyli jednka to był.... zbyło się halo Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: To był... 13.12.13, 21:56 zwariowany dzień...podobnie jak cały tydzień...trudny, pełen nowych wyzwań, ale zarazem ciekawy... czas odpocząc i się zrelaksowac... dobrej nocy Odpowiedz Link
maruda2 Re: To był... 13.12.13, 22:06 a ja dziś z okazji spotkania opłatkowego w pracy wycałowałam się z taką ilością osób, że szok i nic to, że raczej nie przepadam za takimi imprezami, nic to, że śledź był za słony, a barszczyk ledwo letni Było bardzo miło i fanie zakończył się ten dzień i tydzień w pracy Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: To był... 13.12.13, 23:15 też mnie to rozbawiło gdy zrozumiałam jak głupie jest to zdanie "Cała przyjemność po mojej stronie" tak na prawdę gdzie ta przyjemność gdy z nikim się jej nie dzieli Niby człowiek miły ale zachłanny, bo całą przyjemność zgarnia dla siebie. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: To był... 13.12.13, 23:34 > To film dla ludzi o mocnych nerwach dlatego go oglądam Zawisak trupia głowka mi się spodobał. nie wiedziałam o czym jest film. Film na razie nie jest zły. CIekawe czy FBI- ajka rozgryzie hanibala Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: To był... 14.12.13, 01:19 W filmie to bardziej hanibal ja "rozgryzał" i rozgryzał innych. Wniosek jest taki że ludzie niekiedy są nieźle zwichrowani przez to co było..... a zwichrowanie zależy od czynniku, od wiatru ale i człowieka. Wiatr może być delikatny, lekko odczywalny. Taka sobie bryza lub moze to być halny. Spać........... mi.... się.... chce.... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: To był... 14.12.13, 16:49 Dziś już dzień nie był taki fajny NIENAWIDZĘ sprzątać! Skąd się bierze kurz? Odpowiedz Link