18.01.14, 19:24
Wszyscy pewnie imprezują dziś. A ja padam na łeb na szyję. Co za męczący dzień suspicious
Nienawidzę chodzić w sobotę do roboty suspicious
Obserwuj wątek
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Padam 18.01.14, 19:59
      łączę się w bólu - nie wszyscy imprezują, Szarlotto Droga smile
      niektórzy też fedrują, tyle, że na 24 h

PS. Anioł poleci w poniedziałek
      • silencjariusz Re: Padam 18.01.14, 20:01
        "niektórzy też fedrują"

Albo ciężko chorują.
        • szarlotka_ja Re: Padam 18.01.14, 20:29
          Choryś? suspicious
          • silencjariusz Re: Padam 18.01.14, 21:04
            Katar niezwykle ciężki przechodzę.wink
            • szarlotka_ja Re: Padam 18.01.14, 21:10
              Serdecznie współczucia suspicious
              • silencjariusz Re: Padam 18.01.14, 22:22
                Przydałyby się jakieś malinki... w nalewce albo chociaż w herbacie. wink
                • szarlotka_ja Re: Padam 18.01.14, 22:36
                  Mówisz i masz
                  https://hobbit.gotuj.pl/uploads/recipes/logo/thumbnails/gallery_623-kawa-i-herbata-jpg-1348153169-84.jpg

Może jeszcze plecki amolem natrzeć? suspicious
                  • silencjariusz Re: Padam 18.01.14, 23:00
                    Jak miło. Dziękujęsmile
                    A to coś daje? To nacieranie amolem?
                    • szarlotka_ja Re: Padam 18.01.14, 23:07
                      Nie wiem suspicious. Nigdy nie byłam nacierana suspicious
                      • hashimotka88 Re: Padam 18.01.14, 23:19
                        A po co być nacieraną? Wystraczy Sama siebie natrzeć wink też fajnie pali, rozgrzewa.... w łożku wtedy dobrze sobie leżeć, by amol lepiej działał smile
                        • szarlotka_ja Re: Padam 18.01.14, 23:25
                          Sądzisz? To może bym się natarła bo coś niewyraźnie się czuję suspicious
                          Tylko czy gdzieś w domu amol znajdę... hmm...
                          • hashimotka88 Re: Padam 18.01.14, 23:29
                            Kiedyś się nim tarłam. A na pewno lubiłam się inhalować. Do Gorącej wody pare kropel i można głeboko wddychac. Lub na sprawy żaładkowe tez można było go zażyć, na łyżeczce cukru.
                            • szarlotka_ja Re: Padam 18.01.14, 23:32
                              Moja babcia była uzależniona od amolu big_grin
                              Na każdą dolegliwość amol stosowała tongue_out
                      • silencjariusz Re: Padam 18.01.14, 23:20
                        To ja podziękuję za nacieranie. Skoro nie jest skuteczne. Zimno mi i nie mam ochoty z grzbietu koszuliny zdzierać.
                        • szarlotka_ja Re: Padam 18.01.14, 23:26
                          Nie, to nie. Zmuszać nie będziemy tongue_out
                          • silencjariusz Re: Padam 18.01.14, 23:36
                            No i Szarlotta pewnie ma zimne dłonie... wink
                            • szarlotka_ja Re: Padam 18.01.14, 23:42
                              A no właśnie ma, aktualnie wszystko mam zimne suspicious
                              I się zastanawiam czemu mi tak okrutnie zimno i mnie olśniło - przecież okno otworzyłam i wszystko wyziębiłam. Ja przez tę sklerozę kiedyś zginę. I jak się teraz rozgrzać?
                              • silencjariusz Re: Padam 18.01.14, 23:47
                                Może nacieranie amolem?wink
                                • hashimotka88 Re: Padam 18.01.14, 23:52
                                  heheh deja vu big_grin już gdzies to było wink
                                  • silencjariusz Re: Padam 18.01.14, 23:59
                                    No było. Ale może Szarlotcie trzeba plecy amolem natrzeć.
                                    • hashimotka88 Re: Padam 19.01.14, 00:07
                                      Może trzeba... ale jak widać, że Szarlotta zwiała... chyba nie przewidziała, że się od Ciebie tego doczeka wink
                                      • szarlotka_ja Re: Padam 19.01.14, 20:24
                                        No, zwiałam ale było mi tak okrutnie zimno, że opatuliłam się kołdrą i jeszcze kocem suspicious
                                        Stóp nie umiałam rozgrzać, musiałam założyć wełniane skarpety suspicious. Nawet o amolu marzyłam.
                                        I przez to zimno nie mogłam zasnąć ale wywietrzone miałam za wszystkie czasy big_grin
                        • hashimotka88 Re: Padam 18.01.14, 23:31
                          Można zawsze spowodować by już przed ściągnieciem koszuli ciepłko się zrobiło wink
                          • silencjariusz Re: Padam 18.01.14, 23:34
                            Rozwiń proszę.
                            • hashimotka88 Re: Padam 18.01.14, 23:40
                              koszulkę rozwinąć? Ja bym ją raczej zwinęła... zmięła wink
                              Dobra... już nie pamietam co miałam rozwijać big_grin

Na różne sposoby można się rozgrzać. Mnie rozgrzało jedno piwo smile Co akuratnie się skończyło.
                              Można i fizycznie. Dawno nie biegałam...
                              • silencjariusz Re: Padam 18.01.14, 23:46
                                Miałbym biegać? O nie. Jedną nogą jużem prawie w hadesie.wink Wymyśl coś lepszego.tongue_out
                                • hashimotka88 Re: Padam 18.01.14, 23:51
                                  taaaa cwany. Woli żebym to ja coś wymysliła. Jak nie wyjdzie to będzie na mnie suspicious
                                  ok... ma być ciepło.... nie lubię myśleć suspicious hmmmm nie tańczyłam dzisiaj... mogłabym zatańczyć sobie.... mogłabym pokręcić.... się. Mi na pewno ciepło by się zrobiło wink
                                  • silencjariusz Re: Padam 18.01.14, 23:57
                                    Mnie by to też pomogło.wink
                                    • hashimotka88 Re: Padam 19.01.14, 00:04
                                      No widzisz big_grin Czyli obojgu by nam dobrze było, ciepło by się zrobiło wink
                                      Mówisz tak bo.... to ja wymyśliłam i żeby nie było, że nie działa to wolisz założyć że pomoże. Jakby nie pomogło to moze Ty musiałabyś jakis rozgrzewający sposób wymyślić.
                                      Ok.... wiem ze nie musiałbyś wymyślać tongue_out Mogłoby podziałać.
                                      • silencjariusz Re: Padam 19.01.14, 00:10
                                        No wiesz... We dwoje zawsze cieplej.wink
                                        • hashimotka88 Re: Padam 19.01.14, 00:19
                                          no cieplej... we dwoje .... nogawgach mieć nogi wink
                                          SErio było Ci zimno? suspicious czy tylko chciałeś sprawdzić jaki byłby mój sposób rozgrzania wink
                                          • silencjariusz Re: Padam 19.01.14, 00:27
                                            I jedno i drugie. Czas zakopać się w barłogu. DN.smile
                                            • hashimotka88 Re: Padam 19.01.14, 00:30
                                              CZyli jedno i drugie miało być ze sobą powiazane.... a o czym ja tam pisałam big_grin
                                              Nie ważne... i ja piszę: DN smile
      • szarlotka_ja Re: Padam 18.01.14, 20:29
        Od razu się lepiej poczułam po tym wyznaniu. Jednak masz gorzej tongue_out
        Mnie najbardziej wkurzyła szefowa dzisiaj, która przybyła piętnaście minut przed moim wyjściem i akurat dzisiaj zapragnęła przejrzeć wszystkie możliwe papiery suspicious

P.S.
        Będę wyczekiwać wink
      • czarnamajka75 Re: Padam 18.01.14, 20:54
        ..wyjątkowo niektórzy nie pracują w sobotę( ale nie mieli co na siebie włożyć suspicious ) ...ale wylegują się pod kocykiem z książką w ręku tongue_out
    • to_ja_pisze Re: Padam 18.01.14, 20:24
      Ja nie pracuję, nie tańcuję, sprzątam sobie, byłam na zakupach, potem na długi spacer z psem, teraz chwila dla siebie. Dobrze mi. Spokojnie.
      • szarlotka_ja Re: Padam 18.01.14, 20:30
        Mnie już teraz też spokojniej smile
        • to_ja_pisze Re: Padam 18.01.14, 20:34
          w domciu?
          • szarlotka_ja Re: Padam 18.01.14, 21:01
            No, już teraz w domciu wink

Dobra herbata, ciepło w stopy, książka, jednym okiem komputer i już teraz dobrze jest big_grin
            • to_ja_pisze Re: Padam 18.01.14, 21:44
              Ja mam dylemat: piwo z imbirem czy herbata z mlekiem i miodem.
              • szarlotka_ja Re: Padam 18.01.14, 21:53
                Ja tak klasycznie - czarną z cytryną ale miód mogłam dodać, zapomniałam tongue_out
              • hashimotka88 Re: Padam 18.01.14, 23:07
                No ja właśnie do piwa się dobrałam smile Parę łyków już poszło
                Z imbirem? tzn sama imbir wrzucasz, korzonek? Nigdy nie robiłąm sama grzanca, chyba jeszcze godzików można dodać. Ja lubie piwo zimne, takie bardziej zimne wink Lubię na chwilkę do zamrażalki włożyć.
                echhh nie chce mi się bardzo pisać... jakby mnie coś brało...
                Sil katar ma a mi się kichać chce... Ale już chwile mnie brać zaczyna. Kanapkę z czosnkiem i cebulą oczywiście zjadłam.
                Chyba po tym piwie zaraz padne do łożka...
                • to_ja_pisze Re: Padam 19.01.14, 01:25
                  Sok imbirowy tak w sumie smile
                  Ostatecznie nie piłam ani jednego ani drugiego bo przyszła córa i się zagadałam.
                  • hashimotka88 Re: Padam 19.01.14, 01:49
                    W sumie to najlpiej na tym wyszłaś. Miłe jest takie zagadanie się .... z njbliższymi smile
                    Ja po jednym piwie miałam iść spac ale odechciało się i nadrabiam tygodniowe zaległosci w seriqlu. To chyba już ostatni
    • witamina_b12 Re: Padam 19.01.14, 10:28
      Ale to takie padam, czy bardziej takie padam, padam? suspicious
    • wyszeptany-o-zmroku Re: Padam 19.01.14, 14:47
      Ale dziś masz wolne więc korzystajwink
      • ame_belge34 Re: Padam 19.01.14, 15:50
        Ja padłam wczoraj o 2h, ale wyspalam się, nawet nie przyznam sie o której wstałam, bo wstyd wink big_grin
        • szarlotka_ja Re: Padam 19.01.14, 20:10
          Łeee, o 2:00? To co tak wcześnie skończyłaś balować? Ja tam byłam pewna, że najwcześniej o 5:00 skończycie imprezę. Duch w narodzie upada tongue_out
          • samysliciel_2.0 Re: Padam 19.01.14, 20:14
            Gdybyś była, impreza pewnie by do 5 trwała... to kiedy wpadasz, do Koła już, czy jeszcze nie? wink
            • szarlotka_ja Re: Padam 19.01.14, 20:21
              Jak będzie bliżej mnie to wtedy wpadnę tongue_out
              Poza tym do Krakowa jadę w tym roku to może Onyksa nawiedzę tongue_out
              • czarny.onyks Re: Padam 19.01.14, 20:22
                łoooooooooooooooooooooo

zapraszam....i łyżeczkę nawet juz mam do cytrusabig_grin big_grin
                • szarlotka_ja Re: Padam 19.01.14, 20:26
                  Wezmę swoją, już też mam big_grin
                  • czarny.onyks Re: Padam 19.01.14, 20:29
                    big_grin big_grin big_grin big_grin
                    • szarlotka_ja Re: Padam 19.01.14, 20:31
                      Kupiłaś w tym samym sklepie co ja? tongue_out
                      • czarny.onyks Re: Padam 19.01.14, 20:37
                        a ja nie wiem, gdzie Ty??
                        ja w Ducewink
                        • szarlotka_ja Re: Padam 19.01.14, 20:39
                          Ja też tongue_out
                          Specjalnie do B-B musiałam pojechać. To znaczy nie specjalnie, ale przy okazji załatwianych tam spraw kupiłam. U nas na prowincji nie ma możliwości kupienia big_grin
              • samysliciel_2.0 Re: Padam 19.01.14, 20:25
                No nie bądź taka, raz nie zawsze, na większe spotkanie jest szansa właśnie winksmile
                Nawiedzaj nawiedzaj, najwyższa pora ukazać się we własnej wspaniałej osobie wink
                • szarlotka_ja Re: Padam 19.01.14, 20:28
                  A do C-na nie łaska przyjechać? suspicious
                  • samysliciel_2.0 Re: Padam 19.01.14, 20:34
                    Może i łaska, tylko napisz kiedy winksmile
                    • szarlotka_ja Re: Padam 19.01.14, 20:41
                      Może być nawet jutro big_grin
                      • samysliciel_2.0 Re: Padam 19.01.14, 20:45
                        Jakbym czytał Orgi, która też się umawiała, dogadała po czym rezygnowała... smile
                        • szarlotka_ja Re: Padam 19.01.14, 20:50
                          O, wypraszam sobie tongue_out Ja się jeszcze nigdy z nikim nie umówiłam, więc jeszcze nigdy nie zrezygnowałam suspicious
                          No chyba, że się mylę ale nie sądzę suspicious
                          • samysliciel_2.0 Re: Padam 19.01.14, 20:55
                            To fajnie, że się mylę smile Dasz dobry przykład to i koleżanka śmiałości nabierze... nabierze tak czy siak winksmile
                            • szarlotka_ja Re: Padam 19.01.14, 21:08
                              A do C-na, serio piszę, możesz wpadać jutro. Akurat mam nieco luźniejszy dzień. Wyjątkowo kończę już o 12:00 także nie ma problemu big_grin
    • czarny.onyks Re: Padam 19.01.14, 20:16
      też padam....co za męczacy weekend....wink

ale to zmęczenie z tych przyjemnychwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka