Dodaj do ulubionych

Poszukiwania?

05.07.14, 18:46
Sporo tu o łączeniu się, o mankamentach bycia singlem, ale tak mnie zastanawia, czy aby na pewno chce się znaleźć bliska osobę? Czy może to już tak jest, że dobrze jest jak jest i nawet jeśli mogłoby być lepiej, to ... za dużo z tym zamieszania?

A jak jest u Was? Poszukujecie intensywnie? Czy niekoniecznie?
Obserwuj wątek
    • tfu.tfu Re: Poszukiwania? 05.07.14, 19:23
      ja tam lubię być solo. ale jak się jakiś Viking napatoczy, to się zastanowię i może zmienię zdanie, hy.
    • wyszeptany-o-zmroku Re: Poszukiwania? 05.07.14, 19:42
      Niekonieczniewink
    • tdf-888 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 19:45
      eee no byyyłoooo...
      szukać się nie chce; starać, nadskakiwać...
      ale zawsze to fajniej kogoś przy dupie mieć niż samemu się kisić
      a kto uważa inaczej, zaklina rzeczywistość, o! tongue_out
    • wyszeptany-o-zmroku Re: Poszukiwania? 05.07.14, 20:03
      Hmmm..a co jeśli się nie trafi???nie będziesz obwinial siebie o to że mogles więcej???nie szkoda ci czasu na " przypadki"??pytam z czystej ciekawości.
    • wyszeptany-o-zmroku Re: Poszukiwania? 05.07.14, 20:20
      No a sex??? przecież to istotna rzecz w naszym życiu:;,komfort psychiczny nie gwarantuje sukcesu aczkolwiek rozumiem....
      • tdf-888 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 20:52
        dla spragnionych są agentury...
        a ty jak sobie radzisz z brakiem sexu???
    • witrood Re: Poszukiwania? 05.07.14, 20:28
      Chyba mam to samo. Zresztą już się naszukałem, z czego różne dziwne sprawy wynikły. Nie będę się obwiniał, że nic nie zrobiłem, bo swoje zrobiłem. Myślałem, że z wiekiem w desperację popadnę, ale na razie nic z tego. big_grin
    • torado Re: Poszukiwania? 05.07.14, 20:35
      zakończone...
    • torado Re: Poszukiwania? 05.07.14, 20:47
      gwen75 napisał:

> drzewko smile

odpowiedź do głównego pytania wątku...
    • green.amber Re: Poszukiwania? 05.07.14, 20:56
      niekoniecznie... obawiam się swojej skuteczności, za szybko bym znalazła i co wtedy?? wink
      • tdf-888 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 21:04
        no właśnie.. ja też się tego obawiam.. znaleźć to nie problem.. to tak jak wejść na szczyt.. ale się na szczycie utrzymać.. już trudniej.. do tego długo.. ? (kurde kropkuję jak onyksówna).. bo to takie głębokie przemyślenia...
        no.. a potem trzeba gdzieś z nią wyjść.. kino? teatr? restauracja - otłuszczać się? wink jakieś sporty ekstremalne? ja chcę żyć; a potem ci taka powie, że ona chce nutki szaleństwa, różnice temperamentu, etc...
        a ja bym wskoczył w kapcioszki, założył pieluchę i se latał po kanałach tv sącząc alkohole i popalając ziuuuko winkbig_grin
        • green.amber Re: Poszukiwania? 05.07.14, 21:10
          aaa w kwestii teatru Żmuda gra w Kwadracie i to zdaje się też w lipcu wink
          • tdf-888 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 21:15
            widziałem cipulindę dziś w dd wakacje w tvn też wink wyglądała uuuroooczooo! ta kiecuszka zielona... aaach.. klaaassaaa, wypowiedź wyważona, dojrzała kobieta już, esz esz
            • green.amber Re: Poszukiwania? 05.07.14, 21:20
              a to nie widziałam, w teatrze widziałam wink
              • tdf-888 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 21:24
                a bo dzisiaj było noo.. aktorzy TK lansik jak to im się dobrze ze sobą pracuje. no jak to w tvn, papka dla ludzi z galaretą zamiast muzgó.
                ja tam nie wiem,ja tylko obrazki patrzyuem.
                • green.amber Re: Poszukiwania? 05.07.14, 21:38
                  hehe i wyważoność też wypatrzyłeś?? winktongue_out
                  to ja mam odwrotnie, raczej słucham wink to może znaczyć, że jednak poniekąd jestem kobietą... heh wink
                  z galaretą?? możliwe, że to dobre porównanie do mózgu wink
                  • tdf-888 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 21:42
                    oczywiście, że wypatrzyłem. kiedyś bardziej emanowała pięknem, a teraz mądrością wywazonością, inteligencją.. no ale dalej wyglądała zacnie. tylko kiedyś jak dzierlatka, pensjonaruszka, a teraz już się wyrobiła w tej stolicy i zgrywa kwaśniewską - bezę big_grin
                    ale jest ok i tak.
                    a w czym grała i jak?? no i czy widać tę urodę na żywo??
                    aaach...
                    • green.amber Re: Poszukiwania? 05.07.14, 21:53
                      teraz gra w Ciotce Karola 3.0 i Ślubie doskonałym, moim nieskromnym drętwawa jakby, ale w rolach których gra to nawet nieco pasuje wink najbardziej mi się podobała w tym, czego nie grają, bo się właściciele praw zdajesię nie mogą dogadać...
                      • tdf-888 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:00
                        w sensie w rolach, _które gra, w sensie dobre kreacje tworzy smile
                        a np. w tym serialiku z Damięckim, jak ja mu zazdrościłem esz ;/ no ten co matką zastępczą została, na motywach jakiejś książki żałosnej. taki kosmopolityzm, ona taka wielka korpokulwa co to nie ona.. ale wyglądała ech nono. i tam ta ruska była ta Książkiewicz, ależ ona ma chamskie ruskie rysy twarzy, no ale cusz cusz..
                        • czarny.onyks Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:01
                          chichot losu
                          • tdf-888 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:08
                            bingo; nie chciałem na filmweb wchodzić, bo to nie fair tak szukać, tak to każdy potrafi znaleźć. a ten serialik to też tak do trzeciego odcinka obejrzałem i dalej nie zdzierżyłem tej lanserki kosmopolitycznej. no i nie wiem jak się tam to rozegrało. opamiętam tylko, że marta miała tam chyba zapudrowanego pryszcza, no jak uj miała! big_grin
                            • czarny.onyks Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:49
                              gdzieś mi się obiły dziś o oczy powtórki w tv...
                        • green.amber Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:06
                          w sensie w rolach nieco drętwawa wink
                          chichot losu to był, pierwszy odcinek chyba widziałam, Książkiewicz stamtąd nie pamiętam, ale na ten przykład w Rozmowach nocą mi się podobała wink
                          • tdf-888 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:15
                            no widzisz, a ja rozmów nie widziałem, nie jestem taki oblatany jak ty, nawet w połowie nie jestem;
                            a Książkiewicz z na wspólnekj pamiętam
                            a w chichocie no to chyba w 1 odcinku było, jak na fintnesie cipami tarły, a niże w drugim, jak się nie mogła do matki, co się wycierać pojechała, dodzwonić.
                            no nieistostne ;a)
            • maruda2 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:01
              aż Ty zmieniasz obiekty westchnień jak rękawiczki tongue_out już Baśkę porzuciłeś, zapomniałeś wink
              • tdf-888 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:06
                ja zmieniam? martucha od zawsze i na zafsze! a baśka to tak tylko dla folkloru, przecież ja wolę brunetki. z resztą od kiedy się wzięła baśka za śpiewanie, to.. no co za dużo to niezdrowo. no ale twarzyczkę ma przesłodką sucz smile
                • maruda2 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:23
                  nie lubisz śpiewających kobiet, czy cuś ?
                  • czarny.onyks Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:30
                    oj już dawno chyba wspominał, że lubi małe, szczupłe tajkiwink
                    • witamina_b12 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:32
                      Wietnamki raczej smile
                      • tdf-888 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:36
                        zwyczajnie skośne tongue_out
                        małe, czarne
                        a do śpiewających nic nie mam, ale niech śpiewają z sensem itd. nie będę tłumaczył, no!
                        a prócz reklamy ona i w opolu śpiewała smile haha z tą pakosińską nono pamiętam nazwisko
                        prowadziły to razem, pakosińska wyrobiona, a basia zagubiona, ale wyglądem nadrabiała.
                        • maruda2 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:38
                          w teatrze też śpiewa smile
                      • czarny.onyks Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:36
                        a może i wietnamkiwink
                      • tdf-888 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 23:03
                        a nie mówiłem?
                        jak zyebauem..;/
                        to jakoś przy bożym ciele było, na ochocie byłem rowerem, a tam zagłębie tych skośnych, jak sama wiesz; no i jechałem se szczęśliwicką i mijałemtaką skośną, sama, w okularach, i wyprzedziłem i pojechałem dalej.. ;/ aaaaa;/ nie chciała się ze mną pościgać;/
                        a to była szansa, bo t3go dnia to w większości parki mijałem. a wcześnie3j nawet mieszaną żółto nbiałą, jak mu zazdrościłem ;/
                        kurde no naprawdę muszę sejakieś bajery przygotować i dalsze projekcje.
                        święto to wyszły a pewnie na co dzień to tymi ciuchami handlują i sajgonki smażą.. i pewnie mnie też by tam zagonili, ale co tam.. czego się nie robi dla miłości.. a moze i hajs jest z tego? skoro bez zaplecza se tu żyją. to zapewne jest.
                    • maruda2 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:34
                      tiaaa, a potem weźmie se dużą blondynę a anielskiej twarzy big_grin

czarny.onyks napisała:

> oj już dawno chyba wspominał, że lubi małe, szczupłe tajkiwink
                      >
                      • czarny.onyks Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:36
                        takie życie...

szukasz bruneta a przygarniasz łysego blondynatongue_out
                        • maruda2 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:37
                          i tego właśnie się obawiam wink
                        • tdf-888 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:40
                          przygarniasz?
                          ty przygarniasz? winkbig_grintongue_out
                          sierote się przygarnia, ło!
                          • czarny.onyks Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:44
                            jak tu trzeba warzyć słowa........bo od razu wygarnątongue_out

no mam ostatnio szczęście do sierotek....i za cholerę nie wiem czemu;>
                            • tdf-888 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:52
                              swój do swojej ciągnie? tongue_out
                              • czarny.onyks Re: Poszukiwania? 05.07.14, 23:01
                                kto wie...big_grin

muszę to przemyślećwink
                      • tdf-888 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:38
                        blondynki się cenią..
                        • czarny.onyks Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:40
                          a brunetki to nie?suspicioussuspicious
                          • tdf-888 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:43
                            brunetek jak psów tongue_out
                            a blondyna.. ładnie się opalająca.. nie dla psa kiełbsasa wink nie startuję nawet tongue_out
                            a chinki skromne, ciche, robotne.. może by się dała..
                            nabrać wink
                            • czarny.onyks Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:45
                              phii....

brunetki za trudne dla Ciebiesuspicioustongue_out
                              nie nadążyłbyś...suspicious
                              • green.amber Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:57
                                w pampersie...
                                to by nadążył chyba tylko za kimś również w pampersie wink
                                • czarny.onyks Re: Poszukiwania? 05.07.14, 23:08
                                  nic nie powiem, bo zaraz mi sie oberwietongue_out
                                  • green.amber Re: Poszukiwania? 05.07.14, 23:09
                                    udawaj, żeś taka strachliwa, to będziesz słuchać o sierotkach... wink
                                    • czarny.onyks Re: Poszukiwania? 05.07.14, 23:12
                                      ..no z tą strachliwością to chyba jednak mi nie po drodzewink

ale nie chcę być koziołkiem ofiarnymtongue_out
                                      • tdf-888 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 23:20
                                        oo tak jasne hau hau! tongue_out
                                • tdf-888 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 23:09
                                  weś tu zarzartój to zaraz wykorzysta i zaatakuje..
                                  a mówił maroni 102, że kobiety są z marsa.. i poniekąd miał rację.. jak se tak to przemyślałem.. i do przeżyć przyrównałem...
                                  • green.amber Re: Poszukiwania? 05.07.14, 23:13
                                    nieustająco mam nadzieję, że żartowałeś nie tylko w tej kwestii, ale z marsem to może być prawda, poniekąd, bo z mareczkiem się zgadzam mniej niż więcej i uważam, że poglądy ma stronnicze wink ale też bez przesadyzmu tak tam delikatnie wykorzystuję wink
                                    • czarny.onyks Re: Poszukiwania? 05.07.14, 23:15
                                      może i stronnicze...ale za to ileż ożywienia wnosiłtongue_out
                                      • tdf-888 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 23:22
                                        stronnicze, subiektywne.. co za różnica? ważna że dobrze argumentował, z sensem! normalnie wierzyłem w to, myślałem - no dobrze gada!
                                        ciekawe, gdzie teraz jest? pewnie lachony obraca.
                                        • czarny.onyks Re: Poszukiwania? 05.07.14, 23:35
                                          no iekawe....
                                          ale dobrze, że chociaż jeden działa....a nie siada w kąciku...
                                          • tdf-888 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 23:45
                                            nie no jak by jeden działał, to by nasz gatunek wyginął.. ;]
                                            • czarny.onyks Re: Poszukiwania? 05.07.14, 23:54
                                              kto wie...jak większość będzie jak panowie forumowi zarzekać się, że nie szukają, nie potrzebują...

to jeden nie podoławink
                                              • tdf-888 Re: Poszukiwania? 06.07.14, 00:05
                                                toż właśnie pisałem, że jeden maroni nie podoła..
                                                chów wspobny i te sprawy, rozumiesz..
                                      • green.amber Re: Poszukiwania? 05.07.14, 23:25
                                        podobno jeszcze parę nicków wnosiło tu ożywienie...
                                        • czarny.onyks Re: Poszukiwania? 05.07.14, 23:36
                                          nie wywołujmy wilków z lasuwink
                                    • tdf-888 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 23:19
                                      noooo.. czasem się staram zażartować, a jak ktoś to odbierze, to jego problem.
                                      ale z tą tezą maroniego i pochodzeniem kobiet się w końcu zgadzasz czy nie? czy poniekąd?
                                      • green.amber Re: Poszukiwania? 05.07.14, 23:24
                                        niech będzie, że poniekąd, bo nie wiem co on tam konkretnie uważał
                                        jesteśmy elastyczne, jak trzeba to jesteśmy z marsa, dlatego przetrwamy... wink
                                        • tdf-888 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 23:29
                                          i tego wam życzę!
                                          żeby nie było seksmisji 2 tongue_out
                                          • czarny.onyks Re: Poszukiwania? 05.07.14, 23:34
                                            ..ostatnio mam wrażenie, że seksmisja 2 jest coraz bliżej....
                                          • green.amber Re: Poszukiwania? 05.07.14, 23:35
                                            ale że czego życzysz?? chociaż w sumie wszystko jedno byle nie mareczków wink
                                            • tdf-888 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 23:50
                                              życzę wam przetrwania no!
                                              a tobie możeby się taki mareczek przydał, choć w sumie to nie wiem, jakie są twoje potrzeby, ale przynajmniej, by cię ogarnął w sensie, że byś se nie myślała, że wiesz wszystko o nas najlepiejm bo jest odwrotnie tongue_out
                                              • czarny.onyks Re: Poszukiwania? 05.07.14, 23:52
                                                big_grin big_grin big_grin

oj trafiłaby kosa na kamień...to mogłoby byc ciekawetongue_out
                                                • tdf-888 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 23:55
                                                  w sensie marobi z amberką? no nie? też tak sądzę? a wtedy by inaczej kwikkała wink
                                                  bez urazy tongue_out
                                                  • green.amber Re: Poszukiwania? 06.07.14, 00:11
                                                    tdf-888 napisał:

> w sensie marobi z amberką? no nie? też tak sądzę? a wtedy by inaczej kwikkała wink
                                                    zapewniam cię, że nie kwikam winktongue_out a i myślę, że wspominany, chyba ma przez nas czkawkęwink to w gadaniu tylko dobry, a i w tym mi się nie podoba...

> bez urazy tongue_out
                                                  • czarny.onyks Re: Poszukiwania? 06.07.14, 00:21
                                                    ....szczęka mnie boli, a Wy mi tu jeszcze terapię śmiechem stosujeciesuspicious

big_grin
                                                  • green.amber Re: Poszukiwania? 06.07.14, 00:23
                                                    jaką terapię śmiechem, Ty Onyksia serca nie masz, toż maronio to tragiczna postać, aż mi się nie chce myśleć jakie traumy go musiały spotkać...
                                                  • green.amber Re: Poszukiwania? 08.07.14, 11:25
                                                    czarny.onyks napisała:

> ....szczęka mnie boli, a Wy mi tu jeszcze terapię śmiechem stosujeciesuspicious
                                                    >
                                                    > big_grin
                                                    i jak tam stan szczęki?? wszystko dobrze czy jeszcze lepiej??
                                                  • czarny.onyks Re: Poszukiwania? 08.07.14, 19:17
                                                    taa...raczej gorzej...
                                                  • green.amber Re: Poszukiwania? 08.07.14, 23:10
                                                    czarny.onyks napisała:

> taa...raczej gorzej...
                                                    >
                                                    ale że co zębolog nie dał rady czy jeszcze się nie znalazł?? bo ewentualnie nie wiem za co kciuki trzymać... swojego nie polecę, bo pewnie powiesz, że za daleko... wink
                                                  • czarny.onyks Re: Poszukiwania? 09.07.14, 10:54
                                                    zębolog się znalazł i to nie jeden...jeden nawet bardzo interesujący...wink
                                                    po drodze jeszcze parę...komplikacji....i w efekcie l4uncertain
                                                  • green.amber Re: Poszukiwania? 09.07.14, 10:59
                                                    czarny.onyks napisała:

> zębolog się znalazł i to nie jeden...jeden nawet bardzo interesujący...wink
                                                    > po drodze jeszcze parę...komplikacji....i w efekcie l4uncertain
                                                    >
                                                    strasznieś chorowity Onyksie... nie dbasz o się czy co?? alboś facetem jest...winktongue_out
                                                    zdrowiej skutecznie, szybko i na długo smile
                                                  • czarny.onyks Re: Poszukiwania? 09.07.14, 11:03
                                                    e tam...po prostu za dużo na swoje wątłe barki wzięłamwink

facetem powiadasz...no jak poczytałam tutaj takiego jednego...to skoro w spodniach chadzam to raczej osobnikiem bez płcibig_grin big_grin
                                                  • czarny.onyks Re: Poszukiwania? 09.07.14, 11:04
                                                    i nie przesadzajmy z tą chorowitością....mnie tylko czasem głowa boli wink
                        • maruda2 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:40
                          aż się boję usłyszeć opinii o rudych wink

tdf-888 napisał:

> blondynki się cenią..
                          • tdf-888 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:44
                            one są poza klsyfikacją wink
                            • maruda2 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:46
                              to dalej nie pytam, bo nie jestem pewna, czy masz na myśli początek, czy też koniec skali wink
                              • tdf-888 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:55
                                nie pytaj smile
                                ciężko by mi było się wykaraskać bez wicia się smile
        • witamina_b12 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:25
          > kino? teatr? restauracja 
          A co nie lubisz teatru? wink)
          • tdf-888 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:33
            nie no lubie lubie, ale sporadycznie, a głównie to na kwadracie przed tv wink tongue_out
            a one tego nie lubiosad
    • green.amber Re: Poszukiwania? 05.07.14, 21:09
      hihihi mam podobnie wink
      prawie mnie przeraziła głębokość przemyśleń... i te obawy wink
      ciekawe co to ta pielucha??
      • czarny.onyks Re: Poszukiwania? 05.07.14, 21:36
        hmm...pampersa zakłada, żeby za często nie latać do wc?suspiciouswink

jak wiadomo piwo jest moczopędne...
        • tdf-888 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 21:39
          no.. pielucha to synomin wygody no!
          zakładam i już o nic się nie muszę troszczyć wink
          • czarny.onyks Re: Poszukiwania? 05.07.14, 21:43
            ale wtedy zastygasz w lenistwie...nie rozwijasz się....gnuśniejesz....
            lepiej bez pieluchy....

i miło czasem troszczyc się o coś..o kogoś....
            • tdf-888 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 21:45
              może być roślinka? taka zielona smile lubię się o nią troszczyć.. jak jej coś nie pasuje, to się nie pulta, tylko żółknie tongue_out
              • czarny.onyks Re: Poszukiwania? 05.07.14, 21:47
                od czegoś trzeba zacząć...suspicious
    • green.amber Re: Poszukiwania? 05.07.14, 21:14
      hehe no prawie wink to taka warszawska wersja krakowskiej Bagateli wink
    • czarny.onyks Re: Poszukiwania? 05.07.14, 21:34
      suspicioussuspicious

teeee... chopcy...co to za chichoty z kropeczeksuspicious
      mało to innych znaków interpunkcyjnych?suspicious
      • tdf-888 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 21:37
        ticha ticha wink
        ale było głębokie? było.
        ciężko jest ży c letko.. szczególnie z wymagającą królefnom.
        • czarny.onyks Re: Poszukiwania? 05.07.14, 21:41
          ;> ząb mnie tak ..........na&*&((^%$#.........że mogę być niemiłą....sad

ale muszę przyznać, że zaskakujesz....Ty i takie przemyślenia...
          starzejesz sie brachutongue_out

królewna możei wymagająca...ale ile rzeczy potrafi dać w zamian...wink
    • czarny.onyks Re: Poszukiwania? 05.07.14, 21:43
      nie, kropki moje som i jużtongue_out

nie oddam kropkiwink
      • tdf-888 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 21:49
        przygarnij kropka
        https://kurde.pl/gfx/kropek.jpg
    • witamina_b12 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:30
      Jak mnie smutki najdalej to szukam intensywnie... Później kończę, właściwie często pod jakiś mało istotnym pretekstem i odczuwam ulgę, bo właściwie "po co mi to".
      • beja_81 Re: Poszukiwania? 06.07.14, 00:14
        big_grin
        skądś to jest mi znane
    • szarlotka_ja Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:41
      Ja to się chyba boję znaleźć.
      Co nie znaczy, że nie szukam. Chociaż z drugiej strony też nie mogę powiedzieć, że szukam jakoś tak bardzo intensywnie. Co to, to nie tongue_out
      • tdf-888 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:45
        a co się tak wypierasz jakby to jaka potwarz była..
        ze nie szuka
        • szarlotka_ja Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:48
          Się nie wypieram przecież suspicious
          Ale nie prowadzę zbyt intensywnych poszukiwań, taka prawda tongue_out
        • maruda2 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:48
          może żeby na zdesperowaną nie wyjść
          • szarlotka_ja Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:52
            O, to to, zdecydowanie to tongue_out
          • witamina_b12 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:58
            Nie rozumiem tego stwierdzenia... Jak mi na czymś zależy to ronue to intensywnie, żeby osiągnąć.
            Chce zarobić - pracuje intensywnie, chce schodząc stosuje dietę i ćwicze intensywnie chce zajść w ciąże uprawiam seks intensywnie, chce być w związku szukam partnera intensywnie.

Szukanie nie ma nic z desperacji. Desperacja to branie byle kogo byleby był.
            • witamina_b12 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 23:01
              Sorry za byki ale jestem w lesie i pisze z telefonu ;p
              A dziś odpoczywałam intensywnie ;p
              • green.amber Re: Poszukiwania? 05.07.14, 23:27
                dzielnaś wink że z telefonu i nie tylko z tego powodu wink
                pięknych snów wink
                • tdf-888 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 23:30
                  a z jakiego jeszcze powodu?
                  z jakich? tongue_out
                  • green.amber Re: Poszukiwania? 05.07.14, 23:41
                    z takich o których tu właśnie pisała i że pisała też wink
            • tdf-888 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 23:24
              dokuadnie!
              nie ma co się wstydzić celów
    • maruda2 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:42
      gdyby to było takie proste
    • maruda2 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:56
      Bo może za mało wybredny jesteś tongue_out

gwen75 napisał:

> W sumie nie rozumiem tych preferencji dotyczących koloru włosów - dla mnie wszy
      > stko jedno wink
    • green.amber Re: Poszukiwania? 05.07.14, 22:58
      gwen75 napisał:

> W sumie nie rozumiem tych preferencji dotyczących koloru włosów - dla mnie wszy
      > stko jedno wink

wszystko jedno czy brunet czy blondyn?? wink po co było się tyle ukrywać... wink
    • green.amber Re: Poszukiwania? 05.07.14, 23:03
      nooo o włosach... o brunetach... i łysych... wink
    • czarny.onyks Re: Poszukiwania? 05.07.14, 23:07
      a to nie Ty tu ostatnio błędy wynajdujesz?suspicious
    • maruda2 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 23:09
      i na prawdę nie masz żadnych preferencji ? gdybyś miał wybrać z pośród kilku kobiet o różnych kolorach włosów tę, która najbardziej Ci się podoba, musiałbyś się przecież czymś kierować
    • witamina_b12 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 23:09
      No nic to dobranoc. Idę do środka bo komary rypia, że tak zacytuje klasyka wink
      • czarny.onyks Re: Poszukiwania? 05.07.14, 23:21
        dobranocsmile
    • green.amber Re: Poszukiwania? 05.07.14, 23:26
      ojtamojtam bo nie wiem czy masz jakieś porzeczki do zbierania... winktongue_out
    • maruda2 Re: Poszukiwania? 05.07.14, 23:34
      Mówiąc o kolorze włosów zastosowałam skrót myślowy - w stylu rude = wredne, blond=głupie itp. Każdy chyba ma gdzieś w podświadomości zaszczepiony tego typu obrazek, zestaw cech nawet charakteru, czy usposobienia i czasem nieświadomie nawet odnosi się do niego. Tutaj akurat podałam negatywy, ale działa to tak samo z pozytywami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka