raziel24 Re: Taka prawda 09.07.14, 22:15 Mylisz się nie zawsze jest łatwo kochać kogoś tylko dlatego, że ta osoba kocha Ciebie Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Taka prawda 09.07.14, 22:40 taaaaaaa, nawet w jedną stronę jest ciężko. Dlatego nie zgadzam się z pierwszą częścią, że najłatwiejsza rzeczą jest kogoś kochać. Druga to prawda, że najtrudniej sprawić by uczucie było odwzajemnione. Czy można przeżyc swoje żyie bez zakochania, bez bycia dla kogoś? Co jeśli życie ciągle wygląda - "ja.... i reszta". Jeśli nie potrafi sie wytworzyć jakiejś trwalszej więzi miedzy innymi ludzmi. -------------------------- pod wieczór miałam tel. Kobieta mówi: Cześć Agnieszka, co u Ciebie słychać - roześmianym głosem to powiedziała, jakby mnie bardzo lubiła Ja mówie, że M... mam na imie (Agnieszka już dawno tutaj nie mieszka , ok, bez tego ) Ona: Cześć M..., dawno się nie widziałyśmy Spytałam z kim mam przyjemnosć Ona: ze z Renia Ja; To chyba pomyłka Ona: To nie jesteś siostrą Agnieszki ? nie jej zmieszaniem, przeprosiny, a jednocześnie uśmeich, dopełniłam swoim usmeichem i słowem nic sie nie stało Miło czasem nawet do nieznajomego sie pouśmiechać, nawet przez telefon. Czyżby dzisiaj to był mój jedyny uśmeich do człowieka? bardzo możliwe... (słowa pisane sie nie liczą) Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Taka prawda 09.07.14, 23:10 Hehe, ja ostatnio odbieram tel. jakiś nieznany numer i jeszcze nie zdążyłam halo powiedzieć a tam pijacki wrzask: "Stacho bier ta flaszka jo tu o suchym pysku siedza! Czakom" i się rozłączyło I nawet nie zdążyłam powiedzieć żem nie Stacho Odpowiedz Link
maruda2 Re: Taka prawda 09.07.14, 23:15 i przez Twój brak refleksu chłopina siedział o suchym pysku i klął Stacha zapewne Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Taka prawda 09.07.14, 23:17 Hehe, zapewne tak Nawet się zastanawiałam czy mu nie oddzwonić, że numery pomyliła ale potem się jakoś rozmyśliłam Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Taka prawda 09.07.14, 23:26 hehhe przypomniały mi sie akcje za młodzieńczych czasów jak się wydzwaniało na nr stacjonarne i się wkręcało. Nie żeby ja sie tak bawiała ale słyszałam i do nas wydzwaniali. Już nie pamietam o co sie pytali, co chcieli. Jeden z tekstów Dzień dobry. Czy potrzebny jest pani telewizor? Nie. nie potzrebny To mozemy wynieść? na YT dużo sie ogladało takich przekrętów ^^ Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Taka prawda 09.07.14, 23:19 Nie na temat 2 Dzisiaj jeszcze jedna była telefoniczna pomyłka. Koleżanka napisała mi smsa gdzie siedze, i że sie spózni. Ja... że na łóżku Koleżanka teniskowa. hehe własnie napisała smsa. że... dretwo jest ale żeby na karaoke tak było? nie znam sie, nigdy nie byłam Jest na panienskim mojej imienniczki ba, nazwisko ma nawet to samo... Gdyby koleżanka sie nie pomyliła to teraz nie pisałybyśmy smsów. Taka prawda tylko raz z nią spotkałam się na piwie. Reszta spotkan to tenis lub siatka a znam ją już dwa lata Ludzie dzisiaj nie mają do mnie interesu, a i tak coś ich do mnie przekierowywuje Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: Taka prawda 09.07.14, 23:57 "Najłatwiejszą rzeczą w życiu jest kochać" I tak, i nie - tak myślę Odpowiedz Link