Dodaj do ulubionych

szukam ....

IP: *.crowley.pl 13.09.04, 12:44
koleżanek z którymi wcześniej rozmawiałem.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • joola Re: szukam .... 13.09.04, 13:12
      to ja, to ja !!!!!!!!
      • serniknazimno Re: szukam .... 13.09.04, 14:41
        jak ja lubię "bywać" tam gdzie Wy :)))
      • Gość: yorg Re: szukam .... IP: *.crowley.pl 13.09.04, 14:42
        czy naprawdę to jesteś Ty, coś nie chcę mi się wierzyć.
        pozdrawiam
        • joola Re: szukam .... 13.09.04, 14:52
          oczywiście że ja :)
    • serniknazimno Re: szukam .... 13.09.04, 15:08
      coś mi się wydaje że dzisiaj jesteście mało aktywni, czyżby weekend był aż tak
      wyczerpujący ???
      • joola Re: szukam .... 13.09.04, 15:15
        nie aż tak wyczerpujący ;)
        a tak wogóle to wy jacyś drętwi jesteście, a na tym forum to już nie ma fajnych
        wątków :(
        • serniknazimno Re: szukam .... 13.09.04, 15:19
          aż tak źle z tym forum ? nic się nie dzieje co by zaspokoiło Twoją chęć
          jakiejkolwiek dyskusji, to przykre, niewiem jak yorg ale ja przyjumuję krytykę
          i przyznaje racje - jestem drętwy :)
          • joola Re: szukam .... 13.09.04, 15:26
            a co do weekendu, to żaden z was nie wyraził większej chęci by pójść ze mną na
            piwo, więc umówiłam się z kim innym i było bardzo miło :)
            zobaczymy co z tego wyniknie...
            • serniknazimno Re: szukam .... 13.09.04, 15:34
              hmmmm w tą stroną atakujesz, sądzę że niedałaś mi żadnej szansy uciekając z
              forum przed czasem pod pretekstem kończenia pracy :), rozumiem ze teraz jest
              już po piwie i nic tylko pogratulować twojemu partnerowi piwnemu :)
              • joola Re: szukam .... 13.09.04, 15:36
                ale w sumie ja na nic się jeszcze nie decydowałam, tylko napisałam że było
                miło :)
                • serniknazimno Re: szukam .... 13.09.04, 15:38
                  i ja w takim kontekście gratulowałem (miłego spotkania) oraz stanowczosci tegoż
                  mężczyzny.
                  • joola Re: szukam .... 13.09.04, 15:41
                    a jak nic z tego nie wyniknie to można zgłośić się do Ciebie ???
                    • serniknazimno Re: szukam .... 13.09.04, 15:47
                      jasne że można tylko czy moja przypadłość nie będzie Ciebie przerażać tzn.
                      drętwota którą tak bezceremonialnie napiętnowałaś ?:)
                      • joola Re: szukam .... 13.09.04, 15:53
                        każdego drętwusa da się rozruszać
                        trzeba tylko odpowiednio zachęcić ;)
                        • serniknazimno Re: szukam .... 13.09.04, 15:55
                          a jaka zachęta wchodzi w rachubę - prowokacja ?
                          tak na marginesie to kiedy będziesz wiedzieć że przyszła pora na moją
                          szansę :)))
                          • joola Re: szukam .... 13.09.04, 15:57
                            szansa to nieodpowiednie słowo

a na chwilę obecną ja wciąż jestem samotną kobietą :(
                            • serniknazimno Re: szukam .... 13.09.04, 16:01
                              w obecnej chwili nie jesteś aż tak bardzo samotna masz odoratora w mojej osobie
                              (nieudolnego ale masz), widzę że yorg również oderwał się do obowiązków
                              służbowych :)
                              • serniknazimno Re: szukam .... 13.09.04, 16:03
                                adoratora :))))
                              • joola Re: szukam .... 13.09.04, 16:14
                                a propos
                                jakie dziewczyny się wam podobają???
                                bo może niektóre cechy od razu mnie dyskwalifikują :(
                                • serniknazimno Re: szukam .... 13.09.04, 16:22
                                  cechy zewnętrzne czy też dusza :)
                                  może na początek cechy zewnętrzne:
                                  1) wzrost - lepiej wyższy niż niższy
                                  2) oczy raczej ciemne niż jasne
                                  3) włosy kolor dowolny bo kobieta zmienną jest

dusza
                                  1)poczucie humoru
                                  2) inteligencja
                                  • joola Re: szukam .... 13.09.04, 16:28
                                    a z moimi 167 cm to się załapię???
                                    bo w sumie resztę kryteriów spełniam
                                    • serniknazimno Re: szukam .... 13.09.04, 16:32
                                      z pewnością do wyższych !

muszę uciekać,
                                      pa
                      • Gość: yorg Re: szukam .... IP: *.crowley.pl 13.09.04, 15:56
                        sorry, trochę mnie omineło, musiałem popracować ale już jestem.
                        do której będziecie na forum, ja dzisiaj do ok. 19:00 będe w pracy ale na forum
                        sporadycznie, przypominam się jednakże, że chyląc czoło przed sernikiemnazimno
                        ja w dalszym ciągu rywalizuje o miło spędzony czas przy piwku, a może się
                        kiedyś wszyscy spotkamy.
                        pozdro.
                        • joola Re: szukam .... 13.09.04, 15:59
                          hmm,
                          ja jestem na forum codziennie w godzinach pracy, czyli do 16.30, a później
                          znikam do następnego ranka :)
                          • serniknazimno Re: szukam .... 13.09.04, 16:02
                            podobnie i ja praca, praca a później bez internetu :)
                          • Gość: yorg Re: szukam .... IP: *.crowley.pl 13.09.04, 16:03
                            znaczy się niewiele porozmawiamy już dzisiaj w związku z tym miło będzie
                            powitrać w jutrzejszym dniu.
                            ps.są szanse na piweczko w najbliższych kilku dniach, miesiącach, ....
                            pozdrowieńka
                            • joola Re: szukam .... 13.09.04, 16:04
                              yorgu szanse zawsze są tylko piwa za mało
                              • Gość: yorg Re: szukam .... IP: *.crowley.pl 13.09.04, 16:18
                                problem jest ale ja piwka nie popijam często, a jeżeli to nastąpi to musi być
                                już w naprawdę świetnym towarzystwie.
                                pozdrawiam
                                ps. mam nadzieję, że tak będzie
                                • joola Re: szukam .... 13.09.04, 16:31
                                  yorgu, yorgu ja też nie jestem jakąś alkoholiczką, no co ty???
                                  • Gość: yorg Re: szukam .... IP: *.crowley.pl 13.09.04, 16:36
                                    zaskoczony byłem Twoimi obawami odnośnie ilości piwa, no ale jak tak muwisz.
                                    pozdro.
                                    • joola Re: szukam .... 13.09.04, 16:38
                                      zmykam do domu
                                      papapa
                                      odezwę się jutro
                            • serniknazimno Re: szukam .... 13.09.04, 16:04
                              z mojeje strony są ;)
                          • horton2 Re: czy za to placa?? i kto???.. 13.09.04, 17:16
                            joola czytam te waze odpowiedzi i co widzety jestes na forum codzienne w
                            godzinach pracymam male pytanie czy to jest twoj zakres czynnosci-forum?jezeli
                            nie kto za to placi?czy masz placoene za 8 godzin starej tradycyjnej polskiej
                            moay czy sie spi,czy sie lezy wyplata sie nalezy.myslem/am/,ze te obijanie juz
                            dawno sie skonczylo nowe czasy, ludzie podchodza do pracy ze szacunkiem bo
                            wiedza,ze latwo ja moga stracic a tu prosze sama sie przyznaje,ze na forum jest
                            w czasie pracy.Dobrze by bylo aby naprawde ciebie ktos sprawdzil i policzyl ci
                            zwrot pieniedzy za zmarnowany czas,ktory spedzasz na forum.W glowie sie nie
                            miesci ,zeby tkos tak plytko myslal wstydz sie dziewczyno,kobieto kimkolwiek
                            jestes.Ja pracuje przy kompuyerze ale na mysl mi nie przyszlo"
                            wykorztystac "moj czas na prytwate na forum ,jestem zatrudniony/a/ na 8 godzin
                            z 2 przerwami po 10 minut i 1 przerwa 15 minut i kazdy to przestrzega.Atu
                            prosze co slychac jaki dobrobyt w Polsce otrzymuje sie zaplate za nic ach
                            przepraszam za siedzenie na forum,Jak nazywa sie to miejsce?moja siostra szuka
                            prace moze i ona by miala szczescie znalesc taka prace.Pozdrawiam
                            • joola Re: czy za to placa?? i kto???.. 14.09.04, 08:40
                              płacą, płacą i to sporo, a z wszystkich obowiązków się wywiązuję
                              BO CZAS TO TRZEBA SOBIE UMIEĆ ZORGANIZOWAĆ !!!
                              • serniknazimno Re: czy za to placa?? i kto???.. 14.09.04, 09:35
                                dzień dobry :)
                            • serniknazimno Re: czy za to placa?? i kto???.. 14.09.04, 09:33
                              oj boli strasznie boli że ktoś może sobie pogadać na forum, jak masz tak ciężko
                              i chcesz być na forum to zmień pracę i już.
                              • joola Re: czy za to placa?? i kto???.. 14.09.04, 09:38
                                no właśnie!!!!

a nie mi tutaj jakiś gościu humor z rańca psuje, że ja niby się obijam !!!
                                ja po prostu pracuję bardzo efektywnie i dlatego mam czas żoby poklikać z
                                miłymi forumowiczami :)
                                • serniknazimno Re: czy za to placa?? i kto???.. 14.09.04, 09:45
                                  Mogę Ciebie pocieszyć, jak tak mocno jest zapracowany i ma tylko kilkaminutowe
                                  przerwy to prędko tu nie wróci :)
                                  Jak ma ochotę to niech wyrabia 300% normy :) to już kiedyś było !

• joola Re: czy za to placa?? i kto???.. 14.09.04, 09:49
                                    hmm, podoba mi się Twój punkt widzenia - bo jest taki jak mój HAHA
                                    • serniknazimno Re: czy za to placa?? i kto???.. 14.09.04, 10:06
                                      punkt widzenia zawsze jest równy punktowi siedzenia ;)

a jak sie rozwija weekendowa znajomość ? - pytam bo jestem w końcu rezerwowym :)
                                      • joola Re: czy za to placa?? i kto???.. 14.09.04, 10:14
                                        chyba sobie odpuszczę, bo jakoś to nie ten ....
                                        • serniknazimno Re: czy za to placa?? i kto???.. 14.09.04, 10:19
                                          rozumiem ze niespałnia pokładanych nadzei oraz że ostre kryteria niepozwalają
                                          Tobie na poswięcanie wolnego czasu osobie która ewentualnie mieści się w
                                          dolnych granicach powyższych kryteriów :)

proszę w takim razie napisz co ma sobą reprezentować i jka wyglądać ten co ma
                                          być TYM !
                                          • joola Re: czy za to placa?? i kto???.. 14.09.04, 10:27
                                            nie mam żadnych kryteriów - po prostu chłopak musi się mi odpowiadać (z
                                            charakteru), a ja jemu
                                            • serniknazimno Re: czy za to placa?? i kto???.. 14.09.04, 10:32
                                              czyli jednak są kryteria charakter moze być różny np. spolegliwy, awanturniczy
                                              i wiele innych, tak więc jaki to ma być facet?
                                              • joola Re: czy za to placa?? i kto???.. 14.09.04, 10:37
                                                spolegliwy - co to znaczy???
                                                chyba uległy, popraw mnie jeśli się mylę ;)
                                                • Gość: yorg Re: czy za to placa?? i kto???.. IP: *.crowley.pl 14.09.04, 12:10
                                                  siemanko
                                                  poczytam o czym pisaliście i postaram się wtrącić delikatnie do rozmowy, jeżeli
                                                  pozwolicie.z szacuneczkiem
                                                  cholera mam tyle dzisiaj pracy
                                                  pozdrowieńka
                                                  • serniknazimno Re: czy za to placa?? i kto???.. 14.09.04, 12:17
                                                    witam,
                                                    śmiało, śmiało :))
                            • Gość: yorg Re: czy za to placa?? i kto???.. IP: *.crowley.pl 14.09.04, 12:18
                              do hortona, stanę trochę w obronie jooli, ponieważ zależy kto jaką pracę
                              wykonuje, tym, że pracujesz 8 godzin z przerwami to robisz troszeczkę za
                              (wybacz) "Murzyna" nie obrażając tej rasy ludzi, ja naprzykład nie patrzę na
                              zegarek tylko zapieprzam od rana na maxa aż zrobię co domnie należy. Mam
                              rodzinę, mam czas dla niej, dla siebie i uwierz, że szanuje każdą pracę.
                              ps. szczęśliwi czasu nie mierzą.
                              dla pocieszenia: i siostra znajdzie w swoim czasie pracę
                              pozdrawiam
    • serniknazimno Re: szukam .... 14.09.04, 10:39
      Spolegliwy czy uległy - przeciez to żadna róznica, genaralnie ten sam typ.
      Widzę że taki facet chodzi Tobie po głowie :)
      • joola Re: szukam .... 14.09.04, 10:50
        nie, no bez przesady
        to znaczy, lubię jak czasami jest uległy, ale nie zawsze ;)
        Na codzień powinien być zdecydowany i mieć własne zdanie w każdej sprawie,
        ale czasem powinien być uległy (nie bierny) ale tylko w stosunku do mnie :)
        bo innym kobietom to niepowinien ulegać!!!
        • serniknazimno Re: szukam .... 14.09.04, 11:11
          jednym słowem szukasz "normalnego" faceta, no to prawie ja :)
          wydaje mi się że jestem zdecydowany i że mam swoje zdanie (dość często zbyt
          twardo się upieram przy tym moim zdaniu), jednak niewiem czy jestem uległy
          tylko dla jednej kobiety czy też dla wielu kobiet, i czy ta uległość występuje
          często czy też sporadycznie, to już nie nalezy do mojej oceny.
          • joola Re: szukam .... 14.09.04, 11:38
            ja wiem, że czasami ulegam facetom chociaż wcale nie chcę :(
            chyba mam zbyt słabą wolę
            • serniknazimno Re: szukam .... 14.09.04, 11:43
              słaba silna wola znam to z własnego życia!
              jestem ciekawy jak się objawia Twoja uległość wobec facetów, co masz na myśli
              pisząc
              > ja wiem, że czasami ulegam facetom chociaż wcale nie chcę :(
              tak na marginesie to ja uległem (w pewnym stopniu)Tobie :)
              • joola Re: szukam .... 14.09.04, 11:50
                serniknazimno napisał:

> słaba silna wola znam to z własnego życia!
                > jestem ciekawy jak się objawia Twoja uległość wobec facetów, co masz na myśli
                > pisząc
                > > ja wiem, że czasami ulegam facetom chociaż wcale nie chcę :(
                szczegółów zdradzać nie będę na forum publicznym, na prywatnym chyba też nie,
                ale się poprawię....
                > tak na marginesie to ja uległem (w pewnym stopniu)Tobie :)
                i to mi się w Tobie też podoba :-)
                • serniknazimno Re: szukam .... 14.09.04, 12:08
                  :)
                  > i to mi się w Tobie też podoba :-)
                  a to niespodzianka, a zdradzisz co jeszcze !!!
                  • joola Re: szukam .... 14.09.04, 12:17
                    no nie wiem, nie wiem :|
                    • serniknazimno Re: szukam .... 14.09.04, 12:19
                      hmmm no to szkoda bo już myślałem że "coś" jednak jest - oj chyba naiwny
                      jestem :)
                      • joola Re: szukam .... 14.09.04, 12:22
                        naiwni faceci są najlepsi :)
                        • serniknazimno Re: szukam .... 14.09.04, 12:23
                          są najlepsi ale do jakich celów ?
                          • Gość: yorg Re: szukam .... IP: *.crowley.pl 14.09.04, 12:27
                            pozwalają się w manewrować
                            • serniknazimno Re: szukam .... 14.09.04, 12:32
                              ale to jest bardzo szerokie pojęcie (wmanewrowanie) a ja chciałbym przeczytać
                              co sama "zainteresowana" ma na myśli :)

tak swoją droga to jestem ciekawy ile razy dałem się wrobić :)?
                              • Gość: yorg Re: szukam .... IP: *.crowley.pl 14.09.04, 12:39
                                nie martw się ja napewno więcej razy - naiwność
                                • joola Re: szukam .... 14.09.04, 12:43
                                  ja też czasami jestem naiwna jak dziecko, ale moim zdaniem każdy w jakiś sposób
                                  jest, najważniejsze żeby wyciągać odpowiednie wnioski na przyszłość
                                  • serniknazimno Re: szukam .... 14.09.04, 12:50
                                    a czy potraficie wyciągac wnioski na przyszłość ?
                                    ja mam wrażenie że popełniam takie same błędy (bądź podobne)w kontaktach damsko
                                    męskich, a to nie tak powinno wyglądać. Uprzedzajac pytania błedy to okazywanie
                                    swojego zaangażowania na wczesnym etapie co wywołuje odwrotny efekt.
                                    • Gość: yorg Re: szukam .... IP: *.crowley.pl 14.09.04, 13:00
                                      w kontaktach damsko-męskich wchodzą w grę inne czynniki, jak uczucie,
                                      zuroczenie itp. to wywołuje w człowieku naiwność i właśnie ogłupienie
                                      powodujące o braku rozsądku w konsekwencji nie myśląc popełniamy poraz kolejny
                                      te same błędy
                                      ps. najlepiej unikać takich związków
                                      hihihi
                                      • serniknazimno Re: szukam .... 14.09.04, 13:13
                                        tego się nie da uniknąć, to samo przychodzi !
                                        • Gość: yorg Re: szukam .... IP: *.crowley.pl 14.09.04, 13:17
                                          właśnie o tym piszę
                                    • joola Re: szukam .... 14.09.04, 13:17
                                      to tak jak mój przypadek z wczoraj i dlatego mi się ten gościu nie podoba
                                      • Gość: yorg Re: szukam .... IP: *.crowley.pl 14.09.04, 13:23
                                        ja bym Tobie się spodobał, chociaż...
                                        • joola Re: szukam .... 14.09.04, 13:56
                                          być może, trudno powiedzieć
    • joola Re: szukam .... 14.09.04, 13:58
      tak wogóle to napiszcie co lubicie
      np. jeść, robić
      • serniknazimno Re: szukam .... 14.09.04, 14:11
        Zacznę od siebie :)* (jak mi sie uda)
        Ostatnio strasznie polubiłem piwo Frater (bo o ile sobie dobrze przypominam
        piwo było jednym z tematów piatkowych), mam nadzieję że prędko się nie posuje,
        jestem "fanatykiem" gier komputerowych typu hattrick, CM i podobnych -
        piłkarskie :) a jezeli juz o piłce mowa to jestem stałym bywalcem stadionu
        piłkarskiego (Legia). W ciszy i spokoju lubię zrobić coś fajnego do jedzonka
        (pod warunkiem że jest obok piwko :)) - jestem ovolaktowegeterianinem ! W
        bardzo dużym skrócie to jest to co lubię :)
        • Gość: yorg Re: szukam .... IP: *.crowley.pl 14.09.04, 14:26
          no tak, jedzenie nie należy do moich mocnych stron dlatego też wyglądam jak
          wyglądam (szczupło), nabiały to jest to co lubię, pierożki, pyzy także nie
          trawię kurczaka w różnych przypadkach (miałem okazję jeść przez dwa tygodnie
          bez przerwy) bee.trochę jest tak, że jak zajmę się pracą zapominam o posiłkach.
          uwielbiam ciasta (serniczek itp.), lody, a piwko jedynie w wolnej chwili kiedy
          nie muszę myśleć o rzeczach ważniejszych (szkoda czasu na pierdoły)
          z głównych dań uwielbiam także "kobiety" oh...
          gry to nie dla mnie, ale jazda konna i HONDA CBR 600 - właśnie to mój relax
          pozdrawiam
          • serniknazimno Re: szukam .... 14.09.04, 14:35
            Gość portalu: yorg napisał(a):

> HONDA CBR 600 - właśnie to mój relax

Kiedyś zastanawiałem się nad "posiadaniem" motocykla, napewno jest to niezła
            jazda jednak zrezygnowałem bo musiałbym najpierw zdobyć prawo jazdy :)a to
            stanowiło wówczas spory problem! Pozostał mi jednak sentyment do DragStar'ów
            • Gość: yorg Re: szukam .... IP: *.crowley.pl 14.09.04, 14:48
              ja również prawa jazdy nie posiadam na motocykl ale zawsze mam przeznaczone
              środki na mandacik. frajda jest niesamowita ale tylko podczas treningów na
              uboczu a nie podczas jazdy w zabudowanym terenie. - oczywiście dla mnie i moich
              kolegów.
              pozdrawiam
          • joola Re: szukam .... 14.09.04, 14:43
            a ja lubię zwierzątka :) i słodycze, chociaż mi nie służą
            • Gość: ona Re: szukam .... IP: *.epsa.pl 14.09.04, 14:47
              ..hmm, może kogoś zainteresuje co ja lubie))) Mojego kota, piwo,
              wiosne,gotować...oj...dużo tego. POZDRAWIAM
              P.S. hihi Panów tez barrrdzo lubie).
              • serniknazimno Re: szukam .... 14.09.04, 14:53
                gotowanie, piwko i płec przeciwna to jest to co podoba sie zarówno Tobie jak i
                mnie :))
                • Gość: ona Re: szukam .... IP: *.epsa.pl 14.09.04, 14:56
                  hihihi, jakoś tak wyszło,ale wole sernik ....tradycyjny, taki wiesz))).
                  Sery zaś....pochłaniam wszystkia).POZDRAWIAM
                  • serniknazimno Re: szukam .... 14.09.04, 15:02
                    no tak ale lepszy nick to serniknazimno niż zwykłysernik :)
                    a sery sery są OK
                    • Gość: ona Re: szukam .... IP: *.epsa.pl 15.09.04, 07:13
                      ...hihihi, jasne,że Twój nick jest ....superos i barrrrrdziej smaczny!!!
                • Gość: yorg Re: szukam .... IP: *.crowley.pl 14.09.04, 14:58
                  kobiety!!! oj lubię ale tak szczerze mówiąc czs mój już się skończył i tylko
                  pogadać mogę, ja już wybrałem i teraz miłe ale jednak obowiązki a kobiety tylko
                  popatrzeć mogę- niestety.
              • Gość: yorg Re: szukam .... IP: *.crowley.pl 14.09.04, 14:54
                szczególnie z tymi Panami mi się spodobało.
                i tak trzymać
                pozdrawiam
                • Gość: ona Re: szukam .... IP: *.epsa.pl 14.09.04, 14:58
                  ..yorg, odpozdrawiam)))))) i jeszcze jeden usmieszek).
                  • Gość: yorg Re: szukam .... IP: *.crowley.pl 14.09.04, 15:02
                    dzięki, dzięki jestem z Ciebie dumny.
            • Gość: yorg Re: szukam .... IP: *.crowley.pl 14.09.04, 14:50
              mam dwa psy rasy wilk ale nie w wa-wie, jeżdżę z nimi na szkolenia w soboty.
              • serniknazimno Re: szukam .... 14.09.04, 14:52
                a ja mam kundla super pies (znajda), jest już staruszkiem
                • joola Re: szukam .... 14.09.04, 14:59
                  ja w warszawie nie mam żadnego zwierza, ale w domu rodzinnym 2 koty się ostały,
                  zanim wyjechałam było tego sporo więcej, widocznie z tęsknoty wyzdychało :(
                  • Gość: yorg Re: szukam .... IP: *.crowley.pl 14.09.04, 15:05
                    ty nie dobra ty dopuścić do takiej tęsknoty, ja już wyobrażam sobie twojego no
                    wiesz jak będzie tęsknił...
                  • serniknazimno Re: szukam .... 14.09.04, 15:06
                    w takim razie zdradź tajemnice gdzie zostały te koty ?
                    • joola Re: szukam .... 14.09.04, 15:49
                      u mnie w domu rodzinnym z którego się już wyprowadziłam :)
                      mój młodszy brat widocznie nie ma takiego serca do zwierząt jak ja, bo wszystko
                      mu zdycha :(
                      • serniknazimno Re: szukam .... 14.09.04, 15:58
                        a tak bliżej - miasto, miasteczko, wieś, osada
                        • joola Re: szukam .... 14.09.04, 16:00
                          niestety nie podam, ale daleko od warszawy
                          a tak na marginesie to czemu Cię to tak interesuje?
                          • serniknazimno Re: szukam .... 14.09.04, 16:04
                            joola napisała:
                            > a tak na marginesie to czemu Cię to tak interesuje?
                            dlaczego ? dlatego że rozmawiamy luźno o tym i tamtym nic więcej, jeżeli
                            uważasz że lepiej żebym tego niewiedział to więcej o tym dopominać się nie
                            będę! cóż ciekawośc ludzka, ciekawość ludzi :)
                            • joola Re: szukam .... 14.09.04, 16:08
                              nie ma sprawy :)
                          • Gość: yorg Re: szukam .... IP: *.crowley.pl 14.09.04, 16:07
                            tak sobie teraz pomyślałem, że byłyby jaja gdyby z drugiej strony klawiaturki
                            siędziała bliska osoba.
                            • joola Re: szukam .... 14.09.04, 16:12
                              dlatego staram się nie ujawniać :)
                              • serniknazimno Re: szukam .... 14.09.04, 16:14
                                prawdopodobieństwo jest bardzooooooooo małe :)
                      • Gość: yorg Re: szukam .... IP: *.crowley.pl 14.09.04, 16:03
                        miałem taką sytuację: posiadałem jako młodziak kanarka, którego podczas mojej
                        nieobecności siostra z klateczką wystawiła na zewnątrz, się stało co miało się
                        stać ziemia wokół słońca czyli gdzie był cień zaczeło prażyć. Jak wróciłem to
                        ten biedny kanarek podczas powiewu wiatru bujał się na bujaweczce w klateczce
                        ale troszeczkę wysuszony i w ten sposób zakończyła się historia z kanareczkiem.
                        pozdro.
                        • joola Re: szukam .... 14.09.04, 16:07
                          to ja tak miałam w zeszłym roku z chomikiem, wystawiłam go na balkon w lecie
                          żeby sobie pooddychał świeżym powietrzem, a on do rury wlazł i dostał udaru
                          słonecznego (chyba chciał się schować bo na dworze było ok. 50 stopni na
                          słońcu, tylko nie wiedział że w rurze jest jeszcze gorzej)
                          BUUUUUU
                          jak o tym myślę to aż mi się płakać chce :(
                          • Gość: yor Re: szukam .... IP: *.crowley.pl 14.09.04, 16:18
                            współczuje Tobie i sobie i tym zwierzaczkom ale to właśnie jest doświadczenie
                            na przyszłość o ktorym wcześniej rozmawialiśmy
                            • joola Re: szukam .... 14.09.04, 16:20
                              no tak, mam nauczkę i nigdy więcej chomika mieć nie będę, bo mama mi kazała za
                              karę go z tej rury sztywnego wyciagać FUJJJJ
                              • Gość: yorg Re: szukam .... IP: *.crowley.pl 14.09.04, 16:29
                                JOOLA potraktuj to jako przedsmak późniejszego dorosłego życia, o to pytanie -
                                sztywny chomik- zamknij oczy i pomyśl z czym się może kojażyć ale nie myśl o
                                nieszczęściu tego zwierzątka.
                                • joola Re: szukam .... 14.09.04, 16:37
                                  no dobrze, spadam do domciu :)

a o innych zwierzątkach to wam poopowiadam jutro, bo trochę się ich przez mój
                                  dom przetoczyło
                                  papa
                                  • Gość: yorg Re: szukam .... IP: *.crowley.pl 14.09.04, 16:43
                                    do usłyszenia
                                    pozdrawiam
                                    • Gość: ona Re: szukam .... IP: *.epsa.pl 15.09.04, 07:20
                                      a u mnie dzis pada i jest cieplusio...ummm..uwielbiam tak, szkoda tylko,że to
                                      duze miasto.....nie lubie duzych ........miast))).POZDRAWIAM
                                      P.S. A tak wogóle mogli byscie już wstać).
                                      • joola Re: szukam .... 15.09.04, 08:56
                                        hej, już jestem :)
                                        • serniknazimno Re: szukam .... 15.09.04, 09:11
                                          dzień dobry
                                          czy ktoś zamawiał "deszczową piosenkę" :)
                                          • joola Re: szukam .... 15.09.04, 09:20
                                            ja nic nie zamawiałam, a rozpadało się na dobre akurat jak wysiadałam z
                                            tramwaju :(
                                            no i oczywiście cała poranna męka przed lustrem na marne BUUUUUU
                                            • serniknazimno Re: szukam .... 15.09.04, 09:33
                                              no to bardzo mi przykro....a ja lubie jak pada deszcz (pod warunkiem że nie
                                              stoię w mndurku na ulicy, tylko siedzę sobie w domu, pracy i słucham jak pada).
                                              • Gość: ona Re: szukam .... IP: *.epsa.pl 15.09.04, 09:55
                                                ...oj serniczku ..hihi....znowu te same upodobania.
                                                P.S. Fajnie,że juz...jesteście /apsik/.)))))
                                                • joola Re: szukam .... 15.09.04, 09:59
                                                  skąd klikasz ona???
                                                  bo sernik to chyba z Wawy
                                                  • Gość: ona Re: szukam .... IP: *.epsa.pl 15.09.04, 10:03
                                                    czasem mam wrazenie,ze tu wszyscy z Warszawy.
                                                    Z tego co pamiętam....chyba nie chciałaś napisać skąd jesteś,więc czy ja
                                                    moge ????
                                                    P.S. Apsik...no kurcze,przeziebiłam się czy to babie lato w nosku))).
                                                  • serniknazimno Re: szukam .... 15.09.04, 10:06
                                                    tak jest, są osoby które niechcą powiedzieć gdzie jest ich rodzinny dom :) a
                                                    same domyslają się że uczestniczę w forum z Warszawy ;)
                                                  • Gość: ona Re: szukam .... IP: *.epsa.pl 15.09.04, 10:16
                                                    więc serniczku nie jestes z Warszawy?....bo jeśli nie..hihihi...następna cecha
                                                    taka sama).
                                                    P.S.Jolu....nie jestem ze stolicy, bardzo Cię...pozdrawiam).
                                                  • serniknazimno Re: szukam .... 15.09.04, 10:19
                                                    no ja jestem z Warszawy - ale to naprawdę nic strasznego :)
                                                  • joola Re: szukam .... 15.09.04, 10:18
                                                    ja mieszkam w Warszawie, ale stąd nie pochodzę
                                                  • Gość: ona Re: szukam .... IP: *.epsa.pl 15.09.04, 10:31
                                                    uff....a jednak Warszawa.
                                                    Mam się czuć..wyalienowana?...).
                                                    ,,..mam tak samo jak Ty moje miasto a w nim...,, nie Warszawe co prawda)).
                                                  • joola1 Re: szukam .... 15.09.04, 10:33
                                                    a gdzie to twoje miasto?? myśmy już powiedzieli :)
                                                  • Gość: ona Re: szukam .... IP: *.epsa.pl 15.09.04, 10:35
                                                    poznań))).
                                                  • joola Re: szukam .... 15.09.04, 10:38
                                                    no widzisz, nie bolało ;)
                                                    ja mam podobno dużo rodziny w Poznaniu, ale nigdy tam nie byłam
                                                  • serniknazimno Re: szukam .... 15.09.04, 10:41
                                                    jak to się dzieje że jest joola i joola1 ???? czyżby ktoś sie podszywał pod
                                                    naszą joolę !!!
                                                  • joola Re: szukam .... 15.09.04, 10:43
                                                    nie to moje niedopatrzenie - oba są moje :)
                                                  • Gość: ona Re: szukam .... IP: *.epsa.pl 15.09.04, 10:46
                                                    a mnie tu dzis kogoś brakuje.....yorg?
                                                    ))))))))))).
                                                  • serniknazimno Re: szukam .... 15.09.04, 10:47
                                                    w takim razie jestem już spokojny :)

środa czyli środek tygodnia czas zacząc myślec o weekendzie !!!!!
                                                  • Gość: ona Re: szukam .... IP: *.epsa.pl 15.09.04, 10:50
                                                    u mnie nie....środek, w piatek się.......urlopuje))))))))))))))))))))
                                                  • serniknazimno Re: szukam .... 15.09.04, 10:52
                                                    szczęsciara :)
                                                    ja w tym roku na urlopie (w okresie wakacyjnym) nie byłem, w ubiegłym roku też
                                                    nie, dwa lata temu też sobie nie przypominam :(, ostatni urlop spędziłem w domu
                                                    tuż po nowym roku !!!

gdzieś się wybierasz na dłuższy weekend czy tylko musisz załatwić "coś" na
                                                    miescie ?
                                                  • Gość: ona Re: szukam .... IP: *.epsa.pl 15.09.04, 10:58
                                                    szczęściara?...tak mówią inni))).
                                                    pewnie gdzieś się wybiore w weekend /pogodo-dopisz/ ale powiem coś na
                                                    uszko....jeden dzień więcej kiedy moge sie w łóżeczku
                                                    poprzeciągać,poleniuchować a nie wylatywać jak z......katapulty a nie łóżka.)))
                                                  • serniknazimno Re: szukam .... 15.09.04, 11:02
                                                    no to jednak szczęściara :)
                                                  • Gość: ona Re: szukam .... IP: *.epsa.pl 15.09.04, 11:04