vidmo76 17.07.14, 08:39 o wartościowych treściach, znacie jakieś? Oczywiście mowa o internetowych, jak by ktoś pytał. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lesher Re: Media niezależne... 17.07.14, 09:58 Ja zawsze na coś takiego pytaniem odpowiadam - niezależne od kogo? Odpowiedz Link
maruda2 Re: Media niezależne... 17.07.14, 10:14 pytaniem na pytanie, to chyba nieładnie Odpowiedz Link
maruda2 Re: Media niezależne... 17.07.14, 11:00 właściwie to o co pytasz? internet sam w sobie jest środkiem masowego przekazu wartościowe treści - społeczne, polityczne, gospodarcze, kulturalne jakie? Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Media niezależne... 17.07.14, 14:50 Widzę, że nie ma sensu dalej pytać, nie w temacie jesteście idę dalej poszukiwać. Odpowiedz Link
maruda2 Re: Media niezależne... 17.07.14, 15:00 oj tam oj tam, jakie pytanie taka odpowiedź w sensie, że nieprecyzyjne Odpowiedz Link
puch_atek Re: Media niezależne... 17.07.14, 17:34 ale jakie niezalezne? od czego? wszystkie sa zalezne i identyfikuja w jakims stopniu z jakas linia polityczna, ideologia, ruchem, frakcja itd mozna pobrac probki z calego spektrum i starac sie z tego cos skleic kiedys zaczalem taki ambitny () projekt, ale szybko mi zapal minal szkoda zycia no chyba, ze chodzi i jakis konkretny temat do zglebienia i rozgryzienia, to pewnie cos innego ps. nawiaz kontakt z podziemiem ps. po przeczytaniu, spal ta wiadomosc Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Media niezależne... 28.07.14, 08:32 Jak by ktoś chciał se coś tam poczytać, to proszę bardzo. www.prisonplanet.pl/ Odpowiedz Link
maruda2 Re: Media niezależne... 28.07.14, 11:55 Skąd wiesz, że one niezależne ? Bo tak napisali ? Z tego zerknęłam na szybko, to są to przedruki z różnych światowych mediów. Artykuły można więc dobrać wedle dowolnego klucza. Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Media niezależne... 29.07.14, 09:06 Wszystko można dobrać i napisać, wszystko można dowolnie interpretować. Jeżeli znasz leprze, to się pochwal. Odpowiedz Link
maruda2 Re: Media niezależne... 29.07.14, 09:41 Nie znam i nie szukam. Po prostu trochę drażnię się z Tobą Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: Media niezależne... 29.07.14, 11:03 gosciowi od "niezaleznych" zabraklo argumentow, jezeli je w ogole mial, a nie wydaje mi sie. co najwyzej powie ci, ze nie w temacie jetes. dalej nie wiem od czego niezaleznych on szuka, pewnie sam nie wie, dlategomu schodzi tak dlugo. modne haslo "niezalezne", pod prad, na przekor, ale nie wystarczy tylko rzucic modnego hasla, trzeba tez cos umiec powiedziec. Odpowiedz Link
vidmo76 Re: Media niezależne... 30.07.14, 12:10 Postaram Ci się wytłumaczyć, czym jest słowo "niezależne", bo widać masz z tym problem. Oto definicja tego słowa znaleziona w pierwszym lepszym słowniku. 1. «niepodporządkowany komuś, czemuś, decydujący o sobie; też: świadczący o braku podporządkowania komuś lub czemuś» 2. «niebędący wyznaczonym, zdeterminowanym przez coś» 3. «wygłaszający bezstronne opinie, niekierujący się interesem żadnej grupy społecznej» 4. «nienależący do żadnej z rywalizujących partii» • niezależnie • niezależność I powtórzę się jeszcze raz, jeżeli znacie jakieś leprze źródło informacji, to chętnie zobaczę. Nadmienić też muszę, że nie zmuszam NIKOGO do bliższego zapoznawania się z treścią wyżej wymiennej strony. Treści tam zawarte są typowo wywrotowe i mają na celu wprowadzić czytelnika w błąd. Bliższe zapoznawanie się z artykułami tam zawartymi, może spowodować poważny uraz psychiczny. Dla dobra ogółu proponuje na co dzień zapoznawać się z treściami z pewnych źródeł dziennikarskich, rekomendowanych agencji prasowych. Odpowiedz Link
maruda2 Re: Media niezależne... 30.07.14, 12:26 człowiek uczy się całe życie... no dzięki, żeś mnie uświadomił zdradzę Ci tak w tajemnicy, że dla dobra własnego na co dzień staram się unikać doniesień z agencji prasowych i jeszcze jedno "lepsze" pisze się przez "sz" a nie "rz" Panie Mądralo Odpowiedz Link