finka9 24.08.14, 14:35 Czy ktoś wie czyj to kawałek w czołówce wczorajszego Bonda ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tdf-888 Re: James Bond... 24.08.14, 14:52 o właśnie się powtórka zaczęła; ale nie przepadam za bondami. z resztą ja nie jestem jakiś filmoman Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: James Bond... 24.08.14, 15:02 Ech wierzcie albo nie ale nie widziałam ani jednego filmu o Bondzie Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: James Bond... 24.08.14, 15:13 Uff, bo już myślałam, że jestem sama na tym świecie Odpowiedz Link
mayenna Re: James Bond... 24.08.14, 15:51 szarlotka_ja napisała: > Uff, bo już myślałam, że jestem sama na tym świecie pewnie jest takich osób więcej. Nie przepadam za kinem akcji, ale Bond to cos takiego co jest już kultowe. Jak zajrzeć w niego głebiej to oprócz zabawy i rozrywki ma wiele płaszczyzn niezwykle interesujących. Dla mnie to wspólczesna emanacja Verna i bohatera w typie Kapitana Nemo. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: James Bond... 24.08.14, 15:57 mayenna napisała: > wspólczesna emanacja Verna i bohatera w typie Kapitana Nemo. Nie zrozumiałam o czym piszesz, że się tak przyznam, ale nie przejmuj się, w temacie kina jestem dość mocno zacofana Odpowiedz Link
mayenna Re: James Bond... 24.08.14, 16:02 Obejrzyj, może ci się spodoba. To bardzo fajna, męska postac. uwikłana, niejednoznaczna. Możesz też poczytać. Fleming nawet bardziej go skomplikował osobowościowo. Filmy o Bondzie zawsze mialy ciekawe rozwiązania techniczne i filmowe, wnosiły cos innego, nowego do sztuki filmowej. Warto zobaczyć. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: James Bond... 24.08.14, 16:05 Ej, no weź, ja jestem prosta kobita, ze wsi na dodatek, walnij mi tytułem, a nie jakoś tak na około mi to polecasz. Nadal nie wiem o co chodzi Odpowiedz Link
mayenna Re: James Bond... 24.08.14, 16:12 Obejrzyj filmy o Bondzie Albo poczytaj Iana Fleminga ksiązki o Agencie 007. Inni pisarze to już nie to. Polecam filmy chronologicznie. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: James Bond... 24.08.14, 16:16 No, i teraz rozumiem Już się raz zabierałam, nawet sobie chronologicznie odszukałam, który film o Bondzie był pierwszy. Nawet do wypożyczalni poszłam, ale tego pierwszego odcinka nie mieli. Ochota mnie odeszła i tyle było w temacie. Może kiedyś w zimie, jak wieczory będą dłuższe. Teraz jest w sumie łatwiej, bo można przez internet film wypożyczyć Odpowiedz Link
silencjariusz Re: James Bond... 24.08.14, 16:25 Też nie widziałem filmów o Bondzie. Tu ma Szarlotta za darmo: zalukaj.tv/zalukaj-film/922/james_bond_doktor_no_dr_no_1962_.html Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: James Bond... 24.08.14, 16:50 A to dobrze, bo się kiedyś zalogowałam i jeszcze smsa mi kazali wysłać. Potem, zanim się zorientowałam, to mi co tydzień 5 zł z konta zjadało, na szczęście to była komórka służbowa Odpowiedz Link
finka9 Re: James Bond... 24.08.14, 15:32 Znalazłam -www.youtube.com/watch?v=BfvD_brrrTc Odpowiedz Link
mayenna Re: James Bond... 24.08.14, 15:57 Śmierć nadejdzie jutro Brosnan to po Connerym mój ulubiony Bond. Odpowiedz Link
finka9 Re: James Bond... 24.08.14, 21:23 Wiem ,że Bond to taka bajka dla dorosłych,ale ja lubię czasami bajki ,odrywają od szarej rzeczywistości. Odpowiedz Link