Dodaj do ulubionych

Szanowne Forum

14.09.14, 12:23
We wtorek 16.09 zamierzam wizytować stolicę i w związku z tym zapraszam, kto ma ochotę wypić herbatkę w towarzystwie Mariselli i moim.
Prawdopodobnie spotkamy się w okolicy Dworca Centralnego. Planujemy spotkanie od godziny 13.30. Ja mam czas do 19.30. jakby ktoś nie wiedział co zrobić z wtorkowym popołudniem to będzie mi miłosmile
Obserwuj wątek
    • marisella Re: Szanowne Forum 14.09.14, 13:01
      Tak jest, potwierdzam, widzimy się z Mayennką we wtorek, przelotem będzie też osławiony kapitan-kawaler od jachtu wink
      Mayennka chce się udać do jakiejś kawiarni, ale Wam powiem w tajemnicy, że jeśli będzie pogoda, to ją spróbuję namówić na jakieś wyciąganie nóżek w plenerze, o ile w centrum Warszawy da się jakiś plener znaleźć wink (bardzo to szkoda, że nie macie Plant, ale kiedyś to jeszcze naprawimy wink)

Także tak.
      Rogaliki z malinami upiekę, gdyby ktoś nie był tak do końca przekonany wink Chyba że padnę na pyszczek dziś lub jutro, to choć obwarzanków przywiozę smile
      • witamina_b12 Re: Szanowne Forum 14.09.14, 13:40
        Eee szkoda że to dzień roboczy. A plener to na pola mokotowskie idźcie 2 stacje metrem od centrum smile
        • marisella Re: Szanowne Forum 14.09.14, 14:20
          witamina_b12 napisała:

> Eee szkoda że to dzień roboczy.

A no tak jakoś wyszło, że akurat w środku tygodnia przejazdem będę, a nie w weekend, i tak mayennkę przy okazji zgwałciłam na przyjazd smile

A o której kończysz pracę? smile
          • witamina_b12 Re: Szanowne Forum 14.09.14, 19:37
            Napisze na priv smile
      • zajonc.o.poranku Re: Szanowne Forum 14.09.14, 18:49
        Mamy Pole Mokotowskie. 2 stacje metra od centrum (+niezapomniane widoki za oknem podczas podróży). A zmęczonym odnóżom można dać odpocząć w Lolku.
        • mayenna Re: Szanowne Forum 14.09.14, 20:11
          A może się przyłączysz? Będzie nam miłosmile
          • tdf-888 Re: Szanowne Forum 14.09.14, 20:18
            ty to mayenko umiesz ładnie poprosić... ażmi serce mięknie... wink
            • mayenna Re: Szanowne Forum 14.09.14, 20:37
              tdf-888 napisał:

> ty to mayenko umiesz ładnie poprosić... ażmi serce mięknie... wink
              To się nie daj prosić, odkurz rowerek i umów się ze mną na kawęsmile Chociaż raz nie zaliczę kosza od forumowego pana. Zanim Temperówka dostanie na Ciebie akt własności.smile
              >
              • marisella Re: Szanowne Forum 14.09.14, 20:49
                mayenna napisała:

> To się nie daj prosić, odkurz rowerek i umów się ze mną na kawęsmile Chociaż raz n
                > ie zaliczę kosza od forumowego pana. Zanim Temperówka dostanie na Ciebie akt wł
                > asności.smile

A gdyby tak jeszcze temperufka się dokulała do nas... wink
                • mayenna Re: Szanowne Forum 14.09.14, 20:53
                  Nie wiem czy chciałabym to zobaczyćsmile
                  • marisella Re: Szanowne Forum 14.09.14, 20:58
                    mayenna napisała:

> Nie wiem czy chciałabym to zobaczyćsmile

A ja bardzo! big_grin
                    Temperufka, nie daj się prosić! wink
                • uny Re: Szanowne Forum 14.09.14, 20:55
                  może ja się dokulam.
                  • marisella Re: Szanowne Forum 14.09.14, 20:58
                    Fajnie smile
                  • mayenna Re: Szanowne Forum 15.09.14, 06:30
                    I to jest bardzo dobra wieść. Dokulaj się konieczniesmile
                • tdf-888 Re: Szanowne Forum 14.09.14, 22:37
                  no właśnie...
                  tak se myślę, myślę.. tempi mogłaby przyjechać. pokazać się ;] a wtedy bym na pewno przyjechał i ocenił co to to warte ;] te przechwałki o za dużych cyckach... jak cycki mogą być za duże? wink
                  w fabryce nie pracuje, dzień powszedni to i pociągó pewnie więcej, pogoda łądna się szykuje.. mogłąby przyjechać...
                  po raz kolejny odpuszcza spotkanie, oj bo pomyślę, że to jakaś ściema.
                  • maruda2 Re: Szanowne Forum 14.09.14, 22:46
                    A jak Tempi nie przyjedzie to się nie pojawisz? suspicious
                    • tdf-888 Re: Szanowne Forum 14.09.14, 22:57
                      no bo ja nie pisałem, że się pojawię. kurcze może być mayenie i mariselli przykro, że uzależniam swoje przybycie od obecności tempi, no ale cóż.. ciekawość.. wink choć mariselli też nie znam, ale ona tak nie szczuje, a tempi się na laskę lansuje smile
                      • marisella Re: Szanowne Forum 14.09.14, 23:27
                        tdf-888 napisał:

> no bo ja nie pisałem, że się pojawię. kurcze może być mayenie i mariselli przyk
                        > ro, że uzależniam swoje przybycie od obecności tempi, no ale cóż.. ciekawość..
                        > wink

No ja to zwłaszcza umrę z rozpaczy suspicious
                        • mayenna Re: Szanowne Forum 15.09.14, 06:27
                          Też zamierzam trochę podesperować bo bo jak inaczej?
                          • tdf-888 Re: Szanowne Forum 15.09.14, 09:50
                            cicho, już cicho, spokój... przecież napisałem, że będę.. nie pozwolę, żeby dziewczyny przeze mnie płakały.
                            • mayenna Re: Szanowne Forum 15.09.14, 10:52
                              tdf-888 napisał:

> cicho, już cicho, spokój... przecież napisałem, że będę.. nie pozwolę, żeby dzi
                              > ewczyny przeze mnie płakały.
                              Może się lepiej nie ujawniaj...
                              • tdf-888 Re: Szanowne Forum 15.09.14, 11:53
                                chyba masz rację.. nie będzie mnie, nie będę płoszył reszty.
                                • maruda2 Re: Szanowne Forum 15.09.14, 11:56
                                  niezdecydowany jak panienka "i chciałabym i boje się " tongue_out
                                  • tdf-888 Re: Szanowne Forum 15.09.14, 11:59
                                    już ostatecznie nie. z resztą miejscówka mi nie pasuje. nie chcę do lokalu, jedynie plener by mnie skusił, ale już przepadło smile
                                    • mayenna Re: Szanowne Forum 15.09.14, 14:18
                                      tdf-888 napisał:

> już ostatecznie nie. z resztą miejscówka mi nie pasuje. nie chcę do lokalu, jed
                                      > ynie plener by mnie skusił, ale już przepadło smile
                                      >W plener możemy sie przenieść jak zjemy, napijemy się i załatwimy to po co przyjeżdżamsmile
                                • mayenna Re: Szanowne Forum 15.09.14, 14:17
                                  No weż, jak możesz? A tak się cieszyłam... I liczyłam że zaproponujesz jakiś lokal bo jak widać ja mam repertuar raczej dla dziecismile
                      • temperufka.zelona Re: Szanowne Forum 15.09.14, 16:54
                        ???
                        lansuje?
                        uncertain
                  • temperufka.zelona Re: Szanowne Forum 15.09.14, 16:53
                    czemuscie mi nie powiedzieli, ze mnie tu ruszacie??
                    pewnie, ze sciema, pewnie jakis transwestyta albo inny traktor.
          • zajonc.o.poranku Re: Szanowne Forum 23.09.14, 07:40
            Przepraszam, przegapiłem wątek. Muszę tu częściej zaglądać sad
            • mayenna Re: Szanowne Forum 23.09.14, 08:15
              zajonc.o.poranku napisał:

> Przepraszam, przegapiłem wątek. Muszę tu częściej zaglądać sad

Informacje o spotkaniach będziesz dostawał na privsmile>
        • marisella Re: Szanowne Forum 14.09.14, 20:11
          zajonc.o.poranku napisał:

> Mamy Pole Mokotowskie. 2 stacje metra od centrum (+niezapomniane widoki za okne
          > m podczas podróży). A zmęczonym odnóżom można dać odpocząć w Lolku.

Eno, Ty mnie tu metrem nie ucz jeździć, bo metro to jest mój absolutnie ulubiony zabytek w stolicy! I mówię serio, uwielbiam, znam na pamięć wszystkie stacje wink W czasach licealnych, gdy byłam w Warszawie po raz pierwszy, z okazji jakiejś olimpiady, i mieliśmy wychodne, jeździłam cały dzień z Kabat na Młociny i z Młocin na Kabaty big_grin

Więc Pole Mokotowskie kojarzę właśnie z tego, że blisko staje metro wink I jeszcze z tego, że kiedyś tam nocowałam smile (znaczy nie na polu, tylko na jakiejś ulicy na N w pobliżu smile)

Natomiast pisząc o plenerze miałam na myśli coś takiego mniej zinstytucjonalizowanego i zdalaodknajpianego, bardziej jak nasze bulwary wink
          https://lovekrakow.pl/images/tmp/821396089628_2014-03-21_BULWARY_SLONCE_KRAKOWIANIE_021_822_547.jpg

ale w sumie to wszystko jedno, ja się do Mayenny i ewentualnej reszty dostosuję smile

A Ty przykicasz do nasz na chwilę, czy też oddajesz się wtedy jakimś fanaberiom w rodzaju pracy? wink
          • witamina_b12 Re: Szanowne Forum 14.09.14, 20:16
            O To widać żeś dawno na polach nie była smile
            Teraz tam oprócz knajp to kocing i grilling na całego odchodzą smile
            • marisella Re: Szanowne Forum 14.09.14, 20:21
              witamina_b12 napisała:

> O To widać żeś dawno na polach nie była smile
              > Teraz tam oprócz knajp to kocing i grilling na całego odchodzą smile

Żeby tak być-być, a nie tylko przechodzić obok, to chyba w ogóle nigdy nie byłam smile Ale jak się tam można rozłożyć na trawie, to elegancko, ja jak zwykle będę miała za sobą śpiworek, więc warunki będą niemal luksusowe wink

No to dobrze, to można ewentualnie ten brak Plant Warszawie wybaczyć wink Chociaż ja i tak całe Złote Tarasy zrównałabym z ziemią i posiała tam trawę wink
      • witamina_b12 Re: Szanowne Forum 14.09.14, 23:24
        A ten kapitan, to o której będzie przelatywal? smile
        No i gdzie będziecie sue okreslcie wink
        • marisella Re: Szanowne Forum 14.09.14, 23:30
          witamina_b12 napisała:

> A ten kapitan, to o której będzie przelatywal? smile
          > No i gdzie będziecie sue okreslcie wink

O, to czyżby jednak miało się udać? Fajnie by było smile

Gdzie będziemy to się pewnie jeszcze rozjaśni, ale w razie czego to do Mayenny pewnie macie telefon, a jak nie, to mój można znaleźć w sieci w pięć sekund smile I się wtedy wyspowiadamy, gdzieśmy wink Pewnie zaciągnę Mayennę na te Wasze planty dwie stacje od centrum smile

Chyba żeeee... jest jeszcze czynna ta Pierogerria przy Placu Konstytucji? Bo mieli tam boskie pierogi z pieca, ach, och, a coś mnie ostatnio doszło, że zamknięta... Ktoś coś wie? smile
          • green.amber Re: Szanowne Forum 14.09.14, 23:36
            te Wasze Planty to straszna ściema...winktongue_out na mojej wsi przy bylechodniku więcej zieleni winktongue_out
            o pierogach na placu nie wiem, za to od centrum można się przespacerować do Saskiego, potem Traktem Królewskim a po drodze jest parę Zapiecków, nie wiem czy mieli z pieca... z pieca to najlepsze we Młynie we Wrocławiu wink
            jakbyście się skonkretyzowali to może by mi się udało gdzieś wcisnąć na chwilkę wink
            • marisella Re: Szanowne Forum 14.09.14, 23:44
              green.amber napisała:

> te Wasze Planty to straszna ściema...winktongue_out na mojej wsi przy bylechodniku więcej
              > zieleni winktongue_out

Nie no, to się zgadzam, u mnie na wsi też jakby więcej zieleni wink

> o pierogach na placu nie wiem, za to od centrum można się przespacerować do Sas
              > kiego, potem Traktem Królewskim a po drodze jest parę Zapiecków, nie wiem czy m
              > ieli z pieca... z pieca to najlepsze we Młynie we Wrocławiu wink

Tych z Pierogerrii, z pomidorami cheddarem i pestkami dyni to chyba nic nie przebije. Jeśli zamknęli tę knajpę, to im w życiu nie wybaczę wink

> jakbyście się skonkretyzowali to może by mi się udało gdzieś wcisnąć na chwilkę
              > wink

To poczekajmy co mayenka zadecyduje smile Ja sobie właśnie przypomniałam, że muszę jeszcze o hurtownię ze srebrem na Orlej zahaczyć, bo jest tylko do 16:00 zdaje się, ale to mi się uda myślę między lądowaniem Matejką o 12:50, a rzeczoną 13:30, bo wszystko na linii metra <3 wink
    • mayenna Re: Szanowne Forum 14.09.14, 15:05
      gwen75 napisał:

> marisella napisała:
      >
      > > mayennkę przy okazji zgwałciłam na przyjazd smile
      >
      > Z facetami też tak postępujesz? ;>
      Nie. Myśmy ślubowały jak u Fredry, że żadnego nie dopuścimy i dotrzymamy panieńskiego stanusmile
    • marisella Re: Szanowne Forum 14.09.14, 17:46
      gwen75 napisał:
      > Z facetami też tak postępujesz? ;>

A to co? Tryb psa ogrodnika? wink
    • tdf-888 Re: Szanowne Forum 14.09.14, 23:03
      a jeszcze jak maena napisała, że byłoby jej bardzo miło... no mam skrupuły, mam. taki jestem.
    • tdf-888 Re: Szanowne Forum 14.09.14, 23:05
      a właśnie gwen, bo ty zdaje się miałeś przyjemność poznać marisellę... warto się fatygować? smile
      • marisella Re: Szanowne Forum 14.09.14, 23:46
        tdf-888 napisał:

> a właśnie gwen, bo ty zdaje się miałeś przyjemność poznać marisellę... warto si
        > ę fatygować? smile

Nie, no coś Ty... Daj adres, to ja się do Ciebie pofatyguję wink Ty masz wiarygodne referencje, więc no... wink
    • tdf-888 Re: Szanowne Forum 14.09.14, 23:12
      to jade! smile
      już tempi nie musi przyjeżdżać tongue_out
      • maruda2 Re: Szanowne Forum 14.09.14, 23:13
        spójrzmy prawdzie w oczy - Tempi Cię olała tongue_out
        • tdf-888 Re: Szanowne Forum 14.09.14, 23:16
          jej strata. mayenka potwierdzi smile
          • maruda2 Re: Szanowne Forum 14.09.14, 23:18
            może lepiej poproś o referencje na piśmie wink
    • maruda2 Re: Szanowne Forum 14.09.14, 23:17
      Nie, nie, mylisz się. Przecież w którymś wątku doszliśmy do wniosku, że spotkania forumowe źle robią na znajdowanie partera/ki wink A Tempi ciągle szuka i nie chce sobie dziewczyna drogi zamykać big_grin
    • maruda2 Re: Szanowne Forum 14.09.14, 23:20
      Bateria mi się kończy, idę spać, poważnie big_grin
    • marisella Re: Szanowne Forum 14.09.14, 23:53
      gwen75 napisał:

> Bardziej się o porządek publiczny martwię i bezpieczeństwo obywateli wink

I myślisz, że dopóki będę gwałcić wyłącznie kobiety, porządkowi publicznemu to nie zaszkodzi? wink
    • marisella Re: Szanowne Forum 15.09.14, 00:03
      gwen75 napisał:

> Skoro po tym czynie Mayenna nie wygląda na pokrzywdzoną to widać kobietom to ni
      > e szkodzi wink

Musisz mi uwierzyć na słowo, ale mężczyźni też póki co nie narzekali, więc możesz porzucić obawy i spać spokojnie smile
    • mayenna Re: Szanowne Forum 15.09.14, 06:35
      Określę się dziś po południo bo muszę z Kapitanem porozmawiać gdzie on może podejść. Okolice Centrum mu pasowały, ale może i Pola Mokotowskie zaakceptuje.
      • marisella Re: Szanowne Forum 15.09.14, 09:42
        mayenna napisała:

> Określę się dziś po południo bo muszę z Kapitanem porozmawiać gdzie on może pod
        > ejść. Okolice Centrum mu pasowały, ale może i Pola Mokotowskie zaakceptuje.

Mayennka, to nie kombinujmy, tylko niech zostanie to centrum smile Ja potem będę prawie tydzień w dziczy spać, więc trawę na Polu Mokotowskim mogę odpuścić wink W ramach uprawiania wiochy wyjazdowej, leżenie wśród ślimaków zastąpię namawianiem jakiejś kawiarnianej kelnerki na zaserwowanie przyjezdnej prowincjuszce kubka spiętrzonego mleka zamiast cappuccino i będę w pełni kontenta smile
        A forumki i forumkowie przynajmniej będą z góry wiedzieli, gdzie nas w razie czego szukać smile

Jeśli masz w centrum jakieś swoje ulubione miejsce, to tylko powiedz gdzie, a ja się tam grzecznie zmaterializuję smile
        • mayenna Re: Szanowne Forum 15.09.14, 10:51
          To może Wedel? Tam chyba mleko mająsmile
        • lesher Re: Szanowne Forum 15.09.14, 15:26
          To i ja na chwilę postaram się dołączyć, tylko się określcie co do lokalizacji.
          Jeszcze na 100% nie obiecam, bo mam trochę spraw na głowie, ale na moment się powinienem zjawić!
          • marisella Re: Szanowne Forum 15.09.14, 15:37
            lesher napisał:

> To i ja na chwilę postaram się dołączyć, tylko się określcie co do lokalizacji.
            >
            > Jeszcze na 100% nie obiecam, bo mam trochę spraw na głowie, ale na moment się p
            > owinienem zjawić!

Ha! Przyznaj, to mleko Cię skusiło smile
            • mayenna Re: Szanowne Forum 15.09.14, 20:25
              To się wyklarowało: o 14.30 bedziemy w Złotych Tarasach. Potem poszukamy spokojniejszego miejsca, ale nadal pewnie w centrum.Jakby ktos miał propozycje gdzie można się potem wybrać to proszę o sugestie.
              • marisella Re: Szanowne Forum 15.09.14, 20:43
                mayenna napisała:

> To się wyklarowało: o 14.30 bedziemy w Złotych Tarasach. Potem poszukamy spokoj
                > niejszego miejsca, ale nadal pewnie w centrum.Jakby ktos miał propozycje gdzie
                > można się potem wybrać to proszę o sugestie.

To tak w temacie mojego planu zrównywania Złotych Tarasow z ziemią wink

Dodam tylko, że oczywiście będziemy w tej części z żarciem wink
                • maruda2 Re: Szanowne Forum 16.09.14, 09:35
                  Pracuję do 17-tej dokładnie w centrum, bo na Nowogrodzkiej, więc jeśli jeszcze będziecie gdzieś w pobliżu to postaram się dołączyć smile
                  • mayenna Re: Szanowne Forum 17.09.14, 00:39
                    Dziękuję Wam za dotrzymanie mi towarzystwasmile Żal, że Warszawa jednak jest dalekosmile
                    • uny Re: Szanowne Forum 17.09.14, 08:26
                      przepraszam, że się nie pojawiłem. niestety praca...
                      może inną razą
                      • mayenna Re: Szanowne Forum 17.09.14, 10:11
                        uny napisał:

> przepraszam, że się nie pojawiłem. niestety praca...
                        > może inną razą
                        Uny, rozumiem. Zaproszenie jest otwarte, na każdą opcjęsmile Noszę w sobie taki temat, który chętnie bym z Tobą poruszyła. Wyraziłeś kiedyś pewną opinię i jestem ciekawa czy to się nie zmieniło z czasem...smile
                        • uny Re: Szanowne Forum 17.09.14, 11:40
                          jeśli to pilne to proponuję priv.
                          • mayenna Re: Szanowne Forum 17.09.14, 16:25
                            uny napisał:

> jeśli to pilne to proponuję priv.
                            Nie, nie jest pilne i raczej do pogadania przy piwie towarzyskosmile Wybierz się kiedyś na spotkanie forumowesmile
                            • uny Re: Szanowne Forum 17.09.14, 18:47
                              w głowę zachodzę, co ja takiego powiedziałem?
                              mi się dość często zdarza gadać głupoty. nie należy brać tego co mówię zbyt poważnie.
                              • witamina_b12 Re: Szanowne Forum 17.09.14, 18:58
                                Może "kobiety do garow"wink
                                • mayenna Re: Szanowne Forum 17.09.14, 19:01
                                  witamina_b12 napisała:

> Może "kobiety do garow"wink
                                  Oj, odwrotnie. Jak pamiętam to u nich gotują panowie.
                              • mayenna Re: Szanowne Forum 17.09.14, 18:59
                                uny napisał:

> w głowę zachodzę, co ja takiego powiedziałem?
                                > mi się dość często zdarza gadać głupoty. nie należy brać tego co mówię zbyt pow
                                > ażnie.
                                smile
                    • witamina_b12 Re: Szanowne Forum 17.09.14, 09:12
                      następnym razem wybierajcie terminy weekendowe to dotrze nas więcej smile
                      • mayenna Re: Szanowne Forum 17.09.14, 10:18
                        witamina_b12 napisała:

> następnym razem wybierajcie terminy weekendowe to dotrze nas więcej smile
                        Postaramy się, ale Marisella już właśnie rozpoczynała weekend...
                        • witamina_b12 Re: Szanowne Forum 17.09.14, 10:33
                          niektórzy to sobie pożyją wink)
                        • marisella Re: Szanowne Forum 22.09.14, 16:13
                          mayenna napisała:

> witamina_b12 napisała:
                          >
                          > > następnym razem wybierajcie terminy weekendowe to dotrze nas więcej smile
                          > Postaramy się, ale Marisella już właśnie rozpoczynała weekend...

Potwierdzam big_grin
                          Kto bogatemu zabroni wink

Ach, ach, fajny to był weekend... Zazwyczaj się weekendami nadzwyczaj nie ekscytuję, dni jak każde, ale aż żal, że ten się dziś już skończył smile
                    • maruda2 Re: Szanowne Forum 17.09.14, 09:56
                      to ja dziękuję smile
                    • marisella Re: Szanowne Forum 22.09.14, 16:13
                      mayenna napisała:

> Dziękuję Wam za dotrzymanie mi towarzystwasmile Żal, że Warszawa jednak jest dalek
                      > osmile

No właśnie! Wróciłam do cywilizacji i komputra, zatem ja też BARDZO dziękuję smile Miło było poznać mikro-garstkę warszawiaków i okolicznych na żywo smile

Mayennko - Tobie dziękuję, że przejechałaś ten kawał, żeby kawki gulnąć smile Fajnie Ci w tych jasnych włosach i w ogóle super z Ciebie babka smile Wyślę Ci to Twoje świetne zdjęcie, które cyknęłam pół-przypadkiem wink

Marudko - do tej pory jestem pod Twoim wrażeniem, hahaha... Serio serio! smile W życiu nie spotkałam chyba nikogo tak kobiecego, delikatnego, sympatycznego, z takim cudownym głosem i sposobem mówienia, że człowiek aż się ma ochotę przytulić wink Gdybym mieszkała bliżej stolicy i zmieniła płeć lub orientację, już od paru dni intensywnie myślałabym co tu zrobić, żeby Twoją sympatię i przychylność zyskać wink
                      Nie wiem na co te warszawskie chłopy forumowe czekają! wink

Lesher - wprawdzie bezczelnie wyglądałeś zupełnie inaczej, niż się tego po Tobie spodziewałam, ale jestem Ci to skłonna miłosiernie wybaczyć wink Za to pisemko, wiesz które smile Było dla mnie inspiracją i w borach machnęłam też swoje dla gminy, podeślę Ci później do oceny wink
                      No i za to, że chciało Ci się kopnąć do nas spod lasów smile

Kapitan nie przeczyta, ale też fajnie, że się na parę chwil zmaterializował, fajny facet, mogę z pełnym przekonaniem słowa Mayennki potwierdzić wink Szykujcie się na ten kolejny rejs koniecznie, kobitki wink

A w ogóle to chcę powiedzieć, że wraz z reprezentacją warszawską ustaliliśmy (bo nieobecni muszą już przytaknąć - nie protestowali z przyczyn oczywistych, a milczenie oznacza zgodę), że następne spotkanie w Krakowie i czujcie się zaproszeni smile
                      Wykombinuje się jakiś wesoły autobus, a trochę ludu na sianie to mogę ja u siebie na wsi przenocować smile Zrobię na śniadanie te placuszki-otrębuszki, co nam po nich Mareczek zniknął wink
                      • temperufka.zelona Re: Szanowne Forum 22.09.14, 16:40
                        co te wszystkie chlopy forumowe robia jak maja takie babki na wyciagniecie reki i nic z tym nie robia?? tylko narzekaja na samotnosc!! moze z tymi chlopami cos nie tak.
                        • mayenna Re: Szanowne Forum 22.09.14, 17:30
                          temperufka.zelona napisała:

> co te wszystkie chlopy forumowe robia jak maja takie babki na wyciagniecie reki
                          > i nic z tym nie robia??
                          Jak to nic nie robią? Robią, tylko zdecydować się nie mogą bo aż tyyyyle świetnych kobietsmile
                          Poza tym my nie jesteśmy łatwesmile
                      • kama265 Re: Szanowne Forum 22.09.14, 17:00
                        hmm, chcesz żebyśmy wszyscy zniknęli, tak? wink
                        • marisella Re: Szanowne Forum 22.09.14, 17:01
                          kama265 napisała:

> hmm, chcesz żebyśmy wszyscy zniknęli, tak? wink

Nie no, chcę żebyśmy MAreczka znaleźli smile Dla Onyksi, bo tęskniła wink
                          • czarny.onyks Re: Szanowne Forum 22.09.14, 17:34
                            hola, hola.....co to za obgadywaniesuspicious

...Mareczek to znalazł nieoszlifowany diament i na koniku pocwałował w sina daltongue_out
                            • marisella Re: Szanowne Forum 22.09.14, 18:06
                              czarny.onyks napisała:

> hola, hola.....co to za obgadywaniesuspicious

Za kogo Ty mnie masz? Myślisz, że ja nie umiem ludzi obgadywać porządnie czy co? Przecież to oczywiste, że rzetelne i najpikantniejsze ploty to uprawiam za Twoimi plecami, a nie tak po jawności wink
                              • czarny.onyks Re: Szanowne Forum 22.09.14, 18:12
                                eee tam....

obgadywać kogoś, kogo sie nie zna to żadna sztuka...tongue_out
                                • marisella Re: Szanowne Forum 22.09.14, 18:13
                                  czarny.onyks napisała:

> eee tam....
                                  >
                                  > obgadywać kogoś, kogo sie nie zna to żadna sztuka...tongue_out

Mam to potraktować jako wyzwanie? wink
                                  • czarny.onyks Re: Szanowne Forum 22.09.14, 18:18
                                    nieeeeeeeee......big_grin big_grin
                      • lesher Re: Szanowne Forum 22.09.14, 17:36
                        > Lesher - wprawdzie bezczelnie wyglądałeś zupełnie inaczej
                        Aaa, jakie były Twoje wyobrażenia ^^??
                        • marisella Re: Szanowne Forum 22.09.14, 18:10
                          lesher napisał:

> > Lesher - wprawdzie bezczelnie wyglądałeś zupełnie inaczej
                          > Aaa, jakie były Twoje wyobrażenia ^^??

No bardziej spodziewałam się kogoś takiego z miażdżącą powagą na licu, inteligencją w spojrzeniu, z blond włosami zaczesanymi z przedziałkiem po lewej, przylizanymi na Jezuska... No takie klimaty ogólnie wink

A tylko ta inteligencja mi się sprawdziła smile (słaba trafność, jak zawsze, dlatego nie gram w totka i nie obstawiam w zakładach wink)
                          • temperufka.zelona Re: Szanowne Forum 22.09.14, 18:16
                            chcesz powiedziec, ze szefunciowy brak powagi i inteligencji bije po oczach? mozliwe to?? big_grin
                            • marisella Re: Szanowne Forum 22.09.14, 18:18

> chcesz powiedziec, ze szefunciowy brak powagi i inteligencji bije po oczach? mo
                              > zliwe to?? big_grin

Przeczytaj jeszcze raz smile
                      • maruda2 Re: Szanowne Forum 22.09.14, 22:19
                        Się zarumieniłam okrutnie za takie komplementa smile
                        Ja od razu poczułam, jakbym Cię znała od dawna. Szkoda tylko, żeśmy nie miały trochę więcej czasu, bo chętnie bym ci podkradła trochę radości i spontanu smile
                        A Tede niech mocno żałuje, że nie przyszedł i stracił okazję poznania super dziewczyny.
                        • marisella Re: Szanowne Forum 25.09.14, 16:28
                          maruda2 napisała:

> Szkoda tylko, żeśmy nie miały trochę więcej czasu

Następnym razem smile))

> A Tede niech mocno żałuje, że nie przyszedł i stracił okazję poznania super dzi
                          > ewczyny.

Jestem pewna, że umiera z żalu wink
                          • maruda2 Re: Szanowne Forum 25.09.14, 16:33
                            kto go tam wie, przyznać się otwarcie nie przyzna wink
                            • marisella Re: Szanowne Forum 25.09.14, 16:38
                              maruda2 napisała:

> kto go tam wie, przyznać się otwarcie nie przyzna wink

Teraz, jak go tak podpuściłaś, to już nie ma wyjścia, bo w przeciwnym wypadku będzie, że jest po Twojemu i że go rozgryzłaś... wink
                              I tak źle, i tak niedobrze wink
                              • tdf-888 Re: Szanowne Forum 25.09.14, 16:43
                                ja się nigdy dobrowolnie nie przyznaję smile
                                • marisella Re: Szanowne Forum 25.09.14, 16:46
                                  tdf-888 napisał:

> ja się nigdy dobrowolnie nie przyznaję smile

No i co marudko? Wyszło na Twoje wink
                                • maruda2 Re: Szanowne Forum 25.09.14, 18:09
                                  czyli trzeba przedstawić dowody, czy może wydobywać na torturach wink
                                  • tdf-888 Re: Szanowne Forum 25.09.14, 18:29
                                    ooo jesteś! o tej porze? co się stało? smile
                                    ej a obiadek to tak po pracy sobie gotujesz, w takich porach jak teraz? czy wcale albo w weekend?
                                    hmm.. no tak... do 17 praca, zakupy świeżego, po 18 w domu, ogarnąć się, ugotować.. prawie 20, zjeść.. odpocząć i tak wychodzi, ta 21-22 na forum zasiąść. pewnie dziś masz obiad z wczoraj.
                                    • marisella Re: Szanowne Forum 25.09.14, 18:31
                                      tdf-888 napisał:

> ooo jesteś! o tej porze? co się stało? smile
                                      > ej a obiadek to tak po pracy sobie gotujesz, w takich porach jak teraz? czy wca
                                      > le albo w weekend?
                                      > hmm.. no tak... do 17 praca, zakupy świeżego, po 18 w domu, ogarnąć się, ugotow
                                      > ać.. prawie 20, zjeść.. odpocząć i tak wychodzi, ta 21-22 na forum zasiąść. pew
                                      > nie dziś masz obiad z wczoraj.

Jak sprytnie temat zmienił, co nie, Marudko? wink Teraz Cię będzie odpytywał zamiast się spowiadać wink
                                      • tdf-888 Re: Szanowne Forum 25.09.14, 19:05
                                        a jednak jej nie ma.. no co ona robi po godzinach, ta maruda...
                                        • czarny.onyks Re: Szanowne Forum 25.09.14, 21:38
                                          big_grin big_grin big_grin

to jest cudowne big_grin big_grin
                                          • tdf-888 Re: Szanowne Forum 25.09.14, 22:27
                                            a ty się nie śmiej, bo od ciebie to też się trudno czegokolwiek dowiedzieć; do tego pracujesz na zmiany, więc tym bardziej ciężko cię skwantyfikować ;/ w sensie upilnować tongue_out
                                            • kama265 Re: Szanowne Forum 25.09.14, 22:37
                                              czy Ty nie masz z tym problemu wink? masz obsesję, żeby wszystko kontrolować? tongue_out chcesz o tym porozmawiać? wink
                                              • tdf-888 Re: Szanowne Forum 25.09.14, 22:43
                                                z czym mam problem, z tym się nie eksponuję, a tu tak se żartuję wink
                                                • kama265 Re: Szanowne Forum 25.09.14, 22:46
                                                  wiem big_grin przecież
                                                  • tdf-888 Re: Szanowne Forum 25.09.14, 22:53
                                                    no ale taka prawda, tutejsze kobitki chronią swoją prywatność...
                                                    choć taka haszka.. wink no wiedziałem nawet, gdy się na drugi bok w wyrku przekręcała i z którego akurat (boku) pisała big_grin
                                                    btw 400k postów niebawem stuknie a jej nie będzie. jak to tak?
                                                  • maruda2 Re: Szanowne Forum 25.09.14, 23:31
                                                    tdf-888 napisał:

>
                                                    > btw 400k postów niebawem stuknie a jej nie będzie. jak to tak?

się nie martw, ja myślę, że Ona tak z partyzanta poczytuje i jeszcze nam się w 400 wstrzeli big_grin
                                                  • tdf-888 Re: Szanowne Forum 25.09.14, 23:33
                                                    czyta, czyta; ale nie napisze, twarda wole ma smile
                                                  • maruda2 Re: Szanowne Forum 25.09.14, 23:37
                                                    to sobie zrobi chwilową przerwę tongue_out
                                            • czarny.onyks Re: Szanowne Forum 25.09.14, 23:03
                                              big_grin big_grin

oj Tadziu ....ale forum nie służy temu, by mówić o sobie wszystko ....słowa rzucone w necie pozostają...i trudno je wymazaćwink
                                              a przynajmniej ja nie mam takiej potrzeby....

...wolę spotkać się porozmawiać i poznawać w inny sposóbsmile
                                          • maruda2 Re: Szanowne Forum 25.09.14, 23:29
                                            czarny.onyks napisała:

> big_grin big_grin big_grin
                                            >
                                            >
                                            > to jest cudowne big_grin big_grin

> co ???
                                    • kama265 Re: Szanowne Forum 25.09.14, 19:07
                                      Tadek, ja to widzę, żeś poważnie zainteresowany rozkładem dnia jednej forumki ... mam nadzieję, że masz dobre zamiary wink
                                      • tdf-888 Re: Szanowne Forum 25.09.14, 19:16
                                        badam sytuację, czy aby się godnie zachowuje? wink
                                        • kama265 Re: Szanowne Forum 25.09.14, 19:18
                                          big_grin
                                      • maruda2 Re: Szanowne Forum 25.09.14, 23:28
                                        a Wy nie macie ciekawszych tematów suspicious
                                        • kama265 Re: Szanowne Forum 26.09.14, 09:32
                                          nie big_grin
                                    • maruda2 Re: Szanowne Forum 25.09.14, 23:17
                                      a to się stało, że jeszcze w pracy siedziałam
                                      z całą resztą trafiłeś w 10 smile
    • maruda2 Re: Szanowne Forum 15.09.14, 09:34
      i się wydało suspicious
    • temperufka.zelona Re: Szanowne Forum 15.09.14, 16:56
      dlaczego?
      moje zycie i przyszlosc to juz nie stoliczna, tu mi ludzi trzeba, na miejscu.
    • temperufka.zelona Re: Szanowne Forum 15.09.14, 17:38
      jezeli taki trening jaki niektorzy mi na forum zafundowali to za taki podziekuje, za bardzo dupa boli po czyms takim.
      • mayenna Re: Szanowne Forum 15.09.14, 21:40

> jezeli taki trening jaki niektorzy mi na forum zafundowali to za taki podziekuj
        > e, za bardzo dupa boli po czyms takim.
        Tempi, z całą sympatią: nie byłaś dłużnasmile
        • temperufka.zelona Re: Szanowne Forum 15.09.14, 21:54
          ten twoj milusi fumfel na dzien dobry mi dupsko obil niezla witka, nawet chyba zadnej wymiany zdan nie bylo, wiec nie dziw sie, ze wole byc ostrozna.
          • tdf-888 Re: Szanowne Forum 15.09.14, 22:01
            ojojoj bidulinko...
            na dzień dobry? od wczoraj tu nie jesteś, tylko wcześniej ode mnie, więc trochę dobrych dni w międzyczasie było.
            • temperufka.zelona Re: Szanowne Forum 15.09.14, 22:06
              ale z toba to akurat "zaznajomienie' bylo, i na dobry poczatek takie mile slowa.
              • tdf-888 Re: Szanowne Forum 15.09.14, 22:15
                oj bidulko jaki byłem dla ciebie niedobry... a per mendoza do innego kolegi to tak pieszczotliwie?
                nie no słodko smile
                • temperufka.zelona Re: Szanowne Forum 15.09.14, 22:24
                  stajesz w obronie mendozy?? jaki z ciebie dobry chlopczyk, w obronie skrzywdzonych stajesz. a mendoza wie, ze to nie od mendy (jak zapewne tobie sie wydaje) a od pisarza hiszpanskiego, beznadziejnego moim skromnym, ale po stylu wiadac, ze niektorym do niego blisko, no ale ty zapewne literatury nie tykasz wiec ci nie przelecialo przez lepetynke.
                  • tdf-888 Re: Szanowne Forum 15.09.14, 22:29
                    nie w obronie, tylko przypominam ci, że dajesz powody, by cię hejtować. a twoje przypuszczenia codo mojej osoby... spływa to po mnie. kończę tę głupią gadkę.
                    • temperufka.zelona Re: Szanowne Forum 15.09.14, 22:34
                      oj, jak ciebie ktos po dupci nie glaszcze to juz sie nie podoba?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka