Dodaj do ulubionych

Dla Aprilowych Foolów :)

01.04.09, 23:00
Taki pan zaśpiewa:

www.youtube.com/watch?v=ZrSK-Bhn8dw
:)
Obserwuj wątek
    • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:04
      Cześc Krowo :-)
      • baba_krk Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:08
        ale przyfasoliłaś :P
        a ja głupia się zastanawiałam czy wypada napisać "cześć leszczu" ;))
        • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:11
          Delikatni są niektórzy, no nie? ;) Sześć!
          • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:12
            Delikatni? Jej! Intuicja mi podpowiada, że Razz pojawiła sięna forumie, pędzę do kompa na złamanie karku a tu o...!
            • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:15
              Dobra dobra, teraz się starasz złagodzić to ostre wejście :D
              • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:17
                Przecież zostałyście już zdemaskowane :D Teraz szybko przejrzymy teczki i po bólu :D
                • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:20
                  Napiszesz nam po biografii? :D
                  • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:26
                    Tyko autobiografie mi wychodzą ;D
                    • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:27
                      Te pisane w Twoim wieku są najlepsze ;)
                      • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:30
                        W którym? :D W XXI? :D
                        • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:32
                          W wieku, ekhem, niewinności :D
                          • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:36
                            No i po co te chrząknięcie? Przez Ciebie staję się niewiarygodna :D
                            • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:37
                              Coś Ty, kto by mi tam w cokolwiek uwierzył :D
                              • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:38
                                Szczególnie dziś :D
                                • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:40
                                  Chyba, że na zasadzie wyjątku ;)
                                  • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:50
                                    Wyjątku w wątku?
                                    • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:50
                                      Pisze się 'w(yj)ątku ' :D
                                      • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:53
                                        Ludzie! A nie mówiłam, że to krowa? :D
                                        • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:57
                                          Dla Ciebie Pani Krowa :D
                                          • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:09
                                            Już się nie chwal tym shiftem, nie chwal :D
                                            • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:13
                                              Miałam upgrade klawiatury ;)
                                              • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:16
                                                Zacofana jestem :D
                                                • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:19
                                                  Przez grzeczność nie przytaknę tak od razu :D
                                                  • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:22
                                                    Razz, weź ten nóż z moich pleców :D
                                                  • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:24
                                                    Coś ciężko go wyjąć, może lepiej zostawić :D
                                                  • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:30
                                                    Tak, i upaśc 7 razy :D
                                                  • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:32
                                                    Przypadkiem, zaznaczmy, bo to ważne dla sprawy :D
                                                  • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:36
                                                    Nie no, to samobójstwo :D
                                                  • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:39
                                                    I tego będziemy się trzymać :D
                                                  • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:45
                                                    Tak, to jest nasza linia obrony :D
          • baba_krk Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:14
            Siemano sis :*
            • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:16
              Manosie Baboonie :*
              • baba_krk Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:24
                czułości zostawmy na później, a teraz konkrety: pasi Ci wstępnie 8-10 next month? ;)
                • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:26
                  Łoł, tak na szybko, to chyba tak! :)))
                  PS Zarazz, kurde, a co ma się dziać? :P
                  • baba_krk Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:31
                    Zobaczysz jaką Ci niespodziankę szykujemy, standardowa orgia to przy tym pikuś ;)))
                    • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:35
                      :DDD Kurde, właśnie sobie przypomniałam, że mam coś pilnego do załatwienia w tym
                      terminie :DDD
                      • baba_krk Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:41
                        Cię znajdziemy, nie bój żaby :DDDDDDDDD
                        • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:41
                          Ale ja mam pilną sprawę na Alasce :D
                          • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:49
                            Mhm, Sarah P. dzwoniła? :D
                            • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:51
                              Nie, Chris o poranku :D
                              • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:17
                                No, masz szczęście że nie Christian! :D
                          • baba_krk Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:50
                            Świat to za mało! Na serio się nie schowasz, więc lepiej zgódź się po dobroci :D
                            • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:52
                              Myślałam, że się zakopię w śniegu, ale widzę, że z Wami ciężko będzie ;)
                              • baba_krk Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:03
                                Dziunia, przepadłaś na amen :DDDDDD
                                :*
                                • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:09
                                  <wali głową w ogrodzenie pastwiska> :D
                                  • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:14
                                    Zawsze to lepiej, niż w pastucha :D
                                    • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:16
                                      Naślę na Ciebie byka, takiego po byku :D
                                      • baba_krk Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:18
                                        Ja jestem bykiem, mnie naślij, mnie :DDD
                                        • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:20
                                          Zrób z nią porządek, ja Cię błagam, bo nam to robi vilydż i pastwisko! :D
                                          • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:22
                                            Mhm, ale musi miec długie nogi! I ponad 185 cm wzrostu :D
                                            • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:23
                                              Ofiara nie ma prawa głosu, sorry :D
                                              • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:30
                                                Chroni mnie konstytucja ;D
                                                • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:32
                                                  Już nie, już się narodziłaś :D
                                                  • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:46
                                                    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Aaaaaaaaahahahha :D:D:D:D
                                                  • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:48
                                                    Ciszej tam, bo Cię słychać aż w Toruniu :D
                                                  • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:52
                                                    Źródla termalne zaraz wybuchną :D
                                                  • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:56
                                                    To nic, gorzej, że już jedzie egzorcysta :D
                                                  • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:58
                                                    Rydzyk? :D
                                          • baba_krk Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:33
                                            razzmatazzy napisała:

> Zrób z nią porządek, ja Cię błagam, bo nam to robi vilydż i pastwisko! :D

No zrobiłabym, ale skąd mam se niby prawie 30 cm dosztukować? Przeca w miesiąc
                                            tyle nie urosnę, olaboga, co ja pocznę ja nieszczęsna!
                                            • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:41
                                              Jedz ciasto drożdżowe, może Ci się uda! :D
                                              • baba_krk Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:48
                                                Ciekawe kto mi je zrobi? Ja swoją przygodę z kuchnią mam zamiar zacząć od
                                                racuchów kawowo-wódkowych. Znalazłam dzisiaj przepis i brzmi dobrze :)))))))))
                                                • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:49
                                                  Ale zamiast kawy i wódki?! Zadziwiasz mnie! :D
                                                  • baba_krk Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:50
                                                    jakie zamiast? jakie zamiast? ja chcę to wszystko połączyć w ramach oszczędności
                                                    czasu! :)
                                                  • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:57
                                                    Zaciekawiłaś mnie, czekam na raport :D
                                                  • baba_krk Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 01:00
                                                    ten przepis to chyba w ostatnim tele tygodniu namierzyłam, jeśli nie masz, to
                                                    mogę Ci jutro podesłać
                                                  • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 01:02
                                                    No nie mam :D Prenumerata nie dotarła :D Spoko, jak będziesz miała chwilę.
                                                  • baba_krk Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 01:04
                                                    Dla Ciebie always :D
                                                    No chyba, że wolisz tampaxy ;))))
                                                  • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 01:06
                                                    Muszę się deklarować tu i teraz? :D

Spadam za chwilę Baboonie :) Niech Ci się przyśnią fajne racuchy i ciacha! Pa!
                                                  • baba_krk Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 01:11
                                                    Poczekamy na bardziej kameralną atmosferę :D
                                                    Kolorowych Złociutka :*
                                  • baba_krk Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:14
                                    chyba w klatkę w zoo, bo przecież to nie ja Cię nazwałam krową :P
                                    • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:17
                                      Wersja dla Baboona: <wali głową w pręty klatki> :D
                                      • baba_krk Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:19
                                        Jakoś mi to do Ciebie bardziej pasuje :DDD
                                        • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:21
                                          Pogłoski o tym, że obieram banany palcami u nóg są mocno przesadzone :D
                                          • baba_krk Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:30
                                            tu nie chodzi o to JAK je obierasz, tylko GDZIE je wsadzasz... kto to widział
                                            pakować banany do nosa i jeszcze się szczerzyć w trakcie? :D
                                            • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:34
                                              Myślałam, że już nic i nikt nie jest w stanie zmiażdżyć mojego wizerunku
                                              forumowego, ale Cię nie doceniałam :DD
                                              • baba_krk Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:38
                                                Mam teraz usiąść w kąciku i cichutko zapłakać, czy pozwolisz mi jeszcze, żebym
                                                Cię kiedyś zaskoczyła? :>
                                                • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:40
                                                  Kocham niespodzianki :D Nie płacz, Malęka! :))
                                                  • baba_krk Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:46
                                                    Jaka Ty dobra. Wykorzystam to jutro językowo :PPPP
                                                  • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:50
                                                    Będziesz lizać monitor?:D
                                                  • baba_krk Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:56
                                                    Ale tylko wtedy, gdy rozwiejesz wszystkie moje wątpliwości :PPP
                                                  • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:57
                                                    He he, ja raczej nawiewam nowe, ale zobaczymy :D
                                                  • baba_krk Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 01:03
                                                    mam ja z Tobą los, czy tam żywot pański jak to mawia matka mojej matki... :P
                                                  • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 01:07
                                                    :DDDD
        • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:11
          Mhm, na topie by było: przybobiłaś :D
          • baba_krk Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:15
            Nie chciałam zdradzać naszych sekretów :P
            • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:20
              No tak, zgorszyłybyśmy połowę forum ;D
              • baba_krk Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:24
                a ciekawe co by się stało z resztą :P
                • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:25
                  Reszta by zapłakała z żalu ;D
                  • baba_krk Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:32
                    przemawia do mnie taka wersja wydarzeń ;))))
                    • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:37
                      Nie wezmę aparatu :D
                      • baba_krk Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:42
                        Ale ja zabiorę, żeby wszystko skrupulatnie udokumentować :P
                        • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:45
                          :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Żeby dokumentowac to trzeba byc w stanie podnieśc rękę ....nie tylko do kolejnego kielicha ;D
                          • baba_krk Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:50
                            To ja będę pić mineralną! O!
                            • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:53
                              Rano! :D
                              • baba_krk Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:03
                                Rano to się śpi!
                                • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:08
                                  Na wyjazdach się nie śpi :D
                                  • baba_krk Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:17
                                    Organizmu nie oszukam :DDDDDD
                                    • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:21
                                      Jasne :D
                                      • baba_krk Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:31
                                        Poza tym chyba będę kierowniczką, więc pod ścisłą ochroną :P
                                        • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:35
                                          Nie jesteś żadnym storczykiem, karwa :D
                                          • baba_krk Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:42
                                            Storczykiem nie, ale nie zapominaj o liliach, kurde balans :P
                                            • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:47
                                              Lelije zjadły motyle :D
                                              • baba_krk Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:50
                                                co najwyżej zbałamuciły jaszczura :P
                                                • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:53
                                                  Zbałamuc tego faceta od falującej pupy :D
                                                  • baba_krk Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:58
                                                    którego faceta? i niby na co mam go zbałamucić? :D
                                                  • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 01:00
                                                    Najprościej to na cycki :D
                                                  • baba_krk Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 01:09
                                                    trudna misja przede mną, czy podołam?
                                                    tego dowiemy się w następnym odcinku ;)))
                                                  • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 01:11
                                                    Idziemy spac? Tzn. ja przytulę się do instrukcji ;D
                                                  • baba_krk Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 01:16
                                                    a ja do słownika :>
                                                  • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 01:17
                                                    Jedno i drugie uczy ;-)
      • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:10
        Cześć Pastuchu :DD
          Jestem pod napięciem :D
          • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:13
            Uwaga na placki! ;)
            • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:15
              Mam długi łańcuch :D
              • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:16
                Jeszcze kaganiec by się przydał :D
                • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:19
                  Mhm, i lateksowe kozaczki :D
                  • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:21
                    Byle nie białe :D
                    • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:25
                      Dziunie Ci tego nie wybaczą :D
                      • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:28
                        Myślisz, że wyśledzą mnie po IP i zaciągną w ciemną uliczkę? ;)
                        • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:29
                          Oskalpują Cię tipsami ;D
                          • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:31
                            Całą wiosnę przechodzę w czapce!
                            • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:34
                              Myślisz, że w ten sposób uda Ci się zachowac anonimowośc? :D
                              • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:35
                                W czapce niewidce? Nie widzę problemu :D
                                • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:36
                                  A przeszkody widzisz? :D
                                  • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:39
                                    Myślałam, że jestem krową, a tu wychodzi że jednocześnie koniem?!
                                    • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:45
                                      No ale krową wyścigową. To taka mutacja na potrzeby wątku ;D
                                      • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:46
                                        ,piskliwie> Jeszcze nie miałam mutacji :D
                                        • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:48
                                          Bo jesteś w cielęcym wieku :D
                                          • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:53
                                            Mentalnie na pewno. Oj co tam - w ogóle :D Tylko nie wiem gdzie Ty się wtedy
                                            kwalifikujesz ;)
                                            • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:55
                                              No słucham :D
                                              • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:59
                                                Yyyy... Prosiaczek? ;DD
                                                • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:04
                                                  O Ty...a ja oktanowi to przypisałam ;D
                                                  • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:09
                                                    Ty świnko! :D
                                                  • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:13
                                                    Mów co chcesz, ale ja widzę Twoje chytre oczy :D
                                                  • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:17
                                                    Nie wiem jakim sposobem, siedzę w okularach przeciwsłonecznych :D
                                                  • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:20
                                                    Zjarałaś się? :D
                                                  • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:22
                                                    Tak, lampą :D
                                                  • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:29
                                                    A mówią, że najciemniej pod latarnią ;D
                                                  • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:34
                                                    Nie bywam, tak mówisz? :D
                                                  • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:45
                                                    No, musiałam zmienic miejscówę ;-)
                                                  • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:51
                                                    Nie płacz, na dworcu tyle się dzieje, jest na co popatrzeć :D
                                                  • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 02.04.09, 00:54
                                                    No tak, raz w kabel, raz w przechodnia ;D
    • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:06
      Tutaj też zaśpiewa ;-)

www.youtube.com/watch?v=efRDQ0z8VeU&feature=related
      • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:11
        No, nawet nie próbuj!
          Razz, umiesz pluc?
          • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:13
            Za kogo Ty mnie masz, za jakąś krowę z ulicy? :D
            • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:15
              To żeś mi łatkę przykleiła!
              • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:17
                Pewne rzeczy widać czarno na białym :D
                • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:18
                  Moje przyjaciółki są fioletowe!
                  • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:22
                    Śliwki? :D
                    • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:24
                      Robaczywki? :D (Ale to już byyyyyyło :DDDDD )!
                      • razzmatazzy Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:29
                        Ale te pod okiem!
                        • thank_you Re: Dla Aprilowych Foolów :) 01.04.09, 23:30
                          No jeśli tak bardzo prosisz, to mogę się poświęcic i przyp.... :D