Dodaj do ulubionych

Pamiętacie?? :-)

26.01.07, 11:43
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=17723237&a=17723276

Przyznam szczerze, że mi Was brakuje...
Pozdrawiam wszystkich z cytowanego wyżej watku!!

:-)
Obserwuj wątek
    • ka_27 Pamiętamy :-) 26.01.07, 11:45
      Dzień Dobry Mandarynko:)

gorącej kawki w ten zimowy dzionek? ;-)
      • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 26.01.07, 11:49
        Taaak!! :-)

Jedną małą, czarną jak za starych dobrych czasów proszę...

Dzień dobry Ka! :-)

Dzionek jest uroczy, jaki biały i niewinny...:-)
        • ka_27 Pamiętamy :-) 26.01.07, 12:12
          Mandarynko:)

jedna mała czarna i estra cuś :-)

Taki dzionek, jak Twój humor i cała Ty ... :-)
          • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 26.01.07, 12:18
            Ech, lat mi od tamtej pory Panie Ka przybyło, ale rozumu za grosz...:-)

Nadal mi się chce "wojować"!

• ka_27 Pamiętamy :-) 26.01.07, 12:21

ależ cóż za androny waćpanna plecie?!

Młoda, piękna i powabna, nic tylko szczyty zdobywać,
              miast niedorzeczności prawić :P

Zatem Manadraynko:) miła kogóż na "walkę" pozywasz? ;-)
              • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 26.01.07, 12:44
                KA...
                Miły i cukierkowy jak zawsze...:-)

Żeby było bardziej przekornie, to pozywam samą siebie!
                Będę zmierzać się z własnymi słabościami...:-)
                • ka_27 Pamiętamy :-) 26.01.07, 13:00

nie, całkiem zwykły :-)

No proszę, cóz za emocjonująca walka bedzie ... :-)
                  • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 26.01.07, 13:08
                    Eeee, tam! Nie kokietuj!:-)
                    Niezwykły, niezwyczajny...:-)
                    Bo zwyczajna, to jest tylko kiełbasa...:-)

To będzie "bellum omnia, contra omnes!" :-)
                    • ka_27 Pamiętamy :-) 26.01.07, 14:24

etam, nie kokietuję :P Ty za to mozesz, dlaczego nie :-)

A wiesz, że nie dla psa kiełbasa :P
                      Zatem jesteś dla Kogoś ... :-)

Oooo ... a o czym Ty do mnie mówisz? ;P
                      • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 26.01.07, 14:55
                        Kokietować każdy może,
                        trochę lepiej,
                        lub trochę gorzej...

Ale nie o to chodzi,
                        jak to komu wychodzi... ;-)

Ech, jak Ty ładnie potrafisz wszystko sprowadzić, do obowiązku przynależenia
                        czegoś, do kogoś...:-) Musisz mieć( tak mniemam) silne poczucie własności...:-)
                        Ale to bardzo dobrze!! :-)

Wolne tłumaczenie:
                        "Wojna wszystkich względem wszystkiego..."

Taka starożytna hipoteza chaosu...
                        • Gość: ka_27 Pamiętamy :-) IP: 212.244.72.* 27.01.07, 16:38

no ta ja gorzej :P

Ale Ty potrafisz, że hej :-)

Ja tam nic nie potrafię :P
                          No nie tam nic, coś tam umiem, ale co? :-)

Ale kazdy chaos moze się "uporządnić", jak Ty ... :-)
                          • kobietabezserca Re: Pamiętamy :-) 27.01.07, 16:42
                            Coś niecos potrafie
                            pamietam tez wiele
                            ale wtedy, kiedy Wy to pamiętacie
                            na Forum mnie jeszcze nie bylo
                            ta przygoda zaczela sie w grudniu 2004
                            POZDRAWIAM WAS NAJ...MOCNIEJ
                            KbS
                            • Gość: ka_27 Pamiętamy :-) IP: 212.244.72.* 27.01.07, 16:46
                              Kobietobezserca :-)

a moze jednak z ... :-)

Czyżby neverendingstory? ;P
                              • Gość: KbS Re: Pamiętamy :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 16:57
                                endingstory
                                for small moment
                                __
                                poznacie mnie po tresci
                                • Gość: ka_27 Pamiętamy :-) IP: 212.244.72.* 27.01.07, 17:09
                                  Impossible :P
                            • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 28.01.07, 08:53
                              I dziękujemy za zaznaczenie swej obecności.:-)

I oto Proszę Państwa zetknęła się Przeszłość z Teraźniejszością...:-)

Pozdrawiam bardzo serdecznie!:-)
                          • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 28.01.07, 08:50
                            Waćpan jakoweś dziwy prawisz...:-)

Podłączymy Cię pod wykrywacz kłamstwa...
                            Założę się, że jesteś omnibusem!:-)

Ja zawsze byłam uporządniona...:-)
                            Choć podświadomie miałam potrzebę, aby "stawać na głowie" :-)
                            • Gość: ka_27 Pamiętamy :-) IP: 212.244.72.* 28.01.07, 19:30

Waćpanna mnie czaruje tu i już! :-)

Wykrywać Waćpanna chce? A co, jesli można wiedzieć? :P

Omnibus to taki autobus ciągnięty przez konie? :-)

Cały Świat do góry nogami
                              cały Świat w zasiegu ręki :-)
                              • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 29.01.07, 10:25
                                Nie umiem Ka czarować...
                                A bardzo bym chciała...:-)

Omnibus to taki młodszy brat Oldbusa...

Cały świat w zasięgu ręki,
                                tylko ręka zbyt krótka, aby po niego sięgnąć...
                                • ka_27 Pamiętamy :-) 29.01.07, 10:47

gorącej kawki? ;-)

Hmmm ... myślę, że umiesz :-)
                                  Ten trzepot rzęs, to spojrzenie, krok, powab dłoni, uśmiech ... :-)

A ten Oldbus to juz chyba nie jedno widział (przejechał) :P

Zatem stań na paluszkach ... :-)
                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 29.01.07, 11:16
                                    Dzień dobry Ka! :-)

Tak, poproszę...

Umiem. Ale, zachowuję to na specjalne okazje...:-)

Oooj tak, Oldbus to prawdziwy wehikuł czasu. Moglibyśmy się z jego opowieści
                                    uczyć historii naszych odległych dziejów...

Ok, Ok... Podstawię sobie stołeczek.:-)
                                    • ka_27 Pamiętamy :-) 29.01.07, 11:31

i cuś extra także do kawki ;-)

A jakież to specjalne okazje?

Odległe dzieje to są takie, kiedy byłem młody :P

I na paluszkach ... :-)
                                      • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 29.01.07, 15:55
                                        To takie okazje kiedy dostajemy od życia coś extra! ;-)

O, to znaczy, że dla Ciebie czas zatrzymał się w miejscu...:-)

PALUSZKI, PALUSZKI, PALUSZKI PEŁNE SNU!
                                        GDZIE SPOJRZEĆ, PALUSZKI, PALUSZKI TAM I TU...:-)

Słone, z makiem, z pasternakiem
                                        • Gość: ka_27 Pamiętamy :-) IP: 212.244.72.* 29.01.07, 17:56

od życia zawsze dostaje się coś ekstra :-)

Chyba, że nie jesteśmy grzeczni :P

Czas to pojęcie względne, Foog okrążając świat w odpowiednim kierunku,
                                          zaoszczędził jeden dzień :-)

Paluszki Mandarynki;)
                                          paluszki małe, zwinne
                                          wywijaja tu i tam
                                          świat Mandarynki:)
                                          pokazując tu nam :-)

A figi z makiem to już nie? :P
                                          • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 30.01.07, 08:29
                                            Mniemam, że Ci niegrzeczni otrzymują od życia znacznie więcej, niż Ci pokorni
                                            i ułożeni. Ot, przewrotność doczesności... :-)

Jeśli spojrzy się "w okno czasu", to dostrzec można, że to Zwycięzcy piszą
                                            historię, narzucając późniejszym pokoleniom WŁASNE słowa prawdy...

Paluszki Mandarynki, potrafią równie zwinnie zacisnąć się w piąstki, :-)
                                            I...
                                            Przyłożyć komu trzeba! ;-)

Dzień dobry Panie Ka...:-)
                                            • ka_27 Pamiętamy :-) 30.01.07, 08:52

gorąca kawka już na Ciebie czeka :-)

mniemaj, tylko czy mniemanie jest zawsze słuszne? ;P

I nie masz narzucać, lecz normalnie prawić prawdę :-)

Hmmm ... panna już od rana nic, tylko o przyjemnościach paluszków Mandarynki:)

Przyłożyć do podusi? :P
                                              • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 30.01.07, 09:03
                                                Mniam! Pyszna kawa, taka jak lubię...:-)

Słuszne, niesłuszne, ale - moje własne, zaobserwowane moimi patrzydłami! :-)

Ja nie mogę narzucać, ponieważ startuję z przegranej pozycji. Siedzę zatem
                                                cicho pod miotłą ( no prawie cicho...;-) i wyciągam wnioski, takie tylko dla
                                                siebie:-)

Jeśli na tej podusi leżą czyjeś ząbki, to tak! Przyłożyć do podusi...:-)
                                                • ka_27 Pamiętamy :-) 30.01.07, 09:27

coś do kawki sobei życzysz?

To z Ciebie niezła obserwatorka jest :-)

Z przegranej? A myślałem, że siła w Tobie jest :-)
                                                  Taka mała szara myszka, co po miotłą cicho kwili? :P

A jakież to wnioski mandarynkowe są? :-)

A oprócz ząbków cos jeszcze na tej podusi leżeć ma? :-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 30.01.07, 09:46
                                                    Do kawy?
                                                    Nie, dziękuję. Tak przy samej kawce sobie pobajerzymy;-)

Lubię obserwować. Phi ( wzruszam ramionami):-)
                                                    I robię to na tyle dyskretnie, że mój punkt obserwowany przeze mnie nawet nie
                                                    wie, że go obserwuję...:-)

Narazie siły u mnie deficyt. Ale ja się jeszcze odrodzę... Niech no tylko
                                                    zakwitną jabłonie!! :-)

Oprócz ząbków nic na podusi!! Nic, a nic... Nie lubię tłoku... :-)
                                                  • ka_27 Pamiętamy :-) 30.01.07, 10:16

popatrz, a myślałem, że ... rozmawiamy ;P

Lubisz obserwować, analizować i wyciągac wnioski :-)

Punkt to nie osoba :P

Odrodzisz się niczym Mandarynka:) z popiołów ;-)

Nic, a nic? Jesteś pewna, że tak jest wygodbie? ;P
                                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 30.01.07, 12:55
                                                    Rozmawiać, bajerzyć, bajdurzyć, rozprawiać, rozważać, dywagować, rozwodzić
                                                    się "nad"... itp. Wszystko jedno jak to nazwać, byle tematów ku temu nie
                                                    zabrakło...:-)

Lubię...
                                                    To cała ja! ;-)

W tym znaczeniu punkt i osoba, to terminy tożsame. :-)

Tak już jest z mandarynkami, że odradzają się na wiosnę:-)

Tak jest wygodnie. Taki stan jest wypróbowany i posiada atest Państwowego
                                                    Zakładu Higieny...;-)
                                                  • ka_27 Pamiętamy :-) 30.01.07, 14:08
                                                    Mandatynko:)

a tematów ci tu bez liku :P

Cała Ty? Taka mandarynkowa? :-)

Tożsamość z czymś, lub z kimś jest bardzo ważna :-)

A myślałem, że mandarynki, szczęśliwe, rozkwitają cały rok ... :P

Ale nie ma się jak wtulić ... :P
                                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 30.01.07, 14:27
                                                    Fiku miku-tematów bez liku...

Taka mandaryniasta! ;-)

Tożsamość z kimś...:-)

Oj nie, Panie Ka... Natura tego nie przewidziała:-(. Tylko wiosna im sprzyja,
                                                    latem dojrzewają, jesienią są bestialsko konsumowane... A zimą - wegetują...

Nie ma...
                                                    Ale można się przyzwyczaić... :-)
                                                  • ka_27 Pamiętamy :-) 30.01.07, 14:34
                                                    Mandarynko;)

fiku-miku już w kominie
                                                    ten kominiarz, co się pnie po drabinie ;P

Taka ze słodką skórką :-)

Właśnie, tożsamość z kimś, kto lubi mandarynki, pomarańcze ... :-)

Oj tak, Pani Mandarynko:) natura przewiduje wiele rzeczy, ale i mandarynki
                                                    muszą chciec byc mandarynkowe ... :-)

Jest i ne nalezy przyzwyczajać się do niewygód ;P
                                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 30.01.07, 15:06
                                                    Trzeba złapać tego kominiarza za guzik! Może przyniesie szczęście...? ;-)

Skórka jest niezdrowa. Można zapaść na niestrawność...:-)

Nooo, zważywszy, że mandarynki i pomarańcze to kultowe owoce sezonowe,
                                                    spożywane zimą, to... tym kimś musi być ktoś spod znaku... (??) :-)

To prawda. Muszą tego chcieć, i dobrze czuć się we własnej skórce, nie starać
                                                    się przy tym upodabniać do kaktusów! :-)

Z niewygodami mi do twarzy... :-)

• ka_27 Pamiętamy :-) 30.01.07, 15:12

zatem na co jeszcze czekasz? Łap! :-)

Ale odpowiednia jest najsmaczniejsza :P

Właśnie tego, który lubisz najbradziej :-)

Zatem bądź sobą, taką kochaną Mandarynką:)

Do twarzy Ci z radością :-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 30.01.07, 15:22
                                                    Och, nie podpuszczaj mnie...:-)
                                                    Bo jak złapię, to mu dziurę w mundurku zrobię! ;-)

Ale trudno trafić na tę >odpowiednią<, nieprawdaż...? :-)

A najbardziej lubię... ?? :-)

Jestem... ??

:-) To mój jedyny przywilej... :-)
                                                  • Gość: ka_27 Pamiętamy :-) IP: 212.244.72.* 30.01.07, 17:21

ja i podpuszczanie? :P

Myslę, że ochotkę masz, nie tylko na małe co nieco :P

Złap, złap i nie puszczaj! ;p

A najbardziej lubisz to, co sprawia, że mandarynkową radością tryskasz ... :-)

Jesteś :-)

Nie tylko ten ... :p
                                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 01.02.07, 08:50
                                                    Dzień dobry Ka!:-)
                                                    Małą, mocną kawę poproszę... :-)

I wiadereczko orzechów pistacjowych. :-)
                                                    Jak przyniesiesz mi od razu taką dużą ilość, to nie będziesz musiał chodzić tam
                                                    i z powrotem, aby uzupełnić braki. :-)
                                                  • ka_27 Pamiętamy :-) 01.02.07, 09:04

już podaję, małą, mocną kawę,
                                                    która postawi Cię na nózki :-)

i talerzyk orzechów pistacjowych :-)

Talerzyk, bym mógł to iść po nie,
                                                    to z nimi wracać do Ciebie ... :-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 01.02.07, 09:11
                                                    Ciorp, chlup, mniam! Pycha! :-) Taka jak lubię! :-)

No widzisz, jaki Ty nieposłuszny jesteś... :-) Mówię o wiaderku, a Ty mi tylko
                                                    talerzyk podsuwasz. A zaraz będziesz się kręcił w tą i z powrotem i przeciągi
                                                    robił... ;-)
                                                  • ka_27 Pamiętamy :-) 01.02.07, 09:39
                                                    Mandarynko;)

tylko takie orzeszki są na talerzyku, jakie lubisz najbardziej :-)

Dbam o Ciebie Mandarynko:) dlatego zamiast wiaderka jest mały talerzyk ;P

Jak Ci bedzie zimno, to może Cię ogrzeję ... :-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 06.02.07, 10:42
                                                    Już dawno pochłonęłam zawartość talerzyka,
                                                    a kolejnej porcji jak nie widzę, tak nie widzę...:-)

Ty tylko lubisz obiecywać...
                                                    Zresztą, jak każdy facet! :-)

Dziń dybry...:-)
                                                  • puszek007 Re: Pamiętamy :-) 06.02.07, 11:05
                                                    Dzień dobry mandaryn_ko!!
                                                    Mmmmmmmmrrrrraaaauuuu!!!!
                                                    Czy pamiętasz jeszcze tego "starego" kocura??;-))
                                                    Co u Ciebie słychac?
                                                    Pozdrawiam gorąco i serdecznie!!
                                                    Mmmrrrrrraaaauuuuu!!!
                                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 06.02.07, 11:09
                                                    Pamiętam, pamiętam... :-) starego psotnika...:-)

Ja też Cię pozdrawiam! :-)
                                                  • ka_27 Pamiętamy :-) 06.02.07, 11:07

nie widzisz, ponieważ ciągle pustoszysz talerzyk ;P

Mandarynko:) przykro mi, ale nie jestem facetem ...

Kawy? :-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 06.02.07, 11:22
                                                    No już taki ze mnie odkurzacz! ;-)

Ka...!! No popatrz, znam Cię już ze 3 lata, a cały czas żyłam w przekonaniu, że
                                                    Ty jesteś rodzaj męski!! :-)

Hmmm, ale mi głupio!!:-) Od razu nabrałam do Ciebie respektu!! :-)

Poproszę o duuuuuże kubło kawy... :-)
                                                  • ka_27 Pamiętamy :-) 06.02.07, 11:33

taki kochany odkurzacz? :-)

I żyjesz w dobrym pzrekonaniu :-)
                                                    Dobrze czujesz, ale tylko źle myslisz - nie jestem facetem :P

Proszę bardzo
                                                    kubeczek kawki z mlekiem ;-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 06.02.07, 11:42
                                                    No nie wiem, czy odkurzacz można pokochać...? ;-)
                                                    Ale z drugiej strony skoro można pokochać swoj samochód, to czemu nie
                                                    odkurzacz?? :-)

No trzymajcie mnie... bo skoro facet jest rodzaju żeńskiego, to kobieta
                                                    wychodzi na to jest rodzaju męskiego... O mamo:-( Patrzę na siebie z
                                                    przerażeniem> :-(

To miało być kubło, nie kubeczek! :-)))
                                                  • ka_27 Pamiętamy :-) 06.02.07, 11:46

a Ciebie się nie da? ;P

Samochód to można polubić ;P

Nie, nie, nie ...
                                                    Echhh ... kobiety sa ponoć domyślne ...
                                                    Nie o rodzaj tu chodzi ... Rodzaj męski się zgadza,
                                                    ale niestety nie jestem facetem :P

Wedle życzenia domyślna panno :-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 06.02.07, 12:05
                                                    Oooj... mocno w to wątpię!! :-)

A widzisz, jak Ty niewiele wiesz o mężczyznach?? Mogę Ci wskazać conajmniej
                                                    kilku takich, którzy je więcej niż lubią...:-)

Wiem, wiem, wiem!! :-) Ty jesteś mężczyzną! :-)
                                                    Chciałam się tylko z Tobą podroczyć...:-)
                                                    Przepraszam.

Czemu Ci się źle kojarzy "termin" facet??
                                                  • ka_27 Pamiętamy :-) 06.02.07, 12:10

watpisz, więc jesteś ... :P

Myślę, że się da i to nawet więcej, niż myślisz ... :-)

Wiem dużo ... ;P Samochód dla mężczyzny to wazna rzecz, ale jest dla niego coś
                                                    ważniejszego ... kochana kobieta :-)

:-) proszę bardzo młoda damo :-)

Jak humorek? :-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 06.02.07, 12:58
                                                    No to ja jestem bezmyślna...:-)

Ale, to dla mężczyzny niemal "rzeczy" o znaczeniu tożsamym...:-) Po zużyciu
                                                    zarówno jedno, jak i drugie chętnie zamieniają na nowszy model. :-)

Humorek jak " tralala" ;-)
                                                    I z minuty na minutę staje się jeszcze lepszy, gdy patrzę w projekt, który
                                                    przed chwilką spoczął na moim biurku, a za który kompletnie nie chce mi się
                                                    zabierać! :-) Nie chcem, ale muszem...:-)
                                                  • ka_27 Pamiętamy :-) 06.02.07, 13:09

androny panna pleciesz bez liku :P

Ja z bezmyślnymi pannami się nie zadaję - mama mi zabroniła :P

Tak czynia faceci - zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości :-)

Jesteś bardzo dzielną Mandarynką:) i szast-prast i projekt będzie gotowy :-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 06.02.07, 13:23
                                                    Czy androny mają kształt arbuza...?? :-)

Ta Mama, to mąądra Kobieta! Ukłon dla Mamy!! :-)

Spryciarz! :-)

Projekt jest gotowy, ale ja go muszę zatwierdzić...:-)
                                                  • ka_27 Pamiętamy :-) 06.02.07, 13:44

mogą mieć i kształt arbuzów, a i manadarynek także :P

Dziękuję, nie omieszkam przekazać :-)

Etam ... :P

Zatem do dzieła Mandarynko:)
                                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 07.02.07, 10:20
                                                    Czeka tam na mnie jakieś wiadro kawy...? :-)

Dzień dobry panie Ka...:-)
                                                  • ka_27 Pamiętamy :-) 07.02.07, 12:14
                                                    Dzień Dobry uśmiechnięta Mandarynko:)

emaliowane wiaderko pełne kawy
                                                    specjalnie dla Ciebie gorące czeka :-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 07.02.07, 13:53
                                                    Hmmmm...
                                                    Myślałam, że uda mi się je całe opróżnić, ale brzuch mi już urósł jak balon! :-)
                                                    Zachłanność nie popłaca... :-)

• ka_27 Pamiętamy :-) 07.02.07, 14:09

myślałaś powiadasz ... a może myślałaś o niebieskich migdałach? :P

A zachłanne pocałunki także? ;-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 07.02.07, 14:30
                                                    A może...?? ;-)

Ooo, a jakie to są zachłanne pacałunki?? :-)
                                                  • ka_27 Pamiętamy :-) 07.02.07, 14:48

myślę, że z pewnością :-)

To takie pocałunki, po których świat zaczyna Ci wirować pod stópkami ... :-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 08.02.07, 10:29
                                                    :-) dzień dobry Panie Ka! :-)
                                                    Nie martw się, nie będę Cię prosić, abyś mi pokazał jak to smakuje...;-) Nie
                                                    jestem aż taka ciekawska...;-)

Wiaderusio, kawy proszę, ale takie malusie...:-)
                                                    Tyci, tyci...:-)
                                                  • ka_27 Re: Pamiętamy :-) 08.02.07, 11:22
                                                    Dzień Dobry Pani Mandarynko:)

nawet jakbys na kolanach błagała ... :P

Wiadereczko pełne kawy, specjalnie dla Ciebie,
                                                    z czymś ekstra do niego :-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 08.02.07, 11:25
                                                    Och Ty, Niewdzięczniku!! :-))))

Murzyna z wachlarzem poproszę, w ramach tego "extra cuś"...

• ka_27 Pamiętamy :-) 08.02.07, 11:47

i tak mnie lubisz :-)
                                                    I to bardzo ... :-)

Cóż, specyficzne extra cuś, ale Pani życzenie zostanie spełnione :-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 08.02.07, 12:00
                                                    Ka...:-)

No pewnie, że Cię bardzo lubię!! :-) ( Choć nadal nawet nie wiem, jak masz na
                                                    imę?? ) :-)
                                                    Inaczej nie dokuczałabym Ci już 30-ci rok z rzędu!! :-)
                                                    Widzisz, jaka ze mnie bezpośrednia bestia??!! :-)

Odpraw murzyna...:-)
                                                    Niech sobie odpocznie...;-)
                                                  • ka_27 Pamiętamy :-) 08.02.07, 12:13

w końcu taka kobieta, jak Ty, z takim serduszkiem wypełnionym miłością ... :-)

Bestia, ale jaka kochana :-)

Murzyn już coś zrobił, że ma odejść, tylko co? :P
                                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 08.02.07, 12:25
                                                    Z czekoladowym serduszkiem, w musztardzie sarebskiej...;-)

:-)) Bestia, Koffana Ananna...;-)

Umył to tycie wiaderusio po kawie...:-)
                                                  • ka_27 Pamiętamy :-) 08.02.07, 12:28

proszę bardzo :-) Choć czekoladowe serduszko nijak pasuje do musztardy ;P
                                                    Może do niej kiełbaskę? :-)

Kochana przez dwa małe serduszka - to na pewno :-)
                                                    A powinno być jeszcze jedno - duże ... :-)

Taki wielki murzyn i takie tycie wiaderusio?????? :P
                                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 08.02.07, 12:59
                                                    Musztarda i czekolada jest jak yin i yang...;-)

Ooooj nie mam tu żadnej wątpliwości...:-))

:-)) Też mu na to zwróciłam uwagę:-).
                                                    I myślisz, że się tym nie przejął?? :-)
                                                    Wzuszył tylko ramionami i stwierdził, że "małe jest piękne" :-))
                                                  • ka_27 Pamiętamy :-) 08.02.07, 13:39

co Ty nie powiesz? :P

I jak zwykle mam rację - to juz nudne się zrobiło :P

Malutka Mandarynka:) w wielkich, silnych ramionach ... :-)
                                                    Tak, to prawda, małe jest cudne :-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 08.02.07, 14:03
                                                    Miód z boczkiem zresztą też...!! :-)

No bo już taka ze mnie stara nudziara...:-))

Ja tu o małym wiadereczku, a Ty o przewrocie majowym... :-))
                                                  • Gość: ka_27 Pamiętamy :-) IP: 212.244.72.* 08.02.07, 18:21

i kołacze, kołacze, ale bez pracy :P

Stara? Coś panna bredzi :P

Był maj, pachniała Saska Kepa ... :-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 09.02.07, 09:38
                                                    A dziś szklaneczkę soku marchwiowego proszę...:-)
                                                    Ale takiego najprawdziwszego w świecie! :-)
                                                    Bez żadnych sztuczności...:-)

Dzień dobry Kakusiu! :-)
                                                    Kakusiu Kaczusiu!! :-)
                                                  • ka_27 Pamiętamy :-) 09.02.07, 09:41

kogóż tak wylewnie witasz?

Przoszę bardzo, szklaneczka soku z prawdziwych marchwi, posto z sokowirówki :-)
                                                    W końcu Mandarynka;) zdrowa musi być :-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 09.02.07, 09:51
                                                    No Ciebie Koczkodanie! :-)
                                                    Tylko mi się nie obraź, bo koczkodany, to moje ulubione małpiątka...:-)

No w końcu tak...! :-)
                                                  • ka_27 Pamiętamy :-) 09.02.07, 10:23

tak czule kobieta mówi do kogoś bliskiego jej serduszku :-)

Zdrowa Mandarynka:) to uśmiechnięta Mandarynka:) tryskająca energią, radością i
                                                    tym czymś ... :-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 09.02.07, 10:44
                                                    :-) Nie bądż małostkowy...:-)
                                                    Tak mówi kobieta do kogoś, kogo poprostu bardzo lubi i tyle! :-)

A co to jest, to coś?? Gdybyś to miał zdefiniować, to...?? :-)
                                                  • ka_27 Pamiętamy :-) 09.02.07, 11:03

nie jestem :P
                                                    To Ty mnie tak bardzo lubisz ... mmmmmmmm ... :-)

Musiałbyś zamknąć swoje oczka i nadstawić uszka ... ;-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 09.02.07, 11:18
                                                    Ha, ha...:-)
                                                    Jesteś niemożliwec! :-)
                                                    Bardzo, bardziście...;-)

O nie!! Nie ma tak!!
                                                    Wytrzeszczę oczy jak orbity, a Ty mi to ładnie wytłumaczysz...;-)
                                                  • ka_27 Pamiętamy :-) 09.02.07, 11:56

a jestem, ha! :-)
                                                    Tak najbardziej na świecie? :-)

A jak jest? :P

A nie masz duuuużych ocząt? :-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 09.02.07, 12:34
                                                    Najbardziej w Trzecim Świecie! ;-)

A tak, i już!! :-)

Mam! :-))
                                                    I to jakie ślicne...;-)
                                                  • ka_27 Pamiętamy :-) 09.02.07, 12:41

hmmmm ... kontakty trzeciego stopnia pałętają się po mandarynkowej główce :P

Oooo ... jaka pewna decyzja :-)

Takie, w których widać całą Ciebie? :-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 09.02.07, 12:45
                                                    Raczej, kontakty z krajami "trzeciego świata", czarnym lądem...:-)

No tak, trzeba wiedzieć, czego się chce! :-)

A ja Ci to wieeem...?? :-)
                                                  • ka_27 Pamiętamy :-) 09.02.07, 12:49

wiedziałem, że Ci chodzi po główce ten murzyn :P
                                                    A ja niestety jestem biały :P

A wiesz, czego chcesz? ;-)

A ja mam Ci to wiedzieć? :-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 09.02.07, 12:54
                                                    Jaki murzyn??:-)
                                                    Aaa, ten od wachlarza...??
                                                    Oj taaak, był taki ładnie opaloooony!! ;-)

Wiem, wiem i jeszcze raz wiem! :-)

A chciabyś?? :-)
                                                  • ka_27 Pamiętamy :-) 09.02.07, 12:55

własnie ten, dokładnie ten :-)

A co wiesz, powiesz? :-)

A chciałabyś? :-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 09.02.07, 13:01
                                                    Nieee, nie powiem, nie będę Cię zanudzać...;-)

:-)))
                                                    Nie!!
                                                    Bo jak Cię znam, to nawet gdybym Cię prosiła na kolanach, to byś tego nie
                                                    zrobił...! ;-) I za to Cię baaaardzo cenię!!:-)
                                                  • ka_27 Pamiętamy :-) 09.02.07, 13:11

ależ zanudzaj mnie, zanudzaj, o niczym innym nie marzę :P

Nie znasz mnie ;P Ale choćbyś na kolanach błagała ... ;P
                                                    Dalej już znasz :-)
                                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 09.02.07, 14:01
                                                    Ależ Ty masz dziwne marzenia!! :-)

No i dostałam kosza...!:-))
                                                    Idę się utopić! ;-)
                                                  • ka_27 Pamiętamy :-) 09.02.07, 14:12

Ty jesteś dziwnym marzeniem? Nie wiedziałem ;P

Tak łatwo pasujesz, no wiesz, nie spodziewałem się ... :P
                                                    Idziesz się utopić, tak? A ja iby potem mam Cię reanimować metoda usta-usta? :P
                                                    Niedoczekanie Twoje :P

Kawki?
                                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 09.02.07, 14:19
                                                    Nic nie wskazywało na to, że o takie marzenie Ci chodziło...?;-)

Ha, ha, ha...;-)
                                                    Ok, ok... może jakiś wieloryb mnie wyratuje...? ;-)
                                                    Połknie mnie na ten przykład, i będę w jego brzuchu żyła długo i
                                                    szczęśliwie!! ;-)

Filiżankę zielonej herbatki poproszę...

• ka_27 Pamiętamy :-) 09.02.07, 14:25

a to Ty nie masz kobiecej intuicji? :-)

Zaraz tam wieloryb :P Przecież ten murzyn jest, zapomniałas? :P

Długo i szczęśliwie to mozesz żyć, będąc kochaną :-)

Już podaję, w filiżance z miśnieńskiej porcelany :-)
    • malinka48 Re: Pamiętacie?? :-) 26.01.07, 12:21
      Ciekawe co u Libressy słychać:))Bardzo ją lubiłam,chociaż czasami byłam niemiła.
      • mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 26.01.07, 12:41
        Myślę, że Libresska nie ma Ci tego za złe:-). My wszyscy niekiedy miewamy
        nastroje, że nic tylko nas w klatkach pozamykać, bo pogryźć wszystkich dookoła
        byśmy mogli...
      • libressa Wybacz,Malinko48,dopiero teraz zauważyłam Twój 29.01.07, 17:47

Oczywiście,że nie mam Ci za złe, niezwykle trudno wyprowadzić mnie z równowagi:)

To takie dziwne, ale mam sporo empatii w sobie,chociaż bywa i tak,że gardło
        potrafię przegryźć ;)

Pozdrawiam
        Libressa
    • troll16 Re: Pamiętacie?? :-) 26.01.07, 14:40
      Witaj Mandarynko :-)
      Dziekuje za pozdrowienia i tez sciskam mocno :-)

Ech... stare, dobre czasy....
      • mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 26.01.07, 14:58
        Witaj moja milusia imienniczko!! :-)

Sto lat w zdrówku i słodyczy Mandarynka Ci życzy!!
        z okazji imieninek...:-)

Buziaki!!:-)
        • troll16 Re: Pamiętacie?? :-) 26.01.07, 15:03
          Och i wzajemnie Mandarynko :-)
          Jeszcze mnie głowka boli od zeszło tygodniowego świetowania ;-)
          • mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 26.01.07, 15:06
            :-) Dziękuję!!

To musiało być wesoło!!
            I o to chodzi, żeby w koło było wesoło!!
          • Gość: ka_27 Pamiętacie?? :-) IP: 212.244.72.* 28.01.07, 19:35
            Witaj Trollinko:)

jak tam egzaminy wszelkiej maści?
            Myślę, że możesz sie spokojnie pochwalić :-)

I z innych sfer swojego życia także :-)
    • konrado80 Re: Pamiętacie?? :-) 26.01.07, 21:10
      brakuje tu jeszcze kilka osob :)
      ale one juz chyba tu nie zagladaja...
      Pozdrawiam Mandaryn_ko ;)
      • mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 27.01.07, 10:58
        Mam nadzieję, że pozostałe osoby również kiedyś tu zabłądzą...
        Będę w tym celu podbijać ten wątek! I cierpliiiiiwie, z pokorą czekać na nich...
    • konrado80 Re: Pamiętacie?? :-) 26.01.07, 21:12
      ale zaraz zaraz, mnie w tym watku nie ma :(
      i co teraz??
      • mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 27.01.07, 10:55
        Wielkie mi hallo!! :-)

Ale za to teraz jesteś!! :-)

I baardzo się z tego cieszę!!:-)

Pozdrawiam Cię Konrado serdecznie!!
        Trzymaj się dzielnie tam na obczyźnie!! Pokaż im wszystkim, że Polak
        potrafi!! :-)
    • libressa Re: Pamiętacie?? :-) 28.01.07, 01:08
      Jeszcze tak :)))

Buziaczki mandarn_ko, słodka dziewczynko :)

Pozdrawiam
      Libressa
      • mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 28.01.07, 08:57
        :-))))

Udało mi się wywołać Ducha Wszechczasów! :-)

I niech mi ktoś zaprzeczy, że niemożliwe nie może stać się możliwym. I to nie
        tylko w bajkach...:-)

Mam nadzieję, że sprawy układają Ci się pomyślnie Libressko...

Ściskam Cię najmocniej!
        I dziękuję, że przybyłaś!!
        • libressa Re: Pamiętacie?? :-) 28.01.07, 15:27
          od razu Ducha, zaglądam, czytam, zaglądam, ale na pisanie nie zawsze mam czas :)

Nowe pokolenie na Romantice, złamane serca, zdradzone, porzucone, polujące,obcy
          mi ten świat.

Sprawy układają się na miarę moich potrzeb, nawet oczekiwań. Jestem szczęśliwa.

Żyję swoim rytmem, w swoim świecie,ogromny dystans do rzeczywistości.

Pracuję, podróżuję i zawsze są ramiona, w których mogę się ukryć, to bardzo
          ważne dla takiej Kobiety, jaką jestem :)

Buziaczki :)*

Libressa
          • mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 29.01.07, 10:09
            Cieszę się Twoim szczęściem Libressko - szczęśliwa Kobieto!!:-)

Pozdrawiam raz jeszcze...
            • libressa Re: Pamiętacie?? :-) 29.01.07, 17:50
              Mandaryn_ko, to bardzo cięzka praca być Kobietą,a szczęsliwą w szczególnośći;)

pozdrawiam
              Libressa
              • mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 08:33
                :-)))
                Masz rację Trzpiocie!! :-)

"Każdy jest kowalem swego losu". I powinien "kuć żelazo póki gorące". A jeśli
                przy tym jest mistrzem w wykuwaniu szczęścia, tak jak TY... To ja już nie mam
                więc pytań...:-)
                • libressa Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 14:18
                  No to jeszcze jedno "trening czyni mistrza" :))))

"zelazo" może być cały czas gorące :)))

Libressa
                  • mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 14:30
                    Zatem...
                    Na cześć Mistrzów!!

www.youtube.com/watch?v=sogKUx_q7ig
                    • libressa Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 14:49
                      Cicho...bo się wyda ;)

Dziękuję ;)

Libressa
                      • mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 01.02.07, 09:00
                        I niech się wyda!! :-)

Reklama dźwignią handlu!! ;-)
                        • libressa Re: Pamiętacie?? :-) 01.02.07, 14:41
                          Znasz hasło Media-Markt? :)))

Pozdrawiam
                          Libressa
                          • mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 06.02.07, 10:45
                            Pewnie, że tak!!
                            Cały świat je zna! :-)

Zawsze wiedziałam, że Jesteś " nie dla idiotów",
                            bo Tobie należy co najmniej sprostać,
                            a nie biec za Tobą gdzieś daleko w tyle...:-)

Skąd ja to znam...??!! ;-)

• libressa Re: Pamiętacie?? :-) 06.02.07, 21:57
                              Nie jeden dostał zadyszki, to fakt:))

Ale i ja czasem dostaję :)))
                              • mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 07.02.07, 10:21
                                Pogoń za lisem jest baaardzo efektowna! :-)

Nawet zadyszka tu nie przeszkadza, przy tak pysznej zabawie! :-))
                                • libressa Re: Pamiętacie?? :-) 07.02.07, 16:20
                                  Tak, piekna kita warta jest zadyszki :)))
                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 10:30
                                    Oj taaak, zresztą "kitoman" - jej posiadacz także! ;-)
                                    • libressa Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 18:32
                                      W zasadzie tak, gdyby nie ten "wredny" charakter:))
                                      • mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 09:41
                                        Charakter, co 7 lat ulega przekształceniu.:-) Cierpliwości Libressko!! :-)
                                        • libressa Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 14:13
                                          A jak się zamieni na co gorsze? :)))

Pozdrawiam
                                          Libressa
    • m_alina Re: Pamiętacie?? :-) 29.01.07, 07:20
      Mandaryn_ka:))
      Pamiętam, nawet bez wspomagaczy pamiętam;)
      Było mi bardzo miło Was poznać i z Wami tutaj poharcować. Teraz, bez Was, to
      już nie "moje" forum.
      W wątku, który sobie wspominamy już brakowało dwóch osób.

Pozdrawiam Mandaryn_kę, którą przygnał tutaj sentyment - miałyśmy kiedyś
      słabość do tego miejsca:)
      Pozostałych uczestników tamtego i tego wątku ściskam mocno, mocno.
      • mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 29.01.07, 10:19
        I nam było miezmiernie miło dokazywać tu w Twoim towarzystwie!! :-)

Przyznasz sama, że mieliśmy wiele szczęścia, że mogliśmy "wpaść " tu na siebie
        i tak fajnie z sobą nawzajem "poobcować"... :-)

To miejsce nie jest już takie jak dawniej... Niemniej jednak od czasu do czasu
        pozwolę sobie wyrwać Was z uśpienia i sprawdzić listę obecności, pozdrawiając
        Was przy tym najgoręcej!! :-)

Buziaki Malino!!
        Ściskam Cię najmocniej!! :-)
        • andrexx Re: Pamiętacie?? :-) 29.01.07, 10:23
          miejsce jest to samo, tylko my juz jestesmy inni i spotykamy nowych ludzi
          • mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 29.01.07, 10:27
            Pewnie masz rację...

Spotykamy nowych ludzi,
            ale tęsknimy
            za tymi, których niegdyś znaliśmy...

Pozdrawiam!! :-)
            • andrexx Re: Pamiętacie?? :-) 29.01.07, 10:33
              właściwie zycie to ciągła tęsknota za tymi co byli albo za tymi co mogli by być
              cholera co ja dziś taki sentymentalny ?
              • mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 29.01.07, 11:10
                Tęsknota, to chyba najpopularniejsze uczucie...:-)

Założę się, że zajęło by pierwsze miejsce w rankingu popularności wszelkich
                uczuć! :-)
                • m_alina Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 18:24
                  W moim postrzeganiu świata nie musisz się zakładać, jesteś wygrana:)

A co do forum, do jego miejsca, to ono jest tu gdzie jest. Bez zamian. Nie
                  przesunęło się ani w prawo ani w lewo. Jest tylko troszkę inne bez Was. I
                  właśnie to słowo "troszkę" znaczy dla mnie wiele.
                  • mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 01.02.07, 08:58
                    Forum jest trochę inne bez nas Malino, ale my, to także i TY. A właściwie w
                    dużej części TY!! :-)
                    I tak możemy zganiać jedno na drugie, że "nic o nas bez nas (...)" ;-)

Ale skoro udało nam się zebrać tu ponownie " pod jednym dachem" to... :-(
                    spróbujmy to pielęgnować...

Nawet jeden post na dwa dni od serdecznej osoby daje poczucie, jakiejś
                    przyjacielskiej więzi. I nie chodzi tu o niewiadomo jakie słowa mądrości, a
                    tylko mały sygnał, który pozwoli uśmiechnąć w się w ciągu dnia do kogoś..." po
                    drugiej stronie lasu"... :-)
                    • m_alina Re: Pamiętacie?? :-) 01.02.07, 11:24
                      Mandarynko, coś mi się tłucze o kotle i garnku;)))

Mimo całej masy pracowania, która tu u mnie sobie jest, przychodzę uśmiwechnąć
                      się do miłych ludzi z drugiej strony lasu. Hej-hoooo, hop-hop, heeeej! Jest tu
                      kto? Nic nie szkodzi, spokojnie poczekam na was pod ulubionym jaworem.
                      • samowolny Re: Pamiętacie?? :-) 01.02.07, 12:19
                        cześć wam:)
                        widze ze "apel poleglych" został wyczytany..to ja staje do apelu:)
                        • m_alina Re: Pamiętacie?? :-) 01.02.07, 12:39
                          Oooo, i rycerstwo też ruszyło do zmasowanego ataku uśmiechem:)
                          Witaj, fajnie, że jesteś to sobie razem postoimy pod tym jaworem;)
                          • samowolny Re: Pamiętacie?? :-) 01.02.07, 13:17
                            m_alina napisała:

> Oooo, i rycerstwo też ruszyło do zmasowanego ataku uśmiechem:)
                            > Witaj, fajnie, że jesteś to sobie razem postoimy pod tym jaworem;)

ech szkoda że nie pod jemiołom Pani moja:))
                            ps. ta niebieska wstążka mocno sie zbroi mej trzyma...
                            • m_alina Re: Pamiętacie?? :-) 01.02.07, 13:30
                              Podnieś głowę w górę, popatrz, na głównej gałęzi jawora piękna kula jemioły
                              wesoło na wietrze kołysze się:)
                              Wstążeczka wciąż jeszcze niebieska? Bo to widzisz, tułaczka rycerska, słota,
                              słońce palące, śniegi po pas i kolory mogą blednąć. Jeśli trzeba to własną ręką
                              wymiany błękitu na twej piersi dokonam;)
                              • mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 06.02.07, 10:48
                                No, trochę mi zeszło.:-) Przepraszam. :-) Stałam w kolejce po niebieską
                                wstążkę, cobyś mogła Malino ją wynienić na nową na samowolnego piersi! :-)

Taka jestem!! ;-)... altruistka...;-)
                                • m_alina Re: Pamiętacie?? :-) 06.02.07, 18:26
                                  Dziękuję Ci Dobra Kobieto, jednak o wstążeczkę zadbam sama;)
                                  Wybacz, jesteś mi bardzo miła i bliska sercu i duszy jednakowoż dekoracji
                                  rycerza w błękity wolałabym dokonać sama od początku do końca;)

Miło, że wpadłaś pod jawor, bo my tu tak staliśmy i staliśmy (w końcu
                                  soiedliśmy) i mało nie zakwitliśmy czekając na towarzystwo:) Trochę sobie
                                  podśpiewywaliśmy, a już szczególnie Samowolny ryczał tak żeby go z drugiej
                                  strony kniei usłyszeli.
                                  • mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 07.02.07, 10:26
                                    No masz!! :-)
                                    Nawet nie śmiałabym Ci dekorować samowolnego, wszak Twoja to rola...:-))

Ja tylko na atłasowej podusi podtrzymam tę błękitna wstęgę, służąc Ci jako
                                    hostessa w tej uroczystej chwili...;-)

Śpiewając Wam pieśń ludową:
                                    " Pod zielonym jaworem, jaworem
                                    stoi lipa zielona,
                                    stoi lipa zielona...
                                    A pod tą lipą śliczna poznanianka
                                    samowolnego dekorowała..." :-)
                                    • m_alina Re: Pamiętacie?? :-) 07.02.07, 12:12
                                      Hihihi, Mandarynko, popatrz jak ten swawolny samowolny już oczami strzela za
                                      beczką piwa, która tu się przyturlała:)

Przyspawamy szybko to odświeżone niebieskie i zakończmy tę dekorację, bo nam
                                      Samowolny uschnie od tego cierpliwego stania pod jaworem.
                                      • mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 07.02.07, 13:55
                                        Malino...:-)
                                        Co Ci mężczyźni widzą w tym złotym napoju?? Przecież to takie paskudztwo! :-)

Jak kocha to cierpliwie poczeka ( postoi...) ;-)