mandaryn_ka 26.01.07, 11:43 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=17723237&a=17723276 Przyznam szczerze, że mi Was brakuje... Pozdrawiam wszystkich z cytowanego wyżej watku!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_27 Pamiętamy :-) 26.01.07, 11:45 Dzień Dobry Mandarynko:) gorącej kawki w ten zimowy dzionek? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 26.01.07, 11:49 Taaak!! :-) Jedną małą, czarną jak za starych dobrych czasów proszę... :-) Dzień dobry Ka! :-) Dzionek jest uroczy, jaki biały i niewinny...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 26.01.07, 12:12 Mandarynko:) jedna mała czarna i estra cuś :-) Taki dzionek, jak Twój humor i cała Ty ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 26.01.07, 12:18 Ech, lat mi od tamtej pory Panie Ka przybyło, ale rozumu za grosz...:-) Nadal mi się chce "wojować"! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 26.01.07, 12:21 Mandarynko:) ależ cóż za androny waćpanna plecie?! Młoda, piękna i powabna, nic tylko szczyty zdobywać, miast niedorzeczności prawić :P Zatem Manadraynko:) miła kogóż na "walkę" pozywasz? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 26.01.07, 12:44 KA... Miły i cukierkowy jak zawsze...:-) Żeby było bardziej przekornie, to pozywam samą siebie! Będę zmierzać się z własnymi słabościami...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 26.01.07, 13:00 Mandarynko:) nie, całkiem zwykły :-) No proszę, cóz za emocjonująca walka bedzie ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 26.01.07, 13:08 Eeee, tam! Nie kokietuj!:-) Niezwykły, niezwyczajny...:-) Bo zwyczajna, to jest tylko kiełbasa...:-) To będzie "bellum omnia, contra omnes!" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 26.01.07, 14:24 Mandarynko:) etam, nie kokietuję :P Ty za to mozesz, dlaczego nie :-) A wiesz, że nie dla psa kiełbasa :P Zatem jesteś dla Kogoś ... :-) Oooo ... a o czym Ty do mnie mówisz? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 26.01.07, 14:55 Kokietować każdy może, trochę lepiej, lub trochę gorzej... Ale nie o to chodzi, jak to komu wychodzi... ;-) Ech, jak Ty ładnie potrafisz wszystko sprowadzić, do obowiązku przynależenia czegoś, do kogoś...:-) Musisz mieć( tak mniemam) silne poczucie własności...:-) Ale to bardzo dobrze!! :-) Wolne tłumaczenie: "Wojna wszystkich względem wszystkiego..." Taka starożytna hipoteza chaosu... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ka_27 Pamiętamy :-) IP: 212.244.72.* 27.01.07, 16:38 Mandarynko:) no ta ja gorzej :P Ale Ty potrafisz, że hej :-) Ja tam nic nie potrafię :P No nie tam nic, coś tam umiem, ale co? :-) Ale kazdy chaos moze się "uporządnić", jak Ty ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Pamiętamy :-) 27.01.07, 16:42 Coś niecos potrafie pamietam tez wiele ale wtedy, kiedy Wy to pamiętacie na Forum mnie jeszcze nie bylo ta przygoda zaczela sie w grudniu 2004 POZDRAWIAM WAS NAJ...MOCNIEJ KbS Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ka_27 Pamiętamy :-) IP: 212.244.72.* 27.01.07, 16:46 Kobietobezserca :-) a moze jednak z ... :-) Czyżby neverendingstory? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KbS Re: Pamiętamy :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 16:57 endingstory for small moment __ poznacie mnie po tresci Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 28.01.07, 08:53 I dziękujemy za zaznaczenie swej obecności.:-) I oto Proszę Państwa zetknęła się Przeszłość z Teraźniejszością...:-) Pozdrawiam bardzo serdecznie!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 28.01.07, 08:50 Waćpan jakoweś dziwy prawisz...:-) Podłączymy Cię pod wykrywacz kłamstwa... Założę się, że jesteś omnibusem!:-) Ja zawsze byłam uporządniona...:-) Choć podświadomie miałam potrzebę, aby "stawać na głowie" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ka_27 Pamiętamy :-) IP: 212.244.72.* 28.01.07, 19:30 Mandarynko:) Waćpanna mnie czaruje tu i już! :-) Wykrywać Waćpanna chce? A co, jesli można wiedzieć? :P Omnibus to taki autobus ciągnięty przez konie? :-) Cały Świat do góry nogami cały Świat w zasiegu ręki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 29.01.07, 10:25 Nie umiem Ka czarować... A bardzo bym chciała...:-) Omnibus to taki młodszy brat Oldbusa... Cały świat w zasięgu ręki, tylko ręka zbyt krótka, aby po niego sięgnąć... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 29.01.07, 10:47 Dzień Dobry Mandarynko:) gorącej kawki? ;-) Hmmm ... myślę, że umiesz :-) Ten trzepot rzęs, to spojrzenie, krok, powab dłoni, uśmiech ... :-) A ten Oldbus to juz chyba nie jedno widział (przejechał) :P Zatem stań na paluszkach ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 29.01.07, 11:16 Dzień dobry Ka! :-) Tak, poproszę... Umiem. Ale, zachowuję to na specjalne okazje...:-) Oooj tak, Oldbus to prawdziwy wehikuł czasu. Moglibyśmy się z jego opowieści uczyć historii naszych odległych dziejów... Ok, Ok... Podstawię sobie stołeczek.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 29.01.07, 11:31 Mandarynko:) i cuś extra także do kawki ;-) A jakież to specjalne okazje? Odległe dzieje to są takie, kiedy byłem młody :P I na paluszkach ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 29.01.07, 15:55 To takie okazje kiedy dostajemy od życia coś extra! ;-) O, to znaczy, że dla Ciebie czas zatrzymał się w miejscu...:-) PALUSZKI, PALUSZKI, PALUSZKI PEŁNE SNU! GDZIE SPOJRZEĆ, PALUSZKI, PALUSZKI TAM I TU...:-) Słone, z makiem, z pasternakiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ka_27 Pamiętamy :-) IP: 212.244.72.* 29.01.07, 17:56 Mandarynko:) od życia zawsze dostaje się coś ekstra :-) Chyba, że nie jesteśmy grzeczni :P Czas to pojęcie względne, Foog okrążając świat w odpowiednim kierunku, zaoszczędził jeden dzień :-) Paluszki Mandarynki;) paluszki małe, zwinne wywijaja tu i tam świat Mandarynki:) pokazując tu nam :-) A figi z makiem to już nie? :P Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 30.01.07, 08:29 Mniemam, że Ci niegrzeczni otrzymują od życia znacznie więcej, niż Ci pokorni i ułożeni. Ot, przewrotność doczesności... :-) Jeśli spojrzy się "w okno czasu", to dostrzec można, że to Zwycięzcy piszą historię, narzucając późniejszym pokoleniom WŁASNE słowa prawdy... Paluszki Mandarynki, potrafią równie zwinnie zacisnąć się w piąstki, :-) I... Przyłożyć komu trzeba! ;-) Dzień dobry Panie Ka...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 30.01.07, 08:52 Dzień Dobry Mandarynko:) gorąca kawka już na Ciebie czeka :-) mniemaj, tylko czy mniemanie jest zawsze słuszne? ;P I nie masz narzucać, lecz normalnie prawić prawdę :-) Hmmm ... panna już od rana nic, tylko o przyjemnościach paluszków Mandarynki:) Przyłożyć do podusi? :P Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 30.01.07, 09:03 Mniam! Pyszna kawa, taka jak lubię...:-) Słuszne, niesłuszne, ale - moje własne, zaobserwowane moimi patrzydłami! :-) Ja nie mogę narzucać, ponieważ startuję z przegranej pozycji. Siedzę zatem cicho pod miotłą ( no prawie cicho...;-) i wyciągam wnioski, takie tylko dla siebie:-) Jeśli na tej podusi leżą czyjeś ząbki, to tak! Przyłożyć do podusi...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 30.01.07, 09:27 Mandarynko:) coś do kawki sobei życzysz? To z Ciebie niezła obserwatorka jest :-) Z przegranej? A myślałem, że siła w Tobie jest :-) Taka mała szara myszka, co po miotłą cicho kwili? :P A jakież to wnioski mandarynkowe są? :-) A oprócz ząbków cos jeszcze na tej podusi leżeć ma? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 30.01.07, 09:46 Do kawy? Nie, dziękuję. Tak przy samej kawce sobie pobajerzymy;-) Lubię obserwować. Phi ( wzruszam ramionami):-) I robię to na tyle dyskretnie, że mój punkt obserwowany przeze mnie nawet nie wie, że go obserwuję...:-) Narazie siły u mnie deficyt. Ale ja się jeszcze odrodzę... Niech no tylko zakwitną jabłonie!! :-) Oprócz ząbków nic na podusi!! Nic, a nic... Nie lubię tłoku... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 30.01.07, 10:16 Mandarynko:) popatrz, a myślałem, że ... rozmawiamy ;P Lubisz obserwować, analizować i wyciągac wnioski :-) Punkt to nie osoba :P Odrodzisz się niczym Mandarynka:) z popiołów ;-) Nic, a nic? Jesteś pewna, że tak jest wygodbie? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 30.01.07, 12:55 Rozmawiać, bajerzyć, bajdurzyć, rozprawiać, rozważać, dywagować, rozwodzić się "nad"... itp. Wszystko jedno jak to nazwać, byle tematów ku temu nie zabrakło...:-) Lubię... To cała ja! ;-) W tym znaczeniu punkt i osoba, to terminy tożsame. :-) Tak już jest z mandarynkami, że odradzają się na wiosnę:-) Tak jest wygodnie. Taki stan jest wypróbowany i posiada atest Państwowego Zakładu Higieny...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 30.01.07, 14:08 Mandatynko:) a tematów ci tu bez liku :P Cała Ty? Taka mandarynkowa? :-) Tożsamość z czymś, lub z kimś jest bardzo ważna :-) A myślałem, że mandarynki, szczęśliwe, rozkwitają cały rok ... :P Ale nie ma się jak wtulić ... :P Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 30.01.07, 14:27 Fiku miku-tematów bez liku... Taka mandaryniasta! ;-) Tożsamość z kimś...:-) Oj nie, Panie Ka... Natura tego nie przewidziała:-(. Tylko wiosna im sprzyja, latem dojrzewają, jesienią są bestialsko konsumowane... A zimą - wegetują... Nie ma... Ale można się przyzwyczaić... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 30.01.07, 14:34 Mandarynko;) fiku-miku już w kominie ten kominiarz, co się pnie po drabinie ;P Taka ze słodką skórką :-) Właśnie, tożsamość z kimś, kto lubi mandarynki, pomarańcze ... :-) Oj tak, Pani Mandarynko:) natura przewiduje wiele rzeczy, ale i mandarynki muszą chciec byc mandarynkowe ... :-) Jest i ne nalezy przyzwyczajać się do niewygód ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 30.01.07, 15:06 Trzeba złapać tego kominiarza za guzik! Może przyniesie szczęście...? ;-) Skórka jest niezdrowa. Można zapaść na niestrawność...:-) Nooo, zważywszy, że mandarynki i pomarańcze to kultowe owoce sezonowe, spożywane zimą, to... tym kimś musi być ktoś spod znaku... (??) :-) To prawda. Muszą tego chcieć, i dobrze czuć się we własnej skórce, nie starać się przy tym upodabniać do kaktusów! :-) Z niewygodami mi do twarzy... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 30.01.07, 15:12 Mandarynko:) zatem na co jeszcze czekasz? Łap! :-) Ale odpowiednia jest najsmaczniejsza :P Właśnie tego, który lubisz najbradziej :-) Zatem bądź sobą, taką kochaną Mandarynką:) Do twarzy Ci z radością :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 30.01.07, 15:22 Och, nie podpuszczaj mnie...:-) Bo jak złapię, to mu dziurę w mundurku zrobię! ;-) Ale trudno trafić na tę >odpowiednią<, nieprawdaż...? :-) A najbardziej lubię... ?? :-) Jestem... ?? :-) To mój jedyny przywilej... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ka_27 Pamiętamy :-) IP: 212.244.72.* 30.01.07, 17:21 Mandarynko:) ja i podpuszczanie? :P Myslę, że ochotkę masz, nie tylko na małe co nieco :P Złap, złap i nie puszczaj! ;p A najbardziej lubisz to, co sprawia, że mandarynkową radością tryskasz ... :-) Jesteś :-) Nie tylko ten ... :p Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 01.02.07, 08:50 Dzień dobry Ka!:-) Małą, mocną kawę poproszę... :-) I wiadereczko orzechów pistacjowych. :-) Jak przyniesiesz mi od razu taką dużą ilość, to nie będziesz musiał chodzić tam i z powrotem, aby uzupełnić braki. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 01.02.07, 09:04 Dzień Dobry Mandarynko:) już podaję, małą, mocną kawę, która postawi Cię na nózki :-) i talerzyk orzechów pistacjowych :-) Talerzyk, bym mógł to iść po nie, to z nimi wracać do Ciebie ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 01.02.07, 09:11 Ciorp, chlup, mniam! Pycha! :-) Taka jak lubię! :-) No widzisz, jaki Ty nieposłuszny jesteś... :-) Mówię o wiaderku, a Ty mi tylko talerzyk podsuwasz. A zaraz będziesz się kręcił w tą i z powrotem i przeciągi robił... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 01.02.07, 09:39 Mandarynko;) tylko takie orzeszki są na talerzyku, jakie lubisz najbardziej :-) Dbam o Ciebie Mandarynko:) dlatego zamiast wiaderka jest mały talerzyk ;P Jak Ci bedzie zimno, to może Cię ogrzeję ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 06.02.07, 10:42 Już dawno pochłonęłam zawartość talerzyka, a kolejnej porcji jak nie widzę, tak nie widzę...:-) Ty tylko lubisz obiecywać... Zresztą, jak każdy facet! :-) Dziń dybry...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
puszek007 Re: Pamiętamy :-) 06.02.07, 11:05 Dzień dobry mandaryn_ko!! Mmmmmmmmrrrrraaaauuuu!!!! Czy pamiętasz jeszcze tego "starego" kocura??;-)) Co u Ciebie słychac? Pozdrawiam gorąco i serdecznie!! Mmmrrrrrraaaauuuuu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 06.02.07, 11:09 Pamiętam, pamiętam... :-) starego psotnika...:-) Ja też Cię pozdrawiam! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 06.02.07, 11:07 Dzień Dobry Mandarynko:) nie widzisz, ponieważ ciągle pustoszysz talerzyk ;P Mandarynko:) przykro mi, ale nie jestem facetem ... Kawy? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 06.02.07, 11:22 :-) No już taki ze mnie odkurzacz! ;-) Ka...!! No popatrz, znam Cię już ze 3 lata, a cały czas żyłam w przekonaniu, że Ty jesteś rodzaj męski!! :-) Hmmm, ale mi głupio!!:-) Od razu nabrałam do Ciebie respektu!! :-) Poproszę o duuuuuże kubło kawy... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 06.02.07, 11:33 Mandarynko:) taki kochany odkurzacz? :-) I żyjesz w dobrym pzrekonaniu :-) Dobrze czujesz, ale tylko źle myslisz - nie jestem facetem :P Proszę bardzo kubeczek kawki z mlekiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 06.02.07, 11:42 No nie wiem, czy odkurzacz można pokochać...? ;-) Ale z drugiej strony skoro można pokochać swoj samochód, to czemu nie odkurzacz?? :-) No trzymajcie mnie... bo skoro facet jest rodzaju żeńskiego, to kobieta wychodzi na to jest rodzaju męskiego... O mamo:-( Patrzę na siebie z przerażeniem> :-( To miało być kubło, nie kubeczek! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 06.02.07, 11:46 Mandarynko:) a Ciebie się nie da? ;P Samochód to można polubić ;P Nie, nie, nie ... Echhh ... kobiety sa ponoć domyślne ... Nie o rodzaj tu chodzi ... Rodzaj męski się zgadza, ale niestety nie jestem facetem :P Wedle życzenia domyślna panno :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 06.02.07, 12:05 Oooj... mocno w to wątpię!! :-) A widzisz, jak Ty niewiele wiesz o mężczyznach?? Mogę Ci wskazać conajmniej kilku takich, którzy je więcej niż lubią...:-) Wiem, wiem, wiem!! :-) Ty jesteś mężczyzną! :-) Chciałam się tylko z Tobą podroczyć...:-) Przepraszam. Czemu Ci się źle kojarzy "termin" facet?? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 06.02.07, 12:10 Mandarynko:) watpisz, więc jesteś ... :P Myślę, że się da i to nawet więcej, niż myślisz ... :-) Wiem dużo ... ;P Samochód dla mężczyzny to wazna rzecz, ale jest dla niego coś ważniejszego ... kochana kobieta :-) :-) proszę bardzo młoda damo :-) Jak humorek? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 06.02.07, 12:58 No to ja jestem bezmyślna...:-) Ale, to dla mężczyzny niemal "rzeczy" o znaczeniu tożsamym...:-) Po zużyciu zarówno jedno, jak i drugie chętnie zamieniają na nowszy model. :-) Humorek jak " tralala" ;-) I z minuty na minutę staje się jeszcze lepszy, gdy patrzę w projekt, który przed chwilką spoczął na moim biurku, a za który kompletnie nie chce mi się zabierać! :-) Nie chcem, ale muszem...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 06.02.07, 13:09 Mandarynko:) androny panna pleciesz bez liku :P Ja z bezmyślnymi pannami się nie zadaję - mama mi zabroniła :P Tak czynia faceci - zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości :-) Jesteś bardzo dzielną Mandarynką:) i szast-prast i projekt będzie gotowy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 06.02.07, 13:23 Czy androny mają kształt arbuza...?? :-) Ta Mama, to mąądra Kobieta! Ukłon dla Mamy!! :-) Spryciarz! :-) Projekt jest gotowy, ale ja go muszę zatwierdzić...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 06.02.07, 13:44 Mandarynko:) mogą mieć i kształt arbuzów, a i manadarynek także :P Dziękuję, nie omieszkam przekazać :-) Etam ... :P Zatem do dzieła Mandarynko:) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 07.02.07, 10:20 Czeka tam na mnie jakieś wiadro kawy...? :-) Dzień dobry panie Ka...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 07.02.07, 12:14 Dzień Dobry uśmiechnięta Mandarynko:) emaliowane wiaderko pełne kawy specjalnie dla Ciebie gorące czeka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 07.02.07, 13:53 Hmmmm... Myślałam, że uda mi się je całe opróżnić, ale brzuch mi już urósł jak balon! :-) Zachłanność nie popłaca... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 07.02.07, 14:09 Mandarynko:) myślałaś powiadasz ... a może myślałaś o niebieskich migdałach? :P A zachłanne pocałunki także? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 07.02.07, 14:30 A może...?? ;-) Ooo, a jakie to są zachłanne pacałunki?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 07.02.07, 14:48 Mandarynko:) myślę, że z pewnością :-) To takie pocałunki, po których świat zaczyna Ci wirować pod stópkami ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 08.02.07, 10:29 :-) dzień dobry Panie Ka! :-) Nie martw się, nie będę Cię prosić, abyś mi pokazał jak to smakuje...;-) Nie jestem aż taka ciekawska...;-) Wiaderusio, kawy proszę, ale takie malusie...:-) Tyci, tyci...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Re: Pamiętamy :-) 08.02.07, 11:22 Dzień Dobry Pani Mandarynko:) nawet jakbys na kolanach błagała ... :P Wiadereczko pełne kawy, specjalnie dla Ciebie, z czymś ekstra do niego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 08.02.07, 11:25 Och Ty, Niewdzięczniku!! :-)))) Murzyna z wachlarzem poproszę, w ramach tego "extra cuś"... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 08.02.07, 11:47 Mandarynko:) i tak mnie lubisz :-) I to bardzo ... :-) Cóż, specyficzne extra cuś, ale Pani życzenie zostanie spełnione :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 08.02.07, 12:00 Ka...:-) No pewnie, że Cię bardzo lubię!! :-) ( Choć nadal nawet nie wiem, jak masz na imę?? ) :-) Inaczej nie dokuczałabym Ci już 30-ci rok z rzędu!! :-) Widzisz, jaka ze mnie bezpośrednia bestia??!! :-) Odpraw murzyna...:-) Niech sobie odpocznie...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 08.02.07, 12:13 Mandarynko:) w końcu taka kobieta, jak Ty, z takim serduszkiem wypełnionym miłością ... :-) Bestia, ale jaka kochana :-) Murzyn już coś zrobił, że ma odejść, tylko co? :P Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 08.02.07, 12:25 Z czekoladowym serduszkiem, w musztardzie sarebskiej...;-) :-)) Bestia, Koffana Ananna...;-) Umył to tycie wiaderusio po kawie...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 08.02.07, 12:28 Mandarynko:) proszę bardzo :-) Choć czekoladowe serduszko nijak pasuje do musztardy ;P Może do niej kiełbaskę? :-) Kochana przez dwa małe serduszka - to na pewno :-) A powinno być jeszcze jedno - duże ... :-) Taki wielki murzyn i takie tycie wiaderusio?????? :P Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 08.02.07, 12:59 Musztarda i czekolada jest jak yin i yang...;-) Ooooj nie mam tu żadnej wątpliwości...:-)) :-)) Też mu na to zwróciłam uwagę:-). I myślisz, że się tym nie przejął?? :-) Wzuszył tylko ramionami i stwierdził, że "małe jest piękne" :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 08.02.07, 13:39 Mandarynko:) co Ty nie powiesz? :P I jak zwykle mam rację - to juz nudne się zrobiło :P Malutka Mandarynka:) w wielkich, silnych ramionach ... :-) Tak, to prawda, małe jest cudne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 08.02.07, 14:03 Miód z boczkiem zresztą też...!! :-) No bo już taka ze mnie stara nudziara...:-)) Ja tu o małym wiadereczku, a Ty o przewrocie majowym... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ka_27 Pamiętamy :-) IP: 212.244.72.* 08.02.07, 18:21 Mandarynko:) i kołacze, kołacze, ale bez pracy :P Stara? Coś panna bredzi :P Był maj, pachniała Saska Kepa ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 09.02.07, 09:38 A dziś szklaneczkę soku marchwiowego proszę...:-) Ale takiego najprawdziwszego w świecie! :-) Bez żadnych sztuczności...:-) Dzień dobry Kakusiu! :-) Kakusiu Kaczusiu!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 09.02.07, 09:41 Dzień Dobry Mandarynko:) kogóż tak wylewnie witasz? Przoszę bardzo, szklaneczka soku z prawdziwych marchwi, posto z sokowirówki :-) W końcu Mandarynka;) zdrowa musi być :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 09.02.07, 09:51 No Ciebie Koczkodanie! :-) Tylko mi się nie obraź, bo koczkodany, to moje ulubione małpiątka...:-) No w końcu tak...! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 09.02.07, 10:23 Mandarynko:) tak czule kobieta mówi do kogoś bliskiego jej serduszku :-) Zdrowa Mandarynka:) to uśmiechnięta Mandarynka:) tryskająca energią, radością i tym czymś ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 09.02.07, 10:44 :-) Nie bądż małostkowy...:-) Tak mówi kobieta do kogoś, kogo poprostu bardzo lubi i tyle! :-) A co to jest, to coś?? Gdybyś to miał zdefiniować, to...?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 09.02.07, 11:03 Mandarynko:) nie jestem :P To Ty mnie tak bardzo lubisz ... mmmmmmmm ... :-) Musiałbyś zamknąć swoje oczka i nadstawić uszka ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 09.02.07, 11:18 Ha, ha...:-) Jesteś niemożliwec! :-) Bardzo, bardziście...;-) O nie!! Nie ma tak!! Wytrzeszczę oczy jak orbity, a Ty mi to ładnie wytłumaczysz...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 09.02.07, 11:56 Mandarynko:) a jestem, ha! :-) Tak najbardziej na świecie? :-) A jak jest? :P A nie masz duuuużych ocząt? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 09.02.07, 12:34 Najbardziej w Trzecim Świecie! ;-) A tak, i już!! :-) Mam! :-)) I to jakie ślicne...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 09.02.07, 12:41 Mandarynko:) hmmmm ... kontakty trzeciego stopnia pałętają się po mandarynkowej główce :P Oooo ... jaka pewna decyzja :-) Takie, w których widać całą Ciebie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 09.02.07, 12:45 Raczej, kontakty z krajami "trzeciego świata", czarnym lądem...:-) No tak, trzeba wiedzieć, czego się chce! :-) A ja Ci to wieeem...?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 09.02.07, 12:49 Mandarynko:) wiedziałem, że Ci chodzi po główce ten murzyn :P A ja niestety jestem biały :P A wiesz, czego chcesz? ;-) A ja mam Ci to wiedzieć? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 09.02.07, 12:54 Jaki murzyn??:-) Aaa, ten od wachlarza...?? Oj taaak, był taki ładnie opaloooony!! ;-) Wiem, wiem i jeszcze raz wiem! :-) A chciabyś?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 09.02.07, 12:55 Mandarynko:) własnie ten, dokładnie ten :-) A co wiesz, powiesz? :-) A chciałabyś? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 09.02.07, 13:01 Nieee, nie powiem, nie będę Cię zanudzać...;-) :-))) Nie!! Bo jak Cię znam, to nawet gdybym Cię prosiła na kolanach, to byś tego nie zrobił...! ;-) I za to Cię baaaardzo cenię!!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 09.02.07, 13:11 Mandarynko:) ależ zanudzaj mnie, zanudzaj, o niczym innym nie marzę :P Nie znasz mnie ;P Ale choćbyś na kolanach błagała ... ;P Dalej już znasz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 09.02.07, 14:01 Ależ Ty masz dziwne marzenia!! :-) No i dostałam kosza...!:-)) Idę się utopić! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 09.02.07, 14:12 Mandarynko:) Ty jesteś dziwnym marzeniem? Nie wiedziałem ;P Tak łatwo pasujesz, no wiesz, nie spodziewałem się ... :P Idziesz się utopić, tak? A ja iby potem mam Cię reanimować metoda usta-usta? :P Niedoczekanie Twoje :P Kawki? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 09.02.07, 14:19 Nic nie wskazywało na to, że o takie marzenie Ci chodziło...?;-) Ha, ha, ha...;-) Ok, ok... może jakiś wieloryb mnie wyratuje...? ;-) Połknie mnie na ten przykład, i będę w jego brzuchu żyła długo i szczęśliwie!! ;-) Filiżankę zielonej herbatki poproszę... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 09.02.07, 14:25 Mandarynko:) a to Ty nie masz kobiecej intuicji? :-) Zaraz tam wieloryb :P Przecież ten murzyn jest, zapomniałas? :P Długo i szczęśliwie to mozesz żyć, będąc kochaną :-) Już podaję, w filiżance z miśnieńskiej porcelany :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Pamiętacie?? :-) 26.01.07, 12:21 Ciekawe co u Libressy słychać:))Bardzo ją lubiłam,chociaż czasami byłam niemiła. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 26.01.07, 12:41 Myślę, że Libresska nie ma Ci tego za złe:-). My wszyscy niekiedy miewamy nastroje, że nic tylko nas w klatkach pozamykać, bo pogryźć wszystkich dookoła byśmy mogli... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Wybacz,Malinko48,dopiero teraz zauważyłam Twój 29.01.07, 17:47 post :) Oczywiście,że nie mam Ci za złe, niezwykle trudno wyprowadzić mnie z równowagi:) To takie dziwne, ale mam sporo empatii w sobie,chociaż bywa i tak,że gardło potrafię przegryźć ;) Pozdrawiam Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Pamiętacie?? :-) 26.01.07, 14:40 Witaj Mandarynko :-) Dziekuje za pozdrowienia i tez sciskam mocno :-) Ech... stare, dobre czasy.... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 26.01.07, 14:58 Witaj moja milusia imienniczko!! :-) Sto lat w zdrówku i słodyczy Mandarynka Ci życzy!! z okazji imieninek...:-) Buziaki!!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Pamiętacie?? :-) 26.01.07, 15:03 Och i wzajemnie Mandarynko :-) Jeszcze mnie głowka boli od zeszło tygodniowego świetowania ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 26.01.07, 15:06 :-) Dziękuję!! To musiało być wesoło!! I o to chodzi, żeby w koło było wesoło!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ka_27 Pamiętacie?? :-) IP: 212.244.72.* 28.01.07, 19:35 Witaj Trollinko:) jak tam egzaminy wszelkiej maści? Myślę, że możesz sie spokojnie pochwalić :-) I z innych sfer swojego życia także :-) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Pamiętacie?? :-) 26.01.07, 21:10 brakuje tu jeszcze kilka osob :) ale one juz chyba tu nie zagladaja... Pozdrawiam Mandaryn_ko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 27.01.07, 10:58 Mam nadzieję, że pozostałe osoby również kiedyś tu zabłądzą... Będę w tym celu podbijać ten wątek! I cierpliiiiiwie, z pokorą czekać na nich... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Pamiętacie?? :-) 26.01.07, 21:12 ale zaraz zaraz, mnie w tym watku nie ma :( i co teraz?? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 27.01.07, 10:55 Wielkie mi hallo!! :-) Ale za to teraz jesteś!! :-) I baardzo się z tego cieszę!!:-) Pozdrawiam Cię Konrado serdecznie!! Trzymaj się dzielnie tam na obczyźnie!! Pokaż im wszystkim, że Polak potrafi!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Pamiętacie?? :-) 28.01.07, 01:08 Jeszcze tak :))) Buziaczki mandarn_ko, słodka dziewczynko :) Pozdrawiam Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 28.01.07, 08:57 :-)))) Udało mi się wywołać Ducha Wszechczasów! :-) I niech mi ktoś zaprzeczy, że niemożliwe nie może stać się możliwym. I to nie tylko w bajkach...:-) Mam nadzieję, że sprawy układają Ci się pomyślnie Libressko... Ściskam Cię najmocniej! I dziękuję, że przybyłaś!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Pamiętacie?? :-) 28.01.07, 15:27 od razu Ducha, zaglądam, czytam, zaglądam, ale na pisanie nie zawsze mam czas :) Nowe pokolenie na Romantice, złamane serca, zdradzone, porzucone, polujące,obcy mi ten świat. Sprawy układają się na miarę moich potrzeb, nawet oczekiwań. Jestem szczęśliwa. Żyję swoim rytmem, w swoim świecie,ogromny dystans do rzeczywistości. Pracuję, podróżuję i zawsze są ramiona, w których mogę się ukryć, to bardzo ważne dla takiej Kobiety, jaką jestem :) Buziaczki :)* Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 29.01.07, 10:09 Cieszę się Twoim szczęściem Libressko - szczęśliwa Kobieto!!:-) Pozdrawiam raz jeszcze... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Pamiętacie?? :-) 29.01.07, 17:50 Mandaryn_ko, to bardzo cięzka praca być Kobietą,a szczęsliwą w szczególnośći;) pozdrawiam Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 08:33 :-))) Masz rację Trzpiocie!! :-) "Każdy jest kowalem swego losu". I powinien "kuć żelazo póki gorące". A jeśli przy tym jest mistrzem w wykuwaniu szczęścia, tak jak TY... To ja już nie mam więc pytań...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 14:18 No to jeszcze jedno "trening czyni mistrza" :)))) "zelazo" może być cały czas gorące :))) Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 14:30 Zatem... Na cześć Mistrzów!! www.youtube.com/watch?v=sogKUx_q7ig :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 14:49 Cicho...bo się wyda ;) Dziękuję ;) Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 01.02.07, 09:00 I niech się wyda!! :-) Reklama dźwignią handlu!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Pamiętacie?? :-) 01.02.07, 14:41 Znasz hasło Media-Markt? :))) Pozdrawiam Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 06.02.07, 10:45 :-) Pewnie, że tak!! Cały świat je zna! :-) Zawsze wiedziałam, że Jesteś " nie dla idiotów", bo Tobie należy co najmniej sprostać, a nie biec za Tobą gdzieś daleko w tyle...:-) Skąd ja to znam...??!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Pamiętacie?? :-) 06.02.07, 21:57 Nie jeden dostał zadyszki, to fakt:)) Ale i ja czasem dostaję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 07.02.07, 10:21 Pogoń za lisem jest baaardzo efektowna! :-) Nawet zadyszka tu nie przeszkadza, przy tak pysznej zabawie! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Pamiętacie?? :-) 07.02.07, 16:20 Tak, piekna kita warta jest zadyszki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 10:30 Oj taaak, zresztą "kitoman" - jej posiadacz także! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 18:32 W zasadzie tak, gdyby nie ten "wredny" charakter:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 09:41 Charakter, co 7 lat ulega przekształceniu.:-) Cierpliwości Libressko!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 14:13 A jak się zamieni na co gorsze? :))) Pozdrawiam Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Pamiętacie?? :-) 29.01.07, 07:20 Mandaryn_ka:)) Pamiętam, nawet bez wspomagaczy pamiętam;) Było mi bardzo miło Was poznać i z Wami tutaj poharcować. Teraz, bez Was, to już nie "moje" forum. W wątku, który sobie wspominamy już brakowało dwóch osób. Pozdrawiam Mandaryn_kę, którą przygnał tutaj sentyment - miałyśmy kiedyś słabość do tego miejsca:) Pozostałych uczestników tamtego i tego wątku ściskam mocno, mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 29.01.07, 10:19 I nam było miezmiernie miło dokazywać tu w Twoim towarzystwie!! :-) Przyznasz sama, że mieliśmy wiele szczęścia, że mogliśmy "wpaść " tu na siebie i tak fajnie z sobą nawzajem "poobcować"... :-) To miejsce nie jest już takie jak dawniej... Niemniej jednak od czasu do czasu pozwolę sobie wyrwać Was z uśpienia i sprawdzić listę obecności, pozdrawiając Was przy tym najgoręcej!! :-) Buziaki Malino!! Ściskam Cię najmocniej!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andrexx Re: Pamiętacie?? :-) 29.01.07, 10:23 miejsce jest to samo, tylko my juz jestesmy inni i spotykamy nowych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 29.01.07, 10:27 Pewnie masz rację... Spotykamy nowych ludzi, ale tęsknimy za tymi, których niegdyś znaliśmy... Pozdrawiam!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andrexx Re: Pamiętacie?? :-) 29.01.07, 10:33 właściwie zycie to ciągła tęsknota za tymi co byli albo za tymi co mogli by być cholera co ja dziś taki sentymentalny ? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 29.01.07, 11:10 Tęsknota, to chyba najpopularniejsze uczucie...:-) Założę się, że zajęło by pierwsze miejsce w rankingu popularności wszelkich uczuć! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 18:24 W moim postrzeganiu świata nie musisz się zakładać, jesteś wygrana:) A co do forum, do jego miejsca, to ono jest tu gdzie jest. Bez zamian. Nie przesunęło się ani w prawo ani w lewo. Jest tylko troszkę inne bez Was. I właśnie to słowo "troszkę" znaczy dla mnie wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 01.02.07, 08:58 Forum jest trochę inne bez nas Malino, ale my, to także i TY. A właściwie w dużej części TY!! :-) I tak możemy zganiać jedno na drugie, że "nic o nas bez nas (...)" ;-) Ale skoro udało nam się zebrać tu ponownie " pod jednym dachem" to... :-( spróbujmy to pielęgnować... Nawet jeden post na dwa dni od serdecznej osoby daje poczucie, jakiejś przyjacielskiej więzi. I nie chodzi tu o niewiadomo jakie słowa mądrości, a tylko mały sygnał, który pozwoli uśmiechnąć w się w ciągu dnia do kogoś..." po drugiej stronie lasu"... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Pamiętacie?? :-) 01.02.07, 11:24 Mandarynko, coś mi się tłucze o kotle i garnku;))) Mimo całej masy pracowania, która tu u mnie sobie jest, przychodzę uśmiwechnąć się do miłych ludzi z drugiej strony lasu. Hej-hoooo, hop-hop, heeeej! Jest tu kto? Nic nie szkodzi, spokojnie poczekam na was pod ulubionym jaworem. Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Pamiętacie?? :-) 01.02.07, 12:19 cześć wam:) widze ze "apel poleglych" został wyczytany..to ja staje do apelu:) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Pamiętacie?? :-) 01.02.07, 12:39 Oooo, i rycerstwo też ruszyło do zmasowanego ataku uśmiechem:) Witaj, fajnie, że jesteś to sobie razem postoimy pod tym jaworem;) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Pamiętacie?? :-) 01.02.07, 13:17 m_alina napisała: > Oooo, i rycerstwo też ruszyło do zmasowanego ataku uśmiechem:) > Witaj, fajnie, że jesteś to sobie razem postoimy pod tym jaworem;) ech szkoda że nie pod jemiołom Pani moja:)) ps. ta niebieska wstążka mocno sie zbroi mej trzyma... Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Pamiętacie?? :-) 01.02.07, 13:30 Podnieś głowę w górę, popatrz, na głównej gałęzi jawora piękna kula jemioły wesoło na wietrze kołysze się:) Wstążeczka wciąż jeszcze niebieska? Bo to widzisz, tułaczka rycerska, słota, słońce palące, śniegi po pas i kolory mogą blednąć. Jeśli trzeba to własną ręką wymiany błękitu na twej piersi dokonam;) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 06.02.07, 10:48 No, trochę mi zeszło.:-) Przepraszam. :-) Stałam w kolejce po niebieską wstążkę, cobyś mogła Malino ją wynienić na nową na samowolnego piersi! :-) Taka jestem!! ;-)... altruistka...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Pamiętacie?? :-) 06.02.07, 18:26 Dziękuję Ci Dobra Kobieto, jednak o wstążeczkę zadbam sama;) Wybacz, jesteś mi bardzo miła i bliska sercu i duszy jednakowoż dekoracji rycerza w błękity wolałabym dokonać sama od początku do końca;) Miło, że wpadłaś pod jawor, bo my tu tak staliśmy i staliśmy (w końcu soiedliśmy) i mało nie zakwitliśmy czekając na towarzystwo:) Trochę sobie podśpiewywaliśmy, a już szczególnie Samowolny ryczał tak żeby go z drugiej strony kniei usłyszeli. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 07.02.07, 10:26 No masz!! :-) Nawet nie śmiałabym Ci dekorować samowolnego, wszak Twoja to rola...:-)) Ja tylko na atłasowej podusi podtrzymam tę błękitna wstęgę, służąc Ci jako hostessa w tej uroczystej chwili...;-) Śpiewając Wam pieśń ludową: " Pod zielonym jaworem, jaworem stoi lipa zielona, stoi lipa zielona... A pod tą lipą śliczna poznanianka samowolnego dekorowała..." :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Pamiętacie?? :-) 07.02.07, 12:12 Hihihi, Mandarynko, popatrz jak ten swawolny samowolny już oczami strzela za beczką piwa, która tu się przyturlała:) Przyspawamy szybko to odświeżone niebieskie i zakończmy tę dekorację, bo nam Samowolny uschnie od tego cierpliwego stania pod jaworem. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 07.02.07, 13:55 Malino...:-) Co Ci mężczyźni widzą w tym złotym napoju?? Przecież to takie paskudztwo! :-) Jak kocha to cierpliwie poczeka ( postoi...) ;-) Odpowiedz Link