mandaryn_ka 26.01.07, 11:43 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=17723237&a=17723276 Przyznam szczerze, że mi Was brakuje... Pozdrawiam wszystkich z cytowanego wyżej watku!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_27 Pamiętamy :-) 26.01.07, 11:45 Dzień Dobry Mandarynko:) gorącej kawki w ten zimowy dzionek? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 26.01.07, 11:49 Taaak!! :-) Jedną małą, czarną jak za starych dobrych czasów proszę... :-) Dzień dobry Ka! :-) Dzionek jest uroczy, jaki biały i niewinny...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 26.01.07, 12:12 Mandarynko:) jedna mała czarna i estra cuś :-) Taki dzionek, jak Twój humor i cała Ty ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 26.01.07, 12:18 Ech, lat mi od tamtej pory Panie Ka przybyło, ale rozumu za grosz...:-) Nadal mi się chce "wojować"! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 26.01.07, 12:21 Mandarynko:) ależ cóż za androny waćpanna plecie?! Młoda, piękna i powabna, nic tylko szczyty zdobywać, miast niedorzeczności prawić :P Zatem Manadraynko:) miła kogóż na "walkę" pozywasz? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 26.01.07, 12:44 KA... Miły i cukierkowy jak zawsze...:-) Żeby było bardziej przekornie, to pozywam samą siebie! Będę zmierzać się z własnymi słabościami...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 26.01.07, 13:00 Mandarynko:) nie, całkiem zwykły :-) No proszę, cóz za emocjonująca walka bedzie ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 26.01.07, 13:08 Eeee, tam! Nie kokietuj!:-) Niezwykły, niezwyczajny...:-) Bo zwyczajna, to jest tylko kiełbasa...:-) To będzie "bellum omnia, contra omnes!" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 26.01.07, 14:24 Mandarynko:) etam, nie kokietuję :P Ty za to mozesz, dlaczego nie :-) A wiesz, że nie dla psa kiełbasa :P Zatem jesteś dla Kogoś ... :-) Oooo ... a o czym Ty do mnie mówisz? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 26.01.07, 14:55 Kokietować każdy może, trochę lepiej, lub trochę gorzej... Ale nie o to chodzi, jak to komu wychodzi... ;-) Ech, jak Ty ładnie potrafisz wszystko sprowadzić, do obowiązku przynależenia czegoś, do kogoś...:-) Musisz mieć( tak mniemam) silne poczucie własności...:-) Ale to bardzo dobrze!! :-) Wolne tłumaczenie: "Wojna wszystkich względem wszystkiego..." Taka starożytna hipoteza chaosu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_27 Pamiętamy :-) IP: 212.244.72.* 27.01.07, 16:38 Mandarynko:) no ta ja gorzej :P Ale Ty potrafisz, że hej :-) Ja tam nic nie potrafię :P No nie tam nic, coś tam umiem, ale co? :-) Ale kazdy chaos moze się "uporządnić", jak Ty ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Pamiętamy :-) 27.01.07, 16:42 Coś niecos potrafie pamietam tez wiele ale wtedy, kiedy Wy to pamiętacie na Forum mnie jeszcze nie bylo ta przygoda zaczela sie w grudniu 2004 POZDRAWIAM WAS NAJ...MOCNIEJ KbS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_27 Pamiętamy :-) IP: 212.244.72.* 27.01.07, 16:46 Kobietobezserca :-) a moze jednak z ... :-) Czyżby neverendingstory? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KbS Re: Pamiętamy :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 16:57 endingstory for small moment __ poznacie mnie po tresci Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 28.01.07, 08:53 I dziękujemy za zaznaczenie swej obecności.:-) I oto Proszę Państwa zetknęła się Przeszłość z Teraźniejszością...:-) Pozdrawiam bardzo serdecznie!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 28.01.07, 08:50 Waćpan jakoweś dziwy prawisz...:-) Podłączymy Cię pod wykrywacz kłamstwa... Założę się, że jesteś omnibusem!:-) Ja zawsze byłam uporządniona...:-) Choć podświadomie miałam potrzebę, aby "stawać na głowie" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_27 Pamiętamy :-) IP: 212.244.72.* 28.01.07, 19:30 Mandarynko:) Waćpanna mnie czaruje tu i już! :-) Wykrywać Waćpanna chce? A co, jesli można wiedzieć? :P Omnibus to taki autobus ciągnięty przez konie? :-) Cały Świat do góry nogami cały Świat w zasiegu ręki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 29.01.07, 10:25 Nie umiem Ka czarować... A bardzo bym chciała...:-) Omnibus to taki młodszy brat Oldbusa... Cały świat w zasięgu ręki, tylko ręka zbyt krótka, aby po niego sięgnąć... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 29.01.07, 10:47 Dzień Dobry Mandarynko:) gorącej kawki? ;-) Hmmm ... myślę, że umiesz :-) Ten trzepot rzęs, to spojrzenie, krok, powab dłoni, uśmiech ... :-) A ten Oldbus to juz chyba nie jedno widział (przejechał) :P Zatem stań na paluszkach ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 29.01.07, 11:16 Dzień dobry Ka! :-) Tak, poproszę... Umiem. Ale, zachowuję to na specjalne okazje...:-) Oooj tak, Oldbus to prawdziwy wehikuł czasu. Moglibyśmy się z jego opowieści uczyć historii naszych odległych dziejów... Ok, Ok... Podstawię sobie stołeczek.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 29.01.07, 11:31 Mandarynko:) i cuś extra także do kawki ;-) A jakież to specjalne okazje? Odległe dzieje to są takie, kiedy byłem młody :P I na paluszkach ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 29.01.07, 15:55 To takie okazje kiedy dostajemy od życia coś extra! ;-) O, to znaczy, że dla Ciebie czas zatrzymał się w miejscu...:-) PALUSZKI, PALUSZKI, PALUSZKI PEŁNE SNU! GDZIE SPOJRZEĆ, PALUSZKI, PALUSZKI TAM I TU...:-) Słone, z makiem, z pasternakiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_27 Pamiętamy :-) IP: 212.244.72.* 29.01.07, 17:56 Mandarynko:) od życia zawsze dostaje się coś ekstra :-) Chyba, że nie jesteśmy grzeczni :P Czas to pojęcie względne, Foog okrążając świat w odpowiednim kierunku, zaoszczędził jeden dzień :-) Paluszki Mandarynki;) paluszki małe, zwinne wywijaja tu i tam świat Mandarynki:) pokazując tu nam :-) A figi z makiem to już nie? :P Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 30.01.07, 08:29 Mniemam, że Ci niegrzeczni otrzymują od życia znacznie więcej, niż Ci pokorni i ułożeni. Ot, przewrotność doczesności... :-) Jeśli spojrzy się "w okno czasu", to dostrzec można, że to Zwycięzcy piszą historię, narzucając późniejszym pokoleniom WŁASNE słowa prawdy... Paluszki Mandarynki, potrafią równie zwinnie zacisnąć się w piąstki, :-) I... Przyłożyć komu trzeba! ;-) Dzień dobry Panie Ka...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 30.01.07, 08:52 Dzień Dobry Mandarynko:) gorąca kawka już na Ciebie czeka :-) mniemaj, tylko czy mniemanie jest zawsze słuszne? ;P I nie masz narzucać, lecz normalnie prawić prawdę :-) Hmmm ... panna już od rana nic, tylko o przyjemnościach paluszków Mandarynki:) Przyłożyć do podusi? :P Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 30.01.07, 09:03 Mniam! Pyszna kawa, taka jak lubię...:-) Słuszne, niesłuszne, ale - moje własne, zaobserwowane moimi patrzydłami! :-) Ja nie mogę narzucać, ponieważ startuję z przegranej pozycji. Siedzę zatem cicho pod miotłą ( no prawie cicho...;-) i wyciągam wnioski, takie tylko dla siebie:-) Jeśli na tej podusi leżą czyjeś ząbki, to tak! Przyłożyć do podusi...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 30.01.07, 09:27 Mandarynko:) coś do kawki sobei życzysz? To z Ciebie niezła obserwatorka jest :-) Z przegranej? A myślałem, że siła w Tobie jest :-) Taka mała szara myszka, co po miotłą cicho kwili? :P A jakież to wnioski mandarynkowe są? :-) A oprócz ząbków cos jeszcze na tej podusi leżeć ma? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 30.01.07, 09:46 Do kawy? Nie, dziękuję. Tak przy samej kawce sobie pobajerzymy;-) Lubię obserwować. Phi ( wzruszam ramionami):-) I robię to na tyle dyskretnie, że mój punkt obserwowany przeze mnie nawet nie wie, że go obserwuję...:-) Narazie siły u mnie deficyt. Ale ja się jeszcze odrodzę... Niech no tylko zakwitną jabłonie!! :-) Oprócz ząbków nic na podusi!! Nic, a nic... Nie lubię tłoku... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 30.01.07, 10:16 Mandarynko:) popatrz, a myślałem, że ... rozmawiamy ;P Lubisz obserwować, analizować i wyciągac wnioski :-) Punkt to nie osoba :P Odrodzisz się niczym Mandarynka:) z popiołów ;-) Nic, a nic? Jesteś pewna, że tak jest wygodbie? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 30.01.07, 12:55 Rozmawiać, bajerzyć, bajdurzyć, rozprawiać, rozważać, dywagować, rozwodzić się "nad"... itp. Wszystko jedno jak to nazwać, byle tematów ku temu nie zabrakło...:-) Lubię... To cała ja! ;-) W tym znaczeniu punkt i osoba, to terminy tożsame. :-) Tak już jest z mandarynkami, że odradzają się na wiosnę:-) Tak jest wygodnie. Taki stan jest wypróbowany i posiada atest Państwowego Zakładu Higieny...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 30.01.07, 14:08 Mandatynko:) a tematów ci tu bez liku :P Cała Ty? Taka mandarynkowa? :-) Tożsamość z czymś, lub z kimś jest bardzo ważna :-) A myślałem, że mandarynki, szczęśliwe, rozkwitają cały rok ... :P Ale nie ma się jak wtulić ... :P Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 30.01.07, 14:27 Fiku miku-tematów bez liku... Taka mandaryniasta! ;-) Tożsamość z kimś...:-) Oj nie, Panie Ka... Natura tego nie przewidziała:-(. Tylko wiosna im sprzyja, latem dojrzewają, jesienią są bestialsko konsumowane... A zimą - wegetują... Nie ma... Ale można się przyzwyczaić... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 30.01.07, 14:34 Mandarynko;) fiku-miku już w kominie ten kominiarz, co się pnie po drabinie ;P Taka ze słodką skórką :-) Właśnie, tożsamość z kimś, kto lubi mandarynki, pomarańcze ... :-) Oj tak, Pani Mandarynko:) natura przewiduje wiele rzeczy, ale i mandarynki muszą chciec byc mandarynkowe ... :-) Jest i ne nalezy przyzwyczajać się do niewygód ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 30.01.07, 15:06 Trzeba złapać tego kominiarza za guzik! Może przyniesie szczęście...? ;-) Skórka jest niezdrowa. Można zapaść na niestrawność...:-) Nooo, zważywszy, że mandarynki i pomarańcze to kultowe owoce sezonowe, spożywane zimą, to... tym kimś musi być ktoś spod znaku... (??) :-) To prawda. Muszą tego chcieć, i dobrze czuć się we własnej skórce, nie starać się przy tym upodabniać do kaktusów! :-) Z niewygodami mi do twarzy... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 30.01.07, 15:12 Mandarynko:) zatem na co jeszcze czekasz? Łap! :-) Ale odpowiednia jest najsmaczniejsza :P Właśnie tego, który lubisz najbradziej :-) Zatem bądź sobą, taką kochaną Mandarynką:) Do twarzy Ci z radością :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 30.01.07, 15:22 Och, nie podpuszczaj mnie...:-) Bo jak złapię, to mu dziurę w mundurku zrobię! ;-) Ale trudno trafić na tę >odpowiednią<, nieprawdaż...? :-) A najbardziej lubię... ?? :-) Jestem... ?? :-) To mój jedyny przywilej... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_27 Pamiętamy :-) IP: 212.244.72.* 30.01.07, 17:21 Mandarynko:) ja i podpuszczanie? :P Myslę, że ochotkę masz, nie tylko na małe co nieco :P Złap, złap i nie puszczaj! ;p A najbardziej lubisz to, co sprawia, że mandarynkową radością tryskasz ... :-) Jesteś :-) Nie tylko ten ... :p Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 01.02.07, 08:50 Dzień dobry Ka!:-) Małą, mocną kawę poproszę... :-) I wiadereczko orzechów pistacjowych. :-) Jak przyniesiesz mi od razu taką dużą ilość, to nie będziesz musiał chodzić tam i z powrotem, aby uzupełnić braki. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 01.02.07, 09:04 Dzień Dobry Mandarynko:) już podaję, małą, mocną kawę, która postawi Cię na nózki :-) i talerzyk orzechów pistacjowych :-) Talerzyk, bym mógł to iść po nie, to z nimi wracać do Ciebie ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 01.02.07, 09:11 Ciorp, chlup, mniam! Pycha! :-) Taka jak lubię! :-) No widzisz, jaki Ty nieposłuszny jesteś... :-) Mówię o wiaderku, a Ty mi tylko talerzyk podsuwasz. A zaraz będziesz się kręcił w tą i z powrotem i przeciągi robił... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 01.02.07, 09:39 Mandarynko;) tylko takie orzeszki są na talerzyku, jakie lubisz najbardziej :-) Dbam o Ciebie Mandarynko:) dlatego zamiast wiaderka jest mały talerzyk ;P Jak Ci bedzie zimno, to może Cię ogrzeję ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 06.02.07, 10:42 Już dawno pochłonęłam zawartość talerzyka, a kolejnej porcji jak nie widzę, tak nie widzę...:-) Ty tylko lubisz obiecywać... Zresztą, jak każdy facet! :-) Dziń dybry...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
puszek007 Re: Pamiętamy :-) 06.02.07, 11:05 Dzień dobry mandaryn_ko!! Mmmmmmmmrrrrraaaauuuu!!!! Czy pamiętasz jeszcze tego "starego" kocura??;-)) Co u Ciebie słychac? Pozdrawiam gorąco i serdecznie!! Mmmrrrrrraaaauuuuu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 06.02.07, 11:09 Pamiętam, pamiętam... :-) starego psotnika...:-) Ja też Cię pozdrawiam! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 06.02.07, 11:07 Dzień Dobry Mandarynko:) nie widzisz, ponieważ ciągle pustoszysz talerzyk ;P Mandarynko:) przykro mi, ale nie jestem facetem ... Kawy? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 06.02.07, 11:22 :-) No już taki ze mnie odkurzacz! ;-) Ka...!! No popatrz, znam Cię już ze 3 lata, a cały czas żyłam w przekonaniu, że Ty jesteś rodzaj męski!! :-) Hmmm, ale mi głupio!!:-) Od razu nabrałam do Ciebie respektu!! :-) Poproszę o duuuuuże kubło kawy... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 06.02.07, 11:33 Mandarynko:) taki kochany odkurzacz? :-) I żyjesz w dobrym pzrekonaniu :-) Dobrze czujesz, ale tylko źle myslisz - nie jestem facetem :P Proszę bardzo kubeczek kawki z mlekiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 06.02.07, 11:42 No nie wiem, czy odkurzacz można pokochać...? ;-) Ale z drugiej strony skoro można pokochać swoj samochód, to czemu nie odkurzacz?? :-) No trzymajcie mnie... bo skoro facet jest rodzaju żeńskiego, to kobieta wychodzi na to jest rodzaju męskiego... O mamo:-( Patrzę na siebie z przerażeniem> :-( To miało być kubło, nie kubeczek! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 06.02.07, 11:46 Mandarynko:) a Ciebie się nie da? ;P Samochód to można polubić ;P Nie, nie, nie ... Echhh ... kobiety sa ponoć domyślne ... Nie o rodzaj tu chodzi ... Rodzaj męski się zgadza, ale niestety nie jestem facetem :P Wedle życzenia domyślna panno :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 06.02.07, 12:05 Oooj... mocno w to wątpię!! :-) A widzisz, jak Ty niewiele wiesz o mężczyznach?? Mogę Ci wskazać conajmniej kilku takich, którzy je więcej niż lubią...:-) Wiem, wiem, wiem!! :-) Ty jesteś mężczyzną! :-) Chciałam się tylko z Tobą podroczyć...:-) Przepraszam. Czemu Ci się źle kojarzy "termin" facet?? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 06.02.07, 12:10 Mandarynko:) watpisz, więc jesteś ... :P Myślę, że się da i to nawet więcej, niż myślisz ... :-) Wiem dużo ... ;P Samochód dla mężczyzny to wazna rzecz, ale jest dla niego coś ważniejszego ... kochana kobieta :-) :-) proszę bardzo młoda damo :-) Jak humorek? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 06.02.07, 12:58 No to ja jestem bezmyślna...:-) Ale, to dla mężczyzny niemal "rzeczy" o znaczeniu tożsamym...:-) Po zużyciu zarówno jedno, jak i drugie chętnie zamieniają na nowszy model. :-) Humorek jak " tralala" ;-) I z minuty na minutę staje się jeszcze lepszy, gdy patrzę w projekt, który przed chwilką spoczął na moim biurku, a za który kompletnie nie chce mi się zabierać! :-) Nie chcem, ale muszem...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 06.02.07, 13:09 Mandarynko:) androny panna pleciesz bez liku :P Ja z bezmyślnymi pannami się nie zadaję - mama mi zabroniła :P Tak czynia faceci - zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości :-) Jesteś bardzo dzielną Mandarynką:) i szast-prast i projekt będzie gotowy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 06.02.07, 13:23 Czy androny mają kształt arbuza...?? :-) Ta Mama, to mąądra Kobieta! Ukłon dla Mamy!! :-) Spryciarz! :-) Projekt jest gotowy, ale ja go muszę zatwierdzić...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 06.02.07, 13:44 Mandarynko:) mogą mieć i kształt arbuzów, a i manadarynek także :P Dziękuję, nie omieszkam przekazać :-) Etam ... :P Zatem do dzieła Mandarynko:) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 07.02.07, 10:20 Czeka tam na mnie jakieś wiadro kawy...? :-) Dzień dobry panie Ka...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 07.02.07, 12:14 Dzień Dobry uśmiechnięta Mandarynko:) emaliowane wiaderko pełne kawy specjalnie dla Ciebie gorące czeka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 07.02.07, 13:53 Hmmmm... Myślałam, że uda mi się je całe opróżnić, ale brzuch mi już urósł jak balon! :-) Zachłanność nie popłaca... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 07.02.07, 14:09 Mandarynko:) myślałaś powiadasz ... a może myślałaś o niebieskich migdałach? :P A zachłanne pocałunki także? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 07.02.07, 14:30 A może...?? ;-) Ooo, a jakie to są zachłanne pacałunki?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 07.02.07, 14:48 Mandarynko:) myślę, że z pewnością :-) To takie pocałunki, po których świat zaczyna Ci wirować pod stópkami ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 08.02.07, 10:29 :-) dzień dobry Panie Ka! :-) Nie martw się, nie będę Cię prosić, abyś mi pokazał jak to smakuje...;-) Nie jestem aż taka ciekawska...;-) Wiaderusio, kawy proszę, ale takie malusie...:-) Tyci, tyci...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Re: Pamiętamy :-) 08.02.07, 11:22 Dzień Dobry Pani Mandarynko:) nawet jakbys na kolanach błagała ... :P Wiadereczko pełne kawy, specjalnie dla Ciebie, z czymś ekstra do niego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 08.02.07, 11:25 Och Ty, Niewdzięczniku!! :-)))) Murzyna z wachlarzem poproszę, w ramach tego "extra cuś"... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 08.02.07, 11:47 Mandarynko:) i tak mnie lubisz :-) I to bardzo ... :-) Cóż, specyficzne extra cuś, ale Pani życzenie zostanie spełnione :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 08.02.07, 12:00 Ka...:-) No pewnie, że Cię bardzo lubię!! :-) ( Choć nadal nawet nie wiem, jak masz na imę?? ) :-) Inaczej nie dokuczałabym Ci już 30-ci rok z rzędu!! :-) Widzisz, jaka ze mnie bezpośrednia bestia??!! :-) Odpraw murzyna...:-) Niech sobie odpocznie...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 08.02.07, 12:13 Mandarynko:) w końcu taka kobieta, jak Ty, z takim serduszkiem wypełnionym miłością ... :-) Bestia, ale jaka kochana :-) Murzyn już coś zrobił, że ma odejść, tylko co? :P Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 08.02.07, 12:25 Z czekoladowym serduszkiem, w musztardzie sarebskiej...;-) :-)) Bestia, Koffana Ananna...;-) Umył to tycie wiaderusio po kawie...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 08.02.07, 12:28 Mandarynko:) proszę bardzo :-) Choć czekoladowe serduszko nijak pasuje do musztardy ;P Może do niej kiełbaskę? :-) Kochana przez dwa małe serduszka - to na pewno :-) A powinno być jeszcze jedno - duże ... :-) Taki wielki murzyn i takie tycie wiaderusio?????? :P Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 08.02.07, 12:59 Musztarda i czekolada jest jak yin i yang...;-) Ooooj nie mam tu żadnej wątpliwości...:-)) :-)) Też mu na to zwróciłam uwagę:-). I myślisz, że się tym nie przejął?? :-) Wzuszył tylko ramionami i stwierdził, że "małe jest piękne" :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 08.02.07, 13:39 Mandarynko:) co Ty nie powiesz? :P I jak zwykle mam rację - to juz nudne się zrobiło :P Malutka Mandarynka:) w wielkich, silnych ramionach ... :-) Tak, to prawda, małe jest cudne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 08.02.07, 14:03 Miód z boczkiem zresztą też...!! :-) No bo już taka ze mnie stara nudziara...:-)) Ja tu o małym wiadereczku, a Ty o przewrocie majowym... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_27 Pamiętamy :-) IP: 212.244.72.* 08.02.07, 18:21 Mandarynko:) i kołacze, kołacze, ale bez pracy :P Stara? Coś panna bredzi :P Był maj, pachniała Saska Kepa ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 09.02.07, 09:38 A dziś szklaneczkę soku marchwiowego proszę...:-) Ale takiego najprawdziwszego w świecie! :-) Bez żadnych sztuczności...:-) Dzień dobry Kakusiu! :-) Kakusiu Kaczusiu!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 09.02.07, 09:41 Dzień Dobry Mandarynko:) kogóż tak wylewnie witasz? Przoszę bardzo, szklaneczka soku z prawdziwych marchwi, posto z sokowirówki :-) W końcu Mandarynka;) zdrowa musi być :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 09.02.07, 09:51 No Ciebie Koczkodanie! :-) Tylko mi się nie obraź, bo koczkodany, to moje ulubione małpiątka...:-) No w końcu tak...! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 09.02.07, 10:23 Mandarynko:) tak czule kobieta mówi do kogoś bliskiego jej serduszku :-) Zdrowa Mandarynka:) to uśmiechnięta Mandarynka:) tryskająca energią, radością i tym czymś ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 09.02.07, 10:44 :-) Nie bądż małostkowy...:-) Tak mówi kobieta do kogoś, kogo poprostu bardzo lubi i tyle! :-) A co to jest, to coś?? Gdybyś to miał zdefiniować, to...?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 09.02.07, 11:03 Mandarynko:) nie jestem :P To Ty mnie tak bardzo lubisz ... mmmmmmmm ... :-) Musiałbyś zamknąć swoje oczka i nadstawić uszka ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 09.02.07, 11:18 Ha, ha...:-) Jesteś niemożliwec! :-) Bardzo, bardziście...;-) O nie!! Nie ma tak!! Wytrzeszczę oczy jak orbity, a Ty mi to ładnie wytłumaczysz...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 09.02.07, 11:56 Mandarynko:) a jestem, ha! :-) Tak najbardziej na świecie? :-) A jak jest? :P A nie masz duuuużych ocząt? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 09.02.07, 12:34 Najbardziej w Trzecim Świecie! ;-) A tak, i już!! :-) Mam! :-)) I to jakie ślicne...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 09.02.07, 12:41 Mandarynko:) hmmmm ... kontakty trzeciego stopnia pałętają się po mandarynkowej główce :P Oooo ... jaka pewna decyzja :-) Takie, w których widać całą Ciebie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 09.02.07, 12:45 Raczej, kontakty z krajami "trzeciego świata", czarnym lądem...:-) No tak, trzeba wiedzieć, czego się chce! :-) A ja Ci to wieeem...?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 09.02.07, 12:49 Mandarynko:) wiedziałem, że Ci chodzi po główce ten murzyn :P A ja niestety jestem biały :P A wiesz, czego chcesz? ;-) A ja mam Ci to wiedzieć? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 09.02.07, 12:54 Jaki murzyn??:-) Aaa, ten od wachlarza...?? Oj taaak, był taki ładnie opaloooony!! ;-) Wiem, wiem i jeszcze raz wiem! :-) A chciabyś?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 09.02.07, 12:55 Mandarynko:) własnie ten, dokładnie ten :-) A co wiesz, powiesz? :-) A chciałabyś? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 09.02.07, 13:01 Nieee, nie powiem, nie będę Cię zanudzać...;-) :-))) Nie!! Bo jak Cię znam, to nawet gdybym Cię prosiła na kolanach, to byś tego nie zrobił...! ;-) I za to Cię baaaardzo cenię!!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 09.02.07, 13:11 Mandarynko:) ależ zanudzaj mnie, zanudzaj, o niczym innym nie marzę :P Nie znasz mnie ;P Ale choćbyś na kolanach błagała ... ;P Dalej już znasz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 09.02.07, 14:01 Ależ Ty masz dziwne marzenia!! :-) No i dostałam kosza...!:-)) Idę się utopić! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 09.02.07, 14:12 Mandarynko:) Ty jesteś dziwnym marzeniem? Nie wiedziałem ;P Tak łatwo pasujesz, no wiesz, nie spodziewałem się ... :P Idziesz się utopić, tak? A ja iby potem mam Cię reanimować metoda usta-usta? :P Niedoczekanie Twoje :P Kawki? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętamy :-) 09.02.07, 14:19 Nic nie wskazywało na to, że o takie marzenie Ci chodziło...?;-) Ha, ha, ha...;-) Ok, ok... może jakiś wieloryb mnie wyratuje...? ;-) Połknie mnie na ten przykład, i będę w jego brzuchu żyła długo i szczęśliwie!! ;-) Filiżankę zielonej herbatki poproszę... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętamy :-) 09.02.07, 14:25 Mandarynko:) a to Ty nie masz kobiecej intuicji? :-) Zaraz tam wieloryb :P Przecież ten murzyn jest, zapomniałas? :P Długo i szczęśliwie to mozesz żyć, będąc kochaną :-) Już podaję, w filiżance z miśnieńskiej porcelany :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malinka48 Re: Pamiętacie?? :-) 26.01.07, 12:21 Ciekawe co u Libressy słychać:))Bardzo ją lubiłam,chociaż czasami byłam niemiła. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 26.01.07, 12:41 Myślę, że Libresska nie ma Ci tego za złe:-). My wszyscy niekiedy miewamy nastroje, że nic tylko nas w klatkach pozamykać, bo pogryźć wszystkich dookoła byśmy mogli... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Wybacz,Malinko48,dopiero teraz zauważyłam Twój 29.01.07, 17:47 post :) Oczywiście,że nie mam Ci za złe, niezwykle trudno wyprowadzić mnie z równowagi:) To takie dziwne, ale mam sporo empatii w sobie,chociaż bywa i tak,że gardło potrafię przegryźć ;) Pozdrawiam Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Pamiętacie?? :-) 26.01.07, 14:40 Witaj Mandarynko :-) Dziekuje za pozdrowienia i tez sciskam mocno :-) Ech... stare, dobre czasy.... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 26.01.07, 14:58 Witaj moja milusia imienniczko!! :-) Sto lat w zdrówku i słodyczy Mandarynka Ci życzy!! z okazji imieninek...:-) Buziaki!!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Pamiętacie?? :-) 26.01.07, 15:03 Och i wzajemnie Mandarynko :-) Jeszcze mnie głowka boli od zeszło tygodniowego świetowania ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 26.01.07, 15:06 :-) Dziękuję!! To musiało być wesoło!! I o to chodzi, żeby w koło było wesoło!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_27 Pamiętacie?? :-) IP: 212.244.72.* 28.01.07, 19:35 Witaj Trollinko:) jak tam egzaminy wszelkiej maści? Myślę, że możesz sie spokojnie pochwalić :-) I z innych sfer swojego życia także :-) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Pamiętacie?? :-) 26.01.07, 21:10 brakuje tu jeszcze kilka osob :) ale one juz chyba tu nie zagladaja... Pozdrawiam Mandaryn_ko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 27.01.07, 10:58 Mam nadzieję, że pozostałe osoby również kiedyś tu zabłądzą... Będę w tym celu podbijać ten wątek! I cierpliiiiiwie, z pokorą czekać na nich... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Pamiętacie?? :-) 26.01.07, 21:12 ale zaraz zaraz, mnie w tym watku nie ma :( i co teraz?? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 27.01.07, 10:55 Wielkie mi hallo!! :-) Ale za to teraz jesteś!! :-) I baardzo się z tego cieszę!!:-) Pozdrawiam Cię Konrado serdecznie!! Trzymaj się dzielnie tam na obczyźnie!! Pokaż im wszystkim, że Polak potrafi!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Pamiętacie?? :-) 28.01.07, 01:08 Jeszcze tak :))) Buziaczki mandarn_ko, słodka dziewczynko :) Pozdrawiam Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 28.01.07, 08:57 :-)))) Udało mi się wywołać Ducha Wszechczasów! :-) I niech mi ktoś zaprzeczy, że niemożliwe nie może stać się możliwym. I to nie tylko w bajkach...:-) Mam nadzieję, że sprawy układają Ci się pomyślnie Libressko... Ściskam Cię najmocniej! I dziękuję, że przybyłaś!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Pamiętacie?? :-) 28.01.07, 15:27 od razu Ducha, zaglądam, czytam, zaglądam, ale na pisanie nie zawsze mam czas :) Nowe pokolenie na Romantice, złamane serca, zdradzone, porzucone, polujące,obcy mi ten świat. Sprawy układają się na miarę moich potrzeb, nawet oczekiwań. Jestem szczęśliwa. Żyję swoim rytmem, w swoim świecie,ogromny dystans do rzeczywistości. Pracuję, podróżuję i zawsze są ramiona, w których mogę się ukryć, to bardzo ważne dla takiej Kobiety, jaką jestem :) Buziaczki :)* Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 29.01.07, 10:09 Cieszę się Twoim szczęściem Libressko - szczęśliwa Kobieto!!:-) Pozdrawiam raz jeszcze... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Pamiętacie?? :-) 29.01.07, 17:50 Mandaryn_ko, to bardzo cięzka praca być Kobietą,a szczęsliwą w szczególnośći;) pozdrawiam Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 08:33 :-))) Masz rację Trzpiocie!! :-) "Każdy jest kowalem swego losu". I powinien "kuć żelazo póki gorące". A jeśli przy tym jest mistrzem w wykuwaniu szczęścia, tak jak TY... To ja już nie mam więc pytań...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 14:18 No to jeszcze jedno "trening czyni mistrza" :)))) "zelazo" może być cały czas gorące :))) Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 14:30 Zatem... Na cześć Mistrzów!! www.youtube.com/watch?v=sogKUx_q7ig :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 14:49 Cicho...bo się wyda ;) Dziękuję ;) Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 01.02.07, 09:00 I niech się wyda!! :-) Reklama dźwignią handlu!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Pamiętacie?? :-) 01.02.07, 14:41 Znasz hasło Media-Markt? :))) Pozdrawiam Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 06.02.07, 10:45 :-) Pewnie, że tak!! Cały świat je zna! :-) Zawsze wiedziałam, że Jesteś " nie dla idiotów", bo Tobie należy co najmniej sprostać, a nie biec za Tobą gdzieś daleko w tyle...:-) Skąd ja to znam...??!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Pamiętacie?? :-) 06.02.07, 21:57 Nie jeden dostał zadyszki, to fakt:)) Ale i ja czasem dostaję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 07.02.07, 10:21 Pogoń za lisem jest baaardzo efektowna! :-) Nawet zadyszka tu nie przeszkadza, przy tak pysznej zabawie! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Pamiętacie?? :-) 07.02.07, 16:20 Tak, piekna kita warta jest zadyszki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 10:30 Oj taaak, zresztą "kitoman" - jej posiadacz także! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 18:32 W zasadzie tak, gdyby nie ten "wredny" charakter:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 09:41 Charakter, co 7 lat ulega przekształceniu.:-) Cierpliwości Libressko!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 14:13 A jak się zamieni na co gorsze? :))) Pozdrawiam Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Pamiętacie?? :-) 29.01.07, 07:20 Mandaryn_ka:)) Pamiętam, nawet bez wspomagaczy pamiętam;) Było mi bardzo miło Was poznać i z Wami tutaj poharcować. Teraz, bez Was, to już nie "moje" forum. W wątku, który sobie wspominamy już brakowało dwóch osób. Pozdrawiam Mandaryn_kę, którą przygnał tutaj sentyment - miałyśmy kiedyś słabość do tego miejsca:) Pozostałych uczestników tamtego i tego wątku ściskam mocno, mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 29.01.07, 10:19 I nam było miezmiernie miło dokazywać tu w Twoim towarzystwie!! :-) Przyznasz sama, że mieliśmy wiele szczęścia, że mogliśmy "wpaść " tu na siebie i tak fajnie z sobą nawzajem "poobcować"... :-) To miejsce nie jest już takie jak dawniej... Niemniej jednak od czasu do czasu pozwolę sobie wyrwać Was z uśpienia i sprawdzić listę obecności, pozdrawiając Was przy tym najgoręcej!! :-) Buziaki Malino!! Ściskam Cię najmocniej!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andrexx Re: Pamiętacie?? :-) 29.01.07, 10:23 miejsce jest to samo, tylko my juz jestesmy inni i spotykamy nowych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 29.01.07, 10:27 Pewnie masz rację... Spotykamy nowych ludzi, ale tęsknimy za tymi, których niegdyś znaliśmy... Pozdrawiam!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
andrexx Re: Pamiętacie?? :-) 29.01.07, 10:33 właściwie zycie to ciągła tęsknota za tymi co byli albo za tymi co mogli by być cholera co ja dziś taki sentymentalny ? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 29.01.07, 11:10 Tęsknota, to chyba najpopularniejsze uczucie...:-) Założę się, że zajęło by pierwsze miejsce w rankingu popularności wszelkich uczuć! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 18:24 W moim postrzeganiu świata nie musisz się zakładać, jesteś wygrana:) A co do forum, do jego miejsca, to ono jest tu gdzie jest. Bez zamian. Nie przesunęło się ani w prawo ani w lewo. Jest tylko troszkę inne bez Was. I właśnie to słowo "troszkę" znaczy dla mnie wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 01.02.07, 08:58 Forum jest trochę inne bez nas Malino, ale my, to także i TY. A właściwie w dużej części TY!! :-) I tak możemy zganiać jedno na drugie, że "nic o nas bez nas (...)" ;-) Ale skoro udało nam się zebrać tu ponownie " pod jednym dachem" to... :-( spróbujmy to pielęgnować... Nawet jeden post na dwa dni od serdecznej osoby daje poczucie, jakiejś przyjacielskiej więzi. I nie chodzi tu o niewiadomo jakie słowa mądrości, a tylko mały sygnał, który pozwoli uśmiechnąć w się w ciągu dnia do kogoś..." po drugiej stronie lasu"... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Pamiętacie?? :-) 01.02.07, 11:24 Mandarynko, coś mi się tłucze o kotle i garnku;))) Mimo całej masy pracowania, która tu u mnie sobie jest, przychodzę uśmiwechnąć się do miłych ludzi z drugiej strony lasu. Hej-hoooo, hop-hop, heeeej! Jest tu kto? Nic nie szkodzi, spokojnie poczekam na was pod ulubionym jaworem. Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Pamiętacie?? :-) 01.02.07, 12:19 cześć wam:) widze ze "apel poleglych" został wyczytany..to ja staje do apelu:) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Pamiętacie?? :-) 01.02.07, 12:39 Oooo, i rycerstwo też ruszyło do zmasowanego ataku uśmiechem:) Witaj, fajnie, że jesteś to sobie razem postoimy pod tym jaworem;) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Pamiętacie?? :-) 01.02.07, 13:17 m_alina napisała: > Oooo, i rycerstwo też ruszyło do zmasowanego ataku uśmiechem:) > Witaj, fajnie, że jesteś to sobie razem postoimy pod tym jaworem;) ech szkoda że nie pod jemiołom Pani moja:)) ps. ta niebieska wstążka mocno sie zbroi mej trzyma... Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Pamiętacie?? :-) 01.02.07, 13:30 Podnieś głowę w górę, popatrz, na głównej gałęzi jawora piękna kula jemioły wesoło na wietrze kołysze się:) Wstążeczka wciąż jeszcze niebieska? Bo to widzisz, tułaczka rycerska, słota, słońce palące, śniegi po pas i kolory mogą blednąć. Jeśli trzeba to własną ręką wymiany błękitu na twej piersi dokonam;) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 06.02.07, 10:48 No, trochę mi zeszło.:-) Przepraszam. :-) Stałam w kolejce po niebieską wstążkę, cobyś mogła Malino ją wynienić na nową na samowolnego piersi! :-) Taka jestem!! ;-)... altruistka...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Pamiętacie?? :-) 06.02.07, 18:26 Dziękuję Ci Dobra Kobieto, jednak o wstążeczkę zadbam sama;) Wybacz, jesteś mi bardzo miła i bliska sercu i duszy jednakowoż dekoracji rycerza w błękity wolałabym dokonać sama od początku do końca;) Miło, że wpadłaś pod jawor, bo my tu tak staliśmy i staliśmy (w końcu soiedliśmy) i mało nie zakwitliśmy czekając na towarzystwo:) Trochę sobie podśpiewywaliśmy, a już szczególnie Samowolny ryczał tak żeby go z drugiej strony kniei usłyszeli. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 07.02.07, 10:26 No masz!! :-) Nawet nie śmiałabym Ci dekorować samowolnego, wszak Twoja to rola...:-)) Ja tylko na atłasowej podusi podtrzymam tę błękitna wstęgę, służąc Ci jako hostessa w tej uroczystej chwili...;-) Śpiewając Wam pieśń ludową: " Pod zielonym jaworem, jaworem stoi lipa zielona, stoi lipa zielona... A pod tą lipą śliczna poznanianka samowolnego dekorowała..." :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Pamiętacie?? :-) 07.02.07, 12:12 Hihihi, Mandarynko, popatrz jak ten swawolny samowolny już oczami strzela za beczką piwa, która tu się przyturlała:) Przyspawamy szybko to odświeżone niebieskie i zakończmy tę dekorację, bo nam Samowolny uschnie od tego cierpliwego stania pod jaworem. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 07.02.07, 13:55 Malino...:-) Co Ci mężczyźni widzą w tym złotym napoju?? Przecież to takie paskudztwo! :-) Jak kocha to cierpliwie poczeka ( postoi...) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 07.02.07, 14:47 E, dziewczyny, nie takie znowu paskudztwo! Ja tam lubię na ten przykład:)) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 07:38 Niektórzy tak mówią, że jest nawet dobre. No to proponuję piwny toast dla Ciebie i dla samego dekorowanego. My z Mandarynką zadowolimy się źródlanką. No chyba, żeby....nigdy nie wiadomo kiedy ktoś z pyszną kawą przybędzie. Pozdrawiam Was wszystkich i wracam do zajęć kończąc sączyć resztki kawki. Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 09:49 Dzień doberek Malinko!:)) A co Ty dziewczynko tak od rana już harujesz? Starczy Ci energii na cały dzionek?;)) A zamiast piwa może być czerwone wino? Albo białe? Albo jakiś inny szlachetny trunek, a nie zaraz źródlana?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 10:32 Cześć Dziewinki!! :-) Widzę, że częstujecie czymś dobrym!!:-) To ja poproszę o lampkę czerwonego wytrawnego.... Malino, tą źródlankę zostawimy na leczenie kaca. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 11:12 Witaj Mandarynko!:)) No właśnie, widzę, że wiesz co dobre:)) Mam tylko obawy, że jak tak wcześnie zaczniemy to z pracy będą Cię koledzy musieli zanieść do domku;)) Ja w domku jestem, ale jeszcze nie wiem czy umiem poruszać się o kulach w stanie wskazującym...;)) A gdzie Malinka? Zapracowane biedactwo... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 11:28 Nieee, w pracy nie popijemy, zabronione! :-) Ale za to w domku... Damy do wiwatu!! :-) Malina pracuje, żebyśmy miały za co balować! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 11:34 No! Chociaż jedna odpowiedzialna osoba w naszym gronie;)) Mówię o Malinie:))) Zatem wpadaj do mnie po południu, nie zapomnij o naszej sponsorce, a ja wyczyszczę przedpole cobyśmy spokojnie oddać się mogły balowaniu;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 11:41 Ha, ha, ha...:-) Ooooj Meg!! Bo zajrzę do Ciebie naprawdę...:-)) Nie wygłupiaj się z tym czyszczeniem przedpola! Uporządkujesz go po naszym wyjściu, bo na pewno będzie większa ku temu potrzeba... :-) Zresztą, pomożemy Ci w tym z Maliną...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 12:00 Pisząc o czyszczeniu przedpola miałam na myśli oczyszczenie go z wszelkiej maści intruzów;)) A pomoc przy sprzątaniu po libacji, ups, chciałam powiedzieć imprezie, przyjmę z ochotą. Będę siedziała wygodnie w fotelu i pokazywała kulą co trzeba zrobić;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 12:02 Ha, ha, ha...:-) Ot, spryciara!! :-) Ok, ok... Raz w życiu, mogę gdzieś posprzątać...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 12:07 Kurczę, żeby tylko Malinka nie wpadła nam w pracoholizm, bo wtedy nici z przyjęcia! MALINKO!!!!! Kończ powoli swą zbożną pracę cobyście zdążyły na pociąg;))) Zasłużę sobie na wdzięczność rodziny mandarynkowej, Mandarynka nauczy się sprzątać;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 12:16 Oooj Meg! Moja rodzina Cię za to ramki oprawi z wdzięczności!! :-) Bo jezdem nierób i leniuch!! ;-) Malino, kupiłam dla nas bilety na ciapąg i czekam na peronie!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 12:33 Chi, chi... w ramkach jeszcze nie wisiałam;))) Czy gwóźdź wytrzyma? Lepiej postawić mnie na komodzie;))) (ale komódka solidna musi być) Przynajmnie jeden dobry uczynek na moim koncie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 12:51 :-))) Oj Meg, to tylko jeden z wielu dobrych uczynków na Twym koncie!! :-)) Jak ich znam, to posadzą Cię na honorowym miejscu, czyli na telewizorze!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 13:00 Mam nadzieję, że to nie plazma, bo tam ciut za mało miejsca jak na mnie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 13:04 Ha, ha, ha...:-))) No nie, nie plazma...:-) Zmieścisz się, i jeszcze miejsce dla mnie zostanie...;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 13:08 I tak sobie będziemy dyndać nogami siedząc na tym telewizorze? Łoj nie, ja dyndać nie będę, bo mnie ramki ograniczą;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 14:05 Oj Meg!! Ależ to centralne miejsce!!:-) Każdy by tak chciał!! :-) Jak będziemy się bardziej wiercić, to może nam się uda wpaść do środka, i będziemy w telewizji...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 14:07 Oj to ja chcę, chcę;)) Wierćmy się Mandarynko ino mocno;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 14:24 Ha, ha, ha...:-))) No tak, przecież są różne sposoby na dostanie się do telewizji i zrobienie kariery...:-))) Ważna jest skuteczność!! :-)) Meeeg, jak to pudło strasznie trzeeeeszczy....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 15:00 Mandarynko, może jest mu ciężko?:)) Trochę boję się reakcji Mandaryniątek jak telewizor się rozleci! Wtedy nawet moje zasługi nie pomogą;))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 17:54 :))) ot, co:)) Zebyście się tak dobrze bawiły to ja jestem gotowa pracować i pracować i pracować...;) A ciapągów duuuuzo już zagwizdało - z żadnego z nich nie wyszła na peron dama i jeszcze druga dama w wspomagająca tę pierwszą z pięknym gipsem obutym w wytworną szpilę:) Czekałam, czekałam:) Ale co tam, dziewczyny! I tak mi dobrze, mam szczęście, że wiem o waszysm istnieniu tam-gdzieś-w świecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 20:11 Ależ droga, zapracowana Malinko, do tego ciapągu miałaś wsiąść Ty z Mandarynką i przyjechać do mnie:))) I to ja czekam i czekam...;))) Ale nic to! Co się odwlecze...:)) A tak swoją drogą to patrzę na ten swój gips i chociaż na wyobraźnie nie narzekam to jakoś eleganckiej szpilki nie mogę sobie wyobrazić;))) Miłego wieczoru Ci życzę, ciepłego i uśmiechniętego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 09:47 Malino!!:-) Ale Ty szlachetna dziewczyna jesteś!!:-) Wiedziałam w kogo inwestuję moją przyjaźń...:-))) No, nie zdążyłyśmy z Meg na ten ciapąg! :-) Megusia nie mogą się zdecydować, w co się ma wystroić na tą okoliczność. Próbowała z całych sił włożyć swe śliczne atłasowe spodnie. Ale chora nózia nie chciała wejść w nogawkę, więc, jej ją obcięłam...:-) No, a jak tak później stanęła w lustrze i się sobie przyjrzała, to stwierdziła, że taki poszarpany strój nie pasuje do tak uroczystej wizyty...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 10:00 Ło matko, Mandarynko! Zanim doczytałam do końca Twój post, zimny pot mnie oblał! "Ale chora nózia nie chciała wejść w nogawkę, więc, jej ją obcięłam...:-)" Aż spojrzałam czy aby chora moja nózia jest na swoim miejscu...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 10:07 O rany!:-))) rzeczywiście to zabrzmiało jak scenariusz z horrroru...:-) Ale chodziło mi o obcięcie nogawki spodni, a nie nózi.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 10:18 :)) na szczęście! A jak tam Twoje kolanka? Bolą jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 10:22 Jak grzecznie siedzę, to nie bolą...:-) Ale wczoraj grasowałam po chałupce na kolanach i ścierałam podłogę, i znów zaczęły mi dokuczać... Ale!! Taki ból, to żaden ból! Znam gorsze...;-) A jak Twoja nóżka Meg?? Dobrze się zrasta?? Do kiedy lekarz przewiduje usztywnienie w gipsie?? Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 10:34 No szczerze powiem, że na potłuczonych kolankach zmywać podłogę to mało rozsądne jest! Mandarynko:)) 13 lutego jadę do szpitala i po prześwietleniu zadecydują, czy zdejmą czy jeszcze dwa tygodnie gips zostanie. Ponoć się zrasta, ale jest niewielkie przesunięcie, którego nie da się zlikwidować operacyjnie, zatem pewnie długa rehabilitacja przede mną. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 10:49 Meguś, my matki Polski robimy wiele rzeczy niekoniecznie rozsądnych i słusznych dla naszego zdrowia:-) Ale można się przyzwyczaić, prawda? Mało tego, po pewnym czasie dochodzimy do wniosku, że bez tego nie da się żyć... :-)) 13 lutego to na szczęście już niedługo!! A rehabilitacja na pewno pomoże szybciutko powrócić do zdrowia... Czego z serca Ci życzę!! Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 10:56 A dziękuję Kochana Mandarynko, matko Polko:)) Robimy, robimy... ale wiesz, ktoś mi kiedyś powiedział, że jak sama o siebie nie zadbasz, to nikt tego za ciebie nie zrobi. I coś w tym jest:)) Zatem wstawaj z tych kolan i daj im wydobrzeć niegrzeczna dziewczynko;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 11:23 Dbam o sobie ile wlezie... Codziennie gimnastykuję się przy garach, prasowaniu, praniu, sprzątaniu, kontrolowaniu szkolnych postępów, zakupach, które wyciągają ręce do ziemi...:-) I wielu, wielu innych miłych sposobach na spędzanie wolnego czasu...;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 11:39 Meg, życzę zdjęcia gipsu i szybkier rehabilitacji chorej nóżki. Co prawda potem znowu stracimy Ciebie z oczu, ale lepiej już bądź zdrowa! Mandarynko, ale Ty wysportowana jesteś. Ja nie tarzam się po podłogach, mam za mało skóry na plecach i źle mi się przykuca;)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 11:53 Chi, chi...:))) Piękne Malinko, po prostu cudne! Za mało skóry na plecach:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 11:55 Malinko, dziekuję:) Postaram się chociaż od czasu do czasu odzywać się:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 12:36 Malino! :-))) Trening czyni mistrza!! :-)) No! Jakby nie było, tą dyscyplinę sportu uprawiam już parę ładnych laaat, więc i wyniki są odpowiednie!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 11:51 Litości! Mam nadzieję (niewielką), że chociaż od czasu do czasu jak Mandaryn z Mandaryneczką śpią słodko, kładziesz się w wannie pełnej ciepłej, pachnącej wody, wesoło mruga zapalona świeca, a Ty z kieliszkiem czerwonego wina oddajesz się marzeniom...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 12:41 Meeeg, to u mnie wykluczone!! :-) "Stać mnie" tylko na szybki prysznic. A i tu po 10 min. słyszę pukanie do drzwi z pytaniem: " Mamusiu juuuuż??, mamusiu, co Ty tam tak długo robisz??, Mamusiu chodź już do mnie..." :-)) Moje mandaryniarze tak mnie energetycznie ekspoloatują, że gdy one zasypiają, to ja padam razem z nimi...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 13:24 I to jest właśnie ten PLUS posiadania "odchowanych" dzieci:))) Ale poczekaj, zleci ani się obejrzysz i będziesz mogła robić sobie takie przyjemności, wszystko przed Tobą Mandarynko:))) A ja wtedy zamiast pachnących kąpieli wnuki będę bawić:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 14:04 Oooj tak Meguś!! Święta prawda...:-)) Ale może i ja doczekam tego czasu... Tylko czy ja będę wiedziała, co z jego nadmiarem zrobić?? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 14:12 He, he... nie byłabyś Mandarynką gdybyś nie wiedziała:))) Ale gdybyś miała z tym jakiś problem, to zapytasz siwowłosej babci Meg, a ja wtedy sięgnę pamięcią w przeszłość i sypnę Ci kilka fajnych sposobów zagospodarowania wolnego czasu..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 14:23 Ha, ha...;-) Rzucisz mi link do naszych szaleńczych wariactw tu na forum z przykazem: "wtedy marzyłaś, to teraz realizuj - gadzie! " ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 14:30 Wariackie kuligi, spotkania z niedźwiedziem... Fajna paczka z nas była, aż łezka się w oku kręci... No widzisz, nawet nie będzie musiała mnie pytać, już sama wiesz co zrobisz w razie co!;)) A za gada uduszę;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 14:36 Ale ten gad to był o mnie Meg, nie o Tobie! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 11:25 :) Witajcie, parsknęłam na dokument czytając mrożące krew w zyłach informacje o obcinaniu. Zniszczyłam dokument, idę sobie stąd:) Meg, też myślę, że trzeba troszczyć się o siebie, nikt tego lepiej nie zrobi:) Zaraz doczytam dlaczego Mandarynka klęczy i w ogóle zobaczę co tu się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 14:35 Pamiętam Malinko takie zdarzenie z podstawówki, kiedy opracowywaliśmy lekturę Sienkiewicza, "Krzyżacy". Pani odpytywała nas ze znajomości treści książki. Zapytała moją koleżankę. Ania miała opowiedzieć o wyprawie Juranda ze Spychowa po córkę Danusię, na zamek w Szczytnie. Opisując przy tym bestialskie potraktowanie Juranda przez braci zakonnych... Książki nie zdążyła przeczytać. Stoi tak myśli, myśli i w końcu wypala: " Krzyżacy coś Jurandowi obcięli..." Klasa w śmiech, a pani konsternacja... Pani podpytuje: - Ale co Aniu Krzyżacy obcięli Jurandowi?? Ania na to... "Nie jestem pewna proszę pani, ale moim zdaniem nogę..." :-))) Pamiętam to do dziś...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętacie?? :-) 29.01.07, 13:32 Hetacusie!!!!!! jak mozesz tak mówić??????? Zawsze wraca to, co najlepsze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 29.01.07, 15:37 :-) Pewnie nie... Ale zawsze to miło zamieszać w kotle czasu, i przeszłość ze spodu wyłowić na wierzch... Pozdrawiam Cię Hetacusie! I dziękuję za podpisanie listy... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Zawsze cos mnie gna, fascynuje,mam tyle jeszcze do 29.01.07, 18:06 ...odkrycia, poznania :) Jakis już czas, fascynuje mnie fotografia...analogowa :D Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Zawsze cos mnie gna, fascynuje,mam tyle jeszc 29.01.07, 21:34 libressa napisała: > ...odkrycia, poznania :) > > Jakis już czas, fascynuje mnie fotografia...analogowa :D -------- Witaj Libresso. Kopę lat.;) Slusznie skierowała swoje zainteresowania na fotografię. Fotografia analogowa jest fascynująca.Wszystko trzeba zrobic wlasnymi rączkami...to daje satysfakcję. A wszystkie idiotkamery,zgoda są wygodne ale to nie to.;) Pozdrawiam Pani;) > > Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Zawsze cos mnie gna, fascynuje,mam tyle jeszc 30.01.07, 07:16 Witaj Caruzzo:) Może nie do końca na samą fotografię, raczej na Kogoś kto już w tym "siedzi" od lat :))) Obróbka mnie nie interesuje za bardzo,ale samo fotografowanie, szczególnie "manualne ostrzenie" i takie tam wynalazki :) BTW większość moich pasji, to zauroczenie Obiektami tych fascynacji :))))) Pozdrawiam serdecznie Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Zawsze cos mnie gna, fascynuje,mam tyle jeszc 30.01.07, 08:38 O widzisz!:-) Bardzo interesujące zajęcie... Też bardzo lubię fotografować. Ale z pasją oddaję się połykaniu książek. No i spektaklom teatralnym i operowym. To dla mnie prawdziwy relaks...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Zawsze cos mnie gna, fascynuje,mam tyle jeszc 30.01.07, 14:22 To rownież bardzo piękna pasja, właściwie, wszystkie są piękne, które pozwalają poznawać nowe obszary...no i "obszarników" :))))) Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Zawsze cos mnie gna, fascynuje,mam tyle jeszc 30.01.07, 14:32 Ha, ha, ha... :-) Ci obszarnicy najbardziej mi się podobają...;-) Jesteś niemożliwa Libress!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Zawsze cos mnie gna, fascynuje,mam tyle jeszc 30.01.07, 14:45 Od razu niemożliwa,jestem tylko Kobietą :))) Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Zawsze cos mnie gna, fascynuje,mam tyle jeszc 30.01.07, 15:15 No masz!! :-) I to jeszcze jaką??!! ;-) Prawdziwą!! Nieodgadnioną!! Nieposkromioną!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Zawsze cos mnie gna, fascynuje,mam tyle jeszc 30.01.07, 19:22 Jakos tak wyszło :))) Pozdrawiam mandarynkowo Libressa Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 19:28 hetacus napisał: > To uz se ne vrati.... A od kogo to zależy...? (jednak tu zaglądasz... :) ) Odpowiedż na pytanie główne: pamiętamy!! chociaż mnie na przywołanym wątku nie było ;D. Pozdrawiam wszystkich - z dołu, z góry, dawno nie widzianych ale pamiętanych :))). Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 01.02.07, 09:06 Jmx:-)) W tym wątku akurat jesteś nieobecna, ponieważ byłaś reprezentantką tzw. drugiej zmiany... :-) i ciężko nam bywało wpaść na siebie... :-)Zainteresowani wiedzą, co mam na myśli. Ale równie podobnie jak wszyscy tu obecni, jesteś niewątpliwą głowną bohaterką "tamtej epoki" :-) Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie!! Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Pamiętacie?? :-) 07.02.07, 01:46 Och, dziękuję za miłe słowa! Również pozdrawiam :))), jak zwykle po północy ;) Szkoda, ze "tamta epoka" już minęła... ale może uda się stworzyć jakąś nową? miłoby było :) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 07.02.07, 10:30 Czołem, nocna zmiano bluesa!! :-) Cytując słowa poety: "Każda epoka ma swe własne cele..." I my w tej, która nadchodzi również znajdziemy miejsce dla siebie! ;-) Uwaaaaga!! :-) "Nadeeeejszła wiekopomna chwila...." :-) Pamiętasz z jakiego filmu jest ten cytat? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Pamiętacie?? :-) 20.02.07, 21:57 Ach, ta moja skleroza.... ;))) (dzisiaj jestem wcześniej! :) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina He-ta-ku-sieeeeee! 31.01.07, 18:56 Wrati nie wrati, zobaczymy. Tymczasem szpinak wcinam namiętnie i zapraszam na zieleninę;) P.S. Na wszelki wypadek paluszki solone też są;) Odpowiedz Link Zgłoś
caruzzo Re: Pamiętacie?? :-) 29.01.07, 21:32 mandaryn_ka napisała: > Przyznam szczerze, że mi Was brakuje... > Pozdrawiam wszystkich z cytowanego wyżej watku!! -------------- Odzięki mandarynko,ze zahaczyłas o tak odległą historię. To miłe. Pozdrawiam;) > > :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 08:44 Historia ma to do siebie, że potrafi koło zatoczyć i stanoć w punkcie wyjścia... :-)stwarzając wrażenie, że czasy odległe stają się nam tak bliskie... I tylko my - JEJ główni bohaterowie wciąż jesteśmy piękni i młodzi...:-) Pozdrawiam Cię Caruzzo! Dziękuję za wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 13:11 Stawiam się i ja na Twoje wezwanie Mandarynko!:)) Moja wybiórcza pamięć na szczęście odrzuca to co złe, ale to co dobre na zawsze w niej zostaje... i jest jak znalazł w trudnych chwilach... Sciskam gorąco!:))) Meg Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 13:46 Meeeeg!! :-) Jak fajnie, że gdzieś tam jesteś!! :-) Dziękuję za Twój miły gest w moim kierunku...:-) Mam tylko taką cichutką nadzieję, że to zło, które odrzuciła Twoja pamięć nie było moim udziałem? :-( Zdrówko Ci dopisuje Droga Meg? Jak się miewasz?? O mamo, tak dawno nie miałam okazji do Ciebe napisać, że sama nie wiem, o co mogę, a o co nie powinnam Cię pytać...? Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 14:01 Mandarynko... dla mnie to Ty jesteś Samo Dobro:))) A pytać możesz o wszystko, no... prawie;)) Co do zdrówka to ok. Jest. Tylko... dwa tygodnie temu złamałam nogę no i jestem trochę... hmmm... unieruchomiona:( Ale ponieważ nie ma tego złego... to teraz mam czas coby na forum zajrzeć:))) A co u Ciebie Mandarynko? Jak tam małe mandaryniątka? O kurcze, chyba już nie takie małe?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 14:18 Oj, Ka! Pewnie!:)) Marzę o dobrej kawie i czymś puszystym! Och, z tego wszystkiego zapomniałam: witaj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 14:35 Meg:) pyszna kawa tu dla Ciebie :-) i coś puszystego do niej także ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 14:39 Ka, na Ciebie to zawsze można liczyć:))) Gorąca kawa, słodkie puszyste ciacho... Nawet gips mi przetał dokuczać;)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 14:54 a fiknęłam kozła i moja kostka tego nie wytrzymała:( Teraz do chodzenia służą mi dwie kule!:( Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 15:04 Oj Meg:) żeby kózka nie skakała ... ;P A do wsparcia męskie ramiona? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 15:09 no są, męskie i silne. Jedne syna, a drugie... byłego męża:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 15:13 Meg:) czyli mimo nieszczęścia jesteś szczęśliwą Meg:) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 31.01.07, 13:08 To chyba za dużo powiedziane Ka, ale nie jestem nieszczęśliwa, a to już coś:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętacie?? :-) 01.02.07, 09:05 Dzień Dobry Meg:) to za mało powiedziane, to Ty sama czujesz bardzo dobrze :-) Z uśmiechem witasz każdy dzień pzrecież :-) Kawy? Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 06.02.07, 10:27 Witaj Ka:)) Kawa pewnie wystygła... a może nie?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętacie?? :-) 06.02.07, 11:06 Dzień Dobry Meg:) kawa pewnie gorąca cała na Ciebie czeka ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 06.02.07, 17:04 Dobrze, że kawa nie pozbawia mnie snu, bo mogę ją jeszcze wypić. Oj, pychotka.. Jesteś Ka Mistrzem w robieniu kawy:)) Pewnie zresztą nie tylko...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_27 Pamiętacie?? :-) IP: 212.244.72.* 06.02.07, 18:22 Meg:) pyszna kawa nie pozbawia snu, lecz raczej dodaje wigoru ... :-) Jestem tylko zwykłym mężczyzną ... :-) Coś słodkiego do kawki? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 07.02.07, 11:12 Dzień dobry Ka:)) Czy zostawiłeś dla mnie trochę tych słodkich pyszności, których wczoraj nie zdążyłam już zjeść? A mężczyzną jesteś może i zwykłym ale ze zdecydowaną nutką niezwykłości...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętacie?? :-) 07.02.07, 12:16 Dzień Dobry Meg:) do południowej kawki dla Ciebie pyszności pachnace, chrupiące, rozpływające się w ustach bez liku czekają ;-) Etam, na pewno nie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 07.02.07, 13:54 Spierać się nie będę, Ty swoje ja swoje:))) Uuuu... uwielbiam te wszystkie wspaniałości, które pachną, chrupią i rozpływają się w ustach:)) A potem płaczę, że spodnie za ciasne;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętacie?? :-) 07.02.07, 14:11 Meg:) kobieta i tak łatwo się poddaje? :P Zatem delektuj się nimi przy popołudniowej kawce ... :-) Bo spodnie można zdjąć na przykład ... :P Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 07.02.07, 14:46 Poddaję się Ka, bo znam Cię już na tyle, że nie wierzę w możliwość przegadania Cię:)) Ale i tak wiem swoje. A co do spodni... to już lepiej niech zostaną na miejscu, a ja odmówię sobie kolejnej porcji chrupiących smakołyków:P Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętacie?? :-) 07.02.07, 14:49 Ależ Meg:) prawdziwa kobieta nigdy nie staje tuż przed końcem drogi ;P A co wiesz, powiesz? :-) W pewnych okolicznościach nie byłoby to wskazane ... ;P A co do smakołyków, to przyjemnosci nigdy nie za wiele :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 07.02.07, 15:02 Hmm, zależy co jest na jej końcu;P Nic nie powiem nawet pod groźbą tortur! No chyba, że torturą będzie całkowite pozbawienie mnie smakołyków;)) Decyzja zapadła, spodnie zastąpię spódnicą w gumkę (będę wyglądała jak snopek siana) i będę mogła dalej się delektować:D Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętacie?? :-) 07.02.07, 15:04 Meg:) co jest na jej końcu? Musiałabyś sama sprawdzić ... :-) Wiesz, że jest taka rzecz, która roztapia nawet najbardziej lodowate i odporne kobiety ... ;P Hmmm ... spódnica, nawet i lepiej, niż spodnie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 07.02.07, 15:12 Nie podpuszczaj mnie Ka, bo co będzie jak zechcę sprawdzić?;)) Pewnie, że wiem! Szarlotka na ciepło z lodami waniliowymi! Przynajmniej mnie...;)) Dresik, dresik to jest to:P Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 08:00 Dzień Dobry Meg:) ja podpuszczanie? Nie :P To jak ogień i woda ;P A sprawdza zawsze ten, kto ma pęd ku nowemu :-) Do porannej kawki, dlaczego nie :-) Dresiara :P A myślałem, że wykwintna dama ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 09:59 Halo, halo, tu wykwintna dama... w dresie;))) Witaj drogi Ka:)) Nie zawsze pęd ku nowemu wskazany... ale czasami...:)) Szarlotki nie mam, ale lody waniliowe owszem, zatem szykuj filiżanki z kawą:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 11:20 Witam wielce szanowną wykwintną damę - Meg:) czasami to można oddać się swoim marzeniom ... :-) Filiżanki z gorącą, aroatyczna kawką już Cię oczekują Meg:) A ja tak na dostawkę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 11:29 Nie, Ka... na dostawkę to są waniliowe lody, a gorąca, aromatyczna kawka jest dodatkiem do Ciebie:)) No co? Oddaję się marzeniom...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 11:50 Meg:) pyszne są waniliowe lody, z polewą truskawkową :-) Eeee, nie, kawa jest pyszniejsza :-) Szczególnie, gdy się usmiechasz ... :-) Zamknij swe oczy ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 12:14 Meg:) i teraz widzisz swoje pragnienia ... :-) I teraz czujesz swoje marzenia .. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 12:30 Ciemność widzę, ot co! Oj... jakiś płomyczek migocze... nieee, lepiej już otworzę oczy;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 12:37 Meg:) Tobie to od razu z przyjemnościami się kojarzy ;P Ta ciemnosć oczywiście ;-) Płomyczek, w odpowiedniej oprawie moze strzelić w górę wysokim płomieniem ... :-) I cóż zobaczysz, jak je otworzysz? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 12:45 Bo widzisz Ka, ja już tak mam, że wiele rzeczy kojarzy mi się z przyjemnościami;)) Ale czasami zamiast strzelić w górę, gaśnie...:( Biały ekran i czarne literki: ka_27 napisał: :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 12:58 Meg:) i bardzo dobrze, kobiecie wszystko, co ją otacza, co jej dotyczy, co czuje, co myśli, co słyszy i co robi, powinno kojarzyć się z przyjemnościami :-) Jeśli ktoś nie potrafi obchodzić się z ogniem ... :P Wstrętny ten typ, dawaj mi go tu, to pogadam z nim po męsku! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 13:06 Oj, Ka...:)) Są rzeczy i sprawy, które nijak nie mogą kojarzyć się z przyjemnością... przesadziłeś:P Ogłoszenie: Pilnie poszukiwany ogniomistrz Kaleń;)) Tak, Ka, należy mu się, a co!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 13:41 Ależ Meg:) przesadzam tylko kwiatki ;P Oczywiście, że nie wszystkie, a kto mówił, że 100%? ;P Ale nie uważasz, że to, co robisz, powinno sprawiać radość? :-) Na działo wstąpiłem, dwieście harmat grzmiało ... :P To ja mu pokaże ... :P Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 13:59 Ależ Ka:) napisałeś wyraźnie: wszystko, a wszystko to jest 100%:P Komu?;)) O rany, mnie chodziło tylko o mały, ciepły ogienek:)) A co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_27 Pamiętacie?? :-) IP: 212.244.72.* 08.02.07, 18:22 Ależ Meg:) ja nie piszę, ja rozmawiam, z Tobą Meg:) Tobie Meg:) i komuś Tobie bardzo bliskiemu ... :-) O rany Julek :P A coś :P Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 20:21 Ka:)) Gadu, gadu, gadu... nocą...;)) właściwie wieczorem:)) Nie zawsze jest to możliwe, chociaż staram się bardzo:) Nie zawsze jest to też doceniane, ale to już zupełnie inny temat...:( Znałam Julka, był strażakiem, to też specjalista od ognia;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 08:28 Dzień Dobry Meg:) porannej aromatycznej kawki? :-) Wieczorem to na przykład blask świec, malutki stolik, wygodna kanapka i ... :-) Kto nie próbuje, ten nie otrzymuje Meg:) Skąd wiesz, że nie zawsze? Moze nie za kazdym razem sa to wiwaty, okrzyki i fajerwerki ;P Hmmmm ... taki to dopiero potrafi rozpalić ... :P Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 09:07 Dzień dobry Ka:)) Poproszę:) Niech będzie też mocna, bo ledwo na oczy patrzę...aaa(to było ziewnięcie):)) i... moje przyjaciółki, które postanowiły umilić mi dzisiejszy wieczór:)) Będzie wesoło:)) Ale też nie bywa zraniony... Wiwaty, okrzyki, fajerwerki? Cisza, po prostu okrutna cisza... nooo, piękne ogniska rozpalał, a potem grał na gitarze i świt nas zastawał przy dymiącym jeszcze ognisku;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 09:34 Meg:) kawa czarcio mocna, taka, która postawi Cię na nóżki i doda wigoru na cały dzień ... :-) Hmmm ... nie tylko przyjaciółki są wazne w życiu kobiety, chyba się nie mylę? ;- ) Każdą ranę da się wyleczyć, odpowiednim opatrunkiem ... :-) Cisza, w niektórych momentach, jest jak najbardziej wskazana Meg:) Hmmm ... Meg:) moze sobie zatem przypomnisz te rzeczy? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 10:09 Pyszna Ka, tego mi właśnie było trzeba:)) Nie mylisz się...Tylko że One są niezawodne:)) Gdzie szukać tego odpowiedniego? W aptece?;)) Dobrze powiedziane: "w niektórych". Ło matko! Chyba musiałabym rozniecić ognisko w pokoju!;P Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 10:25 Meg:) proszę bardzo, delektuj się Meg:) I znów ma rację, bleeee ... :P On także moze być niezawodny ... :-) Oczywiście, że w "aptece", na "receptę" :P I znowu mam rację? :P Nie tylko w pokoju Meg:) ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 11:01 Ka:)) Jeszcze bardziej bym się delektowała gdybym dostała jakąś pyszną babeczkę z owocami:)) Okropność! Ta kobieta wciąż się ze mną zgadza! Bleee;P Znasz niezawodnego?:)) Wypisz mi, proszę...;)) I znowu! Blee..:P W sercu, w głowie? Nie ma podpałki;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 11:07 Meg:) tylko tym byś się delektowała? :P A gdzie dreszcz emocji i ciepło? :-) Zabrakło "m" przy "ma" ;P Może znam, może nie ... :-) Bleeee ... znowu bleeee ... :P I w serduszku i w umyśle i w duszy moja droga ... ;-) Nie ma? Nie wierzę ... :P Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 11:17 Ciepło od kawy... dreszcz emocji: co też kryje się w tej babeczce... budyń, a może krem?;))) Wiem, że zabrakło:P O la la! Tajemniczy gość z Ciebie Ka:P Od teraz nie zgadzam się z Tobą w niczym!;)) Nie ma i już! Zimna, lodowa pustynia;P Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 11:59 Alez Meg;) ale to ciepło opchodzi skądinond :P Te dreszcze takze ... :-) A nie powinno Ci nic brakować moja droga :-) O la la, ja zwyczajny jestem gość :-) Nie zgadzaj sie, ciekawe jak długo ;P Każdy lód da się stopić, tzreba tylko wiedzieć jak ... :P Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 12:11 Wiem Ka:) Ciepło i dreszcze pochodzą z paskudnej grypy, anginy itp...;P Brakuje mi świeżego powietrza, możliwości pójścia na spacer, słońca... wymieniać dalej?:P To już kiedyś ustaliliśmy :zwyczajny ale nie do końca...:))) Wracamy do punktu wyjścia : poszukiwany ogniomistrz Kaleń!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 12:19 Meg:) ja także wiem :-) Nie, nie, takie błogie ciepło i przyjemne dreszcze ... ;-) Zatem w czym problem? Wyziągnij łapkę, by ja móc chwycić, żeby pójść z Tobą na spacer w promieniach Słoneczka :-) Wymień, wymień :-) Nie do końca? Czyli jakiś taki ... niedorobiony? :P Ach, Meg:) jakaś spragniona tego ognia ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 13:33 Ka:)) I wszysko jasne! Błogie ciepło i przyjemny dreszczyk poczułam gdy złapałeś moją wyciągniętą łapkę:)) Słoneczko grzeje... idę na spacer z jak najbardziej dorobionym, zwyczajnie nadzwyczajnym Ka, paplę mu o tym wszystkim czego mi brakuje (właściwie to w tej chwili staje się to zupełnie nieistotne), nawet ogniomistrz może sobie pójść wsiną dal...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 13:53 Meg:) o widzisz :-) Jakie to łatwe :-) Wystarczy tylko chcieć :-) I od razu widac po Tobie radość życia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 14:07 Ka:) A bo tę radość albo się ma albo nie;)) Ja mam, tylko czasem jakieś obłoki w kolorze szarym zakryją ją i wtedy wszystko wydaje się byle jakie... P.S. chyba trzeba zazdrościć kobiecie, którą Ka bierze na spacerze za rękę... (tu westchnienie, ale nie wiem jak napisać);)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 14:13 Meg:) myślę, że ją masz, w całej sobie :-) Czasem musi spaść deszcz, bo inaczej susza będzie ;P Jest wspaniałe, tylko postaraj się to dostrzec Meg:) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 14:24 No dobrze, już dobrze Ka:)) Do suszy nie mogę dopuścić, a i powódź nie wskazana;)) Zaczynam nowy rozdział w swoim życiu;))) Ciekawe ile ich jeszcze będzie?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 14:27 Meg:) no proszę, panna mi tu o nowym, szczęśliwym etapie swojego życia :-) Kiedy będą nastepne? Na przykład jak zmienisz fryzurę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 14:34 Drogi Ka:)) A gdzie ja powiedziałam o szczęśliwym? Diabli wiedzą jaki będzie, a może też nie wiedzą?;)) O, to nie prędko, najpierw muszę stanąć na obie nogi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 14:36 Meg:) diabli może wiedzą, a może nie :P Ale czy nie warto choć spróbować? :-) W końcu chciałabyś być najszczęśliwszą Meg:) na ziemi? :-) Hmmm ... ale jakie nózki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 15:00 Oj Ka, zawsze warto... Po co potem żałować, że się nie spróbowało?:)) Wystarczy jak będę najszczęśliwszą Meg... w moim bloku;)) Co nie będzie trudne, bo w około same emerytki i z tego co wiem, żadna nie nazywa się Meg;)) W tej chwili zimne;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 15:03 Meg:) zatem Meg:) do dzieła! Całe życie przed Tobą stoi otworem, jak Świat wokół Ciebie :-) Bedziesz, bedziesz :-) A jak się je ogrzeje? :P Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 15:52 Ka:)) a więc ruszyłam i... umyłam sobie sama głowę:))) Odkąd jestem jednonoga jeszcze tego sama nie robiłam:)) Hurra!:D Co prawda Świat wokół mnie jest chwilowo mocno zawężony, ale nic to!:)) Będę? W każdym razie spróbuję:)) To będą cieplutkie... tyle, że jedna w pancerzu;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_27 Pamiętacie?? :-) IP: 212.244.72.* 10.02.07, 14:18 Dzień Dobry Meg:) popołudniowej aromatycznej kawki? :-) To jesteś bardzo dzielna Meg:) Az jestem z Ciebie dumny :-) To idź śmiało do przodu, tam, gdzie Świat jest szeroki ... :-) Próbuj i to najlepiej już! Hmmm ... cieplutka Meg:) a może gorąca Meg:)? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 10.02.07, 14:32 Dzień dobry Ka:)) O tak, jak zwykle nie odmówię:)) Och, Ka... ja sama jestem z siebie bardzo dumna, wczoraj jeszcze kilka rzeczy zrobiłam zupełnie samodzielnie, moje przyjaciółki zrobiły taaakie oczy:DD Wieczór był super:)) Pójdę Ka, mam nadzieję, że już niedługo:)) A pewnie, JUŻ!:)) To nie jest wykluczone...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_27 Pamiętacie?? :-) IP: 212.244.72.* 10.02.07, 14:42 Meg:) jak zwykle urocza Meg:) A jakie to jeszcze były rzeczy, hę? :P Widzisz, jak chcesz, to potrafisz :-) Niedługo? Ale nie za pół roku? ;P TERAZ! A co wykluczasz? :P Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 10.02.07, 15:54 Ka:)) Och, czasem mi się zdarza;)) O! Wszystko byś chciał wiedzieć;P Ponoć chcieć to móc:)) Tak jest!:D Letnią Meg;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_27 Pamiętacie?? :-) IP: 212.244.72.* 10.02.07, 18:11 Meg:) tylko czasem? Myslałem, że wówczas, gdy trzeba :-) Pewnie, bo ja ządny wiedzy jestem :P Chcieć - to móc! I to na p e w n o :-) Proszę, jak zwykle mam rację :P Letnią Meg:) która jest niczym wulkan ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 11.02.07, 18:29 Ka:)) Chciałam wypaść skromnie;)) Jak chodziłam do podstawówki to było takie powiedzonko: ucz się dziecko ucz, bo nauka to potęgi klucz, ale jest też... ciekawość, pierwszy stopień...;))) Och, ciągle to sobie udowadniam;)) Proszę, jak zwykle masz rację:P Wulkan jest groźny, niebezpieczny... Meg nieee;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka_27 Pamiętacie?? :-) IP: 212.244.72.* 11.02.07, 18:35 Dobrywieczór Meg:) jak zwykle skromna panienka Meg:) To prawdziwe stwierdzenie :-) A u kobiet ciekawość jest silniejsza niż ... ;P I bardzo dobrze, w końcu wiesz, na co Cię stać :-) Bleeee ... :P A jaka jest Meg:) niczym wulkan gorrrrrąca? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 14:20 Ojeeej Meguś!! Że też potrzebowałaś aż takiego wspomagania, aby zajrzeć na FR!! :-) Biednusia Megusia...:-( Ale, do wesela się zagoi!! Jak nie mojego, to Twojego! Ale zagoi się na pewno!! :-) Mały Mandaryn I, to Zuch i moja Duma! :-) Mam w nim ( póki co;-) ) prawdziwą ostoję, pociechę, i pocieszyciela... To już pół mężczyzny;-) ( III kl. szk. podstaw. A Mandaryniątko II jest rozchuśtaną trzpiotką. Zupełne przeciwieństwo swego "dobrze ułożonego" braciszka :-). Od września Kl. "0". Pamiętam jak wylewałam gorzkie łzy, gdy po raz piewszy młodsze mandaryniątko zaprowadzałam do przedszkola... A tu... Szast prast... Szkółka za pasem. Meeeg, ten czas nie ma nad nami litości... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 14:37 Hmm, tak sobie myślę, że to była ingerencja z Góry, żebym wreszcie mogła odpocząć. Tylko czy nie można było ciut delikatniej?;)) Rozchuśtana Trzpiotka? Toż to wypisz wymaluj Ty Mandarynko!!! Dobrze, że chociaż macie tego Zucha to ma Was kto hamować w tym rozbrykaniu i rozchuśtaniu;))) Mandarynko, czas to straszny łobuz, zawsze działa na przekór... chociaż czasem jest błogosławieństwem... Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 14:44 Witajcie :-) Masz rację Meg, czas jest czasem błogosławieństwem... duzo, duzo zdrówka Ci życzę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 14:55 Dzięki Trolciu:))) Mam nadzieję, że u Ciebie dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 14:58 Powiedzmy, ze co nas nie zabije to nas wzmocni :-) Po długiej i kretej drodze jest juz troche jasnej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 15:06 Pod koniec życie będziemy Kobietami ze Stali!;)) Cieszę się, że jest już jaśniej... zasługujesz na to Trollciu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 15:09 Ja to juz się czuję jak ze stali :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 15:10 Chi, chi... ja też tak się czułam, a nóżka się złamała!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 15:14 To tylko mały wypadek przy pracy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 31.01.07, 13:13 Jasne, mam nadzieję, że przede mną same fajne przypadki, a nie wypadki jak już stanę na obie nogi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 15:36 Witaj Trollinko, wzmocniona Kobieto!! :-) To nasz przywilej, że wbrew pozorom jesteśmy znacznie silniejsze od tych pasożytów mężczyzn!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 14:56 Hmmm... Góra podobno wie co robi?? A może tym cierpieniem chciała uchronić Cię przed jeszcze większym, które gdzieś tam grasowało w pobliżu Ciebie...? Taaak, gdy tak na nią patrzę, to widzę w niej siebie!! :-) A Zuch? Istotnie niekiedy jego >dojrzałość< i sposób pojmowania rzeczywistości stawia mnie do pionu... I w duchu, dziękuję górze za niego. Ale, choć tak się różnią, to kocham je tak samo! :-) I pewnie nie jestem w tym oryginalna, ale w istocie dla matki, wszystkie dzieci to największy skarb...:-) Oj tak... Ale ważne jest, aby wycisnąć z tego łobuza najwięcej ile się da, zanim on wyciśnie z nas ostatnie tchnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 15:04 A wiesz Mandarynko, że mój skarb, który przez lata dostarczał mi wrażeń, których nikomu nie życzę, teraz opiekuje się mną tak, że można mi pozazdrościć?:)) Życie jest nieprzewidywalne... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 15:12 :-)))) Widzisz, dobro jednak procentuje!! Wydoroślał, zmężniał, spoważniał, a otaczany Twoją miłością i opieką teraz oddaje ją Tobie :-) Piękna kolej rzeczy...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 31.01.07, 13:35 Tak, rzeczywiście Mandarynko, to teraz jedna z jaśniejszych stron mojego życia:) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 01.02.07, 09:08 A tak z ciekawości zapytam, czy ta druga jeśniejsza strona Twego życia zmieniła już swój stan cywilny:-)? Pamiętam, że wszystko było na dobrej drodze, wspominałaś o przyszłym zięciu?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 06.02.07, 10:25 O... stare czasy... ;)) Ale jest nowa miłość i... moje dziecko wyprowadziło się:))) Popatrz Mandarynko, ten mój czas to dopiero zasuwa!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 06.02.07, 10:53 Ech... Pamiętam ten dzień, kiedy ja się wyprowadziłam od rodziców... Po 5 min. gdy przekroczyłam próg mojego nowego mieszkania zadzwoniła moja mama z płaczem, pytając mnie, czy może do mnie przyjechać i pomóc mi układać rzeczy na półkach...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 06.02.07, 17:07 Ja nie płaczę, jakieś takie nowe relacje są między nami... fajne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 07.02.07, 10:31 Oooo, bo Wy bardzo postępowe dziewczyny jesteście!! :-) I bardzo dobrze!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 07.02.07, 11:17 A pewnie:)) Witaj Mandarynko, u Ciebie zima czy wiosna? Bo u mnie za oknem pruszy śnieg:)) Już zaczynam się gubić, nie wiem jaka pora roku... bo jak wiosna to może czas się zakochać;))? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 07.02.07, 13:58 Cześć Muguś! :-) U mnie tez śnieg pruszy :-) I baaardzo dobrze! Po pracy idę na łyżwy!!:-) Obiecałam to mandaryniątkom!! :-) Zakochiwać się możemy przez cały rok! A kto nam zabroni?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 07.02.07, 15:06 Ale Wam zazdroszczę, też bym chciała pojeździć!!! Zabierzcie mnie ze sobą... co prawda nie wiem jak się jeździ na jednej noce, ale wiem, że można (widziałam w telewizji) więc może mi się uda;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 10:36 Meg!! Zabierzemy Cię z rozkoszą!! :-) Wczoraj na łyżwach, omal nie podzieliłam Twojego losu. Mandaryn mnie podjechał i bęcnęłam tak potwornie, że mam dwa kolany do wymiany...;-) Bolą jak jasna ( ... piiii....) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 11:17 O rany Mandarynko! Musisz kupić sobie nakolanniki, kobiece kolanka są bardzo wrażliwe, a mandarynkowe w szczególności:) A tymczasem niech Ci czułe łapki posmarują kolanka i uważaj na siebie dziewczynko-mandarynko!:)) Chyba jednak na razie zrezygnuję z wyprawy na łyżwy;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 11:30 Wczoraj jeździłam w zwykłych dżinsach i dlatego nie było podczas upadku amortyzacji.:-) Ale następnym razem założę sobie "pompowane spodnie"... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 11:36 A pod pompowane spodnie włóż jeszcze pompowane kalesony, będzie jeszcze bezpieczniej;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 11:42 Ha, ha, ha...:-) Tak się zrobi!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 12:11 Mandarynko, teraz przyszła mi do głowy super myśl. Załóż taki pompowany skafander, w którym udaje się tych zawodników sumo..., na głowę chełm i wio... Bezpieczna będziesz jak nie wiem co!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 12:19 Meg:-))) Litości...:-))) Bolą mnie mięśnie brzucha ze śmiechu!! :-) Wyobrażam sobie, jak by się całe lodowisko śmiało, gdy zobaczyło na ślizgawce takiego Yeti!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 12:36 Śmiech to zdrowie:))) A bezpieczeństwo Mandarynki najważniejsze!:))) Prawdę mówiąc sama chichocze wyobrażając to sobie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 13:02 Meg, w przyszłym roku, jak mi znów nie pokrzyżujesz planów swymi fikołami, to Cię wyciągnę na ślizgawkę pod Pałac Kultury!! Tam jest pyszna zabawa. Jeżdżą całe rodziny od roczniaków po setkę! :-)) Wiem z autopsji...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 13:10 Weźcie mnie ze sobą dziewczyny...witajcie kopę lat sie niewidzieliśmy...:)))) pozdrawiam wszystkich znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 13:13 Hurrrra! Larix!!! Pewnie, że Cię weźmiemy, tylko tę skrzynkę z piwem będziesz musiał zostawić, bo na lodowisko Cię nie wpuszczą;))) Ale fajnie Cię widzieć:)) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 13:15 ...ze skrzynką coś się wymyśli...oleum jest potrzebne, na trzeźwo na łyżwach każdy potrafi jeździc...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 13:20 Chyba wiem co masz na myśli:))) Tylko czy jak wypijemy w dwójkę (Mandarynka piwa nie pije) skrzynkę to uda nam się w ogóle na to lodowisko wleźć?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 13:25 ale wyobraź sobie jakie piruety wykręcimy...i to bez treningu...:)))) a Mandarynka zapewne dobrego winka nie odmówi..:) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 13:40 Zapewne nie odmówi:)) Ale damy do wiwatu!;)) A jak tam Twoje Księżniczki??? Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 13:56 teraz troszeczkę chorują...ale ogólnie mają się dobrze...prześlę Ci na @ zdjątka... Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 14:01 Oj, koniecznie:))) Dawno ich już nie widziałam:)) Mam nadzieję, że to zwykłe przeziębienie i jeszcze zdążą pojeździć na sankach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 14:14 Nooo, Larix... Księżniczki coraz cudniejsze:))) Ty jakąś armatkę przyszykuj na tych wszystkich nicponi, którzy za kilka lat zaczną przychodzić po Twój dom...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 14:17 ...dziadek już za mnie pomyślał...i dwie fuzje mysliwskie ma...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 14:20 Widzę, że mężczyźni w Twojej rodzinie zapobiegliwi:)) I słusznie:)) Dalej urządzasz polowania na piękne widoki? Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 14:24 ...jak tylko mam chwilkę...zaraz Ci coś podeślę na @... Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 14:39 Twój talent jest niewątpliwy Larixie:)) Czy te kolory są autentyczne? Bo mnie po prostu zatkało! Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 14:45 tak kolory autentyczne...coś takiego można uzyskac tylko poczas wschodu słońca...i oczywiście doskonałej przejrzystosci powietrza... akurat trafiłem na takie warunki...:) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 15:04 Niesamowite po prostu:)) Fotografowałam kiedyś wschód słońca w Grecji... nawet się nie umywa do tego. Mam nadzieję, że nigdy nie porzucisz fotografii dla innego hobby:)) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: No trzymajcie mnie, 08.02.07, 14:08 ...dlaczego i za co Cię trzymac Mandarynko???? ...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: No trzymajcie mnie, 08.02.07, 14:12 Uch! Trzymajcie za co chcecie, byle byście nie puścili, bo na nogach nie mogę się utrzymać z wrażenia!! :-)) Co u Ciebie leśny ludku?? :-) Muszę Cię dotknąć, bo nie wierzę, że to Ty...?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: No trzymajcie mnie, 08.02.07, 14:15 wszystko w porządku...właściwie to wszystko po staremu...tylko czasu niestety coraz mniej... Miło Cię widziec...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: No trzymajcie mnie, 08.02.07, 14:17 A co się stało z tym czasem, że tak go niewiele..?? Ciebie również!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: No trzymajcie mnie, 08.02.07, 14:21 ...dołożyli mi obowiązków w robocie...i zostaje siedzenie przy biurku, a w ternie jestem gosciem...czego żałuję... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: No trzymajcie mnie, 08.02.07, 14:25 Hmmm... Biednusi... Ale nie martw się!! Przynajmniej Cię nogi nie będą bolały od ciągłego chodzenia...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Larix!! :-) 08.02.07, 14:07 Zaraz zemdleję z wrażenia!! :-) Ale fajnie Cię widzieć!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Larix!! :-) 08.02.07, 14:13 No to, ja tą stronę ciachnę na pół i zabieram swoją część dla siebie!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 13:11 Trzymam za słowo!:)) Co prawda znaaacznie bliżej mi do setki niż do roczniaków, ale może dam radę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 14:15 Oooj Meg :-)!! Dasz radę, ja Ci to obiecuję!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 14:18 :))) Mandarynko, mamy trzeciego do paczki!:)) No, potem to będzie nam potrzebne morze źródlanej wody...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 14:21 Uch... Meg, po takim szaleństwie, to by będziemy w stanie sami sobie tą wodę wykopać!! :-)) Larix, będzie różczkażem, wskaże nam gdzie łopatę wbijać...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 14:23 Właśnie sobie wyobraziłem jak z różdżką w rękach, z łyżwami na nogach w stanie wskazującym namierzam żródełko...i to pod PKN-em...to już może dziewczyny lepiej tą skrzynke pod dachem wypic..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 14:33 Huuurrrrraaa!! Mamy lokum! Taka miałam nadzieję że nas zaprosisz... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 14:28 Ha, ha... No widzisz Larix, jaki Cię z nami czeka los?? :-) Bo my to nie potrafimy usiąść i grzecznie opróżnić całej skrzynki, musimy od razu eksperymenty przeprowadzać!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 14:24 Pod Pałacem Kultury?:)) Bo nie sądzę byśmy byli w stanie przemieścić się w jakieś inne rejony;)) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Pamiętacie?? :-) 08.02.07, 17:41 Olaboganiewytrzymam, Larix darz bór, najpierw po myśliwsku z dwururki w poliki powitanie, oj cieszę się, że i Ciebie tu w kniei zastać można:) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Pamiętacie?? :-) 09.02.07, 07:29 Witaj Malinko..:) oddaję z dubleta z drugiej strony Odpowiedz Link Zgłoś
weronika8881 Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 14:43 A mam się ubrać? Bo siedzę w samym szlafroku. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pamiętacie?? :-) 30.01.07, 15:17 Może być i szlafrok! :-) Byle by to nie był strój kosmonauty, bo mogłoby być Ci troszkę niewygodnie...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Meg25 01.02.07, 00:31 witaj meg, co tam slychowac? mielismy na rower sie kiedys umowic i co? ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Meg25 06.02.07, 10:30 Czołem Konrado!!! A mieliśmy, mieliśmy... a teraz to pewnie długo nie będzie to możliwe, bo jak czytam jesteś ciut daleko:))) Co Cię wywiało w obce strony? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Meg25 07.02.07, 16:17 no hej ;) nie boj, specjalnie przyjade zeby z Toba pojezdzic ;)) ech, nie mialem za co kontynuowac nauki, wiec zostalem skreslony z listy studentow, a co za tym idzie, do woja chcieli mnie wcielic, wiec czmychnalem ;)) a co u Ciebie?? na kiedy umawiamy sie na ten rower? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Meg25 08.02.07, 10:05 Aaa... i wszystko jasne!:)) Dobrze Ci tam w świecie? Z przyjazdem na rower nie musisz się śpieszyć, trochę czasu minie zanim będę mogła wybrać się na wycieczkę. Lekarze przewidują, że gdzieś we wrześniu zapomnę o złamaniu. Szmat czasu... Trzymaj się tam ciepło:)) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Meg25 08.02.07, 16:37 no wiesz, samotnie to i w domu kiepsko, ale siakos daje rade ;) a co Ci sie stalo?? mozesz na priv jak nie chcesz tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Meg25 08.02.07, 20:28 Dzielny ludek z Ciebie to i dasz radę, a może jakaś sama tam na obczyźnie potrzebuje bratniej duszy? Rozejrzyj się Konrado:))) A nic takiego, fiknęłam kozła i nóżka złamana. Już czwarty tydzień w gipsie się męczę, ale dzięki temu mam czas coby na forum pobyć:)) Gdybym była zdrowa nie miałabym tej możliwości:)) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Meg25 09.02.07, 16:32 latwiej juz w kraju jakas znalezc niz tutaj ech Meg, zeby kuzka nie skakala, to by nozki nie zlamala :P kurcze, 4 tyg. to troche duzo jak na zwykle zlamanie, to chyba cos powazniejszego bylo? mam nadzieje ze szybko wyleczysz i uda nam sie wczesniej pojezdzic ;) z mysla o Twojej nozce, bedziemy tak rekreacyjnie jezdzili ;)) wracaj szybko do zdrowia :* Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Meg25 10.02.07, 14:38 Dzięki Konrado:)) Złamanie jest w kostce, a to dosyć poważne, staw skokowy, rozumiesz... W każdym razie jak już tylko będę mogła to trening zacznę na rowerku stacjonarnym:))Potem przyjdzie kolej na jazdę w terenie:)) Nigdy nie wiesz kto stanie na Twojej drodze i gdzie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Pamiętacie?? :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 13:32 Zbyt długiiiiii... Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Pamiętacie?? :-) 22.02.07, 19:10 Wszystkie osoby z wątku zapewniam o jeszcze całkeim dobrej pamięci:) czyniąc tym samym wątek jeszcze dłuższym ;))) Odpowiedz Link Zgłoś