kazzol 29.08.11, 10:48 dosyć zabawne, że securitate towarzyszy Krupie na zamkniętej imprezie. Totalnie w głowie się niektórym pierdoli. Pewnie boi się Jacykowa, albo jemu podobnych. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna_geras Re: Netowy bruks vol. 1 29.08.11, 10:56 forum.gazeta.pl/forum/w,107912,128336734,,Newsy_.html?v=2&wv.x=1 Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Netowy bruks vol. 1 29.08.11, 11:13 pierwszej edycji top model nie lukalam, ale teraz chiba sie zaczaje - ta dżoana i jej troska o pieski i zwierzatka (vide przeciwniczka futer), to moze byc ciekawe.tylko, ze ja nie trawie tych 2 giejow - tyszki i wolinskiego (zwlaszcza tyszki), wiec przemoc mi sie bedzie ciezko, ale sprobuje Odpowiedz Link
anna_geras Re: Netowy bruks vol. 1 29.08.11, 11:18 kazzol napisał: > o co tobie kaman? miejsca mi żałujesz? linka tylko w kleiłam po co te krzyki;? Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Netowy bruks vol. 1 29.08.11, 11:20 anna_geras napisała: > kazzol napisał: > > > o co tobie kaman? miejsca mi żałujesz? > > linka tylko w kleiłam po co te krzyki;? juz sie qrwa zaczyna, za chwile bedzie czeba nastepne forum otwierac) Odpowiedz Link
kazzol Re: Netowy bruks vol. 1 29.08.11, 11:25 anna_geras napisała: > kazzol napisał: > > > o co tobie kaman? miejsca mi żałujesz? > > linka tylko w kleiłam po co te krzyki;? Odpowiedz Link
n_x Re: Netowy bruks vol. 1 29.08.11, 11:16 trzyma poziom. Anja Rubik i jej podobni mają wiedzieć kto tu jest prawdziwą gwiazdą zza oceanu. no i ogólny imidż jej sie pierdoli, na fotach z zeszłego sezonu modelek wyglądała ładnie, świeżo i dziewczęco, teraz upodabnia sie do Katie Price - widocznie takie są "światowe" trendy. Odpowiedz Link
kazzol Re: Netowy bruks vol. 1 29.08.11, 11:26 n_x napisała: > trzyma poziom. Anja Rubik i jej podobni mają wiedzieć kto tu jest prawdziwą gwi > azdą zza oceanu. > no i ogólny imidż jej sie pierdoli, na fotach z zeszłego sezonu modelek wygląda > ła ładnie, świeżo i dziewczęco, teraz upodabnia sie do Katie Price - widocznie > takie są "światowe" trendy. trafna uwaga, bardzo na lalkę barbie zrobiona. Jakby zmęczona solarka/słońcem. Sytuacja z tymi securitate o tyle kuriozalna, że ten pokaz miał chyba miejsce w Sopocie. Rozumiem, że w stolicy tłumy gapiów, fotoreporterów itd, ale w Sopocie chodzić z trzema gorylami? Odpowiedz Link
n_x Re: Netowy bruks vol. 1 29.08.11, 12:05 Sytuacja z tymi securitate o tyle kuriozalna, że ten pokaz miał chyba miejsce w > Sopocie. Rozumiem, że w stolicy tłumy gapiów, fotoreporterów itd, ale w Sopoci > e chodzić z trzema gorylami? nie o okoliczności chodzi a o przekaz - tępa masa ma podziwiać przepych świty Ðżoany, bo tylko tak się pokazuje na imprezach za oceanem - nieważne ze świta niepotrzebna, ważne że na bogato. zaściankowi Polacy mogą się wiele nauczyć od światowych dam szołbiznesu Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Netowy bruks vol. 1 29.08.11, 11:58 szukajo dziury w calym, w koncu chlopaki zasluzyly na "odrobine przyjemnosci" www.plotek.pl/plotek/1,78649,10191193,Pilkarze_Legii_swietowali_zwyciestwo_w____burdelu.html Odpowiedz Link
anna_geras Re: Netowy bruks vol. 1 29.08.11, 18:33 www.plotek.pl/plotek/1,78649,10193055,Jablczynska_pomaga_koledze.html plakatami nt tego kolesia są oklejone przystanki autobusowe w centrum Gdyni i tak się dzisja zastanawialam czy typ gdzieś zabalował czy coś się stało. Potem w autobusie na telewizorze pokazywały się ogłoszenia ITAKI i ileś tam ogłoszeń po kolei, ludzie giną i chuj, nie ma. Kosmici ich porywają czy co? Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Netowy bruks vol. 1 29.08.11, 18:47 jablczynska z tym tematem w zeszlym tyglu w ddtvn byla.obawiam sie, ze moze to byc riplej historii ilony (iwony?)wieczorek,oby nie...kiedy w 2007 roku na wakacjach w hiszpanii bylam, wszedzie wisialy foty tej malej medlejn, ktora zaginela w portugalii - po prostu "wyparowala" z hotelowego pokoju.do dzisiaj sie nie odnalazla. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Netowy bruks vol. 1 29.08.11, 18:52 "filip wyszedl z mieszkania na ursynowie", strach sie bac.a ja czasami po nocy po osiedlu popierdalam i zero strachu, chiba trzeba troche przystopowac. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Netowy bruks vol. 1 29.08.11, 19:17 manga - sonia zaszalala pomponik.pl/news/miala-szesc-operacji-plastycznych,1687003 Odpowiedz Link
anna_geras Re: Netowy bruks vol. 1 30.08.11, 08:13 Ciekawe czy Nataszka się chociaż troche zwastydziła czy "ludzie się poprostu nie znają" i czy Januszek się wkurwił jak to zobaczył www.pudelek.pl/artykul/34717/taka_gwiazda_to_ideal/ zero klasy aż wstyd patrzeć. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Netowy bruks vol. 1 30.08.11, 19:21 nataszka jest chiba chorobliwie "uzalezniona" od jozka: www.pudelek.pl/artykul/34738/slucham_sie_janusza_bo_jest_madrzejszy/ Odpowiedz Link
anna_geras Re: Netowy bruks vol. 1 30.08.11, 22:00 "Mięśnie jak ze stali, tors tura i sprawność nastolatka. Oto prawdziwy heros i niekoronowany król boisk siatkarskich, czyli Zygmunt Chajzer (57 l.). Choć w jego życiu zawodowym niestety nie układa się ostatnio idealnie, to prezenter przynajmniej ma mnóstwo czasu na oddawanie się swojej sportowej pasji." zyga skarpeta jeszcze nie powiedzial ostatniego słowa Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Netowy bruks vol. 1 30.08.11, 22:07 anna_geras napisała: > "Mięśnie jak ze stali, tors tura i sprawność nastolatka. Oto prawdziwy heros i > niekoronowany król boisk siatkarskich, czyli Zygmunt Chajzer (57 l.). Choć w je > go życiu zawodowym niestety nie układa się ostatnio idealnie, to prezenter przy > najmniej ma mnóstwo czasu na oddawanie się swojej sportowej pasji." > zyga skarpeta jeszcze nie powiedzial ostatniego słowa na poparcie Twoich slow nocoty.pl/title,Kryj-sie-bo-Chajzer-leci,wid,13733291,wiadomosc.html Odpowiedz Link
kred-ka Re: Netowy bruks vol. 1 30.08.11, 23:12 anna_geras napisała: > "Mięśnie jak ze stali, tors tura i sprawność nastolatka. Oto prawdziwy heros i > niekoronowany król boisk siatkarskich, czyli Zygmunt Chajzer (57 l.). Choć w je > go życiu zawodowym niestety nie układa się ostatnio idealnie, to prezenter przy > najmniej ma mnóstwo czasu na oddawanie się swojej sportowej pasji." > zyga skarpeta jeszcze nie powiedzial ostatniego słowa 'tors tura' jest dobry Odpowiedz Link
kazzol Re: Netowy bruks vol. 1 31.08.11, 07:04 Tekst linka ale się wyaszczyła (nie wiem co to oznacza, ale imo pasuje do tego zdjecia). Bardzo ładna kobieta. Odpowiedz Link
anna_geras Re: Netowy bruks vol. 1 31.08.11, 07:07 kazzol napisał: > ale się wyaszczyła (nie wiem co to oznacza, ale imo pasuje do tego zdjecia). Ba > rdzo ładna kobieta. > blond mimoza Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Netowy bruks vol. 1 31.08.11, 09:30 bardzo lubie weronike ksiazkiewicz i zgadzam sie z kazzolem - sliczna babka,zreszta ma to po mamie: nocoty.pl/gid,13253007,kat,1013703,title,Mama-Ksiazkiewicz-wyglada-jak-jej-siostra,galeria.html?ticaid=6cf09 Odpowiedz Link
anna_geras Re: Netowy bruks vol. 1 31.08.11, 07:12 www.fakt.pl/Kasia-Niezgoda-uciela-sobie-drzemke-na-plazy-FOTY,artykuly,113292,1.html a ta się znowu powaliła a dlaszszego Tomasz K. znią pod tym recznikiem nie leży;??? (bo się nie zmieści to wiem Odpowiedz Link
kazzol Re: Netowy bruks vol. 1 31.08.11, 07:18 imho to sa zdjęcia pani prezes z tego samego okresu, co nie zmienia faktu, że ma u mnie plusa za to, że lubi się pierdolnąć na piasku i zasnąć w ciepły dzień. Nie ma nic lepszego jak wiary nie ma na plaży. Jak wiara jest, to też nie ma nic lepszego, bo można różne rozmowy Andrzejów podsłuchac, bardzo ciekawe Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Netowy bruks vol. 1 31.08.11, 09:27 kasia jest "wielka" - doslownie i w przenosni z tym cieciem komara na plazywg mnie to next uwalenie sie, w ostatnio przez nas komentowanym byla inaczej odziana Odpowiedz Link
anna_geras Re: Netowy bruks vol. 1 31.08.11, 19:18 www.pudelek.pl/artykul/34758/pamietacie_tak_wyglada_al_bundy_15_lat_pozniej_zdjecia/ niezle się Al posunął. W sumie posalt mógłby powtórki zrobić. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Netowy bruks vol. 1 02.09.11, 18:44 jesli pani prezes w nocy przypadkiem nadepnie na pieska, to po nim www.plotek.pl/plotek/51,79592,10219892.html?i=0&bo=1#opinions Odpowiedz Link
anna_geras Re: Netowy bruks vol. 1 03.09.11, 09:35 www.plotek.pl/plotek/1,111758,10222499,Zobacz_szalony_taniec_ksiecia_Harry_ego__WIDEO.html babcia Ela pewnie palpitacji dostała Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Netowy bruks vol. 1 03.09.11, 13:25 ciekawe czy po konsumcji ciastek pani prezes poszla uwalic sie na plaze www.pudelek.pl/artykul/34808/niezgoda_na_ciastkach_z_kolezankami_zdjecia/ Odpowiedz Link
n_x Re: Netowy bruks vol. 1 03.09.11, 21:27 na rzyganie mi się zbiera ja widzę tę fleję - tłuste kłaki ze śladami po gumce, wymiętolona kiecka wrzynająca się pod pachami, stanik wrzynający się zwały tłuszczu na plecach, majt chyba nie ma bo nie widać żeby coś się wrzynało na brzuchu. jest gruba, czuje się z tym dobrze - ok, jej sprawa. ale gdzie jej poczucie estetyki ? wystarczy kupić kieckę z innego (mniej mnącego się) materiału, umyć włosy przed wyjściem z domu a zwały tłuszczu i wałki okiełznać bielizną modelującą. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Netowy bruks vol. 1 06.09.11, 11:45 gdybyscie mieli 7 kola na zbyciu, to jest pomysl na lokate kapitalu www.pudelek.pl/artykul/34873/wydala_7_tysiecy_na_nowa_malpke/ Odpowiedz Link
anna_geras Re: Netowy bruks vol. 1 07.09.11, 06:40 Córka z mazaka trochę "krejzji" ale do tatusia podobna Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Netowy bruks vol. 1 07.09.11, 08:15 niezla lalka - w sensie doslownym, wyglada jak postac z wosku Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Netowy bruks vol. 1 07.09.11, 09:37 niezbyt profesjonalna ta sztuczna grzywa, michal stasiak odddaje swoj czerep w rece lepszego fachowca nocoty.pl/title,Figura-w-nowej-fryzurze,wid,13756895,wiadomosc.html Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Netowy bruks vol. 1 07.09.11, 09:43 fagas kini, tak jak corka zubielwicza, tez wyglada jak gosc z woskua kinia jaka szpetna na tej focie. pomponik.pl/news/kim-jest-nowy-facet-rusin,1691308 Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Netowy bruks vol. 1 07.09.11, 10:05 czasami mam wrazenie, ze kora kopuluja z ta ramonka www.fakt.pl/Dramat-Kory-Ramona-zatrula-sie-wolowina,artykuly,113917,1.html Odpowiedz Link
kazzol Re: Netowy bruks vol. 1 08.09.11, 08:20 www.pudelek.pl/artykul/34912/delikatna_kwasniewska_ladna/ Bardzo uważam Olę. Mój typ urody, ładna naturalna dziewczyna. Spoko proporcje, temperament itd, natomiast podobieństwo do roddziców jest tu bardziej porażające niż u Markowskich. Kurwa, skóra zdjęta z Olka i Joli psuje caly efekt Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Netowy bruks vol. 1 08.09.11, 09:02 z git proporcjami bylabym ostrozna - dynie ma deko duza w stosumku do reszty Odpowiedz Link
kazzol Re: Netowy bruks vol. 1 08.09.11, 09:18 lezka_z_posen napisała: > z git proporcjami bylabym ostrozna - dynie ma deko duza w stosumku do reszty to akurate mało istotne Odpowiedz Link
n_x Re: Netowy bruks vol. 1 08.09.11, 09:21 takie kijankowate proporcje mają najczęsciej lole z bmi ciut poniżej normy. dla mnie ok. nieprzyjemnie robi się kiedy bmi spada niżej i z loli robi się kościotrup. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Netowy bruks vol. 1 08.09.11, 09:35 "naturalna socha"- przed napompowaniem war i depilacja brwi www.plotek.pl/plotek/56,79592,10249206,Metamorfozy___Malgorzata_Socha.html#opinions Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Netowy bruks vol. 1 08.09.11, 09:52 juz nie pamietalam, ze socha grala w takich mega gniotach jak "hallo hans", "baobab, czyli zielono mi" czy "pierwsza milosc".jeszcze chyba "u fryzjera" bylo, tez mega zenada. Odpowiedz Link
kazzol Re: Netowy bruks vol. 1 08.09.11, 09:55 lezka_z_posen napisała: > juz nie pamietalam, ze socha grala w takich mega gniotach jak "hallo hans", "ba > obab, czyli zielono mi" czy "pierwsza milosc".jeszcze chyba "u fryzjera" bylo, > tez mega zenada. to pokazuje jak pijarowa przeszła z poziomu gówna na półkę wyżej, choc nie zagrała w niczym wybitnym. To samo dzieje się w tej chwili z Zielińską. Z powiatowej gwiazdy Klanu, staje się wylaszczonącelebrytką poziomu Kożuchowskiej (czyli wysoko). Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Netowy bruks vol. 1 08.09.11, 09:58 to fakt - odbily sie od dnaale co kasy naczepio, to ich.taki kozuszek w "pierwszej lidze" to juz kilka lat gra, czego nie jestem w stanie pojac.przecietna uroda, talent mniej niz przecietny, a top okupuje. Odpowiedz Link
kazzol Re: Netowy bruks vol. 1 08.09.11, 10:03 lezka_z_posen napisała: > to fakt - odbily sie od dnaale co kasy naczepio, to ich.taki kozuszek w "pier > wszej lidze" to juz kilka lat gra, czego nie jestem w stanie pojac.przecietna u > roda, talent mniej niz przecietny, a top okupuje. imho to juz wybor na cale zycie. Będzie im strasznie ciężko zmienić ten obraz. Jakaś ambitna produkcja może je tylko uratować. Co ciekawe mamy z drugiej strony takie postaci jak Agata Kulesza, która mimo TzG nie przeszła na drugą stronę mocy i dalej gra w powaznych produkcjach. No i jest Andrzej Grabowski, który nastukał masę dobrych postaci w serialach i filmie. Ale jak spojrzymy na to z innej strony, to wszystkie te celebrytki produkuje TVP - Kożuszek, Zielina, Cichopek itd. Odpowiedz Link
anna_geras Re: Netowy bruks vol. 1 08.09.11, 21:05 dla mnie na plus zmiana www.plotek.pl/plotek/1,116160,10251511,Bohosiewicz_sie_przefarbowala__HIT_czy_KIT_.html Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Netowy bruks vol. 1 08.09.11, 21:21 dla mnie tez, ten poprzedni kolor mega chujowy bylzreszta ja zwsze w teamie ciemnych klarow bylam Odpowiedz Link
n_x Re: Netowy bruks vol. 1 08.09.11, 21:26 nic już jej nie pomoże. bez względu na kolor włosów wyglada groteskowo - moim skromnym zdaniem. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Netowy bruks vol. 1 08.09.11, 21:34 n_x napisała: > nic już jej nie pomoże. bez względu na kolor włosów wyglada groteskowo - moim s > kromnym zdaniem. ale co do majstrowania przy gebie idzie w zaparte, jakis wywiad na ten temat mignal mi ostatnio - jedyna operacja jaka przeszla, to cesarskie ciiecie, jak stwierdzilaskalpel na mazaku moze nie szalal, ale botoks, kwas kwas hialuronowy, nadmuchane wary to tez jednak interwencja Odpowiedz Link
anna_geras Re: Netowy bruks vol. 1 08.09.11, 22:28 www.fakt.pl/Oto-brzuchy-piwoszy,galeria,2377,24.html to są dopiero pomówienia Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Netowy bruks vol. 1 08.09.11, 22:33 "Kobiety w ciazy chwala sie swoimi brzuchami i uwazaja sie za piekne, nie widze powodu dla ktorego mezczyzni nie mogli sie chwalic swoimi brzuchami-tak trzymac kochane grubasy." - by barmanka zywca. popieram! Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Netowy bruks vol. 1 08.09.11, 22:35 moj faworyt www.fakt.pl/Oto-brzuchy-piwoszy,galeria,2377,27.html Odpowiedz Link
anna_geras Re: Netowy bruks vol. 1 08.09.11, 22:38 lezka_z_posen napisała: > moj faworyt > www.fakt.pl/Oto-brzuchy-piwoszy,galeria,2377,27.html obrzydliwe Odpowiedz Link
anna_geras Re: Netowy bruks vol. 1 09.09.11, 17:55 nocoty.pl/title,Tata-nowego-faceta-Gardias-Akceptujemy-ich-zwiazek,wid,13770479,wiadomosc.html rozwódka ale w końcu bez dziecka, to ujdzie Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: Netowy bruks vol. 1 10.09.11, 09:27 z cyklu "metamorfozy" pomponik.pl/galerie/podpatrzono/frytka-nie-do-poznania/zdjecie/duze,1518085,1 Odpowiedz Link
kazzol Re: Netowy bruks vol. 1 10.09.11, 09:34 lezka_z_posen napisała: > z cyklu "metamorfozy" > pomponik.pl/galerie/podpatrzono/frytka-nie-do-poznania/zdjecie/duze,1518085,1 przykład frytki jest w sumie budujący. Pokazuje, że jeśli nie masz w sobie nic ciekawego, to nawet jeśli będziesz starać się 10 lat, zmienisz imię, nos itd, to dalej pozostaniesz w siódmym garniturze celebrytów Odpowiedz Link
anna_geras Re: Netowy bruks vol. 1 11.09.11, 19:53 Skrzynka startuje już we wtorek nocoty.pl/title,Nowy-program-Skrzyneckiej-startuje-juz-za-kilka-dni,wid,13773407,wiadomosc.html Odpowiedz Link
anna_geras Re: Netowy bruks vol. 1 14.09.11, 19:38 www.fakt.pl/Kierowca-do-pasazerow-smierdzicie-jak-,artykuly,114841,1.html heh furiat jakiś ale troche racji ma Odpowiedz Link