green.amber 20.09.14, 12:04 zostało, wszyscy na łódkach... więc chyba wypada w ciszy dopić kawę i zabrać się za zmywanie naczyń... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: tylko echo... 20.09.14, 12:08 no nie wszyscy chyba... niektórzy z pasją oddają się szydełkowaniu ale kawy to bym nawet się z kimś miłym napiła Odpowiedz Link
green.amber Re: tylko echo... 20.09.14, 12:12 a to proszszsz dwie rozpustne gotowe, tylko miłego łap Odpowiedz Link
silencjariusz Re: tylko echo... 20.09.14, 12:12 Nie tylko echo. Szum wody słychać. Znaczy instalację c.o. wodą napełniają. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: tylko echo... 20.09.14, 12:18 znaczy "kaloryfer parzy, znów zaczęli grzać"? Urszula - Luz blues w niebie same dziury (1983) HQ!!! Odpowiedz Link
silencjariusz Re: tylko echo... 20.09.14, 12:21 Nie, nie. Tylko napełniają instalację. Jeszcze nie grzeją. Odpowiedz Link
green.amber Re: tylko echo... 20.09.14, 12:18 noproszszsz z kotą śpimy jeszcze zazwyczaj przy otwartych drzwiach balkonowych, ale to się niedługo skończy, chociaż papryczka i truskawki jeszcze próbują kwitnąć na rzeczonym... jesień idzie... Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: tylko echo... 20.09.14, 12:22 u mnie na Dzikim Wschodzie nie da się przy otwartych drzwiach spać, nawet w dzień cóś za zimno, a kot pod kordełkę się pakuje Odpowiedz Link
green.amber Re: tylko echo... 20.09.14, 12:31 małopodkołderna jest, ale przytulaśna coraz bardziej z wiekiem, co nie zmienia faktu, że na ten przykład 4.40 jest idealną porą na wietrzenie futra na balkonie... jeśli drzwi zamknięte to takie delikatne smyranie żaluzji działa jak zaklęcie otwierające Odpowiedz Link
green.amber Re: tylko echo... 20.09.14, 12:27 ooo nie tylko pozmywać, ale i dżunglę podlać, żeby całkiem nie zwiędła, choć bledsza Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: tylko echo... 20.09.14, 12:29 ja mialam w planach porzadne ogarniecie chalupy i pograbienie lisci, liscie ogarnelam, ale bylo ciezko, bo moj zlosliwiec mial przy tym niezla zabawe. a w poniedzialek maja mi drzewo przywiezc, to sie bede odstresowywac zabawiajac sie siekierka.-D zalozylam tez konto na "portalu randkowym" bo uznalam (chyba madrze) ze plakac to malo, trzeba cos robic, ale.... poza mailami o checi wytargania moich kudlow nic interesujacego zaden facet mi nie napisal, a naprawde opisowke mam dluga i jest do czego nawiazac chcac napisac maila. faceci nie czytaja, patrza tylko na foty i wio. Odpowiedz Link
ice_flower Re: tylko echo... 20.09.14, 12:32 Czytają. Tylko na tych co czytają, nie tak łatwo trafić. Poczekaj cierpliwie. Ja nie miałam zdjęcia w ogóle, tylko taką ściągniętą z neta fotkę przewrotkę.. Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: tylko echo... 20.09.14, 13:13 nie lubie czekac, chyba sama zaczne interesujacych zaczepiac. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: tylko echo... 20.09.14, 13:27 Tempi.....bo Tyś to w gorącej wodzie kąpana taka mała rada...nie oczekuj cudów, przygotuj się na rozczarowania...ale i nastaw się na fajne znajomości interesujących ludzi można spotkać wszędzie...nawet tam...... ...a sygnał można wysłać Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: tylko echo... 20.09.14, 13:34 wiem, wiem. tylko widzisz, znalezc interesujacego mezczyzne w warszawce nie jest trudno, ale na zadupiu to bylby cud prawdziwy. a poki co wszyscy "zaczepiacze" sa z warszawy, i tego nie rozumiem, bo jezeli widza, ze baba z zadupia to po cholere traca czas?? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: tylko echo... 20.09.14, 13:59 może mają dośc Warszawy.... a może liczą na małe wypady Odpowiedz Link
ice_flower Re: tylko echo... 20.09.14, 14:31 Sama też możesz.. mnie akurat tak wyszło, że co ciekawszy facet, to daleko, a ja się na odległość nie nadaję. A Mój miał taki anons, że o MB.. w życiu bym nie pomyślała Odpowiedz Link
witrood Re: tylko echo... 20.09.14, 12:48 Ja ziemię taczkami woziłem, ale w cholerę gdzieś nakrętka od śruby przy kole się zgubiła i nie da się dalej. Zgniłki pozbierałem spod drzew. Teraz trza samochód wypucować, a wieczorem do teatru iść. Jak na pierwszy dzień, to jakąś tam oglądalność masz. Nie jest chyba źle. Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: tylko echo... 20.09.14, 13:17 ogladalnosc? pffff. wolalabym fajnego faceta na juz. roznorodnie, wieczorem teatr, rano gumofilce. Odpowiedz Link
witrood Re: tylko echo... 20.09.14, 13:53 Tak szybko to nie ma. Musisz swoje odsiedzieć, zanim wyjdziesz na warunkowe. Ano, takie życie niemiastowe. Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: tylko echo... 20.09.14, 14:01 pomoz mi, nie wypada pisac ze milosci szukam bo to desperacja, nie wypada seksu szukac bo to pachnie latwa szybka panna. napisalabym, ze przyjazni ale znowu sprowadze mozliwe relacje na kumpelstwo, przygody nie napisze, bo to tez z milo spedzona noca(ewentualnie weekendem) moga faceci utozsamiac. co wiec zaznaczyc?? Odpowiedz Link
witrood Re: tylko echo... 20.09.14, 14:03 Napisz taki banał "Niczego z góry nie zakładam, niczego nie wykluczam". A zaznacz, że znajomości. To może wszystko i nic znaczyć. Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: tylko echo... 20.09.14, 14:16 nie opcji znajomosc, jest od razu z grubej rury, milosc, seks, przygoda, przyjazn. ale to jeszcze nic, teraz mam stworzyc profil wymarzonego faceta, cholera jasna, mam schemat stworzyc?? Odpowiedz Link
witrood Re: tylko echo... 20.09.14, 14:20 To zaznacz: miłość + przyjaźń. A wymarzony facet napisz: Facet z krwi i kości i dalej wykropkuj (jeśli wymagają określonej liczby znaków w tekście). Można bezduszny automat oszukać. Odpowiedz Link
mayenna Re: tylko echo... 22.09.14, 17:37 Pisałam taki tekst i panowie uznawali, że będzie seks na pierwszej randce Oni to dosłownie odbierają. Odradzam. Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: tylko echo... 20.09.14, 14:23 Miłości przecież szukasz, to zaznacz, że miłości. Za desperację uchodzi już posiadanie konta na takich portalach, więc będziesz wśród swoich, którzy zrozumieją i wybaczą Odpowiedz Link
green.amber Re: tylko echo... 20.09.14, 14:05 witrood napisał: > Teraz trza samochód wypucować, a wieczorem do teatru iść. z obowiązku czy dla przyjemności?? na co, do którego teatru?? Odpowiedz Link
witrood Re: tylko echo... 20.09.14, 14:17 Raczej z przyjemności. "Wesele" (reż. M. Grabowski), Teatr im. J. Kochanowskiego, Radom. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: tylko echo... 20.09.14, 14:12 daj linka do profilu, to ci powiem, czy wszystko jest ok, a co poprawić. Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: tylko echo... 20.09.14, 14:17 a ty na powaznie czy sobie jaja robisz?? Odpowiedz Link
ice_flower Re: tylko echo... 20.09.14, 14:29 Jeśli chcesz spojrzenia z babskiej strony.. mogę też coś spróbować powiedzieć Odpowiedz Link
tdf-888 Re: tylko echo... 20.09.14, 14:31 na razie wychodzę, wieczorem ci powiem, jak będzie co skomentować. Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: tylko echo... 20.09.14, 14:50 ty czy na poczte? ale chcialabym konstruktywnej krytyki. Odpowiedz Link
ice_flower Re: tylko echo... 20.09.14, 14:32 Wiem. Nie namawiam, jednak mnie coś tam wyszło.. kogoś zainteresowałam.. taką Osobę, która czyta.. tak jak chcesz, zeby było. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: tylko echo... 20.09.14, 14:31 ależ zaraz ruch na forum wzrośnie... a będzie fotka ? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: tylko echo... 20.09.14, 14:32 no fotka ponoć jest. i uspokajam temperófkę, nie będę do niej pisał, bo nie przepadam za kędziorkami tylko obiektywnie ocenię Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: tylko echo... 20.09.14, 14:42 przestan onyks, przeciez fot to ja nawet tu na profilu kiedys mialam sporo, nawet niedawno, wiec szalu to nie robi. problem mam z napisaniem czegos, bo ja to mam specyficzne podejscie do wszystkiego. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: tylko echo... 20.09.14, 14:48 tak?? nie kojarzę... prawda jest taka, że można napisać wiele mądrych rzeczy i ...nic.... można walnąć głupotę...i stado się znajdzie zainteresowanych... czasem impuls popycha nas do działania... ...ja mam specyficzne poczucie humoru i uwielbiam to w ludziach ;_) Odpowiedz Link
tdf-888 Re: tylko echo... 20.09.14, 18:09 widziałem fotę... ojja pierdziuuu, fiu fiuuu...! może daj temperófko link do swojego profilu w stopce tutaj. przychodzą tu samotni, to trafią na ciebie tam. Odpowiedz Link
ice_flower Re: tylko echo... 20.09.14, 14:49 Nie za dużo i z pewnym dystansem.. ma zaintrygować faceta i tyle.. Odpowiedz Link
z-e-u-s Re: tylko echo... 20.09.14, 15:07 Jeżeli zdjęcia, które tutaj miałaś, to Ty, nie będziesz się mogła opędzić od facetów. Skup się na opisie i bądź wymagająca. Zaznacz, co Cię nie interesuje - że sam seks, że ma być nieżonaty, niedzieciaty, w odpowiednim wieku załóżmy itp. Część to i tak zignoruje i będzie pisała, ale zrobisz wstępną selekcję, bo inaczej się spod zaczepek nie wygrzebiesz. Odpowiedz Link
bez.pokory Re: tylko echo... 20.09.14, 12:42 jakie wszyscy, jakie wszyscy... tylko część forumowej populacji niektórzy z łóżka dopiero się wygrzebali Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: tylko echo... 20.09.14, 12:51 no! niektórzy to nawet się zastanawiają, czy się z powrotem pod kołderkę nie zapakować, bo tak jakoś... drugi boczek nie odespany... Odpowiedz Link
green.amber Re: tylko echo... 20.09.14, 14:09 coś w tym jest, chociaż najlepiej to by się było móc rozdwoić i żeby jedna część mogła odsypiać a druga wprost przeciwnie Odpowiedz Link
bez.pokory Re: tylko echo... 20.09.14, 14:15 pancerna, nie żałuj sobie, za głosem serca trza iść, nie rozsądku Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: tylko echo... 20.09.14, 13:30 deszczowa, na razie leniwa sobota...zyc nie umierać All India Radio- Evening Star Odpowiedz Link
bez.pokory Re: tylko echo... 20.09.14, 14:14 u mnie słońce krzyczy, żebym okna umyła, a ja udaję, że nie słyszę... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: tylko echo... 20.09.14, 14:20 taaaa.....na mnie też krzyczało,więc potulnie umyłam niedawno... a dziś leje .................. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: tylko echo... 20.09.14, 17:52 Mnie to daleko do łódki, choć śniło mi się w nocy, że samolotem leciałam. Szarlotkę upiekłam i się pochwalę, że smaczna wyszła Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: tylko echo... 20.09.14, 19:49 Szlachetne zdrowie, nikt się nie dowie. jako smakujesz, aż się zepsujesz... Bywało lepiej Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: tylko echo... 20.09.14, 20:58 Nie, no. Powiedzmy, że odzyskuję możliwość poruszania szyją Odpowiedz Link
silencjariusz Re: tylko echo... 20.09.14, 21:11 No to chyba tak źle nie jest skoro Szarlottcie udało się nawet zakalca upiec. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: tylko echo... 20.09.14, 21:34 O, wypraszam sobie. Ciasto wyjątkowo się udało Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: tylko echo... 20.09.14, 22:32 Odnoszę dziwne wrażenie, że Sil sobie ze mnie kpi A więc co tam się dzisiaj Silowi udało? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: tylko echo... 20.09.14, 22:43 Nic mi się proszę Szarlotty nie udało. I to nie tylko dziś. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: tylko echo... 20.09.14, 22:57 Nawet wstać z łóżka się Silwi nie udało? Ups... to ma Sil gorzej niż ja Odpowiedz Link
silencjariusz Re: tylko echo... 20.09.14, 23:08 Z wyra się zwlokłem. Tylko nie wiem po co. Jakoś bez sensu wszystko jest. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: tylko echo... 20.09.14, 23:11 Jak to po co? Żeby na forum zajrzeć na przykład Sil coś depresyjny nastrój ma. Niedobrze, oj niedobrze Odpowiedz Link
silencjariusz Re: tylko echo... 20.09.14, 23:29 No mam niestety. Co zrobić? Do wyra się chyba wpakuję. Dobranoc. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: tylko echo... 21.09.14, 11:05 Oj tam, Sil nie narzeka, bo zawsze jeszcze się może jakie lumbago napatoczyć i może być jeszcze gorzej Odpowiedz Link
silencjariusz Re: tylko echo... 21.09.14, 11:44 Czyli, że może być tylko gorzej? Lepiej nie będzie? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: tylko echo... 21.09.14, 11:46 marudki dwie może być inaczej.....raz lepiej, raz gorzej Odpowiedz Link
silencjariusz Re: tylko echo... 21.09.14, 11:52 Trzy. Przypomnę, że nie dalej jak kilka dni temu chciałaś się wtulić w samcze ramiona bo coś chyba w pracy Ci się nie układało. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: tylko echo... 21.09.14, 11:55 oj Silu....każdy ma chwile słabości .....nawet taka harpia jak ja dalej się nie układa...ale trzeba sobie radzić i szukać wyjścia... Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: tylko echo... 21.09.14, 11:58 onyks wrocila z randki. pozno. randka sie musiala udac, to znaczy ze sniadaniem i z poprawka. w tym kraku ty masz w czym przebierac. bo u mnie to gorzej niz pustynia. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: tylko echo... 21.09.14, 12:36 nie zaprzecza, czyli prawda taka to właśnie ta onyksówna jest... weekendó nie marnuje Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: tylko echo... 21.09.14, 12:49 bierz z niej przyklad. onyks, a ja prosze o przepis na taka randke. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: tylko echo... 21.09.14, 12:59 ja mam wolne cały tydzień, to nie muszę się spinać na weekendy przepis? onyksówna to coś czuję, że tam na sympatii ostro działa, tylko linka do profilu dać nie chciała. bądź subtelna jak onyks, a na brak śniadań z dokładkami nie będziesz narzekać Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: tylko echo... 21.09.14, 13:01 kochani ...zejdźcie ze mnie.... bo mi duszno Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: tylko echo... 21.09.14, 13:28 Onyksia, pisz! Przeciez nie mamy przed sobota tajemnic Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: tylko echo... 21.09.14, 13:38 ooo.Flirtuś.....a co tam u Ciebie słychać? ...pisz, pisz....wszak nie mamy tajemnic Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: tylko echo... 21.09.14, 13:47 focha strzele!! ty z flirtusiem flirtujesz a mi pomoc nie chcesz. ide se poplakac pod kocyk. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: tylko echo... 21.09.14, 13:57 jaki flirt??? Flirtek, powiedz Jej...my gadamy jak starzy kumple Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: tylko echo... 21.09.14, 14:13 nie uwierzy. Zresztą i tak wszyscy plotkuja Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: tylko echo... 21.09.14, 14:03 a u mnie w ostatnim tygodniu zadnych randek, ale gdyby byly, to ze szczegolami bym opisal. a u Ciebie? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: tylko echo... 21.09.14, 14:09 u niej.. tu śniadanie, tam kolacja... w pracy lunch nowa bida Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: tylko echo... 21.09.14, 14:17 ...Tyś Tadeuszu do rządu na stanowisko rzecznika powinien się ubiegać Odpowiedz Link
tdf-888 Re: tylko echo... 21.09.14, 14:20 rzecznika chętnie, tylko nie rządu. więcej nie piszę, by nie siać mowy nienawiści, jeszcze by mnie cebees zawinęło. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: tylko echo... 21.09.14, 14:16 i tym się różnimy ....faceci to jednak plotkarze i gaduły a u mnie 14:15.....obiad się robi Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: tylko echo... 21.09.14, 19:57 mieczak powinnas sie rozpisac, zeby zachecic innych do randkowania Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: tylko echo... 21.09.14, 13:04 a po co link? większość forumowiczów mnie widziała, zna.... Odpowiedz Link
tdf-888 Re: tylko echo... 21.09.14, 13:07 ale nie wiem, co tam napisałaś i czym kusisz, koleżance tempi byś pomogła, bo nie wiedziała, jak dopieścić swój profil. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: tylko echo... 21.09.14, 13:13 ale ja nie szukam rady...tylko Tempi? ona nie chce pomocy kobiety ..zresztą tylko niektórzy dostąpili zaszczytu zobaczenia profilu; Odpowiedz Link
tdf-888 Re: tylko echo... 21.09.14, 13:17 a skąd wiesz, że nie chce pomocy kobiety? np. twojej... mogłabyś jej powiedzieć, że jeśli chce mieć tak jak ty śniadania z dokładkami, to powinna sobie napisać to i tamto np. Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: tylko echo... 21.09.14, 13:20 skuteczna jestes, bo stale jakies randki masz, wiec twojej pomocy chce. masz profil na sympatii? ja to z cafe chyba zlikwiduje, bo tam chlopow z mojego zadupia nie ma, a wczoraj zalozylam na sympatii, ale bez niczego jeszcze wlasciwie, bez fot i z opisem mniej niz skromnym, bo nie wiem czy jest sens pisac, na cafe nikt nie czytal. Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: tylko echo... 21.09.14, 13:23 daj linka, zobacze co wypada napisac a czego nie. pomoz kobiecie w potrzebie. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: tylko echo... 21.09.14, 12:02 Jaka tam harpia. Harpie nie potrzebują tulenia. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: tylko echo... 21.09.14, 12:05 Gdyby wciąż było tak samo to by było nudno przecież Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: tylko echo... 21.09.14, 12:04 Nie no, właśnie, że teraz to już może być tylko lepiej Odpowiedz Link
silencjariusz Re: tylko echo... 21.09.14, 12:16 Kobieta. Lazę na rower. Trochę pokręcę to może o głupotach myśleć nie będę. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: tylko echo... 21.09.14, 16:39 Czyli mam rozumieć, że podczas pedałowania po rozległych chutorskich bezkresach, nie spotkał Sil ani jednej uroczej Chutorzanki? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: tylko echo... 21.09.14, 16:46 Ani jednej. Ale pochodziłem trochę w lesie za samicą dzięcioła dużego i jakoś mi się lepiej zrobiło. Ech... Jak pięknie pachnie las jesienią. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: tylko echo... 21.09.14, 17:08 BożeszTyMój, za samicą dzięcioła . Co jest takiego fajnego w samicy dzięcioła? Bo Sil za dużo się za ptakami rozgląda. Co do leśnych zapachów to wierzę na słowo. Do lasu też się dzisiaj nie udam, choć bardzo bym chciała. Za to okno otwarłam na oścież i wpuściłam trochę jesiennych zapachów Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: tylko echo... 21.09.14, 17:11 szarlotka_ja napisała: > Bo Sil za dużo się za ptakami rozgląda. ... .....co by na to Freud powiedział Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: tylko echo... 21.09.14, 17:13 Podrapałby się po swej siwej, Freudowskiej brodzie? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: tylko echo... 21.09.14, 17:16 No ładnie mnie Onyksie podsumowałaś. Ech... A za ptakami lubię pochodzić. Bo to spora frajda jest jak się uda jaką bestię w obiektyw złapać. Sporo emocji takie łowy mi dostarczają. To co sobie będę odmawiał. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: tylko echo... 21.09.14, 17:20 Ładna jest. Kolorowa. Ta akurat com ją widział to szyszkę rozkładała na czynniki pierwsze. Fajnie stukała. To mam się nie rozglądać? W lesie to przecież nawet wskazane jest. Żeby na jakiego wilka lub dzika nie wyleźć. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: tylko echo... 21.09.14, 17:24 Jak tak się Sil będzie za wilkami rozglądał czy dzikami to może Kapturka przegapić Odpowiedz Link
silencjariusz Re: tylko echo... 21.09.14, 17:48 Czerwone kapturki to ja tylko u dzięciołów widuję. Innych brak w okolicy. Odpowiedz Link
witrood Re: tylko echo... 21.09.14, 16:40 Ale jakbyś babkę ziemniaczaną wyprodukowała i Koledze podesłała, to może nie miałby za złe. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: tylko echo... 21.09.14, 16:42 Hmm... ziemniaczaną powiadasz? Tylko czy taka by umiała na rowerze jeździć? A kolega Witek to nic nie wspomina jak tam w teatrze było? Dojechał w ogóle? Odpowiedz Link
witrood Re: tylko echo... 21.09.14, 16:45 No, dojechał i przyjechał. Od chałupy pod radomski teatr mam jakąś godzinę i pięć minut drogi. Tyle co pod warszawskie, chociaż w kilometrach do nich trzy razy bliżej. Obejrzał. Nie do końca się zachwycił, bo dużo ogląda i wybrzydza potemi. Nie wstał do owacji na stojąco, chociaż nawet posłanka M.W. wstała. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: tylko echo... 21.09.14, 17:06 No wiesz, wybory się zbliżają . Podejrzewam, że nasza lokalna posłanka też podczas dzisiejszego wieczornego koncertu (na który z racji mych problemów zdrowotnych nie mogę się udać) zasiądzie w pierwszych ławkach i też będzie składała owację na stojąco Odpowiedz Link