kama265 25.09.14, 11:17 codziennie, a raczej co noc - śni mi się morze. Może powinnam się przeprowadzić??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
temperufka.zelona Re: sen 25.09.14, 11:26 a mi sie snilo, ze mialam lat 17 (czyli cos kolo czterdziestu mniej) pojechalam na jakies wakacje i zamiast zajac sie czyms wartosciowym dawalam sie przeleciec kazdemu przystojnemu facetowi. czy to oznacza, ze zycie przezylam niewlasciwie? ze zamiast sie uczyc nalezalo sie puszczac? Odpowiedz Link
kama265 Re: sen 25.09.14, 11:28 to oznacza, że powinnaś się czymś zająć i porządnie zmęczyć ... podobno pomaga ... Odpowiedz Link
ice_flower Re: sen 25.09.14, 11:32 Nawet tego nie mów Tempi się zaraz skojarzy z seksem i będzie Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: sen 25.09.14, 11:37 dokladnie!! i znowu stany depresyjne, bo wokol zadnego chlopa, ktory by chcial przeleciec stara gruba babe z wielka dupa. Odpowiedz Link
marisella Re: sen 25.09.14, 13:54 temperufka.zelona napisała: > dokladnie!! i znowu stany depresyjne, bo wokol zadnego chlopa, ktory by chcial > przeleciec stara gruba babe z wielka dupa. Dobraaaa... bo już nie mogę tego zdzierżyć. Nie mękol, tylko przyjedź do Krakowa lub do mnie pod Kraków, przedstawię Cię jednemu mojemu koledze (zapewniam Cię, że on będzie chciał) i wyprowadzę się na dwa dni. Pojadę do Częstochowy, będziemy się z Ice Flower modlić o Wasze grzeszne dusze I mówię serio, jeśli Ty też serio. Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: sen 25.09.14, 23:34 ale ze co?? dwa dni ten tego ten, pieprzenia? on tak moze z byle kim?? Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: sen 26.09.14, 09:35 ale jak facet pieprzy kazda i nie patrzy nawet kto to, to ja do takiego towarzystwa sie nie nadam. Odpowiedz Link
kama265 Re: sen 26.09.14, 09:38 skąd wiesz, może Marisella Cię odpowiednio zareklamowałą, to się skusi kolega Odpowiedz Link
marisella Re: sen 26.09.14, 10:55 Jeszczem nie reklamowała, bo nie sądzę, żeby temperufka rzeczywiście chciała. Szanse tego, że on będzie zainteresowany i chętny oceniam jako większe, dlatego zaczęłam od niej właśnie Odpowiedz Link
marisella Re: sen 26.09.14, 10:51 temperufka.zelona napisała: > ale ze co?? dwa dni ten tego ten, pieprzenia? on tak moze z byle kim?? No po pierwsze, to ja nie mam pojęcia, czy może dwa dni bez ustanku, bom przecież nie sprawdzała Z byle kim pewnie nie, ale nie jesteś przecież byle kim. Więcej na ten temat pisać publicznie nie będę, bo co innego forumowy ekshibicjonizm samemu uprawiać, a co innego kogoś obnażać Poza tym zdawało mi się, że nie szukasz kogoś szczególnego i nie planujesz mieszać w to uczuć, tak? Skoro może być ktoś przypadkowy z portalu randkowego, to chyba fajny facet, zaufany, o którym wiadomo, że Cię nie skrzywdzi (a za to ręczę) nawet lepszy, co nie? Zaznaczam przy tym, że nie jest gruby, dzieciaty ani bez pracy Druga rzecz: ja tam nie planuję na podglądzie sprawdzać, czy Wy aby na pewno dwa dni i bez przerwy oraz co w ogóle robicie Ale wierzę w "przyjaciół przyjaciół" i "znajomych znajomych" bardziej, niż we wszelkie sympatie i edarlingi, a jeśli masz na myśli to, co rzeczywiście piszesz, a ja znam kogoś, kto może pod tę Twoje oczekiwania podpadać, to mówię Wydaje mi się, że możecie fajnie spędzić czas i kto wie co dalej. Może nic, a może coś Wywróżyć się tego nie da, trzeba sprawdzić. Chyba, że chcesz tak tylko mękolić, że źle, ale w sumie z tym źle Ci dobrze, to też ok, tylko daj znać, żebyśmy tego na serio nie brali, tylko włączali <ziew> w stosownym momencie Odpowiedz Link
ice_flower Re: sen 25.09.14, 11:53 Do Tempi było, ale ja nie stanę na drodze do Twego szczęścia Przeprowadzaj się Odpowiedz Link
kama265 Re: sen 25.09.14, 11:54 nie no ulżyło mi, myślałam, że chcesz mieć do mnie jeszcze dalej Odpowiedz Link
temperufka.zelona Re: sen 25.09.14, 12:06 kama czy ja? wolalabym zeby mi sie morze snilo, mniej meczace by to bylo. Odpowiedz Link
kama265 Re: sen 25.09.14, 12:19 nie napisałam, co ja nad tym morzem robię przecież ... Odpowiedz Link
kama265 Re: sen 25.09.14, 13:40 jak ciągle, przecież jeszcze nigdy .... z kapitanem nad morzem nie byłam Odpowiedz Link
maruda2 Re: sen 25.09.14, 12:45 na pewno nie to, co myślisz, że myślę dziś mam inne podniety Odpowiedz Link
81belona03 Re: sen 25.09.14, 13:49 -to zależy od tego,jakie to morze -ta przeprowadzka oczywiście. Odpowiedz Link
kama265 Re: sen 25.09.14, 13:57 różne mi się śnią, byłam już (w snach) na Karaibach, w Grecji, nad Bałtykiem .... Odpowiedz Link
81belona03 Re: sen 25.09.14, 14:07 -a byłabyś gotowa rzucić dotychczasowe życie i pod wpływem chwili/snu poszukać bursztynu,czy białych kamieni? Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: sen 25.09.14, 14:43 duża woda się śni? to na bank o seks chodzi, a o co innego by mogło? Odpowiedz Link
little-scherry Re: sen 25.09.14, 16:20 morze i seks? No niby można i tak a mnie się śniło ostatnio, że mi samochód ożył, zaczął do mnie gadać i zabrał mnie na nocną przejażdżkę po okolicy. Głupie :] Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: sen 25.09.14, 20:27 Mnie się ostatnio często (czasem kilka nocy z rzędu) powtarza sen, że próbuję wezwać pomoc - karetkę lub straż lub policję a nie mogę się dodzwonić bo telefon nie reaguje, albo nie ma sygnału albo pada bateria. Dość przygnębiające to już bym wolała morze Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: sen 25.09.14, 21:00 ja w każdą noc odpływam bez problemu... mimo że rzadko kiedy śni się cokolwiek Odpowiedz Link
maruda2 Re: sen 26.09.14, 11:29 Jakoś nie wydaje mi się, że Tempi jest taka wstydliwa Poza tym , zawsze na forum może się wyłgać, a co zrobi na priv to jej sprawa. Odpowiedz Link