silencjariusz 21.06.16, 21:43 nie ma kobiet z wiankami... Obrazek tak jakby z innej epoki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarlotka_ja Re: Przecież już... 21.06.16, 21:59 Łeee, widać czasem na ulicach dziewczyny z wiankiem na głowie Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Przecież już... 21.06.16, 22:31 A ja czasem widuję na ulicach Nawet znam jedną osobiście. W okresie wiosennym nosi rozpuszczone bląd włosy i własnoręcznie upleciony przez siebie wianek Ma bardzo charakterystyczne krzywe i zepsute zęby Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Przecież już... 22.06.16, 16:20 No to dziwne nie jest, że ma wianek. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Przecież już... 21.06.16, 22:03 Teraz sa takie usługi, że cerują "wianek" ;p Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Przecież już... 21.06.16, 22:23 Ha. Wlasnie bylam nad rzeczka.. Dobieglam. Posiedzialam na moscie. Bylam nad rzeczka, nawet cos puscilam. Ba, nawet 3 razy, nie wiedzac ze to noc kupaly. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Przecież już... 21.06.16, 22:27 Miam ochote przejsc przez rzeke, po kamykach. Jednak to nie wodospad. To nie betonowe progi.przeprawa przez rzeke by sie nie powiodla. Zbyt slisko. Kamyczki oblepione glonami. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Przecież już... 21.06.16, 22:31 Haha mialam w nawiasie pisac ze nie baka dodam ze.... byl ogien Odpowiedz Link
fripooo Re: Przecież już... 21.06.16, 22:34 hehe dziex za krótki pst przez te długie nie mogę przebrnąć Odpowiedz Link
green.amber Re: Przecież już... 21.06.16, 22:33 może wrócą dżentelmeni to i wianki się pojawią (jakoś przyroda dbać musi o równowagę) - z jednej strony, a z drugiej - to przed wojną to pewnie i najkrótsze noce były krótsze... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Przecież już... 21.06.16, 22:40 Nie... się właśnie zastanawiałam czemu mi słownik podkreśla Byłam przekonana, że piszę słowo błąd a nie blond. Nie wiem czemu chciałam napisać, że ma włosy w kolorze błąd No ale powiedzmy, że trudny dzień za mną, guz z czaszki jeszcze nie zszedł Odpowiedz Link
fripooo Re: Przecież już... 21.06.16, 22:55 ale popatrx kobiety nic nie muszą cwiczyć a i tak wyglądają ok, a facet bez mięśni to do bani zawsze, oczywiście nie mam na myśli sylwetek takich jak pudzian albo koksu Odpowiedz Link
anguac24 Re: Przecież już... 21.06.16, 23:28 Hahaha. Spójrz na Niemki albo Amerykanki. Smacznego. Odpowiedz Link
green.amber Re: Przecież już... 21.06.16, 23:07 dopiero jutro będę narzekać, że się nie wyspałam i oko boli jeszcze bardziej a gdzie Ty o tej porze jakiego mężczyznę znajdziesz????? Odpowiedz Link
green.amber Re: Przecież już... 21.06.16, 23:15 żeby nie było, trzymam kciuki, jak znajdziesz możesz dać znać, może zechcę go poznać, jeśli będzie w stosownym wieku i okolicy, a póki co, żeby czasu nie tracić, książkę się udam dokończyć Odpowiedz Link
green.amber Re: Przecież już... 21.06.16, 23:48 no właśnie... bo jakie ma wyjście, całe szczęście z tego wszystkiego może sobie wybrać, co woli a nie napisałam, że czytać dobranoc się z państwem Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Przecież już... 22.06.16, 00:19 Cos z dzisoejszej nocy. Wyciagnal mnie na zewnatrz, wlasnie on . Swoimi krokami, szelestem miedzy trawa. Po ogrodzie ciagle truchta... slysze... Wczesniej jeszcze fuczal. Dlatego wyszlam na zewnatrz by sie przywitac. Nie bal sie nochala pokazywal, ryjek. Filmik nagralam jak przylazi do mnie. Jaki ciekawski. Nietypowe. Raczej sie kuli. Slepkow nie pokazuje. Spac. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Przecież już... 22.06.16, 21:38 No wlasnie.... nie bal soe. Nie mruzyl slepkami a jak do niego podchodzilam nie kulil sie. Fajny filmik nagralam. Malo tego. Nie bal sie psa. A psiak? Zaskoczony ze jez sie nie kuli nie fuczy. Normalnie czesto jeze "atakowal". Szczekal. A co do flesza..... to latarka byla. W jednej rece latarka w drugiej tel. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Przecież już... 22.06.16, 21:41 cóż za poświęcenie jak nic nagroda National geografic się należy Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Przecież już... 22.06.16, 23:34 Dla dobra nauki tylko tyle...? Liczylam na wiecej. A moze jakas nagroda od Tedeefa A kiedys to jeza karmilam Poswiecenie? Poswiecenie chyba bo i poswiecilam latarka DN Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Przecież już... 22.06.16, 23:51 a kiedy będą komary? nie powinno już ich być? Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Przecież już... 23.06.16, 16:35 U mnie juz sie pojawialy w pokoju. Na szczescie nie tak wiele. Zostawily mnie w spokoju.. Dosc sucho bylo. Mlodych sie nie powykluwalo zbyt wiele Odpowiedz Link
maruda2 Re: Przecież już... 22.06.16, 10:48 pewnie te panny z góry forum nieco się rozkręciły Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Przecież już... 22.06.16, 16:38 A Maruda nie chciałaby choć raz tak potańczyć w noc Kupały? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Przecież już... 22.06.16, 21:33 I Szarlotta nie wstydziłaby się tak na golasa? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Przecież już... 22.06.16, 21:54 Jakbym miała pewność, że w promieniu 2 km nie ma żadnej istoty ludzkiej to nie Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Przecież już... 22.06.16, 22:08 No ale tak to Szarlotta dzieci się nie dorobi. Bo przecież przy ukochanym góralu to Szarlotta na golasa powinna czasem pobyć... A tu się okazuje, że góral ma zakaz zbliżania się do gołej Szarlotty na odległość mniejszą niż 2 km. Takie traktowanie gołąbeczka to wręcz nieludzkie jest. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Przecież już... 22.06.16, 22:21 A na nizinach tyle dobra się marnuje... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Przecież już... 22.06.16, 22:39 Niziny, podobnie jak górale nie są mną zainteresowane Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Przecież już... 22.06.16, 22:41 A skąd to Szarlotta wie? Była Szarlotta na nizinach takich mocno prowincjonalnych? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Przecież już... 22.06.16, 22:57 No to miło, że mogłam poprawić Silowi humor przed snem ;p Odpowiedz Link
maruda2 Re: Przecież już... 22.06.16, 19:55 tak - znaczy z innymi gołymi pannami ? hmmm..... nieeee Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Przecież już... 22.06.16, 21:34 Znaczy wolałabyś z gołymi kawalerami? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Przecież już... 22.06.16, 22:10 Serio? To może Maruda dla mnie na golasa potańczy? Odpowiedz Link
maruda2 Re: Przecież już... 22.06.16, 22:32 a coś taki niecierpliwy ? zawsze możesz zacząć pierwszy, a ja będę się zastanawiała Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Przecież już... 22.06.16, 22:37 To Maruda woli gdy faceta nie interesuje jak Maruda wygląda w stroju Ewy? Odpowiedz Link
maruda2 Re: Przecież już... 22.06.16, 22:50 bo nie zawsze niecierpliwość jest wskazana Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Przecież już... 22.06.16, 22:53 Podobnie odwlekanie w nieskończoność. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Przecież już... 22.06.16, 23:26 W sensie, że rozbieramy się jednocześnie? Dobranoc. Odpowiedz Link
maruda2 Re: Przecież już... 24.06.16, 10:58 silencjariusz napisał: > Ale Maruda pierwsza da pokaz? Tak gorąco, że naprawdę trzeba będzie zrzucać szatki Dobrze, że nie mam przed oknami okien drugiego bloku, tylko drzewa. A ptaszyska raczej się za negliż nie pogniewają Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Przecież już... 24.06.16, 16:33 A w czym dziś Maruda do pracy zawitała? Poproszę o fotorelację z Marudowego zrzucania szatek. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Przecież już... 24.06.16, 18:36 Ale w jakim? Obstawiam, że w sukience. Odpowiedz Link
maruda2 Re: Przecież już... 24.06.16, 18:53 nie wiem czy powinnam opowiadać, bo się Silowi jeszcze bardziej we łbie skosmaci Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Przecież już... 24.06.16, 18:55 Opowiadać to rzeczywiście może i nie powinna Maruda. Ale fotkę wrzucić to jak najbardziej Maruda powinna. Odpowiedz Link
maruda2 Re: Przecież już... 24.06.16, 20:08 Przecie wrzuciłam A czy to moja wina, że kiecka krótka i na focie same nogi wyszły Odpowiedz Link
maruda2 Re: Przecież już... 24.06.16, 22:26 no nie mogę, dać palec to zaraz całej ręki zechce Odpowiedz Link
finka9 Re: Przecież już... 23.06.16, 09:44 Bo nastała era facetów w różowych koszulkach ,którzy oczekują ,że to kobieta będzie otwierała przed nimi drzwi. Odpowiedz Link
fripooo Re: Przecież już... 23.06.16, 18:58 takiej ery nie ma, a kobiety rączki mają więc niech sobie same drzwi otwierają Odpowiedz Link
finka9 Re: Przecież już... 24.06.16, 12:01 Kobiety sobie poradzą ,gorzej z niuniami faceto-podobnymi. Naprawdę śmieszą mnie te pajace w różowych koszuleczkach ,wymuskanych i wydepilowanych ciałkach co to kobieta za nimi targa torby ,no i konieczny element wystroju - brooda jak u Mojżesza ( no ,zeby wszyscy widzieli ze prawdziwy facet idzie) Odpowiedz Link
marisella Re: Przecież już... 24.06.16, 19:02 finka9 napisała: > Kobiety sobie poradzą ,gorzej z niuniami faceto-podobnymi. Naprawdę śmieszą mni > e te pajace w różowych koszuleczkach ,wymuskanych i wydepilowanych ciałkach co > to kobieta za nimi targa torby ,no i konieczny element wystroju - brooda jak u > Mojżesza ( no ,zeby wszyscy widzieli ze prawdziwy facet idzie) A jakimi cechami odznacza się Twoim zdaniem Prawdziwy Facet? (z ciekawości tylko pytam) A jakimi Prawdziwa Kobieta? Odpowiedz Link
maruda2 Re: Przecież już... 24.06.16, 20:22 jeśli jest przeciwieństwem wymuskanego pajaca to zapewne nie nosi różowych koszuleczek, ani brody, targa siaty i wali od niego na odległość testosteronem Odpowiedz Link
marisella Re: Przecież już... 24.06.16, 18:59 fripooo napisał(a): > takiej ery nie ma, a kobiety rączki mają więc niech sobie same drzwi otwierają Borze szumiący... Nie myślałam,że dożyję czasów, gdy się zgodzę z Friposławem... Odpowiedz Link