27.08.16, 17:11
I upał. Pojechałem na jeden basen - przerwa technologiczna, drugi - to samo.
Trza się w chałupie chłodzić.
Obserwuj wątek
    • mavika_88 Re: sobota 27.08.16, 18:12
      Ano... trza sie w chalupiec umyc wink (hmmm poczatkowo napisalam... unyc... pomyslalam o Unym. Odzywa sie jeszcze? Szkoda ze zamilkl.... )
      • mavika_88 Re: sobota 27.08.16, 20:00
        Jak ja daaaaaaawnoooo nie bieglam. Nawet nie pamietam kiedys ostanio z dwa miechy temu? Skromna.przebiezka. ale dobrze mi zrobila smile jak dobrze posiedziec w domu..... (i ja to mowie)
    • szarlotka_ja Re: sobota 27.08.16, 20:45
      Sobota...
      I to mi boleśnie przypomina, że pora kończyć urlop wypoczynkowy, a rozpocząć urlop roboczy... ech, ten czas szybko leci ;p
      • silencjariusz Re: sobota 27.08.16, 20:47
        Urlop roboczy? A cóż to?
        • szarlotka_ja Re: sobota 27.08.16, 20:52
          Hmm... jakby to wytłumaczyć... prace wykopaliskowe mnie czekają i muszę to załatwić przez najbliższe trzy dni wink
          • silencjariusz Re: sobota 27.08.16, 20:53
            Wykopaliska? A jakie?
            • szarlotka_ja Re: sobota 27.08.16, 20:56
              Ziemniaki będę wykopywać proszę Sila wink
              I marchewkę i buraczki i co mi tam w ręce wpadnie tongue_out
              • silencjariusz Re: sobota 27.08.16, 21:02
                To już wykopki? Wcześnie jakoś...
                • szarlotka_ja Re: sobota 27.08.16, 21:06
                  Czas szybko leci... sąsiedzi w koło już swoje pozbierali tylko ja się jakoś lenię wink
                  Nie wiem jak u Sila, ale u mnie już jakoś czuć jesień w powietrzu...
                  • silencjariusz Re: sobota 27.08.16, 21:15
                    I u mnie jesień już czuć i widać.
                    • szarlotka_ja Re: sobota 27.08.16, 21:22
                      Coraz bliżej wiosna big_grin
                      • silencjariusz Re: sobota 27.08.16, 21:26
                        Daleko okropnie. Człek nawet nie wie czy dożyje...
                        • szarlotka_ja Re: sobota 27.08.16, 21:41
                          Łeee, nawet się nie obejrzymy, a będę się chwalić, że mi krokusy zakwitły wink.
                          Kupiłam sobie ostatnio całą masę krokusowych cebulek big_grin
                          • silencjariusz Re: sobota 27.08.16, 21:47
                            Bardzo je lubię. Szkoda, że krótko kwitną.
                            • szarlotka_ja Re: sobota 27.08.16, 21:58
                              Lada chwila i zaczną kwitnąć zimowity wink
                              • silencjariusz Re: sobota 27.08.16, 22:03
                                Za tymi to jakoś nie przepadam.wink
                                • tdf-888 Re: sobota 27.08.16, 22:11
                                  lol
                                  szarlotta z silem jakby tak was dłużej poczytać to deprecha gwarantowana 😂😂😂
                                  • nerw_rdzeniowy Re: sobota 27.08.16, 22:22
                                    Niestety to prawda.
                                  • silencjariusz Re: sobota 27.08.16, 22:24
                                    Ale że co?
                                  • szarlotka_ja Re: sobota 27.08.16, 22:26
                                    Tadek, wrzuć mnie do ignora, depresji nie dostaniesz big_grin
                                    • tdf-888 Re: sobota 27.08.16, 22:32
                                      jak sobie aplikuje małe dawki to nawet jest terapeutyczne. gdy wydaje mi się ze jest mi źle wystarczy trochę was poczytać i zmienia się optyka 😂
                                      • szarlotka_ja Re: sobota 27.08.16, 22:35
                                        37 km dzisiaj na rowerze zrobiłam tongue_out
                                        Dużo jak na mnie, co nie? big_grin
                                        • tdf-888 Re: sobota 27.08.16, 22:40
                                          to tylko 5 mniej niż my 😊 nieźle

a w zeszłym tygodniu jak marnowalas urlop? bo nie podejrzewam ze gdzieś wyjezdzalas?
                                          • szarlotka_ja Re: sobota 27.08.16, 22:43
                                            Hehe, jak Ty mnie nie znasz big_grin
                                            Owszem, wyjeżdżałam i to za granicę nawet tongue_out

• tdf-888 Re: sobota 27.08.16, 22:48
                                              kontynuuj bardziej szczegółowo 😆
                                              • szarlotka_ja Re: sobota 27.08.16, 22:53
                                                Nie, i tak za dużo już tu piszę tongue_out
                                                • tdf-888 Re: sobota 27.08.16, 22:57
                                                  nie za dużo tylko za dolujaco. ale jak byłaś w jakimś fajnym miejscu to się milo poczyta
                                                  • szarlotka_ja Re: sobota 27.08.16, 23:01
                                                    W Czechach byłam, w takiej małej wiosce skąd moi przodkowie pochodzą wink
                                                    Ładnie tam było, cicho, spokojnie, w ogóle ludzi nie spotykałam tylko góry, lasy, świeże powietrze i cisza smile
                                                  • tdf-888 Re: sobota 27.08.16, 23:13
                                                    boisz się ze cie ktoś rozpozna? ze piszesz na foru 😊
                                                  • szarlotka_ja Re: sobota 27.08.16, 23:16
                                                    Nie w sensie, że się boję, ale czasy takie, że jednak lepiej zachować anonimowość wink
                                • szarlotka_ja Re: sobota 27.08.16, 22:28
                                  Ale, ładne są wink
                                  Niedaleko mnie jest łąka, która na jesień zimowitami zakwita. Cudnie to wygląda smile
                                  • silencjariusz Re: sobota 27.08.16, 22:36
                                    Ładne. Z tym się zgodzę.
                                    • szarlotka_ja Re: sobota 27.08.16, 22:38
                                      A z czym się nie zgadzasz?
                                      • silencjariusz Re: sobota 27.08.16, 22:43
                                        Z tym, że wiosna tak szybko minęła...
                                        • szarlotka_ja Re: sobota 27.08.16, 22:52
                                          Jak to mówią... wszystko mija, nawet najdłuższa żmija wink
                                          • silencjariusz Re: sobota 27.08.16, 23:30
                                            Też prawda.
                    • nerw_rdzeniowy Re: sobota 27.08.16, 22:02
                      Na polach pojawiają się wiszące mgły rankiem i wieczorem.
                      Niektóre liście zaczynają żółknąć - zbliża się najpiękniejszy miesiąc w roku czyli listopad.
                      • silencjariusz Re: sobota 27.08.16, 22:04
                        Zycie tak szybko mija...
                        • nerw_rdzeniowy Re: sobota 27.08.16, 22:05
                          mija wolniej jak się je urozmaica od czasu do czasu coś zmienia co i tobie polecam
                          • silencjariusz Re: sobota 27.08.16, 22:09
                            A co zmieniłeś w swoim życiu? Jak je urozmaicasz?
                            • nerw_rdzeniowy Re: sobota 27.08.16, 22:21
                              W weekendy robie coś zupełnie innego niz w tygodniu.
                              Od czasu do czasu staram się spotykać z ludzi których dawno nie widziałem itd.
                              • silencjariusz Re: sobota 27.08.16, 22:26
                                W weekend to i ja robię coś zupełnie innego niż w tygodniu.tongue_out
                                Słabo panie kolego.tongue_out
                                • nerw_rdzeniowy Re: sobota 27.08.16, 22:49
                                  >Słabo panie kolego.tongue_out
                                  Ja w Twoim umysle nie siedzę nie wiem co Tobie potrzeba sam musisz znaleźć to coś.
                                  • silencjariusz Re: sobota 27.08.16, 23:32
                                    No wiem, wiem... Bez tego "coś" nic nie da się zrobić.wink
                  • facet699 Re: sobota 27.08.16, 21:22
                    szarlotka_ja napisała:

> Czas szybko leci... sąsiedzi w koło już swoje pozbierali tylko ja się jakoś len
                    > ię wink
                    > Nie wiem jak u Sila, ale u mnie już jakoś czuć jesień w powietrzu...

a żuraw i czapla.................. wink
                  • maruda2 Re: sobota 27.08.16, 21:23
                    eeee, dziś na nizinach to lato i upał było czuć
                    • szarlotka_ja Re: sobota 27.08.16, 21:26
                      U mnie też dziś było upalnie, aż za upalnie suspicious
                      Ale teraz chłodny wieczór się zrobił. Tylko komary mnie zjedzą za chwilę uncertain
                      • maruda2 Re: sobota 27.08.16, 21:32
                        To prawda, że aż za. Teraz jest przyjemnie, okna pootwierałam, komary mnie omijają, ale ćmy ciągną do światła. Na szczęście mam łowną kotę wink
                        • mavika_88 Re: sobota 27.08.16, 23:48
                          Ha. Komar mi wlasnie bzyka big_grin (mialam napisac bzyczy alw mi sie zmienilo)
                          Ciepelko spore. Trza upolowac komara!! Nad rzeka posoedzialam. Czaple siwa przyuwazylam i takie tam roznosci. Aaa i truskawke jedna zjadlam. Nie powiem ze byla pyszna. Jakas taka... malizna.
                          • mavika_88 Re: sobota 27.08.16, 23:57
                            Upolowany!!
                            Ha. Zabawna sytuaxja. Jakas niecala godzinke zmienilam status na gg. Kolega chcial.mi wyslac zdj takiego jednego zyjatka. I nie mogl. Myslal ze przez moja niedostepnosc (niewidocznosc) wiec zmienilam status. No i w tym.czasie sie odezwalo 3 kolesi wink czasu nie mam na pisanie (poznawanie kogos). Nie chce mi soe nowych znajomosci. Nawet zaczynac. Z reszta... ten 3 to troche za mlody wink
                            • mavika_88 Re: sobota 27.08.16, 23:58
                              Kuwa... jeszcze jeden bzyka...
                              • mavika_88 Re: sobota 28.08.16, 00:04
                                4 ty koles big_grin trza sie schowac pod czapka niewidka smile
                                • silencjariusz Re: sobota 28.08.16, 00:06
                                  I oni tak wszyscy - jak to ujęłaś - bzykają i jednocześnie piszą do Ciebie na gg?
                                  • mavika_88 Re: sobota 28.08.16, 00:28
                                    Upolowany big_grin ktory to.. drugiego przybilam do sciany ? Ale... jeszcze 3 bzyka.
                                    Tyle o zwierzakach.
                                    Faceci... odezwal.soe 5 ty. Nawet mi soe nie chce slowa dawac. Jaki sens. 99% albo nie grzeszy inteligencja albo szuka przygody. Ha. Nawet jeden z tch 5 wspanialych zapytal czy szukam niezobowiazujacej znajomosci. U mnie usmiech zbananem. Nie. Moje pytanie.... z innym tonem. Masz zone? Ma... jak czesto ja zdradzasz. On... co mam zrobic jak mi nie daje. No kuwa... po co sie ludzie wiaza. Szkoda gadac. Trza 3.iego komara zabic ^^ mam nadzieje ze to juz ostatni.
                                    • fripooo Re: sobota 28.08.16, 21:29
                                      haha ty masz jeszcze gg?big_grin do mnie kiedyś baby też pisały zaczepiały same, chyba jakieś brzydkie musiały być bo to desperacją wieje takie zaczepianie na gg, dawno nie korzystam strata czasu to była tylko
                                      • mavika_88 Re: sobota 29.08.16, 00:17
                                        Mam i bede miec smile
                                        Jedyny komunikator ktory uznaje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka