witrood 27.08.16, 17:11 I upał. Pojechałem na jeden basen - przerwa technologiczna, drugi - to samo. Trza się w chałupie chłodzić. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mavika_88 Re: sobota 27.08.16, 18:12 Ano... trza sie w chalupiec umyc (hmmm poczatkowo napisalam... unyc... pomyslalam o Unym. Odzywa sie jeszcze? Szkoda ze zamilkl.... ) Odpowiedz Link
mavika_88 Re: sobota 27.08.16, 20:00 Jak ja daaaaaaawnoooo nie bieglam. Nawet nie pamietam kiedys ostanio z dwa miechy temu? Skromna.przebiezka. ale dobrze mi zrobila jak dobrze posiedziec w domu..... (i ja to mowie) Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: sobota 27.08.16, 20:45 Sobota... I to mi boleśnie przypomina, że pora kończyć urlop wypoczynkowy, a rozpocząć urlop roboczy... ech, ten czas szybko leci ;p Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: sobota 27.08.16, 20:52 Hmm... jakby to wytłumaczyć... prace wykopaliskowe mnie czekają i muszę to załatwić przez najbliższe trzy dni Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: sobota 27.08.16, 20:56 Ziemniaki będę wykopywać proszę Sila I marchewkę i buraczki i co mi tam w ręce wpadnie Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: sobota 27.08.16, 21:06 Czas szybko leci... sąsiedzi w koło już swoje pozbierali tylko ja się jakoś lenię Nie wiem jak u Sila, ale u mnie już jakoś czuć jesień w powietrzu... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: sobota 27.08.16, 21:26 Daleko okropnie. Człek nawet nie wie czy dożyje... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: sobota 27.08.16, 21:41 Łeee, nawet się nie obejrzymy, a będę się chwalić, że mi krokusy zakwitły . Kupiłam sobie ostatnio całą masę krokusowych cebulek Odpowiedz Link
tdf-888 Re: sobota 27.08.16, 22:11 lol szarlotta z silem jakby tak was dłużej poczytać to deprecha gwarantowana 😂😂😂 Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: sobota 27.08.16, 22:26 Tadek, wrzuć mnie do ignora, depresji nie dostaniesz Odpowiedz Link
tdf-888 Re: sobota 27.08.16, 22:32 jak sobie aplikuje małe dawki to nawet jest terapeutyczne. gdy wydaje mi się ze jest mi źle wystarczy trochę was poczytać i zmienia się optyka 😂 Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: sobota 27.08.16, 22:35 37 km dzisiaj na rowerze zrobiłam Dużo jak na mnie, co nie? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: sobota 27.08.16, 22:40 to tylko 5 mniej niż my 😊 nieźle a w zeszłym tygodniu jak marnowalas urlop? bo nie podejrzewam ze gdzieś wyjezdzalas? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: sobota 27.08.16, 22:43 Hehe, jak Ty mnie nie znasz Owszem, wyjeżdżałam i to za granicę nawet Odpowiedz Link
tdf-888 Re: sobota 27.08.16, 22:57 nie za dużo tylko za dolujaco. ale jak byłaś w jakimś fajnym miejscu to się milo poczyta Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: sobota 27.08.16, 23:01 W Czechach byłam, w takiej małej wiosce skąd moi przodkowie pochodzą Ładnie tam było, cicho, spokojnie, w ogóle ludzi nie spotykałam tylko góry, lasy, świeże powietrze i cisza Odpowiedz Link
tdf-888 Re: sobota 27.08.16, 23:13 boisz się ze cie ktoś rozpozna? ze piszesz na foru 😊 Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: sobota 27.08.16, 23:16 Nie w sensie, że się boję, ale czasy takie, że jednak lepiej zachować anonimowość Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: sobota 27.08.16, 22:28 Ale, ładne są Niedaleko mnie jest łąka, która na jesień zimowitami zakwita. Cudnie to wygląda Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: sobota 27.08.16, 22:52 Jak to mówią... wszystko mija, nawet najdłuższa żmija Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: sobota 27.08.16, 22:02 Na polach pojawiają się wiszące mgły rankiem i wieczorem. Niektóre liście zaczynają żółknąć - zbliża się najpiękniejszy miesiąc w roku czyli listopad. Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: sobota 27.08.16, 22:05 mija wolniej jak się je urozmaica od czasu do czasu coś zmienia co i tobie polecam Odpowiedz Link
silencjariusz Re: sobota 27.08.16, 22:09 A co zmieniłeś w swoim życiu? Jak je urozmaicasz? Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: sobota 27.08.16, 22:21 W weekendy robie coś zupełnie innego niz w tygodniu. Od czasu do czasu staram się spotykać z ludzi których dawno nie widziałem itd. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: sobota 27.08.16, 22:26 W weekend to i ja robię coś zupełnie innego niż w tygodniu. Słabo panie kolego. Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: sobota 27.08.16, 22:49 >Słabo panie kolego.tongue_out Ja w Twoim umysle nie siedzę nie wiem co Tobie potrzeba sam musisz znaleźć to coś. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: sobota 27.08.16, 23:32 No wiem, wiem... Bez tego "coś" nic nie da się zrobić. Odpowiedz Link
facet699 Re: sobota 27.08.16, 21:22 szarlotka_ja napisała: > Czas szybko leci... sąsiedzi w koło już swoje pozbierali tylko ja się jakoś len > ię > Nie wiem jak u Sila, ale u mnie już jakoś czuć jesień w powietrzu... a żuraw i czapla.................. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: sobota 27.08.16, 21:26 U mnie też dziś było upalnie, aż za upalnie Ale teraz chłodny wieczór się zrobił. Tylko komary mnie zjedzą za chwilę Odpowiedz Link
maruda2 Re: sobota 27.08.16, 21:32 To prawda, że aż za. Teraz jest przyjemnie, okna pootwierałam, komary mnie omijają, ale ćmy ciągną do światła. Na szczęście mam łowną kotę Odpowiedz Link
mavika_88 Re: sobota 27.08.16, 23:48 Ha. Komar mi wlasnie bzyka (mialam napisac bzyczy alw mi sie zmienilo) Ciepelko spore. Trza upolowac komara!! Nad rzeka posoedzialam. Czaple siwa przyuwazylam i takie tam roznosci. Aaa i truskawke jedna zjadlam. Nie powiem ze byla pyszna. Jakas taka... malizna. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: sobota 27.08.16, 23:57 Upolowany!! Ha. Zabawna sytuaxja. Jakas niecala godzinke zmienilam status na gg. Kolega chcial.mi wyslac zdj takiego jednego zyjatka. I nie mogl. Myslal ze przez moja niedostepnosc (niewidocznosc) wiec zmienilam status. No i w tym.czasie sie odezwalo 3 kolesi czasu nie mam na pisanie (poznawanie kogos). Nie chce mi soe nowych znajomosci. Nawet zaczynac. Z reszta... ten 3 to troche za mlody Odpowiedz Link
silencjariusz Re: sobota 28.08.16, 00:06 I oni tak wszyscy - jak to ujęłaś - bzykają i jednocześnie piszą do Ciebie na gg? Odpowiedz Link
mavika_88 Re: sobota 28.08.16, 00:28 Upolowany ktory to.. drugiego przybilam do sciany ? Ale... jeszcze 3 bzyka. Tyle o zwierzakach. Faceci... odezwal.soe 5 ty. Nawet mi soe nie chce slowa dawac. Jaki sens. 99% albo nie grzeszy inteligencja albo szuka przygody. Ha. Nawet jeden z tch 5 wspanialych zapytal czy szukam niezobowiazujacej znajomosci. U mnie usmiech zbananem. Nie. Moje pytanie.... z innym tonem. Masz zone? Ma... jak czesto ja zdradzasz. On... co mam zrobic jak mi nie daje. No kuwa... po co sie ludzie wiaza. Szkoda gadac. Trza 3.iego komara zabic ^^ mam nadzieje ze to juz ostatni. Odpowiedz Link
fripooo Re: sobota 28.08.16, 21:29 haha ty masz jeszcze gg? do mnie kiedyś baby też pisały zaczepiały same, chyba jakieś brzydkie musiały być bo to desperacją wieje takie zaczepianie na gg, dawno nie korzystam strata czasu to była tylko Odpowiedz Link