piotr_321 14.06.05, 17:21 Wlasnie sie zastanawiam, co musi napisac meszczyzna, zeby jakas fajna kobitka sie zaintrygowala jego osoba :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdaa9 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 14.06.05, 17:49 na pewno nie można robić błędów ortograficznych - to mnie odpycha od razu!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka8 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 14.06.05, 18:47 a moze chłopak ma dysgrafię? Odpowiedz Link Zgłoś
inqa Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 16.06.05, 00:53 ....chyba dysortografię........... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 14.06.05, 23:19 Przyganial kociol garnkowi :) Sama zaczynasz zdanie od malej litery :) Ale to typowe, objaw bezinteresownej zlosliwosci :) Pomine to milczeniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 14.06.05, 23:21 Nie stac Was na cos bardziej konstruktywnego ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 14.06.05, 23:27 Musisz kobietę zaintrygować tekstem, wyróżnić się z forumowego bełkotu. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 14.06.05, 23:32 Dzieki, ale wlasnie o to, czym sie mozna wyroznic, chodzilo mi w pytaniu :) Jak dotad zadnych konkretow. I tu jest duzy problem by nie pojsc slepa sciezka :) Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 14.06.05, 23:36 Nie wiem co Ci doradzić, nie zastaanawiałam się nad tym, bo nie podrywam na forum. Twój tytuł wątku nie zrobił na mnie wrażenia, a jestem kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 14.06.05, 23:41 Zgadza sie, tytul moze malo fortunny, ale myslalem, ze jak bedzie troche zaczepny to wiecej dostane odpowiedzi :) No troche ich bylo, ale nie takich o jakie mi chodzilo :) To moze choc jakas sugestia co by na kobiecie moglo zrobic dobre wrazenie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 14.06.05, 23:49 Nie jest zaczepny, jest bardzo pospolity i czytają go można pomyśleć , że Autor jest taki sam, a pewnie tak nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 14.06.05, 23:56 To juz w sumie jakas wskazowka, nie mozna wyjsc na prostaka :) Ale kazda intencja moze byc odczytana wieloznacznie, jak kazda kobieta ma inny punkt wrazliwosci. Zgoda, ale tytulu juz nie da sie zmienic :) Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 14.06.05, 23:38 Przeczytaj wypowiedź Szefu13, coś w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 14.06.05, 23:48 Ale jak bym napisal cos niezrozumiale to powiedza, ze nie doceniam ich intelektu ... Odpowiedz Link Zgłoś
globerider Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 15:36 Taaaaaaak...to forum jest przeintelektualizowane, czy ludziska piszący są tutaj sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 16.06.05, 10:55 Ja przynajmniej tak :) Czy nie mozna miec troche oleju w glowie ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 14.06.05, 23:32 Jak dla mnie juz tutuł wątku mało oryginalny. Uważam, że masz niewielkie szanse na poderwanie kobiety, chyba że będzie mało wymagająca, czyli przeważnie mało interesująca. Popracuj nad sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 14.06.05, 23:45 Nie, ale teraz mi przylalas :( Wyszedlem na ostanie zero :( Odpowiedz Link Zgłoś
akarolinka Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 16.06.05, 09:36 ooo widzę, że masz chrakterek... Odpowiedz Link Zgłoś
winofun Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 16.06.05, 11:52 Podzielam Magdy zdanie. Minimum zasad obowiazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia33 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 16.06.05, 23:32 ici na miasto na dyskoteke nie podrwai dziewczny pszez kaputer co niesimjały jesteś,kiedyś nie było komputerów i ludzie sie poznawali. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 16.06.05, 23:57 Z tego co slyszalem, powazne dziewczyny nie szukaja facetow na dyskotekach :) Albo ida juz tam z kims :) Dawniej to we wsi wszyscy sie znali i zabawa w remizie byla tylko pretekstem do spotykania sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrania Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 16.07.05, 13:59 lilia33 napisała: > ici na miasto na dyskoteke nie podrwai dziewczny pszez kaputer co niesimjały > jesteś,kiedyś nie było komputerów i ludzie sie poznawali. Hahahahahahahahahahahahaha..........pszez Odpowiedz Link Zgłoś
emka_cafe Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 14.06.05, 17:50 piotr_321 napisał: > Wlasnie sie zastanawiam, co musi napisac meszczyzna, zeby jakas fajna kobitka > sie zaintrygowala jego osoba :) Ty juz lepiej nic nie pisz, bo zal patrzec. MeSZczyzno... Sprobuj ze slownikiem, albo sie nie kompromituj... Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 14.06.05, 17:59 larum podniosły, a to moze z pośpiechu...;) Odpowiedz Link Zgłoś
soffie Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 14.06.05, 18:24 Czyżby usprawiedliwiony miał jeszcze adwokata? Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 14.06.05, 18:26 Nie. A dlaczego usprawiedliwiony? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 14.06.05, 23:26 Widac powinienem to byl napisac szlaczkiem i w kolorach :) Ale i tak nic nie dowiedzialem sie co mnie nurtuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 14.06.05, 19:31 Cokolwiek, byle by wyglądało romantycznie, inteligentnie i było niezrozumiałe - to je zaintryguje :))))))))))))))))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 14.06.05, 23:29 Jedyne co je zaintrygowalo to poprawnosc ortograficzna :) Pewnie tym pytaniem wzbudzilem u nich odruch feministyczny ;) Wiec kopia ile wlezie :) Golota przy nich to male piwko :) Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 20:51 Do Szefu...bo nie wiem, czy mi w odpowiednim miejscu wyskoczy tekst:) Uwierz mi ,że nie zwsze to działa, ale....starasz się:) Chylę coała:) Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 20:53 Czoła miało być....oczywiście:) Literówki się wszystkim zdarzają:) Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 16.06.05, 19:47 No widzisz Emilka, ktoś się wyrwie z ortografią i potem całe forum sterroryzowane :))))))))))))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 16.06.05, 23:03 I pod obstrzalem ;) Oj, chyba bede dwa razy sprawdzal pisownie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szefu13 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 21.06.05, 20:42 Równe prawa dla dyslektyków i grafomanów! :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 16.06.05, 23:27 Dobrym sposobem na podrywanie jest skupienie się na jednej dziewczynie. Podrywanie równocześnie 10 dziewczyn na forum rozprasza uwagę i ma mniejszą skuteczność. Odpowiedz Link Zgłoś
anisua Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 16.06.05, 23:42 jula09 napisała: > Dobrym sposobem na podrywanie jest skupienie się na jednej dziewczynie. > Podrywanie równocześnie 10 dziewczyn na forum > rozprasza uwagę i ma mniejszą skuteczność. a to też prawda....;))) i jeszcze uciekną chętne rybki;D Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 16.06.05, 23:59 Co to tym sadze, napisalem troche wczesniej :) Chyba nie jestescie o siebie zazdrosne, co ? Prosze o wypowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
anisua Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 00:06 piotr_321 napisał: > Co to tym sadze, napisalem troche wczesniej :) > Chyba nie jestescie o siebie zazdrosne, co ? Prosze o wypowiedz :) ja sobie jaja robię...a inne rybki ? nie mam zielonego pojęcia;))) poza tym jak można byc zazdrosnym o ...rozmowę na forum????????? ja za duża jestem na to;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 16.06.05, 23:55 Ale przeciez one mi tylko pomagaja w podrywie :) Przynajmniej tak pisza :) Uwazam, ze etap wiernosci jest wymagany dopiero przy bardzo bliskiej znajomosci :) Ty nie masz wielu przyjaciol ???? Odpowiedz Link Zgłoś
jamnior1 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 14.06.05, 23:40 Podpucha? .... Chyba tak, a może nie? Ciekawe. Umie zablokować, a nie umie pisaźć. Musle ze podpiuha/ Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 14.06.05, 23:50 Nie widze powodu by kogokolwiek podpuszczac :) Z natury jestem dociekliwy i chce poznac punkt widzenia plci przeciwnej :) Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 14.06.05, 23:52 Nawet jeśli to podpucha, to napewno ktoś skorzysta z niej w praktyce. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 14.06.05, 23:58 Ale wtedy moja przewaga znow na forum zmaleje do zera jak inni wykorzystaja te wskazowki :( Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 00:09 Wydaje mi się że nikt praktycznych wskazówek Ci nie udzieli, bo ważna jest Twoja osobowość, którą odkrywasz pisząc na forum. Jeśli kobieta zwróci na Ciebie uwagę będzie śledziła Twoje wypowiedzi w różnych wątkach i być może włączała się do dyskusji, aby zamienić z Tobą kilka słów, tak jak ja teraz. Ale ja juz pisałam że jesteś dla mnie mało oryginalny Piotrze321 (dziwny nick 321?) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 00:18 No recepty ogolnej na pewno nie ma ... Ale bardzo sie ciesze, ze jako jedyna starasz sie mi pomoc :) Malo jest ludzi z sercem :) Czy moj nick malo oryginalny ... A jula09 ? W sumie ta sama regula ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 00:25 Nawet nie wiem, czy chodzi tu o serce. Gdy widzę takich jak Ty zagubionych młodzieńcow którzy pytają jak poderwać dziewczynę na ulicy, na forum, to staram się im pomóc. Jeśli choć odrobinę pomogłam, to jest mi miło. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 00:31 Jestem wymagająca, to prawda, ale abym szanowała mężczyznę musi mi on czymś zaiponować. Musi być lepszy w jakiejś dziedzinie ode mnie. Taka juz jestem, i co najciekawsze, wcale to nie odstrasza mężczyzn a raczej wręcz przeciwnie. Tak więc obie strony są zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
sue28 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 14.06.05, 23:43 zapewne coś intrygującego... :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 14.06.05, 23:51 No tyle to ja tez sie domyslam, ale co moze wyroznic mnie z tlumu ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 14.06.05, 23:53 Oryginalność. Daję się podrywać wyłącznie takim mężczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 14.06.05, 23:58 Jeśli nie jesteś oryginlny, to nie podrywaj kobiet tylko napisz "szukam kobiety" i kandydatki same się zgłosżą a wtedy wybierzesz najciekawszą osobę, chociaż watpię czy te najciekawsze się zgłoszą. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 00:06 Raczej bym optowal, ze na temat "szukam kobiety" zadne sie nie zglosza :) Nie, do malo oryginalnych jakos siebie bym raczej nie zaliczal :) Choc to wielce trudna rzecz do sklasyfikowania :) Zawsze w koncu pomysly sie wyczerpuja i nie mozna w nieskonczonosc zaskakiwac :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 00:01 Ale oryginalnosc w podrywie czy sposobem bycia, zycia drugiej osoby ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 00:17 Nie kopiuj też obcych pomysłów, dla mnie taka mężczyzna już na wstępie jest przekreślony. Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 00:19 Błąd z pośpiechu "taki mężczyzna". Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 00:22 W odroznieniu od pewnych forumowiczek nie zwracam uwagi na takie bledziki :) Nikt nie jest maszyna ... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 00:20 Chyba jestes zbyt wymagajaca wobec meszczyzn :) Tak mi sie przynajmniej wydaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 08:10 Nie przejmuj sie Piotrze321, tym co napisałam to tyko moje zdanie. Poczekaj cierpliwie na podpowiedzi innych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 09:31 No raczej sie tym jeszcze nie zalamalem ;) Poczekamy zobaczymy, ale sadze, ze kobiety nie beda chcialy zdradzic co wplywa na ich wybor :) Odpowiedz Link Zgłoś
onyx78 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 09:37 ale Cie zaatakowaly:)a mi sie podoba fakt, ze sie pytasz.bo kto pyta nie bladzi!:)i nawet jesli to podpucha to trudno. to odwazne, ze ktos potrafi zapytac a nie zgrywac macho!pozdrawiam cie! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 10:02 Cieszy mnie, ze ktos ma podobne zdanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
onyx78 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 10:14 i mam nadzieje,ze uda ci sie znalesc, czy w necie czy w realu, jakas slicznotke:) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 10:21 Ale najpierw musze poznac metode by mnie zauwazyla wsrod innych ;) Zreszta jak widzisz po powyzszych postach, uroda to nie wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 11:29 masz rację Piotrze, uroda to nie wszystko. Liczy się wnętrze człowieka. Jednakże nie wiem, czy uda Ci się uzyskać na nurtujace Cię pytanie, gdyż chyba większość osób robi sobie po prostu jaja. Jak dla mnie, mężczyzna musi czymś kobietę zaintrygować, czasem wystarczy słowo (szczere!) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 11:58 Ale zauwaz, ze jaja sobie robi czesc kobiet, a zaden jak dotad facet :) To chyba mowi samo za siebie :) Po prostu kobiety sa malo powazne i tyle. Jak by wystarczylo tylko slowo to chyba by byl inny odzew. No przeciez jestem szczery jak nikt :) Odpowiedz Link Zgłoś
zappka Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 12:02 Piotrus, co Ty tutaj robisz????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 12:11 Fakt, zauważyłam że odpisuje większość kobiet. Ale to chyba do nas skierowałeś to pytanie, prawda? A czy jesteś szczery? Ciężko powiedzieć, dlatego że tego poprzez forum raczej nie da się jednoznacznie stwierdzić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 12:18 No skierowalem, tylko spodziewalem sie troche innych odpowiedzi :) No tak, ale nie ma tez podstaw sadzic, ze jestem nieszczery :) Niby nie szukalbym odpowiedzi na moj problem ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 12:25 No właśnie, jest 50/50 z tą Twoją szczerością. Czemu miałbyś sobie jaja robić, prawda? A czego się spodziewałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 12:40 Wiadomo, ze klawiatura wszystko przyjmie. Ale trzeba dawac na poczatku jakis maly kredyt zaufania :) Inaczej wtedy nic nie ma sensu. Spodziewalem sie jakies pozytywnej, sympatycznej, konstuktywnej reakcji. W koncu jak ktos wchodzi na forum towarzyskie, znaczy szuka rozmowy, przyjazni, da cos pozytywnego z siebie. Jak widac nie wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 12:46 A gdzie Twój optymizm i wiara w ludzi? Nie należy generalizować i wrzucać wszystkich do jednego wora. Ja zawsze jestem otwarta na ludzi, nikogo nie skreślam, chyba że ten ktoś "nadepnie mi na odcisk", wtedy potrafię być nieprzyjemna...Ale coż takie juz jest życie :) Odpowiedz Link Zgłoś
onyx78 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 12:52 dziwia mnie te wszystkie niemile odpowiedzi.facet zadal pytanie, jezeli uwazacie ze jest ono bezsensu albo ze ktos sobie robi zarciki, to ok.ale po co te ataki? niemniej Piotrze, nie ma zlotego srodka na kobitki.kazda lubi co innego, ja na przyklad cenie sobie bardzo czarny humor, oczytanie i muzyczne pasje:)a po za tym to przyciagnac mnie moze przede wszystkim ciekawa rozmowa-ta np. taka jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 13:06 Mysle, ze te ataki to odreagowanie wlasnych frustracji :) Psychodeliczne klimaty ? ;) Ale wiesz, dzis bardzo ciezko znalesc wspolna ksiazke, muzyke, przy takim zalewie wszystkiego :) Chyba bym nie zaimponowal zadnej znajomoscia jakiegos nurtu muzycznego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 12:55 Pytalas sie jakiej reakcji oczekiwalem. Nie znaczy to, ze te glosy zmnienily moj sposob patrzenia na swiat :) Po prostu daly mi kolejna lekcje zyciowa :) Staram sie nie oceniac innych bo to jest zwodnicze, kazdy sie zmienia, a moze mial zly dzien ? ;) Stapam raczej ostroznie o swoje palce mozesz byc spokojna :) Okazalas sie jedna z osob, z ktorymi mozna normalnie i interesujaco porozmawiac :) Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 13:13 Dziękuję za komplement ;) Również uważam, że mimo wszystko udało nam się chyba nawiązać miłą konwersację. Dobrze, że nie oceniasz ludzi. Ja również staram się tego nie robić, ponieważ, jak słusznie zauważyłeś czasem rzeczywiście ktoś może mieć gorszy dzień, a wtedy o błędne wnioski nie jest trudno... O swoje "paluszki" jestem spokojna,gdyż niczym mnie jak do tej pory nie uraziłeś :) Poza tym, cenię sobie szczerość, nawet na forum Odpowiedz Link Zgłoś
onyx78 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 13:16 no walsnie, to chyba szczerosc jest najwazniejsza wlasnie... Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 13:24 Tak, szczerość i zaufanie to najważniejsze rzeczy, tylko nie wiem, czy w tych warunkach realne...skoro tyle osób robi sobie jaja. Ale cóż, nikomu tego nie można zabronić. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 14:03 Ale chyba nie jestescie zbytnimi idealistkami ? :) Prawda i szczerosc istnieje tylko miedzy jednostkami zwiazanymi ze soba jakos emocjonalnie, lub jakimis przypadkowymi altruistami. Popatrzcie na realne zycie, uklady w pracy. Sama obluda i falsz. Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 14:20 Ja zdecydowanie jestem realistką. Niestety, a może i dobrze, nie tak dawno zmieniłam pracę, bo rzeczywiście maiłam jej dość, ze względu na prasujących ludzi - sam fałsz. Ale coż takie jest życie, tacy są ludzie. Przykre, ale prawdziwe. Dobrze, że przyjaciół możemy sobie dobierać sami. Lepiej jest ich mieć zdecydowanie mnie, ale prawdziwych, niż tylko pochlebców, którzy liczą na profity.. Normalnie, ale filozoficzne myśli mnie dopadły :-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 14:33 No tak, ale zamiast Cie rozbawic, naklonilem do przemyslen egzystencjalnych :) Widzisz, juz wiem czego nie nalezy robic :) Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 14:38 :-) Nic nie szkodzi. Czasem takie przemyślenia też są człowiekowi potrzebne. A co do rozbawiania, nie martw się, podobno jestem niepoprawną optymistką, choć i mi czasem zdarza się mieć "dolinę". Ale ne pewno nie dziś - piękna pogoda, słoneczko świeci, wkrótce do domku... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 14:47 Zycie bez urozmaicen bylo by nudne :) Ale nie kazdy to podtrafi docenic. Z czego moglby wowczas cieszyc sie ? :) A u mnie, to niestety pochmurno i deszcz pada :( Wiec pozwolisz, ze Ci troche pozazdroszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 14:55 Oj, to kiepsko. Uwielbiam słońce, wtedy chce się żyć. Natomiast gdy jest brzydko i pada, często dopadają mnie moje "smuteczki". A urozmaicenia, są jak najbardziej wskazane. Właśnie za chwilę kończę pracę i wybieram się do fryzjera :-) Życzę miłego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 15.06.05, 15:30 Na razie :) Jutro ocenimy nowa fryzure ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 16.06.05, 08:45 widzę, że wątek się rozwinął. Ale, czy to wyczerpuje Twoje pytanie...nie sądzę. Przeczytałam uważnie wszystkie posty i stwierdzam, że spośród tylu odpowiedzi udałoby się coś sensownego wyłowić, z czym również ja się zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 16.06.05, 09:16 No tak, to tylko tylko jakies ogolniki, a nie jakies konkretne, uniwersalne metody :) Czyli praktycznie zadnych szans na sukces :) Jednym slowem: kobieta to ciezki orzech do zgryzienia ;) P.S. A jak wyszedl nowy image ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 16.06.05, 09:27 Hmmmmmm nowy image? Podobno całkiem, całkiem :-) A co do metod, to uwierz, nie ma uniwersalnych. I chyba to w tym wszystkim jest najlepsze. Zapytasz z pewnością dlaczego. Dlatego, że każdy jest inny. I dobrze. Bo w przeciwnym razie byłoby nudno. A czy kobieta jest cięzkim orzechem do zgryzienia. Jasne, że tak!!! Ale to samo mozna powiedzieć o mężczyznach...Są tacy, w których można czytać, jak w otwartej księdze, ale sądzę, że to znacznie mniej fascynuje, kiedy facet jest przewidywalny Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 16.06.05, 09:55 Ty to masz dobrze :) Mozesz byc teraz w dobrym nastroju, ze podobasz sie wszystkim :) To, ze kazdy jest inny to wspaniala rzecz :) Kazdy moze spotkac ludzi podobnych do siebie :) Tylko wlasnie jak wyartykulowac to, jaki dokladnie jestem, zeby ta wlasciwa to odebrala ? :) A nie inna, ktora przywali jakims docinkiem. A bycie prostolinijnym to wada czy zaleta ? :) A jak jest przewidywalny, ale blyskotliwy i czasami lubi wylamac sie ze schematu ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 16.06.05, 10:02 Prostolinijność to dobra cecha. Piszesz, że jesteś przewidywalny, ale błyskotliwy i lubisz się od czasu do czasu wyłamać ze schematów. To takze na plus, ponieważ w ten sposób nie wdziera się nuda i rutyna do codzienności ;) Chyba nikt jej nie lubi. Poza tym, sądzę, że jeśli trafi się na właściwą osobę, to człowiek ma coś takiego, co zwie się intuicją i bedzie wiedział, że to ten, czy ta. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 16.06.05, 10:34 Tylko, ze widzisz, takie cechy sprawdzaja sie w realnym zyciu, a na wirtualnym forum :) Tu mozna jedynie zaimponowac kobiecie intelektem i erudycja :) Do takich wnioskow juz doszedlem :) Intuicja to chyba za malo, gdy srodek przekazu jest tak ograniczony :) No chyba, zeby przepisac z kims wielkosc encyklopedi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 16.06.05, 10:40 Zgadza się, że to sprawdza się w realnym życiu. Co do przepisywania encyklopedii, to byłabym na Twym miejscu ostrożna :-) Chyba, że chcesz wszystkie odstraszyć. Kobiety są różne, mają różne oczekiwania... Jedne wolą twardzieli, inne romantyków, piszących wiersze Grunt, to być sobą i nie udawać kogoś, kim się nie jest, nawet jeśli próbuje się zaimponować kobiecie Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 16.06.05, 11:00 A jak wg. Ciebie powinna sie taka znajomosc rozwijac ? :) Nie kazdy romantyk pisze wiersze :) Ja raczej cos moglbym stworzyc na poziomie grafomanskim :) Na specjalnie zyczenie czasami cos mi sie uda zarymowac :) Bycie naturalnym ... Ale wiesz, kontakt z kims wymaga ekspresji :) Czym innym jest rozmowa w kawiarni, a czym innym gdy masz przed soba tylko bialy ekran ... Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 16.06.05, 11:28 Wiem, że nie każdy romantyk pisze wiersze :) To taki mały żarcik. Pytasz, jak powinna się taka znajomość rozwijać, pytanie: gdzie? na forum? Tutaj, jak zuważyłeś, nie zawsze udaje się nawiazać konwersację, a co dopiero być naturalnym. A jaki w ogóle jesteś? Z natury spokojny, domator, czy może facet z "ikrą"? :P Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 16.06.05, 11:53 A Ty umiesz ocenic, czy dany wiersz jest dzielem geniusza, czy tylko jest tak slaby, ze nie potrafisz zrozumiec ? ;) Mialem na mysli rozwijanie znajomosci na forum :) Moze wiesz, jak rozpoznac, ze rozmowa sprawia obu stronom przyjemnosc ? :) A Ty jestes teraz naturalna, taka jak w zyciu ? :) Rozrozniam dwie przestrzenie: sfere domu, gdzie uwazam powinien panowac komfort psychiczny, spokoj, uczucie, a druga strefa to rozrywka poza domem, daleka podroz, gdzie adrenalinka uderza do glowy :) A jak zachowuje sie facet z jak mowisz "ikra" ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 16.06.05, 12:09 Co do wierszy, to poetką nie jestem. Owszem jest to miłe, jak facet pisze wiersze, tak sądzę:-) Czy jestem naturalna? Jak najbardziej! Chyba świadczy o tym to, że prowadzimy jakąś dyskusję. ;) Staram się zawsze być sobą. I albo ktoś to, akceptuję, albo mówi się trudno. Jak z pewnością dobrze wiesz, nie każdy potrafi przyjąć krytykę. Prawda boli. Nie oceniam ludzi, ale potrafię ich właściwie ocenić ;) Hahaha, co za skromność przeze mnie przemawia :) A facet "z ikrą" to taki, przy którym kobieta czuje się komfortowo w każdej sytuacji...czyli taki, który i lubi poszaleć, zabawić się i taki, który daje, jak to ładnie określiłeś komfort psychiczny, czyli spokój. Wtedy kobieta czuje się i szcześliwa i kochana. A najlepiej jest, jeśłi potrafi postępować w ten sam sposób. Czyli tyle ile otrzymuje, tyle też daje z siebie samej... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 16.06.05, 12:31 Ale to moze tez znaczyc, ze facet za bardzo buja w chmurach :) Kobiety chyba za bardzo nie lubia marzycieli ;) Kryryke, jak krytyke, ale krzywdzaca krytyke to moze zabolec. Inaczej to moze sbyc jakims napedem do zmiany wlasnej osoby. O ile oczywiscie komus bedzie na tym bardzo zalezalo, zeby zmienic odczucia innego osoby. A jakie cechy dla Ciebie najbardziej sie licza u drugiego czlowieka ? :) Ale takie zrownowaznie charakterow to pewnie ciezko znalezc :) Ambicja moze sklaniac do checi dominacji jednej ze stron, nie uwazasz ? :) A Ty jestes z "ikra" ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 16.06.05, 14:24 Mówisz marzyciel...hmmmmmmm często rzeczywiście bujają w obłokach. Zależy jeszcze w jakim sensie, jeśli chodzi o optymizm, to jestem jak najbardziej za. Natomist jeśli chodzi o słomiany zapał - to już gorzej. A najgorzej jeśli taki marzyciel, jest, bez urazy, ciamajdą, który nie radzi sobie z niczym... Nie chodzi o zmienianie drugiej osoby. Tylko z wiekiem coraz trudniej iść na kompromis.Dlatego cenię sobie partnerstwo. Poza tym liczy się zaufanie i szczerość. Pytasz, czy jestem kobietą "z ikrą". Myślę, że tak. Ale nie pomyśl, że jakaś ze mnie DOMINA :) Często miewam szlone pomysły i działam pod wpływem impulsu, ale w pozytywnym znaczeniu. Poza tym, podobno posiadam rzadką cechę - potrafię słuchać ludzi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 16.06.05, 14:45 A z czym nie poradzil by sobie facet i nie bylby w oczach kobiety ciamajada ? :) Kompromis zawsze jest mozliwy jezeli sie potrafi wysluchac i zrozumiec druga strone. Klotnie bez powodu, to nie jest chyba domena meszczyzn ;) A jaki byl Twoj najbardziej szalony pomysl ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 16.06.05, 15:54 Moje pomysły, to raczej nie temat na forum :P Kompromisy są zawsze osiagalne, jeśli tego chcą obie strony. A ciamajda? No cóż - powinieneś się domyślać, co mam na myśli:) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 16.06.05, 16:01 Ech, a juz myslalem, ze podraze ciekawy temat ;) Z Toba to kazdy moze sie dogadac :) Bo jezeli sluchasz ludzi, to musisz lubic wnioskowac :) Znaczy ... cos sie domyslam, ale nie wiem czy wlasnie to mialas na na mysli ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 16.06.05, 17:51 temat z pewnością jest ciekawy, hahaha, ale nie nadaje się na forum :) A co do ciamajdy, hmmm, spróbuj odgadnąć, co miałam na myśli...może Ci się uda :-) Może być ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 16.06.05, 22:58 To przemyc mi pod stolem jakas karteczke z opisem ;) Hmm... ale co ciamajada nie zrobi czy czy co zrobi i wtedy jest ciamajda ? ;) Myslisz, ze az tak bardzo bede bladzil ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 16.06.05, 23:04 Spryciarz z Ciebie :-) Myślałam, że wysilisz wyobraźnię, bo chyba pomysłów Ci nie brakuje...:) Sam pisałeś, że jesteś błyskotliwy Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 16.06.05, 23:52 No ale jakos pomyslu nie podchwycilas ;) Wiesz, nie chce sie wyglupic jak przestrzele o pare kilometrow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 16.06.05, 23:58 Bez obawy! Mam poczucie humoru:-)Ty, jak zauważyłam również. Więc czemu miałbyś się wygłupić? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 00:05 No wiec strzelam - nie potrafi naprawic czegos ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 00:11 hahaha, wiedziałam, że to napiszesz :) Jesteś ostrożny... A jeśli myślałam o czymś z innej beczki? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 00:16 Życzę kolorowych snów :-* Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 00:18 Czyzbym byl az tak przewidywalny ? ;) To niedobrze :) Innej beczki - chodzi o jakies relacje miedzyludzkie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 07:27 Przewidywalny? Nie sądzę. Powiedziałabym ostrożny...;P Poza tym, to chyba pierwsza rzecz, która przychodzi do głowy w związku z ciamajdami. Ale to chyba nie był główny wątek Twojego pytania na forum, prawda? Więc jak to z Tobą jest? Otrzymałeś odpowiedź : Jak poderwać kobietę na forum? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 09:16 Witam z rana :) Kazdy mysli inaczej i ciezko wyrokowac co pomysli najpierw :) Tylko czy odpowiedz byla prawdziwa ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 09:20 Ale po tylu różnych opiniach chyba zdążyłeś już sobie jako taki pogląd wyrobić, prawda? Sama jestem ciekawa do jakich wniosków doszedłeś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 09:30 Wydaje mi sie, ze uniwersalnej metody nie ma :) Ale staralem sie wyciagnac jakies wnioski i sam cos zaimprowizowac :) Jak myslisz, udalo mi sie ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 09:40 Zgadzam się - uniwersalnej metody nie ma ;) A czy odniosłeś sukces? hmmmm, chyba tak, może nie 100%, ale myślę, że coś osiągnąłeś ;P Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 09:49 A w czym bylem niedoskonaly ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 10:09 Nikt nie jest doskonały, hahaha Ale można z Tobą podyskutować, całkiem przyjemnie. A jak tam łowy i "łowienie" rybek...? Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 10:12 Może teraz dla odmiany można sprowokować inny temat : "Jak poderwać faceta na forum?" Mogłoby być ciekawie... Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 10:15 No czemu nie :) Mysle jednak, ze w druga strone jest duzo latwiej :) Poza tym przyznam szczerze nie spotkalem sie z takim przypadkiem na forum, a Ty ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 10:18 No szczerze mówiąc też nie, ale ciekawe, co ludzie (faceci!) mają na ten temat do powiedzenia ;) Chyba spróbuję ;P Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 10:31 Wydaje mi sie, ze na pewno facet zdzwilby sie takim tematem :) No zwyczaje sa jednak inne od wiekow ;) A myslisz, ze Ci sie uda ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 10:13 Tyle to i ja wiem, ale wiesz, ocena tak milej pani bedzie dla mnie cenna wskazowka :) No widzisz, z tym jest gorzej. Kobiety sa jednak dziwne :) Wszystkie narzekaja, a jak zjawia sie fajny facet, to zadna nawet nie wysciubi nosa :) Moze Ty mi wytlumaczysz dlaczego takie sa ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 10:22 Dlaczego dziwne? Po prostu mają troszeczkę inną mentalność i raczej z reguły są nieufne...chociaż tak może było, jak ja byłam nastolatką... Teraz, obserwując, role się odwóciły. Jak one to mówią, liczy się: skóra, fura i komóra, aha i najważniejsze - gruby portfel... Żałosne, ale takie jest podejście, coraz częściej No, ale na świecie poza materialistakami istnieją też jeszcze normalne kobiety, które z pewnością nie przegapią fajnego faceta ;) Czasem wystarczy zwykły impuls... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 10:43 Ciekawe czy faceci tez sa nieufni jak kobiety ;) Na pewno czlowiek dojrzaly patrzy inaczej na swiat, niekoniecznie przez pryzmat zlych doswiadczen. Pewnie takie podejscie wymusza sytuacja ekonomiczna i wygoda. Skoro panuje takie podejscie, ze kazdy facet jest taki sam, to lepiej wybrac tego z kasa ;) Ale widzisz jaka posucha, zadnych jak na lekarstwo ;) Zaraz bede puszczal impulsy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 10:47 tak? ;) Pieniądze szczęścia nie dają. takie jest odwieczne przysłowie. Są potrzebne, ale nie najwazniejsze. Bo niestety w pogoni za nimi, często przegapiamy to, co się najbardziej w życiu liczy...i wtedy nawet nie ma się z kim nimi podzielić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 10:59 A nie ? ;) Niby tak, ale wiesz, inaczej sie mowi, gdy naprawde pieniedzy brakuje. Jest tez przyslowie, ze syty glodnego nie zrozumie. Sama widzisz jak ciezko nawet jak sie nie chce przegapic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 11:41 W sumie masz rację. Ale świat nie kończy się tylko na tym. Po prostu trzeba mieć oczy szeroko otwarte i jeśli się chce, to nie przegapisz... Życie jest zbyt krótkie na samotność i nudę, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 11:52 Wiem, przeciez pieniedzy kiedys nie bylo, i wcale od tego ludzie nie byli mniej szczesliwi :) A Ty masz oczy szeroko otwarte ? ;) Fakt, czas pruje niewyobrazalnie szybko :( Ale chyba nie cierpisz na nude w moim towarzystwie ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 12:02 Oczywiście, że się nie nudzę :-) A czy mam oczy szeroko otwarte? Staram się...nikogo istotnego nie przegapić ;) Zresztą słonko świeci, dzisiaj piątek i wreszcie upragniony weekend ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 12:11 To ja zaraz zrobie krotkie przebiezke pod Twoim oknem ;) I jak wykorzystasz czas w weekend ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 12:30 Oj, okienka mam na piętrze...PANIENKA Z OKIENKA :))) Ale, co tam, czegoż to się nie robi... Zapraszam, hahaha A weekend? Sądzę, że zdecydowanie po całym tygodniu relax mi się należy. A jaki? ;P to się okaże. A Ty? jakie plany? Bo chyba nie bieganie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 12:47 No wiesz, zeby az tak cieko bylo podejsc do okna ? ;) W tym czasie to moze wiele okazji Ci przemknac ;) Chyba bede improwizowal jak Ty ;) Wszystko zalezy od pogody :) Ale tez musze zrobic zakupy na tydzien :) Wiec z soboty za duzo nie zostanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 13:03 Nie jest cięzko podejść do okienka :-) No takich okazji nie można przegapić, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 13:08 Ale czego piekne oczy nie widza, tego potem nie zaluja ;) Juz jestem z powrotem ;) Ciekawe czy mnie zauwazylas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 13:14 To chyba zmokłeś...bo zaczęło krolić...pachnie deszczem... Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 13:14 ups...powinno być kropić Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 13:21 Poswiecilem sie troche dla Ciebie ;) Ale widze, nie wywarlo to na Tobie wiekszego efektu ;) Tylko "iskrzenie" od pioruna poszlo ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 13:46 Hahaha, od pioruna mówisz...A gdzie ta burza? :-))) Zawsze się poświęcasz, czy tylko, gdzy masz na to ochotę? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 13:58 W lato to glownie burze z piorunami sa ;) Wiesz, wieksze wtedy napiecie panuje w otoczeniu, gdy kobiety chadzaja po ulicach ;) Na bieganie pod oknami w deszczu ? ;) To raczej robie rzadko, w wyjatkowych sytuacjach ;) Ale moze to Ci sie nie spodobalo, ze jestem zbyt zywiolowy :( Odpowiedz Link Zgłoś
lalunia77 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 14:04 Podobało, podobało...jaki romantyk z Ciebie :))) Masz plusika. A napięcie w otoczeniu, wiem coś o tym...pracuję z facetami, hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_321 Re: Jak poderwac kobiete na forum ? 17.06.05, 14:13 Dzieki :* Przypne go sobie go tu sobie -> + Ja tez pracuje z samymi facetami ;) Tylko ze tu ciezej o napiecie (oczywiscie nie te elektryczne) ;) W sumie to mi sie nalezy drugi plusik, za zle warunki w pracy ;) Odpowiedz Link Zgłoś