Dodaj do ulubionych

Mam ochote na kawe.....................:))))))) )

14.10.06, 11:23
............w Berlinie i dlatego potrzebuje:
sympatycznego, inteligentnego i bezinteresownego "Goryla" wladajacego 6-cioma
jezykami, albo dwoch (moga sie jezykami podzielic:)
Z angielskim, niemieckim i francuskim poradze sobie sama:)
Obserwuj wątek
    • schizoo Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 14.10.06, 15:24
      jak to "znanie" angielskiego,niemieckiego i francuskiego jest takie samo jak
      polskiego,to ja współczuje wszystkim,którzy na codzień muszą z tobą rozmawiać:)
      • crimen Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 14.10.06, 23:36
        Dyżurny erudyta znowu raczył pierdnąć i jak zwykle nie na temat:)
        • slimaczek14 Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 14.10.06, 23:42
          ups;)
          • crimen Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 14.10.06, 23:48
            Też cierpisz na bezsenność ślimaczku? ;)
            • slimaczek14 Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 14.10.06, 23:51
              tak, a kto jeszcze? Ty?
              • crimen Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 14.10.06, 23:55
                Szkoda nocy na sen. Można w dzien odespać:)
                • slimaczek14 Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 14.10.06, 23:57
                  Jeśli masz możliwość to pewnie, ja niestety raniutko zmykam do pracy:(
                  • crimen Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 00:03
                    W niedzielę?!!! To już niewolnictwo. Współczuję:)
                    • slimaczek14 Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 00:05
                      terminy gonią, a pomocy znikąd stąd cała sobota i niedziela w pracy:((
                      • crimen Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 00:07
                        Przez przypadek podpatrzyłem, że nawet komp Cię skrzywdził. Współczuję.
                        • slimaczek14 Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 00:13
                          no niestety, może nie sam komp, tylko bezmyślni informatycy:(
                          • crimen Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 00:28
                            W takich przypadkach to ja się nasączam dla znieczulenia:)
                            • slimaczek14 Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 00:28
                              dobre:)
                              może kiedyś spróbuję;)
                              • crimen Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 00:33
                                Poza tym mam zasadę, w myśl której zawsze muszę bardziej wk.... przeciwnika niz
                                on potrafi wk.... mnie:)
            • slimaczek14 Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 14.10.06, 23:53
              to może tak posłuchamy?
              dzentelman.com/archives/2006/08/06/patrycja-grzegorz-markowscy-kolysanka-dla-nieznajomej/
              • crimen Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 14.10.06, 23:56
                Właśnie szukam czegoś nastrojowego:)
                • slimaczek14 Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 00:00
                  A kołysanka Ci się nie podoba?
                  • slimaczek14 Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 00:03
                    dzentelman.com/archives/2006/08/15/lady-pank-zawsze-tam-gdzie-ty/
                    • crimen Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 00:06
                      Lubię kołysanki, ale podobnie działa Jazz. Właśnie zapuściłem płytkę:)
                      • slimaczek14 Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 00:07
                        z pewnością, w takim razie nie przeszkadzam;)
                        • crimen Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 00:29
                          Jazzu najlepiej słucha się nocą we dwoje, więc nie przeszkadzasz:)
                          • slimaczek14 Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 00:30
                            skoro tak twierdzisz, a co puściłeś?
                            • crimen Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 00:34
                              Księżniczkę Jazzu Dianę Krall:)
                              • slimaczek14 Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 00:34
                                hmmm:))
                                • crimen Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 00:37
                                  No właśnie. Umie śpiewać i jest śliczna:)
                                  • slimaczek14 Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 00:38
                                    Pełnia szczęścia:)
                                    • crimen Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 00:40
                                      Robi to co lubi, więc chyba tak:)
                              • girl32 Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 00:45
                                crimen napisał:

> Księżniczkę Jazzu Dianę Krall:)

O tak Diana jest super.
                                • crimen Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 11:55
                                  Pozwoliłem jej przez całą noc nucić mi do ucha:)
                                  • girl32 Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 12:55
                                    crimen napisał:

> Pozwoliłem jej przez całą noc nucić mi do ucha:)
                                    Ot szczęściarz,albo ona szczęsciara,ze mogła śpiewać dla Ciebie;)))
                                    • crimen Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 13:50
                                      Też jej zazdroszczę;)))
                                      • girl32 Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 13:54
                                        ;)
                                        • crimen Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 14:02
                                          Jesteś bardzo tolerancyjna dla ortodoksyjnych poglądów;)))
                                          • girl32 Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 14:04
                                            crimen napisał:

> Jesteś bardzo tolerancyjna dla ortodoksyjnych poglądów;)))

Wirtualnie wiele zniosę:)
                                            • crimen Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 14:05
                                              Nawet samczy egocentryzm:)))
                                              • girl32 Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 14:18
                                                Nawet;)
                                                • crimen Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 14:23
                                                  I nie czują się bezradni wobec takiej manipulacji??? ;)
                                                  • girl32 Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 15:02
                                                    crimen napisał:

> I nie czują się bezradni wobec takiej manipulacji??? ;)

Hmmmm...trudne pytanie.
                                                    Ale właściwie to nazwałeś,z której strony nie patrzec to manipulacja.
                                                    Normalnie zawstydziłam się.
                                                  • crimen Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 15:05
                                                    Nie masz powodu do wstydu. Mistrzostwo w tym co sie robi, jest raczej powodem
                                                    do dumy;)
                                                  • girl32 Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 21:00
                                                    crimen napisał:

> Nie masz powodu do wstydu. Mistrzostwo w tym co sie robi, jest raczej powodem
                                                    > do dumy;)

No nie wiem,nie wiem.....;)))
                                                  • crimen Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 21:20
                                                    Ciiiiicho...to ja oceniam;)))
                                                  • girl32 Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 21:25
                                                    crimen napisał:

> Ciiiiicho...to ja oceniam;)))

Tak jest Panie Psorze...;)))
                                                  • crimen Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 21:39
                                                    Podejrzana uległość. Co knujesz? ;)))
                                                  • girl32 Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 21:43
                                                    crimen napisał:

> Podejrzana uległość. Co knujesz? ;)))

A coś...:P
                                                  • crimen Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 21:50
                                                    I tak postawię na swoim;)))
                                                  • girl32 Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 22:01
                                                    Będę walczyć:P
                                                  • crimen Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 22:04
                                                    Tak trzymaj. Nie lubie łatwych zwycięstw:)
                                                  • girl32 Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 22:05
                                                    No proszę...idealny facet z Ciebie:PPP
                                                  • crimen Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 22:12
                                                    A skad wiesz ze facet??? Może tylko udaję;)))
                                                  • girl32 Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 22:16
                                                    A wiesz,że podobnie pomyślałam...
                                                  • crimen Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 22:19
                                                    No to rozszyfrowałaś mnie;)))
                                                  • girl32 Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 22:49
                                                    Czyli trafiony -zatopiony?
                                                  • crimen Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 22:57
                                                    Tylko nikomu nie mów, bo się będą śmiali;)))
                                                  • slimaczek14 Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 22:59
                                                    no ładnie, czego to się można dowiedzieć w niedzielę wieczorem;P
                                                  • crimen Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 23:03
                                                    Teraz to juz nie da się utrzymać tajemnicy;)))
                                                  • slimaczek14 Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 23:04
                                                    sugerujesz mi plotkarstwo???
                                                  • girl32 Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 23:11
                                                    Ręczę za Ślimaczka,nic nie powie:)
                                                  • slimaczek14 Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 23:12
                                                    Dzięki Girl, na Ciebie to zawsze mogę liczyć;)
                                                  • crimen Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 23:12
                                                    Między nammi, dziewczynami:)))
                    • slimaczek14 Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 00:06
                      może być jeszcze to:
                      dzentelman.com/archives/2006/08/15/bajm-dwa-serca-dwa-smutki/
                      • crimen Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 00:30
                        To zachowam na później:)
                        • slimaczek14 Re: Mam ochote na kawe.....................:))))) 15.10.06, 00:32
                          ok
            • slimaczek14 Re:no i crimen zasnął słuchając jazzu:)) 15.10.06, 00:18

• crimen Re:no i crimen zasnął słuchając jazzu:)) 15.10.06, 00:26
                Sorki. Portal mnie wyrzucił i nie chciał wpuścić. Dobranoc:)
                • slimaczek14 Re:no i crimen zasnął słuchając jazzu:)) 15.10.06, 00:28
                  dobranoc, ja też przez to przeszłam:))
                  • crimen Re:no i crimen zasnął słuchając jazzu:)) 15.10.06, 00:30
                    Brzydko się bawią:)
                    • slimaczek14 Re:no i crimen zasnął słuchając jazzu:)) 15.10.06, 00:30
                      widocznie to lubią;)
                      • crimen Re:no i crimen zasnął słuchając jazzu:)) 15.10.06, 00:35
                        Chyba jakąś konserwację czsami robią, ale to za krótko trwało:)
                        • slimaczek14 Re:no i crimen zasnął słuchając jazzu:)) 15.10.06, 00:37
                          może,
                          nie gniewaj się, ale muszę Cię opuścić, bo rano nie wstanę:(
                          Dobranoc:)
                          • crimen Re:no i crimen zasnął słuchając jazzu:)) 15.10.06, 00:38
                            Nie gniewam się. Uprzedzałaś. To ja dziękuję za umilenie wieczoru. Dobranoc:)
                            • slimaczek14 Re:no i crimen zasnął słuchając jazzu:)) 15.10.06, 00:40
                              Mnie również było miło, do zobaczenia.
                              • crimen Re:no i crimen zasnął słuchając jazzu:)) 15.10.06, 00:40
                                Śpij słodko:)
                                • slimaczek14 Re:Dzień dobry:) 15.10.06, 11:08
                                  No ja już dawno się wyspałam, ale słodko nie było.
                                  A teraz jestem w pracy z całą masą papierów sam na sam:(
                                  • crimen Re:Dzień dobry:) 15.10.06, 11:54
                                    Witaj. W tych trudnych chwilach jestem z Tobą. Może jakoś razem przetrwamy ten
                                    ponury dzień;)
                                    • slimaczek14 Re:Dzień dobry:) 15.10.06, 12:01
                                      Fakt ponury zwłaszcza, że jestem tu gdzi jestem, a chciałabym być gdziekolwiek
                                      indziej:)
                                      • crimen Re:Dzień dobry:) 15.10.06, 12:46
                                        Każdy zły dzień kiedyś się skończy. Rekompensatą zawsze może być miły wieczór:)
                                        • slimaczek14 Re:Dzień dobry:) 15.10.06, 12:50
                                          mógłby być, ale nie będzie:(
                                          • crimen Re:Dzień dobry:) 15.10.06, 13:50
                                            Grzech zaniechania, to porażka na starcie;)
                                            • slimaczek14 Re:Dzień dobry:) 15.10.06, 14:02
                                              jednostronnie to nic nie da się zrobić:(
                                              • crimen Re:Dzień dobry:) 15.10.06, 14:04
                                                Trzeba mieć zawsze kilka wariantów. W ten sposób Ty trzymasz w szachu, a nie
                                                Ciebie trzymają:)
                                                • slimaczek14 Re:Dzień dobry:) 15.10.06, 14:05
                                                  Racja, niezły z Ciebie gracz;)
                                                  • crimen Re:Dzień dobry:) 15.10.06, 14:07
                                                    Też nie lubię gdy ktoś rujnuje moje plany:)
                                                  • slimaczek14 Re:Dzień dobry:) 15.10.06, 14:10
                                                    Ale jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie, w niektórych sytuacjach ta metoda się
                                                    sprawdza:)
                                                  • crimen Re:Dzień dobry:) 15.10.06, 14:22
                                                    Dla utrzymania równowagi konieczne są starania obu stron. Czasem trzeba pomóc
                                                    drugiej stronie w uświadomieniu sobie, że ona też chce;)
                                                  • slimaczek14 Re:Dzień dobry:) 15.10.06, 14:26
                                                    tak, a czasami nie warto nawet próbować..
                                                  • crimen Re:Dzień dobry:) 15.10.06, 14:32
                                                    Wtedy to jest Twój błąd w ocenie postaci już na wejściu:)
                                                  • slimaczek14 Re:Dzień dobry:) 15.10.06, 14:36
                                                    to prawda, ale pewnych błędów nie można unknąć, wychodzą dopiero po jakimś
                                                    czasie;(
                                                  • crimen Re:Dzień dobry:) 15.10.06, 14:40
                                                    Prawda, ale nie do końca. Naprawdę dużo widać juz na pierwszy rzut oka, no
                                                    chyba że się to oko przymyka:)
                                                  • slimaczek14 Re:Dzień dobry:) 15.10.06, 14:42
                                                    podobno miłość jest ślepa
                                                  • crimen Re:Dzień dobry:) 15.10.06, 14:49
                                                    To trzeba sprawić aby bardziej oślepła druga strona. Może zamiast herbaty
                                                    karmelowej trzeba zaproponować góralską z prądem;)
                                                  • slimaczek14 Re:Dzień dobry:) 15.10.06, 14:55
                                                    podgląd masz widzę na wszystko,
                                                    ja wolę bez prądu, a ta jest ok.
                                                  • crimen Re:Dzień dobry:) 15.10.06, 14:57
                                                    Nosi mnie odrobinę. Ty możesz pić bez prądu, ale nagrzanym samczykom spada
                                                    maska z twarzy i wychodzą intencje:)
                                                  • slimaczek14 Re:Dzień dobry:) 15.10.06, 15:02
                                                    nie lubię nagrzanych samczyków, mam na nich alergię
                                                  • crimen Re:Dzień dobry:) 15.10.06, 15:07
                                                    I w ten spsób masz do czynienia z manekinami o niejasnych intencjach:)
                                                  • slimaczek14 Re:Dzień dobry:) 15.10.06, 15:09
                                                    według Ciebie powinnam upić potencjalnego samczyka, bo nagrzany jest szczery??
                                                    co niektórzy mogą w alkoholizm popaść
                                                  • crimen Re:Dzień dobry:) 15.10.06, 15:14
                                                    Jeśli ma skłonności to alkoholizmu, to też dobrze o tym wiedzieć wcześniej, a
                                                    nie wtedy gdy zacznie tłuc. Nie trzeba go opijać stale, ale dobrze zobaczyć
                                                    takiego w akcji:)
                                                  • slimaczek14 Re:Dzień dobry:) 15.10.06, 15:17
                                                    Kurcze, Ty chyba jesteś jakimś terapeutą, co?
                                                  • crimen Re:Dzień dobry:) 15.10.06, 15:23
                                                    Nie zgadłaś. Umysł ścisły, ale obserwator. Zauważ, że góralska herbatka smakuje
                                                    nie tylko samczykom;)
                                                  • slimaczek14 Re:Dzień dobry:) 15.10.06, 15:39
                                                    No dobrze, zauważam, chociaż według mnie nie ma gorszego świństwa.
                                                    Ale to prawda, nawalona kobieta bardziej razi niż facet.
                                                  • crimen Re:Dzień dobry:) 15.10.06, 15:46
                                                    Jeśli jest pod opieką, to nie razi. A ja nawiązałem tylko do rozmówczyni na
                                                    Twoim wątku. Nie umawiałem się z nią:)
                                                  • slimaczek14 Re:Dzień dobry:) 15.10.06, 15:56
                                                    Domyślam się, że o Skorpi chodzi.
                                                    Każdy coś lubi, niekoniecznie to samo, inaczej świat byłby smutny.
                                                  • crimen Re:Dzień dobry:) 15.10.06, 16:03
                                                    Wbrew pozorom problem jest bardziej złożony niż Ci się wydaje. Dotyczy tej
                                                    części naszej osobowości, której u siebie wzajemnie nie znosimy, czyli sposobu
                                                    rozładowywania emocji. Wy jesteście bardzo ekspresyjne i dajecie ujście enocjom
                                                    natychmiast, najczęściej w formie jazgotu. My je kumulujemy w sobie, uchodzimy
                                                    za zimnych, nieczułych, ale dla zdrowia psychicznego też musimy się jakoś
                                                    rozładowywać. Alkohol bardzo pomaga odblokowaniu o rozładowaniu emocji. To
                                                    bardziej terapia, niż nałóg. Czasem lepiej przymknąć oko:)
                                                  • slimaczek14 Re:Dzień dobry:) 15.10.06, 16:10
                                                    Ja jazgotu nie stosuję, mi przynosi ulgę płacz.
                                                    Terapia, ciekawe.
                                                    Mnie się wydaje, że najlepszą terapią byłaby szczera rozmowa.
                                                    Ale jak już wcześniej wspominaliśmy, muszą tego chcieć dwie strony.
                                                  • crimen Re:Dzień dobry:) 15.10.06, 16:18
                                                    Rozmowa, to nie ten poziom. Adrenalina i testosteron wręcz prowokują agresję.
                                                    To musi być coś, co pochłonie ogromną energię, ktora nas rozsadza. Dlatego
                                                    czasem, prymitywnie bijemy się po mordach. Na jakiś czas to pomaga:)
                                                  • slimaczek14 Re:Dzień dobry:) 15.10.06, 16:23
                                                    No właśnie, na jakiś czas, a co dalej?
                                                    I tak do następnego razu??
                                                  • crimen Re:Dzień dobry:) 15.10.06, 16:28
                                                    Trzeba pozwolić samczykowi na hobby. Niech siedzi w garażu, zbiera znaczki,
                                                    trenuje jakąś dyscyplinę albo wypije czasem piwo z kumplami...jest wiele
                                                    wariantów. Naprawdę się przy tym staramy, aby nasza agresja nie trafiała w was.
                                                    Jesteśmy szczebel niżej w rozwoju, ale coś tam myślimy i naprawdę nie chcemy
                                                    wam robić krzywdy:)
                                                  • slimaczek14 Re:Dzień dobry:) 15.10.06, 16:31
                                                    Przecież ja wcale nie sugeruję, że nie myślicie,
                                                    a co do hobby to ok, pod warunkiem, że działa w obie strony, tzn. Ty idziesz z
                                                    kumplami na piwo, ja też mam do tego prawo. Ale w niektórych przypadkach działa
                                                    to jednostronnie Tobie wolno, a mnie nie i odwrotnie.
                                                    Nie można się ograniczać.
                                                  • crimen Klasyka FT 15.10.06, 16:41
                                                    Dla zgłębienia męskiej psychiki przeczytaj jeden z genialnych tekstów Lezia:)

Re: Dlaczego faceci zadawalają się byle czym?
                                                    Autor: Gość: leziox IP: *.arcor-ip.net
                                                    Data: 28.11.01, 22:34 + dodaj do ulubionych wątków

zarchiwizowany

------------------------------------------------------------------------------
                                                    --
                                                    To może ja odpowiem w punktach,żeby wszyscy mogli zrozumieć.
                                                    Faceci zadowalają się byle czym,ponieważ:
                                                    1.Byle co jest łatwiej rzucić,kiedy spotkamy trochę lepsze byle co
                                                    2.Byle co nie żąda co tydzień nowego futra,tylko się cieszy,jak dostanie raz
                                                    na
                                                    rok jeansy z komisu
                                                    3.Byle co rzadziej od gwiazdeczek miewa migrenę,jeśli mamy ochotę deko podymać
                                                    4.Byle co z reguły żąda niższych alimentów,a czasami w ogóle z nich
                                                    rezygnuje,gdy powiemy,że jeszcze je kochamy
                                                    5.Byle co jest normalne,w każdej sytuacji zachowuje się normalnie i zdarza
                                                    się,że miewa charakter podobny do męskiego,chociaż ma cipkę
                                                    6.Z Byle Co można iść na piwo i razem się nagrzać,bez konieczności
                                                    tolerowania
                                                    na codzień taty milionera,co grozi wydziedziczeniem zięcia.Można też
                                                    okazyjnie
                                                    tatusia Byle Co zabrać na browar,kiedy dostanie wypłatę
                                                    7.Byle Co ma w przeciwieństwie do księżniczek dobre,a nie lodowate serduszko
                                                    8.Byle Co nie robi stale z siebie pajaca i nie nazywa nas Misiu itd
                                                    9.Byle Co zrobi obiad na czas i pozmywa naczynia,nie tłumacząc się,że
                                                    przedtem
                                                    musi koniecznie polakierować paznokcie,zresztą nie wiadomo po co
                                                    10.Byle Co,podobnie jak brzydkie kaczątko,może zamienić się w ładnego
                                                    łabudźka,a po przepoczwarzeniu się nie robi się automatycznie zarozumiałe

Pozdrowienia dla wszystkich kochanych Byle Co,które męskie życie czynią
                                                    przyjemniejszym.No.

• slimaczek14 Re: Klasyka FT 15.10.06, 16:45
                                                    zamurowało mnie poprostu,
                                                    a teraz Cię opuszczę, jestem zszokowana;)
                                                    może zajrzę później, dzisiejsza noc również zapowiada się na bezsenną:)
                                                    Do zobaczenia
                                                  • crimen Re: Klasyka FT 15.10.06, 16:47
                                                    Cieszę się, że pomogłem Ci przetrwać ten ponury dzień:)
                                                  • slimaczek14 Re: Klasyka FT 15.10.06, 16:49
                                                    Dziękuję i teraz nawet słoneczko za oknem świeci:)
                                                  • crimen Re: Klasyka FT 15.10.06, 16:53
                                                    Też czerpałem z tego przyjemność. Nie będę się wypierał:)
                                                  • slimaczek14 Re: Klasyka FT 15.10.06, 19:48
                                                    No, cieszę się, że rozmowa ze mną sprawiła Ci przyjemność;)
                                                  • crimen Re: Klasyka FT 15.10.06, 20:23
                                                    Lubię damskie towarzystwo, więc przyjemność z tego powodu jest czymś absolutnie
                                                    naturalnym:)
                                                  • slimaczek14 Re: Klasyka FT 15.10.06, 20:33
                                                    W sumie to da się zauważyć;)
                                                  • crimen Re: Klasyka FT 15.10.06, 20:55
                                                    Jest oczywiste, że wolę rozmawiać z Tobą, a nie ze Schizolkiem;)))
                                                  • slimaczek14 Re: Klasyka FT 15.10.06, 21:01
                                                    Dziękuję bardzo:)
                                                    Rozumiem, że to miał być komplement;)
                                                  • crimen Re: Klasyka FT 15.10.06, 21:20
                                                    Oczywiście. Przecież to dwa bieguny, tak jak czarne i białem:)))
                                                  • slimaczek14 Re: Klasyka FT 15.10.06, 21:23
                                                    dla jasności powiedz jeszcze kto czarne, kto białe;P
                                                    bo się schizoo obrazi;)
                                                  • crimen Re: Klasyka FT 15.10.06, 21:40
                                                    Na mnie sie nie obrazi, bo kochamy się odkąd na siebie wpadliśmy:)))
                                                  • slimaczek14 Re: Klasyka FT 15.10.06, 21:44
                                                    ups, to wypadło na mnie, nigdy mnie sympatią nie darzył;)
                                                  • crimen Re: Klasyka FT 15.10.06, 21:48
                                                    Gdy widzi mnie, to inni się nie liczą:)
                                                  • slimaczek14 Re: Klasyka FT 15.10.06, 21:52
                                                    Aż tak Go zauroczyłeś, co Ty takiego w sobie masz???
                                                    Że aż Schizoo na Ciebie leci, no bo rozumiem kobiety, ale On??
                                                  • crimen Re: Klasyka FT 15.10.06, 22:06
                                                    Chyba nie byłem mu wierny i dlatego wcina sie od czasu do czasu w moje wpisy:)
                                                  • slimaczek14 Re: Klasyka FT 15.10.06, 22:08
                                                    jednym słowem, jest zazdrosny;)
                                                  • crimen Re: Klasyka FT 15.10.06, 22:10
                                                    To możliwe, ale dajmy już spokój chłopakowi, bo go czkawka zabije:)))
                                                  • slimaczek14 Re: Klasyka FT 15.10.06, 22:14
                                                    No dobrze;)
                                                    To co spać idziemy??
                                                  • crimen Re: Klasyka FT 15.10.06, 22:18
                                                    Ależ skąd. Tak ładnie Bettince rozkręcilismy wątek:)
                                                  • slimaczek14 Re: Klasyka FT 15.10.06, 22:19
                                                    aż z wrażenia zaniemówiła;)
                                                  • crimen Re: Klasyka FT 15.10.06, 22:22
                                                    Gdy odzyska mowe, to odpowiedzialność się rozłoży;)))
                                                  • slimaczek14 Re: Klasyka FT 15.10.06, 22:29
                                                    po połowie;)
                                                  • crimen Re: Klasyka FT 15.10.06, 22:33
                                                    Girl tez cos dołożymy, niech ma;)
                                                  • slimaczek14 Re: Klasyka FT 15.10.06, 22:34
                                                    no tak, w końcu jest współwinna;)
                                                    --
                                                    Jest jesień. Drzewa płoną-
                                                    rdzawo-czerwonym blaskiem, a może to świat płonie
                                                    i kiedy się zbudzimy nie będzie już niczego.
                                                  • crimen Re: Klasyka FT 15.10.06, 22:43
                                                    Jeśli jeszcze tu kogos zwabimy to już będzie odpowiedzialność zbiorowa:)
                                                  • slimaczek14 Re: Klasyka FT 15.10.06, 22:46
                                                    Ale ko tu przyjdzie? Jakoś tłumy nie walą drzwiami i oknami;)
                                                  • crimen Re: Klasyka FT 15.10.06, 22:48
                                                    Możemy zwabić Agrafkę:)))
                                                  • slimaczek14 Re: Klasyka FT 15.10.06, 22:50
                                                    Spróbuj, może Tobie się uda;)
                                                  • crimen Re: Klasyka FT 15.10.06, 23:00
                                                    Ja to sie z nią tylko mijam w drzwiach pokoiku;)
                                                  • slimaczek14 Re: Klasyka FT 15.10.06, 23:01
                                                    ja tam nie wiem czy tylko, mi dzisiaj zmyła głowę, więc nie będę jej drażnić;P
                                                  • crimen Re: Klasyka FT 15.10.06, 23:05
                                                    Ktos musiał ją bardzo zdenerwować, ciekawe kto???;)))
                                                  • slimaczek14 Re: Klasyka FT 15.10.06, 23:06
                                                    może ja?
                                                  • crimen Re: Klasyka FT 15.10.06, 23:13
                                                    Masz niezwykły talent. Twierdziła, że jest odmianą niekłującą:)))
                                                  • slimaczek14 Re: Klasyka FT 15.10.06, 23:15
                                                    Ja mam ogromny talent do wyprowadzania ludzi z równowagi, to moja specjalność:)
                                                  • crimen Re: Klasyka FT 15.10.06, 23:17
                                                    Chyba ze mną nie poradziłabyś sobie:)))
                                                  • slimaczek14 Re: Klasyka FT 15.10.06, 23:18
                                                    chcesz się założyć?
                                                  • crimen Re: Klasyka FT 15.10.06, 23:23
                                                    Mógłbym, ale wiem że wygram. To byłoby nieuczciwe;)
                                                  • slimaczek14 Re: Klasyka FT 15.10.06, 23:25
                                                    pewny(a) strasznie jesteś swojego zwycięstwa;)
                                                  • crimen Re: Klasyka FT 15.10.06, 23:28