tdf-888 08.02.17, 10:30 śledzik solony kupiony a resztę już sam tworzyłem z: cebulką czerwoną (mniej inwazyjna), oliwkami nadziewanymi papryczką, oliwą, pieprzem i bazylią Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarlotka_ja Re: moja robota 08.02.17, 21:13 Ja się przymierzam do zrobienia super sałatki, ale tak się składa, że ani jednego składnika nie mam w domu . Wczoraj kupiłam komosę ryżową, dzisiaj kalafior. Jeszcze tylko suszone pomidory i wędzony łosoś i na niedzielę może będzie sałatka . Odpowiedz Link
maruda2 Re: moja robota 08.02.17, 21:55 ja to się przymierzam do ugotowania zwykłej ogórkowej i jeszcze mi się nie udało Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: moja robota 08.02.17, 22:03 Próbowałaś zupy ze świeżego ogórka? Pycha . Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: moja robota 08.02.17, 22:08 Nie . Na gorąco. Trzeba podsmażyć cebulkę, dodać pokrojony świeży, szklarniowy ogórek, zalać bulionem, zagotować, zmiksować i dodać serki topione. Z grzankami pycha . Odpowiedz Link
maruda2 Re: moja robota 08.02.17, 22:12 To nie jadłam. Ba, nawet nie słyszałam o takim przepisie. Ale czy to w ogóle czuje się smak ogórka ? Odpowiedz Link
mavika_88 Re: moja robota 08.02.17, 23:36 Ta sama oliwa.... jakos tak dziwie brzmi Smiem watpic ze piszac ten post miales mnie w glowie ze biorac do reki oliwe.. pomyslales o mavice nie wypieraj sie tego Prosze mi sie nie bulwersowac Tedeefie Odpowiedz Link
tdf-888 Re: moja robota 08.02.17, 23:47 śmiem wątpić ze poprawnie używasz 'śmiem watpic'. a ty to musisz intensywnie o mnie myśleć skoro ci się śnię Odpowiedz Link
mavika_88 Re: moja robota 09.02.17, 00:41 Jak smiesz jestes pewien ze nie uzylam poprawnie? A moze jednak mam jakies watpliowsci co do tej oliwy co dobtego czy polaczyles mnie dzisiaj z oliwa czy tez nie. W takjm razie... co chcialam napisac? ;P Ze smiem twierdzic ? To skas u mnie jednak te watpliwosci ? peqne rozkojarzenie.... Skupienie sie na innych rzeczach Co co do moich snow.... smiem watpic czy sniles mi sie najczesciej czesciej mysle ze Sil. On na pewno ostanio. Snily mi sie towniez inne forumoi. A wczoraj to snil mi sie... ten poniedzialkowy z ktorym sie wodzialan a dzisiaj... snil.mi sie.... okon okon w sniegu . Ty miales sledzia w cebulce ja okonia w sniegu. Duzy byl... 0,5 m a nawet metr. Mial pletwe grzbietowa ktorej strach bylo dotykac. Snil mi sie rowniez szczupak. Z ostrymibzebami. Nie wiem skad te ryby ... moze dlatego ze wyczulam Twojego sledzia pare dni temu ogladalam filmik jak lowia w przerebli. Zbawca powinien byc zawsze czujny Odpowiedz Link
tdf-888 Re: moja robota 09.02.17, 08:44 mawi ja się ciebie boje... jesteś jakaś psychopatka. myślisz o mnie tyle żebym ci się przysnil i nawet pamiętasz z której strony zubrowke stawiam. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: moja robota 09.02.17, 10:06 Masz tak.... ze sni Ci sie tylko to o czym myslales lub myslales intensywnie? Nie pochlebiaj sobie. Mysle o Tobie gdy zerkam na forum, gdy pisze. Jakos... nie potrafi tego robic za mnie inna osoba. Pasuje myslec do kogo sie pisze... A wirtual.... to jedna wielka prowizorka... jakos nie przykladam do niego wiekszej uwagi. Kiedys mialam w glowie ze moglabym sie spotkac z tymi ludztmi. Teraz wiem ze orocz liter nic siecej sie nie pojawi. Boj sie mnie zubrowke zawsze stawiasz po prawej stronie to chyba normalne z racji ze jestes praworeczny. a z kieliszkiem to roznie bywa.... czasem po lewej stronie butelki czasem po prawej. Nie wiem czym tp jest uzaleznione wyobraz sobie..... ze gdy otwieram Twoj post... nie zMykam oczu i oatrze na zdjecia. Boj sie mnie Kiedys przyzgkladalam wieksza role do forum. Byl w jakis sposob moim domem. Gdzie sie uczylam siebie. Gdzie probiwakam siebje poznac i poznac co znafzy byc otwarta dla innych. Probiwalam sie Soba dzielic z innymi. Ten etap mam za soba. Wprowadzil mnie teraz w nature. Wiem czego chce. Na pewno tez wynormalnialam. Czlowieka zaczelam chciec. A wirtual..... to puste litery. I nieraz szkoda mi na niego energii. Na jakies tlumaczenia. Boj siebmnie Odpowiedz Link
mavika_88 Re: moja robota 09.02.17, 10:15 * nie odgrywa wieszej roli/ * nie przykladam wiekszej wagi Odpowiedz Link
tdf-888 Re: moja robota 09.02.17, 10:29 ale w wirtualu możesz poznać sobie chłopaka i potem to przenieść do życia. możesz też przyjechać do waw i wirtualne staje się prawdziwy 😉 żart. ja bym do ciebie nie wyszedł bo potem bym miał dozgonna koleżankę 😜 Odpowiedz Link
tdf-888 Re: moja robota 09.02.17, 21:56 taka jedna buteleczka dziennie idzie - homeopatia 😊 Odpowiedz Link