khinga 27.09.07, 10:58 gdzie podziali się nasi Panowie, którzy na początku Panie adorowali?) Hmm?) Pozostało tylko kilku wspaniałych P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bettina75 Re: Tak sobie myślę.... 27.09.07, 11:12 Mnie sie wydaje, ze maja duuuzo pracy....bo na prace zawsze mozna zwalic...ona bronic sie nie moze)) ...a swoja droga......wszystko sie kiedys znudzi..nawet adorowanie)) Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: Tak sobie myślę.... 27.09.07, 11:34 wogole wszystkich gdzies wywialo a mi sie nudzi ;/ Odpowiedz Link
leniwykot Re: Tak sobie myślę.... 27.09.07, 12:05 ja sie pojawiłem)) ale czy jestem wystarczajaco dobry w adoracji)) hmmm chyba nie mnie oceniać) Odpowiedz Link
oleyu Re: Tak sobie myślę.... 27.09.07, 13:06 hej, chyba nie możemy im za bardzo słodzić, bo jeszcze poprzewraca się cos w .... Odpowiedz Link
bettina75 Re: Tak sobie myślę.... 27.09.07, 13:19 np. w serduszkach...bo kobietki bardzo kochliwe sa... ...dlaczego wiec nie dokonczyles zdania? Odpowiedz Link
bettina75 Re: Tak sobie myślę.... 27.09.07, 13:41 hmmm...zastanawiam sie na Twymi slowami......... Odpowiedz Link
morlok.rap Re: Tak sobie myślę.... 27.09.07, 13:13 jestesmy tylkko okres wolnosci i duzej ilosci czasu minal teraz trzeba na chleb pozarabiac. czyli jednak praca Odpowiedz Link
kusiciel_dusz Re: Tak sobie myślę.... 27.09.07, 13:37 czekają teraz na ruch ze strony kobiet Odpowiedz Link
bettina75 Re: Tak sobie myślę.... 27.09.07, 13:42 wiem, Wy tez lubicie byc "posmeranym"... za uszkiem...)) Odpowiedz Link
leniwykot Re: Tak sobie myślę.... 27.09.07, 13:46 oj bardzo bardzo...)) i to długo nie tam tylko dotknąć i koniec Odpowiedz Link
kusiciel_dusz Re: Tak sobie myślę.... 27.09.07, 13:51 dlatego właśnie czekam i czekam i czekam i ...... Odpowiedz Link
bettina75 Re: Tak sobie myślę.... 27.09.07, 13:55 widze, ze jestescie niedopieszczeni....)) <smyr...smyr>...))) Odpowiedz Link
monnia3 Re: Tak sobie myślę.... 27.09.07, 13:59 Tylko tak sie drocza z nami chyba) są dopieszczeni az zanadto Odpowiedz Link
kusiciel_dusz Re: Tak sobie myślę.... 27.09.07, 14:00 monnia3 napisała: > Tylko tak sie drocza z nami chyba) > są dopieszczeni az zanadto proszę mówić za siebie) Odpowiedz Link
leniwykot Re: Tak sobie myślę.... 27.09.07, 14:10 monnia3 napisała: > Tylko tak sie drocza z nami chyba) > są dopieszczeni az zanadto dopieszczeni niedopieszczeni a co za różnica dobrego nigdy nie jest za dużo))) Odpowiedz Link
monnia3 Re: Tak sobie myślę.... 27.09.07, 14:16 leniwykot napisał: > > dopieszczeni niedopieszczeni a co za różnica dobrego nigdy nie jest > za dużo))) Wiesz...co za duzo to i ...łasica nie chceP Odpowiedz Link
leniwykot Re: Tak sobie myślę.... 27.09.07, 14:19 eee tam to nieprawda nie wierzę w takie cos dobre sie nie znudzi)) Odpowiedz Link
bettina75 Re: Tak sobie myślę.... 27.09.07, 14:13 Chodz, poloz glowe na moim.... ...a ja Cie do snu ukolysze smyrrrr...smyrrrr...smyrrr....smyrrrr...smyrrrr...smyrrr.... smyrrrr...smyrrrr...smyrrr....smyrrrr...smyrrrr...smyrrr.... smyrrrr...smyrrrr...smyrrr....smyrrrr...smyrrrr...smyrrr.... smyrrrr...smyrrrr...smyrrr....smyrrrr...smyrrrr...smyrrr.... smyrrrr...smyrrrr...smyrrr....smyrrrr...smyrrrr...smyrrr.... smyrrrr...smyrrrr...smyrrr....smyrrrr...smyrrrr...smyrrr.... smyrrrr...smyrrrr...smyrrr....smyrrrr...smyrrrr...smyrrr.... smyrrrr...smyrrrr...smyrrr....smyrrrr...smyrrrr...smyrrr.... smyrrrr...smyrrrr...smyrrr....smyrrrr...smyrrrr...smyrrr.... smyrrrr...smyrrrr...smyrrr....smyrrrr...smyrrrr...smyrrr.... smyrrrr...smyrrrr...smyrrr....smyrrrr...smyrrrr...smyrrr.... smyrrrr...smyrrrr...smyrrr....smyrrrr...smyrrrr...smyrrr.... smyrrrr...smyrrrr...smyrrr....smyrrrr...smyrrrr...smyrrr.... smyrrrr...smyrrrr...smyrrr....smyrrrr...smyrrrr...smyrrr.... smyrrrr...smyrrrr...smyrrr....smyrrrr...smyrrrr...smyrrr.... smyrrrr...smyrrrr...smyrrr....smyrrrr...smyrrrr...smyrrr.... smyrrrr...smyrrrr...smyrrr....smyrrrr...smyrrrr...smyrrr.... smyrrrr...smyrrrr...smyrrr....smyrrrr...smyrrrr...smyrrr.... smyrrrr...smyrrrr...smyrrr....smyrrrr...smyrrrr...smyrrr.... smyrrrr...smyrrrr...smyrrr....smyrrrr...smyrrrr...smyrrr.... Zasnales? ))) Odpowiedz Link
kusiciel_dusz Re: Tak sobie myślę.... 27.09.07, 18:21 to rozumiem a nie można tak było od razu?)) Odpowiedz Link
bettina75 Re: Tak sobie myślę.... 27.09.07, 21:59 Dobre cztery godziny sie zdrzemnales.... Teraz musi sie Toba zajac inna pani...bo ja znikam na pare dni...papa Odpowiedz Link
leniwykot Re: Tak sobie myślę.... 27.09.07, 13:56 a ja myślałem że już jesteś smerany za uszkiem i smerany i smerany )).... Odpowiedz Link
monnia3 Re: Tak sobie myślę.... 27.09.07, 14:06 A ja lubię masażyk relaksujący ale coż...chcieć to nie zawsze móc.. Odpowiedz Link
leniwykot Re: Tak sobie myślę.... 27.09.07, 14:12 a ja też chyba lubie))) tylko jeszcze nikt mi nie zrobil takiego dlatego mówię "chyba" Odpowiedz Link
monnia3 Re: Tak sobie myślę.... 27.09.07, 14:14 Bo zapewne zazwyczaj jesteś stroną masująca co tez chyba Ci sprawia przyjemność i satysfakcje)? Odpowiedz Link
leniwykot Re: Tak sobie myślę.... 27.09.07, 14:18 raczej tak spora przyjemnośc ale gdybym mógł kiedyś poznać jak czuje sie osoba masowana to może mógłbym byc jeszcze lepszy w tym co robię Odpowiedz Link
monnia3 Re: Tak sobie myślę.... 27.09.07, 14:25 Możesz być jeszcze lepszy? toż to prawdziwa nirvana chyba musi być ☺☺☺☺☺ Odpowiedz Link
leniwykot Re: Tak sobie myślę.... 27.09.07, 14:29 nie wiem czy mogę )) ale jak to starzy górale mówią trening czyni mistrza)) Odpowiedz Link
monnia3 Re: Tak sobie myślę.... 27.09.07, 14:32 Oj wiele w tym prawdy)))) choć w treningu i urozmaicenie musi się pojawić bo inaczej rutyna może i mistrza w pole wyprowadzić Odpowiedz Link
leniwykot Re: Tak sobie myślę.... 27.09.07, 14:34 i dlatego też mówie o tym że muszę spróbować jak to jest być masowanym)) Odpowiedz Link
bettina75 Re: Ponawiam pytanie:))) 11.09.08, 17:43 Pewnie odjechali na swych wspanialych maszynach w sina daaaaaal ) Odpowiedz Link
bettina75 Re: Ponawiam pytanie:))) 11.09.08, 17:56 Masz racje, jak im sie tam znudzi, to sami powrocaPP Odpowiedz Link
khinga Re: Ponawiam pytanie:))) 11.09.08, 17:59 A wtedy zastanowię się, czy ich wpuścićPPP Odpowiedz Link