szarlotka_ja Re: Polowanie... 20.05.18, 13:20 Tyle, że kasa kiedyś się skończy, a żyć trzeba . Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Polowanie... 20.05.18, 14:50 W typie, nie w typie. Myślę, że nie o typ tu chodzi . Nie jestem przekonana czy u boku owego pana można wieść spokojne życie. Nie chcę być źle zrozumiana, ale ten człowiek musiał straszne rzeczy w więzieniu przechodzić, nawet nie chcę myśleć jakie. Zapewne to wszystko odbiło się na jego psychice. Jeżeli nie teraz to pewnie z czasem to będzie wychodzić. Nie wiem czy będąc w swoim wieku, ze swoimi dziwactwami, ze swoim bagażem chciałabym związku z człowiekiem, który został w tak paskudny sposób wykorzystany. Raczej nie, choć nigdy nie należy mówić nigdy, bo różnie może być. Kasa mnie nie przekonuje. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Polowanie... 20.05.18, 16:12 Zamiast się cieszyć ze niewinny doczekał się sprawiedliwości (nota bene za kadencji pis) to uprawiacie z silem jakieś malkontenctwo. A to ze kasę mu baby zbalamuca a to ze zmarnowane 18 lat życia. Zachowujecie się jakbyście zazdroscili 😜 Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Polowanie... 20.05.18, 16:26 Jak również i za rządów pisiorów został skazany . Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Polowanie... 20.05.18, 16:40 Ale aresztowany został (i wtedy poszlo zamowienie na skazanie) gdy nie rządził pis. Dobrze ze pis to odkrecilo... Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Polowanie... 20.05.18, 16:23 To świadczy o tym ze baby nie mają instynktu samozachowawczego. Naiwnie zakładam ze nie chodzi o bankomat. Wiec czemu są takie co piszą i są skłonne podjąć ryzyko? Duża szansa jest też na to ze adwokat Ćwiąkalski perdoli farmazony jak przystało na peowca czyli jest to fejk (inspirujący - może teraz jakieś lase na kasę się zgłoszą) Odpowiedz Link