paulinaml1 18.03.06, 12:25 ja mam wrazenie ze mezczyzni sie troche boja kobiet z dziecmi. co mi na to powiecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juras999 Re: a samotna mama? 18.03.06, 12:44 Troche ? Mnie juz od malego wpajano, zeby przed takimi uciekac ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 a moze cos optymistycznego? 18.03.06, 13:28 mialam nadzieje ze uslysze np:"kobiety z dziecmi to fajne sztuki" ;p Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: a moze cos optymistycznego? 18.03.06, 18:51 są fajne;) kiedyś do nich dołączę;))))) a tak naprawdę to ludzie często nie potrafią sobie poradzić z faktem, ze ktoś ma za sobą jakąś pzreszłość, dziecko, bez względu na płeć;)) głowa do góry bo nie wszyscy;) Odpowiedz Link Zgłoś
frostinio a samotny tato? 18.03.06, 14:04 paulinaml1 napisała: > ja mam wrazenie ze mezczyzni sie troche boja kobiet z dziecmi. co mi na to powiecie? powiemy Ci to samo: ze kobiety boja sie troche samotnych mezczyzn z dziecmi. I to z tych samych powodow: 1. Boja sie, ze taki parner nigdy "w pelni" nie zaangazuje sie w zwiazek, gdyz w czesci bedzie zawsze przy swoim dziecku. 2. Boja sie, ze beda mieli mniejsze szanse na np. dwoje wlasnych dzieci gdyz takiemu partnerowi, ktory juz jedno ma, tylko jeszcze jedno wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: a samotny tato? 18.03.06, 18:53 no wlaśnie, ludzie boją się , to nie jt charakterystyczne tylko dla jednej płci;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hichkok Re: a samotna mama? IP: *.amtel.net.pl / 212.244.109.* 18.03.06, 14:12 ja jeszcze niespodziewam sie dzieci ale wiem jak to jest kogos samemu wychowywac bo jestem z niepelnej rodzinki ja sie nie boje kobiet z dziecmi wole taka od tej która usunela ciaże Odpowiedz Link Zgłoś
juras999 Re: a samotna mama? 18.03.06, 14:29 Jasne, ze niektore kobiety z dziecmi to fajne sztuki. Niczego im nie brakuje. Sa jak te pozostale - bezdzietne. Z tymze ryzyko, ze cos nie wypali jest...po prostu wysokie. To dziala takze w druga strone, wiec... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: a samotna mama? 18.03.06, 16:31 wiecej takich pozytywow poprosze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shannon Re: a samotna mama? IP: 80.240.163.* 18.03.06, 19:21 Faceci nie boja sie kobiet z dziećmi. Po prostu nie maja zamiaru łożyc na wychowanie i wychowywać czyichś bachorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewar Re: a samotna mama? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 19:32 Bez przeady łozy na nich Ojciec a jak go nie ma maja po nim rente, spadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinaml1 Re: a samotna mama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 13:34 bez przesady,dlaczego samotna matka kojarzy sie z kobieta bez pieniedzy? sa tez takei niezalezne ktore nie potrzebuja pieniedzy na swoje dziecko od zadnego faceta,potrzebuja tylko czulosci;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ***** Re: a samotna mama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 13:50 A dlaczego są samotne? Dlatego by unieszczęśliwić dziecko, ktore wstydzi się przed kolegami że nie ma ojca? Często jest to forma egoizmu i nie liczenia się uczuciami i sytuacją dziecka. Zafunduje sobie dziecko skoro i tak nikt mnie nie chce. A później dziecko podrzuca się babciom lub opiekunka bo jednak dziecko troche zawadza w życiu. A można przecież zaopiekować się dzieckiem porzuconym nieszczęsliwym których jest wiele z Domu Dzieka i nie płodzić następnych zaniedbanych emocjonalnie nieszczęsników. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: a samotna mama? 19.03.06, 14:02 a skoro juz splodzi to co ma zrobic zebys byl/a usatysfakcjonowany/a? zabic dziecko w jakims gabinecie ginekologicznym? a moze lepiej urodzic,wychowywac,starac sie zeby dziecko bylo szczesliwe,dawac mu duzo milosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamacia Re: a samotna mama? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 18:42 > bez przesady,dlaczego samotna matka kojarzy sie z kobieta bez pieniedzy? sa tez > > takei niezalezne ktore nie potrzebuja pieniedzy na swoje dziecko od zadnego > faceta,potrzebuja tylko czulosci;) prawie kazda dowala swojemu byłemu alimentami z zawisci. A tylko te ktore posadzono o lecenie n kase dopiero w tym momencie unosza sie honorem. Wczesniej braly kase nie patrzyly. sa takie co sie ustawiaja dzieckiem po nim alimenty spadek. Odpowiedz Link Zgłoś
ewaaa06 Re: a samotna mama? 18.03.06, 16:40 mezczyzna to typ nieodgadniony..sam nie wie czego tak naprawde chce. Odpowiedz Link Zgłoś
frostinio totalna bzdura 18.03.06, 17:49 ewaaa06 napisała: > mezczyzna to typ nieodgadniony..sam nie wie czego tak naprawde chce. jest dokladnie przeciwnie :) to typ prosty - jak kosiarka do trawy. chce jak najwiecej atrakcji (erotycznych, intelektualnych, kulinarnych) i jak najmniej klopotow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: a samotna mama? IP: *.acn.waw.pl 20.03.06, 20:30 rzeczywiscie powinniście przejść na kanał prywatny...temat dobry a co z tego wyszło? dużo słów mało treści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamcia Re: a samotna mama? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 17:22 Boją się toksycznych kobiet. takie co nie z uczucia, ale dla konta się wiążą albo po to, by ludzie nie gadali, ze jest samotna. Czasem z powodu charakteru mamusi, co jeszcze sama niedorosła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isia Re: a samotna mama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 17:44 Boja się bo musi być okropną zołzą skoro mąz zostawia swoje dziecko z którym jest bardzo związany nie mogąc wytrzymać w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: a samotna mama? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 18:35 Mąż zostawia ja nie dziecko. Poza tym jak odszedł one nie są bez winy. Odpowiedz Link Zgłoś
andi311 Re: a samotna mama? 18.03.06, 18:37 to zalezy czasem i kobiety maja racje nie zawszeale maja by tez sie mylimy nieraz co do kobiet zycie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinaml1 Re: a samotna mama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 13:37 sa tez samotne matki ktore nigdy nie byly mezatkami i sa same nie dlatego ze cos jest z nimi nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinaml1 Re: a samotna mama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 13:36 nawet nie skomentuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 18.03.06, 18:16 kobiety z dziecmi sa fajne noi przezyly swoje pozdrawiam mamy mlode buzka dla was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewar Re: a samotna mama? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 18:37 > kobiety z dziecmi sa fajne noi przezyly swoje pozdrawiam tak ale nie wszytskie. A ile jest takich co nie maja dzieic, moze i tego, ze zyły z kims 6 lat - bo nie mieli slubu, ale i tez przezyły swoje. Moze i wiecej. Tylko nie biadola, nie maja dzieic poprzez ktore moga ukazac ten swoj zal. przykre ale matki wykorzystuja swoje dzieic aby pokazac jak im zle. To nie fair. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinaml1 Re: a samotna mama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 13:39 to chyba mowisz o jakis wyrodnych matkach,bo ja znam kilka matek ktore zyja bez tatuskow i duzo mowia o tym ze ich dzieci daja im mnostwo szczescia, widac po nich ze sa pelne energii i radosci Odpowiedz Link Zgłoś
andi311 Re: a samotna mama? 18.03.06, 18:39 a facet to co ile razy widzialem jak facet olewa swoja kobiete olewa a ona i tak go kocha takich kobiet to ja nie rozumie przykre ale prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EwaL Re: a samotna mama? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 18:40 to zalezy od charakteru matki, dziecko nie ma tu nic do rzeczy. a teraz milosc matka ********** dzieckiem Kobieta************************************ Ilosc gwiazdek ukazuje milosc inna sytuacja matka z dzieckiem**************************** kobieta********************* zauwazmy ze dziecko wcale nie stawnowi tego, ze taka matka to juz jak sie łaczy to z milosic itd. Taka wcale nie musi kochac. To ze ma dziecko wykorzystuje aby miec dodarkowy atut. A to cios ponoizej pasa mowi czesto A kto mnie zechce. jets to branie na litosc. Albo mam twoje dziecko czyli czytaj badz ze mna, tez na litosc itd. Odpowiedz Link Zgłoś
andi311 Re: a samotna mama? 18.03.06, 18:42 zdazaja sie takie ale to przykre wlasnie o takich mowilem najpier spi z innym dla kasy albo niewiem to przyklad a potem ja olewa a ona wie ze tylko dla niej litosc zostala smutne ale prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: a samotna mama? 19.03.06, 14:10 zycie samotnej matki moze byc piekne,to zalezy od niej samej, mozna byc bardzo szczesliwym mimo problemow,w koncu kazdy ma problemy,nie tylko samotne matki. dzieci samotnych matek tez moga byc szczesliwe,musza czuc sie kochane. oczywiscie ze najpiekniej jest gdy jest kobieta i mezczyzna ktorzy sie bardzo kochaja,biora slub,z ich wielkiej milosci powstaja dzieci i zyja dlugo i szczesliwie. ale zycie moze sie inaczej ulozyc i tez mozna byc radosnym czlowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 15:10 paulina ja cie popieram w 1000000000000000000000000000000000000000000000000000 procentach i wiesz bedziesz albo jestes niewiem super mama buziaki i milej niedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 17:05 super moje gratulacje ja zawsze podziwiam mausie samotne noi ciebie buzka Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: a samotna mama? 19.03.06, 17:10 wiesz,ja wcale nie jestem samotna;) mam moja sliczna Faustysie,ktora wlasnie sie smieje:)) moja żabka mała:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 17:12 samotna ty w zadnym wypadku masz cudowny skarb dzidziusia podziwiam cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 17:13 i zazdroszcze ci hihi Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: a samotna mama? 19.03.06, 17:19 no jest czego zazdroscic:) ona jest moim skarbem,naprawde odkad jest na swiecie jestem bardzo szczesliwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 17:20 to ja sie cieszyc twoim szczesciem i to bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: a samotna mama? 19.03.06, 17:21 no prosze jaki optymistyczny czlowiek;) na forum wielu takich nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 17:24 nio wiez zdazaja sie wyjatki i nie wszyscy faceci sa zle nastawione do kobiet z dziecmi ja tam podziwiam te kobiety ktore same wychowuja swoje skarby Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: a samotna mama? 19.03.06, 17:27 wiem ze nie wszyscy ale taki krazy mit, a co jest w tym godnego podziwu?w koncu jak sie juz ma dzidzie to trzeba wychowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 17:33 wiesz jestes terazslodko mamusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 17:39 poprostu mowi sie tylko pawde slodka mamusiu Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: a samotna mama? 19.03.06, 17:46 tego czy jestem slodka to nie wiesz;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 17:48 wiesz tu masz po czesci racje a po czesci nie bo mi serce mowi ze jestes slodka a po drugie twuj skarb tez wie ze ma slodko mamusie tak wiec przegralas hihi Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: a samotna mama? 19.03.06, 17:54 ja dzis mam po prostu dobry dzien,bo rano zaliczylam egzamin na 5(jakims cudem) i dlatego sprawiam wrazenie slodkiej. hahaha nie przegralam;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 17:56 noi moje gratulacje i buzaki slodka mamusiu aby tak dalej jest za co cie podziwiac egzamin na 5 obowiazki mamy na 5 nic dodac nic ujac hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 18:00 ja zawsze mam dobry dzien slodka mamusiu moge tak do ciebie mowic Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: a samotna mama? 19.03.06, 18:04 nie moge Ci tego zabronic,tyle razy juz tak bylam nazwana;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 18:06 dziekuje ci slodka mamusiu wiesz bo ty masz cos slodkiego a potem to na innych przechodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 18:10 to jest lepsze od wirusa jak mnie zarazilas hihi a jestem daleko od ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: a samotna mama? 19.03.06, 18:14 skad wiesz ze daleko,moze jestesmy sasiadami;) Odpowiedz Link Zgłoś
janq43 Re: a samotna mama? 19.03.06, 18:09 Słodka mamusia:-) Pieknie:-)) A i egzamin zaliczony:-) Congratulation:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 18:10 a mowilem ci zarazasz ludzi hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 18:19 od 6c latek nie mieszkam na mazurkach hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 18:19 jestes mamusiu nio bo tu tesknia za toba Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: a samotna mama? 19.03.06, 18:21 a kto teskni?Ty?ojejciuniu;) nie wygodnie sie tak rozmawia,proponuje gg,mniej meczace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 18:23 smutno mi bo siedze w yakiej bibljotece ze tu na kompie nie ma gg jej jak mi smutno Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 :) 19.03.06, 18:25 smutno,tak klikac to naprawde nie wygodnie. no nic ale skoro trzeba;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 18:25 a potem musze jechac do domku i isc spac bo jutro 5 rano pobudka i do pracy a jeszcze przez chwile mam zaszczyt pisac do slodkiej milej mamusi Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: a samotna mama? 19.03.06, 18:27 no tak,dobranocka juz za 30min a po dobranocce trzeba spac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 18:28 i pomazyc o slodkiej mamie ktora poznalem potem spac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 18:27 wiesz jestes niesamowita i jak wyrozumiala potrafisz sie dostosowac do kazdej sytuacji slodka mamusiu Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: a samotna mama? 19.03.06, 18:30 Ty chyba masz niedobory wapnia;p potrzebujesz mleka;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: a samotna mama? 19.03.06, 18:31 zartuje,zeby nie bylo....... ;) haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 18:32 nio mamusiu wole szklaneczke mleka od ciebie a na dodatek troche szarlotki hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 18:31 jak bym byl w polsce to robil bym wszystko by poznac na realu tak piekna i slodko mamusie faceci gdzie wy oczy macie hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 18:33 a mi sie z toba fajnie klika mamusiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 18:36 literke mi zjadlo hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 18:35 to jak mam muwic slodka mamusi Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: a samotna mama? 19.03.06, 18:36 Paulina mam na imie,jeszcze tak do konca nie uwierzylam ze jestem matka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 18:38 jej piekne imie a ja mam andi na imie i cala przyjemnosc po mojej stronie cie poznac Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: a samotna mama? 19.03.06, 18:39 naprawde przesadzasz z cukrzeniem,fajnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 18:42 tak mam na imie andrzej jestes mila kobieta i dlatego milo mi cie poznac i mysle ze twardo spapasz po ziemi tak mi sie wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 18:43 a po trzcie kobiecie trzeba cukrzyc hihi Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: a samotna mama? 19.03.06, 18:44 to troche prymitywne ale trzeba cukrzyc;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 18:41 wiesz zastanawiam sie jakie to uczucie bo kobieta inaczej czuje niewiem jak to napisac ale jesy chyba brdziej opiekuncza Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: a samotna mama? 19.03.06, 18:47 calkiem fajnie;) jestem odpowiedzialna za kogos, czuje ze im bardziej ja bede dobra tym moje dziecko bedzie szczesliwsze,wazne beda jakies wartosci dla niego. wiec musze byc madra i rozsadnie postepowac. milo jest jak taka mala zabka uspokaja sie tylko przytulajac do mnie. chce sie zyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 18:49 to musi byc wspaniale uczucie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewat Re: a samotna mama? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 18:46 Nie wszytskie bobi niektore maja tak, ze ich dzieci wąłsne wneriwiaja. Graja by pokzac jakie to one dobre. Poza tym dziecmi zajmuja sie nianie lub przedszkolanki, zatem wynoszenie mam do nieba jets bezpodstawne to tym paniom co sie zajmuja dziecmi naleyz sie hold. i tym co pokochali obce dziecko, to jest piekne i godne podziwu:) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: a samotna mama? 19.03.06, 18:49 czy na tym forum wszyscy uwazaja ze jak kobieta nie ma meza to jest wyrodna matka???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 18:50 wiesz czasem ludzie maja klapki na oczach Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: a samotna mama? 19.03.06, 18:51 pewnie ze czasem sie wnerwiaja ale nadal kochaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mami Re: a samotna mama? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.06, 19:03 no matki sa rozne. te ktore maja dzieic do wlanyshc celow to wyrodne matki. te ktore wylewaja zolc na dziecko a potem ono mowi zmienimy tatusia to cos jets nie tak. Niekazda nadaje sie na matke:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 18:51 i nie potrafia sie cieszyc tak jak ty ze swojego skarbu i szczescia takze tym ludziom trza wspolczuc paulinko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: jest cos takiego jak milosc!!! IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 18:54 wogle co bede pisal duzo poprostu nie potrafia niektozy cieszyc sie tak jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: jest cos takiego jak milosc!!! 19.03.06, 19:00 jak ktos jest szczesliwy to jest oskarzony o falsz? smutne,bo tp chyba oznacza ze malo jest szczesliwych ludzi:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: jest cos takiego jak milosc!!! IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 19:02 tak popieram cie w 100 procentach a moze oni niechca byc szczesliwi niewiem czasami o co im chodzi tym ludziom Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: jest cos takiego jak milosc!!! 19.03.06, 19:05 ludzie nie doceniaja tego co maja,czesto patrza na cos podejrzliwie,nie wierza w dobra, ja tez tak mam ale staram sie od jakiegos czasu patrzec na swiat jako na dobro nie samo zlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: jest cos takiego jak milosc!!! IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 19:06 masz racje bo na swiat trza patrzec pozytywnie Odpowiedz Link Zgłoś
janq43 jest cos takiego jak milosc!!! 20.03.06, 13:59 Szczęscie to sztuka dawania mlości,im więcej miłosci tym bardziej jesteśmy szcześliwi:-) O to przeciez chodzi. A gdzie dzis NASZA Mamusia znikneła??:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: jest cos takiego jak milosc!!! IP: *.net.ircam.fr 20.03.06, 14:07 pewnie bedzie pozniej ma tez obowiazki praca jak to sloda mamusia ona jest niesamowita Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: jest cos takiego jak milosc!!! 20.03.06, 16:59 ta mysli odpowiada chyba prawdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 18:48 wiesz wiem cos na ten temat i to bardzo duzo bo sam nie bylem wychowywany przez wlasno mame Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 18:52 takze ja uwazam inaczej i ciesze sie twoim szczesciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 19:08 paulinko ja u ciekam bo mam troche daleko do domku z tej biblioteki zycze ci milego i slodkiego wieczorku nie daj sie rob to co wiesz i uwazasz za stosowne buziaki dla ciebie a ja zawsze bede cie popieral i bronil jak rycerz buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 19.03.06, 19:11 na zawsze oddazny swej ksiezniczce buziaki ok splywam jeszcze raz milego wieczorka i ucaluj skarb swoj o demnie buzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobry wieczór Re: a samotna mama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 19:37 Dziecko samotnej matki przeważnie nie potrafi ulożyć sobie życia w dorosłym życiu. Jest przeważnie równie samotne jak jego matka. Może gdyby kobiety nie próbowały łapać mężczyzn na dziecko ale raczej na swój chrakter i osobowość nie byłoby samotnych matek i ich nieszczęśliwych dzieci. Obecnie jest wiele metod zapobiegania ciąży i prawie każda ciąża jest dobrze zaplanowana przez przyszłą samotną mamusię. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: a samotna mama? 20.03.06, 16:40 sugerujesz ze kobiety probuja zlapac faceta na dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasza Re: a samotna mama? IP: 80.240.163.* 20.03.06, 06:43 no i rycerz nie przybył na białym koniu:(( A tak pięknie sie zapowiadało? Może będzie happy end?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 20.03.06, 12:52 on zawsze przyjezdza na czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 20.03.06, 12:53 by bronic ksiezniczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 20.03.06, 15:53 witaj paula chcialem ci zyczyc milego i slonecznego popoludnia buzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 20.03.06, 16:26 jestes huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajak ja sie ciesze hihi Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: a samotna mama? 20.03.06, 16:41 ni eciesz sie tak ,bo zaraz beda jakies zyczliwe osoby sie odzywaly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: gdzie moj rycerz ? ;)) IP: *.net.ircam.fr 20.03.06, 17:52 jak mam sie nie cieszyc jak widze ze piszesz az na serduchu lzej a jak sie odezwa to i my sie odezwiemy hihi Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: gdzie moj rycerz ? ;)) 20.03.06, 17:56 ok:) jak mija dzien?:) mi dobrze.bylam dzis rano na wsi,byla msza za mojego dziadka.a potem na zakupach,m.in. w fabryce slodyczy ,mniam,kupilam ich mnostwo;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: gdzie moj rycerz ? ;)) IP: *.net.ircam.fr 20.03.06, 18:00 czekolady tez bo ja to lasuch na slodycze pozatym dzis mialem wolne hihi bo jeszcze mam swieto a jutro zapierrnicz norma noi myslalem o slodkiej mamusi Odpowiedz Link Zgłoś
juras999 Re: gdzie moj rycerz ? ;)) 20.03.06, 18:02 Andi-bobi, a jak sie skonczyla historia z poprzednia kolezanka z forum ? Bo po ktoryms tam poscie juz mi sie znudzila Wasza opera mydlana ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: gdzie moj rycerz ? ;)) IP: *.net.ircam.fr 20.03.06, 18:07 koncze 33 latka aniolku Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: gdzie moj rycerz ? ;)) 20.03.06, 18:08 a to faktycznie swieto:) zycze duzo radosci i milosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: gdzie moj rycerz ? ;)) IP: *.net.ircam.fr 20.03.06, 18:09 dziekuje jej juz jestem czerwony hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: gdzie moj rycerz ? ;)) IP: *.net.ircam.fr 20.03.06, 18:00 podziel sie ze mna slodyczami hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 20.03.06, 18:04 to ze albin gada sobie z kolezanko to nie moja sprawa a ja mam na imie andrzej a od mego braciaka z dala i nie przeszkadzaj mu Odpowiedz Link Zgłoś
juras999 Re: a samotna mama? 20.03.06, 18:06 Andi311 to twoj brat ? Ale nie blizniak ? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 20.03.06, 18:07 nie nie blizniak ale brat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 20.03.06, 18:05 a podrugie juras niemasz co robic tylko patrzec jak moj braciak sobie pisze wez sie lepiej za robote Odpowiedz Link Zgłoś
juras999 Re: a samotna mama? 20.03.06, 18:07 Nie, przeczytalem kilka twoich postow, tzn brata ; ) pozniej mnie zmulilo i zajalem sie czyms lepszym ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 20.03.06, 18:09 jak go spotkasz to pozdrow o demnie i spytaj co ciekawego w paryzu hihi ciekawe co ci powie bedzie mial humor to ci grzecznie odpowie Odpowiedz Link Zgłoś
juras999 Re: a samotna mama? 20.03.06, 18:11 Nie jestem hydraulikiem i mieszkam w PL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 20.03.06, 18:12 to twoje szczescie hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 20.03.06, 18:20 ma sporzadzony przez notariusza w 2 egzeplazach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 20.03.06, 18:22 takze wszystko jest prawnie a jak tak bedziesz zabiegal to cie do trybunalu podamy hihi Odpowiedz Link Zgłoś
juras999 Re: a samotna mama? 20.03.06, 18:25 Bobik, teraz mnie trybunalem straszysz ? ; ) Wez sie chlopie w garsc i do dziela - ja nie gustuje w mlodych mamach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 20.03.06, 18:27 mlodych i ambitnych pamietaj Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: a samotna mama? 20.03.06, 18:28 jakbys mnie poznal to mozliwe ze zaczal bys gustowac ;p haha Odpowiedz Link Zgłoś
juras999 Re: a samotna mama? 20.03.06, 18:30 Mozliwe. Ale tego nie dowiemy sie nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 20.03.06, 18:30 wlasnie wiesz nie rozumie gdzie ci ludzie to znaczy faceci maja oczy taka piekna mamusia kolonich kobieta a o ni nie widza klapki przeciez slonca jeszcze niema Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 20.03.06, 18:33 wrecz przeciwnie mowie stanowcza powaznie i prawde Odpowiedz Link Zgłoś
juras999 Re: a samotna mama? 20.03.06, 18:35 Bobi, skoncz juz te pierdoly i wroc na Ziemie...albo wiesz co - zostan tam gdzie jestes ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: a samotna mama? 20.03.06, 18:37 jurasku , przeciez ta rozmowa jest smieszna, mozesz sie z nami posmiac a nie bulwersowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 20.03.06, 18:37 juraas czy jak cie tam zwa daj se siana albo zmien ten swoj kanal bo ten juz nudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 20.03.06, 18:38 ach juras juras Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: a samotna mama? 20.03.06, 18:40 ale moge Ci przeslac zdjecie mojej dzidzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 20.03.06, 18:41 naprawde to juz ci podaje meila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 20.03.06, 18:42 bobi29@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 20.03.06, 18:44 ok jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: a samotna mama? 20.03.06, 18:52 hmm,moze z tym bonusem to nie byl dobry pomysl...... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: a samotna mama? 20.03.06, 18:35 no tak ale skoro mnie nie widziales to nie mozesz sie wypowiadac na temat mojej urody. moze jestem stara i brzydka,albo jestem mezczyzna ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 20.03.06, 18:36 ja zawsze patrze na serce a potem na zewnetrzna urode Odpowiedz Link Zgłoś
juras999 Re: a samotna mama? 20.03.06, 18:43 Jedno pytanie "techniczne" - skad wiesz, jakie paulinaml1 ma serce ? Robiles EKG ? ; ) Dobra, juz sie nie czepiam golabki. PS. Jak Cie pozniej zameczy to do mnie nie przychodz ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 20.03.06, 18:19 popieram ksiezniczki krolestwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 20.03.06, 18:15 ale to nie jest biuro pracy tylko pokuj pauli hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaa Re: a samotna mama? IP: *.acn.waw.pl 20.03.06, 20:54 dobre pytanie a umarło tu śmiercią naturalną...a tak wogóle to powinniście przejść na kanał prywatny a nie na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: a samotna mama? 20.03.06, 23:27 czasem odnosze wrazenie ,ze jest zupełnie odwrotnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
gum112 Re: a samotna mama? 22.03.06, 22:51 Ja tez mam takie wrażenie...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 23.03.06, 20:51 witaj slodka mamusiu co slychac u ciebie milego wieczoru ci zycze Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: a samotna mama? 23.03.06, 20:53 o ,no prosze kto tu sie odzywa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 23.03.06, 20:53 to tylko ja nie bylo mnie sory ale mialem duzo pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 23.03.06, 20:54 mamusia nio cio u ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: a samotna mama? 23.03.06, 20:55 wiesz co ludziom sie nie podoba ze rozmawiamy na forum,moze faktycznie tak nie wypada,znasz mojego maila... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi29 Re: a samotna mama? IP: *.net.ircam.fr 23.03.06, 20:55 wpadlem sie przywitac z toba paulinko Odpowiedz Link Zgłoś