elissa2 Nirvana - smells like teen spirit 19.10.07, 00:27 pl.youtube.com/watch?v=kPQR-OsH0RQ Odpowiedz Link
elissa2 Patti Smith - Smells Like Teen Spirit 19.12.09, 21:58 www.youtube.com/watch?v=M_ciiCyxOJA&feature=related Odpowiedz Link
krytyk2 Re: Creed - My Sacrifice 19.10.07, 10:55 utwory -palce lizać) Od tej piosenki zaczynam dzień Dzięki Odpowiedz Link
elissa2 Re: Creed - My Sacrifice 19.10.07, 12:51 krytyk2 napisał: > utwory -palce lizać) > Od tej piosenki zaczynam dzień > Stajesz przed lustrem i śpiewasz razem z nim: "Hallo, My Friend"? Całkiem zrozumiałe. Jest rewelacyjna. I ja ostatnio częściej słucham "My Sacrifice" niż "One Last Breath". (hihihi, i nie wypadało mi nie umieścić "Nirvany" w pierwszym poście) I między innymi dlatego zrobiłam tutaj ten wątek bo Twój spadł u Imka na trzecią czy czwartą stronę i stale go szukam. A gdyby znowu strzelił focha ... > > Dzięki > Odpowiedz Link
jan_stereo Temple of the Dog - Pushin Forward Back 19.10.07, 20:47 pl.youtube.com/watch?v=aBi0vMVHvHM Odpowiedz Link
elissa2 Re: Temple of the Dog - Pushin Forward Back 19.10.07, 21:40 jan_stereo napisał: > pl.youtube.com/watch?v=aBi0vMVHvHM > Super! Ale zagłusza ..., nie ... pozwala rozładować frustracje! Serio! )) Choć to ten wczesny grunge ... Bo postgrunge to już jest taki romantyczny, wręcz sexi ... Hmmm, tak się zastanawiam ... Czy ten grunge tak smakuje bo jest pewna analogia porównując czas gdy powstał i powód dla którego powstał a to, co się teraz dzieje w Polsce? Odpowiedz Link
ala.l Re: Temple of the Dog - Pushin Forward Back 13.03.08, 23:15 ale mocne uderzenia wszystkie od walenia w bebny sie zaczynaja? Odpowiedz Link
jan_stereo Nine Inch Nails - The Perfect Drug 19.10.07, 20:48 pl.youtube.com/watch?v=l0s5UOVsMDg Odpowiedz Link
elissa2 Re: Nine Inch Nails - The Perfect Drug 19.10.07, 22:13 jan_stereo napisał: > pl.youtube.com/watch?v=l0s5UOVsMDg > Ale super! Chyba nigdy tego nie słyszałam. Co za rytm! Te perkusje! choć to pewnie syntezatory ... No i clip super! Odpowiedz Link
elissa2 Nine Inch Nails - Echoplex 05.04.10, 16:16 www.youtube.com/watch?v=PTuUvWDOzug Odpowiedz Link
elissa2 Re: Smashing Pumpkins 19.10.07, 22:25 jan_stereo napisał: > pl.youtube.com/watch?v=H4QmlRUM6cs > Noooooooo, też super! Coś mi dzisiaj ten rytm szczególnie leży. )) Odpowiedz Link
elissa2 Smashing Pumpkins-"If All Goes Wrong" 16.12.09, 16:10 www.youtube.com/watch?v=YmYLaYwH0Tg Odpowiedz Link
jan_stereo David Bowie – I'm Deranged 19.10.07, 20:49 pl.youtube.com/watch?vtpHR3d0O-Y Odpowiedz Link
jan_stereo Re: David Bowie – I'm Deranged 19.10.07, 21:14 Mialem watpliwosci czy moge to (jak i mase innych) wrzucic tutaj, jako,ze to nie wywodzi sie ze smieciowego nurtu,ale lubilem to kiedys :") Odpowiedz Link
elissa2 Re: David Bowie – I'm Deranged 19.10.07, 21:24 jan_stereo napisał: > Mialem watpliwosci czy moge to (jak i mase innych) wrzucic tutaj, jako,ze to nie wywodzi sie ze smieciowego nurtu,ale lubilem to kiedys :") > Wrzucaj, wrzucaj! (kurcze, czyje to forum?! ) Uwielbiam muzykę, dla mnie to super relaks lub jak kto woli - terapia, lubię posłuchać czego słuchają inni a często się zdarza, że dzięki temu odkrywam coś kapitalnego. Idę dalej odkrywać ... rozpakowywać niespodzianki od Ciebie. Odpowiedz Link
jan_stereo Re: David Bowie – I'm Deranged 19.10.07, 21:31 elissa2 napisała: > Wrzucaj, wrzucaj! To juz po powrocie, za godzinke wybywam... > (kurcze, czyje to forum?! ) Chyba Wasze no i tego palanta w prawym-gornym rogu :") Odpowiedz Link
elissa2 Re: David Bowie – I'm Deranged 19.10.07, 21:44 jan_stereo napisał: > elissa2 napisała: > > > Wrzucaj, wrzucaj! > > To juz po powrocie, za godzinke wybywam... > Miłego Wieczoru. > > > (kurcze, czyje to forum?! ) > > Chyba Wasze no i tego palanta w prawym-gornym rogu :") > Jakiego palanta??? Nikogo nie widzę. Korzystam z funkcji "pokaż wszystkie". )) Odpowiedz Link
elissa2 Re: Jerry Cantrell-My Song 20.10.07, 01:42 jan_stereo napisał: > pl.youtube.com/watch?v=nrd9pM2oxBI > Super! Nie wiedziałam, że on rozpoczął karierę solo. Odpowiedz Link
elissa2 Re: Morphine – Buena 20.10.07, 14:43 jan_stereo napisał: > pl.youtube.com/watch?v=yP8QhblSkRI > Buena! Esta musica es muy buena! )) Ale jazz, blues, folk? (słyszę tam indiańskie rytmy ) Ta gitara! Mmmmmmmmm I ten sax Ehhh, w klubie ich usłyszeć ... Odpowiedz Link
jan_stereo Butthole Surfers – Pepper 19.10.07, 20:50 pl.youtube.com/watch?v=vvd0ArjAYHM Odpowiedz Link
elissa2 Re: Butthole Surfers – Pepper 20.10.07, 21:34 jan_stereo napisał: > pl.youtube.com/watch?v=vvd0ArjAYHM > Hihihi ... Świetne! Dawno tego nie słyszałam. "I don't mind the sun sometimes The images it shows I can taste you on my lips And smell you in my clothes Cinnamon and sugary And softly spoken lies You never know just how to look Through other people's eyes" )) Odpowiedz Link
elissa2 Re: Butthole Surfers – Pepper 20.10.07, 22:48 Hihihi ... Nacieszyć się tym pepperkiem nie mogę. Dzisiaj chyba już z 10 razy słuchałam. Odpowiedz Link
jan_stereo Jazz, Dave Brubeck - Take Five 19.10.07, 21:42 pl.youtube.com/watch?v=DDOgYw5-pNs :")) Odpowiedz Link
elissa2 Re: Jazz, Dave Brubeck - Take Five 22.10.07, 23:40 jan_stereo napisał: > pl.youtube.com/watch?v=DDOgYw5-pNs > :")) > He he ... Noo, to już klasyka! Ale wygrzebałeś ... spod ziemi. Lubię, "refren" w szczególności. Odpowiedz Link
jan_stereo Karmacoma - Massive Attack feat. Tricky 19.10.07, 21:50 pl.youtube.com/watch?v=MGwcz_DzyyI ps. matko ja mam teraz zajecie na najblizszych kilka miesiecy :") Odpowiedz Link
elissa2 Re: Karmacoma - Massive Attack feat. Tricky 22.10.07, 23:46 jan_stereo napisał: > pl.youtube.com/watch?v=MGwcz_DzyyI > ps. matko ja mam teraz zajecie na najblizszych kilka miesiecy :") > Fajne! Kardiolodzy powinni to przepisywać pacjentom z arytmią. Odpowiedz Link
shachar Re: Karmacoma - Massive Attack feat. Tricky 23.10.07, 01:29 bardzo bardzo fajny videoclip Odpowiedz Link
jan_stereo System Of A Down - B.Y.O.B 19.10.07, 21:57 pl.youtube.com/watch?v=bmYkY0CjYgo piosenka (i zespol) pelna brzmieniowych przeciwnosci :") Odpowiedz Link
elissa2 Re: System Of A Down - B.Y.O.B 22.10.07, 23:52 jan_stereo napisał: > pl.youtube.com/watch?v=bmYkY0CjYgo > piosenka (i zespol) pelna brzmieniowych przeciwnosci :") > Dobre! Lubię folk. ) Odpowiedz Link
jan_stereo Dave Matthews Band - Satellite 19.10.07, 22:04 pl.youtube.com/watch?v=KmegYNGWwyc relax ;") Odpowiedz Link
elissa2 Re: Dave Matthews Band - Satellite 24.10.07, 00:19 jan_stereo napisał: > pl.youtube.com/watch?v=KmegYNGWwyc > relax ;") > Fajne! Z przyjemnością sobie słucham. Odpowiedz Link
shachar Alutek W Kajdanach 20.10.07, 03:46 ale nawkladaliscie tutaj roznosci! a jesli o grungowcow chodzi to najpierwsiejsze plyty byly najlepsze, bo bractwo wyspiewalo co na duszy lezy, a potem bylo odcinanie kuponow to to wszyscy slyszeli ale powerful koziolek a teraz uwalniam Alutka Odpowiedz Link
elissa2 Re: Alutek W Kajdanach 20.10.07, 13:24 shachar napisała: > ale nawkladaliscie tutaj roznosci! > Dobrze mi to wczoraj zrobiło. Zakładając ten wątek miałam nadzieję, że będziecie wrzucać do niego swoich ulubieńców. Fajnie, że od razu wczoraj Jasiek trochę nawrzucał. Potrzebowałam tego. Taki brain session sobie zafundowałam. > > a jesli o grungowcow chodzi to najpierwsiejsze plyty byly najlepsze, bo bractwo wyspiewalo co na duszy lezy, a potem bylo odcinanie kuponow > I tak je zdecydowanie wolę niż wiekopomne dzieła mistrza ... Pendereckiego. )) > > to to wszyscy slyszeli ale powerful koziolek > O to to to ... super! (gdyby jeszcze ten cholerny yutub działał w dzień po bożemu jakoś, ale nic to, pierwsze odtwarzanie to ładowanie a drugie "na czysto") > > a teraz uwalniam Alutka > O! faza II, doprowadzanie do równowagi pomiędzy półkulami mózgownicowymi. Relase me, release me! ... Super! Nie wiedziałam, że oni się bawią w New Age DDD (Szahareczko, Szachareńko dzięki ) Odpowiedz Link
elissa2 Re: Live - Lakini's Juice 24.10.07, 00:31 jan_stereo napisał: > pl.youtube.com/watch?vF0tLlc9kXk > Odpowiedz Link
jan_stereo Filter - Hey Man, Nice Shot 23.10.07, 23:48 pl.youtube.com/watch?v=UMJVpn4BM_Y Odpowiedz Link
elissa2 Re: Filter - Hey Man, Nice Shot 24.10.07, 00:38 jan_stereo napisał: > pl.youtube.com/watch?v=UMJVpn4BM_Y > Odpowiedz Link
jan_stereo Machines Of Loving Grace - Golgotha Tenement Blues 23.10.07, 23:48 pl.youtube.com/watch?v=zFkjE4YrJvw Odpowiedz Link
elissa2 Re: Machines Of Loving Grace - Golgotha Tenement 30.10.07, 21:57 Słucham sobie ... Muzyka super, fajny rytm ale film nie za bardzo ..., w połowie ograniczyłam się do słuchania tylko. Odpowiedz Link
jan_stereo The Afghan Whigs-Somethin' Hot 23.10.07, 23:49 pl.youtube.com/watch?v=GoRJnXmwdEM No Towarzycho, dawac tu swoje bajki :") Odpowiedz Link
elissa2 Re: The Afghan Whigs-Somethin' Hot 30.10.07, 22:15 jan_stereo napisał: > pl.youtube.com/watch?v=GoRJnXmwdEM > No Towarzycho, dawac tu swoje bajki :") Właśnie się doczytałam, że zespół "narodził" się 21 lat temu, w areszcie. "The Afghan Whigs were born in a jail cell in Athens, Ohio. Greg Dulli had spent Hallowe'en 1986 getting drunk at a party, so stealing policeman's hat seemed like a good idea at the time. Only the cop could run faster. When he landed in the tank, he met a fellow shady character, fellow Cincinnati native Rick McCollum. There was nothing to do put play cards and scheme until morning. Afghan Whigs, named after a Florida-based white Muslim biker gang from the Sixties who were into love, not war, finally got it together a year later, with Steve Earle on drums and John Curley playing bass." Odpowiedz Link
jan_stereo Pantera - Planet Caravan 23.10.07, 23:51 pl.youtube.com/watch?v=nVvoEYBFJpc Cos na sen :") Odpowiedz Link
elissa2 Re: Pantera - Planet Caravan 30.10.07, 22:40 jan_stereo napisał: > pl.youtube.com/watch?v=nVvoEYBFJpc > > Cos na sen :") Świetne! Odpowiedz Link
jan_stereo Blind Melon - No Rain 23.10.07, 23:53 pl.youtube.com/watch?v=qmVn6b7DdpA No taka radosna pioseneczka... Odpowiedz Link
jan_stereo Kylie Minogue, Limbo 25.10.07, 20:18 pl.youtube.com/watch?v=uPhkF4nEkto To taka prowokacja :") Odpowiedz Link
jan_stereo Ministry - Jesus built my hotrod 25.10.07, 20:33 pl.youtube.com/watch?v=3RBKTo5K14M Odpowiedz Link
elissa2 Yes - Owner Of A Lonely Heart 01.11.07, 22:38 pl.youtube.com/watch?v=ELpmmeT69cE może i powinnam umieścić to w innym wątku ... Odpowiedz Link
jan_stereo Re: Yes - Owner Of A Lonely Heart 01.11.07, 23:50 Bradzo dobrze, lubie ten kawalek i fajnie jest go miec w jednym miejscu :") Odpowiedz Link
elissa2 Re: Puressence - I Suppose 02.11.07, 00:14 Ale super! Kurcze, ale on ma rewelacyjny głos i używa go jak wirtuoz! Odpowiedz Link
elissa2 Chrissie Hynde - Louie Louie 13.06.08, 00:21 pl.youtube.com/watch?v=Yq7TyAjje0Y&feature=related Odpowiedz Link