poranny.krasnoludek 07.09.18, 23:41 Rywalizacja z lekkim wskazaniem na drugiego, obaj macie bajerę i ciętą ripostę na podobnym poziomie, mort wygrywa jednak doświadczeniem. Jakby nie patrzeć, dzieje się na forum, show must go on, o to chodzi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
autoteliczna Re: tdf vs. mortis 08.09.18, 00:02 Mortek ale masz dziś hejta jaaaaa www.youtube.com/watch?v=7d896OwmA0U Odpowiedz Link
poranny.krasnoludek Re: tdf vs. mortis 08.09.18, 00:09 W tym wypadku stwierdzenie faktu, jak już. Odpowiedz Link
autoteliczna Re: tdf vs. mortis 08.09.18, 00:11 Fakt jest taki, że dobry hejt nie jest zły przy dobrych zamiarach Odpowiedz Link
poranny.krasnoludek Re: tdf vs. mortis 08.09.18, 00:15 Omg, to podsumowanie w postaci emotki na końcu... można się bawić do tego stopnia? Odpowiedz Link
autoteliczna Re: tdf vs. mortis 08.09.18, 00:19 poranny.krasnoludek napisał: > Omg, to podsumowanie w postaci emotki na końcu... można się bawić do tego stopn > ia? skoro ktoś się tak bawi, to znaczy, że tak można dobra, spadam, bo nie ma porozumienia Odpowiedz Link
poranny.krasnoludek Re: tdf vs. mortis 08.09.18, 01:06 No tak, jak nie ma chemii z otoczeniem, zrób sobie kompana do przytakiwania, oj mort... Odpowiedz Link
autoteliczna Re: tdf vs. mortis 08.09.18, 01:15 Mortek, akcje Ci spadly! Ale wiesz, to w sumie nawet dobrze, bo Show must go on! Odpowiedz Link
undead.mortis Re: tdf vs. mortis 08.09.18, 01:25 akcje heh kogo to chyba tylko niedowartościowanych a show heh www.youtube.com/watch?vTe22eigDwg Odpowiedz Link
poranny.krasnoludek Re: tdf vs. mortis 08.09.18, 01:43 Dobrze się bawisz. Luz i uśmiech, patrzenie głęboko w oczy, kobiety to lubią, cóż z tego że to tylko zabawa, z drugiej strony można się spalić i wyjść na idiotę bo bardzo zależy. Jakże odmienna będzie ocena sytuacji w obu przypadkach, nieadekwatna do intencji. Wychodzi, że podstawą jest umiejętność sprzedania, mniejsza czy chodzi o prawdę czy kłamstwo. Odpowiedz Link
undead.mortis Re: tdf vs. mortis 08.09.18, 01:55 wiesz krasny to fakt heh sprzedać trza się umieć ale i spalić umieć jedynie co zostało to próbować jednego lub drugiego heh jedyne co nie dozwolone to fałsz Odpowiedz Link
poranny.krasnoludek Re: tdf vs. mortis 08.09.18, 02:06 Mam dość tej gry pozorów, szkoda nerwów. Świętuję dziś, najważniejszy dzień w roku, nie będę sobie psuł nastroju. Odpowiedz Link
undead.mortis Re: tdf vs. mortis 08.09.18, 02:14 no to wszystkiego naj choć nie wiem jakie przesilenie heh ale zapewne rocznica oby ci się nie gubiło Odpowiedz Link
autoteliczna Re: tdf vs. mortis 08.09.18, 02:14 Wszystkiego najlepszego PS A to Ty jesteś mężczyzna? A ja myślałam, że dziewczyna i Ci dawałam buziaki... Odwołuję je i przepraszam za nie. Odpowiedz Link
undead.mortis Re: tdf vs. mortis 08.09.18, 01:41 byłem z kilkoma kobietami na język nie narzekały Odpowiedz Link
autoteliczna Re: tdf vs. mortis 08.09.18, 09:53 undead.mortis napisał: > byłem z kilkoma kobietami > na język nie narzekały > Ciekawe A rozmawiałeś już o tym z tymi, którym te kobiety ewentualnie mogłyby się poskarżyć? Odpowiedz Link
undead.mortis Re: tdf vs. mortis 08.09.18, 01:45 tak się posługujesz że ci umkło w sumie to tylko dwa centy różnicy heh Odpowiedz Link
undead.mortis Re: tdf vs. mortis 08.09.18, 01:47 to nie temat o ograniczeniach no sorry heh Odpowiedz Link