koaa 25.09.03, 12:51 Dlaczego dziewczęta forumowe nie dają nam na Noc całusów tylko Dobranoc? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koaa Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 13:01 tylko mówią dobranoc? Nowoczesne panie też mogą się wpisywać:))) Odpowiedz Link
betty-bt oj jeny... 25.09.03, 14:02 koaa napisał: > Nowoczesne panie też mogą się wpisywać:))) ja juz pod pania podchodze raczej. no to bede calowac wszystkich, no... buuuuuziii ! ;) Odpowiedz Link
losiu4 Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 13:04 koaa napisał: > Dlaczego dziewczęta forumowe nie dają nam na Noc całusów tylko Dobranoc? a kto mówi że nie dają? Nie tylko na dobranoc? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
koaa Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 13:06 nie mówie o prywatnych listach ale otwarcie na forum :)) Odpowiedz Link
mha1 Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 13:10 > nie mówie o prywatnych listach ale otwarcie na forum :)) jak to nie dostaje na forum? Łosiu!!! buziaczki :))) Odpowiedz Link
koaa Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 13:18 Ten to jest pod ochroną to i dostał a inni etc.;(((((((nie mam zeza) Odpowiedz Link
mha1 Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 13:19 > Ten to jest pod ochroną to i dostał a inni etc.;(((((((nie mam zeza) Koaa!!! buziaczki!!! setki, tysiące, miliony!!! Odpowiedz Link
koaa Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 13:23 Ale większość dziewczyn się wstydzi np taka Debi mnie nie całujke:(((((((( Odpowiedz Link
raszefka Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 13:27 Wstydzą się? A nie mogą _po_prostu_ nie chcieć? Odpowiedz Link
koaa Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 13:29 Jak tak jest to jest gorzej niż myślałem:(((((((((( Odpowiedz Link
mha1 Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 13:28 > Ale większość dziewczyn się wstydzi np taka Debi mnie nie całujke:(((((((( nie o moje buziaczki Ci chodzi? to więcej nie będzie ;-PPP Odpowiedz Link
koaa Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 13:30 O Twoje też ale jesteś 1 z 70 kobiet na tym forum:))))))))) tzn że 69 ma nas gdzieś a to przykre:((((( Odpowiedz Link
losiu4 Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 13:26 mha1 napisała: > > nie mówie o prywatnych listach ale otwarcie na forum :)) > jak to nie dostaje na forum? > Łosiu!!! buziaczki :))) dzięki Mha, przesyłam również :* Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 13:27 A coscie tacy zdesperowani? Poza tym - zacznie sie od buziaczkow na dobranoc, a potem sie zaczna angazowac i bedzie bieda :-)))))) Odpowiedz Link
koaa Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 13:32 co się martwisz o później - zróbmy jakiś strajk to może nas zaczną wreszcie całować na pożegnanie!!!!!!!!!!! i powitanie Odpowiedz Link
betty-bt Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 14:03 sherlock_holmes napisał: > A coscie tacy zdesperowani? przyganial kociol garnkowi ;-P Poza tym - zacznie sie od buziaczkow na dobranoc, a > potem sie zaczna angazowac i bedzie bieda :-)))))) doobree ;))) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 14:11 betty-bt napisała: > sherlock_holmes napisał: > > > A coscie tacy zdesperowani? > > przyganial kociol garnkowi ;-P Ale ja przynajmniej sie nie kryje,ze cierpie na chroniczny bol glowy i bezsennosc :-))) > > Poza tym - zacznie sie od buziaczkow na dobranoc, a > > potem sie zaczna angazowac i bedzie bieda :-)))))) > > doobree ;))) > No, a ja - jak przeciez pisalem, chocby w watku o Cosmo, uznaje wylacznie czysta przyjemnosc, bez zobowiazan :-P > Odpowiedz Link
betty-bt Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 22:55 sherlock_holmes napisał: > No, a ja - jak przeciez pisalem, chocby w watku o Cosmo, uznaje wylacznie > czysta przyjemnosc, bez zobowiazan :-P to co sie pisze na cosmo nie pisze sie w rejestr. tu pisales zupelnie inaczej i dlatego mam zrozumienie dla twoich obaw ;) Odpowiedz Link
malen_a Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 13:33 koaa napisał: > Dlaczego dziewczęta forumowe nie dają nam na Noc całusów tylko Dobranoc? ja czegos nie rozumiem, a nie mozecie sami wyjsc z inicjatywa i NAS 70 dziewczat calowac na dobranoc (i nietylko)? Odpowiedz Link
koaa Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 13:35 Ja bym mógł tylko obawiam się że nie bedzie to odwzajemnione - a wtedy jest mi przykro:((((( Odpowiedz Link
malen_a Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 13:36 koaa napisał: > Ja bym mógł tylko obawiam się że nie bedzie to odwzajemnione - a wtedy jest mi > przykro:((((( to moze sprobuj pierwszy, bo moze my tez sie tego obawiamy ;-) Odpowiedz Link
malen_a Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 13:39 koaa napisał: > Ja już spadam > całusy:) cmok, cmok :-) widzisz jak latwo? Odpowiedz Link
aankaa Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 13:49 poczekaj do wieczora zacałowany nie dopełzniesz do łóżka ;) Odpowiedz Link
drzazga1 Aaaa..... 25.09.03, 16:57 koaa napisał: > Dlaczego dziewczęta forumowe nie dają nam na Noc całusów tylko Dobranoc? I próbowałeś sobie odebrać należność w naturze? ;-))) Odpowiedz Link
losiu4 Re: Aaaa..... 25.09.03, 17:36 drzazga1 napisała: > I próbowałeś sobie odebrać należność w naturze? > ;-))) Drzazgo, ty KOBIETO!!! Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Aaaa..... 26.09.03, 15:57 losiu4 napisał: > > Drzazgo, ty KOBIETO!!! > Hehe, Łosiu, cóż za oryginalne stwierdzenie:-DDDDDD A popatrz, Koaa jakoś nie rzucił się zaprzeczać, że on skąd, wcale nie próbował...;-) Odpowiedz Link
losiu4 Re: Aaaa..... 26.09.03, 16:41 drzazga1 napisała: > losiu4 napisał: > > > > > Drzazgo, ty KOBIETO!!! > Hehe, Łosiu, cóż za oryginalne stwierdzenie:-DDDDDD a jakie prawdziwe... i w fizycznej i - szczegolnie - duchowej warstwie. Tak, Drzazgo... > A popatrz, Koaa jakoś nie rzucił się zaprzeczać, że on skąd, wcale nie > próbował...;-) a co miałby próbować? ;) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
snow.white Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 18:18 Jak dla mnie to Was tu za duzo,zeby kazdemu dawac buziaka!! Ktos mnie pytal o "stopien podzielnosci Sniezki"-to ma odpowiedz ;)))) Odpowiedz Link
losiu4 Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 18:41 snow.white napisała: > Jak dla mnie to Was tu za duzo,zeby kazdemu dawac buziaka!! > Ktos mnie pytal o "stopien podzielnosci Sniezki"-to ma odpowiedz ;)))) a któżby był tak dociekliwy? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
snow.white Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 18:49 losiu4 napisał: > a któżby był tak dociekliwy? ach taki jeden wielce przebiegly zwierzak ;)))) Odpowiedz Link
losiu4 Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 18:55 snow.white napisała: > losiu4 napisał: > > a któżby był tak dociekliwy? > ach taki jeden wielce przebiegly zwierzak ;)))) nie mów... któż mógłby być aż tak podstepnym? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link
snow.white Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 18:59 losiu4 napisał: > > ach taki jeden wielce przebiegly zwierzak ;)))) > > nie mów... któż mógłby być aż tak podstepnym? no wlasnie,powiem Ci,ze ja tez bylam zdziwiona;))-myslalam,ze zwierzatka sa ufne i bezposrednie-a to sa podstepne bestie zadajace trudne pytania ;))))))) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 18:55 Nie chce byc uznany za pyszalka, ale zazwyczaj kobietom sprawia przyjemnosc calowanie faceta (o ile jest to facet, ktorego chca pocalowac). Poza tym - zastanawialas sie kiedys czy zaslugujesz na kwiaty, ktore dostajesz? :-P Odpowiedz Link
snow.white Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 19:02 sherlock_holmes napisał: > Nie chce byc uznany za pyszalka, ale zazwyczaj kobietom sprawia przyjemnosc > calowanie faceta (o ile jest to facet, ktorego chca pocalowac). no wlasnie-o ile chca akurat tego pocalowac!! a moze my po prostu wszystkich calowac nie chcemy??? :))) ale ogolnie calowanie jest suuuper,och... :)) rozmarzylam sie... Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 19:07 No, ale chyba na forum nie ma zadnego odrazajacego indywiduum? Poza tym przeciez my nic nie wymuszamy -chcemy tylko ,zeby bylo milej, sympatyczniej i ...cieplej :-) Odpowiedz Link
snow.white Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 19:15 sherlock_holmes napisał: > No, ale chyba na forum nie ma zadnego odrazajacego indywiduum? to nie o to chodzi... gdybym miala sie calowac ze wszystkimi facetami,ktorzy nie wygladaja na "odrazajace indywiduum",to usta by mnie rozbolaly z przemeczenia ;))) >Poza tym > przeciez my nic nie wymuszamy -chcemy tylko ,zeby bylo milej, sympatyczniej > i ...cieplej :-) no dobra... zrobie wyjatek... ;) buziaczek :))) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 19:27 snow.white napisała: > sherlock_holmes napisał: > > > No, ale chyba na forum nie ma zadnego odrazajacego indywiduum? > to nie o to chodzi... gdybym miala sie calowac ze wszystkimi facetami,ktorzy > nie wygladaja na "odrazajace indywiduum",to usta by mnie rozbolaly z > przemeczenia ;))) Alez nie - wtedy to by byl obowiazek i nie mialabys z tego zadnej przyjemnosci. A my, "rodzynki", jestesmy w jakis sposob "blizej" z Wami kobietami :-) > >Poza tym > > przeciez my nic nie wymuszamy -chcemy tylko ,zeby bylo milej, sympatyczni > ej > > i ...cieplej :-) > no dobra... zrobie wyjatek... ;) buziaczek :))) No to i ja sie odwdziecze :-* :-))) Odpowiedz Link
raszefka Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 22:15 sherlock_holmes napisał: > Nie chce byc uznany za pyszalka, ale zazwyczaj kobietom sprawia przyjemnosc > calowanie faceta (O ILE JEST TO FACET, KTOREGO CHCA POCALOWAC)> hihi, i sam sobie powiedziałeś o co chodzi!! Odpowiedz Link
notenough Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 22:33 To było takie zadziorne pytanko,a Ty od razu tak się unosisz... :P I to pytanko było skierowane tylko do panów "forumowiczów"... ;) I napisałeś prawdziwe zdanie,że całowanie faceta jest przyjemne..czasami nawet baardzo :) gdy jest to facecik bliski sercu :) Pozdrawiaski :) Odpowiedz Link
raszefka Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 22:43 BO to ma wyglądać tak, Pilar, że WSZYSCY panowie Dekamerona są bliscy naszym sercom :) Och i są oczywiście! Każdy jeden ma swój osobny kącik na wyłączność :D A Ty się poza tym nie pultaj za bardzo, bo jesteś laską sprowadzoną tu przez autora wątku i pierwsza powinnaś dziubek (?! jak to się pisze!) wystawiać do niego. Pozdrowionka :) Odpowiedz Link
notenough Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 22:59 Jasne...powiedz coś jeszcze ciekawego...po pierwsze to sie wcale nie pultam,tylko wyrażam swoje zdanie,a to chyba jest dozwolone...a po drugie jestem oczywiście dźwięczna autorowi wątku za zaproszenie,ale żeby od razu buziaki????!!! Jeśli Ty masz na to ochotę,proszę bardzo..przecież nikt Ci nie zabrania wystawiać dziubka... Pozdrawiam... Odpowiedz Link
raszefka ups, chyba się obraziła.... 25.09.03, 23:07 to był żart - to raz, Notenough :)) a dwa - Koaa i tak mnie już nigdy nie pocałuje :) Odpowiedz Link
notenough Re: ups, chyba się obraziła.... 25.09.03, 23:37 Przestań..nikt się tu nie obraził...może troszkę zdenerwowałam się za tą "laseczkę" ;) a co z koaa? za bardzo całuśna byłaś...czy coś...? ;) Odpowiedz Link
raszefka Re: ups, chyba się obraziła.... 27.09.03, 02:07 Laseczka nie była mojego autorstwa!! A poza tym przypomnę nieskromnie, że Koaa Cię tylko zaprosił. Ktoś inny wziął za rączkę i pokazał drogę. :))) to nie ja jestem całuśna, ale psssssst Cmok na zgodę Odpowiedz Link
notenough Re: ups, chyba się obraziła.... 27.09.03, 14:44 Tak,rzeczywiście...spojrzałam wstecz i zobaczyłam,że to Ty powiedziałaś mi jak się mogę tu dostać....oczywiście,dziękuję...ale ja też całuśna nie jestem...nie dla wszystkich... :) Pozdrawiam i podaję mą rączuchnę na zgodę ;) Odpowiedz Link
raszefka tzn że w poście nie ma już tekstu 27.09.03, 15:11 sygnaturka sie sie liczy ;) Odpowiedz Link
notenough Re: tzn że w poście nie ma już tekstu 27.09.03, 15:28 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i wszystko stało się jasne... (no może nie wszystko,ale zawsze coś) :) Dzięki... Odpowiedz Link
mha1 Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 18:37 a nie rozniesiemy jakiejs choroby jak zaczniemy sie ze wszystkimi calowac??? Odpowiedz Link
aankaa Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 20:33 mha1 napisała: > a nie rozniesiemy jakiejs choroby jak zaczniemy sie ze wszystkimi calowac??? w rodzinie zostanie ;) Odpowiedz Link
mha1 Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 20:47 nieprawda! niektórzy po innych forach latają i wołają "buzi" Odpowiedz Link
betty-bt Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 21:42 mha1 napisała: > nieprawda! niektórzy po innych forach latają i wołają "buzi" ja moze i po innych biegam, ale tam sie nie caluje! tylko kusze ;) Odpowiedz Link
mha1 Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 21:45 przynajmniej nie ściągniesz tu żadnej zarazy ;) PS tylko kto inny to zrobi ;))) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 21:46 mha1 napisała: > tylko kto inny to zrobi ;))) nawet wiem kto! ;) Odpowiedz Link
mha1 Re: Koledzy Panowie 25.09.03, 21:53 > nawet wiem kto! ;) bo nietrudno się domyślić ;) Odpowiedz Link
wo_bi Kusicielka!!!!! ;)) 25.09.03, 21:46 A potem tak jest, ze Adam jablko zrywa.... :) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Kusicielka!!!!! ;)) 25.09.03, 21:47 wo_bi napisał: > A potem tak jest, ze Adam jablko zrywa.... :) juz o tym rozmawialismy, prawda? to oczywiste, ze adam byl winien! Odpowiedz Link
wo_bi Re: Kusicielka!!!!! ;)) 25.09.03, 21:49 betty-bt napisała: > juz o tym rozmawialismy, prawda? to oczywiste, ze adam byl winien! > > No tak!!!! Jak cos zlego, to facet. ;)) On byl dzentelmen, no i jak poprosila to zerwal... ;P Odpowiedz Link
betty-bt Re: Kusicielka!!!!! ;)) 25.09.03, 21:50 wo_bi napisał: > betty-bt napisała: > > > juz o tym rozmawialismy, prawda? to oczywiste, ze adam byl winien! > No tak!!!! Jak cos zlego, to facet. ;)) On byl dzentelmen, no i jak poprosila > to zerwal... ;P ale wszystkiemu winien byl wonsz... :) Odpowiedz Link
wo_bi Re: Kusicielka!!!!! ;)) 25.09.03, 21:55 betty-bt napisała: > ale wszystkiemu winien byl wonsz... :) > > tylko, ze On teraz w Pradze :) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Kusicielka!!!!! ;)) 25.09.03, 22:45 wo_bi napisał: > tylko, ze On teraz w Pradze :) wonsz dzis w krakowie jest :) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Kusicielka!!!!! ;)) 25.09.03, 21:50 Tak, a Kopernik byla kobieta?! Odpowiedz Link
betty-bt Re: Kusicielka!!!!! ;)) 25.09.03, 21:52 sherlock_holmes napisał: > Tak, a Kopernik byla kobieta?! juz chcialam napisac, ze Bog jest kobieta, ale nie jest. gdyby byl kobieta, to swiat bylby doskonalszy ;))) Odpowiedz Link
klle doskonalszy ? 26.09.03, 18:53 To niby co - kobiety są doskonalsze? A my co od macochy? To masz pra-ojciec poświęcił kawałek dla powstania pierwszej kobiety! Wojna płci wiecznie trwa. Odpowiedz Link
wo_bi Re: doskonalszy ? 26.09.03, 19:10 klle napisał: > Wojna płci wiecznie trwa. > I MY JA WYGRAMY!!!!!!!! :) Odpowiedz Link
aankaa Re: doskonalszy ? 26.09.03, 19:12 ale będziecie bez tego kawałka więc wygrana jakby "niecałkowita" :PP Odpowiedz Link
graeme Re: doskonalej lepszy jeszcze..... 26.09.03, 19:18 wloczac sie po komnatch spiacego dekameronu o, jak to kots okreslil - barbarzynskiej porze, rozdaje wszystkim paniom dyskretnie niewine pocalunki...... potem ide rodzierac wyciem cisze spiacych dekameronskich krozgankow.... taki jestem! co mam to dam:))) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: doskonalszy ? 26.09.03, 19:19 Ciekawe, jakbyscie sobie poradzily same? Co - "wez pigulke"? :-PPP Odpowiedz Link
wo_bi Re: doskonalszy ? 26.09.03, 19:22 aankaa napisała: > ale będziecie bez tego kawałka > więc wygrana jakby "niecałkowita" :PP No tak, ale my bez tego kawalka przezyjemy. Hmm a Wy, Kobiety wlasnie jestescie tym kawalkiem. Tak wiec, kawalek bez nas nie przezyje. ;PP No i co???? :)))) Odpowiedz Link
nawiedzona_baba hurtem wszystkim (trojgu) Panom odpowiem 26.09.03, 19:27 nie czekając na pigułkę pożywimy się przez sen pocałunkami Odpowiedz Link
raszefka Się poświęcił? 27.09.03, 02:12 Sam nic by nie dał. Musiał go Stwórca sprytnie uśpić, egoistę! Odpowiedz Link
betty-bt wiec ja wam powiem cala prawde! 27.09.03, 16:02 oczywiste jest, ze aby stworzyc cos doskonalego, najpiewrw nalezy wykonac model probny, a nastepnie go udoskonalic. i wlasnie tylko dlatego Bog stworzyl najpierw samca, a potem na podstawie niedoskonalosci i rozpoznanych blendow we wlasnym dziele- stworzyl kobiete. gdyby Bog byl kobieta do tej strasznej pomylki wcale by nie doszlo! a ze nasz stworca mimo swej omylnosci jest jednak wielkoduszny, pozwolil wam (samcom) zaistniec i rozwijac sie, biorac przyklad od istoty doskonalej i bez skazy, czyli od nas-kobiet. ps. za te brednie spedze dzis wieczor troche wiecej czasu niz zazwyczaj przy modlitewniku :) Odpowiedz Link
wo_bi Re: wiec ja wam powiem cala prawde! 27.09.03, 16:43 betty-bt napisała: > ps. za te brednie spedze dzis wieczor troche wiecej czasu niz zazwyczaj przy > modlitewniku :) > Oj, na Twoim miejscu juz bym zaczal. ;))) Odpowiedz Link
anahella Re: Koledzy Panowie 29.09.03, 09:38 koaa napisał: > Dlaczego dziewczęta forumowe nie dają nam na Noc całusów tylko Dobranoc? A zasluzyliscie?:P Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Koledzy Panowie 29.09.03, 09:41 anahella napisała: > koaa napisał: > > > Dlaczego dziewczęta forumowe nie dają nam na Noc całusów tylko Dobranoc? > > A zasluzyliscie?:P Nie chce sie wtracac, ale naezaloby sie zastanowic dla kogo to wiekszy zaszczyt :-))) No, teraz to dopiero bede mial na spotkaniu :-))))))) > Odpowiedz Link
dekameron Re: Koledzy Panowie 29.09.03, 09:47 sherlock_holmes napisał: > No, teraz to dopiero bede mial na spotkaniu :-))))))) Tylko prosze sie gladko ogolic na buzi!!!! Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Koledzy Panowie 29.09.03, 11:09 dekameron napisała: > sherlock_holmes napisał: > > > No, teraz to dopiero bede mial na spotkaniu :-))))))) > > Tylko prosze sie gladko ogolic na buzi!!!! Prawde mowiac to myslalem,ze dostane nauczke za takie zarty - do tego chyba nie musze sie golic? Ale skoro mam sie ogolic, bede przygotowany na wszystko :-))))) Odpowiedz Link
betty-bt Re: Koledzy Panowie 29.09.03, 11:30 sherlock_holmes napisał: > > Tylko prosze sie gladko ogolic na buzi!!!! > Prawde mowiac to myslalem,ze dostane nauczke za takie zarty - do tego chyba nie > musze sie golic? powinienes. ja tez nie chcialabym sobie podraznic dloni o na twoim zaroscie ;))) Odpowiedz Link
losiu4 Re: Koledzy Panowie 29.09.03, 10:20 anahella napisała: > koaa napisał: > > Dlaczego dziewczęta forumowe nie dają nam na Noc całusów tylko Dobranoc? > A zasluzyliscie?:P no pewnie że tak!!! Śmiesz watpić? ;))) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link