undead.mortis 16.09.18, 17:59 bo dominacja kobiet jest total Gubek Kev Poranny i reszta zapraszam tu spijemy w spokoju bro i pogadamy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolores2222 Re: męski kącik 16.09.18, 18:47 Oczywiście muszę coś napisać. Bo nie trawię dyskryminacji Akurat Gubek kocha nasze towarzystwo. A pije Reanatę więc wiesz... Odpowiedz Link
undead.mortis Re: męski kącik 16.09.18, 18:54 Renetę kobieto heh różnica jest kolosalna Odpowiedz Link
dolores2222 Re: męski kącik 16.09.18, 18:59 Widzisz, Gubiś w przeciwieństwie do ciebie, wyczuwa subtelności i odczytuje je w ten magiczny sposób, że chce się z nim gadać Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: męski kącik 16.09.18, 19:26 Więcej. Bez Was w ogóle bym tu nie wlazł. Ale z chłopakami też miło odbić parę piłek Odpowiedz Link
undead.mortis Re: męski kącik 16.09.18, 19:34 Ty cukierniku bladozielony heh Ty podlizuchu małoszlachetny Ty aż klikania szkoda to ja pełci broniąc mur stawiam a Ty Kaczmarskim normalnie obławę robię III Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: męski kącik 16.09.18, 19:37 Mortek, trzeba szybko się połapać, z którym z nas coś jest grubo nie tak, bo zrozumiałem każdą sylabę !! Odpowiedz Link
undead.mortis Re: męski kącik 16.09.18, 19:43 po pewnej rozmowie jaśniej piszę heh co nie zmienia faktu że jesteś fake Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: męski kącik 16.09.18, 19:49 To ja też bym taką rozmowę chciał. Na leżance czy normalnie ? Dasz linkę ? Odpowiedz Link
autoteliczna Re: męski kącik 16.09.18, 20:22 Dla Mortka to może coś odrobinę bardziej elekrycznego? www.youtube.com/watch?v=U6EVs4CK1fM (osobiście mi się bardziej ta wersja podoba niż Kleyyfa) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: męski kącik 16.09.18, 20:28 Ja cierpię na efekt pierwowzoru. Może 1% coverów podoba mi się bardziej od oryginałów. A to jest mój ich ulubiony kawałek: www.youtube.com/watch?v=JsnYQ982ZV4 Jak mantrę parę lat go nuciłem Odpowiedz Link
autoteliczna Re: męski kącik 16.09.18, 20:38 Taaaak, lubię A tu jest też fajny kawałek - podoba mi się szczególnie ze względu na jeden element. Ale gdybyś nie mógł znieść tego elementu ze względu na swoje wychowanie odebrane od sióstr przytulanek, to sobie wypikaj www.youtube.com/watch?v=_s4XutFKCA8 Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: męski kącik 16.09.18, 20:47 No jasne A ten to ich chyba pierwszy. Kawałek niby o niczym, a ile w nim ciepła i optymizmu. No i element warsiaski, nie do pogardzenia, oczywiście www.youtube.com/watch?v=BRVsfJHZcmk Odpowiedz Link
autoteliczna Re: męski kącik 16.09.18, 20:55 Znam, znam - świetny jest ten kawałek A jak w warszawskich klimatach to oczywiście "Marymoncki Dżon" - też fajne www.youtube.com/watch?v=eN5q-t80H58 Trochę słuchałam Gitar, mimo że to nie jest ciężka muza. Lubię ich. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: męski kącik 16.09.18, 22:16 Bardzo zacne, dlaczegom tego nie słyszał, nieszczęsny ? Odpowiedz Link
undead.mortis Re: męski kącik 16.09.18, 20:02 Lucek wpadł na chwilę heh podobno w cyrografie babol w PESEL się trafił iże Rh niezgodne Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: męski kącik 16.09.18, 20:11 Jak masz przypadkiem rh0- to zgodne ze wszystkim, nie daj se kitu cisnąć Odpowiedz Link
dolores2222 Re: męski kącik 16.09.18, 19:50 Do jasności nieco brakuje, ale może jedynie za mało wina? Odpowiedz Link
autoteliczna Re: męski kącik 16.09.18, 19:59 Wino jest, przyniosłam: dla towarzystwa: www.youtube.com/watch?v=hkHu_LAByKE dla Mortka: www.youtube.com/watch?v=f3KSGDpRS-0 dla mnie: www.youtube.com/watch?v=ZcV6z0XK134 Odpowiedz Link
undead.mortis Re: męski kącik 16.09.18, 20:06 gadać można i tłumaczyć a nie łapią niektórzy heh www.youtube.com/watch?v=iWB-yyerw50 Odpowiedz Link
autoteliczna Re: męski kącik 16.09.18, 20:13 BEDZIESZ COŚ CHCIAŁ www.youtube.com/watch?v=EfKOvjn86NU&list=RDEfKOvjn86NU (k...a jego mać - w temacie piosenki) Odpowiedz Link
undead.mortis Re: męski kącik 16.09.18, 20:27 nie krzycz bo cały czas chcę... przynajmniej od kiedy Cię poznałem Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: męski kącik 16.09.18, 20:15 A ja pijam, ale to Mortkowe jakieś takie, że niekoniecznie Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: męski kącik 16.09.18, 20:36 To przekaz myśli jest ? Przez sen nadajesz ? Z pół h temu się żegnałeś, zostawiając mnie na pastwę zmysłowych Koleżanek Odpowiedz Link
undead.mortis Re: męski kącik 16.09.18, 20:49 bo dylemat heh www.youtube.com/watch?v=BN1WwnEDWAM Odpowiedz Link
autoteliczna Re: męski kącik 16.09.18, 20:56 a może? www.youtube.com/watch?v=xkq-6ppzRis Odpowiedz Link
undead.mortis Re: męski kącik 16.09.18, 21:33 jego akurat nie bardzo ale mimo punkowości zagraj www.youtube.com/watch?v=h1PfrmCGFnk to przypomnisz podstawkę i pierwszą diewczynę Odpowiedz Link
autoteliczna Re: męski kącik 16.09.18, 21:43 to żarcik był ten stachursky w odpowiedzi na pytanie: zostać czy iść ale tu mam linka do westernu - tak ma być? Odpowiedz Link
autoteliczna Re: męski kącik 16.09.18, 22:00 Ahaaaaa A Tobie to się kojarzy z podstawówką i pierwszą dziewczyną? Ja to westernów w podstawówce mało obejrzałam. A i dziewczyny nie miałam, nawet jednej Ale to z westernów kojarzę - może być taki rewanż w temacie kowbojów? www.youtube.com/watch?v=9iteRKvRKFA no chyba że Moricone ma być, to to oglądałam: www.youtube.com/watch?v=zhTf12SwQpA Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: męski kącik 17.09.18, 00:37 Jak już jesteśmy przy Morricone i westernach, to nic nie przebije tych ciar na plecach podczas słuchania tego: www.youtube.com/watch?v=m6BQKFs3-VM Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: męski kącik 17.09.18, 00:41 Kevin, ale która: Aida (ruska, ta wytapetowana), czy frenchie (troche mniej), ba padam .. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: męski kącik 16.09.18, 20:19 Ojtam, nawet ja to rozumiem. Gdzie się zgubiłaś ? Odpowiedz Link
autoteliczna Re: męski kącik 16.09.18, 19:54 Ja do męskiego kącika miałabym nie wejść? Chłopcy - chyba mnie nie wygonicie, co? W końcu ja z mojej pakamery też wypuścić nie chciałam... Obławę to ja zaraz na Was zrobię.... Wiadomo o co cho Na Mortka: www.youtube.com/watch?v=tQYw9ZhRwcQ Na Gubisia: www.youtube.com/watch?v=bHXuEyq3EUw Odpowiedz Link
undead.mortis Re: męski kącik 16.09.18, 20:15 spadam bo jutro wcześnie ale dla Autka też coś mam może nie obławę ale... heh www.youtube.com/watch?v=mNCjsC1vqY0 Odpowiedz Link
autoteliczna Re: męski kącik 16.09.18, 20:17 Niech będzie, że wybaczam odmowę przyjęcia ode mnie wina. Odpowiedz Link
undead.mortis Re: męski kącik 16.09.18, 20:35 czas do domu www.youtube.com/watch?v=xRvQ0FW09nE a ja i tak Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: męski kącik 16.09.18, 20:16 Autoś, po taaakim poświęceniu z Twej strony, masz honorową miejscówkę, zaraz przy bufecie Odpowiedz Link
autoteliczna Re: męski kącik 16.09.18, 20:24 Świetnie, ale jak tam usiądę, to się do mnie nie dopchasz Z reguły zajmuję pod ścianą Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: męski kącik 16.09.18, 20:30 Doceniam szlachetny urok tej logiki I co tam z tego muzycznego wyrwałaś za rąbankę ? Odpowiedz Link
dolores2222 Re: męski kącik 16.09.18, 20:23 Ty się o takie rzeczy pytasz? No nie poznaję koleżanki Ja tam byłam tu pierwsza i bez pytania Odpowiedz Link
autoteliczna Re: męski kącik 16.09.18, 20:25 Ale Ciebie przy barze nie posadzili, a mnie chcieli Odpowiedz Link
dolores2222 Re: męski kącik 16.09.18, 20:28 Tak, mnie już Gubiś wystawił, teraz Mortek... Chyba muszę zmienić foruma Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: męski kącik 16.09.18, 20:33 Dolorka, w jakąś maniakalną psychozę nurkujesz ? Nie będę gadał za Mortka, ale ja się tu za Tobą uganiam najbiedniej od miesiąca Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: męski kącik 16.09.18, 22:18 Strasznie krzywdząca ocena - góra 3 tygodnie Odpowiedz Link
autoteliczna Re: męski kącik 16.09.18, 20:33 Mortek Cię wystawił...? Buahahahahaha Zabawne, Ciekawe kiedy - przecież cały czas w aucie siedział. Odpowiedz Link
undead.mortis Re: męski kącik 16.09.18, 20:40 w aucie nie siadam heh w autku mogę posiedzieć wieczność Odpowiedz Link
autoteliczna Re: męski kącik 16.09.18, 20:43 Ale tam jest miejsce tylko dla 2 bo to smart jest smart game Odpowiedz Link
autoteliczna Re: męski kącik 16.09.18, 20:44 Więc ta gadka "Przybywaj" to tylko do jednej osoby może być. Jeśli chcesz siedzieć w autku Odpowiedz Link
undead.mortis Re: męski kącik 16.09.18, 21:13 pa www.youtube.com/watch?v=Za_s1rbIBEU bo lubisz Odpowiedz Link
autoteliczna Re: męski kącik 16.09.18, 21:17 lubię pa www.youtube.com/watch?v=BW8XAX_r-48 Odpowiedz Link
autoteliczna Re: męski kącik 16.09.18, 21:23 tytuł podpasował, hehe www.youtube.com/watch?v=TB06IDJQmAk Odpowiedz Link
undead.mortis Re: męski kącik 16.09.18, 20:38 ja Cię wystawiłem????????? kilka do góry i jest jak wół przybywaj ściemniara Odpowiedz Link
tdf-888 Re: męski kącik 16.09.18, 18:56 Nie skorzystam. Wole wódkę. Na piwo szkoda miejsca w żołądku wole coś dobrego do wódki zjeść Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: męski kącik 16.09.18, 22:22 Sil, wszelki duch, jak miło Porajcuj tu z nami trochę - darmowe korki z dziewczyńskiego. Jak się podciągniesz, to żadna od Olsztyna do Jekaterynburga, Ci się nie oprze ! A jak ochłoniesz, to wciągnij jeszcze Szarlotkę do tego bagna, będzie weselej Odpowiedz Link
autoteliczna Re: męski kącik 16.09.18, 22:36 Bagna?! Wypraszam sobie! Sil to Szarlottę gdzie indziej wciągnąć może. Albo raczej - pociagnąć, za sobą. On niewykupiony jeszcze Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: męski kącik 16.09.18, 22:46 Ojtam. Podprogowo działam na najniższe instynkty Sila. 'Bagno moralne' chyba działa na wyobraźnię większości chłopów. Ok, na moją w każdym razie. Ale celem damskich uszków oszczędzenia, proponuję: - A jak ochłoniesz, to wciągnij jeszcze Szarlotkę do naszego wesołego kółka wokalno-tanecznego Teraz da radę ? Odpowiedz Link
autoteliczna Re: męski kącik 16.09.18, 23:01 O taaaak. To jest wesołe kółko wokalno-taneczno-konwersatoryjne Ja z Dolorką konwersuję, Mortek śpiewa (no... w sumie za niego śpiewają tam w tych linkach, ale nie kłóćmy się). Czyli Ty tańczysz, tak? Role ok? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: męski kącik 16.09.18, 23:10 Kevin na oboju, a ja na waltorni. Ale, ale, ale. Patrz jaką aniołkę dla Kevina wytrzasnąłem. Prawie nieumalowana, subtelna, spokojna i poukładana. A sopranka ma takiego że wszystko we mnie kwili, to i w Kevinie powinno, nie ? KEEEEVIIIIIIIN ! Pani dla Ciebie: www.youtube.com/watch?v=AupJkDGjaZo Odpowiedz Link
autoteliczna Re: męski kącik 16.09.18, 23:16 Fajniutka I dobry głos ma. Ale dla niego za bardzo wymalowana. Ta bardziej mu się spodoba, mówię Ci: www.youtube.com/watch?v=LvIxPs6Ezeg Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: męski kącik 16.09.18, 23:26 No poważna konkurentka, nie da się ukryć, ale na moje weźmie jednak Aidę. Zakład ? Może odegram się za przegranego tiramisia A takiego znasz ? www.youtube.com/watch?v=oIq5X_Z0gO8 To były czasy, gdy Hey grał jako support Varius Manxa Odpowiedz Link
sowa.zagrodowa Re: męski kącik 16.09.18, 23:41 To ja tylko "męską" piosenkę wrzucę i znikam z tego wątku! www.youtube.com/watch?v=3zGUJl3OcZc Odpowiedz Link
autoteliczna Re: męski kącik 16.09.18, 23:55 Nie znikaj Oni nam wątek zabrali, to my nie będziemy dłużne. Tak o mężczyznach, to... www.youtube.com/watch?v=hCUgkUUufBo Odpowiedz Link
sowa.zagrodowa Re: męski kącik 16.09.18, 23:59 Jak o męskich ideałach, to może tak? www.youtube.com/watch?v=xZvD_yCJYLg Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: męski kącik 17.09.18, 00:04 Nie znikaj Sówko. A jak Ci się taki cover Aznavoura podoba ? www.youtube.com/watch?v=u7GPbWm_s6s Perfekcyjne tłumaczenie, a słyszałem innych 5 czy 6. O widzisz Autoś, to jest ten rodzaj perfekcji słowno-muzyczno-wykonawczej który mi jeży sierść na uszach. Ale nie obraże się jak go zgasisz po 5 sekundach Odpowiedz Link
autoteliczna Re: męski kącik 17.09.18, 00:18 A tak, to ładne. Głos miękki. Podoba mi się Może lecieć w tle przy winie Lecę, dobranoc Odpowiedz Link
sowa.zagrodowa Re: męski kącik 17.09.18, 00:20 Podoba się Kiedyś miałam fazę na wyszukiwanie coverów i nieźle się przy tym bawiłam. Ot, taki mały przykład. www.youtube.com/watch?v=_zHigUO-a14 www.youtube.com/watch?v=e6qqla_D9Po www.youtube.com/watch?v=0SBtEDpQxwM Odpowiedz Link
autoteliczna Re: męski kącik 16.09.18, 23:51 Założę się, że weźmie Elsę Variusa to kojarzę, słuchałam tego w podstawówce. To jedna z moich ulubionych piosenek. A jeszcze "Zamigotał świat" lubiłam, znane było.. www.youtube.com/watch?v=rFMbUVULGTk Nie wiedziałam, że Hey na supporcie u Variusa grał... Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: męski kącik 17.09.18, 00:33 Ach, te 180cm Anity... Moja ulubiona piosenka: www.youtube.com/watch?v=dorx7JCgvPg Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: męski kącik 17.09.18, 00:25 > Fajniutka I dobry głos ma. Ale dla niego za bardzo wymalowana. Racja, ilość tapety zwala z nóg. Ale śpiewać potrafi, przyznaję, chętnie bym posłuchał czegoś po angielsku, bo trudno mi oceniać rosyjski. I niech ktoś zmyje z niej tę tapetę, błagam! > Ta bardziej mu się spodoba, mówię Ci Fajny klimat, mniej tapety, delikatniej, bardziej zmysłowo. Jest nieźle! Ale... to jeszcze nie to. Postarajcie się mocniej Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: męski kącik 17.09.18, 00:34 No dobra, ale zakład był, więc musisz wybrać. Jeśli Ci to ułatwi podjęcie decyzji, to wyobraź sobie, że przeładowuję kałacha Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: męski kącik 17.09.18, 00:45 Przeładowuj, jestem na tyle daleko że tylko rakiety balistyczne by Ci pomogły Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: męski kącik 17.09.18, 00:47 Sie lepiej przyznaj, że nikomu nie chcesz podpaść, cwaniaku Spadam, do jutra Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: męski kącik 17.09.18, 01:12 Specjalnie dla Ciebie na pocieszenie waltornia: www.youtube.com/watch?v=DH_iCLyn4G4 Odpowiedz Link
autoteliczna Re: męski kącik 17.09.18, 07:53 Co ja tu widzę? Dla Gubisia na pocieszenie taki ładny numer jednego z moich ulubionych zespołów, i to jeszcze z waltornią... A dla mnie za przyprowadzenie takiej ładnej kobiety - nic...? Kevin, ja się chyba na Ciebie pogniewam...? Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: męski kącik 17.09.18, 08:36 Autosia, nawet nie wiesz co u mnie się działo, jaką bitwę musiałem stoczyć. Niestety przegrałem walkę z Morfeuszem... A dla Ciebie instrument dęty trochę mniejszy od waltorni: youtu.be/yf9Bdmcd83g?t=3m40s Odpowiedz Link
autoteliczna Re: męski kącik 17.09.18, 12:34 Eh... Kącik męski - wziąć kobietę, nagadać się z kumplem, sprzedać mu hita i pójść spać, nie zaspokoiwszy damy, która tyle dobroci dała ... Nie chcę przeżyć tego jeszcze raz, Kevinie A ten instrument to ciekawy, ciekawy... Nie w moich klimatach muzycznych wprawdzie, jednakże brzmienie fantastyczne.. Ale to chyba nie trąbka, nie? Czy to kornet...? Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: męski kącik 17.09.18, 20:50 Bardzo blisko z tym kornetem, Chuck Mangione grał na skrzydłówce (niem. flügelhorn, ang. flugelhorn). Zapomniałem że u Ciebie różnie ze spaniem i założyłem że ponieważ miałem bardzo rano wstać, to zdążyłbym link podesłać zanim wpadniesz na forum. Tak niewiele brakowało... A tak ogólnie, to dama zawsze zasługuje na coś lepszego niż pierwszy utwór z brzegu, więc się nie czepiaj Odpowiedz Link
autoteliczna Re: męski kącik 17.09.18, 21:04 Dobrze, nie czepiam się Wierzę, że następnym razem dama otrzyma wyborny utwór zanim gentleman dostanie ten gorszy Skrzydłówka? Jestem zaskoczona. Pierwszy raz o czymś takim słyszę. Poszukam sobie jakichś utworów zaraz, zawsze można coś nowego poznać. Czasem się przydaje odpocząć od smagania metalem i punkowego uderzenia Odpowiedz Link
undead.mortis Re: męski kącik 17.09.18, 21:10 ja tam dalej niezłomnie i zpełną premedytacją uważa że gitara to jest to www.youtube.com/watch?v=o6rBK0BqL2w i dziołcha w ordung wpada heh Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: męski kącik 17.09.18, 21:18 Ładna ta dziołcha, i do tego jak wymiata! Odpowiedz Link
undead.mortis Re: męski kącik 17.09.18, 21:34 wiedziałem że Ci się spodoba heh tapety brak Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: męski kącik 17.09.18, 21:17 Skrzydłówka początkowo była rogiem ze cały czas zwiększającą się średnicą rury na całej długości, bez żadnych wentyli. Dopiero w połowie XIX wieku Adolf Sax (ten od saksofonu) dołożył wentyle i powstała skrzydłówka. Różnica między trąbką a skrzydłówką polega właśnie przede wszystkim na tej płynnie zwiększającej się średnicy rury na całej długości. Kornet jest mieszanką - pierwsza część jest prosta (chociaż grubsza niż w trąbce), a od połowy mocno koniczna. Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: męski kącik 17.09.18, 00:47 Niestety Autosia wygrała. Widziałeś już wczoraj, że mnie rozpracowała, zna mnie już prawie na wylot Odpowiedz Link
poranny.krasnoludek Re: męski kącik 16.09.18, 23:27 Odzwyczajam się od % , w sumie i tak tyle tego co nic, a jak już od święta, to jakoś pasuje wypić samemu. O czym tu pisać? O kobietach, bez kobiet? Zdominowały i ten wątek, nie piszę że to źle, fakt stwierdzam. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: męski kącik 16.09.18, 23:29 Pisz, nie pękaj. Autośka jest + mój gen wielkości piłki do rugby Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: męski kącik 16.09.18, 23:30 mój _babski_ gen wielkości piłki do rugby - miało być Odpowiedz Link
poranny.krasnoludek Re: męski kącik 16.09.18, 23:43 Wygadany czy piśmienny bywam nie często, w sumie to i czytać się nie chce, w sumie to nic się nie chce. Ty za to nadal formie, lata lecą i nic się nie zmieniasz, przynajmniej od kiedy pamiętam. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: męski kącik 17.09.18, 00:01 Hmmm za skarby Cię nie kojarzę. Z jakich czasów jesteś ? Lesia, czy Uniaka ? No i duży rośnij za dobre słowo Odpowiedz Link
poranny.krasnoludek Re: męski kącik 17.09.18, 00:06 Z tych czasów co wspomniałeś. Nie kojarzysz, bo od kiedy się tu pierwszy raz pojawiłem, pięć razy nick zmieniłem. Najprędzej skojarzysz ten - samysliciel. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: męski kącik 17.09.18, 00:08 Aaaa Samy - no jasssne, kopę lat, chłopie Wpadaj częściej, ładnie proszę, fajnie jest wieczorami Odpowiedz Link
poranny.krasnoludek Re: męski kącik 17.09.18, 00:16 wieczory chłodne się zrobiły, więc nie za fajne Odpowiedz Link
poranny.krasnoludek Re: męski kącik 18.09.18, 01:22 To chyba do mnie. Czemu zmieniłem nick? Bo przychodzi czas, kiedy chce się zmiany, odpoczynku, w obu przypadkach kasuję konto. Odpowiedz Link