tygrysek_ 04.06.02, 08:43 ..the part 15 is open!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laelia Re: heath............(you know 15) 04.06.02, 08:46 można odetchnąć i nie ma tu telewizora!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath............(you know 15) 04.06.02, 08:48 ..ale jest radio!!!:)))))) ..na baterie!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: heath............(you know 15) 04.06.02, 09:28 No nareszcie! Jak to nie ma telewizora - myślałąm że polegnę se pod dębem na kocyku z piwkiem i popatrze na mecz:( Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath............(you know 15) 04.06.02, 09:32 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Uciekam z włosem rozwianym. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: heath............(you know 15) 04.06.02, 09:37 Ja swój specjalnie spięłam na łbie zeby nie latać za Tobą z rozwianym:))) Masz łaskotki??????? Tygrysku, pytałeś się gdzie mój uśmiech? Na gębie! A spodziewałeś się ze gdzie...?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath............(you know 15) 04.06.02, 09:45 ta !! jakoś nie zauważyłem!!:))) ..ej Laelka nie uciekaj ! damy Ci piwa!...albo wódki !! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath............(you know 15) 04.06.02, 09:49 wódki i to dużo, żebym się zdążyła porządnie znieczulić przed meczem :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: heath............(you know 15) 04.06.02, 09:51 witam :)) prosze, tylko nie mecze, wszedzie sa mecze, pilka i bramki, i krzycza goooolll ja juz tego nie wytrzymam;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath............(you know 15) 04.06.02, 09:57 ...Ronja,..polej jej!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath............(you know 15) 04.06.02, 10:11 ahoj! Dziewczyny olewajcie mundial tak jak ja:))) wtedy da sie przezyc!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: heath............(you know 15) 04.06.02, 10:12 olewam i olewam, ale widac za malo! prosze o polanie, w kieliszek, nie po pysku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Są środowiska, w których dziewczyny nie polewają.. 04.06.02, 10:14 Ale na szczęście nie takie mnie wychowało na prawdziwą koniarę:))) Uwaga, odbijam i odkręcam koreczek. No to komu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: to całe szczęście Ronka że nie jesteś... 04.06.02, 10:17 ...z tych środowisk!!:)) ..bo bym cie sam osobiście do tych torów przyczepił!!:)) ..a wiecie co siędowiedziałem???? ..Aroska leży na torach na trasie Opole - Wrocław...!!:) ..ciekawe czy tak jak my czeka na pociąg!??:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: to całe szczęście Ronka że nie jesteś... 04.06.02, 10:19 To niech przyłazi do nas będzie weselej:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Aroska!!! Tłamszą we mnie kibica!!! Przybywaj!!!:) 04.06.02, 10:15 No bo kurdę już sie przełamuje i dam ten telewizor stąd zabrać:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: mówiłem juz że ona na torach... 04.06.02, 10:22 a co? torow sie przeniesc nie da? da sie!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: mówiłem juz że ona na torach... 04.06.02, 10:23 a po co Ona lezy? z takiej dlugiej poreczy to lepiej pozjezdzac a nie lezec:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: a ona tak sobie leży... 04.06.02, 10:28 ..na znak solidarności z nami!!:)) ..jej flaki pociąg rozwlecze od Wrocka do Opola!!:)) ..ale my i tak bedziemy lepsi bo nasze z Wawy do Zakopca pociągnie!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ona tak sobie leży... 04.06.02, 10:29 zadnych flakow, bo nie cierpie takich widokow!:))) prosze byc w calosci, od Chitaway do Syracuz!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: a właśnie że flaki!!!!:)) 04.06.02, 10:34 ..wszedzie!! krew, flaki, serca, wątroby, jelita na torach.... ..blade połamane kości ..i mnóstwo krwi !!!!!:)))) ..ach! co za widok dla Tygrysa !!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a właśnie że flaki!!!!:)) 04.06.02, 10:36 Tygrys przestan bo bedziesz mi sniadania stawial przez tydzien, w zamian za dzisiejsze ktore zaraz strace!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: przybywam... 04.06.02, 10:43 ...z tą odsieczą Ronia:)))))))...i niosę telewizor pod pachą:))))...nie damy się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))) ...i na żadnych torach nie leżałam...a jeżeli już to wybrałabym trasę Wrocław- Gdańsk:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: przybywam... 04.06.02, 10:46 w koncu w miare normalny post ,a nie Tygryskowa makabra:)))))))))))))))))))))))) czesc Aroska! Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: przybywam... 04.06.02, 10:48 ...właśnie...witam Wszystkich bardzo cieplutko z upalnego Wrocka:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ania!!:) nic nie stracisz!!:))) flaki sa... 04.06.02, 10:47 ..wspaniałe, pyszne....i ładnie wyglądaja na torach!!!:)) ..wyobraź sobie rozjjechaną wątrobę przylepiona do torów!)) ..obok niej porozciagane jelita owinięte wokół serc...setek serc!!:)) ..no i wszystko polane krwią ofiar!!:))) taką na wpół zastygłą!!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Ania!!:) nic nie stracisz!!:))) flaki sa... 04.06.02, 10:55 jaki tam widok dla Tygrysa, przecież jedno Twoje oko będzie tu, a Twoje tam...:) Aroska, ja telewizor mam za plecami - u mnie będzie oglądanie meczu dla zapaleńców pracowych, więc będę musiała zniknąć z forum od 13.30:) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: Ania!!:) nic nie stracisz!!:))) flaki sa... 04.06.02, 10:57 ..no to Ci zazdroszczę Ronia...:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Tygrys Ty paskudo!!!!:))))) 04.06.02, 10:57 no nie!!!:))) ja sie wylaczam! zajrze tu ok. 13.30 i bede wtedy jesc! jak bedziesz dalej takie rzeczy wypisywal to wysle Ci obrazliwego sms-a!:))) Dziewczyny uspokujcie Go, bo Wam tez zacznie jakies straszliwe obrazy malowac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Tygrys nie jest taka paskuda 04.06.02, 11:06 :))) nawet jesli opowiada o tych rozjechanych watrobach... swoja droga ciekawa idea:)) ogladajcie mecz, ja naloze opaske na oczy i stopery w uszy, plus doustnie krata piwa, wystarczy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: no właśnie Saqqaruś!!!: ))) 04.06.02, 11:13 ..powiedz im że nie jest!!!:)))) ...a opowiada o flakach bardzo ciekawie!!:)) ..Anka chcesz jeszcze jakis motyw??:)))) ..a u mnie tez chyba będzie oglądanie meczu!:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Tygrys nie jest taka paskuda 04.06.02, 11:22 Poproszę o podobny zestaw pierwszej pomocy, telewizor u mnie w biurze włączony od rana, domowe przedszkole właśnie obejrzałam :( Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara nie bojcie sie rebiata 04.06.02, 11:40 Laelia dla Ciebie sluchaweczki i maly monitorek, nie pokazuj tego nikomu, swinskie strasznie:)) Tygrys jest suuuper:)))))) a kiedy opowiada o tych bebechach to hohoho i ho:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dzięki Saqqaruś!!!: )))) 04.06.02, 11:47 ..aby ty jedna lubisz flaki i....Tygryska!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: dzięki Saqqaruś!!!: )))) 04.06.02, 13:06 bo ja tez lubie innym falki wypruwac!!!! a zyly sobie, zeby bylo sprawiedliwie:))) A Ciebie lubie za to ze jestes Tygrys:)) z flakami czy bez;) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: dzięki Saqqaruś!!!: )))) 04.06.02, 13:12 jak tak dalej pojdzie to zaczne zalowac ze jednak mi ten prad wlaczyli:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dzięki Saqqaruś!!!: )))) 04.06.02, 13:20 a czemu Ci wyłączyli Anka??? ,..i czemu bedziesz żałować że włączyli?? ..Saqqaruś ja Cie tez lubie z flakami albo bez!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: dzięki Saqqaruś!!!: )))) 04.06.02, 13:25 nastapil gwaltowny pobor pradu z zw. z zaczynajacym sie meczem!:) a dlaczego to Ty dobrze wiesz!:))) straszysz mnie od rana opisami, a jeszcze mi upsy dodatkowo nerwy szarpia, bo piszcza!;) w zw. z powyszym skladam wyrazy uszanowania i do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dzięki Saqqaruś!!!: )))) 04.06.02, 13:39 pa Aniu!! ja pędzę na mecz!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
th0mas Re: dzięki Saqqaruś!!!: )))) 04.06.02, 20:38 A jednak mnie ktos pamieta!!! Ciesze sie strrrasznie :))) Ronieczko, a moze ta Wiselka w piatek? albo w sobote? strasznie cieplo sie zrobilo i moznaby poprobowac nowosci nad wisla... slyszalem ze niezle sie ogrodkow namnozylo a i rodzajow napiktow co niemiara! Caluski, cukierki, ciasteczka PS - macie tu zgrzewke krolewskiego, trzeba jakos ta dzisiejsza zenade zapomniec... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dzięki Saqqaruś!!!: )))) 05.06.02, 07:38 cześc wszystkim..... ..po tej wczorajszej żenadzie to nawet TIR z piwem nie starczy.....:(((( KURWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dzięki Saqqaruś!!!: )))) 05.06.02, 07:55 ..do dupy z tym wszystkim!!!!! ....idziemy na tory Saqqaruś!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: dzięki Saqqaruś!!!: )))) 05.06.02, 08:11 znowosz bedziecie o uroczych:) widokach opowiadac?:))) dzin dybry!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: dzięki Saqqaruś!!!: )))) 05.06.02, 08:15 dzień dobry, proszę dzisiaj zapodać dzień romantyczny, jedna marabra tygodniowo to w sam raz Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: dzięki Saqqaruś!!!: )))) 05.06.02, 08:16 Słuchajcie, ale zabijajmy się z powodu bólu egzystencjalnego a nie z powodu mecz, coooooooooo?:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: dzięki Saqqaruś!!!: )))) 05.06.02, 08:18 zabijanie sie z powodu meczu nie wchodzi w gre!! ja tylko z powodu zycia do dupy na tory chadzam;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Thomasku! W ten weekend mam wesele!!! 05.06.02, 08:18 Ale jak najbardziej nad Wisłę musimy się wybrać!!! Planuje zostać w przyszły weekend w Warszawie, a i tydzień po wtorku powinnam mieć luźniejszy:))), więc możemy pokombinować, Strzyge myślę tez da się namówić:))) Oglądałeś mecza w pracy?:) Bo ja tak!:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: a ja ide na tory... 05.06.02, 08:33 ..z powodów egzystencjonalnych i meczowych!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: a ja ide na tory... IP: 212.33.74.* 05.06.02, 08:35 a ja sie zastanawiam jak pomoc a nie isc na tory...((( Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Ronja, wydro!!! 05.06.02, 08:34 dla faceta to masz czas :)))))))))))))))))))))))) skąd ja to znam? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ronja to Ty jesteś wydrą ???? 05.06.02, 08:58 ..nie wiedziałem......,nie przypuszczałem z kim przez ten rok gadałem.... ...a masz krótkie grube łapki, wąsy, szpoczasty nos i twardą sierść???:) ..brrrrrrrrrrrrrrr..!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: wydra na koniu????? 05.06.02, 09:03 ..bo to jest zdolna wydra!! wrzosowiskowa!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Arosa!, Arosa! Arosa! Arosa! Arosa! Arosa! :)) 05.06.02, 09:01 ...chodzi po chałupie w papilotach i bosa!!:)) ....i pali papierosa!!:))))) ..hi hi hi... Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: Arosa!, Arosa! Arosa! Arosa! Arosa! Arosa! :)) 05.06.02, 09:05 dzieki:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Arosa!, Arosa! Arosa! Arosa! Arosa! Arosa! :)) IP: 212.244.252.* 05.06.02, 09:06 Aroska!:')))))))) A jednak Twój duch cały czas jest z nami i wywołany natychmiast się zjawia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja A propos boszsze:) IP: 212.244.252.* 05.06.02, 09:05 Znam faceta, który to własnie w ten sposób z emfazą wypowiada:))) Piękne;))) Laelko, zauważ że ten czas dla niego znajde w tym samym mniej więcej okresie co i dla Ciebie - od przyszłego tygodnia. Wcześniej naprawdę strasznie bym chciała, ale jakoś z tego dna rozpaczy jeszcze się wypełniania niektórych obowiązków chwytam:) Tak mam brązowe futro, krótkie łapki i szorstkie wąsy - jacyś chętni?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A propos boszsze:) 05.06.02, 09:10 ...chętnych nie ma...)) ..ogol sie,...obetnij pazury,..zdejm futro i przytnij wąsy a pogadamy o konkretach!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: A propos boszsze:) IP: 212.244.252.* 05.06.02, 09:12 A idealizm? A wierność naturalizmowi? A przywiązanie do korzeni?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A propos boszsze:) 05.06.02, 09:14 eeeeeeee....kto teraz na to patrzy???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Arosa!, Arosa! Arosa! Arosa! Arosa! Arosa! :)) 05.06.02, 09:12 ..duchem jest na wrzosach!!:) ..i ma woreczek prosa!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: Arosa!, Arosa! Arosa! Arosa! Arosa! Arosa! :)) 05.06.02, 09:17 ...proso kojarzy mi się z prosiakiem:((((((.......buuuuuuuuuuuuuuuu......... Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: jestem... 05.06.02, 09:13 ...jestem:))))...nie tylko duchem, więc witam Wszystkich:)))))...buziaczki dla Was:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Laelka IP: 212.244.252.* 05.06.02, 09:18 wiem, ale ja dziecko wychowane w stresie i kompleksach na ogół się z wszystkiego tłumaczę Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Arosa!, Arosa! Arosa! Arosa! Arosa! Arosa! :)) 05.06.02, 09:24 ...to nie prosiaczek tylko mała osa!!:)))) ...cześć misiu!:) ..ciebie to trz za rączkę i przyprowadzić!!:) ..to jak Ronja,..golisz sie ?:)) tygrysek... PS...kurde a ja zaraz musze na jakiś czas spadac...:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Saqqara IP: 212.244.252.* 05.06.02, 09:19 Skad wiedziałam że droga koleżanka pójdzie tą linią...?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Saqqara 05.06.02, 09:26 czyzbysmy sie az tak dobrze znaly, moja drozsza kolezanko?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara piknik pod debem 05.06.02, 09:19 przynosze beczke piwa (100 litrow), 10 bochenkow chleba, worek kielbasy i ketchup chetni sa? Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: piknik pod debem 05.06.02, 09:22 ja, ja, ja, ja, ja!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: piknik pod debem 05.06.02, 09:25 czesc Aroska:)) skoro jestes tak chetna, to prosze usiadz sobie w cieniu i nadziewaj kielbaski;))) na patyczki nadziewaj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: piknik pod debem IP: 212.244.252.* 05.06.02, 09:26 I znów sie uwalimy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re:kurna a ja zaraz musze spadać...:(( 05.06.02, 09:33 ..a wy tu pić bedziecie...:((( ..A.....a nadziewaj te kiełbaski TYLKO na patyczki!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re:kurna a ja zaraz musze spadać...:(( 05.06.02, 09:41 ja chcę kiełbaskę, mogę rozpalić ogień :) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re:kurna a ja zaraz musze spadać...:(( 05.06.02, 10:51 ...już nadziałam wszystkie kiełbaski...NA PATYCZKI!!!!!:)))))) A co z tym ogniem Laelka????:)))) ...i nie jestem żadna Aa....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re:kurna a ja zaraz musze spadać...:(( 05.06.02, 11:06 kielbaski nadziane? to kto bedzie chlebek kroil? ja ide schlodzic piwko w strumyku;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re:kurna a ja zaraz musze spadać...:(( IP: 195.116.92.* 05.06.02, 11:14 ...to już kroję:)))))...taka uczta i tylko my we dwie... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara pewnie przyjda na gotowe!!! 05.06.02, 11:17 ale co tam, wredna nie bede:)) jeszcze tylko ognislo nalezaloby rozpalic:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: pewnie przyjda na gotowe!!! IP: 195.116.92.* 05.06.02, 11:23 ...dobra...to chodź nazbieramy trochę suchych gałązek:))))....zrobimy pyszne jedzonko...już się cieszę na myśl...:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re:kurna a ja zaraz musze spadać...:(( 05.06.02, 11:21 płonie ognisko... nie widzicie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara ognisko juz jest!!!!:)) 05.06.02, 11:26 okey, moje drogie PAnie, zapraszam ma kocyk, zaraz kielbaski beda gotowe:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: ognisko juz jest!!!!:)) IP: 195.116.92.* 05.06.02, 11:31 ooooo...Laelka jest....super:))))))) ......mmmmmmmm......już się nie mogę doczekać.....tych kiełbasek:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dobra "baby"! Tygrys juz jest!!:)))) 05.06.02, 11:41 ..kaj te kiełbaski???? bo coś głodny jestem!:)) ..widze że A(r)os(k)a....ponabijała wszystkie na patyczki!:) ..ale czy napewno wszystkie?? ..Saqqaruś policz !:))) ..a Ronja gdzie zaś sie szlaja?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: dobra IP: 195.116.92.* 05.06.02, 11:45 ...nie wszystkie...jedną zostawiłam:))))...ale to chyba dobrze dla Ciebie:)))) ...draniu!!!!...nie nazywaj mnie tak!!!!!!!!!;((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: taki już ze mnie zimny drań....:)) 05.06.02, 12:10 ..i dobrze mi z tym bez dwóvh zdań!:)) ..bo w tym jest sprawy sedno że jest mi wszystko jedno... ..taki juz ze mnie zimny drań!!:)) ..misiu ...nie nerwuj sie!!:)) ..złośc piękności szkodzi!!:))...mała (Ar)osko!!:)) tygrysek... PS..pyszne te kiełbaski!!:))...jak ta pizza!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: taki już ze mnie zimny drań....:)) IP: 195.116.92.* 05.06.02, 14:42 ...wiesz...ostatnio znowu ją robiłam:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: taki już ze mnie zimny drań....:)) 05.06.02, 15:40 no tak uczta na calego a mnie znow nie wpuszczalo! co za chamstwo sie szerzy na laczach!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
th0mas Re: taki już ze mnie zimny drań....:)) 05.06.02, 20:43 Ronieczko najdrozsza, przyszly tydzien bedzie nawet lepszy. W tym mam taki zapieprz ze nie wiem za co mam sie zlapac. Wczoraj wylazlem stad dopiero po 4 (!) a i dzis pewnie posiedze. tylko ciekawe co ja z tego bede mial... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: th0mas.... 06.06.02, 07:41 ..nie bój żaby stary!! Ronja ci to jakoś "wynagrodzi"!!:)))) ...jak na zacną wydrę przystało!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: a w ogóle to.... 06.06.02, 07:42 ...cześć wszyyyyyyystkimmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..do jasnej ciasnej......:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Thomasku!!! Po czwartej rano??????? 06.06.02, 08:08 Czy może ja coś źle zrozumiałam! Kurczę, widzi mi się, ze oni spokojnie moga przyjąc dla każdej tam u Was osoby jeszcze jedną na pełen etat i nikt nie będzie się nudził... Biedaku! Ale w weekendy mam nadzieję odbijasz sobie i zapominasz o wszystkim, bo kurczę naprawdę!!! Ja bym zwariowała chyba gdybym miała tyle pracować... Cześć z rana!:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Thomasku!!! Po czwartej rano??????? 06.06.02, 08:14 Cześć, czy Ronja mogłaby mi przedstawić Thomasa? Chyba się znacie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Thomasku!!! Po czwartej rano??????? 06.06.02, 08:14 czesc wszystkim!!!! hurra jeszcze tylko dzis, jutro i weekend !!!!!!!!!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: Thomasku!!! Po czwartej rano??????? 06.06.02, 08:17 :))))))))))))))) Cześć Kochani!!!!!!!!!!:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Thomasku!!! Po czwartej rano??????? 06.06.02, 08:18 Jeśli uda się Thomaska dopaść w godzinach nie-nocnych, to czemu nie:) Jesli on będzie miał jeszcze ochotę na poznawanie kogokolwiek noewgo po tej upiornej pracy...:) Znamy się z wakacyjnych Opowieści ze Szklanej Góry, która na forum w wakacje razem pisaliśmy i którą najstarsi jeszcze pamiętają:)))) To były czasy... Thomasek nawet sam siebie uśmiercił w powieści żeby mnie obronić przed złym generałem...o Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Thomasku!!! Po czwartej rano??????? 06.06.02, 08:22 sa jeszcze Rycerze na tym swiecie! prawdaz Tygrysku?:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Thomasku!!! Po czwartej rano??????? 06.06.02, 08:25 To tym bardziej chcę go poznać! Podkoloryzuj mnie troszeczkę, może się skusi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Boże, zanurzyłam się we wspomnieniach... 06.06.02, 08:29 Byliśmy najbardziej pijackim wątkiem na forum. Zdradzę, ze uczestniczył w tym równiez Crimen i z doskoku Woland:) Wydrukowałam sobie tę bajke i mam w domu - nasza pomysłowość i poczucie humoru była naprawde na najwyższym poziomie;)))) Ech, stara dupa ze mnie na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Boże, zanurzyłam się we wspomnieniach... 06.06.02, 08:35 zalozyc klub starych dup!:))) mlode tez bedziemy przyjmowac ale z krzynka beda wchodzic!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: jakie z was tam stare dupy..!?? 06.06.02, 08:46 ...odwaliło wam na lato ???? kurde... ..a może gorzały za mało?? ..cześć Laelciu!!: ))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: jakie z was tam stare dupy..!?? 06.06.02, 08:47 forumowe! w tej interpretacji Ty tez stara dupa jestes!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: buuuuuuuuuuu..........faktycznie!!... 06.06.02, 08:56 ...stara dupa ze mnie...:(( ...lenie się...futro mi złazi....:(( ..P O M O C Y , HELP,...H I L F E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: buuuuuuuuuuu..........faktycznie!!... IP: 212.33.74.* 06.06.02, 13:38 hej co sie dzieje, gdzie wszyscy polezli z wrzosowiska?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: buuuuuuuuuuu..........faktycznie!!... IP: 195.116.92.* 06.06.02, 13:43 Cześć Aniu!!!!!!!!!...kurcze...u mnie taki deszcz..ponuro i nic mi się nie chce...chyba tylko spać...a nie mogę, bo jutro imprezę robię i trzeba się przygotować... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: buuuuuuuuuuu..........faktycznie!!... 06.06.02, 13:45 stare dupy?? poczekajcie, musze obejrzec swoja...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: buuuuuuuuuuu..........faktycznie!!... IP: 212.33.74.* 06.06.02, 13:48 Sakarka sluze moim tremo:))) Aroska do mnie, cieplo i slonce swieci:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: stara dupa???? IP: 195.116.92.* 06.06.02, 13:51 ...a ja też???????;((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: stara dupa???? IP: 212.33.74.* 06.06.02, 13:54 to zalezy jaki masz staz forumowy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: stara dupa???? IP: 195.116.92.* 06.06.02, 13:58 ...no nie wiesz jaki???????...troszkę ponad cztery miesiące... A. Ps...a w tamte strony chętnie bym się wybrała...akurat mój tato tam pojechał...:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: stara dupa???? IP: 212.33.74.* 06.06.02, 14:06 w takim razie jestes dupa nastoletnia:))) a gdzie Tata pojechal? to Mu pomacham!:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: stara dupa???? 06.06.02, 14:11 ...jak 4 m-ce.....to jestes średnio stara dupa!!:))) ..he he...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: stara dupa???? IP: 212.33.74.* 06.06.02, 14:13 no dobra Dupeczki stare, mlode , srednie itd.:))) ja znikam! do jutra! trzymajcie sie!!!! buziaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Saqqaruś!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.02, 14:26 ..słyszałem że masz problemy z tyłkiem....:)) ..nie wiesz czy stary czy młody... ..pokaz Tygrysek Ci powie!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Saqqaruś!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.02, 14:45 obawiam sie ze dla Ciebie bedzie stary:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Saqqaruś!!!!!!!!!!!!!!!! 07.06.02, 08:32 Cześć Słonka chmurki dziś od rana ale wizja weekendu pokonuje każdą szarugę :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cześć dzieweczki!:)))) 07.06.02, 08:55 ..Saqqaruś.....jak to się mówi...stary ale jary!!!!:)))))))) ..Laelka ..u mnie dziś taka pogoda że ino se w łeb strzelic!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: czesc Menszczyzno:))) IP: 195.116.92.* 07.06.02, 09:23 Cześć stare i młode...:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: jak sama nie chcesz swego.... 07.06.02, 09:28 ..tyłka zareklamować to ktos musi!!!!!!:)) ..witaj misiu na wrzosach!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: jak sama nie chcesz swego.... 07.06.02, 09:46 niby racja, ale wiesz, z drugiej strony samej tak sie wychwalac to nie wypada;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: jak sama nie chcesz swego.... 07.06.02, 10:08 ..jak to nie!!! autoreklama ostatnio w modzie!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: jak sama nie chcesz swego.... 07.06.02, 10:25 kurde gdzie jest moj post powitalny!!! znow jakies cyry sie dzieja! to jeszcze raz aloha!:) Laelka jestes piekna przed kawa!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: racja!!:)))))) 07.06.02, 10:34 ..równie pięknej istoty przed kawą jak Laelka jeszcze nie widziałem!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: racja!!:)))))) IP: 212.33.74.* 07.06.02, 10:39 alez sie rozmarzylam na taki widok:))) tfu! co ja mowie przeciez kobita jestem:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: wydało sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.06.02, 10:43 ..Anka jest facetem!!!!!!!!!!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: wydało sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.33.74.* 07.06.02, 10:45 chi chi chi, a telefonicznie to z Toba moj zenski sobowtor rozmawial:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: wydało sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.06.02, 11:10 ..nie wiem....może siostre namówiłas ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: wydało sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.33.74.* 07.06.02, 13:06 taak, bo jej nie mam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: wydało sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.33.74.* 07.06.02, 13:16 kurcze znow mi to bydle tempo zwolnilo wiec sie zegnam, zycze Wam udanego weekendu i do poniedzialku! buziaki:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: wydało sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.06.02, 13:18 ...no to może to była ciocia albo mama....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: wydało sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.06.02, 13:29 Miłego Aneczko:)))))))Papa A Laelka faktycznia piękna taka...:))))))))))))))) A właśnie Laelka...masz maila:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Anka gdzie zaś spadasz???!!:)) 07.06.02, 13:52 ...po piwo??? tylko wracaj szybko!! Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Anka gdzie zaś spadasz???!!:)) 07.06.02, 14:18 hi, hi ale mam powodzenie. Specjalnie rozesłałam to zdjęcie teraz czekam na tony ofert matrymonialnych :)))))))))))))) Aroska, dzięki, sprawdź skrzynkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Laelia 07.06.02, 14:22 mam nadzieje ze wieczorem nie bedziesz miala tak wielkich oczu jak rano;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: no po takim zdjeciu to... 07.06.02, 14:27 ..watpię zeby ktos Ci się oparl!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: no po takim zdjeciu to... 07.06.02, 14:43 ...macie odp. (Tygrysek i Laelka:))))))))))) A. Ps...też tak myślę:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: heath............(you know 15) 07.06.02, 14:59 ...to cześć Wszystkim na wrzosach...miłego weekendziku...:))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath............(you know 15) 07.06.02, 15:14 miłego :) tygrys, dostałeś rano sms ode mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: heath............(you know 15) IP: 212.33.74.* 09.06.02, 12:08 zajrzalam i watek do gory podrzucam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath............(you know 15) 10.06.02, 07:12 ...cześć Wszystkim!!:))) ..kurde dzisiaj zaś poniedziałek...:((, ..Laelkciu dostałem sms-ka!!:))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: heath............(you know 15) 10.06.02, 07:46 Cześć........znowu.....buuuuuuuuuuuuu........ale już za parę dni....:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath............(you know 15) 10.06.02, 08:32 hej a ja mam słońce :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath............(you know 15) 10.06.02, 08:36 ..ja tez!!!!:))),..zresztą na Śląsku prawie cały czas świeci!!:)) ..mało kiedy pada!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath............(you know 15) 10.06.02, 08:58 ..a co!! Sląsk górą!!!!!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: heath............(you know 15) 10.06.02, 09:04 ...Dolny też:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: randia Re: heath............(you know 15) IP: 62.233.154.* 10.06.02, 09:05 Górą, górą w stoliczce też świeci.........czasami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: th0mas Re: heath............(you know 15) IP: mieszko.pl.u* 10.06.02, 09:07 Dzien dobry! Jekiez piekne slonce za oknem swieci! Tylko szkoda ze weeken sie skonczyl. Ale, mozna z nowym zapasem energii wrocic do pracy i budowac potege miedzynarodowych korporacji (uprzedzam pytanie: nie, nie zwariowalem :) Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczow i forumowiczek (przede wszytkim :). Ronieczko, widzialem ze jakies laski chca sie ze mna zapoznawac? To moze ten tydzien, gdzies nad Wiselka? Spotakmy sie stara ekipa i znowu bedziemy najbardziej pijackim,juz nie-watkiem, ale zawsze :)) Caluski Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath............(you know 15) 10.06.02, 09:12 ...kurde,...zdechly jakiś taki dzisiaj jestem..:))))) ..nic mi sie nie chce.... ..antylopy mogłyby mi dzsiaj nawet na plecy wejść bez obaw...)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath............(you know 15) 10.06.02, 10:12 czesc Wszystkim! Tygrysek ja Ci wejde, moge?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath............(you know 15) 10.06.02, 10:24 cześć Thomas :) Tygrys biedaczku, nie wiem, czy przeżyjesz takie czułości :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath............(you know 15) 10.06.02, 10:25 czesc Laelka! Tygrysek jest jak ruska stal, gniotsia nie lamiotsia:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath............(you know 15) 10.06.02, 10:27 ..pewnie ze mozesz Ania!!:)) Ty zawsze!!!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath............(you know 15) 10.06.02, 10:29 Tygrysek szarmancki jak zwykle, az mi moj stopien kobiecosci wzrosl:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Thomasek! i wrzosowiskowcy!!!! IP: 212.244.252.* 10.06.02, 10:38 Możnaby się zastanowić:))) Ze Strzygą pisujemy do siebie co dzień, dziś rónież, więc nie będzie problemu z namówieniem jej:))) Cześć, misie z poniedziałiem!:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Thomasek! i wrzosowiskowcy!!!! 10.06.02, 10:39 czesc Ronja! uj nie przypominaj ze dzis poniedzialek:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Thomasek! i wrzosowiskowcy!!!! 10.06.02, 10:46 ja mam zamiar do Was w Lipcu przyjechać !!:))) ..uchlejemy sie napewno!!:)) Anka....załatw sobie w pracy zebys ty tez była!!!!! ..masz byc i koniec bez gadania!!!! ..szczegóły jeszcze dogadamy!!!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Thomasek! i wrzosowiskowcy!!!! 10.06.02, 10:57 tak jest Herr Tygrys!:) to ja sie na troche wylaczam , na razie! Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Thomasek! i wrzosowiskowcy!!!! 10.06.02, 11:58 Ronka, to myśl szybko, na razie jeszcze mam kilka wolnych wieczorów w tym tygodniu :))))))) A na lipiec szykuje się porządna impreza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Thomasek! i wrzosowiskowcy!!!! IP: 212.33.74.* 10.06.02, 13:06 a ja w lipcu bede urlop miala, w koncowym jego kawalku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Thomasek! i wrzosowiskowcy!!!! IP: 212.244.252.* 10.06.02, 13:12 a ja w początkowym Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Thomasek! i wrzosowiskowcy!!!! 10.06.02, 13:17 a ja wcale nie mam urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: baby do jasnej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))) 10.06.02, 13:18 ...to zgrajcie ten urlop żebyście w jednym czasie miały!!!:) ...bo sie wściekne z wami!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Thomasek! i wrzosowiskowcy!!!! IP: 212.33.74.* 10.06.02, 13:19 karwa jelonek, no:) znow puzzle nie pasuja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Thomasek! i wrzosowiskowcy!!!! IP: 212.244.252.* 10.06.02, 13:22 własnie nie, mnie w czasie urlopu w Wwie nie uświadczycie na pewno, tylko wtedy gdy siedze i pracuję, więc wszystko OK - na druga połowę lipca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Thomasek! i wrzosowiskowcy!!!! IP: 212.33.74.* 10.06.02, 13:24 aha, zaczelo pasowac:) to ja sie wylaczam na razie albo do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Thomasek! i wrzosowiskowcy!!!! IP: 212.33.74.* 10.06.02, 16:30 cicho wszedzie, glucho wszedzie, juz po meczu, czy ktos tu bedzie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cześć Wszystkim!!!!!!!!:)) 11.06.02, 07:18 ...po meczu??????? Anka to nie był mecz!!!!! to pogrom!!!!!! ...k*******!!!!!!!!!!!!!!!! ide sie zalac!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: cześć Wszystkim!!!!!!!!:)) 11.06.02, 08:11 czesc Tygrysiu! nie przejmuj sie tak, sa wazniejsze rzeczy na tym swiecie, a jakis tam mecz przegrany przez stado zadufkow,eee :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: cześć Wszystkim!!!!!!!!:)) 11.06.02, 08:20 Dzień Dobry!!!!!!!!...widzę, że imprezkę szykujecie... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: cześć Wszystkim!!!!!!!!:)) 11.06.02, 08:24 ahoj:) na razie to Tygrysek jest smutny i chce sie napic:) ja jakos nie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: cześć Wszystkim!!!!!!!!:)) 11.06.02, 08:30 Ania, nie chcesz się napić? Dobrze się czujesz??? :)))))))))))) Cześć i zmokłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: cześć Wszystkim!!!!!!!!:)) 11.06.02, 08:35 dobrze, jeszcze jak!:) a ja nie zmoklam bo zostalam przywieziona do pracy,mmmmmm:)))) czesc Laelka! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysek smuty ????? 11.06.02, 08:36 ...nieeeeee!!,...Tygrysek jest załamany, przygnębiony,....wsciekły! ..taka porażka!!!! ,...kurde ...to juz ja bym lepiej zagrał!,.. Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: Tygrysek smuty ????? 11.06.02, 08:38 ...mówiłam o imprezce w Wawie w lipcu... Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Tygrysek smuty ????? 11.06.02, 08:39 Kto Cię przywiózł? To mmmmmmmmmmmm po prostu mnie rozłożyło :))) Tygrys, nie szalej nic niezwykłego, w końcu wszyscy wiedzieli, że oni nie potrafią grać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Tygrysek smuty ????? IP: 212.244.252.* 11.06.02, 08:39 ale każdy se robił nadzieję:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Tygrysek smuty ????? 11.06.02, 08:46 a ja nie, bo jestem zadowolonym pesymista jak Shaw:))) Laelka pst! to tajemnica:))) mmmmmmmmmmmmmmmm:)))) witaj Ronjeczko! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Tygrysek smuty ????? 11.06.02, 08:53 Misie kochane wyslalam Wam maila a propos imprez, mam nadzieje ze zalacznik sie otworzy bez problemow a ja znikam na troche na razie! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysek smuty ????? 11.06.02, 08:53 ...Ronja jak zwykle ma rację!!,...każdy se robił nadzieje!!! ..a co kurde!!! ....i taka porażka!!! taki pogrom!!!!! ..buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...!!!! ..a Ty Laelka jak możesz!!! ..zamiast nas jeszcze pocieszyć.. tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Tygrysek smuty ????? 11.06.02, 09:00 już taka jestem wstrętna wiedźma :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Tygrysek smuty ????? 11.06.02, 09:07 ....dobrze wiedzieć!!!!...wiedźmo !!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Tygrysek smuty ????? IP: 212.244.252.* 11.06.02, 09:43 bo to tak: spodziewaliśmy się najgorszego, robilismy sobie nadzieję na zwycięstwo i okazało się, że że tak naprawdę ta nadzieja była dużo silniejsza od przewidywań... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Tygrysek smuty ????? IP: 212.33.74.* 11.06.02, 12:37 nadzieja piekna rzecz! Tygrys nie martw sie za 4 lata bedzie lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Tygrysek smuty ????? IP: 212.33.74.* 11.06.02, 15:29 nas jak nas ale Kwasuli na pewno:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: cesć wsyskim!!:)) 12.06.02, 08:43 zęby Ci ktoś powybijał? :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cesć wsyskim!!:)) 12.06.02, 08:56 ..nie!:)))),...ale tak mi się powiedziało!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cesć wsyskim!!:)) 12.06.02, 09:20 ..witaj kocico!!!:))) ..jak sie spało??:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: cesć wsyskim!!:)) 12.06.02, 09:32 jak zwykle rozkosznie :) a Ty? Jak spałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cesć wsyskim!!:)) 12.06.02, 09:45 ...ja tez!:)) słodziutko!!:))) ..dostałaś dziś sms-ka??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: cesć wsyskim!!:)) 12.06.02, 10:20 cesc!:) dostosowuje sie do konwencji, to co dzis seplenimy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cesć wsyskim!!:)) 12.06.02, 10:41 ...jak to!!???:(((( rano Ci wysłałem.... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara dzien dobry:))) 12.06.02, 10:23 witam wszystkich bardzo serdecznie, dla konia mam marchewke:))a dla wszystkich duzo slonca, kilka piwek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: dzien dobry:))) 12.06.02, 10:27 cesc Sakarka! dzis psechodzimy na seplenienie:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: dzien dobry:))) 12.06.02, 10:40 słodzimy dzisiaj od rana, tak żebyśmy przed wyjściem z pracy zdążyli dostać porządnych mdłości :))))))))) Cześć Dziouchy. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: dzien dobry:))) 12.06.02, 10:41 mam seplenic? ok, zaraz wracam, ide sobie wybic wszystkie jedynki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: dzien dobry:))) 12.06.02, 10:45 ale tylko mleczne!:) Laelka to slodzimy czy seplenimy bo sie pogubilam?:) A gdzie Aroska i Ronka? w kolejnosci alfabetycznej wymienione. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dzien dobry:)))/Laelka + reszta... 12.06.02, 11:10 ..to sie ciese!!!:))) ..ej!!! co z wami!!! gdzie sie szwendacie!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: dzien dobry:)))/Laelka + reszta... IP: 212.244.252.* 12.06.02, 11:14 No to cesc:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ceść Ronka ! : )) 12.06.02, 13:13 ..co robis ? mas cas ? pijemi dzisiaj ??:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cyś Ty stary cyś Ty młody..... 12.06.02, 13:42 ...napij ze sie nasej wody !!: ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: cyś Ty stary cyś Ty młody..... IP: 212.244.252.* 12.06.02, 14:33 mozemy rozpic na rozchodne flache, co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: cyś Ty stary cyś Ty młody..... 12.06.02, 14:38 seplu seplu, seplenie;) mace jakes pycie? pyfko albu cus?;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cyś Ty stary cyś Ty młody..... 12.06.02, 14:47 ...miałam ci jabłonke....:)) ..to chlup!, bo zaraz ide.... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: cyś Ty stary cyś Ty młody..... 12.06.02, 15:33 cos dis niemrawo slo, pewnie pses seplenienie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: coś ostatnio ........ 13.06.02, 08:28 ...pusto na wrzosach...:((( ..co z wami "baby" ????:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: coś ostatnio ........ 13.06.02, 08:33 juz jestem!!!przepraszam, ale dobudzic sie nie moge. czy seplenienie dzisiaj tez obowiazuje? wstawilam sobie wczoraj te wybite jedynki, ale jesli bedziecie sie upierac to pojde wybic raz jeszcze;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: coś ostatnio ........ IP: 212.244.252.* 13.06.02, 08:40 Spać!!!!! Wczoraj jeździłam na jakimś opornym koniu i mnie tyłek boli:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: coś ostatnio ........ 13.06.02, 08:44 ...to co ten facet miał za konia????:)))) ...kurde.....że aż cie tyłek boli..:))) ..Saqqaruś nie musisz seplenic!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: coś ostatnio ........ 13.06.02, 09:01 ...i o czym ten Tygrysek znowu myśli????...:)))))))))) Cześć Wszystkim!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: coś ostatnio ........ IP: 212.244.252.* 13.06.02, 09:03 Tygrysku - nieruchawego;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: to źle cholera.......... 13.06.02, 09:11 ...nieruchawe konie są najgorsze....oprócz małych kucyków..:)) ..a już mały nieruchawy kucyk to katastrofa!!!:)))) ....no to dlaczego cie tyłek boli????:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Ronja 13.06.02, 09:13 nieruchawy kucyk??? nie bylo prawdziwego ogiera w okolicy?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ronja 13.06.02, 09:20 no widzisz Saqqaruś!!! takie to teraz chopy sa!!!!:)) ..na szczęście nie Tygryski!!:)) a znacie to:??? ..w górach facet wspina się z dziewczyną.... ..w pewnym momencie ona mówi: - nie mogę wejśc wyżej,...ściana za płaska.. ..on: - niech pani znajdzie jakiś uskok.. ..ona: - mam szparę że cała ręka wejdzie!!!! ..on: - niech sie pani nie reklamuje tylko wspina!!! tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Ronja IP: 212.244.252.* 13.06.02, 09:22 To bydle ni ekon było, większe ode mnie:) stąd moje nadzieje na temperament powyższego. I dupa. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ronja 13.06.02, 09:26 ..kto był większy?? ten facet czy jego koń ???? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Ronja IP: 212.244.252.* 13.06.02, 09:29 Koń, ganiady, 170 w kłębie;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Ronja 13.06.02, 09:31 170 gdzie? klab to srednica czy obwod?:)))) to ja sie nie dziwie ze Cie tylek boli;)) nono Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: też sie nie dziwie.... 13.06.02, 09:40 ...po takim koniu to jak po lewatywie!!!:))) ...biedna Ronka....a może nie???:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: też sie nie dziwie.... IP: 212.244.252.* 13.06.02, 09:49 hłehłehłe wy się podśmiewacie a ja naprawdę ledwo co siedzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: też sie nie dziwie.... 13.06.02, 09:54 następnym razem podłóż sobie poduszkę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: też sie nie dziwie.... 13.06.02, 09:56 poduszke pod klab?? niby jak?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: też sie nie dziwie.... IP: 212.244.252.* 13.06.02, 09:58 A jak wówczas koń poczuje mój dosiad i sygnały?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: co wy?????.... 13.06.02, 10:10 ...pod jaki kłąb???? ....następnym razem bedzie musiała przy świetle na tym koniu jeździc!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: też sie nie dziwie.... 13.06.02, 10:11 czesc Miski!:) cos dzis konsko-erotycznie sie zrobilo:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: też sie nie dziwie.... 13.06.02, 10:14 taaaaaaaaaa, ciekawe czemu? :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: też sie nie dziwie.... 13.06.02, 10:14 dosiad nieistotny!!! wazne ze lydkami bedziesz mogla kierowac:)) czesc Aniu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: też sie nie dziwie.... 13.06.02, 10:18 czesc Sakarka! jak tam blizny po wybitych jedynkach?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Arosko!!!!!!!!!!.... 13.06.02, 10:29 ..gdzie jesteś??? czemu nie ma Cię na wrzosach z nami???:) ...pojeździłabys se na "koniu"!!:)))) tygrysek... ...po bliznach już śladu nie ma:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara ale za to moge swistac dziurami:)) 13.06.02, 10:31 i papieros fajnie sie trzyma:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Arosko!!!!!!!!!!.... 13.06.02, 10:32 faktycznie gdzies nam sie Aroska podziala! Tygrysek skad wiesz o bliznach, czyzbys tygrysich sposobow uzyl, zeby Sakarke uleczyc?:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Sakarka 13.06.02, 10:40 jak nie pluje pod wiatr, to nawet i na pol metra doleci:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Sakarka 13.06.02, 10:46 leci dalej, nawet czasem okna udaje mi sie wybic:) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: Arosko!!!!!!!!!!.... 13.06.02, 10:43 ...już się odnalazła...:)))) ..a na koniku to ja chętnie...:)))))))))))) ...aha...Laelka masz @:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Arosko!!!!!!!!!!.... 13.06.02, 10:49 czesc Aroska! Sakarka jakich Ty pestek uzywasz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath.....(you know15) 13.06.02, 10:55 ..o bliznach wiem z pewnego źródła!! ale nie powiem!!!!:))) ..no tak!!,..jak trza na koniu pojeździć to sie Aroska pojawiła!:)) ..tylko zeby i ciebie tyłe nie bolał!!!:)) ..weź se małego i chudego na początek!!:))) ..co nie Ania!!??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath.....(you know15) 13.06.02, 10:57 yasne Tygrysie!:) i uwazaj na pestki ktorymi pluje Sakarka, jakis ciezki kaliber maja!:) a ja znikam na troche na razie! bum! buuum! uwaga! pestki nadlatuja!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: heath.....(you know15) IP: 195.116.92.* 13.06.02, 11:09 ...nie bój się...to nie będzie pierwszy raz...:))))))))) .....a małych i chudych nie lubię...:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath.....(you know15) 13.06.02, 11:46 ...wiem!!:)))),...ale żebyś potem nie płakała że cie tyłek boli!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: heath.....(you know15) 13.06.02, 11:49 pestki mam porzadne, metalowe;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: heath.....(you know15) IP: 195.116.92.* 13.06.02, 12:12 ...nie będę...obiecuję...:)))))))))) ...tylko tych pestek się boję... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: heath.....(you know15) 13.06.02, 13:14 nie boj zaby! przez te dziury mam takiego cela, ze w stodole bez problemu trafiam!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: heath.....(you know15) IP: 195.116.92.* 13.06.02, 13:24 :))))))))))))....dobrze wiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath.....(you know15) 13.06.02, 13:18 .....pestek się nie bój!!:)),..nie wpadną gdzie nie trza!!!:)))) ...Saqqarka je nakieruje dobrze!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: heath.....(you know15) IP: 212.33.74.* 13.06.02, 13:59 profilaktycznie przynioslam helmy pozyczone z Muzeum Wojska:) prosze przymierzac:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath.....(you know15) 13.06.02, 14:16 ...na mnie pasuje !:)) ale na Aroskę chyba nie....:(((( ...za mały....:((( Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: heath.....(you know15) 13.06.02, 14:17 helmy nic nie dadza, bede celowac po oczach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: heath.....(you know15) IP: 212.33.74.* 13.06.02, 14:19 Sakarka nie badz taka, nie mam znajomych spawaczy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: heath.....(you know15) 13.06.02, 14:21 a masz znajomego co robi betonowe buty? moge celowac w nogi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: heath.....(you know15) IP: 212.33.74.* 13.06.02, 14:24 takie buty moge sama zrobic, mam wprawe po licznych remontach:))) ale musze juz znikac!((( czy jutro bedzie komplet nas? jak nie to zycze milego weekendu profilaktycznie! uwaga Sakarka znow pluje!:))) papapa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: heath.....(you know15) IP: 195.116.92.* 13.06.02, 14:34 ...a jesteś pewien Tygrysku, że to co założyłeś to na pewno hełm?????...:))))) ...będziesz jutro??????... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: heath.....(you know15) IP: 212.33.74.* 13.06.02, 18:06 nieeeeeeeeee!:) czyzby Tygrysek stary nocniczek znalazl?:)))0000000000 Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath.....(you know15) 14.06.02, 07:47 ...cześć kobietki!!!:)))) ...nie wiem czy to był hełm...ale coś metalowego więc chyba tak!:)) ...Anka !!!! ja Ci dam nocniczek!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: heath.....(you know15) IP: 195.116.92.* 14.06.02, 08:04 ...a co????????...miałeś jeszcze taki metalowy nocniczek????????????:))))))))) Witajcie:))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath.....(you know15) 14.06.02, 08:13 ..ci dam nocniczek!!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: heath.....(you know15) IP: 212.244.252.* 14.06.02, 08:22 Nocnik w kaczora donalda?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: heath.....(you know15) IP: 195.116.92.* 14.06.02, 08:27 Tygrysku...ja nie żartuję:)))))))))))))))...ja pamiętam takie nocniczki...ale ich nie lubiłam, bo były strasznie zimne...:)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: heath.....(you know15) IP: 195.116.92.* 14.06.02, 08:28 ...i cześć Ronja:)))))))))...a czemu akurat w kaczora Donalda??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: heath.....(you know15) IP: 212.33.74.* 14.06.02, 08:35 czesc! kurcze ale dzis zaspalam! milego weekendu i blagam nie o nocniczkach bo mi sie do lazienki zaraz zechce!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja A ja wiem, bo na nich chyba głupawe rysunki... IP: 212.244.252.* 14.06.02, 08:36 były, np. kaczor donald, myszka miki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: A ja wiem, bo na nich chyba głupawe rysunki... IP: 212.33.74.* 14.06.02, 08:43 mialy zachecac do siusiania?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A ja wiem, bo na nich chyba głupawe rysunki... 14.06.02, 08:59 ..a ja miałem nocniczek z nagimi modelkami!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: A ja wiem, bo na nich chyba głupawe rysunki... 14.06.02, 08:59 witam:)) hehehe, nocniczki Wam po glowach chodza? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: A ja wiem, bo na nich chyba głupawe rysunki... IP: 195.116.92.* 14.06.02, 09:04 ...no to już wszystko jasne Tygrysku...:)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: A ja wiem, bo na nich chyba głupawe rysunki... 14.06.02, 09:05 mało się przez Was nie udławiłam kawą :))))))))))) Cześć maluszki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Ja na 16-te urodziny dostałam od kumpelek IP: 212.244.252.* 14.06.02, 09:12 nocnik w szkole i nosiłam go potem przez cały dzień, a w chwilach wolnych siadałam na nim:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: Ja na 16-te urodziny dostałam od kumpelek 14.06.02, 09:25 ...a był na nim Donald??????:))))))))) Cześć Laelka:))))...fajny kalendarz:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A ja wiem, bo na nich chyba głupawe rysunki... 14.06.02, 09:18 ...czemu???? ,....miałem najpiękniejszy nocniczek w okolicy!!!:)) ....każdy(a)...chodził(a)...do mnie sikac!!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: A ja wiem, bo na nich chyba głupawe rysunki... 14.06.02, 10:24 hi, hi kalendaż w sam raz na lato dla dziewczynek. Myślałam o tym, żeby sobie nad biurkiem powiesić, ciekawe byłoby zobaczyć miny facetów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: A ja wiem, bo na nich chyba głupawe rysunki... IP: 212.33.74.* 14.06.02, 12:22 pewnie bylyby podobne gdybys sobie nocniczek zawiesila:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A ja wiem, bo na nich chyba głupawe rysunki... 14.06.02, 12:38 ...zboczone "baby" !!: ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: A ja wiem, bo na nich chyba głupawe rysunki... IP: 212.33.74.* 14.06.02, 12:41 jako zboczona baba domagam sie zeby tych panow bylo widac tez od przodu!!!:))) znikam, zycze milego weekendu i do poniedzialku! buzi, buzi!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: A ja wiem, bo na nich chyba głupawe rysunki... 14.06.02, 12:58 papa Aniu heheh, kalendarz jest niczego sobie, tylko dlaczego nie jest on trojwymiarowy?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: A ja wiem, bo na nich chyba głupawe rysunki... IP: 212.33.74.* 14.06.02, 15:39 to ja sie jeszcze raz wpisze bedzie 290, watek trudniej zniknie przez weekend:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Cześć wszystkim !!!:))) 17.06.02, 07:59 ..w ten cholerny poniedziałek!!!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Cześć wszystkim !!!:))) 17.06.02, 08:11 Cześć, ale jeszcze tylko niecałe pięć dni i znów wolne;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Cześć wszystkim !!!:))) 17.06.02, 08:21 ..phi,..też mi pocieszenie!!:)))) ..cześć Ronka!!:)) ..co słychać u ciebie i twoich ogierów!:)))?? Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Cześć wszystkim !!!:))) 17.06.02, 08:22 Oh widzę, że wszyscy tylko czekają piątku. A gdzie umiłowanie pracy? 300% normy? Nic z tego? :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: Cześć wszystkim !!!:))) 17.06.02, 08:43 Nic....ja znowu chce weekendzik!!!!!!!!!!!!!!:)))))) Cześć Wszystkim!!!!!!!!:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Cześć wszystkim !!!:))) 17.06.02, 10:13 czesc!!! a mi to zwisa weekendzik bede miala pracujacy(((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: wiesz Anka....ty to masz przekapane.. 17.06.02, 10:54 ..z ta praca!!,...a w ogóle to do dupy z tym wszystkim!! ...weekend taki fajny imprezowo-towarzyski a dzis zaś ta praca i praca! ..ja to pieprze!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: wiesz Anka....ty to masz przekapane.. 17.06.02, 10:58 wiem Tygrysku, wiem((( zeby bylo jeszcze weselej to takie weekendy mam dwa pod rzad!((( no dobra to znikam na troche, na razie! i dzieki za wyrazy wspolczucia!:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: wiesz Anka....ty to masz przekapane.. 17.06.02, 11:08 biedna Ania, płacą Ci przynajmniej nadgodziny, czy to tak w czynie społecznym? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara witam wszystkich serdecznie chociaz to monday 17.06.02, 11:12 i zycze, zebyscie mieli mily i pogodny dzien:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Saqqaruś....... 17.06.02, 11:27 ...nie wiem czy w taki dzień jakiekolwiek pocieszenie jest dobre... ..a poza tym jeszcze mam kaca po weekendzie...i cholernie mi sie pić chce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Saqqara, Laelia, co powiecie na środę? IP: 212.244.252.* 17.06.02, 11:48 Chodzi o spotkanie w celu chlania;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Saqqara, Laelia, co powiecie na środę? 17.06.02, 12:00 pijaczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: )))) ..ale za to jakie słodkie!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Saqqara, Laelia, co powiecie na środę? 17.06.02, 12:20 bardzo chetnie:))) w koncu zobacze slynna Ronje co ma nieruchawe koniki pod soba;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Saqqara, Laelia, co powiecie na środę? 17.06.02, 12:28 ..nieruchawe ale duże!:))) bo potem ją tyłek boli!! he he... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Saqqara, Laelia, co powiecie na środę? 17.06.02, 12:45 to moze nauczona doswiadczeniem bedzie Ronja teraz wybierac mniejsze ale zwawsze za to?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Saqqara, Laelia, co powiecie na środę? IP: 212.244.252.* 17.06.02, 12:54 Ja w ogóle wolę mniejsze i żwawe:) Dobra, to ustalamy pore i godzine tu, czy prywatnie mejlowo?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Saqqara, Laelia, co powiecie na środę? 17.06.02, 13:16 serio???:))..bo np. Aroska woli duże!:)))), nie lubi małych i chudych!:)) ...nie wiem czy sa takie żwawe jak małe ....ale :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Saqqara, Laelia, co powiecie na środę? 17.06.02, 13:20 Błagam nie w środę, wtorek, czwartek, piątek - chętnie, na środę już jestem umówiona :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Saqqara, Laelia, co powiecie na środę? IP: 212.244.252.* 17.06.02, 13:23 A ja nie mogę w tym tygodniu innego dnia, a w przyszłym tygodniu przyjeżdża do mnie mój brat, więc nie odwalę chamowni i nagle se nie wyjde na spotkanie z Wami:( Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Saqqara, Laelia, co powiecie na środę? 17.06.02, 13:25 to ustalcie miedzy soba, ja w sumie free jestem, jak ta ptica:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Dziouchy1 Wysłałam Wam mejla z propozycjami...:) IP: 212.244.252.* 17.06.02, 14:52 A po drugie, czy nie czas na nową częsc?:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Dziouchy1 Wysłałam Wam mejla z propozycjami...:) 17.06.02, 15:08 odpisali juz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Dziouchy1 Wysłałam Wam mejla z propozycjami...:) IP: 212.33.74.* 17.06.02, 15:33 oj czas bo ta sie juz dlugo laduje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: heath............(you know 15) IP: 195.116.92.* 18.06.02, 07:56 Witam Wszystkie:))))))))))))...w imieniu swoim i Tygryska (bo się rozchorował i go dzisiaj nie będzie:((((() Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath............(you know 15) 18.06.02, 08:06 czesc Aroska! biedny Tygrysek, mam nadzieje ze to nic powaznego i szybko do nas wroci! smutno bedzie bez Niego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: heath............(you know 15) IP: 212.244.252.* 18.06.02, 08:17 Pozdrów go od nas:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath............(you know 15) 18.06.02, 08:19 i pozycz szybkiego powrotu do zdrowia i na wrzosowisko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: heath............(you know 15) IP: 195.116.92.* 18.06.02, 08:51 ....oki....:)))))))))....to chyba nic poważnego...gardełko go boli...pewnie popił i się za bardzo wydzierał...:))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath............(you know 15) 18.06.02, 08:54 ale to Jego gardlo ma sklonnosci do czestych przeziebien, niedobrze... ja znikam na troche na razie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: heath............(you know 15) IP: 195.116.92.* 18.06.02, 09:25 ...no wiesz...jak się tyle pije...:)))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara witam serdecznie 18.06.02, 09:46 dziendobry Paniom a Tygrys co? zaniemogl??? hehehe, tak to jest jak sie wcian mlode antylopy na swiezym powietrzu z otwartymi ustami;))) to moze wieczor babski sobie urzadzimy? pidzama party itd;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: witam serdecznie IP: 195.116.92.* 18.06.02, 10:03 ...bardzo chętnie:)))))))))))))...ale w taki upał to wolałabym bez pidżamy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: witam serdecznie 18.06.02, 10:25 przeciez nie twierdze ze w tych pidzamkach bedziemy siedziec do konca;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: witam serdecznie 18.06.02, 10:34 wystarczy, że Tygrys zniknął a my znów plażę nudystów urządzamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: witam serdecznie IP: 195.116.92.* 18.06.02, 10:56 ...a co tam!!!...i znowu będzie żałował, że go nie było...:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: witam serdecznie IP: 212.33.74.* 18.06.02, 12:08 wtedy to sie juz na pewno od chorowania powstrzyma:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: witam serdecznie IP: 212.33.74.* 18.06.02, 15:38 jak takie imprezki beda nam wychodzic to czarno widze zdrowie Tygryska:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: witam serdecznie IP: 195.116.92.* 18.06.02, 15:48 ...nic mu nie będzie:)))))))))...a teraz pa pa, bo już znikam... ...bawcie się dobrze...chociaż w tym upale to niewiele można robić...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: witam serdecznie 18.06.02, 15:54 a ja sobie siedzę w basenie, przystojny kelner podaje mi drinka, inny czarujący pan wciera mi krem do opalania w plecy...... ups, to była fata-morgana :) do zobaczenia jutro Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cześć dziewczyny!!!:)))) 19.06.02, 07:31 ..jestem już ! cały i zdrowy(prawie):)))) ...kurde a wy znowu sie rozbieracie jak mnie nie ma!!!! ..dlaczego!!!??? :))) ....to chodzcie dzisiaj tę imprezę zrobimy!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: cześć dziewczyny!!!:)))) IP: 195.116.92.* 19.06.02, 07:58 ha...chciałbyś:))))))))))))).... Cześć Wszystkim:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: cześć dziewczyny!!!:)))) 19.06.02, 08:30 nie trzeba chorować kiedy nam żar do głów ude4rza :))) cześć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: cześć dziewczyny!!!:)))) IP: 195.116.92.* 19.06.02, 08:31 ...oki...Ty pierwszy:)))))))))))))))))... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dobra!!!!!:))))))) 19.06.02, 08:35 ...to ja jako pierwszy!!:)) ..więc najpierw ściągam koszulke!!:)) ..i zostaje w jeansach... ..tera wy!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: dobra!!!!!:))))))) 19.06.02, 08:40 dziendobry to ja zrzuce.... ponczoszki, na poczatek:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: dobra!!!!!:))))))) IP: 195.116.92.* 19.06.02, 08:46 ...a ja kożuch...:)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: dobra!!!!!:))))))) 19.06.02, 08:47 Tygrys, z nami nie wygrasz, zwłaszcza w lecie. Też mam pończochy, ale najpier5w zdejmę żakiet :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dobra!!!!!:))))))) 19.06.02, 09:10 ..to ja ściągam pasek....:))))) ..zaraz Anka przyjdzie,....ciekawe co ona ściągnie!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: dobra!!!!!:))))))) IP: 212.244.252.* 19.06.02, 09:12 Cholera, ja mam tylko sukienkę zapinaną na ramiączkach i sandały:(((((( Sciągam zegarek... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: a potem..... 19.06.02, 09:30 ...jedno ramiączko.....drugie....i.....:)))))))) ..czesć Ronka!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: a potem..... IP: 212.244.252.* 19.06.02, 09:33 No cześć! Mam jeszcze kolczyki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: a potem..... IP: 195.116.92.* 19.06.02, 09:34 ...dobra...żartowałam z tym kożuchem...:))))))))...ściągam bluzeczkę....ale pozostaje mi jeszcze sukienka:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: no,...teraz już lepiej....:))) 19.06.02, 09:43 ....bluzeczka....a pod nią..:))))))) ..Ronka!!! kolczyki sie nie liczą!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: no,...teraz już lepiej....:))) IP: 212.244.252.* 19.06.02, 09:45 To co ja mam cholera szefowi powiedzieć jak mnie w czarnej bieliźnie przy kompie zobaczy????????:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: no,...teraz już lepiej....:))) 19.06.02, 09:47 powiedz mu ze to sa jego pozbozne zyczenia a naprawde siedzisz w ciuchach;)) dorzucam bluzke na ramiaczkach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: no,...teraz już lepiej....:))) IP: 212.244.252.* 19.06.02, 09:50 Jest szanasa że nie spojrzy,bo on tylko nieuważnie rzuca do mnie dzień dobry i idzie na górę:) Kumple z pracy się ucieszą, jak przyjda ze mną pogadać o wczorajszm meczu Korea- Włochy:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: no,...teraz już lepiej....:))) 19.06.02, 10:06 Zauważyłyście, że Tygrys sprytnie ominął kolejkę? Ja zdejmuję bluzeczkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: no,...teraz już lepiej....:))) IP: 212.244.252.* 19.06.02, 10:09 No, jak gdzież byśmy mu dały! Już w slipach i skarpetach stoi:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: no,...teraz już lepiej....:))) 19.06.02, 10:10 hehehehe, raczej w samych skarpetach:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Brathanki gdzieś w radio lecą! IP: 212.244.252.* 19.06.02, 10:11 Ale bym sobie potańczyła!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Brathanki gdzieś w radio lecą! 19.06.02, 10:15 aloha ! mam przesolone ogorki malosolne chcecie? a na poczatek zdejme spinke do wlosow he,he, he!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Brathanki gdzieś w radio lecą! IP: 212.244.252.* 19.06.02, 10:22 O, zapomniałam o klamrze do włosów! Dobrze, ze mi przypomniałaś:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ja ci dam spinke!!!!!:)) 19.06.02, 10:23 ...kiecke sciągaj i to zaraz !!!!:)) ..ja już w skarpetach stoje!!!:)) ..a Aroska gdzie?? teraz jej kolej!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ja ci dam spinke!!!!!:)) 19.06.02, 10:41 jak Jej kolej to pewnie po parowoz poszla:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ja ci dam spinke!!!!!:)) 19.06.02, 10:52 mam nadzieje ze nie przywlecze tu calej PKP:))))) dorzucam gumke do wlosow, a niech tam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: już przyszła... IP: 195.116.92.* 19.06.02, 10:53 ...i ściąga buciki...:))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: już przyszła... IP: 195.116.92.* 19.06.02, 11:45 ...stoi i sapie...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: już przyszła... 19.06.02, 11:49 dyszy i dmucha..." dalej sie text urywa ze wzgledu na wczesna pore nadawania:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: już przyszła... 19.06.02, 12:04 ..dobra ,...sciągam skaretki......:)) ..teraz jestem w samych boxerkach!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: już przyszła... 19.06.02, 12:12 tu sie nie ubiera, tylko rozbiera, od dawna jestes bez boxerek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: ha ha... IP: 195.116.92.* 19.06.02, 12:21 :)))))))))))))...no to Tygrysek nie ma już nic do ukrycia...a my pozostałyśmy...prawie ubrane:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ha ha... 19.06.02, 12:44 nie tak szybko kobiety!!! mam jeszcze boxerki!!!:)) ..teraz wy! jazda ściągać wszystko!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: ha ha... IP: 195.116.92.* 19.06.02, 12:52 .....??????????????.......to Ty chodzisz w bokserkach???????????... Ps....masz odp!!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ha ha... 19.06.02, 13:06 a w czym niby mam chodzić?????:)) ..pewnie że chodze w boxerkach!!:)) ....chciałem ci odpisać ale nie mogę wejść na pocztę...:(( ..spróbuję później albo wyslę sms-ka!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ha ha... 19.06.02, 13:09 a po co wogole masz w czyms chodzic?;))) chodz w niczym!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: ha ha... IP: 212.244.252.* 19.06.02, 13:17 Mozemy mu jeszcze podpowiedzieć odkąd dokąd ma się przejść i którą partie mięśni napiąć... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ha ha... 19.06.02, 13:24 ta....i coś jeszcze ?????....może fikołki porobić????!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: ha ha... IP: 195.116.92.* 19.06.02, 13:32 ....nooooooooooooooo.....to byłoby całkiem zabawne:)))))))))))))))....hihi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: ha ha... IP: 212.33.74.* 19.06.02, 14:26 Tygrysek ja proponuje szpagat:)))zebys zrobil:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ha ha... 19.06.02, 14:27 a ja chce zobaczyc pare pompek... ot, tak sobie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: ha ha... 19.06.02, 14:31 Ej, a takie coś , co robią łyżwiarze, szpagat w podksoku, mhmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: ha ha... IP: 195.116.92.* 19.06.02, 14:34 ...no zabawne...no bo wyobraź sobie siebie jak goły:))) robisz fikołki:))))))... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: ha ha... IP: 212.33.74.* 19.06.02, 14:41 Tygrysek gdziezes?:) nie mow ze przed stadem chetnych zobaczyc by Cie w roznych pozach bab zwiales:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ha ha... 19.06.02, 14:44 szpagat, fikołki, pompki...baby chcecie mnie zamęczyć!!!!!!:))) ..a poza tym jestem w bokserkach!!!!! to wy jesteście gołe!!!!:)) ooo..Ronja jaka pupa!!:)),...Aroska....jaki biust!:)) he he.... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: ha ha... 19.06.02, 14:46 Pupa jak pupa, tez byś miał taką jakbyś konno jeździł:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: ha ha... IP: 195.116.92.* 19.06.02, 14:52 ...:)))))))))...dzięki za komplement...bo mam nadzieję, że to właśnie był komplement:))))))))))))))))))))))))............ ...masz za to brzoskwinkę...:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: ha ha... IP: 212.33.74.* 19.06.02, 14:48 zawsze sie odgryzie Kocisko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia POBUDKA!!! 20.06.02, 07:47 Co jest śpiochy. Wstawać!!! Do roboty! Jak ja muszę, to Wy też! Jestem dziś bezlitosna. A co! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: POBUDKA!!! 20.06.02, 07:50 łłłłłłaaaaaaaaa przeciągam się leniwie i witam wszystkich!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: heath............(you know 15) IP: 195.116.92.* 20.06.02, 07:50 Witam:))))))))))).........ale upał.......dajecie radę??????????.........:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: heath............(you know 15) IP: 212.244.252.* 20.06.02, 07:54 Nie, ale nie mamy wyjścia:) No i prosze, poznałam wczoraj Saqqarę - laska nie z tej ziemi i charakter zajebisty - faceci, brać się do niej i z nią za reprodukcję, co by więcej kiedyś takich chodziło po świecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath............(you know 15) 20.06.02, 08:20 ...też ją niedługo poznam!!!!:)) ..i weźmiemy się za reprodukcję!!:))) ..co nie Saqqaruś???:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: heath............(you know 15) IP: 212.244.252.* 20.06.02, 08:27 Pogadajmy o tym, ale na nowym wątku, co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara reprodukcja??? 20.06.02, 08:26 ze mna??? na glowe ktos tu upadl??:))) Ronka do Ciebie smieje sie teraz jak gupia do sera:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: reprodukcja??? IP: 212.244.252.* 20.06.02, 08:29 No i mnie k... do sera porównano... Za co?;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: reprodukcja??? 20.06.02, 08:30 wybacz, jestem oglupiala z uczucia, wiesz:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: reprodukcja??? 20.06.02, 08:41 Saqqaruś to był Ronji pomysł!:)) ...ona tak w trosce zeby więcej było takich jak ty!:)) ..to zakładamy nową część ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: reprodukcja??? IP: 212.244.252.* 20.06.02, 08:45 Spoko, możemy zwalić na to, ze wciąż jestem ogłuszona wczorajszymi wystepami wokalnymi...;) Odpowiedz Link Zgłoś