tygrysek_ 04.06.02, 08:43 ..the part 15 is open!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laelia Re: heath............(you know 15) 04.06.02, 08:46 można odetchnąć i nie ma tu telewizora!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath............(you know 15) 04.06.02, 08:48 ..ale jest radio!!!:)))))) ..na baterie!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: heath............(you know 15) 04.06.02, 09:28 No nareszcie! Jak to nie ma telewizora - myślałąm że polegnę se pod dębem na kocyku z piwkiem i popatrze na mecz:( Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath............(you know 15) 04.06.02, 09:32 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Uciekam z włosem rozwianym. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: heath............(you know 15) 04.06.02, 09:37 Ja swój specjalnie spięłam na łbie zeby nie latać za Tobą z rozwianym:))) Masz łaskotki??????? Tygrysku, pytałeś się gdzie mój uśmiech? Na gębie! A spodziewałeś się ze gdzie...?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath............(you know 15) 04.06.02, 09:45 ta !! jakoś nie zauważyłem!!:))) ..ej Laelka nie uciekaj ! damy Ci piwa!...albo wódki !! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath............(you know 15) 04.06.02, 09:49 wódki i to dużo, żebym się zdążyła porządnie znieczulić przed meczem :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: heath............(you know 15) 04.06.02, 09:51 witam :)) prosze, tylko nie mecze, wszedzie sa mecze, pilka i bramki, i krzycza goooolll ja juz tego nie wytrzymam;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath............(you know 15) 04.06.02, 09:57 ...Ronja,..polej jej!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: heath............(you know 15) 04.06.02, 10:11 ahoj! Dziewczyny olewajcie mundial tak jak ja:))) wtedy da sie przezyc!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: heath............(you know 15) 04.06.02, 10:12 olewam i olewam, ale widac za malo! prosze o polanie, w kieliszek, nie po pysku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Są środowiska, w których dziewczyny nie polewają.. 04.06.02, 10:14 Ale na szczęście nie takie mnie wychowało na prawdziwą koniarę:))) Uwaga, odbijam i odkręcam koreczek. No to komu?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: to całe szczęście Ronka że nie jesteś... 04.06.02, 10:17 ...z tych środowisk!!:)) ..bo bym cie sam osobiście do tych torów przyczepił!!:)) ..a wiecie co siędowiedziałem???? ..Aroska leży na torach na trasie Opole - Wrocław...!!:) ..ciekawe czy tak jak my czeka na pociąg!??:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: to całe szczęście Ronka że nie jesteś... 04.06.02, 10:19 To niech przyłazi do nas będzie weselej:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Aroska!!! Tłamszą we mnie kibica!!! Przybywaj!!!:) 04.06.02, 10:15 No bo kurdę już sie przełamuje i dam ten telewizor stąd zabrać:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: mówiłem juz że ona na torach... 04.06.02, 10:22 a co? torow sie przeniesc nie da? da sie!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: mówiłem juz że ona na torach... 04.06.02, 10:23 a po co Ona lezy? z takiej dlugiej poreczy to lepiej pozjezdzac a nie lezec:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: a ona tak sobie leży... 04.06.02, 10:28 ..na znak solidarności z nami!!:)) ..jej flaki pociąg rozwlecze od Wrocka do Opola!!:)) ..ale my i tak bedziemy lepsi bo nasze z Wawy do Zakopca pociągnie!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a ona tak sobie leży... 04.06.02, 10:29 zadnych flakow, bo nie cierpie takich widokow!:))) prosze byc w calosci, od Chitaway do Syracuz!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: a właśnie że flaki!!!!:)) 04.06.02, 10:34 ..wszedzie!! krew, flaki, serca, wątroby, jelita na torach.... ..blade połamane kości ..i mnóstwo krwi !!!!!:)))) ..ach! co za widok dla Tygrysa !!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: a właśnie że flaki!!!!:)) 04.06.02, 10:36 Tygrys przestan bo bedziesz mi sniadania stawial przez tydzien, w zamian za dzisiejsze ktore zaraz strace!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: przybywam... 04.06.02, 10:43 ...z tą odsieczą Ronia:)))))))...i niosę telewizor pod pachą:))))...nie damy się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))) ...i na żadnych torach nie leżałam...a jeżeli już to wybrałabym trasę Wrocław- Gdańsk:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: przybywam... 04.06.02, 10:46 w koncu w miare normalny post ,a nie Tygryskowa makabra:)))))))))))))))))))))))) czesc Aroska! Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: przybywam... 04.06.02, 10:48 ...właśnie...witam Wszystkich bardzo cieplutko z upalnego Wrocka:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ania!!:) nic nie stracisz!!:))) flaki sa... 04.06.02, 10:47 ..wspaniałe, pyszne....i ładnie wyglądaja na torach!!!:)) ..wyobraź sobie rozjjechaną wątrobę przylepiona do torów!)) ..obok niej porozciagane jelita owinięte wokół serc...setek serc!!:)) ..no i wszystko polane krwią ofiar!!:))) taką na wpół zastygłą!!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Ania!!:) nic nie stracisz!!:))) flaki sa... 04.06.02, 10:55 jaki tam widok dla Tygrysa, przecież jedno Twoje oko będzie tu, a Twoje tam...:) Aroska, ja telewizor mam za plecami - u mnie będzie oglądanie meczu dla zapaleńców pracowych, więc będę musiała zniknąć z forum od 13.30:) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: Ania!!:) nic nie stracisz!!:))) flaki sa... 04.06.02, 10:57 ..no to Ci zazdroszczę Ronia...:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Tygrys Ty paskudo!!!!:))))) 04.06.02, 10:57 no nie!!!:))) ja sie wylaczam! zajrze tu ok. 13.30 i bede wtedy jesc! jak bedziesz dalej takie rzeczy wypisywal to wysle Ci obrazliwego sms-a!:))) Dziewczyny uspokujcie Go, bo Wam tez zacznie jakies straszliwe obrazy malowac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Tygrys nie jest taka paskuda 04.06.02, 11:06 :))) nawet jesli opowiada o tych rozjechanych watrobach... swoja droga ciekawa idea:)) ogladajcie mecz, ja naloze opaske na oczy i stopery w uszy, plus doustnie krata piwa, wystarczy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: no właśnie Saqqaruś!!!: ))) 04.06.02, 11:13 ..powiedz im że nie jest!!!:)))) ...a opowiada o flakach bardzo ciekawie!!:)) ..Anka chcesz jeszcze jakis motyw??:)))) ..a u mnie tez chyba będzie oglądanie meczu!:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Tygrys nie jest taka paskuda 04.06.02, 11:22 Poproszę o podobny zestaw pierwszej pomocy, telewizor u mnie w biurze włączony od rana, domowe przedszkole właśnie obejrzałam :( Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara nie bojcie sie rebiata 04.06.02, 11:40 Laelia dla Ciebie sluchaweczki i maly monitorek, nie pokazuj tego nikomu, swinskie strasznie:)) Tygrys jest suuuper:)))))) a kiedy opowiada o tych bebechach to hohoho i ho:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dzięki Saqqaruś!!!: )))) 04.06.02, 11:47 ..aby ty jedna lubisz flaki i....Tygryska!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: dzięki Saqqaruś!!!: )))) 04.06.02, 13:06 bo ja tez lubie innym falki wypruwac!!!! a zyly sobie, zeby bylo sprawiedliwie:))) A Ciebie lubie za to ze jestes Tygrys:)) z flakami czy bez;) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: dzięki Saqqaruś!!!: )))) 04.06.02, 13:12 jak tak dalej pojdzie to zaczne zalowac ze jednak mi ten prad wlaczyli:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dzięki Saqqaruś!!!: )))) 04.06.02, 13:20 a czemu Ci wyłączyli Anka??? ,..i czemu bedziesz żałować że włączyli?? ..Saqqaruś ja Cie tez lubie z flakami albo bez!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: dzięki Saqqaruś!!!: )))) 04.06.02, 13:25 nastapil gwaltowny pobor pradu z zw. z zaczynajacym sie meczem!:) a dlaczego to Ty dobrze wiesz!:))) straszysz mnie od rana opisami, a jeszcze mi upsy dodatkowo nerwy szarpia, bo piszcza!;) w zw. z powyszym skladam wyrazy uszanowania i do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dzięki Saqqaruś!!!: )))) 04.06.02, 13:39 pa Aniu!! ja pędzę na mecz!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
th0mas Re: dzięki Saqqaruś!!!: )))) 04.06.02, 20:38 A jednak mnie ktos pamieta!!! Ciesze sie strrrasznie :))) Ronieczko, a moze ta Wiselka w piatek? albo w sobote? strasznie cieplo sie zrobilo i moznaby poprobowac nowosci nad wisla... slyszalem ze niezle sie ogrodkow namnozylo a i rodzajow napiktow co niemiara! Caluski, cukierki, ciasteczka PS - macie tu zgrzewke krolewskiego, trzeba jakos ta dzisiejsza zenade zapomniec... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dzięki Saqqaruś!!!: )))) 05.06.02, 07:38 cześc wszystkim..... ..po tej wczorajszej żenadzie to nawet TIR z piwem nie starczy.....:(((( KURWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dzięki Saqqaruś!!!: )))) 05.06.02, 07:55 ..do dupy z tym wszystkim!!!!! ....idziemy na tory Saqqaruś!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: dzięki Saqqaruś!!!: )))) 05.06.02, 08:11 znowosz bedziecie o uroczych:) widokach opowiadac?:))) dzin dybry!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: dzięki Saqqaruś!!!: )))) 05.06.02, 08:15 dzień dobry, proszę dzisiaj zapodać dzień romantyczny, jedna marabra tygodniowo to w sam raz Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: dzięki Saqqaruś!!!: )))) 05.06.02, 08:16 Słuchajcie, ale zabijajmy się z powodu bólu egzystencjalnego a nie z powodu mecz, coooooooooo?:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: dzięki Saqqaruś!!!: )))) 05.06.02, 08:18 zabijanie sie z powodu meczu nie wchodzi w gre!! ja tylko z powodu zycia do dupy na tory chadzam;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Thomasku! W ten weekend mam wesele!!! 05.06.02, 08:18 Ale jak najbardziej nad Wisłę musimy się wybrać!!! Planuje zostać w przyszły weekend w Warszawie, a i tydzień po wtorku powinnam mieć luźniejszy:))), więc możemy pokombinować, Strzyge myślę tez da się namówić:))) Oglądałeś mecza w pracy?:) Bo ja tak!:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: a ja ide na tory... 05.06.02, 08:33 ..z powodów egzystencjonalnych i meczowych!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: a ja ide na tory... IP: 212.33.74.* 05.06.02, 08:35 a ja sie zastanawiam jak pomoc a nie isc na tory...((( Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Ronja, wydro!!! 05.06.02, 08:34 dla faceta to masz czas :)))))))))))))))))))))))) skąd ja to znam? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Ronja to Ty jesteś wydrą ???? 05.06.02, 08:58 ..nie wiedziałem......,nie przypuszczałem z kim przez ten rok gadałem.... ...a masz krótkie grube łapki, wąsy, szpoczasty nos i twardą sierść???:) ..brrrrrrrrrrrrrrr..!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: wydra na koniu????? 05.06.02, 09:03 ..bo to jest zdolna wydra!! wrzosowiskowa!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Arosa!, Arosa! Arosa! Arosa! Arosa! Arosa! :)) 05.06.02, 09:01 ...chodzi po chałupie w papilotach i bosa!!:)) ....i pali papierosa!!:))))) ..hi hi hi... Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: Arosa!, Arosa! Arosa! Arosa! Arosa! Arosa! :)) 05.06.02, 09:05 dzieki:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Arosa!, Arosa! Arosa! Arosa! Arosa! Arosa! :)) IP: 212.244.252.* 05.06.02, 09:06 Aroska!:')))))))) A jednak Twój duch cały czas jest z nami i wywołany natychmiast się zjawia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja A propos boszsze:) IP: 212.244.252.* 05.06.02, 09:05 Znam faceta, który to własnie w ten sposób z emfazą wypowiada:))) Piękne;))) Laelko, zauważ że ten czas dla niego znajde w tym samym mniej więcej okresie co i dla Ciebie - od przyszłego tygodnia. Wcześniej naprawdę strasznie bym chciała, ale jakoś z tego dna rozpaczy jeszcze się wypełniania niektórych obowiązków chwytam:) Tak mam brązowe futro, krótkie łapki i szorstkie wąsy - jacyś chętni?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A propos boszsze:) 05.06.02, 09:10 ...chętnych nie ma...)) ..ogol sie,...obetnij pazury,..zdejm futro i przytnij wąsy a pogadamy o konkretach!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: A propos boszsze:) IP: 212.244.252.* 05.06.02, 09:12 A idealizm? A wierność naturalizmowi? A przywiązanie do korzeni?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: A propos boszsze:) 05.06.02, 09:14 eeeeeeee....kto teraz na to patrzy???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Arosa!, Arosa! Arosa! Arosa! Arosa! Arosa! :)) 05.06.02, 09:12 ..duchem jest na wrzosach!!:) ..i ma woreczek prosa!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: Arosa!, Arosa! Arosa! Arosa! Arosa! Arosa! :)) 05.06.02, 09:17 ...proso kojarzy mi się z prosiakiem:((((((.......buuuuuuuuuuuuuuuu......... Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: jestem... 05.06.02, 09:13 ...jestem:))))...nie tylko duchem, więc witam Wszystkich:)))))...buziaczki dla Was:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Laelka IP: 212.244.252.* 05.06.02, 09:18 wiem, ale ja dziecko wychowane w stresie i kompleksach na ogół się z wszystkiego tłumaczę Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Arosa!, Arosa! Arosa! Arosa! Arosa! Arosa! :)) 05.06.02, 09:24 ...to nie prosiaczek tylko mała osa!!:)))) ...cześć misiu!:) ..ciebie to trz za rączkę i przyprowadzić!!:) ..to jak Ronja,..golisz sie ?:)) tygrysek... PS...kurde a ja zaraz musze na jakiś czas spadac...:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Saqqara IP: 212.244.252.* 05.06.02, 09:19 Skad wiedziałam że droga koleżanka pójdzie tą linią...?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Saqqara 05.06.02, 09:26 czyzbysmy sie az tak dobrze znaly, moja drozsza kolezanko?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara piknik pod debem 05.06.02, 09:19 przynosze beczke piwa (100 litrow), 10 bochenkow chleba, worek kielbasy i ketchup chetni sa? Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: piknik pod debem 05.06.02, 09:22 ja, ja, ja, ja, ja!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: piknik pod debem 05.06.02, 09:25 czesc Aroska:)) skoro jestes tak chetna, to prosze usiadz sobie w cieniu i nadziewaj kielbaski;))) na patyczki nadziewaj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: piknik pod debem IP: 212.244.252.* 05.06.02, 09:26 I znów sie uwalimy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re:kurna a ja zaraz musze spadać...:(( 05.06.02, 09:33 ..a wy tu pić bedziecie...:((( ..A.....a nadziewaj te kiełbaski TYLKO na patyczki!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re:kurna a ja zaraz musze spadać...:(( 05.06.02, 09:41 ja chcę kiełbaskę, mogę rozpalić ogień :) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re:kurna a ja zaraz musze spadać...:(( 05.06.02, 10:51 ...już nadziałam wszystkie kiełbaski...NA PATYCZKI!!!!!:)))))) A co z tym ogniem Laelka????:)))) ...i nie jestem żadna Aa....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re:kurna a ja zaraz musze spadać...:(( 05.06.02, 11:06 kielbaski nadziane? to kto bedzie chlebek kroil? ja ide schlodzic piwko w strumyku;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re:kurna a ja zaraz musze spadać...:(( IP: 195.116.92.* 05.06.02, 11:14 ...to już kroję:)))))...taka uczta i tylko my we dwie... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara pewnie przyjda na gotowe!!! 05.06.02, 11:17 ale co tam, wredna nie bede:)) jeszcze tylko ognislo nalezaloby rozpalic:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: pewnie przyjda na gotowe!!! IP: 195.116.92.* 05.06.02, 11:23 ...dobra...to chodź nazbieramy trochę suchych gałązek:))))....zrobimy pyszne jedzonko...już się cieszę na myśl...:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re:kurna a ja zaraz musze spadać...:(( 05.06.02, 11:21 płonie ognisko... nie widzicie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara ognisko juz jest!!!!:)) 05.06.02, 11:26 okey, moje drogie PAnie, zapraszam ma kocyk, zaraz kielbaski beda gotowe:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: ognisko juz jest!!!!:)) IP: 195.116.92.* 05.06.02, 11:31 ooooo...Laelka jest....super:))))))) ......mmmmmmmm......już się nie mogę doczekać.....tych kiełbasek:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: dobra "baby"! Tygrys juz jest!!:)))) 05.06.02, 11:41 ..kaj te kiełbaski???? bo coś głodny jestem!:)) ..widze że A(r)os(k)a....ponabijała wszystkie na patyczki!:) ..ale czy napewno wszystkie?? ..Saqqaruś policz !:))) ..a Ronja gdzie zaś sie szlaja?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: dobra IP: 195.116.92.* 05.06.02, 11:45 ...nie wszystkie...jedną zostawiłam:))))...ale to chyba dobrze dla Ciebie:)))) ...draniu!!!!...nie nazywaj mnie tak!!!!!!!!!;((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: taki już ze mnie zimny drań....:)) 05.06.02, 12:10 ..i dobrze mi z tym bez dwóvh zdań!:)) ..bo w tym jest sprawy sedno że jest mi wszystko jedno... ..taki juz ze mnie zimny drań!!:)) ..misiu ...nie nerwuj sie!!:)) ..złośc piękności szkodzi!!:))...mała (Ar)osko!!:)) tygrysek... PS..pyszne te kiełbaski!!:))...jak ta pizza!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: taki już ze mnie zimny drań....:)) IP: 195.116.92.* 05.06.02, 14:42 ...wiesz...ostatnio znowu ją robiłam:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: taki już ze mnie zimny drań....:)) 05.06.02, 15:40 no tak uczta na calego a mnie znow nie wpuszczalo! co za chamstwo sie szerzy na laczach!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
th0mas Re: taki już ze mnie zimny drań....:)) 05.06.02, 20:43 Ronieczko najdrozsza, przyszly tydzien bedzie nawet lepszy. W tym mam taki zapieprz ze nie wiem za co mam sie zlapac. Wczoraj wylazlem stad dopiero po 4 (!) a i dzis pewnie posiedze. tylko ciekawe co ja z tego bede mial... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: th0mas.... 06.06.02, 07:41 ..nie bój żaby stary!! Ronja ci to jakoś "wynagrodzi"!!:)))) ...jak na zacną wydrę przystało!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: a w ogóle to.... 06.06.02, 07:42 ...cześć wszyyyyyyystkimmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..do jasnej ciasnej......:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Thomasku!!! Po czwartej rano??????? 06.06.02, 08:08 Czy może ja coś źle zrozumiałam! Kurczę, widzi mi się, ze oni spokojnie moga przyjąc dla każdej tam u Was osoby jeszcze jedną na pełen etat i nikt nie będzie się nudził... Biedaku! Ale w weekendy mam nadzieję odbijasz sobie i zapominasz o wszystkim, bo kurczę naprawdę!!! Ja bym zwariowała chyba gdybym miała tyle pracować... Cześć z rana!:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Thomasku!!! Po czwartej rano??????? 06.06.02, 08:14 Cześć, czy Ronja mogłaby mi przedstawić Thomasa? Chyba się znacie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Thomasku!!! Po czwartej rano??????? 06.06.02, 08:14 czesc wszystkim!!!! hurra jeszcze tylko dzis, jutro i weekend !!!!!!!!!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: Thomasku!!! Po czwartej rano??????? 06.06.02, 08:17 :))))))))))))))) Cześć Kochani!!!!!!!!!!:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Re: Thomasku!!! Po czwartej rano??????? 06.06.02, 08:18 Jeśli uda się Thomaska dopaść w godzinach nie-nocnych, to czemu nie:) Jesli on będzie miał jeszcze ochotę na poznawanie kogokolwiek noewgo po tej upiornej pracy...:) Znamy się z wakacyjnych Opowieści ze Szklanej Góry, która na forum w wakacje razem pisaliśmy i którą najstarsi jeszcze pamiętają:)))) To były czasy... Thomasek nawet sam siebie uśmiercił w powieści żeby mnie obronić przed złym generałem...o Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Thomasku!!! Po czwartej rano??????? 06.06.02, 08:22 sa jeszcze Rycerze na tym swiecie! prawdaz Tygrysku?:) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Thomasku!!! Po czwartej rano??????? 06.06.02, 08:25 To tym bardziej chcę go poznać! Podkoloryzuj mnie troszeczkę, może się skusi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja Boże, zanurzyłam się we wspomnieniach... 06.06.02, 08:29 Byliśmy najbardziej pijackim wątkiem na forum. Zdradzę, ze uczestniczył w tym równiez Crimen i z doskoku Woland:) Wydrukowałam sobie tę bajke i mam w domu - nasza pomysłowość i poczucie humoru była naprawde na najwyższym poziomie;)))) Ech, stara dupa ze mnie na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Boże, zanurzyłam się we wspomnieniach... 06.06.02, 08:35 zalozyc klub starych dup!:))) mlode tez bedziemy przyjmowac ale z krzynka beda wchodzic!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: jakie z was tam stare dupy..!?? 06.06.02, 08:46 ...odwaliło wam na lato ???? kurde... ..a może gorzały za mało?? ..cześć Laelciu!!: ))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: jakie z was tam stare dupy..!?? 06.06.02, 08:47 forumowe! w tej interpretacji Ty tez stara dupa jestes!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: buuuuuuuuuuu..........faktycznie!!... 06.06.02, 08:56 ...stara dupa ze mnie...:(( ...lenie się...futro mi złazi....:(( ..P O M O C Y , HELP,...H I L F E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: buuuuuuuuuuu..........faktycznie!!... IP: 212.33.74.* 06.06.02, 13:38 hej co sie dzieje, gdzie wszyscy polezli z wrzosowiska?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: buuuuuuuuuuu..........faktycznie!!... IP: 195.116.92.* 06.06.02, 13:43 Cześć Aniu!!!!!!!!!...kurcze...u mnie taki deszcz..ponuro i nic mi się nie chce...chyba tylko spać...a nie mogę, bo jutro imprezę robię i trzeba się przygotować... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: buuuuuuuuuuu..........faktycznie!!... 06.06.02, 13:45 stare dupy?? poczekajcie, musze obejrzec swoja...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: buuuuuuuuuuu..........faktycznie!!... IP: 212.33.74.* 06.06.02, 13:48 Sakarka sluze moim tremo:))) Aroska do mnie, cieplo i slonce swieci:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: stara dupa???? IP: 195.116.92.* 06.06.02, 13:51 ...a ja też???????;((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: stara dupa???? IP: 212.33.74.* 06.06.02, 13:54 to zalezy jaki masz staz forumowy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: stara dupa???? IP: 195.116.92.* 06.06.02, 13:58 ...no nie wiesz jaki???????...troszkę ponad cztery miesiące... A. Ps...a w tamte strony chętnie bym się wybrała...akurat mój tato tam pojechał...:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: stara dupa???? IP: 212.33.74.* 06.06.02, 14:06 w takim razie jestes dupa nastoletnia:))) a gdzie Tata pojechal? to Mu pomacham!:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: stara dupa???? 06.06.02, 14:11 ...jak 4 m-ce.....to jestes średnio stara dupa!!:))) ..he he...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: stara dupa???? IP: 212.33.74.* 06.06.02, 14:13 no dobra Dupeczki stare, mlode , srednie itd.:))) ja znikam! do jutra! trzymajcie sie!!!! buziaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Saqqaruś!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.02, 14:26 ..słyszałem że masz problemy z tyłkiem....:)) ..nie wiesz czy stary czy młody... ..pokaz Tygrysek Ci powie!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Saqqaruś!!!!!!!!!!!!!!!! 06.06.02, 14:45 obawiam sie ze dla Ciebie bedzie stary:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Saqqaruś!!!!!!!!!!!!!!!! 07.06.02, 08:32 Cześć Słonka chmurki dziś od rana ale wizja weekendu pokonuje każdą szarugę :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: cześć dzieweczki!:)))) 07.06.02, 08:55 ..Saqqaruś.....jak to się mówi...stary ale jary!!!!:)))))))) ..Laelka ..u mnie dziś taka pogoda że ino se w łeb strzelic!:)) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aroska Re: czesc Menszczyzno:))) IP: 195.116.92.* 07.06.02, 09:23 Cześć stare i młode...:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: jak sama nie chcesz swego.... 07.06.02, 09:28 ..tyłka zareklamować to ktos musi!!!!!!:)) ..witaj misiu na wrzosach!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: jak sama nie chcesz swego.... 07.06.02, 09:46 niby racja, ale wiesz, z drugiej strony samej tak sie wychwalac to nie wypada;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: jak sama nie chcesz swego.... 07.06.02, 10:08 ..jak to nie!!! autoreklama ostatnio w modzie!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: jak sama nie chcesz swego.... 07.06.02, 10:25 kurde gdzie jest moj post powitalny!!! znow jakies cyry sie dzieja! to jeszcze raz aloha!:) Laelka jestes piekna przed kawa!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: racja!!:)))))) 07.06.02, 10:34 ..równie pięknej istoty przed kawą jak Laelka jeszcze nie widziałem!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: racja!!:)))))) IP: 212.33.74.* 07.06.02, 10:39 alez sie rozmarzylam na taki widok:))) tfu! co ja mowie przeciez kobita jestem:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: wydało sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.06.02, 10:43 ..Anka jest facetem!!!!!!!!!!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: wydało sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.33.74.* 07.06.02, 10:45 chi chi chi, a telefonicznie to z Toba moj zenski sobowtor rozmawial:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: wydało sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.06.02, 11:10 ..nie wiem....może siostre namówiłas ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: wydało sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.33.74.* 07.06.02, 13:06 taak, bo jej nie mam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: wydało sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.33.74.* 07.06.02, 13:16 kurcze znow mi to bydle tempo zwolnilo wiec sie zegnam, zycze Wam udanego weekendu i do poniedzialku! buziaki:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: wydało sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.06.02, 13:18 ...no to może to była ciocia albo mama....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: wydało sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.06.02, 13:29 Miłego Aneczko:)))))))Papa A Laelka faktycznia piękna taka...:))))))))))))))) A właśnie Laelka...masz maila:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Anka gdzie zaś spadasz???!!:)) 07.06.02, 13:52 ...po piwo??? tylko wracaj szybko!! Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Anka gdzie zaś spadasz???!!:)) 07.06.02, 14:18 hi, hi ale mam powodzenie. Specjalnie rozesłałam to zdjęcie teraz czekam na tony ofert matrymonialnych :)))))))))))))) Aroska, dzięki, sprawdź skrzynkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Laelia 07.06.02, 14:22 mam nadzieje ze wieczorem nie bedziesz miala tak wielkich oczu jak rano;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: no po takim zdjeciu to... 07.06.02, 14:27 ..watpię zeby ktos Ci się oparl!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: no po takim zdjeciu to... 07.06.02, 14:43 ...macie odp. (Tygrysek i Laelka:))))))))))) A. Ps...też tak myślę:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aroska Re: heath............(you know 15) 07.06.02, 14:59 ...to cześć Wszystkim na wrzosach...miłego weekendziku...:))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: heath............(you know 15) 07.06.02, 15:14 miłego :) tygrys, dostałeś rano sms ode mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: heath............(you know 15) IP: 212.33.74.* 09.06.02, 12:08 zajrzalam i watek do gory podrzucam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: heath............(you know 15) 10.06.02, 07:12 ...cześć Wszystkim!!:))) ..kurde dzisiaj zaś poniedziałek...:((, ..Laelkciu dostałem sms-ka!!:))) tygrysek...