28.10.18, 17:30
Tytuł prowokujacy. Ale takie są moje doświadczenia z poszukiwań dojrzałej kobiety. Fochy, dasy, pretensje i konpleksy. Ogólnie to dogaduje się z kazdym. Na różnym poziomie. Może nie grzesze intelektem ale życie znam. Przy próbie poznania kobiety zaczynają się rozmaite komplikacje. Nie rozumiem tego bo dla mnie życie w gruncie rzeczy jest proste. Może za proste. Teraz siedzę w Katowicach. Obserwuję ludzi. Lokal z ovcokrajowcami. I jest dobrze. Chętnie by się posiedzialo z kimś i leniwie porozmawialo. Smakowało swiat. Myślę że kobiety nie potrafią otrząsnąć się ze swojej przeszłości. Zresztą nie wiem. Nie wierz nigdy kobiece. To B. Suflera. Nie w, ieli tej piosenki z nikąd. Smakuje życie samotnie i czekam co Bóg /LOS mi przyniesie. Najważniejsze że mi dobrze z samym sobą. Jesli ktoś dołączy będzie cool😊
Obserwuj wątek
    • witrood Re: Wariatka 28.10.18, 17:33
      Myślisz, że życie samo Ci coś przyniesie? Moim zdaniem, są dwie grupy - jednym przynosi, drugim nie. Ja należę do drugiej grupy.
      • silencjariusz Re: Wariatka 28.10.18, 17:35
        I ja też grupa druga.
        • strike1965 Re: Wariatka 28.10.18, 17:47
          Nie czekaj. Patrz mój post.
      • strike1965 Re: Wariatka 28.10.18, 17:46
        Myślisz się. Bądź aktywny. Nie czekaj aż ktoś Cię zauważy. Ja przez ostatni tydzień ze 6 kobiet poznałem. Na uśmiech na żart. No ale przecież chodzi nam o tę jedną a nie o bajer. Cóż Ci napisać. Jeśli masz uraz to wyjdź ze swej skorupy i zaufaj ludziom. A potem sprawdzaj. Ja wierzę że moj dzień nadejdzie tak jak wierzę w Boga. Będzie dobrze. Miłość równa się cierpliwość. Mnie jeżeli serce to powie to idę i mówię komplement. Autentyczny. Zawsze spotyjam się z uśmiechem. Jeśli chcesz to rozwine temat.
        • witrood Re: Wariatka 28.10.18, 17:50
          Wszystko to robię i jestem aktywny. Nigdy jednak w życiu nie miałem tak, że coś samo do mnie przyszło, jak przychodzi do innych. Bo przychodzi, nawet przypadkowo.
          • strike1965 Re: Wariatka 28.10.18, 18:27
            Nikt nie powiedział że każdy będzie miał po równo. Ja teraz mykam o stały zwiazek monogamiczny. I trudnosci Ci opisałem. Myślę że to kwestia urody i osobowości. Łatwo powiedzieć wylyzuj. Więc nie mówię. Ale to klucz. Ja się nie spinam że dziś że już. Z braku laku z barmanka pogaworze i mi miło. Przyjdzie szczęście do Ciebie! Do mnie też..
          • bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Wariatka 28.10.18, 20:22
            O ja też tak mam. Wszystko muszę sobie wypracować, nic mi nie przychodzi ot tak... Tylko że ja się już tym pogodziłam i staram się nie przejmować. Kiedyś robiłam z tego problem, pytałam samą siebie i losu - czemu tak jest. Ale już nie pytam tylko olewam i jest ok. A co do "aktywnego szukania drugiej połówki" to jak wszyscy - sinusoida - czasem przestaję bo mam dość, a czasem łapię wiatr w żagle i zaczynam intensywniej.
            • strike1965 Re: Wariatka 28.10.18, 20:37
              Kobiety jak atrakcyjne to chyba nie mogą opędzić się od ofert...
              Zresztą nikomu nie jest łatwo gdy szuka.
              Nikogo nie można zmusić do miłości.. ta myśl daje mi luz i swobodę.
              Ważna jest wiara.. ja wierzę że miłość przyjdzie i że warto czekać...
    • laskabezpaska Re: Wariatka 28.10.18, 17:55
      strike1965 napisał(a):

- Może nie grzesze intelektem ale życie znam.
      faktycznie nie grzeszysz intelektem, ile osób już ciebie prosiło abyś nie robił prywatnych wycieczek ? a tu nic, jak grochem o ścianę, facet weź się za siebie , bo coś z Tobą nie halo

-Najważniejsze że mi dobrze z samym sobą.
      gdyby faktycznie było ci tak dobrze to nie szukałbyś na forum kolejnych znajomości

-Teraz siedzę w Katowicach. Obserwuję ludzi. Lokal z ovcokrajowcami. I jest dobrze.
      rozumiem ,że chcesz się ze wszystkimi podzielić tą interesującą wiadomością

Gościu.... nie wiem , zmień nicka.. zacznij wszystko od początku .... może ktoś się nabierze
      • laskabezpaska Re: Wariatka 28.10.18, 17:56
        A i gdzie w tym wszystkim ta WARIATKA ??? skoro taki tytuł wątku załozyłeś ... nie trzymasz się tego co napisałeś
      • strike1965 Re: Wariatka 28.10.18, 18:20
        Nie rozumiem co piszesz. Od prywatnych wycieczek jestem jak najdalej. Piszę o dzisiaj. Może też o Tobie. Bo jesteś jedna a wnosisz tysiąc problemów ktorych nie chce mi się komentować.
        • laskabezpaska Re: Wariatka 28.10.18, 18:26
          wow, nie wiedziałam,że swoim wpisem wnoszę tysiąc problemów
          a że nie rozumiesz co napisałam , to mnie nawet nie dziwi .... jak widać takie życie
          • strike1965 Re: Wariatka 28.10.18, 18:29
            Raz ze nie rozumiem dwa ze nie chce mi siłę czytać trzy że nic w temacie nie wnosisz cztery że chyba o takich jak Ty ten post pięć to wyluzuj
            • laskabezpaska Re: Wariatka 28.10.18, 18:32
              jest luz ... nawet pełny.... to niby o czym ten wątek?
              • strike1965 Re: Wariatka 28.10.18, 18:40
                Super. Watek o tym że mamy te 40 czy 50 i problem by spotkać normalną kobiete. By gdzieś wyjść i pogadać i pozartowac. Kwestie seksu zostawiam na boku. Ja np. Staram się od kikku lat i widzę że te kobiety są dziwne. Albo mają fochy albo wstępne pretensje. A ja ostatecznie usiadkbym i pogadalbym o niczym. Chetniej o czymś😊. Uwierz że ja się dogaduje z ludźmi. Potrafię słuchać i nie komentować. Żale kobiet np. w mojej pracy też były impulsem do pisania tego. Dlaczego człowiek z człowiekiem nie może się dogadać?
                • laskabezpaska Re: Wariatka 28.10.18, 18:51
                  może dlatego masz problem ,że wątek zatytułowałeś WARIATKA
                  jeżeli z takim nastawieniem podchodzisz do życia jak do tego wątku to się nie dziw,że nie ma odzewu

ja na forum więcej czytam niż piszę ........ ale wszystkie wątki które pisałeś ( i zostały już wykasowane przez adminow) dotyczyły tylko jednego tematu ....... a mnie się to nie spodobało, stąd moja reakcja na ten z tym tytułem
                  • strike1965 Re: Wariatka 28.10.18, 18:55
                    Jasne. Tyle że sorry za prywate. Też mam swoje problemy. I nie potrzeba mi dodatkowych jak kto i co odczyta. Milego.....
                    • laskabezpaska Re: Wariatka 28.10.18, 18:57
                      z tego co widzę masz ich bardzooooooooo dużo,
                      powodzenia z wychodzenia z problemów
                      • strike1965 Re: Wariatka 28.10.18, 19:04
                        Ja twierdzę że umiarkowanie. Ale dzięki za życzenia😊😉
    • laskabezpaska Re: Wariatka 28.10.18, 19:41

solidarność plemników, jaj, czy .........?
      • strike1965 Re: Wariatka 28.10.18, 19:45
        To po prostu zamiłowanie do realiów.
    • s-t-x Re: Wariatka 28.10.18, 19:42
      >los nie sprawia że cierpisz bez powodu ani nie sprawi że będziesz szczęśliwa bez powodu<. wpis z 2012. skierowany do chybakobiety. wszystko już było.
      • strike1965 Re: Wariatka 28.10.18, 19:52
        Tak
        • s-t-x Re: Wariatka 28.10.18, 19:56
          ?
          • strike1965 Re: Wariatka 28.10.18, 20:00
            Wszystko już było. Relacje między kobieta a mężczyzna od wieków podobne.
            • s-t-x Re: Wariatka 28.10.18, 20:12
              >jesteśmy dziećmi przyrody< pewnie matka natura zdecydowała że kosmos będzie bardziej udany bez gatunku do którego należymy.
    • strike1965 Re: Wariatka 28.10.18, 19:44
      Dokładnie jest jak piszesz.
    • strike1965 Re: Wariatka 28.10.18, 19:49
      Wariatka to moje określenie kobiet pod 50 z którymi miałem kontakt. Spotkanie face to face. Może mnożą. Kto wie..
    • laskabezpaska Re: Wariatka 28.10.18, 19:58
      gwen............ sam sobie pomnóż, podziel, dodaj i na końcu odejmij
      wynik zachowaj dla siebie
      • strike1965 Re: Wariatka 28.10.18, 21:33
        smile dzięki smile. Mało Rodowicz słucham..
        Zdradzisz tajemnice jak dawać te filmy na forum ??
    • strike1965 Re: Wariatka 28.10.18, 22:52
      youtu.be/uw9VRnfl9no
    • strike1965 Re: Wariatka 28.10.18, 22:55
      Dzięki za chęć pomocy ale gdzie jest "Edytor zaawansowany" ?? Klikałem tu i tam parę minut i nie znalazłem....
      • bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Wariatka 28.10.18, 22:57
        Jak klikasz na czyjś post "odpowiedz" - to poniżej pola na odpowiedź masz wyszarzone pole z małym napisem "Edytor zaawansowany"
        • strike1965 Re: Wariatka 28.10.18, 23:04
          Super. Dziękuję smile Sam bym nie wpadł. No więc piosenka dla Ciebie...
          Zastanowię się co Ci posłać....
          Chyba to co sobie przed snem puszczę... i niech Ci się spełni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka