dolores2222 14.11.18, 15:58 proszę bardzo, żeby wszyscy mogli być szczerzy jeśli potrafią, jak deklarują. Że ja jestem nieszczera a wszyscy inni tak. "Dolores - nie chcemy cię tu" Proszę się wpisywać: Jak powiedziałam, a słowa dotrzymam, dostosuję się. Miłego dnia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarlotka_ja Re: Zanim wyjdę 14.11.18, 16:10 Uwielbiam takie wątki! Melodramatu c. d. Szkoda, że ankiety nie dałaś . Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Zanim wyjdę 14.11.18, 16:25 Wpisz swoją odpowiedź Chodźmy stąd Dorka. Niech wraca stary porządek. Szkoda prądu. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Zanim wyjdę 14.11.18, 16:36 Pytanie tylko po co? Po co takie wątki? Żeby sobie humor poprawić? Zepsuć? Gdybym ja założyła taki wątek i gdyby mi ktoś napisał: nie chcemy Cię tu Szarlota. To byłoby mi strasznie przykro. Dlatego próbuję zrozumieć. Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Zanim wyjdę 14.11.18, 16:52 Każdy ma inną osobowość, ekspresję, sposób reagowania, wyrażania emocji. Odpowiedz Link
letniaburza77 Re: Zanim wyjdę 14.11.18, 20:30 dolores2222 napisała: > proszę bardzo, żeby wszyscy mogli być szczerzy jeśli potrafią, jak deklarują. > Że ja jestem nieszczera a wszyscy inni tak. > > "Dolores - nie chcemy cię tu" > > Proszę się wpisywać: > > Jak powiedziałam, a słowa dotrzymam, dostosuję się. > Miłego dnia Dolorka , nie żartuj ,bez Ciebie umarlibyśmy z nudów . Co Ty myślisz ,ile można czytać Gwenowo - Silowego pieprzenia o pogodzie ? Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Zanim wyjdę 15.11.18, 14:05 letniaburza77 napisała: > Dolorka , nie żartuj ,bez Ciebie umarlibyśmy z nudów . Co Ty myślisz ,ile można > czytać Gwenowo - Silowego pieprzenia o pogodzie ? Dokładnie. Taka Dolorkowa uroda - trochę kolorowej dramy - jak dla mnie na propsie! Za mną też wielu nie przepada, ale nie rwę koszuli z rozpaczy, trudno - jestem sobą! youtu.be/47UOCjY7ZjQ Także: Dolorka! Nigdzie mi się nie wybierać, proszę! I olać, czy ktoś lubi, czy nie lubi Odpowiedz Link
obserwator-rzeczy-ulotnych Re: Zanim wyjdę 15.11.18, 14:17 W rzeczy samej. Pewne osobistości czy dyskusje/wątki trzeba omijać jak .....na trawniku podczas spaceru z psem Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Zanim wyjdę 15.11.18, 14:41 No ja tak właśnie robię i sobie chwalę Nie czuję potrzeby uczestniczenia we wszystkich forumowych gównoburzach Odpowiedz Link
witrood Re: Zanim wyjdę 15.11.18, 16:15 Ja nie dałem rady przebrnąć przez ostatnią mimo umiarkowanych chęci. Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Zanim wyjdę 15.11.18, 16:42 przebrnąłem ale... to jest bez sensu niestety budzi tylko agresję heh Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Zanim wyjdę 15.11.18, 16:15 Gubiś!!! Na pomoc!!! Obrażają mnie. Stań proszę w mojej obronie. Odpowiedz Link
margott_2 Re: Zanim wyjdę 15.11.18, 17:00 Wykazał się Sil pewną dozą złośliwości, co się prawie nie zdarza, doceniam, doceniam Odpowiedz Link
searam Re: Zanim wyjdę 15.11.18, 22:19 Takie pytanie moze swiadczyc, ze ci sie okres spoznia... Odpowiedz Link