szarlotka_ja 26.02.20, 21:32 ...posypali popiołem i milczą . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silencjariusz Re: Głowy... 26.02.20, 22:16 A nie wiem, ale jakoś tak mnie sennie się robi. Wystarczy, że przysiądę na chwilę i zaraz kimam. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Głowy... 26.02.20, 22:39 Jasne, jasne, ja bym jednak zalecała zmierzyć poziom cukru Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Głowy... 26.02.20, 23:21 Był dobry. W normie. Miesiąc, może 1,5 miesiąca temu. Odpowiedz Link
obrotowy i dobrze czynią... 26.02.20, 21:48 szarlotka_ja napisała: > ...posypali popiołem i milczą . jest popielec, a to czas refleksji. ew. okazja do dojedzenia starych pączkow, ktore zostaly po tlustym czwartku. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: i dobrze czynią... 26.02.20, 22:05 A to nie jest traktowane jako post? Odpowiedz Link
obrotowy dwie uwagi: 26.02.20, 22:34 szarlotka_ja napisała: > A to nie jest traktowane jako post? 1. ekologia (no waste) wymaga zutylizowania wszystkiego, co pozostalo po karnawale - nawet w popielec. 2. w epoce Internetu roznica miedzy postem koscielnym - a tym internetowym (napisanym) znaczaco sie zatarla. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Głowy... 27.02.20, 00:52 Posypali. Bylam zaskoczona ze tyle ludu przybylo. Nigdy tam tyle osob nie widzialam. Z Bylym sie spotkalam. Hmmm dopiero teraz czulam ze bylo to normalne spotkanie po rozstaniu. (gdzies 5 spotkanie przez 4 mies). Wczesniej byla jakas ciagutka (szczegolnie z Jego strony) Mimo ze na stopie kolezenskiej. Jednak czlowiek nie jest w stanie wymazac tego co bylo. Widocznie nie tak szybko. W pewnym momencie myslalam ze spotkania z Bylym nie sa dobre. Teraz mysle ze sie da. Tylko wczesniej trzeba wstaoic do kosciola Haha dzisiaj scisly post a ja zjadlam... Placki po wegiersku. Nic innego nie bylo w pracy. Placki po wegiersku zrobilam Wegetarianskimi. Z gulaszu wyciagnelam miecho. Teraz pora na sen. 4 godz snu Odpowiedz Link