dolores2222 22.03.20, 21:21 w czasie zarazy Mają taki czelendż, żeby się określić poprzez jedną piosenkę. Młoda mi zadała i od paru godzin myślę Może się komuś zechce, to proszę dla rozluźnienia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kevinjohnmalcolm Re: Dzieci się nudzą 22.03.20, 22:39 Czy to będzie takie rozluźnienie? Do mnie najlepiej pasuje ta piosenka: Czerwone Gitary – Nie spoczniemy (1976) Odpowiedz Link
uny Re: Dzieci się nudzą 22.03.20, 22:45 proszę bardzo... Green Day: "Boulevard Of Broken Dreams" - [;Official Video]; Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dzieci się nudzą 22.03.20, 23:44 Od pewnego czasu jest we mnie jeszcze jedna piosenka... Sosnowski - Deszcz (Official video) Ale sie zrobilo nostalgicznie.... Milo bylo posluchac wszystkich utworow. Odpowiedz Link
green.amber Re: Dzieci się nudzą 22.03.20, 22:50 ale tak całożyciowo całoosobowo czy tak bardziej teraz jakby?? Odpowiedz Link
green.amber Re: Dzieci się nudzą 22.03.20, 23:01 jak tak można wątkowego gościa traktować się pytam się Odpowiedz Link
green.amber Re: Dzieci się nudzą 22.03.20, 23:14 Cfaniara no to wię, spać cza iść, oczy odpocząć, bo do roboty na 7.30 czy jakoś tak dobranoc Daria Zawiałow ,,Jeszcze w zielone gramy,, Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dzieci się nudzą 22.03.20, 22:56 Walczyłam ze sobą, żeby wymyślić coś orginalnego, z młodości np. Ale cholera nic mnie lepiej nie definiuje niestety... www.youtube.com/watch?v=5cctMmb1G9I Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: Dzieci się nudzą 23.03.20, 23:01 dolores2222 napisała: > Walczyłam ze sobą, żeby wymyślić coś orginalnego, z młodości np. Ale cholera ni > c mnie lepiej nie definiuje niestety... > www.youtube.com/watch?v=5cctMmb1G9I Moja ukochana piosenka Radiohead… choć nigdy się z nią nie utożsamiałam... Raczej milion razy wpatrywałam się w kolesia i czułam, jak pod powieki wraca mój ideał seksualny - mój "pierwszy" tak wyglądał youtu.be/XFkzRNyygfk Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dzieci się nudzą 24.03.20, 09:18 Ja wpatruję się w tego "kolesia" w wersji starej I za każdym razem mam objawy stresu pourazowego... Mój ideał seksualny, wizualny, głosowy, każdy.... i powieki to najmniejszy problem Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: Dzieci się nudzą 24.03.20, 10:07 no j też w starej... dałam linka w której Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dzieci się nudzą 24.03.20, 10:12 Ja w tej starszej starej Ale poważnie, to jakby mi się trafił taki koleś na żywo, miałabym problem, żeby zwrócić uwagę na jego charakter Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: Dzieci się nudzą 24.03.20, 15:32 dolores2222 napisała: > Ja w tej starszej starej > Ale poważnie, to jakby mi się trafił taki koleś na żywo, miałabym problem, żeby > zwrócić uwagę na jego charakter No u mnie jednak osobowość plus mózg grają pierwsze skrzypce... jakby okazał się xujem - natychmiast by mi wszystko opadło . A w ogóle to przyznam się, że wczoraj poznałam nowe słówko (może kiedyś znałam to określenie - ale mi zupełnie wypadło)… A więc okazuje się że jestem... sapioseksualna!! … człowiek się uczy przez całe życie Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dzieci się nudzą 24.03.20, 16:12 Dla mnie to było oczywiste, Kochanie Wiesz, że żartowałam... u mnie też najpierw te oczy i głos, ale zaraz potem to, co się zeń wydobywa. I nie mówię tu o zarazie Odpowiedz Link
obrotowy Dzieci ZAWSZE się nudzą 22.03.20, 23:23 mniej, lub bardziej - i dlatego czynia w zyciu rozne glupoty. - ale nuda dopada czasem i doroslych... cusz, jednak tradycyjnie doradzam (CI) poszukanie sobie chlopa. ten szczescia zazwyczaj nie daje... ale nude znakomicie likwiduje. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dzieci ZAWSZE się nudzą 22.03.20, 23:30 Rozumiem, że tobie chłop na nudę pomógł... Odpowiedz Link
obrotowy Dzieci ZAWSZE się nudzą 22.03.20, 23:39 dolores2222 napisała: > Rozumiem, że tobie chłop na nudę pomógł... poniewaz sam jestem hetero - to pomogla mi kobieta (na nude, a NIE na szczescie) a zakladam, ze Ty tez jestes hetero. wiec to Tobie na nude pomoze chlop. tez dodam: (na nude, a nie na szczescie) Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: Dzieci się nudzą 23.03.20, 22:16 ło jaka fajna zabawa! No to ja, zazwyczaj: youtu.be/pd1wWfa9BAM Ale często też tak: youtu.be/vETiv1JS3JQ Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: Dzieci się nudzą 23.03.20, 22:30 No, ale żeby nie było tak nostalgicznie, to też to (właściwie na równi z jedynką) : youtu.be/zYMHFSc7Tsg Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dzieci się nudzą 24.03.20, 00:50 Hey przypomnialas mi o Kasi. Dawno jej nie sluchalam. Wyszlam do okna, ubralam sluchawki i sluchalam, majac w dloni zar. Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: Dzieci się nudzą 24.03.20, 09:23 mavika_88 napisała: > Hey przypomnialas mi o Kasi. Dawno jej nie sluchalam. Wyszlam do okna, ubr > alam sluchawki i sluchalam, majac w dloni zar. Z kasią zabawne... nigdy jej jakoś pasjami nie słuchałam... od czasu do czasu wybiórczo... choć jej twórczość bardzo szanuję, ja słucham zazwyczaj mocniejszych brzmień... Ale jednak piosenki, które mi rezonują z duszą - stworzyła ona Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dzieci się nudzą 24.03.20, 09:24 Ale to, że kocham Kasię N. to chyba nie jest dla ciebie niespodzianka, co? Kózko Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: Dzieci się nudzą 24.03.20, 10:09 dolores2222 napisała: > Ale to, że kocham Kasię N. to chyba nie jest dla ciebie niespodzianka, co? Kózk > o neeeeee! sorki: meeeeee! Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dzieci się nudzą 24.03.20, 10:15 Zabawne.... wiele razy, gdy cię czytam, mam ochotę napisać: ja też tak myślę... ale za chwilę myślę, przecież to by było pod prawie każdym wpisem Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Dzieci się nudzą 24.03.20, 10:41 petycja do adm o możliwość oceny wpisu heh na innych forach kiedyś było takie np. kciuki i pisior w górę "lubię twa" w dół "jebać samozachwyt i przemądrzałość" pisior (znaczy penis i tylko w opcji dla obrotowego i ktz) "ruchałbym" Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dzieci się nudzą 24.03.20, 11:39 Staram się nie czytać twoich wpisów i nie odpowiadam, co za tym idzie. Zauważyłeś? Jednak czasem z prędkości mi się zdarzy. I zawsze się potem zastanawiam, jaki ty masz w tym interes.... bo, że mały, to każdy chyba widzi... Ale może jak ci się ulało, to się poprawi w innym miejscu.. Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Dzieci się nudzą 24.03.20, 14:54 chrzanisz heh czytasz każdy i każdego bo nigdy nie wiesz kiedy uda ci się błysnąć lub wzbudzić zainteresowanie ośmieszysz się lub obciągniesz kozie wymiona byle ktoś coś przez chwilę więc hmmmm zostań przy książkach heh Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: Dzieci się nudzą 24.03.20, 15:36 Szarlotka, uny - wnioskuję o bana dla tego pana... chamstwem i prymitywizmem sięgnął dna... Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dzieci się nudzą 24.03.20, 16:14 Ja już go nie czytam, więc na szczęście nie wiem, co tam się ulało Ale jak znam życie i naszych adminów, to se będzie płodził ten swój folklor... a mnie to wisi, Słoneczko Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: Dzieci się nudzą 24.03.20, 21:36 dolores2222 napisała: > Ja już go nie czytam, więc na szczęście nie wiem, co tam się ulało > Ale jak znam życie i naszych adminów, to se będzie płodził ten swój folklor... > a mnie to wisi, Słoneczko Ja jestem bardzo łagodną osobą, trudno mnie wyprowadzić z równowagi... ale mortkowi udaje się to coraz częściej... Wkurw (którzy inni czują często), ja czuję może raz na pół roku... i pamiętam, że jeden z ostatnich też wygenerował on Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dzieci się nudzą 25.03.20, 09:01 Ano widzisz, lepiej nie czytać po prostu Jak się zapomnę, to przeczytam i zazwyczaj mam wtedy co najmniej mieszane uczucia Odpowiedz Link
obrotowy chyba w opozycji ? 24.03.20, 15:53 turma.mortis napisał: > pisior (znaczy penis i tylko w opcji dla obrotowego i ktz) "ruchałbym". - chyba w opozycji, a nie w opcji ? Odpowiedz Link
sowa.zagrodowa Re: Dzieci się nudzą 23.03.20, 22:34 Agata Grześkiewicz - Jestem białą kartką Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dzieci się nudzą 23.03.20, 23:21 Nigdy jej nie slyszalam. Tez bardzo mi sie spodobala. Przypomniala mi sie jeszcze jedna piosenka. Przenikliwa.... I w sumie w temacie. W poszukiwaniu madrosci w sobie. "musisz wszystko stracic... By siebie zobaczyc" m.youtube.com/watch?v=vaYOiFI7MUg;;vaYOiFI7MUg;;https://i.ytimg.com/vi/vaYOiFI7MUg/default.jpg;;Moonlight - Zobaczyć siebie Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: Dzieci się nudzą 23.03.20, 23:32 mavika_88 napisała: > "musisz wszystko stracic... By siebie zobaczyć" dużo w tym prawdy … ale do tego dochodzi się latami lub po silnych traumach... Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: Dzieci się nudzą 23.03.20, 22:49 Strasznie się wzruszyłam słuchając Waszych wizytówek i mam takie wrażenie, że dziś poznałam Was bardziej, niż przez te wszystkie miesiące, lata... Mam gulę w gardle... Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dzieci się nudzą 24.03.20, 09:22 Prawda, że dobry pomysł? Ludzie coś tam w sobie noszą, jakieś pokłady emocji.... jakieś warstwy... ale często ciężko jest tak wywalić na wierzch bebechy. A tu proszę: jedna piosenka... i środek tarczy... Odpowiedz Link
beneficia Re: Dzieci się nudzą 24.03.20, 21:08 Zażyczyłam to sobie na stypę youtu.be/WLyHSOXhZhY Wake up in the morning With the sunlight in my eyes, No, my head don't feel so bright, What the hell happened last night? Yeah, last night think we were dancing, Singing all our favorite songs. Think I might have kissed someone. And if tomorrow never comes We had last night. Let's shut this party down, And pull the building to the ground, Yeah, girl let's live it up, One night is all we got. Let's dance until we die, Nobody's going home tonight, This kiss could be our last, Come on and raise your glass. Whoa, oh oh oh oh oh No we're not going home tonight Waiting up for the stars to shine And we'll do it, and we'll do it, and we'll do it again. Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: Dzieci się nudzą 24.03.20, 21:40 hihi… ciekawe, ciekawe... Właśnie, a może tak zabawa na drugą nóżkę? "Piosenka na mój pogrzeb" ?? Hmm... waham się pomiędzy czymś z jajem, a czymś patetycznym jednak... muszę rzeczywiście przemyśleć, szczególnie w aktualnych okolicznościach przyrody Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: Dzieci się nudzą 24.03.20, 21:59 prawda_we_mgle napisała: > Właśnie, a może tak zabawa na drugą nóżkę? > "Piosenka na mój pogrzeb" ?? Może to... youtu.be/Ao8FIszjKZg … a może nie... Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dzieci się nudzą 25.03.20, 09:05 Gdybym miała kogo poprosić o taką pieśń to tylko i wyłącznie ONA i tylko i wyłącznie TO: www.youtube.com/watch?v=7FJz5zzL1do Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dzieci się nudzą 25.03.20, 09:05 Tak przekornie, bo tam, gdzie pójdę... Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dzieci się nudzą 25.03.20, 19:42 Na pozegnanie tylko ta, choc.... Musi minac jeszcze wiele lat zeby slowa pelny wymiar mialy m.youtube.com/watch?v=gdFh0kcqAE8;;gdFh0kcqAE8;;https://i.ytimg.com/vi/gdFh0kcqAE8/default.jpg;;Frank Sinatra - My Way (Tłumaczenie PL ©) Odpowiedz Link
agnes_gray Re: Dzieci się nudzą 25.03.20, 11:14 Może to bym wybrała www.youtube.com/watch?v=KpBMYjnCLRU Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dzieci się nudzą 25.03.20, 11:44 Piękne to Kiedyś moją ulubioną Ani była ta: "a życie po to przecież jest, żeby pożyć..." www.youtube.com/watch?v=RJsTBwHT6TY Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: Dzieci się nudzą 25.03.20, 18:19 chłe, chłe… słowo daję ze nie czytałam Twojego posta, dopiero teraz go zauważyłam... znowu podobieństwo gustów… muzycznych Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: Dzieci się nudzą 25.03.20, 17:00 Bardzo ładne… tak, myślę że taka ceremonia mogłaby zapaść w serce ja lubię też tą piosenkę AMJ: youtu.be/RJsTBwHT6TY ...bardzo często (zbyt często) brzmi mi w głowie "niech ktoś zatrzyma wreszcie świat - ja wysiadam" Odpowiedz Link
agnes_gray Re: Dzieci się nudzą 25.03.20, 19:17 Prawdę mówiąc, w pierwszym momencie pomyślałam dokładnie o tym samym co Wy Ale potem przyszło mi do głowy, że ktoś właśnie ten świat zatrzymał... Tylko chyba nie do końca w ten sposób, o jaki by nam chodziło... Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: Dzieci się nudzą 25.03.20, 23:17 agnes_gray napisała: > Prawdę mówiąc, w pierwszym momencie pomyślałam dokładnie o tym samym co Wy > Ale potem przyszło mi do głowy, że ktoś właśnie ten świat zatrzymał... Tylko c > hyba nie do końca w ten sposób, o jaki by nam chodziło... ...a może właśnie zatrzymał w jedyny możliwy/skuteczny sposób, nie jesteśmy w stanie ocenić.. Ja już dawno postanowiłam sobie nie dyskutować / nie szarpać się z Wszechświatem, tylko uważnie słuchać, co chce mi powiedzieć... I naprawdę taki stoicyzm / pogodzenie bez względu na to co los przyniesie dało mi dużo odprężenia w codziennych zmaganiach Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: Dzieci się nudzą 25.03.20, 23:11 gwen75 napisał: > prawda_we_mgle napisała: > > Szarlotka, uny - wnioskuję o bana dla tego pana... > > Czemu tak późno? > Gdy chamstwo dotyczyło innych to było ok? Ja czytam forum wybióczo, więc nie umiem przytoczyć konkretnych przykładów do kogo konkretnie jeszcze był chamski i co pisał... A po drugie to każdy przecież zgłasza swoje reklamacje,... to jest kwestia przekroczenia twoich osobistych granic... no moje akurat teraz przekroczył... Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Dzieci się nudzą 26.03.20, 07:37 ale odnieś się i do ostatniego heh "Inna sprawa, że podnosi słuszną kwestię, tylko że forma jest nie do przyjęcia." a może nie rezonuje to z twoją duchowością Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: Dzieci się nudzą 26.03.20, 09:45 turma.mortis napisał: > ale odnieś się i do ostatniego heh > > "Inna sprawa, że podnosi słuszną kwestię, tylko że forma jest nie do przyjęcia. > " > a może nie rezonuje to z twoją duchowością Do ostatniego się nie odniosłam, bo to święte prawo gwena mieć takie a nie inne odczucia na temat tego, co ktoś inny pisze... Mam świadomość, że niektórzy mogą nie trawić formy, czy intensywności naszej sympatii z Dolorką… Ale to jest otwarte forum - zawsze można wygasić kogoś, kto wkurza. Twój brak tolerancji i chamstwo ze mną nie rezonuje, jeśli już Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Dzieci się nudzą 26.03.20, 10:19 to już nie forma ani intensywność sympatii to już prawie loża masońska ty wiesz najlepiej na każdy temat ona z wiecznym pragnieniem zainteresowania plus nieudolne próby wymuszania reakcji dopiszcie do trójkąta waha i rozbiór gotowy heh co do tolerancji to mam jej sporo co do chamstwa wystarczy hmmmm może tak "idź i muśnij delikatnie rubinem swych ust słodyczy gruczoł mleczny rogacizny hodowlanej usłyszysz wtedy jak w niej orgazm mruczy uczucie o jej wiedzy docenianej" a teraz niech was drzewa przytulą czy inne pierdolety heh Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: Dzieci się nudzą 26.03.20, 10:43 "idź i muśnij delikatnie rubinem swych ust słodyczy gruczoł mleczny rogacizny hodowlanej usłyszysz wtedy jak w niej orgazm mruczy uczucie o jej wiedzy docenianej" - I nie można było tak od razu? Ludzie są różni - nie obrażaj - toleruj albo wygaszaj. Odpowiedz Link