ewelak 07.08.20, 17:08 Miło znaleźć towarzystwo na wakacje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy no to sio do Chalup :) 07.08.20, 17:51 ewelak napisał(a): > Miło znaleźć towarzystwo na wakacje. w Chalupach tera taki tlok, ze trudno sie opedzic od ludzi - jedz solo, a towarzystwo masz i tak zagwarantowane: (informacje z przedwczoraj) . www.youtube.com/watch?v=__v0YYlWtgM Odpowiedz Link
witrood Re: Wakacje 07.08.20, 18:50 Miło miłe. W sumie nigdy nie miałem niemiłego. Raz miałem średnie, ale chciałem, żeby kobita mnie opuściła, więc wybitnie się nie starałem. No i se poszła i nie żałowałem. Odpowiedz Link
letniaburza77 Re: Wakacje 07.08.20, 20:50 witrood napisał: > Miło miłe. W sumie nigdy nie miałem niemiłego. Raz miałem średnie, ale chciałem > , żeby kobita mnie opuściła, więc wybitnie się nie starałem. No i se poszła i n > ie żałowałem. > Zjedz snickersa i przestań gwiazdorzyć . Odpowiedz Link
witrood Re: Wakacje 07.08.20, 21:03 Tak było. Sprawdzałem, czy prawdą jest, że przeciwieństwa się przyciągają i wyszło, że nie. Odpowiedz Link
witrood Re: Wakacje 07.08.20, 21:05 Aaaa... nie lubię ostatnio snickersów. Są kiepskie na zęby, a trzeba do ludzi jakoś wyglądać. Odpowiedz Link
apersona Re: Wakacje 07.08.20, 21:52 witrood napisał: > Aaaa... nie lubię ostatnio snickersów. Są kiepskie na zęby, a trzeba do ludzi j > akoś wyglądać. > szczerzysz się ostatnio bardziej? Odpowiedz Link
obrotowy bzdury... 08.08.20, 03:07 szarlotka_ja napisała: > Wakacje już się kończą. 17-go je zaczynam. (na miesiac). a zaraza mi nie maleje - tylko k...rosnie. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: bzdury... 08.08.20, 21:34 obrotowy napisał: > a zaraza mi nie maleje - tylko k...rosnie. Jest ryzyko, jest zabawa Odpowiedz Link
green.amber Re: Wakacje 08.08.20, 23:25 Zachłanna Kobita Z towarzystwem to zawsze jakies komplikacje... a na wakacjach to zwłaszcza Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Wakacje 09.08.20, 17:52 green.amber napisała: > Zachłanna Kobita O ile lepiej by brzmiało świadoma czego chce, zwyczajna.... Ale nie, zachłanna.... > Z towarzystwem to zawsze jakies komplikacje... Bez towarzystwa też.... Więc jedna więcej jedna mniej.... a na wakacjach to zwłaszcza Nie narzekam, chociaż wakacjami bym tego nie nazwała.... Odpowiedz Link
green.amber Re: Wakacje 10.08.20, 14:08 marcepanka313 napisała: > green.amber napisała: > > > Zachłanna Kobita > > O ile lepiej by brzmiało świadoma czego chce, zwyczajna.... Ale nie, zachłan > na.... Zatem cofam i potwierdzam, z tą zwyczajną bym tylko nie przesadzala > Z towarzystwem to zawsze jakies komplikacje... > > Bez towarzystwa też.... Więc jedna więcej jedna mniej.... I dlugo nie musiałam czekać, żeby samej sobie skaplikowac, skąd wiedziałaś, że tak bedzie?? ale i tak się nie mogę doczekać i mam ciut nadziei, że dożyję Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Wakacje 10.08.20, 16:34 "I dlugo nie musiałam czekać, żeby samej sobie skaplikowac" Czyżby przystojny, brunecikowaty i do tego bogaty szofer się objawił? Odpowiedz Link
green.amber Re: Wakacje 14.08.20, 21:34 silencjariusz napisał: > "I dlugo nie musiałam czekać, żeby samej sobie skaplikowac" > > Czyżby przystojny, brunecikowaty i do tego bogaty szofer się objawił? pała, proszę Sila by była, gdyby nie to, że wakacje, tylko trudno powiedzieć czy z logiki czy czytania za pamięć trzyplus to rocznica czy dwulecie wypominania?? Odpowiedz Link
witrood Re: Wakacje 08.08.20, 19:57 Byle do urlopu. Prawie trzy tygodnie bez przełożonej. To jakiś raj będzie. I byle w kwarantannie nie wylądować. A jutro Trójmiasto. Odpowiedz Link
green.amber Re: Wakacje 14.08.20, 21:36 gwen75 napisał: > A może po prostu mężczyzna bez kompleksów? jest na podorędziu?? to dlaczego go jeszcze w mojej okolicy nie ma ?? Odpowiedz Link