25.04.21, 15:47
raz na ten ruski rok zajrzałem na ryjbuka i widzę, że chcą organizować u mnie spotkanie klasowe pod koniec maja. Koronaparanoikiem, jak można się zorientować, z pewnością nie jestem, ale pomysł wydaje mi się dość kontrowersyjny. Ludzie mają dziwne pomysły w dziwnych czasach. Ciewkawe, co z tego będzie. wink
Obserwuj wątek
    • anirat Re: No i 25.04.21, 16:07
      Może w maju ju z będzie można.
      • witrood Re: No i 25.04.21, 18:42
        No może. W sumie jak w jakiej knajpie z ogródkiem, to może być. Na razie trwa namierzanie zaginionych.
    • szarlotka_ja Re: No i 25.04.21, 20:03
      Ja miałam w zeszłym roku, na samym początku drugiej fali i to jeszcze po drugiej stronie rzeki. Niestety nie byłam gdyż dzień przed planowaną imprezą wylądowałam na kwarantannie, ale podobno było fajnie smile.
    • kevinjohnmalcolm Re: No i 25.04.21, 20:16
      U mnie nie tak znowu dawno temu została zorganizowana 20 rocznica matury. Nawet chciałem się wirtualnie dołączyć, kumple przygotowali kamerę i rzutnik, ale połączenie trwało może minutę, a potem łącze internetowe po tamtej stronie padło i nie chciało już wstać. Z tego co przez tę minutę zdążyłem zobaczyć, to niektórzy się w ogóle nie zmienili, a paru osób nie poznałem i do dziś nie wiem kto to był.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka