witrood 18.05.21, 20:32 tu tak pusto? Truskawki poszli zbierać? Zainwestowałem w vpn-a i wreszcie zagraniczną tv mogę w internecie oglądać. Oświecenie czasami późno przychodzi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silencjariusz Re: Co 18.05.21, 20:35 Myję elewację działkowej budki. A w zasadzie to właśnie skończyłem. Odpowiedz Link
green.amber Re: Co 18.05.21, 21:03 też dziś trenowałeś - jak przez cały dzień nie zrobić nic konkretnego? Odpowiedz Link
samysliciel Re: Co 18.05.21, 21:55 każdy dzień to wyzwanie, bez względu na okoliczności Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: Co 18.05.21, 21:34 jak się nazywa ta "choroba", że człowiek odkłada wszystko na ostatnią chwilę, bo się nie może zmobilizować? To ja to mam - od niedawna, ale w znacznym nasileniu... teraz próbuję nadrobić robotę z dwóch ostatnich tygodni byczenia... nie jest łatwo, ale się nie poddaję... widmo głodu i spania pod mostem czyni cuda Odpowiedz Link
witrood Re: Co 18.05.21, 21:39 A nie że masz lenia? Znam powyższe słowo, ale brzmi jak jakiś poważny zespół chorobowy. Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: Co 18.05.21, 21:51 witrood napisał: > A nie że masz lenia? Znam powyższe słowo, ale brzmi jak jakiś poważny zespół > chorobowy. to tak jak z migreną... jedni mają migrenę, a innych głowa napie.dala Wolę myśleć, że mam prokrastynację, niż że zrobiłam się leniwą bicz Odpowiedz Link
akasha02 Re: Co 19.05.21, 19:55 A co to jest vpn, czy to obciach nie wiedzieć i czy to może mieć każdy? Pojadlabym truskawek, ale cena była jeszcze zbyt wygórowana, jak dla mnie. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Co 19.05.21, 20:47 Może mieć każdy. Na ten przykład opera zdaje się udostępnia taką usługę w swojej przeglądarce. Vpn to w skrócie mówiąc bezpieczne połączenie internetowe chroniące tożsamość osoby, która z takiego połączenia korzysta. Standardowy środkek techniczny służący do ochrony informacji. Odpowiedz Link
witrood Re: Co 19.05.21, 21:16 Nie wiem, jak w tej Operze, ale ja mogę konkretny kraj wybrać. I jak wybiorę Francję i tylko wtedy, chodzi mi francuska telewizja. Odpowiedz Link
searam Re: Co 21.05.21, 21:56 akasha02 napisał(a): > A co to jest vpn, czy to obciach nie wiedzieć i czy to może mieć każdy? > Virtual Private Network. Np. przegladarka Opera prowadzi polaczenia przez serwer w Norwegii dzieki czemu twoj adres IP nie jest rozpoznawalny tylko adres tego serwera. I juz po obciachu... Odpowiedz Link
akasha02 Re: Co 22.05.21, 20:25 Haha nie do końca źle, po prostu chciałam zaznaczyć, że już więcej tłumaczyć nie trzeba. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Co 22.05.21, 20:30 Nie do końca źle... Czyli jednak nie do końca dobrze. Odpowiedz Link