Dodaj do ulubionych

Poznaj przyjaciela

31.07.23, 13:26
Szanowni Państwo,
Chcę stworzyć portal by poznać przyjaciela / przyjaciółkę. Nie randkowy, a bardziej by poznać kogoś z kim można porozmawiać, pójść na spacer czy do kina, podzielić się sukcesami, ale i życiowymi porażkami.
Jakie są wasze odczucia? Jesteście zainteresowani takim portalem?
Pozdrawiam
Sylwia
Obserwuj wątek
    • silencjariusz Re: Poznaj przyjaciela 31.07.23, 14:18
      Bez sensu.
      • baenzai Re: Poznaj przyjaciela 31.07.23, 19:35
        silencjariusz napisał:

> Bez sensu.

Dlaczego bez sensu?
        • silencjariusz Re: Poznaj przyjaciela 31.07.23, 22:19
          Tworzyć nowe portale, by kogoś poznać. Szybciej będzie poszukać na istniejących.
          • baenzai Re: Poznaj przyjaciela 31.07.23, 22:48
            A jakie są niby portale do szukania znajomych?
            • silencjariusz Re: Poznaj przyjaciela 31.07.23, 23:59
              Wszystkie.
              • baenzai Re: Poznaj przyjaciela 01.08.23, 00:03
                Na Youtube, Kwejku albo Sadisticu raczej nie znajdziesz znajomych. wink
                • silencjariusz Re: Poznaj przyjaciela 01.08.23, 00:19
                  Czemu? Można złapac kontakt z osobami, które np. zostawiają jakieś komentarze.
                  • okruchlodu Re: Poznaj przyjaciela 01.08.23, 22:04
                    silencjariusz napisał:

> Czemu? Można złapac kontakt z osobami, które np. zostawiają jakieś komentarze.

Aż śmiechłam. Nie ma to jak szukać przyjaciół na Sadisticu🤣. Trza być mocno zdesperowanym. Nawet na takim YT może być ciężko bo np. trafia tam mieszanka ludzi z całego kraju a nawet świata.
                    • baenzai Re: Poznaj przyjaciela 01.08.23, 22:48
                      Kiedyś różne fora tematyczne organizowały jakieś zloty więc jak ktoś był np. kociarzem, fanem anime albo kibicem Juventusu Turyn to mógł jakieś tam znajomości nawiązać. No ale ta tradycja chyba trochę zamarła.
                    • silencjariusz Re: Poznaj przyjaciela 02.08.23, 06:19
                      Zakładając, że ten sadistic to jakiś portal dla specyficznej grupy odbiorców, to będąc jednym z takich odbiorców szukałbym tam kontaktu z panią o podobnych do moich skłonnościach (dewiacjach).
                      • okruchlodu Re: Poznaj przyjaciela 02.08.23, 10:41
                        silencjariusz napisał:

> Zakładając, że ten sadistic to jakiś portal dla specyficznej grupy odbiorców, t
                        > o będąc jednym z takich odbiorców szukałbym tam kontaktu z panią o podobnych do
                        > moich skłonnościach (dewiacjach).

Zazdroszczę mężczyznom tej beztroski przy nawiązywaniu nowych znajomości.
                        • silencjariusz Re: Poznaj przyjaciela 02.08.23, 13:35
                          Szukasz znajomych? To wyjdź ze strefy komfortu. Czego tu zazdrościć?
                          • okruchlodu Re: Poznaj przyjaciela 02.08.23, 18:47
                            Ja na Sadisticu przyjaciół szukać nie będę ale w sumie masz rację. Kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana.
              • sylwia_20223 Re: Poznaj przyjaciela 01.08.23, 22:26
                Ja zupełnie nie znam takich portali. Czy podpowiesz o czym mowa?
                • okruchlodu Re: Poznaj przyjaciela 01.08.23, 22:47
                  Nie będę wysyłać linku do Sadistica (jeśli masz wyszukiwarkę sama znajdziesz). Ja nie będę zwiększać im zasięgów.

A odkryłam to 'dzięki' kolegom z pracy. Po filmiku z wypadkiem komunikacyjnym, w którym widać, jak samochód rozjeżdża kobietę z dzieckiem, dostali bana na wysyłanie takich treści.
                  • baenzai Re: Poznaj przyjaciela 01.08.23, 23:25
                    Koleżanka nawiązywała chyba do wpisu Sila a nie mojego. wink

Zresztą dziwne gdyby nie kojarzyła takich portali jak YouTube czy Kewjk.
                    • sylwia_20223 Re: Poznaj przyjaciela 02.08.23, 01:26
                      Jak najbardziej kojarzę tę portale, chodziło mi o wpis, gdzie ktoś pisze, że można skorzystać z istniejących już portali do poznawania przyjaciół, a ja po zrobieniu całkiem sporego researchu nie znalazłam żadnego o takiej tematyce.
                      Dziękuję bardzo za odpowiedzi smile
                      • silencjariusz Re: Poznaj przyjaciela 02.08.23, 06:15
                        Możesz choćby tu szukać. Z tego co wiem, to niektórzy znajdują tu partnerów. Dzieci też się rodzą osobom, które tu się poznały.
    • stasi1 Re: Poznaj przyjaciela 01.08.23, 07:40
      Pewnie że tak
    • marcepanka313 Re: Poznaj przyjaciela 05.08.23, 10:21
      Skoro chcesz spróbować,to do dzieła.
      Z tym,że używanie słowa przyjaciel to jednak trochę nadużycie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka