gargamel2121 08.08.08, 23:40 kilka razy pisalem na tym forum oczywiscie pod innymi nikami i zero oddzywu po co ta nazwa samotnilaczcie sie wiekszosc robi sobie z tego jaja pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gapuchna Re: ludzie to forum to sciema 09.08.08, 00:23 OK, może i masz rację, ale ciekawa jestem, jakie były twoje inicjatywy??? Odpowiedz Link
dor-ti Re: ludzie to forum to sciema 09.08.08, 09:27 gargamel2121 napisała: > kilka razy pisalem na tym forum oczywiscie pod innymi nikami i zero > oddzywu po co ta nazwa samotnilaczcie sie wiekszosc robi sobie z > tego jaja pozdrawiam Czy pisząc pod różnymi nickami sam nie robiłeś sobie z tego jaj? Odpowiedz Link
vidmo76 Re: ludzie to forum to sciema 09.08.08, 09:40 Ja tam napisałem, zawsze odzew jest. Na tym właśnie forum poznałem fantastycznych ludzi! Odpowiedz Link
dor-ti Re: ludzie to forum to sciema 09.08.08, 09:47 Owszem odzew jest, moze nie zawsze wszyscy na każdy post odpisują ale na pewno czytają. Ja przynajmniej czytam choć nie zawsze mam coś pocieszającego do napisania, bo sama też pocieszenia szukam w tym, co czytam tu na forum. Odpowiedz Link
medy-2008 Re: ludzie to forum to sciema 09.08.08, 14:26 gargamelu! Trafisz jeszcze na swoją smerfetkę Cierpliwości Odpowiedz Link
dor-ti Re: ludzie to forum to sciema 09.08.08, 14:32 medy-2008 napisała: > gargamelu! Trafisz jeszcze na swoją smerfetkę Cierpliwości Widzisz Gargamel niektórzy wiedzą co piszą Odpowiedz Link
graf1981 Re: ludzie to forum to sciema 09.08.08, 14:35 a co myślałeś, że napiszesz kilka postów i zaraz nie będziesz się mógł odpędzić od kobiet, to wcale nie musi wyglądać tak jak napisałeś, przynajmniej na początku, nie sądzę żeby ktoś zobie tu "jaja robił", raczej z tego co zaobserwowałem to jest tu wielu sympatycznych i trzeźwo myślących ludzi, wymieniamy sie poglądami, udzielamy sobie rad, bliżej także się możemy poznać ale to przecież nie musi stac się natychmiast... Odpowiedz Link
annette537 Re: ludzie to forum to sciema 09.08.08, 23:09 Tak, robią je sobie. I nic na to nie poradzimy. Odpowiedz Link
ktoj-akto Re: ludzie to forum to sciema 10.08.08, 09:49 Nieprawda, że nie poradzimy! Możemy np. sobie umyć. W te upalne dni to wręcz konieczne... Odpowiedz Link
graf1981 Re: ludzie to forum to sciema 10.08.08, 15:29 )) szczerze się uśmiałem )) dobra, cięta riposta ))) Odpowiedz Link
anirat Re: ludzie to forum to sciema 10.08.08, 20:30 Ja nigdy z nikogo zartów sobie nie robie. Czasem czytam i nic nie pisze, bo czasem nie mam juz sił pocieszac kolejna osobe, czasem niektóre wypowiedzi są tak dołujace, ze mnie wpędzaja tylko w gorszy nastrój, a tego nie chce. Ale wiem, ze zaglądaja tutaj rózni ludzie w róznej sytuacji zyciowej i szukaja pocieszenia. A jak w czterech ścianach nie ma do kogo buzi otworzyc to i forum dobre. Jak jest z odzewem , a no tak jak sami uczynimy. Wszak to forum my tworzymy nie krasnoludki, dobre wrózki, czy złe czrownice. Odpowiedz Link
graf1981 Re: ludzie to forum to sciema 10.08.08, 22:53 ja się staram do wszystkiego podchodzć optymistycznie, nie zawsze wychodzi ale w wielu sytuacjach pomaga, gdybym tak nie stawiał sprawy nie wiem co by było... Odpowiedz Link
graf1981 Re: ludzie to forum to sciema 10.08.08, 23:00 qrcze, coś pomieszałem odpowiedzi, ale jakoś wybrnę z tego oczywiście, to forum to też jest jakiś sposób na to żeby złapać kontakt z ludźmi, których trapią podobne problemy, wymienić się poglądami itd. to może być forma terapii, dla niektórych osób, bo ludzie są różni, niektórzy myślą, że od razu znajdą tu swoje szczęście, a życie nie jest takie proste... stąd rozgoryczenie niektórych... Odpowiedz Link
kawamija Re: ludzie to forum to sciema 15.08.08, 01:25 Witam....właściwie z wszystkiego można zrobić (w miarę możliwości) coś dobrego lub odwrotnie.....tak samo z tym forum.......po co pisać pod wieloma nickami ? czego się wtedy oczekuje? mam takie wrażenie, ze w końcu warto zaufac.........cos napisać ( powiedziec ) ot tak , bo własnie się tak myśli......czy to forum jest takim miejscem - no cóz a to juz zależy jedynie od nas... pozdrawiam.. Odpowiedz Link
vidmo76 Re: ludzie to forum to sciema 15.08.08, 01:32 Masz zupełną rację,to tak jak bym każdemu inaczej się przedstawiał. Odpowiedz Link
ktoj-akto Re: ludzie to forum to sciema 15.08.08, 07:55 Żeby być CZŁOWIEKIEM treba: - polubić siebie - umieć śmiać się ze wszystkiego, w tym z siebie, także ze swoich wad - nie kpić z kalectwa, czy wad wrodzonych innych ludzi - życzliwie wskazywać wzorce działania prowadzące do poprawy Bez tego WSZYSTKO BĘDZIE ŚCIEMĄ !!! I ponuractwem. Nudą. Odpowiedz Link
marijola1 Re: ludzie to forum to sciema 15.08.08, 09:03 no nie do końca taka znowu ściema Ja tu poznałam kilka sympatycznych osób,z jedną utrzymuję kontakt przez cały czas.Oczywiście mam na myśli kontakt "realny" Pozdrawiam) Odpowiedz Link
medy-2008 Re: ludzie to forum to sciema 15.08.08, 21:37 a ja nie mam czasu na życie prywatne mój facet też. jesteśmy tak zapracowani w swoich interesach, że tylko poklikać zostaje. Nie wiem czy na ślub czas znajdziemy kiedyś tu można porozmwiać i poważnie, i nie poważnie , i powk-------ć się, i pośmiać się, no i ludzi poznać Odpowiedz Link
karollinaa Re: ludzie to forum to sciema 15.08.08, 22:11 Na tym forum są bardzo sympatyczne i życzliwe osoby. Każdy rodzaj poznawania ludzi jest dobry, tylko żeby innych polubić, trzeba najpierw siebie akceptować i aby wyciągać tak daleko idące wnioski w stosunku do ogółu trzeba mieć najpierw jakieś podstawy..... <<Uśmiech wędruje daleko...>> Odpowiedz Link
graf1981 Re: ludzie to forum to sciema 15.08.08, 22:15 zgadza się, tylko gargamel2121 nie chce tego zrozumieć Odpowiedz Link
karollinaa Re: ludzie to forum to sciema 15.08.08, 22:16 heheh z tego co pamiętam to ten Gargamel z bajki też tylko marudził i gonił biedne smerfy Odpowiedz Link
graf1981 Re: ludzie to forum to sciema 15.08.08, 22:18 karollinaa napisała: > heheh z tego co pamiętam to ten Gargamel z bajki też tylko marudził > i gonił biedne smerfy i do tego był strasznie brzydki ) Odpowiedz Link
karollinaa Re: ludzie to forum to sciema 15.08.08, 22:23 hm...na dzieci działał odstraszająco, posiadał tylko i wyłącznie cechy negatywne... Odpowiedz Link
medy-2008 Re: ludzie to forum to sciema 16.08.08, 07:08 pisał kilka razy pod innymi nickami? no i co? w końcu pokazał swoją twarz czy jeszcze nie? chociaż gargamel miał śmiesznego kota Odpowiedz Link
slw28 Re: ludzie to forum to sciema 20.08.08, 10:22 gargamel2121 napisała: > kilka razy pisalem na tym forum oczywiscie pod innymi nikami i zero > oddzywu po co ta nazwa samotnilaczcie sie wiekszosc robi sobie z > tego jaja pozdrawiam Sorry ale gargamel2121 ma trochę racji. Odpowiedz Link
anirat Re: ludzie to forum to sciema 20.08.08, 16:16 Jak w życiu są taci i inni, a ja sobie nigdy jaj nie robiłami myśle, ze takich jak ja jest tutaj wielu. Odpowiedz Link
sauber1 Re: ludzie to forum to sciema 20.08.08, 16:26 anirat napisała: > Jak w życiu są taci i inni, a ja sobie nigdy jaj nie robiłami > myśle, ze takich jak ja jest tutaj wielu. A jasne, że wielu )) Odpowiedz Link
slw28 Re: ludzie to forum to sciema 21.08.08, 10:15 sauber1 napisał: > anirat napisała: > > > Jak w życiu są taci i inni, a ja sobie nigdy jaj nie robiłami > > myśle, ze takich jak ja jest tutaj wielu. > > A jasne, że wielu )) No to mam nadzieje, że macie racje, ja mam troche inne doświadcenia. Pozdr. > > Odpowiedz Link
hesse.1 Re: ludzie to forum to sciema 25.08.08, 10:21 specyficzną właściwością każdego forum jest jego publiczna forma.Samotność dotyka sfer intymnej osobowości,i trudno jest czasem o wyłuskanie jej tak nagle,w bądź co bądź publicznej sferze.Taki przykład:nie widuje sie często człowieka,który w środku miasta,na rynku głównym,w godzinach szczytu krzyczy:luudzieee...jestem samotny!!.. .Wynikają z tego proste wnioski,że liczba nicków nie jest proporcjonalna do rzeczywistych i "rzetelnych", samotnych uczestników tegoż forum.Gdyby ludzie nagle przestali sie okłamywać i zwodzić,zapanował by zapewne raj,i to w krótkim czasie..hehe.. Odpowiedz Link