mrouh 25.06.03, 06:40 Czy dziś na pewno JEST ŚRODA? Wolałabym, żeby to było jutro... Ale trudno, raz kozie śmierć... I przede wszystkim śniadanie. Stoliczek gotowy ze wszystkim Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasikk Re: Ś*R*O*D*A* 25.06.03, 09:58 dzień dobry ) i mniej zachmurzonego dnia życzę, niż jest u mnie. tylko troszkę i będzie padać... a ze stoliczka złapię tylko filiżankę herbaty) Odpowiedz Link
kendo Re: Ś*R*O*D*A* 25.06.03, 13:49 Witajcie "szufladkowicze"!!! ja sie czestuje yoogurcikiem Mrouh i pedze do siebie dzis troche na strsowo.... Pozdrawiam Cieplutko,,,PA;..kendo Odpowiedz Link
jtka Re: Ś*R*O*D*A* 25.06.03, 18:28 witaj Szuflandio))) czy ja mogę poprosić o jakąś wzmacniającą herbaTKĘ? Odpowiedz Link
kasikk Re: Ś*R*O*D*A* 25.06.03, 19:05 chiba to wietrzysko wywiało prawie wszystkich... Odpowiedz Link
mrouh Re: Ś*R*O*D*A* 25.06.03, 21:10 Mnie szczerze mówiąc, nie wiatr wywiał, tylko wakacje. Wakacje odznaczają się tym, że można czytać książki bez opamiętania. I właśnie tak robię Jak nasycę pierwszy głód, będę częściej zaglądać na pewno. Odpowiedz Link
kendo Re: Ś*R*O*D*A* 25.06.03, 21:14 ..Mrouh.. milych wakacji i przyjemnego czytania wiesz,ze zawsze mozesz nas tu spotkac. Pozdrawiam Cieplutko,,,,, Tu przestalo nareszcie wiac i sloneczko jeszcze nie poszlo spac.... Odpowiedz Link
ulalka Re: Ś*R*O*D*A* 25.06.03, 21:26 a ja sobie jeszcze jeden papier popisze, a dopiero potem czytanie ( zazdroszcze Mrouh... Odpowiedz Link
mrouh Re: Ś*R*O*D*A* 25.06.03, 21:44 Nie ma to jak czytanie... Taka błogość, mozna nie być tu gdzie się jest i być w tylu światach, w ilu się zechce (często czytam kilka książek "jednocześnie"- po wstaniu jedną, do obiadu inną, po południu znów inną... potem zazwyczaj ta, która mnie wciągnie najbardziej - zwycięża, reszta czeka "w kolejce"). Nawet mój kot się skusił na te przyjemności! Bardzo chętnie Kociołka siedzi nad otwartą książką, którą pozostawiam w róznych kątach domu i - medytuje A jak się znudzi to kładzie się na niej i śpi Praktyczne podejście, prawda? Wniosek: Wakacje to również okazja do wzmożonego obserwowania własnego kota Odpowiedz Link
ulalka Re: Ś*R*O*D*A* 25.06.03, 21:48 albo pieska.. moj pies wtoczyl sie pod lozko... ciekawe o ktorej mnie obudzi, ze chce wyjsc i nie moze... biedny staruszek... no a ja czytam tak jak Ty Mrouh )) Odpowiedz Link
kasikk Re: Ś*R*O*D*A* 25.06.03, 23:04 a ja zostawiłam swoją książkę w pracy i pozostało mi obserwowanie, jak koty poluja na siebie i na psa i co z tego wynika ) Odpowiedz Link
kendo Re: Ś*R*O*D*A* 02.07.03, 08:38 Wstawac Spiochy,,,,Pobudkaaaaaa!!!!!!! siadanie na stole z roznosciami......smacznego,,,, Pozdrawiam cieplutko....kendo Odpowiedz Link
kasikk Re: Ś*R*O*D*A* 02.07.03, 09:57 dzieńdoberek!! już wstałam ) i już się częstuję... Odpowiedz Link
mrouh Re: Ś*R*O*D*A* 02.07.03, 10:42 Dzień dobry, dzień dobry Ja tez wstałam już dawno nawet, ale dopadłam do książki, a potem dopiero zabrałam sie za śniadanie Czereśnie na śniadanie, jak w raju. Wstałam wcześnie dość, bo panowie od zieleni postanowili dziś ostrzyc okolice mojego bloku. Trawę mam niemal zupełnie dookoła, więc hałasowali swoimi ptzedpotopowymi kosiarkami ze wszystkich stron. Ale za to teraz pachnie skoszoną trawą. Szaleję za tym zapachem Zostało mi może z 5 stron książki... PA Odpowiedz Link
kasikk Re: Ś*R*O*D*A* 02.07.03, 10:58 mrouh, to ty sprinter jesteś!! ) a za czereśnie dziękuję pięknie ) Odpowiedz Link
aniouek1 dzieńdoberek Szufludkowie :) 02.07.03, 14:05 Czy u Was też tak z czasem jest, że z jednej strony goni jak oszalały, a z dugiej jak oszalały ucieka? nie wyrabiam Odpowiedz Link
kasikk Re: dzieńdoberek Szufludkowie :) 02.07.03, 20:11 czas ma niestety to do siebie, Anioueczku... i mam dokładnie to samo Odpowiedz Link
rzulw Re: dzieńdoberek Szufludkowie :) 09.07.03, 07:36 Z kubkiem kaffy w garści, Witam Was dziś bardzo Odpowiedz Link
aniouek1 Re: dzieńdoberek Szufludkowie :) 09.07.03, 11:47 Rzulwiku, masz może więcej kubków i kawy? Odpowiedz Link
rzulw Re: dzieńdoberek Szufludkowie :) 09.07.03, 12:15 Pewnie postawię tacę na stoliczku, w kuchni Odpowiedz Link
aniouek1 Re: dzieńdoberek Szufludkowie :) 09.07.03, 13:11 świetny pomysł, chociaż zawsze to milej gdy Ktoś kubki napełnia Odpowiedz Link
rzulw Re: dzieńdoberek Szufludkowie :) 09.07.03, 13:39 kubki puste są na tacy jak ktoś prosi, to polewam i jest cacy ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: dzieńdoberek Szufludkowie :) 09.07.03, 14:13 Witam bratankow poduchowcow najsloneczniej jak umiem i zycze milego dzionka. Pozdrowionka od Slonka ))))) Odpowiedz Link
aniouek1 Re: dzieńdoberek Szufludkowie :) 09.07.03, 14:21 dla Ciebie też miłego, dobrego dnia Slo-onko Odpowiedz Link
aniouek1 Re: dzieńdoberek Szufludkowie :) 09.07.03, 14:24 rzulw napisał: > kubki puste są na tacy > jak ktoś prosi, to polewam i jest cacy ) proszę: polewaj, dolewaj i zaparzaj nową Odpowiedz Link
mala20033 Re: dzieńdoberek Szufludkowie :) 09.07.03, 16:27 ..malinkowa poprosze..goraca.. Odpowiedz Link
aniouek1 Re: dzieńdoberek Szufludkowie :) 09.07.03, 17:22 się prosi, się dostaje... malinkową, gorącą Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Ś*R*O*D*A* 16.07.03, 16:17 rzulw napisał: > Gorące jak powietrze, dzień dobry wszystkim... dla Ciebie także dobry dzień Wszystkim dla ochłody - owocowe lody Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Ś*R*O*D*A* 23.07.03, 12:40 cicho, pusto, chłodno..i nawet stoliczek gdzieś się zapodział w kartach kalendarza.. Odpowiedz Link
mala20033 Re: Ś*R*O*D*A* 23.07.03, 15:23 ..juz nie pusto..juz jest ktos..JA!!!!!!..czyli Mala Odpowiedz Link
mrouh Re: Ś*R*O*D*A* 23.07.03, 18:15 Ja też dziś jestem I nawet widziałam coś dziwnego... Były kuluary, a teraz ich nie ma... Czary-mary Zafundowałam sobie dziś niezłą przejażdżkę rowerkiem (dawno nie jeździłam). Było baaardzo fajnie i chętnie pojeździłabym jeszcze troszkę, ale czuję,że jutro będę miała problemy z podniesieniem się z łózka.. Może jutro pójdę piechotką...Tak ładnie w lesie pachniało... Zabrałam się za porządki w komputerach... Godzinę zajęło mi posegregowanie mojej głównej poczty A dwie moich obrazków. Jeszcze zostało mi multum doc.ów do przejerzenia, a bookmarki to jest dopiero wyzwanie Życzcie mi powodzenia. Ja też go Wam życzę- w czymkolwiek Wam go trzeba. Odpowiedz Link
kasikk Re: Ś*R*O*D*A* 23.07.03, 18:37 ja też jestem, ale mam duuuużo pracy mrouh, życzę powodzenia w porządkach ) Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Ś*R*O*D*A* 30.07.03, 12:46 Dobrej środy Wszystkim, smacznej kawki, lodów i ciastek z kokosem Odpowiedz Link
slo-onko Re: Ś*R*O*D*A* 30.07.03, 13:06 Witajcie wszyscy w te srode sloneczna Aniouek ja juz pekam od tych slodkosci (ja serio jadlam dwa wielkie ciacha) Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Ś*R*O*D*A* 30.07.03, 16:01 slo-onko napisała: > Witajcie wszyscy w te srode sloneczna > Aniouek ja juz pekam od tych slodkosci (ja serio jadlam dwa wielkie ciacha) to może teraz.... zasmażżżżkę w zupie fitkowej? Odpowiedz Link
rzulw Re: Ś*R*O*D*A* 30.07.03, 19:09 zupa fitkowa ???? a jaka to zupa Aniuolku ? bo nie wiem, czy chc€ .... Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Ś*R*O*D*A* 30.07.03, 22:37 rzulw napisał: > zupa fitkowa ???? > > a jaka to zupa Aniuolku ? > bo nie wiem, czy chc€ .... > > Rzulwiku, opowiem innym razem, bo teraz bardzo się spieszę, ale możesz spokojnie jeść, z pewnością przeżyjesz, a może nawet będzie Ci smakować? Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Ś*R*O*D*A* 06.08.03, 13:20 Dobry dzień Szufludkowie Dobre lody owocowe Wam przynoszę, może Ktoś ma chrapkę na cytrynowa babkę? Odpowiedz Link
rb13 Re: Ś*R*O*D*A* 06.08.03, 14:16 Pewnie ,że mam ,mmiam mmiam ...Pyszna ale co z moja notoryczną walka z nadwagą? Odpowiedz Link
rzulw Re: Ś*R*O*D*A* 06.08.03, 14:23 kulka lodów do kaffki, a 'babcia' do kaffki dzień dobry Odpowiedz Link
aniouek1 Rzulwiku, jeszcze lodowa woda.. 06.08.03, 16:52 z sokiem cytrynowym, tylko... do czego ona? Nadal jesteś nie wyspany? "Obrazy" mówią, że NIE A Ty? --- ...prosze...piszcie listy do szuflady nie czekając na odpowiedź - może...cud się zdarzy...?! www.szufladalistopisow.prv.pl Odpowiedz Link
rzulw Re: Rzulwiku, jeszcze lodowa woda.. 06.08.03, 17:51 aniouek1 napisała: > z sokiem cytrynowym, tylko... do czego ona? do czego ? na upał najlepsza z cytryną dzięki zwłaszcza, ze o niej nie wspominałem, a dostałem )))) Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Rzulwiku, jeszcze lodowa woda.. 06.08.03, 20:52 rzulw napisał: > dzięki zwłaszcza, że o niej nie wspominałem, a dostałem )))) Miałam więc się przyznałam, że mam, część nalałam,część rozlałam, domyślając, się, że upał też nie tylko ja mam, ale ktoś się nim ze mną dzieli W Szuflandii już tak bywa, że ma się najczęściej to o co się nie prosi, a nawet to, o co się prosi Dziękuję Rzulwiku za Twoje "puzle w obrazach" )) Odpowiedz Link
aniouek1 Rb13, nie walcz sił i pogody ducha szkoda ;) 06.08.03, 16:47 mów "taka moja uroda" i wcinaj wszystko na co chęci ochota Przywiozłeś coś nowego z ostatniej eskapady? Byłeś bliżej nieba, więc.. z niecierpliwością czekam ja...i nie tylko ja Odpowiedz Link
rb13 Re: Rb13, nie walcz sił i pogody ducha szkoda ;) 06.08.03, 19:22 -... układam widoki w głowie i czekam aż wena obejmie mnie w posiadanie! A widoki ech to trzeba zobaczyć na własne oczy - Prius quam exaudias ne iudices - Nie sądż, zanim nie wysłuchasz Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Rb13, nie walcz sił i pogody ducha szkoda ;) 06.08.03, 20:30 rb13 napisał: > -... układam widoki w głowie i czekam aż wena obejmie mnie w posiadanie! i...nie tylko Ty czekasz aż Cię wena obejmie > A widoki ech to trzeba zobaczyć na własne oczy Wiem, pamiętam Wiem, też, że Ty potrafisz słowami malować przywołując wspomnienia, a nawet budzisz nadzieję, marzenie, pragnienie powrotów do miejsc, by nowe odkrywać, podziwiać i gromadzić w bagażu własnej pamięci własne zauroczenia światem. Dziękuję, że potrafisz i że chcesz Odpowiedz Link
kendo Re: a dzisiaj chyba juz sroda 13.08.03, 09:46 pierwszy dzien po urlopie obudzilam sie w swoim wlasnym lozeczku . Nie bardzo wiedzialam,gdzie jestem, zasypiajac jechalam autobusem i promem, az w koncu usnelam budzac sie dzis rano i zastanawiajac sie gdzie jestem. Takie zjawisko mam okolo tygodnia po kazdej podrozy do Polski. Witam Was cieplutko zyczac milego dnia..... Sniadanko juz przygotowane z pachnaca kawka,,,,, budzic sie i witac piekny dzien usmiechami,,,,, PA;....kendo..... Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Ś*R*O*D*A* 13.08.03, 14:44 Szufludki! Czas na podwieczorek! Może coś słodkiego? Zapraszam na ciasto śliwkowo rabarbarowe i popołudniową kawę Odpowiedz Link
slo-onko Re: Ś*R*O*D*A* 13.08.03, 15:15 Dzien dobry w goraca srode Czy ktos zna skuteczny sposob na to aby slonka czasami odetchnely chlodem ? Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Ś*R*O*D*A* 13.08.03, 16:03 tak! jest taki sposób! Z wiatrem po niebie zawirować, w deszczu się skąpać, w morskich falach się zanurzyć Odpowiedz Link
mala20033 Re: Ś*R*O*D*A* 13.08.03, 16:19 sroda dla pesymistow to..jescze dluga droga do weekenda, dla optymistow..jeszcze dwa dni i weekend!! Odpowiedz Link
jtka Re: Ś*R*O*D*A* 13.08.03, 19:04 jakie dwa dni???? u nas juz tylko jeden ale co tam , nie ważne ile, ważne by można było troszku poszaleć i spotkać się z ludźmi witam Szuflandię Odpowiedz Link
slo-onko Re: Ś*R*O*D*A* 13.08.03, 19:19 aniouek1 napisała: > tak! jest taki sposób! > Z wiatrem po niebie zawirować, w deszczu się skąpać, w morskich falach się > zanurzyć I chyba dzis to zrobie wiatr juz zaprosilam a czekam na deszcz a potem moze morze? tak, morze w poniedzialek to zrobie napewno zanurze sie w nich chyba to dobry sposob, dziekuje za podpowiedz aniouku )))))) Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Ś*R*O*D*A* 20.08.03, 00:17 przyszła, ja wychodze na czas jakiś. Dobrej nocy Szufludkowie, dobrych snów i jawy dobrej serduszkowo Wam życzę. ..sobie także Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Ś*R*O*D*A* 20.08.03, 07:50 ...czas jakiś minął, wróciłam. Dobrego dnia Szuflandio i kawy dobrej ..zaczarowany stoliczek czeka a na nim filiżanki z chińskiej porcelany i... co Kto sobie wymarzy Odpowiedz Link
rzulw Re: Ś*R*O*D*A* 20.08.03, 08:02 Dzieńdobry Aniouku i cała Szuflandio. ps. Aniouku nietypowa @ do Ciebie poleciała Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Ś*R*O*D*A* 20.08.03, 09:03 Witaj Rzulwiku Chwilkę mnie nie było Pijesz kawkę? Smakuje? P.S. "nietypowo" nic nie widziałam Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Ś*R*O*D*A* 20.08.03, 09:40 Rzulwiku, kawka tak Twoja, jak moja, a słaby wzrok okazuje się czasem zaletą - podobnie jak słaba pamięć Może jeszcze drożdżóweczkę? Nie wiem z czym lubisz. Bierz, którą chcesz Odpowiedz Link
kendo Re: Ś*R*O*D*A* ** HYMN KAZDEGO Z NAS ** 20.08.03, 09:27 ** ** Przechodz spokojnie przez halas i pospiech, i pamietaj,jak spokoj mozna znalezc w ciszy. O ile to mozliwe,bez wyrzekania sie siebie, badzi na dobrej stopie ze wszystkimi. Wypowiadaj swoja prawde jasno i spokojnie, i wysluchaj innych,nawt tepych,nieswiadomych, oni tez maja swoja opowiesc. Unikaj glosnych i napastliwych - sa udreka ducha. Porownujac sie z innymi, mozesz stac sie prozny lub zgorzknialy, zawsze bowiem znajdziesz lepszych i gorszych od siebie. Niech twoje osiagniecia,zarowno jak plany, beda dla ciebie zrodem radosci. Wykonuj swoja prace z sercem,jakkolwiek bylaby skromna, ja jedynie posiadasz w zmiennych kolejach losu. Badzi ostrozny w interesach, na swiecie bowiem pelno oszustwa, niech ci to jednak nie zasloni prawdziwej cnoty. Wielu ludzi dazy do wzajemnych idealow i wszedzie zycie jest pelne heroizmow. Badz soba zwlaszcza nie udawaj uczucia, ani nie podchodz cynicznie do milosci, albowiem wobec oschlosci i rozczarowan jest ona wieczna jak trawa. Przyjmij spokojnie,co ci lata doradzaja,z wdziekiem wyrzekajac sie spraw mlodosci.Rozwijaj sile ducha, aby mogla cie oslonic w naglym nieszczesciu. Nie drecz sie tworami wyobrazni. Wiele obaw rodzi sie ze znuzenia i samotnosci. Obok zdrowej dystypliny badz dla siebie lagodny. Jestes dzieckiem wszechswiata nie mniej niz drzewa i gwiazdy. Masz prawo byc tutaj. I czy to dla ciebie jasne czy nie, Wszechswiat jest bez watpienia na dobrej drodze. Tak wiec zyj w zgodzie z Bogiem, czymkolwiek sie trudnisz i jakiekolwiek sa twoje pragnienia. W zgielku i pomieszaniu zycia zachowaj spokoj ze swa dusza. Przy calej zludnosci i znoju,i rozwianych marzeniach jest to piekny swiat. Badz uwazny.Daz do szczescia. ** ** Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Ś*R*O*D*A* ** HYMN KAZDEGO Z NAS ** 20.08.03, 09:46 Dziękuję Kendo, to mądre, dobre - piękne. Pozwól, że dla niezapomnienia, a dla trwania, przeniosę gdzieś, gdzie się nie zagubi. Znajdziesz bez trudu Dobrego dnia Kendo i kawy dobrej w pieknej filiżance Odpowiedz Link
kendo Re: Ś*R*O*D*A* ** HYMN KAZDEGO Z NAS ** 20.08.03, 10:03 Anioueczku,,, wiedzialam,ze zwrocisz na to uwage,,,, madre spostrzezenia sa zawarte w "Hymnie" niektore sie robi automatycznie,a z niektorymi trzeba walczyc.... dziekuje za przeniesienie ich, prawde powiedziawszy to zapomnialam o "tym okienku" hi,hi,. Czestuje sie kawusia z mleczkiem oczywiscie i czlapie na altanke-werande na "cmoczka"-papieroska.... Pozdrawiam Wszystkich Cieplutko,,,,,PA;.. Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Ś*R*O*D*A* ** HYMN KAZDEGO Z NAS ** 20.08.03, 10:13 Kendo, przydało się "okieneczku", i mnie się przydało na dobry dzień. Sądzę, że nie tylko mnie... Nie chciałabyś cmoczka zamienić na... lizaka np. miętowego, albo orzechowego? Mówię Ci pychooootka, nowość całkiem nowa, choć już masowo smakowana Odpowiedz Link
kendo Re: Ś*R*O*D*A* ** HYMN KAZDEGO Z NAS ** 20.08.03, 10:19 To moj jedyn nalog, kiedys udalo mi sie zyc bez tej "frajdy " i przytylam az 6.-sc kilogramow ,to byla zgroza dla mnie. Ograniczenia robie co czasem sie udaje. ale chyba musze powanie nad tym popracowac , bo zaczyna to na budrzet wchodzic za duzo.... Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Ś*R*O*D*A* ** HYMN KAZDEGO Z NAS ** 20.08.03, 10:34 kendo napisała: > To moj jedyny nalog, hihihi ))) jedyny jak jedyny, ja sama mogę wymienić tak Twoich jak i swoich kilka. Sądzę, że nie zaprzeczysz, że naszymi nałogami są: kochanie, życie, jedzenie, picie, oddychanie,tycie, odchudzanie, mówienie, czytanie, pisanie, marzenie... i.. nie koniec na tym Wszystko w jakiś sposób wiąże się z budżetem, którego wiązanie jest naszym kolejnym nałogiem... może jedynie najmniej przyjemnym - jak dla mnie - prawdziwie nieznośnym Odpowiedz Link
kendo Re: Ś*R*O*D*A* ** HYMN KAZDEGO Z NAS ** 20.08.03, 10:57 aniouek1 napisała: > kendo napisała: > > > To moj jedyny nalog, > > hihihi ))) > jedyny jak jedyny, ja sama mogę wymienić tak Twoich jak i swoich kilka. Sądzę, > że nie zaprzeczysz, że naszymi nałogami są: ** O ! Anioueczku juz zaprzeczam,,,, kochanie, życie, jedzenie, picie, > oddychanie,tycie, odchudzanie, mówienie, czytanie, pisanie, marzenie... i.. > nie koniec na tym ** nie wszystko bym nazwala nalogiem ,a potrzeba czy egzystencja.... > Wszystko w jakiś sposób wiąże się z budżetem, którego wiązanie jest naszym > kolejnym nałogiem... może jedynie najmniej przyjemnym - jak dla mnie > - prawdziwie nieznośnym ** a ja bym to nazwala umiejetnosciami -sytuacjami zycia.... A teraz czlapie z moja "czarna perla " na spacerek a pozniej cosik trzeba w domciu zrobic,, miejcie sobie milutko do wieczora,,,,PA;.. Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Ś*R*O*D*A* ** HYMN KAZDEGO Z NAS ** 20.08.03, 11:18 kendo napisała: > ** O ! Anioueczku juz zaprzeczam,,,, > ** nie wszystko bym nazwala nalogiem ,a potrzeba czy egzystencja.... przecież nikt nas nie zmusza.. przynajmniej ja żyję bo lubię i chcę życia, a ono z wszystkimi swoimi urokami jest moim nałogiem i oczywiście "śmiertelną chorobą" > ** a ja bym to nazwala umiejetnosciami -sytuacjami zycia.... umiejętność jak umiejętność, czasami bywa, że wcale nie chcę umieć > A teraz czlapie z moja "czarna perla " na spacerek > a pozniej cosik trzeba w domciu zrobic,, O! czy to nie kolejny nałóg? Zrobić, robić, zarobić... choćby zmęczenie rąk? > miejcie sobie milutko do wieczora,,,,PA;.. Trzymaj się cieplutko Kendo z "czarną perłą" Odpowiedz Link
jtka Re: Ś*R*O*D*A* 20.08.03, 18:23 Witaj Szuflandio)))) dziś slonko zagląda mi w okna, aż miło się robi Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Ś*R*O*D*A* 20.08.03, 22:45 Jtko, słoneczko zaglądało, a księżyc nie podgląda? Dobry wieczór środowy Szufludkowie Odpowiedz Link
aniouek1 Ś*R*O*D*A* znów jest i niech będzie Wszystkim 27.08.03, 03:09 dobrym dniem, który trwa mimo ciemnej nocki Odpowiedz Link
kendo Re: Ś*R*O*D*A* znów jest i niech będzie Wszystkim 27.08.03, 09:19 EJ!!!!!! Wy spiochy!!!!!! i znow ja pierwsza wstalam by powitac srodowy poranek..... Zapowiada sie obiecujaco, tyle na poczatek dnia..... Stoliczek czeka na pozostalych,,,,, smacznego sniadanka , pieknego dnia , same piekne niespodzianki,,,,PA;.. Odpowiedz Link
aniouek1 zapraszam na kiść winogron podwieczorkowych 27.08.03, 17:29 kendo napisała: > EJ!!!!!! Wy spiochy!!!!!! ja nie spałam, tylko... ech zalatana jestem okropnie > i znow ja pierwsza wstalam > by powitac srodowy poranek..... to Ci się baaardzo chwali, wielkie dzięki, Ktoś musi witać > Zapowiada sie obiecujaco, > tyle na poczatek dnia..... wygląda na to, że w środku też obiecująco > Stoliczek czeka na pozostalych,,,,, i z kiściami przepysznych winogrom czeka > smacznego sniadanka , pieknego dnia , same piekne niespodzianki,,,,PA;.. winogronka są już na środowy podwieczorek, pięknego popołudnia, wieczoru pięknego, cudnej nocy i wielu miłych niespodzianek. Samych miłych Odpowiedz Link
kendo Re: zapraszam na kiść winogron podwieczorkowych 27.08.03, 18:10 O!!!! tym nigdy nie pogardze,,,,, owoc roskoszy hmmmm,,,,,,, juz sie czestuje.....mniam,mniammmm,,,,,, bylismy na grzybkach i tylko dwa maslaczki malutkie nie zabralam ich , tak ladnie w trawce wygladaly.... moja "czarna perla" wychasal sie po lesie.... a pancio przyczlapal ledwo zywy, chociaz to byla Jego ordynarie runda z psiuna, tyle tylko,ze na grzybki,minimalnie w inna droge skrecilismy... mimo wielkiego wiatru w lesie bylo cudownie,,,, pachnie juz jesienia, i jesienne barwy sie mienia,,,,, Odpowiedz Link
aniouek1 tu też Kendo, tu też jesienią pachnie 27.08.03, 20:37 i też grzybki nie rosną, bo deszczu nie ma, a one po deszczu, dopiero po deszczu lubią się pokazywać. One tak już mają, takie są nie wiedzieć czemu Odpowiedz Link
mrouh Re: tu też Kendo, tu też jesienią pachnie 03.09.03, 06:25 Witajcie w pierwszą środę jesiennego miesiąca Miłej środy wszsytkim Szufludkom Odpowiedz Link
kendo Re: tu też Kendo, tu też jesienią pachnie 03.09.03, 10:39 Witajcie!!!!! juz wstalam,,,, sloneczko slicznie mnie wita i ogrzewa przez szybke... zaraz sprawdze naprawde, jak jest na dworze idac z moja "czarna perla"na spacerek,,,, Miejcie sobie wspaniale i rozsylacie Swoje cieple usmiechy Wszystkim niech dzien bedzie piekniejszy,,,,))PA;.. Odpowiedz Link
kasikk Re: tu też Kendo, tu też jesienią pachnie 03.09.03, 12:08 witam wszystkich jesiennie i słonecznie ) co do mody - to wszystko jest modne podobno - Kenduś, noś co chcesz ) Odpowiedz Link
aniouek1 Re: tu też Kendo, tu też jesienią pachnie 03.09.03, 13:55 kasikk napisała: > witam wszystkich jesiennie i słonecznie ) ja też > co do mody - to wszystko jest modne podobno - Kenduś, noś co chcesz ) najważniejsze to ROBIĆ SWOJE i SOBĄ BYĆ, dobrze się ze sobą samym czuć Odpowiedz Link
mala20033 srodowo, jesiennie,z Poswiatowska.. 03.09.03, 16:51 Ja jeszcze jesieni nie czuje..tak to prawda..wazne jest by czuc sie dobrze ze soba.. "jesteś powietrzem które drzewa pieści rękoma z błękitu jesteś skrzydłem ptaka który nie trąca liści płynie jesteś zachodnim słońcem pełnym świtów bajką ze słów które mówi się westchnieniem czym ty jesteś -- dla mnie Odpowiedz Link
kendo Re: srodowo, jesiennie,z moda 03.09.03, 17:07 ha,dziewczatka, zawsze wydawalo mi sie ze jestem soba, twierdza ,rowniez Ci co mnie znaja ale ostatnio wlasnie przez "szmatki" zmienilam osobowosc i niektorzy wiedza juz rezultat,chociaz wtedy tez bylam soba,,,, ale przezylam,,,i mialam wesolo,,,,)) Odpowiedz Link
kasikk Re: srodowo, jesiennie,z moda 03.09.03, 18:10 Kenduś!! najważniejsze jest czuć sie sobą w ciuszkach... pozdrawiam wszystkich raz jeszcze ) Odpowiedz Link
kendo Re: srodowo, jesiennie,z moda 03.09.03, 20:35 kasikk napisała: > Kenduś!! najważniejsze jest czuć sie sobą w ciuszkach... > pozdrawiam wszystkich raz jeszcze ) oj !!! czulam sie wtedy doslownie soba, w tych "swoich ciuszkach" hi,hi, pozdrawiam wieczornie,,, Odpowiedz Link
jtka Re: srodowo, jesiennie,z moda 03.09.03, 22:09 witajcie modni-jesienni Szufladowicze))))) ale tu elegancko sie zrobiło Odpowiedz Link
kendo Re: srodowo, jesiennie,z moda 03.09.03, 23:07 Witaj Itusiu!!! jeszcze remontujesz usch, ja nie tylko bylam zakurzona, ale ta sadza wbila sie we mnie,,,,, dopiero jak bylam u siebie w domciu to sie domylam hi,hi, Pozdrwiam cieplutko z zapachem jesiennym, jak tu juz ktos wspomnial, a ja zapomnialam ,kto to napisal....PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: srodowo, jesiennie,pochmurnie 10.09.03, 10:43 Witajcie Wszyscy,,,,, Sloneczko niesmialo pokazuje swe lico, moze chmurzyska sie rozejada i bedzie piekny dzien,,,,, do nastepnego napisania,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kasikk Re: srodowo, jesiennie... 10.09.03, 11:52 ...ale pochmurnie to nie jest ) U mnie słoneczko roztacza swoje ciepełko i głaszcze wszystkich promyczkami Wszystkim życzę tak pięknego dnia, a Tobie, Kenduś, przesyłam to słoneczkowe głaskanie ) pozdrawim babio-letnio Odpowiedz Link
aniouek1 herbata! herbata! czerwona herbata! 10.09.03, 14:08 na poprawę humorków i dodanie sił. Częstujcie się u Kogo smaczek i potrzeba. Ja tylko trzy łyczki i lecę gdzie muszę lecieć, ale wrócę - zawsze wracam Odpowiedz Link
aniouek1 i.... ciasteczka kluche, deserowe, kokosowe 10.09.03, 14:13 hihihi w całości dzisiaj )))) Dobrze ze sobie w porę przypomniałam o czym wcześniej zapomniałam Odpowiedz Link
kendo Re: herbata! herbata! czerwona herbata! 10.09.03, 14:15 OJ!!!!!!!!!! dziewczatka kochane,juz sie czestuje,,,hlip,siorbbbbbb,,,,, i ide dalej w moje obejscia, jabluszka obrywac do konca, no moze nie calkiem,zawsze dla ptaszkow co nieco zostawie,,,,, sloneczko jednak troszke mnie glaska, ale juz tak anemicznie Kasiku, ze az mi SZKODA LATA,,,,,wieje jeszcze na dodatek,,,,, ale z drabiny nie spadlam hi,hi,,,, Odpowiedz Link
jtka Re: herbata! herbata! czerwona herbata! 10.09.03, 16:04 witam Szuflandię środowo)) u mnie dziś piękna pogoda, ale już czuć podmuch jesiennego wiatru a w ogrodzie winogronka dojrzewają może wino zrobimy????- na długie zimowe wieczory? Odpowiedz Link
mala20033 Re: herbata! herbata! czerwona herbata! 10.09.03, 16:23 A Ptasie Mleczko???..uwielbiam Ptasie Mleczko!!!!!!!!!!!!!!!!Mala Odpowiedz Link
kasikk Re: herbata! herbata! czerwona herbata! 10.09.03, 16:40 ja nie lubię - to masz moje ) Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Ś*R*O*D*A* 17.09.03, 10:40 Dziendoberek Ludkowie Miłego dzionka dla Wsystkich i samych smakowitych wrażeń, doznań, spostrzeżeń Herbatka, kawka czekają jak zwykle częstujcie się na co Komu smaczek Odpowiedz Link
kendo Re: Ś*R*O*D*A* 17.09.03, 12:33 Witajcie ,,, juz sie czestuje,wszystkim po troszku, bo u mnie pora lanchu,,,, Milego Dnia Wszystkim,takiego ,jak jest teraz u mnie: sloneczko,pieknie pachnie juz jesienia,no i humor tez mam,,,,PA;... Odpowiedz Link
kasikk Re: Ś*R*O*D*A* 17.09.03, 19:50 a ja częstuję maślaczkami na masełku duszonymi, własnoręcznie zebranymi dzisiaj ) Odpowiedz Link
kendo Re: Ś*R*O*D*A* 17.09.03, 20:07 Hej Kasikk i ja dzis na spacerku z psiuna maslaczki widzialam,ale zostawilam, bo nie mialam do czego zebrac,,,, czestuje sie wiec z wielka checia , choc juz po kolacji,,,,o! nawet zapach poczulam ,,hmmm,,,,mniam,mnia,,,, Odpowiedz Link
mala20033 Re: Ś*R*O*D*A* 17.09.03, 14:49 Slonecznego,jesiennego Dnia pelnego usmiechow bliskich osob..Mala Odpowiedz Link
slo-onko Re: Ś*R*O*D*A* 24.09.03, 08:31 Witam wszytskich bardzo slonecznie ))))) w srode )))) Choc szczerez mowiac wolalabym zeby to byl inny dzien tygodnia Odpowiedz Link
kendo Re: Ś*R*O*D*A* 24.09.03, 13:04 Witaj Slo-onko a czemu bys chiala,zeby to byl inny dzien tygodnia????? Witajcie Wszyscy,ktorzy tu dojda,,,, Dzien choc chlodny ale ze Slo-onkiem i sloneczkiem nas przywital.... nie moglam dzis spac, zegar z salonu wybijal mi godziny rozczarowania,,,, ostatnie wybijanie policzylam do trzech i wkoncu musialam usnac.... ale gdybym wstala to bym pewnie zobaczyla niektorych, jak sobie blogo popsotkowali tu i uwdzie hi,hi, Mysle,ze dzis nie bedzie zadnych przykrych niespodzianek, i da sie zdziebko pozyc.... cieplutko pozdrawiam.... Odpowiedz Link
kasikk Re: Ś*R*O*D*A* 24.09.03, 13:39 dzieńdoberek ) chyba ominęliśmy anioukową jesienną środę ) kenduś, przykro mi bardzo z powodu Toich bezsennosci - dam Ci owieczkę do liczenia, dobrze? ) a Sloonko świeci pieknie, aż chce się śpiewać ) piękny dzień i takiego wszystkim życzę Odpowiedz Link