aniouek1 22.06.04, 12:55 wtorek! wtorek! "cudów worek"! Niech to lato mija wszystkim przebogato w samej radości dobrze i pięknie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: WTOREK - LATO'04 22.06.04, 14:38 pierwsza z koleii.......... witam Was Szufladunie.... dzis raniutko sie zwleklam z wyrka siostre przywioslam juz do domciu.... grad/burza niespodziewana tez mnie dzis odciela od kompa. grad wielkosci grochu padal,ze mozna bylo "lopata" szuflowac zimno sie zrobilo i niema lata( niemniej zycze Wam sloneczka w seduszkach..) Odpowiedz Link
mala20033 Re: WTOREK - LATO'04 22.06.04, 16:11 Dzien Dobry..u mnie straszliwe upaly..Buzka wszystkim szufladkowiczom..Mala Odpowiedz Link
aniouek1 Re: WTOREK - LATO'04 22.06.04, 17:48 a u mnie nie ma upałów ale...jest lato...takie słoneczkowe choc nie upalne lato Miłego popołudnia Ludkowie Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK - LATO'04 22.06.04, 19:58 dziewcz . . yn. . y ......!. ! . ! . ! . dostalam przedwczesnej czkawki hi,hi, ma przyjechac psiapsiulka na pogawetke wieczorna z jakims dobrym hiszpanskim winkiem hmmmmmmmm....ciekawe do ktorej posiedzimy.... miejcie sobie milunio wieczorkiem chyba,zeby nie wpadla to sie pojawie.... ** milego wieczoru. Odpowiedz Link
kasikk Re: WTOREK - LATO'04 22.06.04, 20:51 u mnie cieplutko się zrobiło - chyba przyszło lato ) a maciejka pachnie, aż mi się w głowie kręci... Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK - LATO'04 22.06.04, 22:30 hi,hi, Kasikku,maciejeczka slicznie pachnie ja mam zawroty od dobrego winka, wlasnie pojechala psiapsiulka.... bidulka,"polozyla swa firme w odpoczynek" i czcila to u mnie. zaczyna kurs w Danii jako kontakt osoba miedzy przedsiebiorstwami.... Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK - LATO'04 29.06.04, 10:04 ..czekam cierpliwie na lato.... ** milego dzionka. Odpowiedz Link
altu Re: WTOREK - LATO'04 29.06.04, 10:59 lato pojawia sie i znika milego wtorku wam zycze!! Odpowiedz Link
megxx Re: drugiWTOREK -(niby) LATO'04 29.06.04, 19:12 Gdzie zgubiło się lato? Widziałam mapę pogody: nad Morzem Śródziemnym. Tam grzeje mocniej, niż niektórzy by chcieli. Cieszmy się tym co mamy, a to już ostatnie najdłuższe dni, za dzień, dwa zacznie dnia ubywać. Miłego długiego popołudnia. Odpowiedz Link
kendo Re: drugiWTOREK -(niby) LATO'04 29.06.04, 22:19 to prawda z dlugimi dzionkami... u nas w tej chwili jeszcze widno, mozna gazete czytac na dworze .... milej nocki. Odpowiedz Link
slo-onko Re: WTOREK - LATO'04 06.07.04, 07:47 dzien dobry szufladowcom i innym przybylym Odpowiedz Link
altu Re: WTOREK - LATO'04 06.07.04, 08:50 dzien dobry słońce pewnie pojawi sie w drugiej czesci dnia no i dobrze kawa i rogaliki dla wszystkich Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK - LATO'04 06.07.04, 11:23 pogodowo bez zmian... jedynie sniadanko sie smienia( piers kurczaczka z salatka pomidorowa i kawcia z mleczkiem.... ** milego dnia. Odpowiedz Link
megxx Re: WTOREK - LATO'04 06.07.04, 12:32 Pogoda znacznie się pogorszyła, podobno przechodzi przez nas front, ale nie mówili, że będzie tak chłodno. Idę do pracy, tam atmosfera na pewno gorąca. Pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK - LATO'04 06.07.04, 19:19 nareszcie dzis jeszcze nie padalo) ** milego wieczoru. Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK - LATO'04 13.07.04, 12:43 witam,, a to juz wtorek.... lata nie widac.. humorek niespecyjalny.. ** milego dzionka zycze. Odpowiedz Link
kasikk witam :)) 13.07.04, 14:27 jak wam dzień dzisiaj mija ) ja jakoś nieźle, wreszcie trochę deszczyku z nieba spadło ) pozdrowionka na dalszą część dnia Odpowiedz Link
rb13 Re: WTOREK - LATO'04 13.07.04, 19:53 Wróciłem -skąd - oczywiście z Tatr.Z nosa schodzi skóra poraz drugi z rzedu, kolana bolą od bicia rekordu we wchodzeniu na czas na Kasprowy. Tylko 2 godziny , a po trzy stoi sie w kolejce po bilety. Na Krupówkach tłumy - wytrzymałem -jedno piwo + lody + szarlotka i ucieklismy z Kotkiem do Kużnic. Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK - LATO'04 13.07.04, 20:05 niektorzy pieknie dzien spedzaja az pozazdroscic by wypadalo..... kiedy ja sie "powocze po gorach??" ale na pocieszenie i tak sie ciesze,bo syn nas odwiedzil) co ostatnio nalezalo do rzadkosci. ** milego wieczoru.... Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK - LATO'04 20.07.04, 10:00 sprawdzilam.... *Wtorek *Letni* ale Megxx miala racje wczoraj ze sie zle wpisalam...hmmm..nawet niewiem jak to sie stalo.... dzis piekny poranek sie zapowiada wiec chyba "zwloki" swe na hamaczek rzuce) ** sloneczka,sloneczka. Odpowiedz Link
kasikk Re: WTOREK - LATO'04 20.07.04, 11:44 cześć dziewuszki i chłopaczki ) słonko za oknem, jak malowane ptaki świergolą kwiaty kwitną motylko fruwają... lato!! ) Odpowiedz Link
altu Re: WTOREK - LATO'04 20.07.04, 14:23 he he ja takze az upewnic sie musialam fakt. lato dzisiaj w pełni. i tak ma byc.. a burze letnie (takie jak wczorajsza) sa niemal cudowne Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK - LATO'04 20.07.04, 17:40 ..hamaczku nie bylo, wial chlodny wiaterek, ale i tak sloneczko tu i uwdzie mnie "zlapalo" a teraz sie zachmurzylo i pewnikiem bedzie padac znowu.:_(( ..i juz zaraz wieczor.... Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK - LATO'04 27.07.04, 09:56 pachnaca kawcie i paroweczka sniadaniowa Witam.... zapowiada sie chyba slonecznie.... ** milego poranka. Odpowiedz Link
kasikk Re: WTOREK - LATO'04 27.07.04, 10:33 a ja na powitanie dokładam musli ) deszczowo u mnie... ale dobrze, bo chłodniej ) Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK - LATO'04 27.07.04, 11:15 kasikk napisała: > a ja na powitanie dokładam musli ) > > deszczowo u mnie... > ale dobrze, bo chłodniej ) ..to pozwolisz Kasikku, ze zaleje to yogurtem i bede miala lunch.... ** milego poludnia i z psiuna na spacerek czlapie....PA;.. Odpowiedz Link
kasikk Re: WTOREK - LATO'04 27.07.04, 18:21 a proszę bardzo - dołożę ci suszone morele i orzechy ) Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK - LATO'04 27.07.04, 18:36 ..hi,hi, ja kupuje juz taka gotowa mieszanke wlasnie z tymi wszystkimi domieszkami plus suszony banan,slonecznika zaiarenka i siemie lniane nieraz posypie sobie cynamonem.... a u nas znow pada buuuuuuuuuuuuu.... kiedy ja sie opale???? jak do tej pory to robie to tylko papierochami....hi,hi,. Odpowiedz Link
kasikk Re: WTOREK - LATO'04 27.07.04, 18:48 a ja muszę iść do solarium... na słonku moge sobie tylko krzywdę zrobić a musli wolę własnego wyrobu nie lubię słodzonych, a trudno kupić bez cukru Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK - LATO'04 27.07.04, 18:58 u nas sa nieslodzone.... slubny jak to je to wali lyche borowek lub dzemu.... hmmmm....tak mi sie wydaje,ze juz chyba by trzeba bylo pomyslec o takim opalaniu,,,, a myslalas o samoopalaczu....tylko ze barwi ubranie, tak twierdzi ma kolegowna,ja nie uzywam tego. Odpowiedz Link
kasikk Re: WTOREK - LATO'04 27.07.04, 19:44 kiepski pomysł - trzeba mieć baardzo dużą wprawę, albo chętnego do smarowania wolę ociupinke sie przybrązowić w "trumience" ) Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK - LATO'04 27.07.04, 20:00 kasikk napisała: > kiepski pomysł - trzeba mieć baardzo dużą wprawę, albo chętnego do smarowania > wolę ociupinke sie przybrązowić w "trumience" ) hi,hi,to i racja.... pamietam pierwsze "trumienki" byly naprawde jak sarkofagi, zamykaly sie calkowicie, chociaz mialam opalanie za darmo u mojej najlepszej kolezanki, to zrezygnowalam po trzech razach, nie wytrzymalam calkowitego zamkniecia. teraz sa super, nie zamykaja sie do konca, sa skonstruowane/wymodelowane do ksztaltow ciala, cala przyjemnosc polezec i posluchac muzyczki rowniez. Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK - LATO'04 27.07.04, 20:12 kasikk napisała: > tylko ma się białe uszy od słuchawek ) ..a u nas sa wmontowane glosniki w "sarkofagu" i uszka sie opalaja tez)))))))))))))))) Odpowiedz Link
kasikk Re: WTOREK - LATO'04 27.07.04, 20:15 u nas też - tylko kiedys słuchawki były a opalasz się w okularkach? strasznie głupio wygladają białe placki wokół oczu Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK - LATO'04 27.07.04, 20:26 u nas sa takie malunie specyjalne, przykrywaja tylko powieki, kladziesz na oczka i nie spadaja, no chyba ze masz dlugasnie rzesy i chcesz zobaczyc cos przez nie , to podniesiesz je hi,hi, Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK - LATO'04 03.08.04, 10:02 witam,witam...w pochmurny poranek........ dzis w planie : jazda na rowerku do sklepu po mleczko(moze zdaze miedzy kropelkami deszczu) jakis obiadek wymodzis, cos poukladac do szafy, moze odkurzyc moze poprasowac moze obszyc odlozone od dawna postrzepione reczniki... usch.............ale mi sie nazbieralo buuuuuuuuuuuuuuu.... ** milego dnia. PS;..zwazylo mi sie mleczko w kawce i pije ze smietanka w proszku(rezerwa).... nielubie jak mi sie tak staje wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. Odpowiedz Link
nict1 kawa herbata woda drożdżówki z kruszonką 03.08.04, 10:03 i lody dla ochłody lody! lody! lody! a dla Jtki arbuzy hehehe Odpowiedz Link
kendo Re: kawa herbata woda drożdżówki z kruszonką 03.08.04, 10:06 nict1 napisał: > i lody dla ochłody lody! lody! lody! a dla Jtki arbuzy hehehe wow!!!!!!!!!!!!!!! ale piekna niespodzianka.... witam bardzo milunio.... usciski z radosci.... Odpowiedz Link
kasikk Re: kawa herbata woda drożdżówki z kruszonką 03.08.04, 10:33 lody do kawy by się przydały w taką pogodę tylko kawunia może nas uratować ) witam cieplutko ) Odpowiedz Link
kendo Re: dziewczyny polecam wodę z cytryną i lodem 03.08.04, 18:00 nict1 napisał: > hehehe mowia,ze gasi wysmienicie pragnienie, ale na wzglad panujacej aury pogodowej, proponuje cos exta z % dodac do tej wody) coby sie siepiej czlowieczek poczul.... Odpowiedz Link
kasikk Re: dziewczyny polecam wodę z cytryną i lodem 03.08.04, 19:29 hiehiehie a następnego dnia mewy tupią po pomoście zbyt głosno... Odpowiedz Link
kendo Re: dziewczyny polecam wodę z cytryną i lodem 03.08.04, 21:01 kasikk napisała: > hiehiehie > a następnego dnia mewy tupią po pomoście zbyt głosno... lepiej Kasikku, kot tupiacy po perskim dywanie.... Odpowiedz Link
kasikk Re: dziewczyny polecam wodę z cytryną i lodem 03.08.04, 21:11 zdziwiłabyś się, jak koty potrafią tupać tentent się niesie, jak od stada koni ) Odpowiedz Link
kendo Re: dziewczyny polecam wodę z cytryną i lodem 03.08.04, 23:00 kasikk napisała: > zdziwiłabyś się, jak koty potrafią tupać > tentent się niesie, jak od stada koni ) a wiesz ,ze nie pamietam bo mialam kotka w wieku przedszkolnym.... a to tak bardzo dawno bylo. Odpowiedz Link
kasikk witam :)) 10.08.04, 10:29 no nie, ja tu myślałam, że już wszyscy zameldowani, a ja na końcu, a tu nikogusieńko ) wstawać śpiochy szybciutko piękny dzień słońce za oknem, ptaszki świergolą cudnie!! Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 10.08.04, 10:48 eeeeeeeee tammmmmmmmm..... Kasikku ja juz od switu na nozkach, bylam nawet w aptece w naszym "siti" rowerkiem, bo w samochodzie sauna.... fajnie sie rowerkowalo, wiateterek chlodzil przyjemnie.... teraz zasiadlam i tak sobie mysle: coby tu dzis wymyslec do robienia czy nic nierobienia )))))))))))) ** milego dzionka Wszystkim. Odpowiedz Link
kasikk hiehiehie 10.08.04, 11:37 wygrałam właśnie płytkę w radiu pierwszy raz coś wygrałam ) Odpowiedz Link
megxx Gratuluję wygranej! 10.08.04, 19:12 Fajnie jak znajomi wygrywają. Ponoć jak się rozpocznie dobrą passę, to idzie dalej! Nie zmarnuj Kasiczku szansy, może Lotto? Piękny wieczór, łapcie pozytywną energię, wyrzucajcie ciężkie uczucia daleko od siebie i bliskich. Miłego wieczoru. Odpowiedz Link
kasikk dziękuję :)) 10.08.04, 20:14 buziaki dla wszystkich i chyba poślę toto ) zobaczymy ) Odpowiedz Link
kendo Re: dziękuję :)) 10.08.04, 22:20 ale sie ciesze Kasikku.... a fajne nagranie chociaz dzis siostra mnie odwiedzila, leglysmy sobie na trawke i fanie bylo nabablalysmy sie za wzystkie czasy) a jutro jak bedzie wzglednie dobrze to do miasta na pysznosciowe lody sie wybieramy.... dobrze ze siostra ma komorke, bo inaczej bym musiala zostac w domu( psiuna sie meczyl i chowal sie w cien za moj bujany fotelik, niechcial do pancia do domu gdzie bylo troszke chlodniej bo nawiew wlaczony byl.... ** milej nocki z zefirkiem... Odpowiedz Link
kendo Re: pachnie jesienia....~~~~~~~~ 17.08.04, 11:28 ludki Kochane!!!!!!!!!! stoliczek nakryty chlebus "zdrowotny"/maselko i dzem jagodowo waniljowy..... hmmmmmmmmm...drozdzoweczka na desrer tez by sie przydala.... kawcia/herbatka wedle smaku..... a pogoda??????? hmmmm....nawet wzglednie cieplo, ale po co ten wiatr))))))))) ** milego prawie juz poludnia. Odpowiedz Link
kasikk Re: pachnie jesienia....~~~~~~~~ 17.08.04, 11:29 mmm... mój ulubiony zapach.... ) Odpowiedz Link
kendo Re: pachnie jesienia....~~~~~~~~ 17.08.04, 12:06 kasikk napisała: > mmm... mój ulubiony zapach.... ) ..i moj tez.....jarzebinka juz czerwona.... listki zaczynaja nabierac innych kolorow hmmmm... zaczyna byc pieknie.... Odpowiedz Link
megxx Re: WTOREK - LATO'04 17.08.04, 13:34 A u mnie całkiem letnia pogoda. Choc teraz jakieś chmurki przysłaniają słoneczko, ciepło. Jak w taka pogodę wracać do pracy? To już jutro. Czemu urlop nie trwa wiecznie, a tylko w wybranych chwilach praca? Trzeba wrócić do kieraciku, trudno, nie gram w totka, więc na miliony nie mogę liczyć. Ludkowie, co my tak o tej pracy, może o Olimpiadzie? Ogladacie? Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK - LATO'04 17.08.04, 14:22 ogladalam otwarcie.... podobalo mi sie, hmmm...stroje naladniejsze byly z krajow afrykanskich, takie egzotyczne ...kawalek skory zamiast spodni.... Brazylja miala bardzo brzydkie, zielone marynarki i ta zielen to FU, niechyb sie ubrali jak na karnawal...ciekawiej by bylo )))))))) Polacy byli ladnie ubrani.... a wiecie na pierwszej olimpiadzie 1896 r. byl :zapasy/jazda na rowerze/pieciobuj/ szermierka/gimnastyka/plywanie/strzelectwo tenis/podnoszenie ciezarow. bralo wowczas 245 osob w zawodach i to sami mezczyzni. w 1912 -1948 byla rowniez muzyka/literatura/rzezba/ malarstwo/architektura/ Odpowiedz Link
megxx Olimpiada 17.08.04, 19:20 Zadrgały mi nerwy, gdy nasz dżudoka przegrał w ostatniej sekundzie walki, co ten człowiek musiał przeżywać! Otwarcie podobało mi się, baaardzo oryginalne, zwłaszcze ten motyw z wodą, wizją wysp, nawiazanie do starożytności, oraz łącze z Olimpią, jak zapalały się koła olimpijskie, cudne. Ale nie dotrwałam do zapalenia znicza, po prostu usnęłam jak niemowle.(hihi) Mam nadzieję, że powtórzą. Wkurza mnie to, ze z powodu wiatru w niektórych konkurencjach decyduje łut szczęścia. To straszne w obecnym tak bardzo wyśrubowanym sporcie. A z drugiej strony ten sport w niektórych dziedzinach to już taki sztuczny. Gdyby wszyscy mieli takie same stroje w pływaniu(owo speedo), czy rezultaty byłyby inne, sprawiedliwsze? Pozytywnych emocji!! Odpowiedz Link
kendo Re: Olimpiada 17.08.04, 23:47 ja tez przegapilam zapalanie znicza, psiunia akurat chcial na dworek( cuda techniki przemyslowej sprawiaja niemal co roku nowe wynalazki w dzianinach i wszystkim innym by sportowiec jak najmniej sie nadwyrezal, ponoc oplyw powietrza/wody jest lepszy.... a tak naprawde to jakos ostanio nie przysiadlam zeby obejzec cos dokladnie,w przelocie, lub w radio wyslucham.... Odpowiedz Link
megxx Re: WTOREK - LATO'04 24.08.04, 00:19 Niepostrzeżenie zaczął się wtorek. Ciemna, chłodna noc. Śpijcie dobrze, niech słodkie sny ukoją Wasze troski dnia codziennego. Niech Anioły czuwają nad Wami i bliskimi Waszymi. Niech wróci nasz osobisty Aniouek. Niech.... Odpowiedz Link
kasikk dzień dobry 24.08.04, 09:27 szpaczki) witam słonecznie pogoda u mnie cudna i zaraz biegnę na ogródek popracować trochę ) miłego dnia życzę ) Odpowiedz Link
megxx Re: dzień dobry 24.08.04, 12:06 Przyznaję się euforii i chęci do działania we mnie ciąg dalszy, zobaczymy jak długo. Dzień piękny, cudnie. Odpowiedz Link
kendo Re: dzień dobry 24.08.04, 20:16 cos ostanio nie moge sie wyrobic.... dzionek pochmurny bardzo wietrzny +17 stopni.... jutro robie przerwe i do sklepow rekonesans zrobie.... buciki i jakies szmatki bo sie reklamuja juz jesiennie.... pieknie pachnie porankami juz jesienia, sloneczniki oswietlaja ponury ogrodeczek.... czeresnie liscie gubia i po trawce hulaja, jarzebinke juz z daleka widac i ptaszyny kusi swym kolorem hmmmmmmmm...cudnie. Odpowiedz Link
mala20033 Re: WTOREK - LATO'04 24.08.04, 21:53 Wtorkowe buziaczki...i troche upalow tez podsylam..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK - LATO'04 24.08.04, 22:12 ..a kiedy upaly sie koncza u Ciebie Malenka....???? Odpowiedz Link
megxx Ostatni dzień sierpnia 31.08.04, 06:58 Witam, przyszła do mnie deszczowa pogoda od Kendusi, a jeszcze wczoraj upał był, że hej. Idę zaraz spać , więc życzę Wam dobrego dnia, a sobie dobrego spania, jak się szybko wyśpię zaglądnę do Szuflady. Odpowiedz Link
kendo Re: Ostatni dzień sierpnia 31.08.04, 09:22 megxx napisała: > Witam, przyszła do mnie deszczowa pogoda od Kendusi, a jeszcze wczoraj upał > był, że hej. > Idę zaraz spać , więc życzę Wam dobrego dnia, a sobie dobrego spania, jak się > szybko wyśpię zaglądnę do Szuflady. hi,hi, Megus.... usypiaj zatem szybciutko i wracaj do szufladuni.... popadalo u nas rzesistym deszczem przy promyczkach slonecznych chlodno sie rowniez zrobilo..... cichutko sie oddalam by Megxx sobie smacznie spala.... PA;..do potem....milego dzionka. Odpowiedz Link
megxx Re: Ostatni dzień sierpnia 31.08.04, 17:28 Szaro za oknem, cieszą się miłośnicy jesieni, co? Ja jesień lubie tylko złotą, łagodną, słoneczną. Za daleko na północy się urodziłam. Odpowiedz Link
kendo Re: Ostatni dzień sierpnia 31.08.04, 19:53 ** Megxx , ja tez lubie zlota jesien, a i listopad tez mi sie podoba , zwlaszcza niebo.... niema co ukrywac ,slyszalam pogode na kraj ma byc znow cieplutko .... dzieciska jutro do szkoly ale pewnie sie ciesza,ze zacznie sie cos dziac..) Odpowiedz Link
megxx Re: Ostatni dzień sierpnia 31.08.04, 20:20 Ja się cieszę, że będzie trochę ciszy w domu, nie będzie co pięć minut puk, puk, a i telefony będą do mnie..... Do jutra Ludkowie, bye, bye Odpowiedz Link
kendo Re: Ostatni dzień sierpnia 31.08.04, 21:09 megxx napisała: > Ja się cieszę, że będzie trochę ciszy w domu, nie będzie co pięć minut puk, puk > , > a i telefony będą do mnie..... > Do jutra Ludkowie, bye, bye moze tak zle nie bedzie z telefonami.... a cisza ?? to fakt sama lubie ja wokol siebie.... ** milego wieczoru.... Odpowiedz Link
megxx Re: WTOREK - LATO'04 Nadal lato 07.09.04, 08:31 Witajcie! Trudno uwierzyć, ale u nas nadal lato, lepsze niż w lipcu. Zapraszam na śniadanie, co kto chce, do wyboru, powinien to być podstawowy posiłek, a czy tak u nas jest? Kendo myślę o tych Twoich grzybkach, pierwszy raz od niepamiętnych czasów, mam na coś z jedzenia prawdziwą chętkę. Czy dojdzie do tego, że ominę swoją zasadę i kupię świeże grzyby? Do tej pory kupowałam najwyżej pieczarki. Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK - LATO'04 Nadal lato 07.09.04, 09:54 ze zdrowym skandynawskim porankiem witam cieplunio... lato jeszcze trwa..... ** Megxx a niemasz gdzies w poblizu lasu grzybkowego??? ja uwilbiam lazic po lesie i zbierac grzyby.... sam zapach lasu doprowadza mnie o lepszy humor.... a jak znajde juz grzybki to czysta euroria szczescia) jutro ide znowu,napewno przyniose znow.... lubie je w kazdej postaci.... podstawa sniadanka hmmm???? zawsze sie zmuszam do zjedzenia conajmniej jednej kromeczki i szklanki kawci z mleczkiem obowiazkowo.... chyba ze cos wymodze smakowitego to pozeram wiecej bez przymusu. ** milego dzionka. Odpowiedz Link
kasikk Re: WTOREK - LATO'04 Nadal lato 07.09.04, 10:20 witam ) właśnie wstałam z łóżka - śpioch dzisiaj jestem okropny a tyyyyyle mam zaplanowane ) Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK - LATO'04 Nadal lato 07.09.04, 12:07 kasikk napisała: > witam ) > właśnie wstałam z łóżka - śpioch dzisiaj jestem okropny > a tyyyyyle mam zaplanowane ) ..czasami ja tez sobie na taki luksus pozwalam.... niech zyje "lozeczkowanie" ** milego dzionka. Odpowiedz Link
aniouek1 dziendoberek Ludkowie :) 07.09.04, 13:19 Pogoda piekna, sloneczna a nie zbyt upalnie, ptaki koncertuja na calego az echo niesie. Ze sniadankiem niestety jestem na bakier i to nie tylko dzisiaj ale tak po prawdzie to tylko od czasu do czasu bywam normalnym ludziem, ktory zjada sniadanko jak nalezy o porze dla sniadanek wlasciwej, a zazwyczaj oszukuje sie kawa, woda i ewentualnie jakas przegryzajka jak np. dzisiaj - figami. Co do spania to zazwyczaj sypiam niewieleczko, a gdy juz padne na nosek przedwczesnie albo pospie jak na mnie zbyt dlugo, to mecza mnie wyrzuty sumienia i mam poczucie straconego czasu. Grzybow z reguly nie kupuje, choc owszem jadam i to okresowo nawet bardzo duzo i pod roznymi postaciami, ale to nie za moja przyczyna, bo sama takze w grzybobraniach nie uczestnicze i tylko czasami sama cos z grzybow czy z grzybami pitrasze. Nie znaczy to jednak, ze lasu nie lubie. Lubie i to nawet bardzo ale tak luzowato i bezinteresownie (choc bo ja wiem czy tak zupelnie bezinteresownie?) las odwiedzac by sie nim zachwycac i jego muzyka i zapachem i by w jego otuleniu swoich mysli sluchac i by gdy trzeba - z soba sama zgody w lesie szukac. Pozdrawiam Was serduszkowo i chyba dzisiaj do lasu na spacer sie wybiore (wcale nie z grzybobraniowym zamiarem) Odpowiedz Link
kendo Re: dziendoberek Ludkowie :) 07.09.04, 15:01 ..nareszcie cos Anioueczek zrobi przyjemnego dla siebie ... a jak grzybka znajdzie, to wiem,ze nie popusci a zbierze.... dbaj Aniele o siebie.... wiesz stres Ci moze zaszkodzic,,,, sama czarna na sniadanko niezdrowa juz chciala bym zobaczyc Twa watrubeczke.... ale lesne powietrze tak przyjemnie relaksuje... to istny balsam dla duszy.... Odpowiedz Link
kasikk Re: dziendoberek Ludkowie :) 07.09.04, 16:19 tak mówicie o tym lesie, że chyba w weekend się wybiorę ) może jaki grzyb mi wyrośnie na drodze ;p Odpowiedz Link
kendo Re: dziendoberek Ludkowie :) 07.09.04, 16:24 Kasikku polecam goraco... jest tak cudownie teraz,ze az dech zapiera frajda dla oczek /duszy/uszu/nosa pachnie cudownie i mnostwo kolorow.... Odpowiedz Link
kasikk wstawać śpiochy :)) 14.09.04, 09:08 na kawkę zapraszam i bułeczki z miodem ) życzę udanego dnia Odpowiedz Link
kendo Re: wstawać śpiochy :)) 14.09.04, 12:33 kasikk napisała: > na kawkę zapraszam > i bułeczki z miodem ) > > życzę udanego dnia mniam,mniammmmm....takie chrupiace i pachnace kakao to tego ,tyz pasuje) ** milego poludnia..... Odpowiedz Link
megxx Re: wstawać śpiochy :)) 14.09.04, 20:22 Od wczoraj śpię snem przerywanym różnymi obowiazkami, oczka mi się kleją, a nic nie wróży, że położę się na dłużej. Kto wymyślił pracę w nocy?! Ale mimo to byłoby mi smutno, gdybym tu nie zajrzała i nie życzyła Wam miłego wieczoru. Odpowiedz Link
kendo Re: wstawać śpiochy :)) 14.09.04, 22:02 megxx napisała: > Od wczoraj śpię snem przerywanym różnymi obowiazkami, oczka mi się kleją, a nic > nie wróży, że położę się na dłużej. Kto wymyślił pracę w nocy?! > > Ale mimo to byłoby mi smutno, gdybym tu nie zajrzała i nie życzyła Wam miłego > wieczoru. wzajemnie Magus.... miej sobie rownie przyjemnie, choc to bedzie trudne....ale jestesmy przy Tobie myslami.... Odpowiedz Link
kendo Re: wstawać śpiochy :)) 21.09.04, 09:57 chyba juz trzeba powitac i znalesc jesienny wtorek... ** milego jesiennego pieknego dnia zycze. Odpowiedz Link