Dodaj do ulubionych

poznam inteligentnego i

18.10.08, 19:24
dojrzałego emocjonalnie mężczyznę,+/- 35/40. Mężczyznę, który 1. wie, czego
oczekuje od życia, 2. ma ma poukładane w głowie, 3.nie szuka sprzątaczki,
kucharki, mamuśki, która poda, ugotuje i wypierze, 4. mężczyznę, który ma
własne pasje i zainteresowania, 5. mężczyznę, który aktywnie dba o siebie,
wreszcie 6. mężczyznę, którego nie przeraża niezależność, pragnienie
realizowania się i własne zdanie drugiej osoby.

Dlaczego tak, chyba, by się przekonać, że tacy panowie już nie istnieją i nie
mieć złudzeń smile

Jeśli taki istnieje przystanek_forum@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 18.10.08, 22:34
      Dojrzałego emocjonalnie mężczyznę, z tym warunkiem może być problem, bo wszyscy
      mężczyźni są jak dzieci tylko ze innymi zabawkami się bawią.
      • dorti-one Re: poznam inteligentnego i 18.10.08, 22:55
        krzychlater napisał:

> Dojrzałego emocjonalnie mężczyznę, z tym warunkiem może być problem, bo wszyscy
        > mężczyźni są jak dzieci tylko ze innymi zabawkami się bawią.

o i to doceniam smile)) goła prawda big_grin
        • mary171 Re: poznam inteligentnego i 19.10.08, 16:12
          tak tak z tą dojrzałością emocjonalną to przesadziłaś troszkę wink
      • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 19.10.08, 17:32
        No nie, czyżby nie było takich meżczyzn?
        Doceniam szczerośćsmile
        • mary171 Re: poznam inteligentnego i 19.10.08, 17:43
          A spotkałaś takiego... Ja tak, ale wszyscy są zajęci smile
          • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 19.10.08, 17:51
            Wierzę, że spotkam smile
            Zajęci mnie kompletnie nie interesują.
            • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 19.10.08, 18:08
              Jesteśmy emocjonalnie zrównoważeni dopóki nam zabawek nie odbiorą
              • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 19.10.08, 18:14
                A jeśli w zamian dostaniecie nowe zabawki?
                • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 19.10.08, 19:36
                  Możemy dodać nową do starej, ale starej nigdy nie oddamy inni mężczyźni by
                  powiedzieli ze się zniewieściało.
                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 21.10.08, 19:42
                    krzychlater napisał:

> Możemy dodać nową do starej, ale starej nigdy nie oddamy inni mężczyźni by
                    > powiedzieli ze się zniewieściało.

czyli ciągle chcecie więcej, al czy dajecie coś w zamian?
                    • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 22.10.08, 10:25
                      przystanek_forum napisała:

> krzychlater napisał:
                      >
                      > > Możemy dodać nową do starej, ale starej nigdy nie oddamy inni mężczyźni b
                      > y
                      > > powiedzieli ze się zniewieściało.
                      >
                      > czyli ciągle chcecie więcej, al czy dajecie coś w zamian?

Pytanie do ogóły czy inwidualne.
                      • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 22.10.08, 19:45
                        krzychlater napisał:

> przystanek_forum napisała:
                        >
                        > > krzychlater napisał:
                        > >
                        > > > Możemy dodać nową do starej, ale starej nigdy nie oddamy inni mężczyźni by
                        powiedzieli ze się zniewieściało.
                        > >
                        > > czyli ciągle chcecie więcej, al czy dajecie coś w zamian?
                        >
                        > Pytanie do ogóły czy inwidualne.

Chętnie poznam indywidualną opinię smile)
                        • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 23.10.08, 09:30

> krzychlater napisał:
                          >
                          > > przystanek_forum napisała:
                          > >
                          > > > krzychlater napisał:
                          > > >
                          > > > > Możemy dodać nową do starej, ale starej nigdy nie oddamy inni
                          > mężczyźni by
                          > powiedzieli ze się zniewieściało.
                          > > >
                          > > > czyli ciągle chcecie więcej, al czy dajecie coś w zamian?
                          > >
                          > > Pytanie do ogóły czy inwidualne.
                          >
                          >
                          > Chętnie poznam indywidualną opinię smile)

Dotycząca mojej opinii o reszcie czy mojej o mnie.
                          • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 23.10.08, 09:44

> > > > krzychlater napisał:
                            > > > >
                            > > > > > Możemy dodać nową do starej, ale starej nigdy nie oddam
                            > y inni mężczyźni by powiedzieli ze się zniewieściało.
                            > > >
                            > > > > czyli ciągle chcecie więcej, al czy dajecie coś w zamian?
                            > > >
                            > > > Pytanie do ogóły czy inwidualne.
                            > >> >
                            > > Chętnie poznam indywidualną opinię smile)
                            >
                            > Dotycząca mojej opinii o reszcie czy mojej o mnie.

Oczywiście, że Twojej o Tobiesmile Każdy jest inny smile)
                            • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 23.10.08, 09:47

>
                              > > > > > krzychlater napisał:
                              > > > > >
                              > > > > > > Możemy dodać nową do starej, ale starej nigdy nie
                              > oddam
                              > > y inni mężczyźni by powiedzieli ze się zniewieściało.
                              > > > >
                              > > > > > czyli ciągle chcecie więcej, al czy dajecie coś w zamia
                              > n?
                              > > > >
                              > > > > Pytanie do ogóły czy inwidualne.
                              > > >> >
                              > > > Chętnie poznam indywidualną opinię smile)
                              > >
                              > > Dotycząca mojej opinii o reszcie czy mojej o mnie.
                              >
                              > Oczywiście, że Twojej o Tobiesmile Każdy jest inny smile)

Ze mną można się dogadać, można z czegoś zrezygnować, choć z niektórych się nie
                              rezygnuje najwyżej można je ograniczyć, ale jak jest to na początku zawsze się
                              można dogadać.
                              • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 23.10.08, 10:01

> Ze mną można się dogadać, można z czegoś zrezygnować, choć z niektórych się
                                nie rezygnuje najwyżej można je ograniczyć, ale jak jest to na początku zawsze
                                się można dogadać.
                                >

Ciekawe, z czego nie rezygnujesz? Porozumienie jest podstawą wszystkiego, tak mi
                                sie wydaje, nie, jednak jestem tego pewnasmile Cała reszta, jeśli się chce to się
                                udaje.
                                • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 23.10.08, 10:10

>
                                  > > Ze mną można się dogadać, można z czegoś zrezygnować, choć z niektórych s
                                  > ię
                                  > nie rezygnuje najwyżej można je ograniczyć, ale jak jest to na początku zawsze
                                  > się można dogadać.
                                  > >
                                  >
                                  > Ciekawe, z czego nie rezygnujesz? Porozumienie jest podstawą wszystkiego, tak m
                                  > i
                                  > sie wydaje, nie, jednak jestem tego pewnasmile Cała reszta, jeśli się chce to się
                                  > udaje.

Ciekawość to pierwszy stopień do piekła. Język mamy właśnie do porozumiewania
                                  się a nie do strzępienia go nadaremnie.
                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 23.10.08, 10:18
                                    krzychlater napisał:

> > > Ze mną można się dogadać, można z czegoś zrezygnować, choć z niektórych
                                    się nie rezygnuje najwyżej można je ograniczyć, ale jak jest to na początku
                                    zawsze się można dogadać.
                                    > > >
                                    > >
                                    > > Ciekawe, z czego nie rezygnujesz? Porozumienie jest podstawą wszystkiego,
                                    tak mi sie wydaje, nie, jednak jestem tego pewnasmile Cała reszta, jeśli się chce
                                    to się udaje.
                                    >
                                    > Ciekawość to pierwszy stopień do piekła. Język mamy właśnie do porozumiewania
                                    się a nie do strzępienia go nadaremnie.

I jak tu "porozmawiać z Nim"? smile)
                                    • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 23.10.08, 10:23

> I jak tu "porozmawiać z Nim"? smile)

Pytanie do mnie czy do czytających te wątek???????????????
                                      • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 23.10.08, 10:29
                                        krzychlater napisał:
                                        > > I jak tu "porozmawiać z Nim"? smile)
                                        >
                                        > Pytanie do mnie czy do czytających te wątek???????????????

Oczywiście, że do Ciebiesmile)
                                        (Wciąż zapominam, że to mogą przeczytać wszyscy - ups!)
                                        • aniab1311 Re: poznam inteligentnego i 23.10.08, 10:34
                                          > (Wciąż zapominam, że to mogą przeczytać wszyscy - ups!)

Tak tak - mogą i czytają smile))
                                          Pozdrawiam - dyskutujcie dalej wink
                                        • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 23.10.08, 10:36

> > > I jak tu "porozmawiać z Nim"? smile)
                                          > >
                                          > > Pytanie do mnie czy do czytających te wątek???????????????
                                          >
                                          > Oczywiście, że do Ciebiesmile)
                                          > (Wciąż zapominam, że to mogą przeczytać wszyscy - ups!)

Z „Nim”, czyli kim bo nie kumam.
                                          • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 23.10.08, 10:42
                                            krzychlater napisał:
                                            >
                                            > Z „Nim”, czyli kim bo nie kumam.

Kim jest tajemniczy "On" ? Gdzie jest? Czy to Jego literki czytam? (ja i inni -
                                            rany nigdy nie lubiłam być w centrum zainteresowania) Jednak pójdę do piekła,
                                            czy gdzie tam idą zaciekawione światem i ludźmi osoby.

• krzychlater Re: poznam inteligentnego i 23.10.08, 10:45

> krzychlater napisał:
                                              > >
                                              > > Z „Nim”, czyli kim bo nie kumam.
                                              >
                                              > Kim jest tajemniczy "On" ? Gdzie jest? Czy to Jego literki czytam? (ja i inni -
                                              > rany nigdy nie lubiłam być w centrum zainteresowania) Jednak pójdę do piekła,
                                              > czy gdzie tam idą zaciekawione światem i ludźmi osoby.
                                              >
                                              >
                                              Wizytówka – fajna rzecz na początek.
                                              • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 23.10.08, 10:48

krzychlater napisał:

> Wizytówka – fajna rzecz na początek.
                                                >
                                                Fajna, choć minimalistyczna, a często chcemy więcej i więcej smile
                                                • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 23.10.08, 10:56

>
                                                  > krzychlater napisał:
                                                  >
                                                  > > Wizytówka – fajna rzecz na początek.
                                                  > >
                                                  > Fajna, choć minimalistyczna, a często chcemy więcej i więcej smile

Na więcej trzeba zasłużyć. Jak na awans.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 23.10.08, 10:59
                                                    > > krzychlater napisał:

> Na więcej trzeba zasłużyć. Jak na awans.
                                                    >
                                                    A gdzie bezinteresowność? smile Chęć dzielenia się z innymi?
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 23.10.08, 11:03

> A gdzie bezinteresowność? smile Chęć dzielenia się z innymi?

W naszym kraju??? Bezinteresowność nie spotkałem się jeszcze a istnieje.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 23.10.08, 11:05
                                                    krzychlater napisał:

> W naszym kraju??? Bezinteresowność nie spotkałem się jeszcze a istnieje.

Nigdy? Niemożliwe smileMoże powinieneś zrobić pierwszy krok? smile
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 23.10.08, 11:13

> krzychlater napisał:
                                                    >
                                                    > > W naszym kraju??? Bezinteresowność nie spotkałem się jeszcze a istnieje.
                                                    >
                                                    > Nigdy? Niemożliwe smileMoże powinieneś zrobić pierwszy krok? smile
                                                    Pierwszy krok do raju a następne do piekła.
                                                    Pierwszy i ostatni po nim zobaczymy.
                                                    picasaweb.google.pl/Krzychlater
                                                    Zdjęcia mówią więcej niż słowa.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 23.10.08, 11:26
                                                    krzychlater napisał:
                                                    >
                                                    Pierwszy krok do raju a następne do piekła.
                                                    > Pierwszy i ostatni po nim zobaczymy.
                                                    > picasaweb.google.pl/Krzychlater
                                                    > Zdjęcia mówią więcej niż słowa.
                                                    >
                                                    Coś jednak jest z tym piekłem smile

Piękne zdjęcia smile
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 23.10.08, 11:30

> krzychlater napisał:
                                                    > >
                                                    > Pierwszy krok do raju a następne do piekła.
                                                    > > Pierwszy i ostatni po nim zobaczymy.
                                                    > > picasaweb.google.pl/Krzychlater
                                                    > > Zdjęcia mówią więcej niż słowa.
                                                    > >
                                                    > Coś jednak jest z tym piekłem smile
                                                    >
                                                    > Piękne zdjęcia smile

Jedno z dziesięciu zawsze wyjdzie. Czym to przebijesz?.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 23.10.08, 11:41
                                                    krzychlater napisał:

> Jedno z dziesięciu zawsze wyjdzie. Czym to przebijesz?.

Nie umiem rywalizować smile A jeśli pozwolisz pozachwycam się widokami smile)

• krzychlater Re: poznam inteligentnego i 23.10.08, 11:44

Uniki, uniki to kobiety umieją najlepiej. Dostałaś łaskę mężczyzny na
                                                    podziwianie widoków.
                                                  • aga.andro Re: poznam inteligentnego i 23.10.08, 11:47
                                                    zdjęcia rzeczywiście fajne - tylko ty dziś jakiś strasznie... uncertain
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 23.10.08, 11:47
                                                    krzychlater napisał:

Uniki, uniki to kobiety umieją najlepiej. Dostałaś łaskę mężczyzny na
                                                    > podziwianie widoków.
                                                    >
                                                    Nie wiem, jak to napisać, ale jeśli patrzeć na daty i miejsca, to być może się
                                                    już widzieliśmy nie wiedząc o tym smile))
                                                    Życie jednak jest pełne niespodzianek smile)

pa
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 23.10.08, 11:52

> krzychlater napisał:
                                                    >
                                                    > Uniki, uniki to kobiety umieją najlepiej. Dostałaś łaskę mężczyzny na
                                                    > > podziwianie widoków.
                                                    > >
                                                    > Nie wiem, jak to napisać, ale jeśli patrzeć na daty i miejsca, to być może się
                                                    > już widzieliśmy nie wiedząc o tym smile))
                                                    > Życie jednak jest pełne niespodzianek smile)
                                                    >
                                                    >
                                                    > pa
                                                    Tak wszystko jest możliwe, jeżeli mieszkasz we Wrocławiu lub okolicy albo
                                                    jeździsz na rowerze, ale nie tylko na działkę. Gór nie liczę, bo tam liczy się
                                                    tylko trasa i widoki a o reszcie świata się zapomina. Może jakieś współrzędne i
                                                    daty.
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 23.10.08, 12:10
                                                    Kobiety szukają kogoś normalnego oraz z normalnymi pasjami a jak znajdą to się
                                                    szybko zmywają pewnie im ta pasja nie pasuje. Zadowolenie kobiet to jest praca
                                                    dla Syzyfa.
                                                  • aga.andro Re: poznam inteligentnego i 23.10.08, 12:15
                                                    wiesz, to dobrze jeśli czlowiek ma pasję, ale niekiedy pasja i inne rzeczy
                                                    przesuwają związek i drugą osobę do drugiej ligi...
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 23.10.08, 12:19
                                                    Dlatego poszukuję takiej, która ma takie same zainteresowanie a te wszystkie, z
                                                    którymi nawiązałem kontakt na portalach randkowych miały zainteresowania na
                                                    papierze tylko zapisane a ja nie lubię być okłamywany.
                                                  • aniab1311 Re: poznam inteligentnego i 23.10.08, 12:20
                                                    A tu Cię akurat rozumiem.
                                                  • aga.andro Re: poznam inteligentnego i 23.10.08, 12:23
                                                    ja też rozumiem- dlatego wszem i wobec przyznaję się do braku pasji wink co ja
                                                    będę zmyślać, że kocham chodzenie po górach - kiedy jestem przygruntowa, sportów
                                                    poza wyczynowym chodem po mieście nie uprawiam... ale może ja niepotrzebnie
                                                    jestem taka szczera??
                                                  • aniab1311 Re: poznam inteligentnego i 23.10.08, 12:25
                                                    nie czemu - ja też zawsze szczerze mówię że coś lubię robić lub nie -
                                                    czasem też mówię że nie próbowałam więc nie wiem czy to lubię - nie
                                                    wiem po co ludzie kłamią w tych kwestiach rzeczywistość i tak
                                                    weryfikuje wszystko...
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 23.10.08, 20:55
                                                    > > krzychlater napisał:

> Tak wszystko jest możliwe, jeżeli mieszkasz we Wrocławiu lub okolicy albo
                                                    jeździsz na rowerze, ale nie tylko na działkę. Gór nie liczę, bo tam liczy się
                                                    tylko trasa i widoki a o reszcie świata się zapomina. Może jakieś współrzędne i
                                                    daty.

Nie jestem z Wrocławia smile Lubię ładne miejsca i często podróżuję, niestety nie
                                                    rowerem sad Choć lubię pojeździć, ale raczej "spacerowo".
                                                    Byłam w tym samym czasie na Jurze smile

Zgadzam się z Tobą oszustwo jest czymś obrzydliwym smile
                                                  • mary171 Re: poznam inteligentnego i 23.10.08, 21:22
                                                    Troszkę w tym racji
                                                    Jak facet ma pasję to jest pociągające...ale jak się jest z tym facetem i pasja
                                                    przesłania wsyzstko to już gorzej
                                                    Trzeba być mega tolerancyjnym albo podzielać pasję... i to jest pomysł smile
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 24.10.08, 10:16
                                                    Wszystkim się wydaje ze osoby ze swoimi pasjami tylko tym żyją i reszty nie
                                                    widzą mylne pojęcie są niektórzy, którym można o to oskarżyć. Moje
                                                    zainteresowania zajmują mi tylko wolne dni i to nie wszystkie przeważnie wakacje
                                                    i długie weekendy w wolne dni zwykłe to najwyżej pojeżdżę sobie po okolicy
                                                    rowerem, co akurat robi bardzo duża grupa osób, co się wydaje niemożliwe, ale
                                                    nieraz na takim jednodniowej przejazd ze zjawia się nawet ponad 30 osób. W ten
                                                    wakacyjny urlop jechałem z grupą, wśród której znałem ledwie jedna osobę i to
                                                    dość słabo a teraz jesteśmy jak starzy znajomi. Osoby, które lubią zwiedzanie
                                                    rowerami wędrowanie po górach aktywnie i krajoznawczo spędzanie czasu to są
                                                    wspaniali ludzie z poczuciem humoru inni od tych, których spotyka się w pracy,
                                                    którzy żyją tylko pracą a w domy żyją tylko komputerem i oglądaniem filmów.
                                                    Obracając się wśród znajomych z pracy lub spoza pracy a znajomych z aktywnego
                                                    spędzania czasu bije aż po oczach różnice wśród małżeństw małżeństwa spędzające
                                                    czas ze sobą na wycieczkach są o wiele lepiej zgrane, radosne i bardziej
                                                    pozytywów wrażenie zostawiają po sobie. Znajomi, na co dzień widać po nich ze po
                                                    paru latach wypalili się i raczej wiecznej czasu spędzają osobno, są oczywiście
                                                    wyjątki, ale to naprawdę sporadyczne. Dlatego chciałbym spotkać taką kobietę,
                                                    która podzielała mój sposób spędzania wolnego czasu i jeżeli byśmy do siebie
                                                    pasowali to na pewno by nasz zwiazek się nie wypalił jak wiele innych.
                                                    Kto nie spędza czasu tak jak ja nie wie, co oznacza w ładny ciepły dzień wyjście
                                                    z samego rana w góry lub jak jedziesz rowerem czuć na twarzy chłodne poranne
                                                    podmuchy wiatru i ten dreszcz emocji ze dziś poznamy nowe trasy, zabytki,
                                                    cudowne krajobrazy lub inne ciekawe obiekty albo znalezienie czegoś nowego,
                                                    czego nie spodziewaliśmy się spotkać i wiele innych doznań rozkwit przyrody
                                                    wiosną, wędrówka przez las cisza i śpiew ptaków i leśne zapachy.
                                                    Wspaniale by było to dzielić z drugą osobą, bo ze znajomymi to nie to samo.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 24.10.08, 10:42
                                                    krzychlater napisał:

> Wszystkim się wydaje ze osoby ze swoimi pasjami tylko tym żyją i reszty nie
                                                    widzą mylne pojęcie są niektórzy, którym można o to oskarżyć. Moje
                                                    zainteresowania zajmują mi tylko wolne dni i to nie wszystkie przeważnie wakacje
                                                    i długie weekendy w wolne dni zwykłe to najwyżej pojeżdżę sobie po okolicy
                                                    rowerem, co akurat robi bardzo duża grupa osób, co się wydaje niemożliwe, ale
                                                    nieraz na takim jednodniowej przejazd ze zjawia się nawet ponad 30 osób. W ten
                                                    wakacyjny urlop jechałem z grupą, wśród której znałem ledwie jedna osobę i to
                                                    dość słabo a teraz jesteśmy jak starzy znajomi. Osoby, które lubią zwiedzanie
                                                    rowerami wędrowanie po górach aktywnie i krajoznawczo spędzanie czasu to są
                                                    wspaniali ludzie z poczuciem humoru inni od tych, których spotyka się w pracy,
                                                    którzy żyją tylko pracą a w domy żyją tylko komputerem i oglądaniem filmów.
                                                    > Obracając się wśród znajomych z pracy lub spoza pracy a znajomych z aktywnego
                                                    spędzania czasu bije aż po oczach różnice wśród małżeństw małżeństwa spędzające
                                                    czas ze sobą na wycieczkach są o wiele lepiej zgrane, radosne i bardziej
                                                    pozytywów wrażenie zostawiają po sobie. Znajomi, na co dzień widać po nich ze po
                                                    paru latach wypalili się i raczej wiecznej czasu spędzają osobno, są oczywiście
                                                    wyjątki, ale to naprawdę sporadyczne. Dlatego chciałbym spotkać taką kobietę,
                                                    która podzielała mój sposób spędzania wolnego czasu i jeżeli byśmy do siebie
                                                    pasowali to na pewno by nasz zwiazek się nie wypalił jak wiele innych. Kto nie
                                                    spędza czasu tak jak ja nie wie, co oznacza w ładny ciepły dzień wyjście z
                                                    samego rana w góry lub jak jedziesz rowerem czuć na twarzy chłodne poranne
                                                    podmuchy wiatru i ten dreszcz emocji ze dziś poznamy nowe trasy, zabytki,
                                                    cudowne krajobrazy lub inne ciekawe obiekty albo znalezienie czegoś nowego,
                                                    czego nie spodziewaliśmy się spotkać i wiele innych doznań rozkwit przyrody
                                                    > wiosną, wędrówka przez las cisza i śpiew ptaków i leśne zapachy.
                                                    > Wspaniale by było to dzielić z drugą osobą, bo ze znajomymi to nie to samo.

Witaj,
                                                    Wydaje mi się, że masz trochę racji, ludzie, mający pasję, zainteresowania są
                                                    inni, nie chcę napisać, że ciekawsi, ale na pewno ciekawsi świata. Chociaż
                                                    patrzenie na ludzi przez pryzmat pasji nie do końca oddaje rzeczywistość.
                                                    Oczywiste jest, że ktoś, kto ma szersze horyzonty widzi więcej, bo chce, bo taką
                                                    czuję potrzebę, bo nie wystarcza mu siedzenie na kanapie i gapienie w telewizor.
                                                    Tym samym jest bardziej interesujący, wciąż nie do końca odkryty,a to zapobiega
                                                    nudzie i przyzwyczajeniu.
                                                    Zwiedzając, podróżując, poznając, czując poznajemy nowe rzeczy, sytuacje,
                                                    miejsca, odkrywamy też trochę siebie. Nie każdy potrafi się cieszyć widokiem
                                                    morza, cudownych liści, a czasem zwykłym siedzeniem wspólnie przy herbacie.

Jak słusznie zauważyłeś oprócz pasji jest zwykłe, codzienne życie. I to ono
                                                    stanowi cały smak, a to czy chcemy je przeżyć aktywnie (nie mam na myśli tylko
                                                    sportu), to już nasz wybór smile)
                                                  • aniab1311 Re: poznam inteligentnego i 24.10.08, 10:55
                                                    Masz rację - jak masz jakąś pasję to cudowne jest dzielić ją z kimś
                                                    bliskim w ten szczegolny sposób smile

Dlatego ja np. poszukuję faceta o cechach kinomaniaka - bo sama taka
                                                    jestem smile

Powiem Wam jeszcze w sekrecie, że.... chyba coś sie kroi wink ale o
                                                    tym sza... bo to jeszcze wszystko w powijakach smile)
                                                  • aga.andro Re: poznam inteligentnego i 24.10.08, 11:06
                                                    tak ogólnie to się zgadzam, ale... Spotykają się dwie osoby, mają ze sobą coś
                                                    wspólnego, ale też oprócz tego co ich łączy są inne rzeczy - te własne. Ja nie
                                                    muszę się zgadzać z moim partnerem w kwestii słuchanej muzyki, ukochanych
                                                    książek i takich "drobiazgów" - nie musi kochać Muminków - ale dobrze by było,
                                                    gdyby nie wyśmiewał "bo to książeczki dla dzieci" Kto czytał ten wie, że nie do
                                                    końca wink
                                                    Wzajemnego szacunku także dla takich rzeczy pragnę po prostu...
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 24.10.08, 11:23
                                                    Zwiedzanie i pędzenie do porządku to nie wszystko to tez nowi znajomi, których
                                                    dorobiłem się dość dużą grupę i fajnie jest się z nimi spotkać na rajdach
                                                    szczególnie rowerowych w opolskim. Wieczorem robimy ognisko z kiełbasami a nawet
                                                    ostatnio przywożą ze sobą śpiewniki i śpiewamy przy ognisku. Zimowe spotkania,
                                                    podczas których wyświetlane są zdjęcia z różnych wypraw i omawianie ich przez
                                                    uczestników polecam AKT Wrocław tam pewien pan Astronom ma pokazy z wyprawy na
                                                    Hawaje wspaniałe widoki i jego bajer podczas omawiania jest ekstra. Latem hasło
                                                    na forum klubu rowerowego i na drugi dzień jedziemy dużą grupą nad wodę
                                                    niektórzy biorą wtedy dzieci ze sobą ze znamy masę miejsc i nikt nam tam nie
                                                    przeszkadza. Ostatnio rowerami jeździło się na grzyby albo wyjazd do lasu na
                                                    ognisku z kiełbasą nie tylko się zwiedza i jeździ, wędruje tez przy okazji się
                                                    poznaje nowych ludzi, spotyka się w gronie znajomych lub inne formy wspólnego
                                                    spędzania czasu.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 24.10.08, 11:49
                                                    Zazdroszczę przeżyć smile
                                                    Zawsze wiedziałam, że pasjonaci są fajni smile Mój znajomy zaraża mnie pasją
                                                    rowerową, ale on to jak maratończyk, pokonuje koszmarne odległości, ale
                                                    przyznaję, że opowiada podobnie jak Ty, z radością i takim fajnym błyskiem w
                                                    oku, choć najczęściej jeździ sam. Niesamowicie się słucha.
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 24.10.08, 12:05

> Zazdroszczę przeżyć smile
                                                    > Zawsze wiedziałam, że pasjonaci są fajni smile Mój znajomy zaraża mnie pasją
                                                    > rowerową, ale on to jak maratończyk, pokonuje koszmarne odległości, ale
                                                    > przyznaję, że opowiada podobnie jak Ty, z radością i takim fajnym błyskiem w
                                                    > oku, choć najczęściej jeździ sam. Niesamowicie się słucha.

Jeżeli jest prawdziwym maratończykiem i jeździ tylko dla jazdy i pokonywania
                                                    kilometrów to źle. Brać kolarzy-turystów lub inaczej mówiąc krajoznawców nie
                                                    lubi maratoniarzy, którzy cenią tylko pokonane przez siebie kilometry a na
                                                    resztę patrzą z góry przeważnie jeżdżą szybko i olewają innych. My jeździmy tez
                                                    szybko, ale jeżeli są w grupie sami doświadczeni w innym przypadku wypadku tempo
                                                    jest dostosowane do najsłabszego lub czekamy w ustalonych punktach na trasie na
                                                    zebranie całej grupy nie ignorujemy początkujących żeby ich nie zniechęcić do
                                                    wspólnej jazdy dzięki temu nasz klub rowerzystów aktywnego wypoczynku liczy
                                                    ponad 50 członków. Kluby maratończyków są małe i jeżdżą oni tylko po szosie i
                                                    nic nie zwiedzają.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 24.10.08, 12:10
                                                    Chyba nieprecyzyjnie się wyraziłam (ale laik ze mnie), zresztą ja co najwyżej po
                                                    najbliższej okolicy lubię pojeździćsmile
                                                    Raczej nie jest taki, bo opowiada, co zobaczył, zachwyca się zmianą koloru liści
                                                    na drzewach i takie tam smile Ale spogląda łaskawym okiem na takich amatorów jak ja
                                                    i nawet chętnie zaprasza na przejażdżki. Ale dość o nim, bo urwałby mi głowę,
                                                    gdyby wiedział, co o nim wypisuję smile
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 25.10.08, 01:23

> Chyba nieprecyzyjnie się wyraziłam (ale laik ze mnie), zresztą ja co najwyżej p
                                                    > o
                                                    > najbliższej okolicy lubię pojeździćsmile
                                                    > Raczej nie jest taki, bo opowiada, co zobaczył, zachwyca się zmianą koloru liśc
                                                    > i
                                                    > na drzewach i takie tam smile Ale spogląda łaskawym okiem na takich amatorów jak j
                                                    > a
                                                    > i nawet chętnie zaprasza na przejażdżki. Ale dość o nim, bo urwałby mi głowę,
                                                    > gdyby wiedział, co o nim wypisuję smile

Dla każdego najbliższa okolica, co innego znaczy dla mnie rowerem to jest 60 km
                                                    tam a z powrotem wychodzi 120 km. Na piechotę to wyjście do Kuflandu oddalonego
                                                    o 200 metrów.
                                                    Kolega to prawdziwy romantyk z dozą łaskawości dla tych, co nie utożsamiają się
                                                    z nim na 100%. Pasjonatów dobrze rozumiem nawet, jeżeli tylko tym żyją
                                                    przynajmniej można z nimi dobrze porozmawiać na temat ich pasji, choć niektórzy
                                                    są irytujący, jeżeli uważają ze ich racja jest jedyną słuszną racja i jedyną
                                                    prawdziwą i nie omylną racją. Jazda rowerem jest naprawdę cudowną jazdą dla
                                                    ludzi aktywnych i żyjących pełnią życia, sam zacząłem przez przypadek dwa lata
                                                    temu i zakochałem się w tym a wcześniej uprawiałem tylko turystykę
                                                    pieszo-pociągową. Uważałem ze przejechanie 30 km to jest rzecz niemożliwa na
                                                    rowerze dla amatora i miała to być tylko sporadyczna forma spędzania czasu a
                                                    skończyło się na pełnej formie spędzania czasu przerywanej sporadycznymi
                                                    wypadami w góry (tutaj ciężko jest znaleźć innych napaleńców na spędzanie w ten
                                                    sposób czasu) lub innymi formami wypoczynku
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 26.10.08, 22:04
                                                    krzychlater napisał:
                                                    >
                                                    > Dla każdego najbliższa okolica, co innego znaczy dla mnie rowerem to jest 60
                                                    km tam a z powrotem wychodzi 120 km. Na piechotę to wyjście do Kuflandu
                                                    oddalonego o 200 metrów.
                                                    > Kolega to prawdziwy romantyk z dozą łaskawości dla tych, co nie utożsamiają
                                                    się z nim na 100%. Pasjonatów dobrze rozumiem nawet, jeżeli tylko tym żyją
                                                    przynajmniej można z nimi dobrze porozmawiać na temat ich pasji, choć niektórzy
                                                    są irytujący, jeżeli uważają ze ich racja jest jedyną słuszną racja i jedyną
                                                    prawdziwą i nie omylną racją. Jazda rowerem jest naprawdę cudowną jazdą dla
                                                    ludzi aktywnych i żyjących pełnią życia, sam zacząłem przez przypadek dwa lata
                                                    temu i zakochałem się w tym a wcześniej uprawiałem tylko turystykę
                                                    pieszo-pociągową. Uważałem ze przejechanie 30 km to jest rzecz niemożliwa na
                                                    rowerze dla amatora i miała to być tylko sporadyczna forma spędzania czasu a
                                                    skończyło się na pełnej formie spędzania czasu przerywanej sporadycznymi
                                                    wypadami w góry (tutaj ciężko jest znaleźć innych napaleńców na spędzanie w ten
                                                    sposób czasu) lub innymi formami wypoczynku

Zgadzam się z Tobą, różnie postrzegamy różne rzeczy. Jestem pod wrażeniem
                                                    przejeżdżanych odległości Osobiście rower traktuję jako formę relaksu po
                                                    ciężkim dniu, zdecydowanie więcej spaceruję. Ale może to jest tak, że nie robimy
                                                    czegoś, bo nie mamy z kim i nikt nam tego jeszcze nie pokazał?

Pasjonaci bywają, i fantastyczni, i irytujący, ale przynajmniej jest coś o czym
                                                    można z nimi porozmawiać i nie skupiają się na bzdurach, roztrząsając je do
                                                    granic możliwości, ale może to tylko moje spostrzeżenia. Ludzie są różni, zależy
                                                    czego oczekujemy i czy mamy szczęście spotkać ich na swojej drodze.
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 26.10.08, 22:12

> Zgadzam się z Tobą, różnie postrzegamy różne rzeczy. Jestem pod wrażeniem
                                                    > przejeżdżanych odległości Osobiście rower traktuję jako formę relaksu po
                                                    > ciężkim dniu, zdecydowanie więcej spaceruję. Ale może to jest tak, że nie robim
                                                    > y
                                                    > czegoś, bo nie mamy z kim i nikt nam tego jeszcze nie pokazał?
                                                    >
                                                    > Pasjonaci bywają, i fantastyczni, i irytujący, ale przynajmniej jest coś o czym
                                                    > można z nimi porozmawiać i nie skupiają się na bzdurach, roztrząsając je do
                                                    > granic możliwości, ale może to tylko moje spostrzeżenia. Ludzie są różni, zależ
                                                    > y
                                                    > czego oczekujemy i czy mamy szczęście spotkać ich na swojej drodze.

Dwudniowy poślizg w odpowiedzi.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 26.10.08, 23:53
                                                    To tylko czas smile)

A weekend bez internetu bywa przyjemny smile
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 27.10.08, 00:06

> To tylko czas smile)
                                                    >
                                                    > A weekend bez internetu bywa przyjemny smile

Który szkoda marnować, bo jest zbyt cenny w dzisiejszych czasach.
                                                    I komu to mówimy > A weekend bez internetu bywa przyjemny smile
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 27.10.08, 09:32
                                                    krzychlater napisał:
                                                    >
                                                    > Który szkoda marnować, bo jest zbyt cenny w dzisiejszych czasach.
                                                    > I komu to mówimy > A weekend bez internetu bywa przyjemny smile

Szkoda każdej sekundy smile Wiedzieć a coś z tym zrobić to jednak nie to samo smile
                                                    Niestetysad
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 27.10.08, 09:34

> Szkoda każdej sekundy smile Wiedzieć a coś z tym zrobić to jednak nie to samo smile
                                                    > Niestetysad
                                                    Raczej mam mało z tym problemu jestem dość pomysłowy.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 27.10.08, 09:38
                                                    krzychlater napisał:

> Raczej mam mało z tym problemu jestem dość pomysłowy.
                                                    A to zabrzmiało intrygująco smile))
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 27.10.08, 09:46
                                                    Ř A to zabrzmiało intrygująco
                                                    Intrygująco, czyli ciekawie a człowiek ciekawy jest wszystkiego w szczególności
                                                    plotek na temat innych. Intrygująco, w jakiej formie.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 27.10.08, 09:54
                                                    krzychlater napisał:

> Intrygująco, czyli ciekawie a człowiek ciekawy jest wszystkiego w
                                                    szczególności plotek na temat innych. Intrygująco, w jakiej formie.

Intrygująco, bo chciałoby się poznać te sposoby smile W końcu wciąż się uczymy smile A
                                                    ciekawość to chęć pogłębienia znajomości świata i ludzi i absolutnie nie ma to
                                                    nic wspólnego z byciem ciekawskim (plotki mnie nie interesują).
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 27.10.08, 09:59

Nie ma sposobów jest po prostu inwidułalne możliwości improwizacji i wymyślania
                                                    pomysłów.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 27.10.08, 10:04
                                                    krzychlater napisał:

> Nie ma sposobów jest po prostu inwidułalne możliwości improwizacji i
                                                    wymyślania pomysłów.

Jednak indywidualność bywa zgubna, bo nie bierze pod uwagę pragnień innych smile

Wracam do pracy, bo czeka mnie ciężki dzień.
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 27.10.08, 10:09

> krzychlater napisał:
                                                    >
                                                    > > Nie ma sposobów jest po prostu inwidułalne możliwości improwizacji i
                                                    > wymyślania pomysłów.
                                                    >
                                                    > Jednak indywidualność bywa zgubna, bo nie bierze pod uwagę pragnień innych smile
                                                    >
                                                    > Wracam do pracy, bo czeka mnie ciężki dzień.
                                                    A ja dziś się obijam, bo mam wolne, ale zamierzam jechać do Wrocławia na rajd po
                                                    sklepach turystycznych.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 27.10.08, 20:09
                                                    krzychlater napisał:

> A ja dziś się obijam, bo mam wolne, ale zamierzam jechać do Wrocławia na rajd
                                                    po sklepach turystycznych.
                                                    >
                                                    Nie pamiętam, kiedy miałam wolny dzień w tygodniu sad
                                                    I jak udały się zakupy?
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 27.10.08, 20:27
                                                    Jako tako spodnie ma okres jesienno-zimowy, wkładki do butów do amortyzacji i
                                                    grube skarpetki a na deser zapisałem się na wycieczkę w dniach 8-12 w Czechy w
                                                    okolice Pradziada na ostatnią chwile byłem 14 a miejsc tylko 15.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 27.10.08, 20:34
                                                    krzychlater napisał:
                                                    Jako tako spodnie ma okres jesienno-zimowy, wkładki do butów do amortyzacji i
                                                    grube skarpetki a na deser zapisałem się na wycieczkę w dniach 8-12 w Czechy w
                                                    okolice Pradziada na ostatnią chwile byłem 14 a miejsc tylko 15.

O, same praktyczne zakupy, a jakieś szaleństwo zakupowe? Nic?
                                                    No tak i jeszcze wycieczka, czyli długi weekend zagospodarowany smile)
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 28.10.08, 17:58
                                                    Szaleństwa zakupowe już były a do tego jestem strasznie praktyczny i no zawsze
                                                    się zastanawiam czy to się opłaca czy nie. Długi weekend zagospodarowany od
                                                    samego rana pierwszego dnia z do samej nocy ostatniego dnia a pogoda zamówiona
                                                    jak na ostatni weekend, gdy dopisała na wycieczce w górach.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 28.10.08, 21:57
                                                    krzychlater napisał:

> Szaleństwa zakupowe już były a do tego jestem strasznie praktyczny i no zawsze
                                                    się zastanawiam czy to się opłaca czy nie. Długi weekend zagospodarowany od
                                                    samego rana pierwszego dnia z do samej nocy ostatniego dnia a pogoda zamówiona
                                                    jak na ostatni weekend, gdy dopisała na wycieczce w górach.

Praktyczność bywa niepraktycznasmile Czy to znaczy, że pogoda zamówiona dla
                                                    wszystkich? Bardzo by sie przydało słońce, bo wtedy się najlepiej odpoczywa.
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 29.10.08, 16:20
                                                    Zamówiona w Masywie Jesenika a jak będzie po naszej stronie to nie wiem.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 29.10.08, 19:46
                                                    krzychlater napisał:

> Zamówiona w Masywie Jesenika a jak będzie po naszej stronie to nie wiem.
                                                    >
                                                    A to egoizm! smile) To nie można było zamówić dla wszystkich?
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 29.10.08, 20:00

> krzychlater napisał:
                                                    >
                                                    > > Zamówiona w Masywie Jesenika a jak będzie po naszej stronie to nie wiem.
                                                    > >
                                                    > A to egoizm! smile) To nie można było zamówić dla wszystkich?

Realizm dla wszystkich są mniejsze szanse niż dla siebie i to na terenie o wiele
                                                    mniejszym. A w końcu to ja potrzebuje pogody, bo będę wędrował po zaśnieżonych
                                                    stokach Pradziada w porywistym wietrze i zimnie, więc przyda się słońce i brak
                                                    deszczu. A po drugie, po co pogoda dla tych, co w domu siedzą, przyroda jest
                                                    łaskawa dla tych, co ryzykują spędzenie czasu na jej łonie nie czekając aż
                                                    objawi dobry humor. Więc pogody dobrej cztery dni mnie czeka a nawet jej brak
                                                    jej mnie nie odstraszy, gdy przygoda i zabawa stoi na mej drodze.
                                                    PS: Egoiści mają najlepiej, bo się nie dzielą z nikim.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 29.10.08, 20:07
                                                    krzychlater napisał:

> Realizm dla wszystkich są mniejsze szanse niż dla siebie i to na terenie o
                                                    wiele mniejszym. A w końcu to ja potrzebuje pogody, bo będę wędrował po
                                                    zaśnieżonych stokach Pradziada w porywistym wietrze i zimnie, więc przyda się
                                                    słońce i brak deszczu. A po drugie, po co pogoda dla tych, co w domu siedzą,
                                                    przyroda jest łaskawa dla tych, co ryzykują spędzenie czasu na jej łonie nie
                                                    czekając aż objawi dobry humor. Więc pogody dobrej cztery dni mnie czeka a nawet
                                                    jej brak
                                                    > jej mnie nie odstraszy, gdy przygoda i zabawa stoi na mej drodze.
                                                    >
                                                    Przyjąłeś dziwne założenie, że tylko Ty spędzasz czas na łonie przyrody, niech i
                                                    tak będzie smile To ja zamówię dla Wszystkich, Tobie dodatkowo życząc wspaniałych
                                                    przygód smile)

PS: Egoiści mają najlepiej, bo się nie dzielą z nikim.
                                                    Tylko, czy to ich cieszy?

• krzychlater Re: poznam inteligentnego i 29.10.08, 20:12
                                                    Za przygodę dziękuje i mam nadzieje ze nie oznacza żebym spadł ze stoku w
                                                    przepaść i więcej tutaj nie marudził. Ale pogoda dla wszystkich to nic dla
                                                    każdego i zabiorą mi pogodę.

PS: Pewnie ze mają ich cieszy gromadzenie wszystkiego pod siebie, jak smoka na
                                                    stosie skarbów.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 29.10.08, 20:38
                                                    krzychlater napisał:

> Za przygodę dziękuje i mam nadzieje ze nie oznacza żebym spadł ze stoku w
                                                    przepaść i więcej tutaj nie marudził. Ale pogoda dla wszystkich to nic dla
                                                    każdego i zabiorą mi pogodę.
                                                    >
                                                    > PS: Pewnie ze mają ich cieszy gromadzenie wszystkiego pod siebie, jak smoka na
                                                    stosie skarbów.

Co za malkontent smile Gdzie się podział dobry nastrój? Życzenia były szczere, a
                                                    przygody niech będą tylko przyjemne smile Więcej wiary w moje czary, pogody
                                                    wystarczy, dobrze jeśli będziesz w potrzebie odstąpię Ci moje zamówione słońce.
                                                    >

Smoki wyginęły, nieprawdaż? I na nic żadne skarby.
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 29.10.08, 20:44

> krzychlater napisał:
                                                    >
                                                    > > Za przygodę dziękuje i mam nadzieje ze nie oznacza żebym spadł ze stoku w
                                                    > przepaść i więcej tutaj nie marudził. Ale pogoda dla wszystkich to nic dla
                                                    > każdego i zabiorą mi pogodę.
                                                    > >
                                                    > > PS: Pewnie ze mają ich cieszy gromadzenie wszystkiego pod siebie, jak smo
                                                    > ka na
                                                    > stosie skarbów.
                                                    >
                                                    > Co za malkontent smile Gdzie się podział dobry nastrój? Życzenia były szczere, a
                                                    > przygody niech będą tylko przyjemne smile Więcej wiary w moje czary, pogody
                                                    > wystarczy, dobrze jeśli będziesz w potrzebie odstąpię Ci moje zamówione słońce.
                                                    > >
                                                    >
                                                    > Smoki wyginęły, nieprawdaż? I na nic żadne skarby.

Hej ho hej ho w góry by się szło i może się jakiś skarb znalazło, bo jak smoki
                                                    wyginęły to gdzie ich skarby, choć wolałbym przywieźć taki namacalny i prawdziwy
                                                    skarb.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 29.10.08, 20:53
                                                    krzychlater napisał:
                                                    Hej ho hej ho w góry by się szło i może się jakiś skarb znalazło, bo jak smoki
                                                    wyginęły to gdzie ich skarby, choć wolałbym przywieźć taki namacalny i prawdziwy
                                                    skarb.

Poszukiwacz zaginionego skarbu smileMówią, że jak się szuka to się znajdzie...
                                                    Nareszcie jakieś optymistyczne stwierdzenie smile)
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 29.10.08, 20:59
                                                    Prawie jestem jak Harisson Ford tylko ze on jest brzydszy ode mnie. Ale ma za to
                                                    więcej wielbicielek i kasy.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 29.10.08, 21:10
                                                    krzychlater napisał:

> Prawie jestem jak Harisson Ford tylko ze on jest brzydszy ode mnie. Ale ma za
                                                    to więcej wielbicielek i kasy.

No cóż coś za coś smile))) W końcu nie mogło Ci się dostać wszystko smile
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 29.10.08, 21:14

> krzychlater napisał:
                                                    >
                                                    > > Prawie jestem jak Harisson Ford tylko ze on jest brzydszy ode mnie. Ale m
                                                    > a za
                                                    > to więcej wielbicielek i kasy.
                                                    >
                                                    > No cóż coś za coś smile))) W końcu nie mogło Ci się dostać wszystko smile

A wystarczyłaby tylko jedna wielbicielka oczywiście z Harissonem Fordem się
                                                    podzielę tylko ze on będzie wielbiony tylko na dużym ekranie.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 29.10.08, 21:20
                                                    krzychlater napisał:

A wystarczyłaby tylko jedna wielbicielka oczywiście z Harissonem Fordem się
                                                    podzielę tylko ze on będzie wielbiony tylko na dużym ekranie.

W końcu się znajdzie ta jedna jedyna i wtedy żaden Harisson Ford nie będzie
                                                    konkurencjąsmile)

• krzychlater Re: poznam inteligentnego i 29.10.08, 21:21
                                                    Niech moc będzie z tobą.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 29.10.08, 21:27
                                                    krzychlater napisał:

> Niech moc będzie z tobą.

A Obi van Kenobi gdzie?
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 30.10.08, 16:50

> krzychlater napisał:
                                                    >
                                                    > > Niech moc będzie z tobą.
                                                    >
                                                    > A Obi van Kenobi gdzie?

Stara wersja czy nowa. Nawet w poprzedniej komórce miałem Marsz Imperialny.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 30.10.08, 21:54
                                                    krzychlater napisał:

> Stara wersja czy nowa. Nawet w poprzedniej komórce miałem Marsz Imperialny.

Po zastanowieniu jednak wolałabym coś innego. smile
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 30.10.08, 21:56

> krzychlater napisał:
                                                    >
                                                    > > Stara wersja czy nowa. Nawet w poprzedniej komórce miałem Marsz Imperialn
                                                    > y.
                                                    >
                                                    > Po zastanowieniu jednak wolałabym coś innego. smile
                                                    Temat do wzięcia, oddaje pałeczkę do ryżu.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 30.10.08, 22:01
                                                    krzychlater napisał:

> Temat do wzięcia, oddaje pałeczkę do ryżu.
                                                    Tylko?
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 30.10.08, 22:06

> krzychlater napisał:
                                                    >
                                                    > > Temat do wzięcia, oddaje pałeczkę do ryżu.
                                                    > Tylko?

Ryż zjadłem, moge najwyzej dac talerz dop wylizania.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 30.10.08, 22:10
                                                    krzychlater napisał:

> Ryż zjadłem, moge najwyzej dac talerz dop wylizania.

Samolub, a "Głodnego nakarmić?"
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 30.10.08, 22:12
                                                    Głodnego nie słyszałem burczenia w brzuchu.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 30.10.08, 22:15
                                                    krzychlater napisał:

> Głodnego nie słyszałem burczenia w brzuchu.
                                                    Nie bardzo wypada, poza tym jak mogłeś się nie domyślić, że nic nie jadłam? smile
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 30.10.08, 22:21
                                                    Podobno mężczyźni są mało domyślni, jeżeli chodzi o potrzeby kobiety. Sam siebie
                                                    rozgrzeszyłem cwana ze mnie bestia.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 30.10.08, 22:26
                                                    krzychlater napisał:

> Podobno mężczyźni są mało domyślni, jeżeli chodzi o potrzeby kobiety. Sam
                                                    siebie rozgrzeszyłem cwana ze mnie bestia.

Podobno to taka wymówka mężczyzn, by się nie starać i mieć wytłumaczenie, a
                                                    potem się dziwiąsmile
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 30.10.08, 22:30
                                                    Dziwy nie wirze w dziwy.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 30.10.08, 22:38

krzychlater napisał:

> Dziwy nie wirze w dziwy.
                                                    A w co wierzysz?
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 30.10.08, 22:43
                                                    a jaka ma być odpowiedz powazna, luzacka czy tymczasowa.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 30.10.08, 22:46
                                                    krzychlater napisał:

> a jaka ma być odpowiedz powazna, luzacka czy tymczasowa.

A myślisz, że tu może być poważnie? Tak wolałabym na poważnie.
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 30.10.08, 22:52
                                                    Sam nie wiem w pracy bym powiedział ze w to, co rozumiem. Na co dzień różnie z
                                                    tym jest chyba nie mam określonych poglądów, bo to temat morze, pewnie wszystko
                                                    zależy od sytuacji raczej nie myślę w kategoriach, co by było gdyby było, tylko
                                                    w kategoriach tego, co realne a na pewno wierze zawsze to ze na początku czegoś
                                                    ze może się to udać a resztę weryfikuje życie.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 30.10.08, 23:05
                                                    Dziękuję smile)

Muszę to przemyśleć. Logiczny optymista, tego mi było dzisiaj potrzeba smile)
                                                    Dobrej nocy!
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 31.10.08, 19:28

> Dziękuję smile)
                                                    >
                                                    > Muszę to przemyśleć. Logiczny optymista, tego mi było dzisiaj potrzeba smile)
                                                    > Dobrej nocy!

???????????
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 31.10.08, 20:16
                                                    Teraz to się już sama pogubiłam smile))
                                                    Pytajnik do dotyczył podziękowań, logicznego optymisty czy życzeń dobrej nocy?
                                                    smile))
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 31.10.08, 20:24

> Teraz to się już sama pogubiłam smile))
                                                    > Pytajnik do dotyczył podziękowań, logicznego optymisty czy życzeń dobrej nocy?
                                                    > smile))

Nie to ja się pogubiłem po porzedniej odpowiedzi.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 31.10.08, 20:28
                                                    Tak to jest: to, co napisane nie zawsze bywa tym, co ktoś przeczytasmile
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 31.10.08, 20:33

> Tak to jest: to, co napisane nie zawsze bywa tym, co ktoś przeczytasmile

Nie, nie oh nie to co napisane jest nadinterpretowane przez czytanego.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 31.10.08, 20:43
                                                    Pozytywna nadinterpretacja nie jest zła, choć może prowadzić do mylnych wniosków smile
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 31.10.08, 20:48

> Pozytywna nadinterpretacja nie jest zła, choć może prowadzić do mylnych wnioskó
                                                    > w smile

Ř A nie donieinterpetowanie ostatnio napisano mi ze opacznie zrozumiałem
                                                    zainteresowanie moja osobą.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 31.10.08, 20:55
                                                    Nikt nie jest nieomylny smile Czasem widzimy to, co chcielibyśmy zobaczyć smile
                                                    Przykro mi, że tak wyszło.
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 31.10.08, 20:59

> Nikt nie jest nieomylny smile Czasem widzimy to, co chcielibyśmy zobaczyć smile
                                                    > Przykro mi, że tak wyszło.
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 31.10.08, 21:00
                                                    krzychlater napisał:

>
                                                    > > Nikt nie jest nieomylny smile Czasem widzimy to, co chcielibyśmy zobaczyć smile
                                                    > > Przykro mi, że tak wyszło.
                                                    >
                                                    Ups z poprzednim wpisem

Widzimy, co chcemy widzieć to nieraz inni źle rozumieją ich sens. Współczucia
                                                    mnie denerwują a mój charakter ich nie potrzebuje.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 31.10.08, 21:08
                                                    krzychlater napisał:
                                                    Widzimy, co chcemy widzieć to nieraz inni źle rozumieją ich sens.

Może niekiedy zbyt zagmatwanie się wyrażamy? Może gubią nas wzrok, gesty, ruchy
                                                    itp.?

Współczucia mnie denerwują a mój charakter ich nie potrzebuje.

To nie współczucie smile Wiem, że mężczyźni nie potrafią się przyznać do
                                                    odczuwania, ale nie wiem, dlaczego to dla nich taka ujmasmile
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 31.10.08, 21:18

> krzychlater napisał:
                                                    > Widzimy, co chcemy widzieć to nieraz inni źle rozumieją ich sens.
                                                    >
                                                    > Może niekiedy zbyt zagmatwanie się wyrażamy? Może gubią nas wzrok, gesty, ruchy
                                                    > itp.?
                                                    >
                                                    > Współczucia mnie denerwują a mój charakter ich nie potrzebuje.
                                                    >
                                                    > To nie współczucie smile Wiem, że mężczyźni nie potrafią się przyznać do
                                                    > odczuwania, ale nie wiem, dlaczego to dla nich taka ujmasmile

To ja jestem inny tzw.: odczucia mam w nadmiarze może ich spontanicznie nie
                                                    okazuje, ale komu miałbym to robić. Poprzedni wpis to racja współczucie,
                                                    porażki, niewypały wywołują u mnie tylko irytacje i złość a do tego nie
                                                    potrzebuje współczucia. Jestem bardzo skrytą osobą mam wyrazisty charakter i
                                                    mocną psychikę szybko zapominam niepowodzenia zostaje tylko po nich lekka irytacja
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 31.10.08, 21:27
                                                    krzychlater napisał:

To ja jestem inny tzw.: odczucia mam w nadmiarze może ich spontanicznie nie
                                                    okazuje, ale komu miałbym to robić.
                                                    Poprzedni wpis to racja współczucie, porażki, niewypały wywołują u mnie tylko
                                                    irytacje i złość a do tego nie potrzebuje współczucia. Jestem bardzo skrytą
                                                    osobą mam wyrazisty charakter i mocną psychikę szybko zapominam niepowodzenia
                                                    zostaje tylko po nich lekka irytacja.

Skądś to znam, ale nie wiem, czy to cechy przynależne płci, czy wynikające z
                                                    tego, że trzeba sobie radzić samemu, a takie okazywanie słabości powoduję ....
                                                    niepewność, utratę poczucia bezpieczeństwa?
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 31.10.08, 21:34

> krzychlater napisał:
                                                    >
                                                    > To ja jestem inny tzw.: odczucia mam w nadmiarze może ich spontanicznie nie
                                                    > okazuje, ale komu miałbym to robić.
                                                    > Poprzedni wpis to racja współczucie, porażki, niewypały wywołują u mnie tylko
                                                    > irytacje i złość a do tego nie potrzebuje współczucia. Jestem bardzo skrytą
                                                    > osobą mam wyrazisty charakter i mocną psychikę szybko zapominam niepowodzenia
                                                    > zostaje tylko po nich lekka irytacja.
                                                    >
                                                    > Skądś to znam, ale nie wiem, czy to cechy przynależne płci, czy wynikające z
                                                    > tego, że trzeba sobie radzić samemu, a takie okazywanie słabości powoduję ....
                                                    > niepewność, utratę poczucia bezpieczeństwa?

Niepewność, czego utrata bezpieczeństwa, jakiego te słowa raczej mało znaczą dla
                                                    mnie, a może maja dla mnie inne znaczenie. Okazywanie słabości, której słabości
                                                    fizycznej nie mam, uczuciowych nie okazuje, bo chyba ich nie mam a może nie
                                                    miałem takiej okazji, a w pracy jak się nie wie to się nie wie i trzeba poradzić
                                                    się lepszego.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 31.10.08, 21:47
                                                    krzychlater napisał:
                                                    > Niepewność, czego utrata bezpieczeństwa, jakiego te słowa raczej mało znaczą
                                                    dla mnie, a może maja dla mnie inne znaczenie.

Naprawdę mało znaczą? Dla każdego mają indywidualne znaczenia.

Okazywanie słabości, której słabości fizycznej nie mam, uczuciowych nie okazuje,
                                                    bo chyba ich nie mam a może nie miałem takiej okazji,

Nie wierzę, ale rozumiem, że forum to nie miejsce, by o tym pisać.

a w pracy jak się nie wie to się nie wie i trzeba poradzić się lepszego.

Umiejętność pytania w pracy się nie liczy, po to są inni, by wspierać, albo my,
                                                    by wspierać innych.
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 31.10.08, 21:53
                                                    Praca w moim dziale tak, bo są tu fajni ludzie i inne wymagania niż w
                                                    pozostałych działach a tam odchodzą takie cyrki ze nie trzeba iść do niego, są
                                                    tez najgorsze instynkty ludzkie totalny wyścig szczurów gdzie nawet głupek
                                                    dostanie stanowisko jak odpowiednio będzie na nie pracował.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 31.10.08, 22:00
                                                    Miejsce pracy to ludzie i nie wierzę, że ktoś potrafi być "fajny" w życiu i
                                                    "niefajny" w pracy. Ciekawe, jaki to dział? smile))
                                                    W wyścigu szczurów najsmutniejsze jest to, że poza pracą i kasą nic nie jest ważne.
                                                  • krzychlater Re: poznam inteligentnego i 31.10.08, 22:03

> Miejsce pracy to ludzie i nie wierzę, że ktoś potrafi być "fajny" w życiu i
                                                    > "niefajny" w pracy. Ciekawe, jaki to dział? smile))
                                                    > W wyścigu szczurów najsmutniejsze jest to, że poza pracą i kasą nic nie jest wa
                                                    > żne.

Techniczny Było o mnie i o innych może będzie cos o tobie.
                                                  • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 31.10.08, 22:09
                                                    krzychlater napisał:

Było o mnie i o innych może będzie cos o tobie.
                                                    Przecież każda napisana literka to po części ja smile I chyba nigdy aż tak bardzo
                                                    się nie odkrywałam publicznie smile)

• aga.andro Re: poznam inteligentnego i 23.10.08, 10:44
                                            rozmowa z mężczyzną to niekiedy wielki wysiłek - czasem mówimy tak różnymi
                                            językami - kurczę, a ja to lubię wink
                                            • aniab1311 Re: poznam inteligentnego i 23.10.08, 10:49
                                              aga.andro napisała:

> rozmowa z mężczyzną to niekiedy wielki wysiłek - czasem mówimy tak
                                              różnymi
                                              > językami - kurczę, a ja to lubię wink

hmm... ja to lubię tylko flirtując z kimś smile jak prowadzę poważne
                                              rozmowy z partnerem to wolę gdy jednak porozumiewamy się wspólnym
                                              językiem smile
    • anirat A teraz Wam cos opowiem :) 19.10.08, 18:09

Mówicie, że niemozliwe, że nie znajdzie dojrzałego emocjonalnie, że
      nie bedzie taki jaki w marzeniach, jak ja to mówie pasujący.
      Za chwile pewnie znowu rozgorzeje dyskusja za i przeciw, niektórzy
      się zdziwią, ale napisze....
      Na innym, bardziej "prostym" forum , na którym nie trzeba się
      logowac i piszą rózne przypadkowe osoby, tez sobie pisałam, od
      niechcenia, dla ropzrywki, na zaczepke, z braku laku, albo jak kto
      chce to określic.
      Czasem dostawałam tam, za to, ze niby "rzucam się na kazde mięso" i
      moze i tak to wyglądało, ale nigdy nie pisałam anonimowo. Kilka razy
      z kims prowadziłam dialogi na forum, coś al`a czat. Od czsu do czasu
      zjawiał się jakiś anonimowe "ktoś' który pisał bez ogródek, że ten
      facet jest nie dla mnie smilei zazwyczaj wtedy rozwówca znikał.
      W końcu wkurzona tym ciągłym sledzeniem mnie i komentarzami
      wymieniłam kilka słów z moim " prześladowcą", okazało się, że bardzo
      dużo o mnie wie, że pewnie śledzi dosyc wnikliwie moje wpisy od
      dłuższego czasu, więc.... czyżby????
      I tak zaczęła się znajomośc forumowa z "kimś" kto bacznie obserwował
      moje poczynania i chłodnym okiem oceniał, że Ktoś z kim prowadzę
      dialog jest nie dla mnie. Mimo mojego złego nastawienia , wykazał
      duzo cierpliwości, wyrozumiałości i serdeczności i trwał jakiś
      czas , kiedy ja uważałam Go za zwykłego intruza , który odstrasza mi
      innych rozmówców ( nie da się ukryć, miał racje, że niebardzo pasują
      do mnie, tez często miałam takie poczucie), teraz jest miła
      serdeczna rozmowa, wiem, czuje to, że się stara bardzo... żeby
      pokazać mi swoją serdeczność, jak narazie wszystkie aspekty , które
      zdążyłąm sprawdzić, każą mi myśleć, że pasuje. Choć on twierdzi
      inaczej, ale jest... , i jakby trochę wg. mnie boi się zmian, ale
      trwamy, ciekawe, czy coś z tego będzie. Jak na raie nic
      szczególnego, ale co dalej? Czas pokaze.
      W każdym razie można mieć swoje wyobrażenie, swoje wymagania,że ma
      byc inteligentny, dojrzały i opiekuńczy.
      Teraz myśle, że ktoś taki właśnie mnie znalazł.
      Nazywam Go Aniołem Stróżem smile)) tak dla zabawy. Ciekawe czy uda nam
      się wyjść poza net.
      Ciekawe??????
      • przystanek_forum Re: A teraz Wam cos opowiem :) 19.10.08, 18:17
        Jeśli to jest to czego szukałaś to trzymam kciuki smile Ważne, by żyć w zgodzie z
        sobą, szanując drugą osobę.
        • anirat Re: A teraz Wam cos opowiem :) 19.10.08, 18:20
          A Ty myslisz, ze ja wiem? Nie wiem ! Ale jak nie sprawdze, nie
          dowiem się smile
      • aga.andro Re: A teraz Wam cos opowiem :) 19.10.08, 18:27
        Anirat - świetna historia...
        Chociaż ja nie bardzo wierzę w to, że można kogoś poznać tak porządnie, tylko go
        czytając... Nie wiem, może to ja się za mało staram, ale jeszcze nigdy nie
        poczułam, że znam kogoś, jeśli była to tylko znajomość z netusmile
        Być może z moich wpisów można wyczytać wiele, ale nie wszystko...Może jestem
        zbyt naiwna i za dużo o sobie ujawniam, ale kłamać nie bardzo potrafię... i
        chciałabym też, żeby ci, z którymi kontaktuję się netowo nie okłamywali mnie...
        Rozmawiam z wieloma osobami przez gg, czasem się wkurzam na moich rozmówców -
        ale podtrzymuję kontakt, bo... sama nie wiem dlaczego? Niekiedy to nie są faceci
        dla mnie, ale ta odmienność spojrzenia wciąż mnie fascynuje - nie ma to jak
        porządna kłótnia, choćby tylko wirtualna wink
        Im dłużej się w tym siedzę, tym częściej skłaniam się ku przyznaniu racji
        Gapuchnie - że internet nie jest dobrym miejscem na szukanie miłości, uczuć.
        Kumpla sobie wirtualnego można zdobyć, i nic więcej wink A jeszcze niedawno
        twierdziłam co innego wink chyba "urosłam" kto wie może na swoje nieszczęście...
        A szukanie ideałów i ludzi idealnie pasujących - to też mi się wydaje jedną
        mrzonką... Już raz spotkałam takie swoje męskie odbicie w lustrze - wszystkie
        kawałki zdawały się pasować, a i tak nie udało się sad
        • anirat Re: A teraz Wam cos opowiem :) 19.10.08, 19:08
          Ale ja nijak się nie nastawiam, patrze co dalej...
          nie mam "ciśnienia" na szukanie partnera, dlatego nie za bardzo
          przywiązuje wagę z kim gdzieś podejmuje dyskusje, a poznawać ludzi
          lubie, poznaje i to bez celów matrymonialnych, jest miło, a że wole
          mężćzyzn smile)) no cóż jestem hetero.
          Pisząc pasuje miałam na mysli inteligencje, wykształcenie, pracę,
          spojrzenie na pewnie sprawy, brak przeszłości, dzieci itp.
          A czy się to urealni? Nie wiem, Czy sie sobie spodobamy?
          Zobaczymy... może.
          Ja jestem optymistką.
          Ciesz się, że ktos taki zwrócił na mnie uwagę.
          Ja uważąm, że jest nietuzinkowy ( bo dla mnie taki jest), On pisze,
          że jest zwykłym szarym człowiekiem ( pewnie ma racje ).
          Nauczmy się czerpać radość z małych rzeczy. Mnie cieszy ta
          znajomość, jakkolwiek się skończy smile
          • aga.andro Re: A teraz Wam cos opowiem :) 19.10.08, 19:14
            Anirat, napisałaś coś bardzo mądrego, moim zdaniem - "dla mnie taki jest" -
            wiesz, że to chyba największy komplement, jaki można usłyszeć! Być dla kogoś
            kimś wyjątkowym... przecież wszyscy o tym marzymy i chyba do tego sprowadza się
            rzecz cała - czy to w przyjaźni czy w czymś więcej smile
          • daliax Re: A teraz Wam cos opowiem :) 19.10.08, 19:23
            A mnie trochę dziwi to co piszesz, bo gdzie ty znajdziesz faceta bez
            przeszłości, a może szukasz 15 latka, ale chyba nie, bo ma być
            wykształcony.
            • anirat Re: A teraz Wam cos opowiem :) 19.10.08, 19:27
              Ja nie szukam, to On mnie znalazł smile
              • mary171 Re: A teraz Wam cos opowiem :) 19.10.08, 19:34
                Anirat to ja tylko mogę życzyć owocnej znajomości smile
                A przez neta można poznać ludzi, ja poznałam fajnego kumpla i niekiedy żałuję,
                że to tylko kumpel.
                • hesse.1 Re: A teraz Wam cos opowiem :) 19.10.08, 19:38
                  ...panuje moda na anioły,te przy najskrytszych
                  i najszczerszych uczuciach,panuje moda na stróże
                  cierpliwe,minionych dni i przyszłych słońc...
                  • przystanek_forum Re: A teraz Wam cos opowiem :) 21.10.08, 19:44
                    hesse.1 napisał:

> ...panuje moda na anioły,te przy najskrytszych
                    > i najszczerszych uczuciach,panuje moda na stróże
                    > cierpliwe,minionych dni i przyszłych słońc...

interesująco napisane smile
                • anirat Re: A teraz Wam cos opowiem :) 19.10.08, 19:40
                  Też mam takich kumpli i te znajomości też uważąm, za cenne smile
                  • aga.andro Re: A teraz Wam cos opowiem :) 19.10.08, 19:47
                    cenne to mało powiedziane - są tacy "chłopcy", o których wiem tylko tyle, że
                    fajnie się z nimi pisze, a i tak niemal ratują mi jeśli nie życie, to
                    przynajmniej kilka innych rzeczy wink
      • t1000m Re: A teraz Wam cos opowiem :) 21.10.08, 11:46
        dobrze piszesz, co bedzie, to bedzie... bedziecie przyjaciolmi - juz
        dobrze, kims wiecej - jeszcze lepiej... jesli z czasem to sie zmieni -
        coz, docenic to co bylo i zyc dalej... za duzo kalkulowania niszczy
        urok chwili... znajomosci netowe nie roznia sie od innych, poprostu
        jeden ze sposobow, zreszta przed netem tez byli - listowne, teraz tez
        sa...
    • finka9 Re: poznam inteligentnego i 24.10.08, 14:04
      Sauuuber1! Jesteś tu? Jakaś pani szuka inteligentnego.( Chyba dam
      sobie po łapach.Zła Finka, niedobra.)
    • 4g63 Re: poznam inteligentnego i 24.10.08, 21:09
      zgłaszam się, często widnieje na samym dole tego forum, moje zdjęcie po lewej, mimo że usunąłem konto...

pozdrawiam.
    • z_mazur Re: poznam inteligentnego i 29.10.08, 13:27
      > dojrzałego emocjonalnie mężczyznę

Cieżko określić własną dojrzałość emocjonalną, ale nie narzekam na
      nią, a to już plus.

> ,+/- 35/40.

Wiek dokładnie po środku przedziału. smile

> 1. wie, czego oczekuje od życia,

Z tym bywa różnie, ale wiem czego nie oczekuję, a to już też coś.

> 2. ma ma poukładane w głowie,

To zależy co poukładane, ale ogólnie chyba też nie jest z tym źle.

> 3.nie szuka sprzątaczki, kucharki, mamuśki, która poda, ugotuje i
      wypierze,

Brrrr... po co by mi była taka kobieta. smile))
      Sprzątać nie lubię, więc staram się nie bałaganić. Nieźle gotuję,
      wstawić pranie, to też nie jest jakiś duży problem.

> 4. mężczyznę, który ma własne pasje i zainteresowania,

Coś tam człowieka fascynuje i bawi i pochłania trochę czasu.

> 5. mężczyznę, który aktywnie dba o siebie,

Wprawdzie nie przesiaduję na siłowni, ale lubię parę innych form
      aktywności.

> 6. mężczyznę, którego nie przeraża niezależność, pragnienie
      > realizowania się i własne zdanie drugiej osoby.

Nie tylko nie przerażają, ale zdecydowanie są pożądane.
      • aniab1311 Re: poznam inteligentnego i 29.10.08, 13:29
        No i rozebrał Pan temat na części pierwsze.. smile)))
      • przystanek_forum Re: poznam inteligentnego i 29.10.08, 19:55
        z_mazur napisał:

No no jestem pod wrażeniem smile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka