betty-bt Re: B-bt(2) 16.08.03, 23:13 wonsz napisał: > Twoje zyczenie... przepieknie to wymysliles :))) jestem z ciebie dumna! > K. > B. Odpowiedz Link
wonsz Re: B-bt(2) 16.08.03, 23:19 betty-bt napisała: > przepieknie to wymysliles :))) jestem z ciebie dumna! Praca zespolowa, ma sie rozumiec :) > > K. > > > B. K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: B-bt(2) 16.08.03, 23:42 wonsz napisał: > betty-bt napisała: > > > przepieknie to wymysliles :))) jestem z ciebie dumna! > > Praca zespolowa, ma sie rozumiec :) jest was dwoch? ty i twoj... ;) > > > > K. > > > > > B. > > K. > B. Odpowiedz Link
wonsz Re: B-bt(2) 16.08.03, 23:44 betty-bt napisała: > jest was dwoch? ty i twoj... ;) Mialas udawac, ze rozumiesz :) Taka jedna mi pomagala ;) > > > > K. > > > > > > > B. > > > > K. > > > B. K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: B-bt(2) 16.08.03, 23:52 wonsz napisał: >> Taka jedna mi pomagala ;) wiem, znam ja na wylot. glupie pomysly sie jej imaja > > > > > > K. > > > > > > > > > B. > > > > > > K. > > > > > B. > > K. > B. Odpowiedz Link
wonsz Re: B-bt(2) 16.08.03, 23:59 betty-bt napisała: > wiem, znam ja na wylot. glupie pomysly sie jej imaja Taa, ale niezla z niej babka :) > > > > > > K. > > > > > > > > > > > B. > > > > > > > > K. > > > > > > > B. > > > > K. > > > B. K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: B-bt(2) 17.08.03, 00:01 wonsz napisał: > Taa, ale niezla z niej babka :) opowiedz obok w okienku ;) > > > > > > > > K. > > > > > > > > > > > > > B. > > > > > > > > > > K. > > > > > > > > > B. > > > > > > K. > > > > > B. > > K. > B. Odpowiedz Link
drzazga1 Re: B-bt(2) 16.08.03, 23:15 aankaa napisała: > znowu zaczynacie ??? Oni wcale nie kończyli... Odpowiedz Link
betty-bt Re: B-bt(2) 16.08.03, 23:17 drzazga1 napisała: > aankaa napisała: > > > znowu zaczynacie ??? > > > Oni wcale nie kończyli... > wlasnie to samo chcialam napisac ;-) Odpowiedz Link
wonsz Re: B-bt(2) 16.08.03, 23:20 drzazga1 napisała: > aankaa napisała: > > > znowu zaczynacie ??? > > > Oni wcale nie kończyli... O czym mowa, bo nie rozumiem :) K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: B-bt(2) 16.08.03, 23:40 wonsz napisał: > O czym mowa, bo nie rozumiem :) no i co? ja tez nie trybie, ale zawsze udaje ;) > > K. > B. Odpowiedz Link
wonsz Re: B-bt(2) 16.08.03, 23:42 betty-bt napisała: > no i co? ja tez nie trybie, ale zawsze udaje ;) Dobrze, udawalem, wszystko rozumiem :) > > K. > > > B. K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: B-bt(2) 16.08.03, 23:56 drzazga1 napisała: > > Możecie nie rozumieć, instynkt zrobi swoje:-P ;-P ;-P ;-P :))) Odpowiedz Link
wonsz Re: B-bt(2) 17.08.03, 00:01 drzazga1 napisała: > > Możecie nie rozumieć, instynkt zrobi swoje:-P Zarzucasz mi zezwierzecenie? ;) K. Odpowiedz Link
aankaa Re: B-bt(2) 17.08.03, 00:05 wonsz napisał: > Zarzucasz mi zezwierzecenie? ;) raczej przeciąganie druta przez rurę Odpowiedz Link
wonsz Re: B-bt(2) 17.08.03, 00:07 aankaa napisała: > raczej przeciąganie druta przez rurę Jestem w tym zawodowcem :) K. Odpowiedz Link
drzazga1 Re: B-bt(2) 17.08.03, 00:09 wonsz napisał: > Zarzucasz mi zezwierzecenie? ;) > Wiesz, w moich ustach "zezwierzęcenie" to raczej komplement ;-)))) Odpowiedz Link
wonsz Re: B-bt(2) 17.08.03, 00:15 drzazga1 napisała: > Wiesz, w moich ustach "zezwierzęcenie" to raczej komplement ;-)))) Wrrrauarrr... groarr... wrrrr... sssss ;) K. Odpowiedz Link
aankaa świńtuchy !!! 17.08.03, 00:17 Wy tu sobie mruczycie a reszta - co ? oczy ma zamknąć ??? Odpowiedz Link
mha1 Re: świńtuchy !!! 17.08.03, 00:18 aankaa napisała: > Wy tu sobie mruczycie > > a reszta - co ? > oczy ma zamknąć ??? reszta niech sie przylaczy :) ale bedzie impreza!!! Odpowiedz Link
wonsz Re: świńtuchy !!! 17.08.03, 00:19 aankaa napisała: > Wy tu sobie mruczycie Mruczymy sobie do ucha, a tutaj to tylko co sie glosniej wymsknie ;) K. Odpowiedz Link
aankaa ha, to są skutki 17.08.03, 00:28 włączania wszelkich "mediów" moglibyście ciszej mruczeć ??? Odpowiedz Link
betty-bt Re: świńtuchy !!! 17.08.03, 00:31 wonsz napisał: > Mruczymy sobie do ucha, a tutaj to tylko co sie glosniej wymsknie ;) slowem- to szol dla czytaczy... zeby pobudzic zmysly i polechtac podniebienie :)))) > > K. > B. Odpowiedz Link
wonsz Re: świńtuchy !!! 17.08.03, 00:34 betty-bt napisała: > slowem- to szol dla czytaczy... zeby pobudzic zmysly i polechtac > podniebienie :)))) Jestesmy smakowici? ;) > > K. > > > B. > K. Odpowiedz Link
drzazga1 Re: świńtuchy !!! 17.08.03, 00:41 wonsz napisał: > Jestesmy smakowici? ;) > Dla siebie nawzajem na pewno... <mlask> ;-)))))) A oni czego styoja i się gapią? Zapraszamy, zapraszamy... Odpowiedz Link
wonsz Re: świńtuchy !!! 17.08.03, 00:47 drzazga1 napisała: > A oni czego styoja i się gapią? Zapraszamy, zapraszamy... Tak tak, nie ma to jak zbiorowa konsumpcja, najlepiej zorganizowana :) K. Odpowiedz Link
timur29 Re: świńtuchy !!! 17.08.03, 00:49 byle nie w jednostce publicznego żywienia... to już lepiej jakieś proszone przyjęcie... Odpowiedz Link
drzazga1 Przyjęcie ekskluziv;-) 17.08.03, 00:53 timur29 napisał: > byle nie w jednostce publicznego żywienia... to już lepiej jakieś proszone > przyjęcie... Oczywiście, ze tak, nie inaczej... zapraszamy tylko starannie wybrane osoby jak widać:-))) Odpowiedz Link
wonsz Re: Przyjęcie ekskluziv;-) 17.08.03, 00:55 drzazga1 napisała: > Oczywiście, ze tak, nie inaczej... zapraszamy tylko starannie wybrane osoby jak > > widać:-))) A Ty co gosci na moja konsumpcje zapraszasz! Daj palec a calego czlonka odgryzie! K. Odpowiedz Link
mha1 Re: Przyjęcie ekskluziv;-) 17.08.03, 00:56 > Daj palec a calego czlonka odgryzie! masz palce na członku???? Odpowiedz Link
timur29 Re: Przyjęcie ekskluziv;-) 17.08.03, 01:00 bywało... bywało... powiedział i skromnie spuścił oczęta.... Odpowiedz Link
wonsz Re: Przyjęcie ekskluziv;-) 17.08.03, 01:01 mha1 napisała: > masz palce na członku???? Czlonki gorne, czlonki dolne :) K. Odpowiedz Link
mha1 Re: Przyjęcie ekskluziv;-) 17.08.03, 01:05 wonsz napisał: > mha1 napisała: > > > masz palce na członku???? > > Czlonki gorne, czlonki dolne :) > > K. a propos członków - spadam :) Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Przyjęcie ekskluziv;-) 17.08.03, 01:08 wonsz napisał: > > A Ty co gosci na moja konsumpcje zapraszasz! Dbam, żebyś się nie przejadł ;-))) > Daj palec a calego czlonka odgryzie! > Chrrrup, chrruuup.... mlask, mlask... śluup... ;-))) Odpowiedz Link
timur29 Re: Przyjęcie ekskluziv;-) 17.08.03, 01:09 był członek... nie ma członka... a może to był palec? Odpowiedz Link
betty-bt Re: Przyjęcie ekskluziv;-) 17.08.03, 01:10 timur29 napisał: > był członek... nie ma członka... a może to był palec? prosze sie juz od czlonka odstosunkowac :-) Odpowiedz Link
wonsz Re: Przyjęcie ekskluziv;-) 17.08.03, 01:12 drzazga1 napisała: > Dbam, żebyś się nie przejadł ;-))) Nie martw sie, ja jem tak dlugo... az nie moge wiecej :) K. Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Przyjęcie ekskluziv;-) 17.08.03, 01:25 wonsz napisał: > Nie martw sie, ja jem tak dlugo... az nie moge wiecej :) > > A jak tam z apetytem, rosnie w miarę jedzenia, czy się odchudzasz;-)? Odpowiedz Link
wonsz Re: Przyjęcie ekskluziv;-) 17.08.03, 01:29 drzazga1 napisała: > A jak tam z apetytem, rosnie w miarę jedzenia, czy się odchudzasz;-)? Odchudzam? Ja za chudy jestem i jesc powinienem jak najwiecej :) K. Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Przyjęcie ekskluziv;-) 17.08.03, 01:43 To znaczy, że trzeba Ci jeszcze jeden deserek dac? ;-) Odpowiedz Link
wonsz Re: Przyjęcie ekskluziv;-) 17.08.03, 01:57 drzazga1 napisała: > To znaczy, że trzeba Ci jeszcze jeden deserek dac? ;-) Deserek najlepszy :) Dla deserka to ja moge ho ho :) K. Odpowiedz Link
aankaa Re: Przyjęcie ekskluziv;-) 17.08.03, 02:00 wonsz napisał: > drzazga1 napisała: > > > To znaczy, że trzeba Ci jeszcze jeden deserek dac? ;-) > > Deserek najlepszy :) Dla deserka to ja moge ho ho :) > > K. > no dobra, kolacji nie zjadłam ale deseru nie daruję !!!!!!!!!! co dają ? Odpowiedz Link
drzazga1 Deserek to raczej dla Wonsza 17.08.03, 02:07 A Wonsz deserkiem dla AAnkii ;-))) i mnie;-P Odpowiedz Link
nawiedzona_baba deserek 17.08.03, 02:11 no dobra, zasłużyliśmy wszyscy mam tylko prośbę - bez rodzynek - proszę Odpowiedz Link
wonsz Re: deserek 17.08.03, 02:13 nawiedzona_baba napisała: > mam tylko prośbę - bez rodzynek - proszę Nawiedzonej dam co ona zechce. Wariatow sie boje :) K. Odpowiedz Link
wonsz Re: Przyjęcie ekskluziv;-) 17.08.03, 02:08 aankaa napisała: > no dobra, kolacji nie zjadłam > ale deseru nie daruję !!!!!!!!!! > > co dają ? Chciec nie znaczy miec. Wonsz na kawie jedzie a o deserku narazie tylko rozmysla. Niestety. K. Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Przyjęcie ekskluziv;-) 17.08.03, 02:44 wonsz napisał: > Chciec nie znaczy miec. A żesz Ty! Nadzieję bedzie mi odbierał! Wonsz na kawie jedzie a o deserku narazie tylko > rozmysla. Niestety. Niechaj Twe myśli ciałem się staną:-) Odpowiedz Link
gertruda_makuch Re: Przyjęcie ekskluziv;-) 17.08.03, 02:49 drzazga1 napisała: > A żesz Ty! Nadzieję bedzie mi odbierał! Daleko mi do tego. Mam swoja i innym zycze. > Niechaj Twe myśli ciałem się staną:-) Bedzie cialo, mysli stana. ;) K. > Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Przyjęcie ekskluziv;-) 17.08.03, 02:59 gertruda_makuch napisała: > > Daleko mi do tego. Mam swoja i innym zycze. Rzuć jakieś uroki, zeby się moja spełniła, co? > > > Niechaj Twe myśli ciałem się staną:-) > > Bedzie cialo, mysli stana. ;) Oby, oby... to znaczy mnie myśli, Tobie.... ;-P Odpowiedz Link
wonsz Re: Przyjęcie ekskluziv;-) 17.08.03, 03:02 drzazga1 napisała: > Rzuć jakieś uroki, zeby się moja spełniła, co? Od urokow i przeznaczenia mamy tu specjalistke, nie bede jej wchodzil w kompetencje. > Oby, oby... to znaczy mnie myśli, Tobie.... ;-P Amen K. Odpowiedz Link
drzazga1 Re: Przyjęcie ekskluziv;-) 17.08.03, 03:29 wonsz napisał: > Od urokow i przeznaczenia mamy tu specjalistke, nie bede jej wchodzil w > kompetencje. Powiedziała, że bedzie dobrze:-) Odpowiedz Link
betty-bt ale swintuchy... 17.08.03, 01:38 na chwile was z oka spuscic nie mozna :))) tylko byscie sie obzerali... Odpowiedz Link
drzazga1 Re: ale swintuchy... 17.08.03, 01:43 betty-bt napisała: > na chwile was z oka spuscic nie mozna :))) tylko byscie sie obzerali... Zaraz obnżerali... ja na głodzie jestem od... buuuuu:-(((((((((((((( Odpowiedz Link
betty-bt Re: ale swintuchy... 17.08.03, 02:04 drzazga1 napisała: > Zaraz obnżerali... ja na głodzie jestem od... buuuuu:-(((((((((((((( ide lulac, jutro o tym pogadamy :-) p@pucku.. Odpowiedz Link
drzazga1 Re: ale swintuchy... 17.08.03, 02:06 betty-bt napisała: > ide lulac, jutro o tym pogadamy :-) > p@pucku.. > Papa apap na znieczulenie;-) Odpowiedz Link