Dodaj do ulubionych

heath.........(you know4)

IP: 9.67.96.* 04.01.02, 10:07
ja chlipię z radośći Ronja!!!! z szalonej tygrysiej radości że znowu
jestem z wami!!! tak mi was brakowało!!!,...

tygrysek...
Obserwuj wątek
    • Gość: Ronja Re: heath.........(you know4) IP: 212.244.252.* 04.01.02, 10:08
      Hurrrrrrrrraaaaaaaaaa!
      Nowy wątek!
      Juppi!
      Hip hip, itd.
      • anka1 Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 10:11
        melduje sie na nowym ale tamten przynajmniej do 350 doprowadze!:)
        wzniesmy toast za szczesliwy powrot Tygryska!
        • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 04.01.02, 10:13
          jak będziemy tak pić tu i tam to cieżko widzę powrót do domu:)))

tygrysek...
          • dixi Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 10:15
            cieplej będzie wracać... albo dłużej posiedzimy, bo tu cieplutko...
        • dixi Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 10:13
          wznieśmy... bo jeszcze Absolut czeka
          • Gość: Ronja Re: heath.........(you know4) IP: 212.244.252.* 04.01.02, 10:15
            Tu leję, tam leją , a mi w to graj!
            zalegnę pod biurkiem co najwyżej i zdziwią się tym okrutnie w pracy, bo za
            opanowaną i spokojna mnie mają...
          • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 04.01.02, 10:17
            ale opowiedzcie co u Was?? jak spędziłyscie święta i sylwestra?
            strasznie jestem ciekawy...

tygrysek...
            • anka1 Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 10:19
              obzerajac sie,pijac, majac katar i bedac odcieta od swiata ze wzgledu na
              zawieje, zamiecie i gololedz:)
              • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 04.01.02, 10:22
                to był opis twojego sylwestra Ania???
                a gdzie mi odpisałas na ten post???

tygrysek...
                • anka1 Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 10:25
                  i swiat:)
                  na tamtego posta odpisalam Ci na cz.3
                • dixi Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 10:25
                  ja jak wyżej plus obolałe gardło i ciepła kołderka o 00.15 01.01.02
                  ale niech Tygrysek też opowie wrażenia (ma największe zaleglości przecież)
                  • anka1 Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 10:30
                    bawcie sie dobrze Misie moje ulubione:) a ja z radocha i spiewem na ustach ide
                    sie pracy oddac:) jak bede mogla to zajrze zeby sie Waszym Towarzystwem dalej
                    nacieszyc!
                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 04.01.02, 10:31
                    ja sie tak wybawiłem że w środę cały dzień spałem!
                    nawet dobrze nie pamiętam co tam sie działo!:)) wypiłem chyba ze trzy
                    wiadra wódki!:) wiem tylko że około 4 nad ranem biegałem ubrany w czyjś
                    stanik:))...

tygrysek...
                    • dixi Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 10:36
                      no ładnie... to pocztę odbierz zaległą,
                      ...ale już się przeterminowała
                • dixi Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 10:28
                  na tamtym też o coś pytałam ... ale zapomniałam ..
                  • anka1 Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 10:34
                    chi chi chi Tygrys mam nadzieje ze stanik byl czerwony?:)
                    Dixi na skleroze najlepszy szampan:)))
                    to na razie!
                    • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 04.01.02, 10:37
                      co idziecie już? .... buuu,...
                      ale wrócicie jeszcze dzisiaj nie?

Anka dla przyjaciół warto sie narażac, szczegolnie dla takich!!
                      przynajmniej ja zawsze będę!!

tygrysek...
                    • dixi Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 10:37
                      to polejcie wreszcie, bo mi szare komórki zmarzły, jak Ania zauważyła
                      • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 04.01.02, 10:40
                        dobra,... masz tu jednego!,... 100-kę:))
                        a co było w tej poczcie od ciebie, bo nie za bardzo moge otworzyć?

tygrysek...
                        • dixi Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 10:43
                          to chlup...
                          aniołki...
                          • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 04.01.02, 10:48
                            to chlup.... dixi!
                            a może mała bitwa na śnieżki?

tygrysek...
                            • dixi Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 10:53
                              ...po takiej rozgrzewce ... to nie tylko mała, zawżywszy na te zasoby amunicji..
                              ciekawe czy dorzucę... poszła!
                              • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 04.01.02, 11:09
                                a jednak doszła:((,... ale nie dam się tak łatwo!
                                a masz!...prosto za kołnierz,.. i co ? hihi...

tygrysek...
                                • dixi Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 11:29
                                  się roztopiła i teraz rozgrzewka konieczna... bo to słoneczko marne jakieś...
                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 04.01.02, 11:33
                                    no trochę marne...
                                    a ja tak kocham słońce!!!! ja chcę żeby juz było lato!!!
                                    na rozgrzewkę proponuję ..... joging:)))

tygrysek...
                                    • dixi Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 11:44
                                      samo zdrowie, choć innego rodzaju rozgrzewkę miałam na myśli,ździebko mniej
                                      zdrową, ale rozumiem,że norma wykonana po sywestrze u Ciebie. To będziesz biegł
                                      i ciągnął sanki ... z górki możesz wskoczyć
                                      • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 04.01.02, 11:50
                                        tygrysy są silne, ale dzisiaj jestem nieco słaby,...
                                        no ale sanki mogę ci pociągnąć!....wskakuj!!
                                        powożę cię po wrzosowisku!

tygrysek...
                                        PS<:może weź coś na rozgrzewke (do wypicia!:))
                                        • dixi Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 12:02
                                          jak to słaby jesteś? tyle dni cię tu nie było, to siły zregenerować należało!
                                          chyba że walczyłeś z zamiecią, zawieją i zaspami, to masz usprawiedliwine.
                                          Na sanki wskakuję, ale reszta należy do ciebie (z p.s`a) tylko jeszcze troszkę
                                          popracować muszę, co czynię w przerwach wytrwale
                                          • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 04.01.02, 12:05
                                            wykonam resztę,...!
                                            jakem tygrysek....,ale co znaczy to ( z p. s`a)???

tygrysek...
                                            • dixi Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 12:12
                                              no właśnie ta reszta z Twojego P.S. jaśniej już? to w którym kierunku zmierzamy
                                              na sankach z tygrysim zaprzęgiem?
                                              • anka1 Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 12:18
                                                w moim:) bo wlasnie do Was z kotletami schabowymi wpadlam zebyscie z sil nie
                                                opadli:)))
                                                • dixi Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 12:24
                                                  Hurra! a ja tu z braku konkretnych posiłkow czekoladkami nadrabiam stracone
                                                  kalorie po śnieznych harcach
                                                  • anka1 Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 12:26
                                                    to masz jeszcze pikle, chleb i herbatke:)
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 12:28
                                                    ale w takie mrozy herbatka tylko po góralsku dozwolona... Tygrys, zostało
                                                    jeszcze coś???
                                                  • anka1 Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 12:30
                                                    jest pol na pol z pradem:) wystarczy dla wszystkich:)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 04.01.02, 12:46
                                                    ciagnę i ciagne te sanie..., dixi moze mała przerwa?
                                                    idziemy do Anki na kotlety!... Ania ty jestes niezastapiona! zawsze
                                                    coś dobrego przyniesiesz! i to w dodatku ulubione przysmaki tygryska!
                                                    i jak cie tu nie bronić??!!

dixi dalej nie wiem o co chodzi z tym PS>

a co z Ronją? zamarzła? daliscie jej cos do picia?

tygrysek...
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 12:52
                                                    Tygrysie twoje własne PS ci wklejam poniżej - uwaga:
                                                    PS<:może weź coś na rozgrzewke (do
                                                    wypicia!:))

teraz jasne czy jeszcze nie?
                                                    No to obiadek, tygrys sił nabiera (podwójny kolecik mu się należy) a my z Anią
                                                    podwójne PS
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 12:47
                                                    no to polej, tylko szybko bo tygrys nie widzi!
                                                    wiesz że załatwiłam tygrysi zaprzęg na saneczki? a obawiam si że po herbatce z
                                                    prądem może się wycofać, więc lepiej mu nie lej za dużo
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 04.01.02, 12:53
                                                    tygrysy sie nigdy nie wycofują!!!
                                                    prawda Ania?

tygrysek..
                                                    PS>:ale polac możecie:))
                                                  • ronja Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 12:52
                                                    To ja poprosze samego prądu!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 04.01.02, 12:55
                                                    to stawaj ze mna do zaprzegu!
                                                    pija tylko ci którzy ciagną:))

tygrysek...
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 12:59
                                                    moja koncepcja:
                                                    ci którzy ciągną, jedzą kotlety (bo mięsożernym to daje siły)
                                                    reszta pije (do siedzenia na sankach sił nie trzeba)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 04.01.02, 13:24
                                                    ale spryciara!! a co, czym my te kotlety mamy popijać?
                                                    śniegiem?? dobra umowa jest taka: ci co ciągną jedza i piją, reszta pije OK?

tygrysek...
                                                    PS<:wy mnie tu zagadujecie a ja juz przeszedłem ze 100 km!
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 13:32
                                                    Proponuję kompromis:
                                                    ci którzy ciągną - jedzą i piją,
                                                    reszta też je i pije
                                                    ... ale ostrzegam, że wtedy będzie ciężej ciągnąć (bo ciągnący osłabną, a
                                                    siedzący na wadze przybiorą)
                                                    A dlaczego Ty Tygrysku ciągle jako gość? przecież u siebie jesteś?
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 04.01.02, 13:44
                                                    jestem tylko gościem..... Dixi,...
                                                  • ronja Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 13:25
                                                    ja tam zawsze siedziałam na saniach i chlałam, co pewnego razu skończyło się
                                                    masowym wylądowaniem towarzystwa w śniegu i ucieczką koni gdzie pieprz rośnie!
                                                    Ale jak raz moge pociągnąć. Z Tygryskiem. Tylko najpierw poproszę jednak o
                                                    prąd. Co najwyżej będę słąniającym się koniem...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 04.01.02, 13:30
                                                    Ronja nie martw sie,... jak ukrzyżujemy ze 4 flachy to
                                                    sami sobie będa te sanie ciagnać!! hihihi....

tygrysek...
                                                  • ronja Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 13:51
                                                    Po naszych trupach smętnie ścielących się po śniegu...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 04.01.02, 13:57
                                                    a dlaczego zaraz trupach??
                                                    będziemy tylko nieprzytomni, ale nie martwi:))
                                                    jakby co to wtulisz sie w tygrysie futerko... nie zamarzniesz!

a gdzie reszta? juz pijane czy co?
                                                    wstawać dziewczęta:)) trza być twardym nie miękkim!
                                                    bieżcie przykład z Ronji jak sie dzielnie trzyma!

tygrysek...
                                                  • Gość: Ronja Re: heath.........(you know4) IP: 212.244.252.* 04.01.02, 14:16
                                                    jak je dalej będziesz dopajał, to w życiu nie wstaną...
                                                    nie brały przykładu ze mnie i nie oszukiwały...
                                                    szczere dziewczyny!
                                                  • Gość: dixi Re: heath.........(you know4) IP: 194.204.144.* 04.01.02, 14:16
                                                    JESTEM JUŻ, ALE tu niewiele się dzieje...
                                                    pijany zaprzęg poległ, a ostrzegałam, żeby uważać...
                                                    PS do Tygryska: o goscia portalu mi chodziło, bo to, że jesteś gość, to nie
                                                    podlega dyskusji...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 04.01.02, 14:30
                                                    no ale ja własnie jestem gosciem tego portalu...
                                                    czuję się jak gość.... znam tu tylko was...

dobra Ronja, koniec z upajaniem, z reszta i tak zaraz idę do domu..

tygrysek...
                                                    PS<:sprawdź pocztę Ronja...
                                                  • Gość: dixi Re: heath.........(you know4) IP: 194.204.144.* 04.01.02, 14:40
                                                    tylko nas? to mało?
                                                    Nieładnie Tygrysku...
                                                  • ronja Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 14:40
                                                    Tygrys spotykamy się, bo sie wszyscy pokochaliśmy a w realu czasu n am było za
                                                    mało jednego wieczoru by się soba nacieszyć!!!
                                                    Ale niektórzy przyszli tam z ciekawości, nie będąc zaangażowani ze tak powiem
                                                    uczuciowo. Ci powrócili do kłócenia się ...
                                                  • anka1 Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 14:34
                                                    nie bede wiecej pila bo juz zeza dostalam i posty mi sie w oczach dwoja:) to
                                                    teraz jogurcik na otrzezwienie he?:)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 04.01.02, 14:39
                                                    Ania ty jak zwykle nas ratujesz!!
                                                    we love you all!!!!!! ,gdzie ten jogurt!!???
                                                    szkoda że zaraz muszę iść do domu... ale w poniedziałek...

tygrysek...
                                                  • ronja Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 14:41
                                                    Anka, a piłaś kiedykolwiek kefir z krasnostawskiej mleczarni?
                                                    Niebo w gębie!
                                                  • anka1 Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 14:43
                                                    nastepnym razem bede zwracac uwage na opakowania:) macie jogurt. kawowy moze
                                                    byc?:)
                                                    Tygrysek,Dziewczyny pozyczmy sobie udnego weekendu.:)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 04.01.02, 14:47
                                                    ja pierwszy...., życzę wam cudownego, wesołego, imprezowego,
                                                    zachlanego, ciepłego itd weekendu!!!!!!
                                                    i byle z daleka od pracy!!!

tygrysek...
                                                    PS<:do poniedziałku..!!!
                                                  • ronja Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 14:47
                                                    Udanego weekendu:)
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 15:55
                                                    idę się byczyć,
                                                    to do poniedziałku
                                                  • Gość: dixi Re: heath.........(you know4) IP: 194.204.144.* 04.01.02, 14:48
                                                    no to miłego weekendu... i saneczek w realu...
                                                    a na pożegnanie macie po czekoladce z adwocatem (tylko takie mam, ale jogurcik
                                                    już zneutralizował co trzeba)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 04.01.02, 14:50
                                                    hihihi.... dobra czekoladka..

życzenia macie wyżej...
                                                  • anka1 Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 14:52
                                                    pa Misiaczki!:) a kto bedzie dluzej to niech tu jeszcze zajrzy!
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 14:59
                                                    jak tylko Tygrys wrócił, to tak się pięknie wątek rozwinął, az miło!
                                                    Ania, Ronja - skąd jesteście? (o miejscowość mi chodzi oczywiście)
                                                  • ronja Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 15:07
                                                    Ale dzisiaj nabilismy, zdolniachy!
                                                    Ja z Lublina, a nadaję z Warsaw City..:(
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 15:31
                                                    ja należę do wyjątkow spoza Warszawy - z Katowic mianowicie, biegun zimna tu
                                                    chyba dzisiaj
                                                  • anka1 Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 15:32
                                                    a ja reprezentuje:) Bialystok.
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 15:35
                                                    to ładnie nas rozrzuciło...
                                                  • anka1 Re: heath.........(you know4) 04.01.02, 15:58
                                                    prawie jak po wybuchu czegos tam:) np. granatu:)
    • anka1 Re: heath.........(you know4) 07.01.02, 08:00
      no ledwie znalazlam!:)
      aloha w poniedzialek!:)
      Tygrysku you have mail:)
      • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 07.01.02, 08:18
        cześć Ania!
        dobrze cię znowu "widzieć"!
        a co z resztą?

tygrysek...
        • anka1 Re: heath.........(you know4) 07.01.02, 08:20
          tego jeszcze nie wie nikt:)
          pewnie sie zglosza jak tylko oczka poprzecieraja:)
          • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 07.01.02, 08:28
            za to mysmy juz oczka poprzecierali i możemy pohasać!
            niech żałuja śpiochy!

tygrysek...
          • ronja Re: heath.........(you know4) 07.01.02, 08:28
            Cześć, paskudy?
            Jak tam weekend?
            • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 07.01.02, 08:30
              dlaczego paskudy??...buuu...
              weekend bardzo udany,...jak zwykle zresztą..

tygrysek...
            • anka1 Re: heath.........(you know4) 07.01.02, 08:30
              leczniczo:) a u Ciebie?
              • ronja Re: heath.........(you know4) 07.01.02, 08:31
                Przejażdżka konna po zaśniezonych polach i lasach Roztocza...
                Galop po zaspach śniegu, z których konie wyskakiwały jak zające...
                I mnóstwo hormonów szczęścia w żyłach!!!!!
                • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 07.01.02, 08:33
                  ale dlaczego paskudy!!!!!???
                  • anka1 Re: heath.........(you know4) 07.01.02, 08:35
                    pewnie Jej juz radosc przeszla ze nas widzi i tylko z praca Jej sie
                    kojarzymy:)))))))))))))))))
                    • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 07.01.02, 08:37
                      nieładnie Ronja! na kolegów paskudy...
                      już więcej z tobą sanek nie pociagnę ani sie nie napiję!!

tygrysek...
                    • Gość: R. Re: heath.........(you know4) IP: 212.244.252.* 07.01.02, 08:38
                      Bo zawsze Wa, pisałam aniołki, słoneczka najsłodsze, że pewnie się w Waszych
                      oczach zneutralizowały te określenia, więc dla odlmiany zaczęłam od paskud. Od
                      razu zauważyliśce!:)
                      • anka1 Re: heath.........(you know4) 07.01.02, 08:40
                        jak na wczesny poniedzialkowy ranek jestesmy bardzo bystrzy:)
                        • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 07.01.02, 08:41
                          a ja zawsze jestem bystry..:))))
                          • anka1 Re: heath.........(you know4) 07.01.02, 08:43
                            da sie zauwazyc:)
                            • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 07.01.02, 08:47
                              :)))))
                              a co na wrzosowisku? odśnieżone już?
                              moze mała inspekcja?

tygrysek...
                              • anka1 Re: heath.........(you know4) 07.01.02, 08:49
                                litosci! w nocy padal deszcz i tak zmarzlo ze nie zdazylam odtluc lodu:)tylko
                                sola posypalam zeby mozna bylo chodzic w miare normalnie.:)
                                • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 07.01.02, 08:51
                                  dobra, dzisiaj się byczymy....
                                  ale co bedziemy tak cały dzień leżeć?

tygrysek...
                                  • anka1 Re: heath.........(you know4) 07.01.02, 08:53
                                    dobrze byloby Tygrysku:) ale cos trzeba bedzie upichcic i w koncu odsniezyc bo
                                    ruszyc sie tu niedlugo nie bedzie mozna :) a jak zacznie sie odwilz to nas
                                    zaleje:)
                                    • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 07.01.02, 09:00
                                      a olejemy to dzisiaj!!, niech nas zalewa..
                                      my też sie zalejemy..:)) tylko weź coś do jedzenia!

kurde jak u mnie jest dzisiaj ponuro!
                                      chyba założe różowe okulary...:)

tygrysek...
                                      • anka1 Re: heath.........(you know4) 07.01.02, 09:05
                                        a ja zielone bo mnie zima do rozpaczy dporowadza:)
                                        dobra to bede nadawac z przerwami bo biore sie do robotki:) nr!
                                        • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 07.01.02, 09:06
                                          ja też...
                                          • dixi Re: heath.........(you know4) 07.01.02, 09:09
                                            ...za to ja biorę się do nadawania , bo do robótki trzeba się wpierw nastroić
                                            optymistycznie
                                            • Gość: dixi Re: heath.........(you know4) IP: 194.204.144.* 07.01.02, 09:18
                                              no cóż, nie chcą pogadać, to nie ma innego wyjścia jak optymistycznie zabrać
                                              się do miłej pracy... buuuu..
                                      • dixi Re: heath.........(you know4) 07.01.02, 09:07
                                        Witajcie radośnie w ten śliczny poweekendowy pechowy poranek !
                                        Różowe okulary dziś biorę za każdą cenę (no, prawie)
                                        • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 07.01.02, 09:39
                                          oooo...dixi się pojawiła, to miło...
                                          jestes jeszcze?

tygrysek...
                                          PS>:mogę Ci nawet pożyczyć te okulary..:)))
                                          • dixi Re: heath.........(you know4) 07.01.02, 09:53
                                            a czy działją jak należy (okulary oczywiście)?????
                                            jeżeli sprawdziłeś i polecasz, to podrzuć jakoś...
                                        • Gość: kaja Re: heath.........(you know4) IP: 217.146.161.* 07.01.02, 09:45
                                          Czesc misiaczki z tymi okularami to bardzo dobry pomysł, nie ma nic lepszego
                                          jak dobre nastawienie do pewnych rzeczy. A zima u nas w tym roku wygląda na
                                          długa i przygnębiającą wiec nalezy się pogodzić z ogarniającym nas marazmem ja
                                          w weekend miałam problemy ażeby zwlec się z łóżeczka, bo jak widziała ten
                                          śniech wszem obecny to miałam juz dość i zazdrośćiłam misiom, które przesypiają
                                          całą zimę, też bym tak chciała, a tu co szara rzeczywistość, wstawanko,
                                          ubranko, śniadanko łopateczka i na parking autko odkopać, jeszcze należy
                                          pamietać, gdzie się zaparkowało, żeby przypadkiem sąsiada nie odkopać :-)
                                          całuski kaja
                                          • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 07.01.02, 09:54
                                            cześć kaja!,...te okulary to faktycznie dobra rzecz..
                                            od rana widzę śnieg na różowo:),... ja nie muszę nic odkopywać:)
                                            a co u Ciebie? jak sylwester?

tygrysek...
                                            • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4)/dixi IP: 9.67.96.* 07.01.02, 09:58
                                              no jasne że działają! przecież sa różowe!
                                              a jak Ci je podrzucić?? może zostawie pod drzwiami??

tygrysek...
                                              • dixi Re: heath.........(you know4)/dixi 07.01.02, 10:03
                                                gołębiem pocztowym pześlij... tylko szybką przesyłką...
                                                • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4)/dixi IP: 9.67.96.* 07.01.02, 10:05
                                                  ale wszystkie gołębie zjadłem..:))
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4)/dixi 07.01.02, 10:07
                                                    no to teraz sam wymyśl, jak mi dostarczyć te okulary, gołębiożerco tygrysi...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 07.01.02, 10:12
                                                    no kurde nie wiem...
                                                    K-ce sa duże,..:)) może lotniczą?

tygrysek...
                                                    PS>:sprawdzałaś pocztę?
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4) 07.01.02, 10:18
                                                    a co, pocztą przyszły??? to sprawdzam ...
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4) 07.01.02, 10:26
                                                    ...nie przyszły, szkoda, a to z tysiącami adresów to do czego służy?????
                                                  • Gość: kaja Re: heath.........(you know4)/dixi IP: 217.146.161.* 07.01.02, 10:12
                                                    Sylwester oki, ostatnio miałam tragicznego bo zepsułam sobie ręke w łokciu, a
                                                    ten był bardzo spokojny, upłynął wśród śniegów i smiechów, choć w bardzo nie
                                                    licznym gronie. A na okularki czekam, czekam, może do komina wrzucisz? bo
                                                    gołąbka to trochę szkoda, w sumie to kawałek :-)
                                                    Kaja
                                                  • Gość: kaja Re: heath.........(you know4)/dixi IP: 217.146.161.* 07.01.02, 10:13
                                                    Napiszcie jak tam u Was Sylwester i czy byłeś na spotkaniu, bo jestem ciekawe,
                                                    czy coś takiego jest fajne?
                                                    Kaja
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4)/kaja IP: 9.67.96.* 07.01.02, 10:18
                                                    o moim sylwestrze możesz poczytać nieco wyżej,...
                                                    było zajeb...., ale od północy do 4.00 mało co pamietam!!
                                                    na spotkaniu nie byłem bo nie mogłem... ale Ronja była ponoć było OK.
                                                    następne ma być podobno w Krakowie to się spotkamy...

tygrysek...
                                                    PS<:a jak Ci je wrzucę przez komin to chata ci sie nie zawali??
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4)/dixi IP: 9.67.96.* 07.01.02, 10:22
                                                    ano pocztą.., i co masz je?
                                                    to zakładaj!!
                                                    mam też do ciebie małą prośbę: pisz posty po kolei
                                                    a nie gdzieś w środku..

tygrysek...
                                                  • Gość: kaja Re: heath.........(you know4)/dixi IP: 217.146.161.* 07.01.02, 10:27
                                                    Oczywiście tygrysku wedle życzeń, okulary mam, ale jakieś takie duże, nie było
                                                    mniejszych a kto to dixi?
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4)/dixi IP: 9.67.96.* 07.01.02, 10:31
                                                    to służy do zabawy...:)
                                                    np. w pracy...
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4)/dixi 07.01.02, 10:38
                                                    to ja instrukcję obsługi poproszę... (tylko weź pod uwagę mój dzisiejszy niż
                                                    intelektualny..)
                                                    a może tam jest jakiś załącznik, kurczę...
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4)/dixi 07.01.02, 10:34
                                                    dixi to ja, pora przedstawić się grzecznie, bo chyba się jeszcze nie
                                                    spotkałyśmy... zostałam przyjęta uroczyście i hasam sobie tutaj już przez czas
                                                    jakiś...
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4)/dixi 07.01.02, 10:29
                                                    ...co ja poradzę, że jestem nieco otępiona dziś i wisi mi taki post na ekranie
                                                    pół godziny, zanim zdołam kliknąć a wcześniej pomyśleć i mozolnie wystukać
                                                    posta na klawiaturze...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4)/kaja IP: 9.67.96.* 07.01.02, 10:35
                                                    Dixi to taki proszek do prania...hihi..
                                                    nie żartowałem.... to koleżanka z mojego rewiru..
                                                    poznajcie się. Jest OK..

tygrysek...
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4)/kaja 07.01.02, 10:40
                                                    podążam sprostować, że proszek wspaniale piorący futerka tygrysie to iXi...
                                                  • Gość: kaja Re: heath.........(you know4)/kaja IP: 217.146.161.* 07.01.02, 10:44
                                                    Wiec witam serdecznie, ja jestem kaja i czasami tez tu brykam, rewir jednak
                                                    troche inny choć też bliski bo gród Kraka
                                                    Kaja
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4)/kaja 07.01.02, 10:52
                                                    ...gród mi znajomy, prawie tam byłam w weekend, ale zima pokrzyżowała mi plany
                                                    niestety, może w następny, bo śniegi topnieją...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 07.01.02, 10:55
                                                    no widzicie, i juz się znacie..
                                                    a ten proszek to napewno iXi?? moze jednak diXi?
                                                    i czy napewno dobrze pierze tygryseie futerko?
                                                    bo jak mi je zniszczy to sie chyba zabiję...:))

tygrysek...
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4) 07.01.02, 11:04
                                                    jeżeli nastawisz niskie obroty na wirowanie, to futerko na pewno będzie ok
                                                    wyprane i lśniące... ale nie jestem pewna czy nie oddzieli się od skóry
                                                    tygrysiej... może najpierw zrób próbę alergiczną na kawałku gdzieś za uchem,
                                                    powodzenia
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 07.01.02, 11:17
                                                    test przeprowadzony - wynik pozytywny..:))
                                                    to co idziemy pobrykać po wrzosowisku a potem do pralni??
                                                    brykaczko...

tygrysek...
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4) 07.01.02, 11:36
                                                    ok, a co w ramach brykania? skoro potem do pralni, to możesz sobie pozwolić na
                                                    szalone fikoły w śniegowym błocie...
                                                    a gdzie to wrzosowisko, bo dotąd byłam przekonanna że tu właśnie?

Ps. okulary różowe coraz mniej potrzebne, tak trzymać...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 07.01.02, 11:48
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4) 07.01.02, 11:53
                                                    Gość portalu: tygrysek napisał(a):

chyba jednak jakieś okulary będą mi potrzebne, bo ta treść poowyżej mało czytelna
                                                    jakaś...
                                                    co z instrukcją obsługi emaila?????

• Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 07.01.02, 11:51
                                                    bo przy tygrysku żadne okulary nie sa potrzebne!
                                                    no a wrzosowisko jest tu, ale myśmy zboczyli troszkę...
                                                    to jazda pod dęba i fikoły w zaspy!!,... możemy też poskakac z gałęzi..
                                                    albo sie pościgac ale nie wiem czy jestes wystarczająco szybka..
                                                    chyba że jesteś antylopą dixi..:), ale chyba nie bo dawno bym cie zjadł..:))

tygrysek...
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4) 07.01.02, 11:57
                                                    teraz przejrzałam... dixi to taka mysz z Disneya chyba, moja ksywka z
                                                    podstawówki... muszy też pożerasz? (jej, tygrysy mają coś z kota przecież,
                                                    chyba muszę się bać)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 07.01.02, 12:04
                                                    mają coś z kota ale myszy nie jedzą!
                                                    myszy sa za małe...więc nie musisz się bać!
                                                    jak jesteś myszą to chyba jesteś szybka bo kiedyś
                                                    była już taka jedna...najszybsza mysz Texasu..:))
                                                    (speedy Gonzalez..:)))

ty będziesz Dixi,..najszybsza mysz K-c.
                                                    OK?

tygrysek...
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4)/tygrysek 07.01.02, 12:43
                                                    a propos wątku filmowego ... potrzebna mi opinia o jakości przybytku śląskiej
                                                    kultury pt. kino Światowid (3maja 7) - jeszcze go nie zaszczyciłam swą
                                                    obecnością, a zamierzam, więc gdybyś był zorientowany w temacie (to chyba dość
                                                    zabytkowy lokal, więc się obawiam o komfort...)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4)/dixi IP: 9.67.96.* 07.01.02, 12:49
                                                    powiem Ci ze też tam nie byłem, ale podobno najwygodniej tam nie jest..
                                                    może lepiej pojedź do multikina
                                                    albo jeszcze lepiej... polecam klub "Grzesznicy w Raju" na ul.Sokolskiej
                                                    rozrywka murowana..!!:)) w sam raz dla szybkiej myszki:)

tygrysek...
                                                    PS>:sprawdź jeszcze raz pocztę
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4)/dixi 07.01.02, 13:02
                                                    ...ale w Grzesznikach nie grają Amelii przecież - poza tym OK(wiem coś o tym)
                                                    Multikino to cała wyprawa, a ja chcę prosto po pracy...
                                                    i co ja,biedna myszka, mam począć? zaryzykuję chyba, raz myszce...
                                                    Skrzynkę swoją tygrysku widziałeś???
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4)/dixi IP: 9.67.96.* 07.01.02, 13:07
                                                    a co o tym wiesz?? pracujesz tam?
                                                    lepiej nie ryzykuj, na biedną myszkę każdy poluje..
                                                    a tygryska w pobliżu nie będzie żeby obronić..!
                                                    do skrzynki juz pędzę!

tygrysek...
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4)/dixi 07.01.02, 13:14
                                                    nie, nie pracuję w tym klubie, a pewnie byłoby ciekawie, hehehe... zupełnie
                                                    inczej, i oczy byłyby mniej zmęczone z pewnością...
                                                    a co do ryzyka, to o Swiatowid mi chodziło...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4)/dixi IP: 9.67.96.* 07.01.02, 13:21
                                                    w Swiatowidzie ryzyka nie ma żadnego..chyba że skrzywienie pleców...hihi
                                                    a tam to co innego...tylko że to chyba nie miejsce dla grzecznych małych
                                                    myszek..

tygrysek...
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4)/dixi 07.01.02, 13:27
                                                    ??????????????????????????????????? (czytaj: dlaczego to nie miejsce dla
                                                    grzecznych małych myszek(???)) - poważnie pytam
                                                  • anka1 Re: heath.........(you know4)/ 07.01.02, 13:34
                                                    moglaby u mnie jakas mala szybka myszka sie zjawic zeby polaczenia
                                                    przyspieszac:)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4)/dixi IP: 9.67.96.* 07.01.02, 13:35
                                                    poważnie chcesz wiedzieć?
                                                    no dobra, sama tego chciałaś...
                                                    bo po 1. sama nazwa wskazuje
                                                    a po 2. filozofia tych ludzi jest taka:

Niech się dzieje co chce
                                                    Nawet gorzej niz źle
                                                    Byleś była moja...

Potępiona i zła
                                                    Z piekieł samego dna
                                                    Byleś była moja...

Możesz składać się z wad
                                                    W żyłach mieć czysty jad
                                                    Byleś była moja...

Oszukiwać i łgać
                                                    W cudzych łóźkach wciąż spać
                                                    Byleś była moja...
                                                    itp...

i co czy to jest miejsce dla małej myszki?
                                                    chyba nie..

tygrysek...
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4)/dixi 07.01.02, 13:49
                                                    uauuuuuu.... zaniemówiłam...
                                                    ale... chyba ciut...przekombinowałeś... poetycko...
                                                    bo..wszystko zależy od towarzystwa, z jakim tam się przebywa
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 07.01.02, 13:57
                                                    no oczywiście że zależy... dlatego napisałem że tamci ludzie..
                                                    ja oczywiście nie..:)))
                                                    a twoim zdaniem to było poetycko? bo moim nie..
                                                    nigdy poetą nie byłem i chyba nie będę..

tygryski polują a nie piszą wiersze bo by z głodu zdechły...:))
                                                    Ania!!!!! jesteś tu jeszcze gdzieś????

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath.........(you know4) 07.01.02, 14:03
                                                    jestem na tyle na ile mi szybkosc explorera pozwala:)
                                                    Tygrysku Ty jestes niesamowity wiesz? jak trzeba to pokazesz pazury ale jak
                                                    trzeba to romantyk sie odzywa. prosze co za Kot!
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4) 07.01.02, 14:07
                                                    romantyczny poeta wręcz... wieszem pisze (częstochowskim trochę, ale zawsze)
                                                    ...tylko temat mało romantyczny...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 07.01.02, 14:17
                                                    Dixi, Dixi jak tak możesz , jakim częstochowskim?
                                                    a temat faktycznie nie romantyczny..
                                                    ale te słowa najlepiej oddały logikę myslenia tamtych ludzi i
                                                    myślę że w najlepszy sposób ci ją wyjaśniły..

Anka ty to zawsze ze mną!!
                                                    za to Cię powożę na sankach!! chcesz?

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath.........(you know4) 07.01.02, 14:26
                                                    mozemy razem pozjezdzac.chcesz?:)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 07.01.02, 14:31
                                                    no pewnie że chcę! tygryska nie trzeba namawiać!
                                                    jutro z rana pójdziemy na najwyższe wzgórze na wrzosowisku,
                                                    zwiężemy się i heja w dół na zbity pysk..:))

tygrysek...
                                                    PS>:a potem się hahniemy..
                                                  • anka1 Re: heath.........(you know4) 07.01.02, 14:34
                                                    Ty siadziesz pierwszy bo jak ja bede kierowac to na deba wpadniemy:) a czym sie
                                                    bedziemy hahac?:)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 07.01.02, 14:39
                                                    hahniemy się wódką,..ewentualnie może być wino
                                                    przystajesz na to?

a gdzie ta Ronja sie nam podziała?
                                                    troche sie o nia martwię,...może sie biedna zgubiła
                                                    gdzies na wrzosowisku...chlip..

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath.........(you know4) 07.01.02, 14:44
                                                    piwo tez moze byc. grzane. z miodem albo sokiem.
                                                    Ronja na innym watku molestuje Szpiega o zdjecia z Vikinga:)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 07.01.02, 14:48
                                                    hihi..biedny szpieg, jak go Ronja dopadnie..
                                                    piwo może być, tylko że po nim głowa boli

ale co tam, czego się dla przyjaciół nie robi:))

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath.........(you know4) 07.01.02, 14:51
                                                    a karmelowe lubisz? albo takie jak kiedys moj Dziadek robil, z miodu? po nim
                                                    nidgy glowa nie bolala.
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 07.01.02, 14:58
                                                    no nie wiem, nie próbowałem...
                                                    to do jutra,...pa

tygrysek..
                                                  • anka1 Re: heath.........(you know4) 07.01.02, 15:25
                                                    pyszne bylo! szkoda ze Dziadka juz nie ma((( wtedy moglbys sprobowac. a tak....
                                                    ech lza sie w oku kreci...
                                                    do jutra!
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4) 07.01.02, 15:34
                                                    a Dziadek szanowny receptury potomnym nie przekazał?????
                                                  • anka1 Re: heath.........(you know4) 07.01.02, 15:37
                                                    nie. i pszczol juz nie ma co tworzywa na piwo dostarczaly(((
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4) 07.01.02, 15:44
                                                    jeżeli o mód idzie, to mam kanał zaopatrzenia - od prawdziwych pszczółek
                                                    oczywiście, nie jakieś tam markety...
                                                    może coś jutro wspólnie wypracujemy - to do jutra
                                                  • anka1 Re: heath.........(you know4) 07.01.02, 15:51
                                                    pa! moze:)
                                                  • anka1 Re: heath.........(you know4) 08.01.02, 08:38
                                                    wpadlam sie przywitac! czesc wszystkim!
                                                    Tygrysek poczytaj poczte:)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 08.01.02, 09:01
                                                    cześć Ania, zaraz poczytam:)
                                                    pamiętasz że dzisiaj zjeżdzamy?

tygrysek...
    • ronja Re: heath.........(you know4) 08.01.02, 09:01
      Cześć, wszystkim.
      Na wrzosowsku odwilż, kon zapada mi się w mokrym ciężkim śniegu.
      Chlup, chlup...
      • anka1 Re: heath.........(you know4) 08.01.02, 09:05
        to zlaz z konia i chodz z nami na sanki poki sniegu jeszcze troche zostalo:)
        • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 08.01.02, 09:10
          no, ja już sanki przyprowadziłem
          powinnismy się we trójkę jakoś zmieścić:))
          Ronja, przywiąż konia do dęba i wskakuj!
          to.........heeeeeeeejjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!1
          uuuuuaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4)/dixi IP: 9.67.96.* 08.01.02, 09:58
            jesteś tu?
            bo wydawało mi się że gdzieś cie widziałem..

tygrysek..
            • Gość: kaja Re: heath.........(you know4)/dixi IP: 217.146.161.* 08.01.02, 10:04
              CZESC a ja załapie się na te sanki, ja taka malutka, drobniutka, dużo miejsca
              nie potrzebuje ?
              kaja
              • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 08.01.02, 10:09
                no jasne Kaja!! wskakuj!!
                a jak tam w Krakowie?? bo w piatek tam będę..

tygrysek...
                • Gość: dixi Re: heath.........(you know4) IP: 194.204.144.* 08.01.02, 10:21
                  hej! zapędziłam się nieco z rana... na saneczkach
                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 08.01.02, 10:22
                    no ale najważniejsze że jesteś!!
                    i co zdecydowałaś się z tym kinem?

tygrysek...
                    • Gość: Ronja Re: heath.........(you know4) IP: 212.244.252.* 08.01.02, 10:25
                      Uwaga, zaprzęgam mojego konia do sań. Bez problemu pociągnie naszą piątkę po
                      śniegu. Długo stał, to energia aż go zżera!
                      Wszyscy wsiadać i wio!!!!
                      Poszedł galopem. Tygrys spadł.
                      Prrrrrr!!!
                      Tygrys trzymaj sie na przyszły raz mocniej Dixi.
                      • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 08.01.02, 10:31
                        dobra przytrzymam się!!
                        a wzięłaś może coś do popicia??
                        Anka napewno poźniej dostarczy jedzenie!
                        to gdzie zmierzamy? pn,pd,wsch, czy zach ?

tygrysek...
                        • anka1 Re: heath.........(you know4) 08.01.02, 10:35
                          a zjezdzania z gorki nie bedzie?((( kulig juz mielismy...
                          • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 08.01.02, 10:50
                            będzie ...
                            przecież wczoraj ci mówiłem że pójdziemy na najwyższą
                            górkę na wrzosowisku i zjedziemy!!

wszyscy gotowi???
                            Ronja!!!,Kaja!!! Dixi!!
                            jak tak to jazda na górę!

tygrysek...
                    • Gość: dixi Re: heath.........(you know4) IP: 194.204.144.* 08.01.02, 10:47
                      okazało się że 18.15 dopiero i przestało mi pasować wczoraj, dzisiaj nie pasuje
                      mojej kumpeli od ukulturalniania wzajemnego, może w końcówce tygodnia lbo w
                      weekend...
                      • Gość: Ronja Re: heath.........(you know4) IP: 212.244.252.* 08.01.02, 10:51
                        Ugryźcie się w tyłki z tymi zmienianymi decyzjami!
                        Idźcie sami, muszę wyprząc konia i natrzeć go słomą oraz nakryć derką. Napalił
                        się na ten kulig...
                        • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4)/ronja IP: 9.67.96.* 08.01.02, 10:55
                          no to co wkońcu mamy robić???
                          jedna chce kulig, druga sanki...
                          może się najpierw napijemy??

tygrysek...
                      • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4)/dixi IP: 9.67.96.* 08.01.02, 10:52
                        a na co pójdziecie??
                        • anka1 Re:Wrzosowiskowcy 08.01.02, 11:06
                          mam klopoty z polaczeniem. musze sie wycofac.jak sie poprawi to jeszcze zajrze
                          do Was.z odpowiedziami na maile tez mam klopoty wiec wybaczcie bede pisac z
                          opoznieniem.
                          Tygrys weny i powodzenia w opeer:) na innym watku.
                          trzymajcie sie!
                          • Gość: dixi Re:Wrzosowiskowcy IP: 194.204.144.* 08.01.02, 12:00
                            a co byście powiedzieli na to, żeby za moim przykładem popracować
                            nieco? ...przynajmniej byłoby mi raźniej
                            ...bo umysłem to ja dziś tam gdzie i ciałem... ale sobie odbiję niedługo!
                            ale za to duchem jestem z Wami!
                            pozdrawiam
                          • Gość: kaja Re:Wrzosowiskowcy IP: 217.146.161.* 08.01.02, 12:01
                            no to napijmy się i dalej na saneczki
                            • Gość: kaja Tygrysku IP: 217.146.161.* 08.01.02, 12:04
                              w karkowie śniegu co raz mniej, wiec jeżeli pogoda sie nie zmini to do piatku
                              nie bedzie po nim śladu, bo pewnie o to Ci chodziło
                              • Gość: Ronja Dixi IP: 212.244.252.* 08.01.02, 12:06
                                E, tak banalnie - pracować?:)
                              • Gość: tygrysek Re: Tygrysku IP: 9.67.96.* 08.01.02, 12:12
                                dzięki Kaja,...właśnie o to mi chodziło
                                teraz wiem czego się spodziewać

całuski - tygrysek...
                            • Gość: tygrysek Re:Wrzosowiskowcy IP: 9.67.96.* 08.01.02, 12:08
                              przynajmniej Kaja jako jedyna...
                              to pijemy!! mam akurat coś ze sobą!
                              może reszta też dołączy?
                              Ronji i Anki nie trzeba do picia namawiać..:))

Dixi co z tobą?
                              z sił opadłaś po tych sankach?

tygrysek...
                              • Gość: dixi Re:Wrzosowiskowcy IP: 194.204.144.* 08.01.02, 12:11
                                wyżej pisałam,chlip
                                • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 08.01.02, 12:16
                                  nie smuć się mała myszko!
                                  będzie dobrze! tygrysek Ci to obiecuje!

tygrysek...
                                  PS>:dziewczyny co z tym piciem? sam mam się hahnąć?
                                  • Gość: dixi Re: heath.........(you know4) IP: 194.204.144.* 08.01.02, 12:25
                                    a niech tam! mała przerwa, robota nie zaąc.. i mnie nalejcie co tam macie!
                                    a co macie??
                                    • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 08.01.02, 12:30
                                      a co lubisz? mamy dużo!
                                      muszę się dzisiaj zalać bo Anka chce odejść z forum!!
                                      chlip..

tygrysek...
                                      • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4)/dixi IP: 9.67.96.* 08.01.02, 13:52
                                        to co z tym piciem w końcu??
                                        • ronja Re: heath.........(you know4)/dixi 08.01.02, 13:55
                                          A co? Upijamy się n a smutno?
                                          • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 08.01.02, 14:04
                                            na smutno czy na wesolo...obojętnie byle by sie upić!
                                            ale z powodu Anki to raczej smutno...
                                            to co hahamy się?
                                            no to chlup..!

• Gość: dixi Re: heath.........(you know4)/dixi IP: 194.204.144.* 08.01.02, 14:05
                                          taka tu dziś ciężka atmosfera, a w dodoatku jestem niezupełnie na bieżąco i
                                          moje nieliczne wypowiedzi są nietrafione zupełnie, więc się zaczęłam
                                          ograniczać...
                                          co do picia, to może grzane piwo... akurat na saneczki

• Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4)/dixi IP: 9.67.96.* 08.01.02, 14:09
                                            OK. może być piwo
                                            ja też ostatnio nie bardzo wiem
                                            o co tu chodzi...
                                            ale nie ograniczaj się..

• Gość: dixi Re: heath.........(you know4)/dixi IP: 194.204.144.* 08.01.02, 14:20
                                              a ja będę w Krakowie w sobotę, a może nawet w piątek wieczorkiem...
                                              • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4)/dixi IP: 9.67.96.* 08.01.02, 14:25
                                                ooooooo....a gdzie?
                                                może się spotkamy?....wieczorkiem

tygrysek...
                                                • Gość: dixii Re: heath.........(you know4)/dixi IP: 194.204.144.* 08.01.02, 14:39
                                                  co do wieczorku piątkowego to pewna nie jestem jeszcze...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4)/dixi IP: 9.67.96.* 08.01.02, 14:41
                                                    do piątku jeszcze czas!
                                                    jakoś się umówimy..
                                                    wszystko uzgodnimy w czwartek

tygrysek...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 09.01.02, 08:22
                                                    tygrys jest już na wrzosowisku...
                                                    a co tu dzisiaj tak pusto i cicho?

tygrysek...

• ronja Re: heath.........(you know4) 09.01.02, 08:24
                                                    A Ronja wyrżnęła dziś na oblodzonym chodniku, a potem siadła na tym chodniku i
                                                    rykneła śmiechem!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 09.01.02, 08:29
                                                    hihihi...biedna Ronjeczka!
                                                    a tyłeczek jeszcze boli??

tygrysek...
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4) 09.01.02, 09:23
                                                    hej! jest tam ktoś? Tygrys, trzeba współczuć, a nie hihihi... nieładnie
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 09.01.02, 09:25
                                                    ależ ja jej współczuję!!:-))
                                                    co u Ciebie Dixi?

tygrysek..
                                                    PS>:sprawdzałaś pocztę??
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4) 09.01.02, 09:29
                                                    nieee.... to lecę!
                                                    u mnie siniaki już bledną... jeszcze ubiegłoroczne
                                                  • ronja Re: heath.........(you know4) 09.01.02, 09:25
                                                    Na kolanko i rączkę poleciałam (jak zawsze ja - tak moja mama twierdzi o moich
                                                    upadkach z dzieciństwa), więc tyłeczek nie ucierpiał...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 09.01.02, 09:31
                                                    a może cię opatrzyć?
                                                    tak jak ty mnie kiedyś po ciężkich bojach!

tygrysek...(pielegniarz????!!!!)
                                                  • Gość: Ronja Re: heath.........(you know4) IP: 212.244.252.* 09.01.02, 10:09
                                                    Szczerze mówiąc, nawet jeszcze na to kolano nie patrzyłam - podejrzewam, że
                                                    siniak musi być niezły, o ile skóra nie jest zdarta.
                                                    Nie rusza, to nie boli...:)

Tygrysku dumna jestem z Twojej wypowiedzi na innym wątku.
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 09.01.02, 10:24
                                                    to dobra, póki nie boli to na razie nie ruszamy!
                                                    ale jakby co to mam w pogotowiu worek bandaży,plastrów i tabletek:-)
                                                    w razie czego daj znać, a pośpieszę z pomocą!

chodzi ci o wypowiedź na wątku: Odpowiedź zbiorowa??
                                                    nie ma sprawy, ale niech wie że tygrys jest tu z wami..

tygrysek...
                                                  • Gość: dixi Re: heath.........(you know4) IP: 194.204.144.* 09.01.02, 10:36
                                                    jestem już, szczęśliwie przywrócona do wirtualnej rzeczywistości przez
                                                    energetyczne zasilanie
                                                  • Gość: kaja Re: heath.........(you know4) IP: 217.146.161.* 09.01.02, 10:52
                                                    Czesć kochani, o widze, że juz upadki zaliczone, zima zawsze dostarcza tam
                                                    trochę gimastyki, człowiek fiknie w przestworza to zawsze mu się ukwienie
                                                    poprawi, mięsnie naciągną.... oczywiście żartuje i również ubolewam nad kolanem
                                                    Ronji
                                                  • Gość: Ronja Re: heath.........(you know4) IP: 212.244.252.* 09.01.02, 10:55
                                                    Corkę wzięłaś ze sobą, czy nie?
                                                    Jak nie, to wracaj po nią, powożę ją na koniu
                                                  • Gość: kaja Re: heath.........(you know4) IP: 217.146.161.* 09.01.02, 11:11
                                                    oj ona raczej taki dzikus, już kiedyś próbowałam na kuca ja wpakować, ale
                                                    broniła się rękami i nogami, a o pełnowymarowym koniu to juz nie ma mowy
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4)dixi IP: 9.67.96.* 09.01.02, 11:23
                                                    a co prądu ci zabrakło:-)
                                                    sprawdz jeszcze raz pocztę!

czekam na odp. -tygrysek...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 09.01.02, 11:26
                                                    Ronja a córeczka Kaji nie spadnie aby z tego konia?
                                                    ja wczoraj spadłem:-)

tygrysek...
                                                  • Gość: dixi Re: heath.........(you know4)dixi IP: 194.204.144.* 09.01.02, 11:59
                                                    prąd już mam... i mam taż mały zap... w pracy.... ale kontroluję sytuację
                                                    Pozdrowienia dla wszystkich! owocnych dyskusji!!
                                                  • ronja Re: heath.........(you know4)dixi 09.01.02, 12:24
                                                    Tygrysku, a z czego spadłeś?

Ona się przytrzyma grzywy, a ja ją pooprowadzam, II wersja: Kaja wsiądzie na
                                                    konia i weźmie małą przed siebie, a ja je pooprowadzam, III wersja: ja wsiądę i
                                                    wezmę Kaję, a koń połazi stępem - już woziłam tak dzieciaki.
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 09.01.02, 12:37
                                                    jestem za wersją nr.2:-)
                                                    chyba najbardziej bezpieczna
                                                    wczoraj spadłem z sanek, nie pamiętasz?
                                                    za dużo wtedy wypiłem chyba:-))

tygrysek...
                                                  • Gość: kaja Re: heath.........(you know4) IP: 217.146.161.* 09.01.02, 12:51
                                                    oj Tygrysku Ty jesteś trochę upadłym ziwrzaczkiem, ze wszystkiego spadasz
                                                  • Gość: dixi Re: heath.........(you know4) IP: 194.204.144.* 09.01.02, 12:53
                                                    a mnie powozicie na kucyku? tylko żeby nie brykał zbytnio...bo się poobijam
                                                    albo gorzej
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4)/kaja IP: 9.67.96.* 09.01.02, 12:57
                                                    bo jak się co chwole popija to tak to później wychodzi!:-))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 09.01.02, 13:00
                                                    nie wiem czy Ronja ma kucyka:))
                                                    ale jakby co to tygrys cię powozi:-))

tygrysek...
                                                    PS>:co z tym Krakowem??
                                                  • Gość: dixi Re: heath.........(you know4) IP: 194.204.144.* 09.01.02, 13:06
                                                    jak nie na kucyku, to na koniu prawdziwym, wszystko jedno, byle nie wierzgał
                                                    zbytnio...
                                                    a do skrzynki zajrzałeś tygrysku?
                                                  • Gość: kaja Re: heath.........(you know4) IP: 217.146.161.* 09.01.02, 13:15
                                                    wiec biorę Julaskę no i Ronja Ty tez wskakuj na Tyryska ujezdzimy go jak nic,
                                                    trzeba tylko uważać, żeby nie zajeżdzić, no i żeby sopie nie popił, bo nas
                                                    pozrzuca
                                                  • Gość: dixi Re: heath.........(you know4) IP: 194.204.144.* 09.01.02, 13:20
                                                    a, to na tygrysim grzbiecie też można pojeździć, nie załapałam jak zapraszał ...
                                                    ale nie wierzga?
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know4)/Ronja,Kaja+Julka,Dixi IP: 9.67.96.* 09.01.02, 13:23
                                                    no to wskakujcie wszystkie!
                                                    popędzimy ile sił w nogach!
                                                    obiecuję że was nie zrzucę, bo już nie popiję:-)
                                                    najwyżej później..:-))

tygrysek...
                                                    PS>:dixi-pocztę właśnie sprawdziłem, ty tez sprawdź
                                                  • Gość: dixi Re: heath........(you know4)/Ronja,Kaja+Julka,Dixi IP: 194.204.144.* 09.01.02, 13:51
                                                    taki silny jesteś, tygrysie?? to wskakujmy,... ja się trzymam grzywy....
                                                    a dokąd pędzimy????
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know4)/Ronja,Kaja+Julka,Dixi IP: 9.67.96.* 09.01.02, 14:04
                                                    no jasne że jestem silny!
                                                    dziewczyny poswiadczą!
                                                    popędzić możemy gdzie chcecie!
                                                    ale bedę dopiero w poniedziałek..:-((

pa, wasz tygrysek...
                                                  • ronja Re: heath........(you know4)/Ronja,Kaja+Julka,Dixi 09.01.02, 14:11
                                                    Jakiej grzywy?
                                                    Przeciez to tygrys, a nie lew...
                                                  • Gość: dixi Re: heath........(you know4)/Ronja,Kaja+Julka,Dixi IP: 194.204.144.* 09.01.02, 14:14
                                                    ale to taki niezwykły tygrys... z grzywą
                                                  • Gość: dixi Re: heath........(you know4)/Ronja,Kaja+Julka,Dixi IP: 194.204.144.* 09.01.02, 14:12
                                                    ...to ja chcę tam, gdzie jest lato teraz... dasz radę?
                                                    to pa
                                                  • dixi Re: heath........(you know4)/Ronja,Kaja+Julka,Dixi 09.01.02, 15:49
                                                    hej hej! co taka cisza zapadła na wrzosowisku?? przecież jak nie ma tygrysa, to
                                                    możemy poplotkować i się napić ... likieru np(choć osobiście wolę koniaczek w
                                                    niedużych ilościach)
                                                  • ronja Re: heath........(you know4)/Ronja,Kaja+Julka,Dixi 09.01.02, 16:01
                                                    dixi wszyscy uciekają do domów - ja też.
                                                    Do jutra!
                                                  • Gość: dixi Re: heath........(you know4) IP: 194.204.144.* 10.01.02, 12:10
                                                    Ogłaszam niniejszym uroczyście dzień bez tygrysa (a nawet dwa)
                                                    Jesteście????
                                                  • ronja Re: heath........(you know4) 10.01.02, 12:12
                                                    Ja jestem. Mnie by nie było?????
                                                  • Gość: dixi Re: heath........(you know4) IP: 194.204.144.* 10.01.02, 12:25
                                                    miałam na dziś w planie regenerację narządu wzroku zmęczonego nieco, ale
                                                    zmieniam plany: zregeneruję po 16.00;
                                                    A. wróci chyba, mam nadzieję, bo pustoszeje wrzosowisko... a tu wiosna idzie...
                                                  • ronja Re: heath........(you know4) 10.01.02, 13:13
                                                    Jesień i lato już odwaliliśmy - i to jakie!!!
                                                  • Gość: dixi Re: heath........(you know4) IP: 194.204.144.* 10.01.02, 13:46
                                                    to od kiedy wy po tym wrzosowisku hasacie? od lata? to znacie się jak łyse
                                                    konie ...
                                                  • ronja Re: heath........(you know4) 10.01.02, 14:30
                                                    Jakoś połowa lipca była, gdy Neo (czyli Tygrysek) wyskoczył z tym swoim you
                                                    know... I ja odpowiedziałam. I tak się zaczęło nabijanie postów
                                                    towarzyskiemu!:)))
                                                    Aleśmy się dziś oplotkowały!
                                                  • Gość: dixi Re: heath........(you know4) IP: 194.204.144.* 10.01.02, 14:50
                                                    to pewnie towarzyski uroczyście wam coś wręczy za zasługi, jak dobije do 100
                                                    tysiecy... może ordery...
                                                  • Gość: Ronja Re: heath........(you know4) IP: 212.244.252.* 10.01.02, 15:17
                                                    E, wręczy tym, co od marca tu siedzą...:)
                                                  • dixi Re: heath........(you know4) 10.01.02, 15:50
                                                    to na razie, bo pora już sprzątać zabawki
                                                  • Gość: dixi Re: heath........(you know4) IP: 194.204.144.* 11.01.02, 11:53
                                                    hej!
                                                    wrzosowiska trzebaby popilnować!
                                                    bo zaginie nam do poniedziałku...
                                                  • ronja Re: heath........(you know4) 11.01.02, 13:50
                                                    Do góóóóryyyyyy!
                                                  • anka1 Re: heath........(you know4) 11.01.02, 16:03
                                                    jak juz tu jestem to chociaz Was pewnie juz nie ma to chcialam milego weekendu
                                                    pozyczyc:)
                                                  • anka1 Re: heath........(you know4) 12.01.02, 09:30
                                                    a jak tu dzis znow zajrzalam to rzecz jasna na wrzosowisko tez,zeby wiatr tu za
                                                    mocna sie nie rozhulal jak nikogo nie ma:)
                                                  • dixi Re: heath........(you know4) 14.01.02, 09:03
                                                    Witajcie w ten piękny i radosny poniedziałkowy poranek roboczy - a dlaczego
                                                    wrzosowisko jeszcze nie odśnieżone? tygrysie, obudź się, chociaż sny masz
                                                    ciekawe... i do roboty, bo nam wrzosowisko zawieje i zamiecie...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know4) IP: 9.67.96.* 14.01.02, 09:14
                                                    mrrrrrrrrrr......!!! kto śmiał obudzić tygrysa!!!!!??
                                                  • dixi Re: heath........(you know4) 14.01.02, 09:42
                                                    ja... bo ja się nie boję tygrysów, zwłaszcza, że rozleniwione po dłuuuugim
                                                    weekendzie...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know4) IP: 9.67.96.* 14.01.02, 09:47
                                                    no to musisz być odważna!
                                                    ale strzeż się!...z tygrysami nigdy nic nie wiadomo!
                                                    a weekend wcale nie był taki leniwy...

tygrysek...
                                                    PS>:widzę że jak mnie nie ma to wy tylko plotkujecie:-)
                                                    oj, baby, baby....
                                                  • dixi Re: heath........(you know4) 14.01.02, 09:55
                                                    się zaczynam bać trochę...
                                                    czyżby wielkie weekendowe polowanie??? a zdobycz jaką uchwyciłeś???
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know4) IP: 9.67.96.* 14.01.02, 10:05
                                                    jedną chudą antylopę..:-((((
                                                    a jak tobie weekend minął??

a gdzie reszta, Ronja,Anka,Kaja???
                                                    zasypało je:-)))??

tygrysek...
                                                    PS<:sprawdzałaś pocztę?
                                                  • dixi Re: heath........(you know4) 14.01.02, 10:10
                                                    weekend - szybko przede wszystkim, ale miło ( a byłoby b. milo gdyby nie taka
                                                    jedna pęknięta uszczelka i mała powódz w łazience)
                                                    Nie wiem gdzie reszta - pracują, czy co??
                                                    Ps: skocz na pocztę tygrysie...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know4) 14.01.02, 10:31
                                                    witajcie Kochani! strasznie wolno mi dzis net chodzi! ale sie zglaszam chociaz
                                                    z trudem:)a jak tylko bede mogla to sie odzywac bede chociaz z przerwami.
                                                  • dixi Re: heath........(you know4) 14.01.02, 10:34
                                                    witaj!!! miło Cię znowu widzieć - stęskniłaś się chociaż za wrzosowiskiem (i za
                                                    nami oczywiście)??
                                                  • Gość: kaja Re: heath........(you know4) IP: 217.146.161.* 14.01.02, 10:48
                                                    cześć misiaczki, zwierzaczki, jak po weekendowej labie, ale polotkowali tu co
                                                    niektórzy, a jak wycieszki do Krakowa, pogoda raczej była łaskawa?
                                                    Kaja
                                                  • dixi Re: heath........(you know4) 14.01.02, 11:00
                                                    hej,wiwat laba weekendowa, ale czas się uaktywnić zawodowo i wirtualnie,
                                                    łasskawa aura krakowska pozwoliła po rynku pospacerować, zawartość kieski do
                                                    puszek w szczytnym celu wysypać... ale ponoć nie tylko do relaksu Kraków służy
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know4) IP: 9.67.96.* 14.01.02, 11:34
                                                    no właśnie!, dla niektórych Kraków to nie tylko przyjemności:-)
                                                    ale nie było tak źle:-)
                                                    a nawet lepiej:-)

a co u Was???
                                                    Ania fajnie że znowu jesteś!!!!!!
                                                    a gdzie Ronja?? dzisiaj jej nie ma??

tygrysek...
                                                    PS>: Dixi skocz na pocztę......:-)))!
                                                  • anka1 Re: heath........(you know4) 14.01.02, 12:45
                                                    hej!:) ja wpadlam jak zwykle na chwile zeby WAs kulinarnie wspomoc:)macie
                                                    kanapki ze:) salami i korniszonem a ja znow uciekam, ale sie odezwe jeszcze jak
                                                    portal pozwoli:)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know4) IP: 9.67.96.* 14.01.02, 13:21
                                                    kanapki pyszne, ale ciebie nie ma, buuuu,buuuuu...
                                                    dlaczego pojawiasz się tylko na chwilkę?
                                                    tak w ogóle to gdzie wszyscy są?
                                                    aaa,...idę się powłóczyć po wrzosowisku, może kogoś spotkam,
                                                    albo coś upoluję??

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know4) 14.01.02, 14:07
                                                    Tygrysku bo nadal mi wolno chodzi a na dodtek co sie zabiore za pisanie to
                                                    zaraz tlum sie robi i musze latac po cos innego a nie pisac(((
                                                  • Gość: dixi Re: heath........(you know4) IP: 194.204.144.* 14.01.02, 14:18
                                                    też mi wolno chodzi i zniechęca do działania przez to - to chyba ogólna
                                                    przypadłość dzisiaj :)))
                                                    chyba nie pogadamy wiele, ale radosnej robotki życzę wam (i cierplowości do
                                                    www.gazeta...)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know4) IP: 9.67.96.* 14.01.02, 14:19
                                                    wiem, wiem....ale najważniejsze że jesteś!
                                                  • anka1 Re: heath........(you know4) 14.01.02, 16:02
                                                    a jak mnie wpuscilo po prawie 2 godzinach to WAs juz pewnie nie ma((( moze
                                                    jutro bedzie lepiej?
                                                  • anka1 Re: heath........(you know4) 15.01.02, 07:42
                                                    ahoj Misiaki!:) wczoraj skonczylam a dzis zaczne:) jestescie? Ronja dostalam
                                                    list dzieki! odezwij sie dzis jak bedziesz mogla!
                                                  • ronja Re: heath........(you know4) 15.01.02, 07:53
                                                    Mogę. Wczoraj w sumie też miałam trochę czasu, ale na jeden dzień zamieniłam
                                                    się w obserwatora z racji na ogólny tumiwisizm i potworne niewyspanie!
                                                    Przepraszam!
                                                    R.
                                                  • anka1 Re: heath........(you know4) 15.01.02, 07:57
                                                    witaj! i jak oceniasz wszystko z pozycji obserwatora?:)
                                                    a kolano juz w porzadku?
                                                  • ronja Re: heath........(you know4) 15.01.02, 08:43
                                                    Kolano cierpiało b. w niedzielę z racji na 8 godzin spędzonych na mrozie pod
                                                    Pałacem K i N. W ogóle to kolano po jakichś 3godzinach obraziło się i pojechało
                                                    do domu, ale ja zostałam!
                                                  • anka1 Re: heath........(you know4) 15.01.02, 08:48
                                                    bardzo ciekawe:) jak udalo Ci sie to zrobic?tez chetnie wysylalabym do domu np.
                                                    zmarzniete uszy a sama zostawala w jakims fajnym miejscu.
                                                  • ronja Re: heath........(you know4) 15.01.02, 08:55
                                                    Z tymi uszami to nawet lepsze niż z kolanami!:)
                                                    Po prostu w pewnym momencie o kolanach zapomniałam...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know4) 15.01.02, 08:57
                                                    w takim razie ja chyba tez o uszach bede zapominac:)
                                                  • dixi Re: heath........(you know4) 15.01.02, 08:56
                                                    witajcie z rana cieplutko! ja dzisij zostawiłam w domu swoją głowę razem z taką
                                                    jedną dyskietką, i w związku z powyższym teraz mam w perspektywie odtwarzanie
                                                    tego, co w tej glowie zostało, wrrr...
                                                    ale na szczęście niewiele tego było :)))
                                                  • ronja Re: heath........(you know4) 15.01.02, 09:12
                                                    Dixi, przecież dyskietki od tego właśnie są - od zostawiania ich...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know4) IP: 9.67.96.* 15.01.02, 09:16
                                                    cześć tygrysice!,
                                                    widzę że już od rana hasacie:)
                                                    to dobrze...,
                                                    a ja dzisiaj zaspałem :-))
                                                    ale mam to w nosie, bo nic mi nie zrobią!
                                                    a w ogóle to mi się dzisiaj nie chce w pracy siedzieć!!
                                                    najchętniej to bym gdzieś pojechał!!,byle dalej stąd!!!!

tygrysek...
                                                    PS>: nieładnie Ronja, wczoraj byłaś i nawet maila nie przysłałaś,
                                                    a ja się tak o Ciebie dopytywałem!!
                                                  • Gość: Ronja Re: heath........(you know4) IP: 212.244.252.* 15.01.02, 09:39
                                                    Mnie to tak rozmarzyło, jak wczoraj Mario rzucił hasło o spędzeniu w lipcu
                                                    tygodnia w górach (i nie chodzi tu o osobę, ale o idee).
                                                    Ja chcę w góry!!!!!!!!!!!!!1
                                                    Już nie moge sie doczekać maja, kiedy mam nadziję wezmę parę dni wolnego i
                                                    ruszę daleko stąd!!!!!!!
                                                    Powłóczyć się po górach...
                                                    Nie gniewaj się Tygrysku, wiesz, że trochę dzik ze mnie i czasami coś mi tam w
                                                    środku zupełnie dziczeje...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know4) IP: 9.67.96.* 15.01.02, 09:48
                                                    nie gniewam się, tylko było mi żal..
                                                    tygryski też są dzikie i to jeszcze bardziej, ale...

a reszta?
                                                    gdzie jest Anka, Kaja i Dixi?
                                                    a tak swoją drogą to Dixi jest OK, nie?

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know4) 15.01.02, 09:49
                                                    Ronja to wpadnij do mnie i dzikie tlumy rozpedz:)
                                                    czesc Dixi czesc Tygrysie!!!
                                                  • dixi Re: heath........(you know4) 15.01.02, 10:02
                                                    cześć wszystkin nowo przybyłym, na czwile wpadłam bo mam dzisiaj dużo do
                                                    zrobienia na wczoraj a glowa daleko, a tu tak milo że aż ee chciała szybko
                                                    sprawy pozamyka ć i sie wyluzować na wrzoswisku
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know4)/dixi IP: 9.67.96.* 15.01.02, 10:15
                                                    luzować to się będziemy przy piwie:-))
                                                    a teraz do roboty!!!!, bo cię zwolnią!

tygrysek...
                                                    PS>:listonosz już był!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know4) IP: 9.67.96.* 15.01.02, 10:17
                                                    to kto tu jeszcze został??
                                                    może trzeba by dęba popielęgnować?
                                                    bo nam jeszcze spróchnieje..:-)))

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know4) 15.01.02, 10:17
                                                    kurcze powiedzcie kiedy bedzie taki dzien ze bedziemy mogli spokojnie wszyscy
                                                    tu sobie siedziec i gadac?(((
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know4) IP: 9.67.96.* 15.01.02, 10:21
                                                    ja nie wiem...
                                                    ALE CHCĘ ŻEBY JUŻ BYŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    nigdy kurde nie możemy sobie w spokoju pogadać!
                                                    jak ten jest to tego nie ma, jak tamten to tego...
                                                    co za świat..

tygrysek...
                                                    PS> idę się hahnąć!:-))
                                                  • anka1 Re: heath........(you know4) 15.01.02, 10:26
                                                    chyba tez pojde:)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know4) IP: 9.67.96.* 15.01.02, 10:31
                                                    bo nie ma to jak się od czasu do czasu porządnie hahnąć!:-)))
                                                    no nie??

tygrysek...
                                                  • dixi Re: heath........(you know4) 15.01.02, 10:36
                                                    też chcę!))) bo mi sie dzisiaj wszystko.. tego...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know4) 15.01.02, 10:45
                                                    siwta prawda Tygrysku:) moze mi na kaszel pomoze?:)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know4) IP: 9.67.96.* 15.01.02, 10:56
                                                    no to się hahamy!!!!
                                                    huuuurrrraaa!!!, wreszcie coś ciekawego!
                                                    Dixi pijesz drinki czy tak normalnie?

to chlup Anka!, za tych co ich nie ma!
                                                    niech żałują!

tygrysek...
                                                  • dixi Re: heath........(you know4) 15.01.02, 11:08
                                                    jasne że normalnie!)) drinki to u cioci na imieninach tylko :)))
                                                    to chlup po raz pierwszy...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know4) IP: 9.67.96.* 15.01.02, 11:14
                                                    no no,... widzę że iXi nie owija!:-))
                                                    dobrze że przynajmniej pić umiemy!
                                                    jak nie gadamy to pijemy:-)
                                                    to chlup, poraz trzeci!
                                                    (bo drugi wypiłem bez was),hihi...

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know4) 15.01.02, 11:21
                                                    chlup po raz 4 w intencji szybszych polaczen:)!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know4) IP: 9.67.96.* 15.01.02, 11:26
                                                    po raz piąty, za stały brak zajęcia w pracy!
                                                    chlup...,
                                                  • dixi Re: heath........(you know4) 15.01.02, 11:37
                                                    po raz xxx, za pomysłowych prezesów!)))
                                                    - lezycie już pod biurkami? jak nie, to dalej... do skutku...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know4) 15.01.02, 12:08
                                                    jeszcze nie :) po raz 7 czy juz 8 za zdrowie nasze!:) zeby katar w kaszel nie
                                                    przechodzil i odwrotnie:)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know4) IP: 9.67.96.* 15.01.02, 12:22
                                                    to po 10, za wiosne i lato!
                                                    i żeby nam sie dzieci samolotów nie czepiały!
                                                    chlup!..,

tygrys,..(podpity troszkę):-)))
                                                    PS>: Dixi, cz iXi albo jak Ci tam jest:odbierz pocztę póki jeszcze możesz!:-)
                                                  • anka1 Re: heath........(you know4) 15.01.02, 13:16
                                                    ja jestem pijana z radosci ze zlaze z dyzuru,:))) ale i ze smutku ze po
                                                    jedzonku bede musiala Was opuscic(((.
                                                  • dixi Re: heath........(you know4) 15.01.02, 13:32
                                                    a ja to już z sił opadłam po tym piciu i nie tylko, a jedzonko daleko i iść mi
                                                    się nie chce -)))
                                                    a, soczek mam marchewkowy.. hurrraa...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know4) IP: 9.67.96.* 15.01.02, 13:54
                                                    no co wy? już po imprezie?
                                                    jak by Ronja tu była to by się tak szybko nie skończyło:-))
                                                    ja tam piję dalej!, za nas!,za wrzosowisko!, za wszystkie na tygryski świecie!
                                                    chlup!,...ijeszcze raz...chlup,..

narrator tej bajki:"chlup! - powiedział tygrysek i wpadł pod stół":-))
                                                  • dixi Re: heath........(you know4) 15.01.02, 13:59
                                                    i koniec bajki??? żeby tylko ktoś nie posprzątał pod stołem...
                                                  • Gość: narrator Re: heath........(you know4) IP: 9.67.96.* 15.01.02, 14:06
                                                    to nie koniec bajki...
                                                    tygrysek teraz śpi, ale jutro jak się obudzi cdn
                                                  • ronja Re: heath........(you know4) 15.01.02, 14:43
                                                    Ja to nie wiem, czy się znowu tak cieszyć z tego, że taka opinia o mnie krąży
                                                    po Forum...:)
                                                  • dixi Re: heath........(you know4) 15.01.02, 15:30
                                                    a niech tam, pomogę im tego węza przesunąć :)))
                                                    opinia? że niby sie rozpiłaś??
                                                  • anka1 Re: heath........(you know4) 15.01.02, 16:04
                                                    o matko myslam ze naprawde sie upilam ale to chyba moderator narozrabial:)
                                                    watki wygladaja jak uczniowie na maturze.o 1 m od siebie. to do jutra kochani!!!
                                                  • Gość: & Re: heath........(you know4) IP: 9.67.96.* 16.01.02, 07:36
                                                    :-))
                                                  • ronja Re: heath........(you know4) 16.01.02, 07:48
                                                    Tygrysie vel & - adres Ci się z boku pojawia...:)))
    • ronja Re: heath.........(you know4) 16.01.02, 08:15
      Ciągnę do góry, bo zginie, a na dodatek trzysetkę nabiłam!!!
      • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 16.01.02, 08:18
        cześć Ronja!
        tylko Ty jesteś?

tygrysek...
        • ronja Re: heath.........(you know4) 16.01.02, 08:28
          Nie wiem, nie pracuję razem z Anką, Kają i Dixi....:)
          • dixi Re: heath.........(you know4) 16.01.02, 08:33
            cześć, też jestem, jak tam z rana , oczka szeroko otwate już??
            pełna podziwu jestem dla wczorajszej organizacji pracy na forum, i to ze
            skutkiem jak należy :)))
          • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 16.01.02, 08:34
            a ja tak:-)))
            • dixi Re: heath.........(you know4) 16.01.02, 08:41
              a co tak ??
              • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 16.01.02, 08:50
                a co nie??
                • dixi Re: heath.........(you know4) 16.01.02, 08:56
                  a ja też już wiem, kto to...
                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 16.01.02, 09:19
                    Dixi masz dzisiaj kaca?
                    ja ledwo się spod tego stołu wygrzebałem:-))

tygrysek...
                    PS>ale w razie czego można by dzisiaj powtórzyć:-))
                    • dixi Re: heath.........(you know4) 16.01.02, 09:46
                      a już myślałam że cie posprzątali:)))
                      Ps. nie, to niebezpieczne
                      • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 16.01.02, 09:59
                        tygrysa nikt nie będzie sprzątał!
                        najwyżej on kogoś posprząta:-)))
                        ja to bym się tam napił:-))
                        a nie wiesz gdzie Anka?,miała wpaść z jedzeniem..

tygrysek...
                        PS>:byłaś już na "poczcie"?
                        • dixi Re: heath.........(you know4) 16.01.02, 10:12
                          no nie wiem gdzie...
                          ale skoro ty o jedzeniu, to jeszcze nie beznadziejnie...
                          • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 16.01.02, 10:22
                            no bo kurde głodny jestem!,
                            chyba skoczę coś upolować:-)
                            jakąś małą, miłą, tłuściutką antylopkę...
                            tylko że one przeważnie chude:((
                            może ze dwie albo trzy??
                            a ty tymczasem skocz po napitek, urządzimy sobie piknik!
                            bo Anka mi właśnie napisała że będzie później...

tygrysek...
                            • anka1 Re: heath.........(you know4) 16.01.02, 10:27
                              wpadlam sie przywitac nie tylko mailowo:)! aloha! macie serek ze smietanka i
                              bulki:) a ja wypadam zeby sie troche pozniej odezwac. ok?:)
                              • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 16.01.02, 10:38
                                OK, tylko wpadnij później...
                                kurde dixi coś zamilkła, czyżby poszła po trunki???

tygrysek...
                                • dixi Re: heath.........(you know4) 16.01.02, 12:03
                                  cisza na wrzosowisku...
                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 16.01.02, 12:23
                                    sza, cicho sza....
                                    tylko wiatr wrzosami chwieje..
                                    tygrys obchodzi wrzosowisko w poszukiwaniu..
                                    • ronja Re: heath.........(you know4) 16.01.02, 12:30
                                      No i masz Ci los - znalazł mnie. Wyciągnał za uszy jak królika z kapelusza!!!
                                      Pijane buziaki dla wszystkich!!!!!!!!
                                    • dixi Re: heath.........(you know4) 16.01.02, 12:31
                                      ...a wokól wiele pułapek czyha na tygrysa...
                                      • ronja Re: heath.........(you know4) 16.01.02, 12:37
                                        a co - wykpałyście na niego wilcze doły?:)
                                        • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 16.01.02, 12:48
                                          no właśnie; jakich pułapek dixi?
                                          jeżeli to sidła to pamietajcie że zraniony
                                          tygrys to bestia:)
                                          ale cię znalazłem Ronja)hihi..

tygrysek...
                                          • ronja Re: heath.........(you know4) 16.01.02, 12:49
                                            Wydało się ze ja tak za tym krzakiem ni przypiął ni przyłatał...:)
                                            • dixi Re: heath.........(you know4) 16.01.02, 12:59
                                              co do pułapek, to serwer nam je dziś gęsto ustawił, jak się już wpadnie w
                                              którą, to wyleźć nie można za nic, ale moze się poprawił już :))
                                              • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 16.01.02, 13:13
                                                mnie też to wkurza,cholera!
                                                szybkość tego portalu=szybkości światła:))
                                                Ronja!,odstaw te krzaczki i chodź pod dęba!
                                                coś przekąsimy, co nieco podjemy:))

tygrysek...
                                                PS>:Dixi sprawdzałaś pocztę?
                                                • dixi Re: heath.........(you know4) 16.01.02, 13:28
                                                  a u mnie biedronka łazi po segregatorze zielonym... ciekawe czy jej sie kojarzy
                                                  z trawą czy tak przypadkiem??? przeniosę ją na badyla, może pożyje do wiosny...
                                                  Ps. tygrys, poszlo właśnie
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 16.01.02, 13:35
                                                    hihi...biedronka!,naprawdę??
                                                    ale to niesamowite!, o tej porze roku!
                                                    masz dziewczyno szczęście!
                                                    a ja tylko te antylopy!,

JA CHCĘ BIEDRONKĘ!!!!!!!

tygrysek...
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4) 16.01.02, 13:41
                                                    jak chcesz, to okno otworzę, doleci na pewno...
                                                    albo nie, bo też zjesz, jak te antylopy, co to już prawie wyginęły przez
                                                    tygrysy żarłoczne...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4)/dixi IP: 9.67.96.* 16.01.02, 13:50
                                                    antylopy mają się dobrze,
                                                    ich jest setki, ja jeden!
                                                    biedronki nie zjem - obiecuję!

tygrysek...
                                                    PS<:w mailu poruszyłaś ważny problem,
                                                    odbierz pocztę, no i odpisz...
                                                  • anka1 Re: heath.........(you know4) Pysie:))) 16.01.02, 13:36
                                                    moje kochane.przepraszam ze bede sie odzywac nie a propos ale nadaje z dyzuru i
                                                    od czasu do czasu mam tlum.:)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4)/Ania IP: 9.67.96.* 16.01.02, 13:53
                                                    nie przejmuj się!, ważne że jesteś z nami!
                                                    tygrysek z tego się cieszy!

tygrysek...
                                                    PS>: podrzuć coś do jedzenia,....
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4)/Ania 16.01.02, 14:20
                                                    ...i uciekła, buuu :)))
                                                    A nawet okna nie otwierałam. Może wróci. Może wyszła tylko na chwilę. Może nie
                                                    poleciała do tygrysa. Może...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 16.01.02, 14:31
                                                    a czemu nie chcesz żeby poleciała do tygrysa?,..chlip,
                                                    przecież obiecałem że jej nie zjem:)

tygrysek...
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4) 16.01.02, 14:35
                                                    już się znalazła, na chwilę jednak wyszła... ma szczęście, bo obietnice to nie
                                                    wszystko, wiadomo...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 16.01.02, 14:42
                                                    ale jak tygrysek coś obieca to na 100%:))
                                                    zresztą i tak byłaby zbyt mała i chuda:)
                                                    pobawiłbym się z nia tylko trochę...

to pa dixi, do jutra..tygrysek..
                                                    PS>:sprawdź jeszcze pocztę!
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4) 16.01.02, 14:45
                                                    nie widziałeś tej biedronki, wcale nie jest mała, i ma 4 kropki:)))
                                                    Ps. ty też
                                                  • anka1 Re: heath.........(you know4) 16.01.02, 17:09
                                                    a ja sobie siade pod debem i pobucze buuu buuu((( glupi portal znow mnie nie
                                                    wpuszczal i nie moglam ani z Wami pogadac ani nawet pozegnac sie jak nalezy do
                                                    jutra.
                                                    zostawiam w dziupli wielki zeliwny gar pieczonych ziemniakow.moze nie wystygna
                                                    do jutra:))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 17.01.02, 08:14
                                                    hallo, jest tu ktoś?
                                                    co tu tak pusto śpiochy!!
                                                    tygrys od rana poluje a wy co??
                                                    Ania ziemniaki były pyszne!,na ciebie zawsze można liczyć!
                                                    mam nadzieję że Ronja też sie dzisiaj pojawi, może co wypijemy??

a co z tą biedronką? żyje jeszcze?

tygrysek...
                                                    PS>:Dixi poczta czeka:-)))!
                                                  • anka1 Re: heath.........(you know4) 17.01.02, 08:16
                                                    ja jestem Tygrysku! wsciekla od rana bo sie niedawno dowiedzialam ze Samancie
                                                    dostep do forum zamkneli.pisac nie moze wyobrazasz sobie! to gorzej niz w ZSRR
                                                    bo tam przynajmniej samizdaty byly!
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4) 17.01.02, 09:11
                                                    cześć, to ja już jestem, co tam u was z rana? czyżby wracało stare ze
                                                    wszechobecną cenzurą? zaraz przelecę po wątkach to pewnie się wiecej dowiem.
                                                    Biedronka zniknęła, ale może się z gąszcza wyłoni to ją trzeba będzie nakarmić.
                                                    Ale czym???
                                                  • anka1 Re: heath.........(you know4) 17.01.02, 09:16
                                                    czesc Dixi! poczytaj bo to naprawde wazna sprawa.
                                                    biedronki sa miesozerne.ciezko bedzie cos teraz dla niej znalezc.pozdrow ja ode
                                                    mnie:)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 17.01.02, 09:17
                                                    cześć, może upolować jej antylopę??
                                                    zje ile będzie mogła, resztę ja:-)))))!!

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath.........(you know4) 17.01.02, 09:22
                                                    Tygrysek a jak biedronka wyglodzona i okaze sie ze 1 antylopa to dla WAs za
                                                    malo?:)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 17.01.02, 09:30
                                                    no co ty, Ania!, gdzie tam biedronka do całej antylopy!
                                                    a w razie czego to pójdę po drugą!, albo powiem dixi żeby ją do zoo oddała,
                                                    albo jeszcze lepiej - sam ją zjem:-))), bo musi być duża skoro całe antylopy
                                                    zjada))

tygrysek...
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4) 17.01.02, 10:04
                                                    no niezłe zamieszanie którego przyczyny nie do końca są dla mnie jasne- to
                                                    odcięcie nastąpiło z inicjatywy Gazety mianowicie?
                                                    Z polowaniem przystopuj tygrysie, bo biedronki nie ma... buuuuuu....
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4)/dixi IP: 9.67.96.* 17.01.02, 10:10
                                                    a gdzie jest nasza biedroneczka??!!...chlip,
                                                    ja juz jej antylopkę niosę!!, może znowu się na chwilę schowała?
                                                    przestraszyła że chcę ją zjeść?
                                                    przecież wie że bym tego nie zrobił, bo ją lubię!
                                                    znajdź ją bo będę płakał do wieczora!!,buuuu...

tygrysek...
                                                    PS.1:to nie była inicjatywa Gazety,podobno ktoś maila wysłał...
                                                    PS.2:sprawdzałaś pocztę??
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4)/dixi 17.01.02, 10:21
                                                    już wiem jak było bo znalazłam dobry wątek
                                                    i to mi się nie podoba:)))
                                                    Ale Urbana nie lubię (za formę no i za wygląd) i nie przeniosę się na portal
                                                    wkrótce konkurencyjny - bo z pewnością podchwyci inicjatywę :))
                                                    Biedronki nie ma...
                                                    Tygrysku poczta poszła...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4)/dixi IP: 9.67.96.* 17.01.02, 10:37
                                                    mi też się to nie podoba, dlatego sie tam nawet nie wpier..,
                                                    niech sobie robią co chcą, zresztą to samo napisałem już Mario, przy okazji
                                                    kłótni o Ankę, co mnie oni obchodzą,niech teraz sami swój burdel sprzatają!
                                                    a że samantę poniosło to jej sprawa, chociaż mi jej szkoda, bo nie powinni byli
                                                    jej mimo wszystko odcinać i życzę jej żeby wróciła,
                                                    to wszystko...

ZNAJDZ NASZĄ BIEDRONKĘ....PLIZZZ!!!!

tygrysek...
                                                    PS>:już Ci odpisałem...
                                                  • Gość: kaja Re: heath.........(you know4)/dixi IP: 217.146.161.* 17.01.02, 10:47
                                                    czesć misiaczki, właśnie namawiam wszystki na spotkanie w Krakowie, bo mi żal
                                                    serce ściska, że warszawiaki balują a my nic, już nas nawet od sknerusów
                                                    wyzywają, koszmar, a co u Was słychać?
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4)/kaja IP: 9.67.96.* 17.01.02, 10:54
                                                    to co widzisz Kaju, totalne bagno!
                                                    namieszali a teraz nie wiedzą co robić,
                                                    niedługo Gazeta wszystko odetnie i będzie spokój,
                                                    podobno już chcą się gdzieś przenosić, tylko że tam
                                                    też ich kurwa odetną!!, aaaa...do dupy z tym wszystkim!

jak zorganizujesz tą imprezę to daj znać, jestem
                                                    ze Śląska ale przyjadę napewno!

tygrysek...
                                                  • Gość: kaja Re: heath.........(you know4)/kaja IP: 217.146.161.* 17.01.02, 11:01
                                                    oczywiście nie mogłabym o Tobie zapomnieć
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 17.01.02, 11:09
                                                    a w ogóle to mam ochotę się dzisiaj hahnąć!
                                                    tak na amen..

tygrysek...
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4) 17.01.02, 11:28
                                                    to na co czekasz?? do akcji!!
                                                    A propos: tam nie odetną, bo tam zwalniają od myślenia...
                                                  • Gość: kaja Re: heath.........(you know4) IP: 217.146.161.* 17.01.02, 11:28
                                                    a czemuz to tygrysku?
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4)/kaja IP: 9.67.96.* 17.01.02, 12:02
                                                    nie wiem kaju, jakoś tak ogólnie,
                                                    w ogóle wkurzony jestem ostatnio, tamci mieszają to
                                                    i u nas sie to echem odbija..
                                                    niedawno ta sytuacja z Anką, potem kłótnia z Mario,
                                                    Ronja ostatnio jakoś "uschła", ty rzadko bywasz...
                                                    a ja czuję że chyba brak mi już pomysłów na brykanie ...
                                                    może to tylko chwilowe...

tygrysek...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4)/dixi IP: 9.67.96.* 17.01.02, 12:06
                                                    chyba na serio się upiję!,
                                                    a jak znajdziesz biedronkę to tym bardziej będzie powód!,:-))

tygrysek...
                                                  • ronja Re: heath.........(you know4)/dixi 17.01.02, 12:18
                                                    Cześć, chłopaki, dopiero teraz zawitałam w pracy.
                                                    Widze że coś się nie tak dzieje na forum - już nie wiem, komu mam wlać a zkim
                                                    wypić...buuuuuuuuu
                                                  • Gość: kaja Re: heath.........(you know4)/dixi IP: 217.146.161.* 17.01.02, 12:22
                                                    oj tygrysku kochany przytuliłabym Cię, ale troszki daleko, ale popatrz Ronja
                                                    wpadła może poskaczemy z dębu w zaspy śnieżne?
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4)/dixi 17.01.02, 12:26
                                                    cześć Ronja,a co tak tylko chłopaków witasz??

... a ciekawam, jak to było gdy tygrysek miał pomysły na brykanie? mogę
                                                    sprawdzić wątki archiwalne?
                                                  • Gość: kaja Re: heath.........(you know4)/dixi IP: 217.146.161.* 17.01.02, 12:35
                                                    Moze tygryek ma depresje zimową, jak tam to oby do wiosny wytrzymał
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 17.01.02, 13:16
                                                    wiem Kaju że byś mnie przytuliła:-)),
                                                    napewno do jutra mi przejdzie!,to tak dzisiaj tylko...
                                                    albo wiesz co, może mała wojna śnieżkowa?

Dixi i co odkopałaś coś:-))??
                                                    Ronja - NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-))
                                                    pijemy musowo!

tygrysek...
                                                    PS>: to chlup!,..
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4) 17.01.02, 13:47
                                                    proponuję rozpalić ognisko, bo na depresje pozytywnie robi światło i
                                                    ciepełko... a może wtedy i moja biedronka z ukrycia wylezie..
                                                  • Gość: kaja Re: heath.........(you know4) IP: 217.146.161.* 17.01.02, 14:00
                                                    a po co wam ta nieszczęsna biedronka? a pamiętacie taki film "Przystanek
                                                    Alaska" tam oni mieli takie lampki na głowach, żeby nie mieli depresji zimowej
                                                    moze zrobimy taka tygryskowi? no co, dziewczyny?
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4)/do was IP: 9.67.96.* 17.01.02, 14:02
                                                    widzicie co się na tym forum dzieje??
                                                    przecież to jest jakaś paranoja,...
                                                    Ronja, mi się nie włos jeży ale kurwica mnie bieże!!!
                                                    najchętniej to bym im powiedział co o nich myślę, a szczególnie
                                                    mario bo właśnie czytałem wątek:"do włascicieli...", no kurwa przeciez on
                                                    jest nienormalny!!,jego trzeba leczyć!,
                                                    mam cholerną ochotę mu coś dopieprzyć, ale nie wiem czy warto, czy gra jest
                                                    warta świeczki - bo jeszcze mnie odetną,
                                                    już raz ze mną zadarł przy okazji sprawy Anki i coś mu napisałem..
                                                    jak ten baran śmie tu komuś groźić?, może jemu by też trzeba bo za dużo sobie
                                                    juz pozwala do k.....,

teraz to już napewno się napiję!!
                                                    Dixi - rozpalamy ognisko!

tygrysek...

• dixi Re: heath.........(you know4)/do was 17.01.02, 14:12
                                                    tygrysku, spokojnie...
                                                    przecież to tylko prowokacja :))
                                                    nie daj się sprowokować!
                                                    z lampką dla tygryska to dobry pomysł - robimy :)))
                                                  • ronja Re: heath.........(you know4)/do was 17.01.02, 14:36
                                                    Mi, tygrysie o ogół chodziło. O to że parę dni nie uczestniczyłam w tym
                                                    wszystkim i po powrocie zauwazyłam raczej u całej reszty niz u siebie stany
                                                    maniakalno-depresyjne...:(((
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4)/do was IP: 9.67.96.* 17.01.02, 14:47
                                                    ja tam nie mam żadnych stanów, owszem czasami jestem zły...
                                                    ale szybko mi to mija, tylko nie mogę spokojnie się przygladać temu co mario
                                                    wyprawia,
                                                    z coraz wiekszym trudem mi to przychodzi...
                                                    a co tam!, nie będziemy tym sobie wrzosowiska zaśmiecać!

to już lepiej zróbcie mi te lampki!:-)),

• anka1 Re: heath.........(you know4)/do was 17.01.02, 15:42
                                                    no tak Was jak zwykle juz nie ma jak mnie wpuscilo.((( znow sie nie dalo pogadac
                                                    ((( Tygrysek jak jutro Ci napisze ze znow mam klopoty z polaczeniem to pokazesz
                                                    gazecie pazury? to nie jest wina mojego serwera bo inne strony netowe ladowaly
                                                    mi sie bardzo szybko.
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 18.01.02, 08:50
                                                    cześć dziewczyny!, co u was dzisiaj?
                                                    zrobiłyście mi już te lampki?

tygrysek...
                                                    PS<:Ania jak cię znowu nie wpuszczą tonie pazury ale kły pokażę!!,
                                                    i nic mnie już nie powstrzyma,...
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4) 18.01.02, 09:17
                                                    cześć, a myślałam że lampki ci już nie potrzebne, ale jak chcesz to pomyślimy,
                                                    a może by tak jeszcze...nowy wątek? bo teg już coraz bardziej otworzyć nie można
                                                  • ronja Re: heath.........(you know4) 18.01.02, 09:22
                                                    Jestem za!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 18.01.02, 09:28
                                                    powiedziała ta która tu najwięcej postów od 3 dni nabija:-))
                                                    ciekawe...

tygrysek...
                                                  • Gość: kaja Re: heath.........(you know4) IP: 217.146.161.* 18.01.02, 09:29
                                                    Czesc i jak tam małe i duże depresje?
                                                  • anka1 Re: heath.........(you know4) 18.01.02, 10:21
                                                    witajcie Kochani! ja zaraz naprawde w depresje wpadne((( nie moge odpisywac na
                                                    maile bo mi konto wariuje i boje sie ze z portalem znow bedzie kabaret jak
                                                    wczoraj. na wszelki wypadek pozycze Wam juz teraz dobrego, udanego weekendu bo
                                                    nie wiem czy mnie za chwile nie wyrzuci.
                                                    Tygrysek odpisze jak tylko bede mogla!
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4) 18.01.02, 10:23
                                                    że to ja niby tych postów najwięcej? no może, ale krótkie za to...
                                                    dzisiaj chyba lepiej, no bo weekend w końcu prawie już :)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 18.01.02, 10:38
                                                    nie ty dixi,...chodziło mi o Ronję:-))
                                                    jest za założeniem nowego wątku, a od 3 dni najwiecej postów nabiła:-))

Kaja - depresji nie było ...były złość i gniew,
                                                    ale już dawno minęły, dzięki wam...

Anka co z tym twoim kompem?? popsuł się czy co??
                                                    ja bym chciał żebyś mi cos do jedzenia podrzuciła...

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath.........(you know4) 18.01.02, 10:56
                                                    Tygrysku to chyba nie komp tylko serwer wariuje((( kurcze ja sie musze zaraz
                                                    wylaczyc((( macie bulki z makiem:)
                                                    sluchajcie czy przyjelibyscie do naszego klubu Forwarda? On jest troche
                                                    samotnikiem i nie zawsze tu by sie zglaszal ale moze zrobimy dla Niego miejsce?
                                                    co Wy na to?
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 18.01.02, 11:00
                                                    a kto to??, skad go znasz??
                                                    nie wiem jak reszta ale myśle że mogiemy...

tygrysek...
                                                    PS>:a lubi tygrysy?
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4) 18.01.02, 11:19
                                                    to ja już witam w klubie, ale z tej okzji nowy wątek KONIECZNIE!!!
                                                    bo ten też był z okazji powrotu tygryska, pamiętacie???
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 18.01.02, 11:30
                                                    może powinienem być zazdrosny??:)
                                                  • dixi Re: heath.........(you know4) 18.01.02, 12:00
                                                    a słuszna uwaga... zakładaj wątek bo mi sie ten otwierał pół godziny chyba...
                                                  • Gość: kaja Re: heath.........(you know4) IP: 217.146.161.* 21.01.02, 12:36
                                                    i co założyliście wątek, czy nikogo nie ma?
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath.........(you know4) IP: 9.67.96.* 21.01.02, 12:41
                                                    no już dawno założony!, a ty gdzie sie tu jeszcze włóczysz?
                                                    mamy teraz część 5.
                                                    TĘ OFICJALNIE TYM POSTEM Z A M Y K A M!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka