nudna3 26.10.08, 09:39 są odzwierciedleniem ukrytych pragnień. Po co marzyś jeżeli nie można tych marzeń zrealizować? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
constelacja Re: marzenia 26.10.08, 09:48 nudna3 napisała: > są odzwierciedleniem ukrytych pragnień. Po co marzyś jeżeli nie > można tych marzeń zrealizować? realizować można plany, dobrze ułożone,rozsądne, celowe... a marzenia wcale nie są po to, żeby sobie marzyć Odpowiedz Link
lisiasty marzenia to plany ktore sie realizuje 26.10.08, 09:51 marzenia sa punktem wyjscia do tego by zrobic krok, by malymi etapami cos sobie zaplanowac. I tylko konsekwencja w dzialaniu pomoze ci zrealizowac marzenie. Glowa do gory i do dziela. Pomysl jak mozesz zrealizowac swoje marzenia. W razie watpliwosci pisz smialo Odpowiedz Link
eb13 Re: marzenia 26.10.08, 10:10 Oj, coś mi się wydaje, że Ty załapałaś nie tylko dołek, ale krater po wulkanie hawajskim )) Myślę, że Ty wszystkie marzenia wrzuciłaś do jednego worka. Zapomniałaś o tym, że marzenia dzieli się na takie, które są na wyciągniecie ręki; takie, które można zrealizować w najbliższym czasie i takie, które nigdy się nie ziszczą, ale też je warto mieć. One sprawiają, że marząc choć przez chwilę przechodzimy do innego świata - i właśnie to jest w nich piękne )) Odpowiedz Link
rumcajs-76 Re: marzenia 26.10.08, 10:33 Dzięki marzeniom stajemy się piękniejsi. Czy się ziszczą? Nie najważniejsze to. Nie sam cel a dążenie. Nie umiem dokładnie zacytować ale kiedyś Marek Kamiński powiedział o swoich podopiecznych, niepełnosprawnych osobach z którymi organizował wyprawę na wysokogórski szczyt: Nie ma kompletnie znaczenia czy Oni zdobędą ten szczyt, bo w momencie wyruszenia mają już ten szczyt w sobie, w sercu. Odpowiedz Link
ewamag12 Re: marzenia 27.10.08, 10:29 mnie trzymają przy życiu - czsami marzę, czasami z tego coś może wyjść i czekanie na spelnienie podtzrymuje moje chęci życiowe..a jak się spelni to szukam kolejnych .... Odpowiedz Link
aniab1311 Re: marzenia 27.10.08, 10:35 kiedyś dla mnie marzenia były fantastyczną odskocznią od rzeczywistości - zawsze były takie nieosiągalne i marzenie mnie relaksowało niesamowicie... ostatnio jednak zaczęłam marzyć o rzeczach które teoretycznie są do osiągnięcia, tylko... czemu mam wrażenie że nie dla mnie I to mnie smuci Odpowiedz Link