aglajaaa 07.02.09, 19:47 Zauważyłam ten paseczek, wcześniej go nie było (chyba) albo ja taka (mało)spostrzegawcza jestem Czy muszę się na nim wyświetlać??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mappi Re: obecnie na forum 07.02.09, 19:55 wystarczy odznaczyc w ustawieniach...nie pokazuj na liście forum Odpowiedz Link
gapuchna Re: obecnie na forum 07.02.09, 19:48 Nie musisz Jeśli nie chcesz, wejdź w ustawienia i zaznacz odpowiednią opcję. Potem komenda: zapisz, a potem nie zapomnij się wylogowac i zalogować. No i dobry wieczór) Odpowiedz Link
aglajaaa Re: obecnie na forum 07.02.09, 19:55 Dobry wieczór Gapuchna dobry wieczór wszystkim Mam nadzieję, że choć wieczór będzie dobry... No właśnie, pisze mi Gapuchna, pisze czarny.onyks, a nie ma Was na paseczku, zdolne bestyje Odpowiedz Link
gapuchna Re: obecnie na forum 07.02.09, 19:59 Chyba od zawsze mam takie ustawienie Po prostu niczego nie ruszam. Za to umiem fajne zdjęcia wstawiać )) Zobacz, jaka bestyjka Odpowiedz Link
gapuchna Re: obecnie na forum 07.02.09, 20:19 Ja też bardzo lubię no ii posiadam..... A tu inny ładny obrazeczek: Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: obecnie na forum 07.02.09, 20:00 wyszło szydło z worka.... ja się muszę tutaj po cichu rozglądnąć, kto jest kto Odpowiedz Link